×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаски брокер: Нереално е панелките да се продават на цени от 1 хил.евро за кв.м.


Бургаски брокер: Нереално е панелките да се продават на цени от 1 хил.евро за кв.м.
Собственици или наследници на санирани панелки ги продават на супер високи цени, сякаш са "златни", смятат брокери
23 Март 2019, Събота, 12:49 ч.

Голяма част от панелните апартаменти в ж.к."Славейков" и ж.к."Изгрев" са обявени на тези цени

 

Забелязва се раздвижване на пазара на имоти в Бургас през първото тримесечие на годината, разкрива в интервю прек колегите от Радио Фокус Пролет Стаматова, брокер на недвижими имоти в града.

Според нея пазарът все пак е обран откъм категориите търсене и предлагане.

„Цените на имотите са изкуствено завишени. Не е редно един апартамент в панелен блок в ж.к. „Изгрев“ или „Славейков“ да бъде на цена от близо 1000 евро на кв.м. Има такива, чиито цени са под 850 евро на кв. м, но съществуват и имоти с цени над 1000 евро. Това е неоснователно завишение“, отбеляза Стаматова.

Според нея причината трябва да се търси в некомпетентността на част от брокерите и неправилните съвети, които дават на своите клиенти.

„Най-високи остават цените на имотите в централната градска част и ж.к. „Лазур“, а най-ниските – в ж.к. „Меден Рудник“. Тук можем да добавим и имотите в квартал „Сарафово“, въпреки че цените там се завишиха в сравнение с миналото лято“, каза още Стаматова.

Тя добави, че има тенденция при повишение в търсенето за покупка на имоти, да намаля търсенето на имоти под наем. „И обратно – когато се повиши търсенето под наем, продажбите намаляват. Това, което най-малко се търси на този етап, са търговските помещения за отдаване под наем“, посочи Пролет Стаматова. По думите ѝ в момента завишеното търсене е основателно заради идването на летния сезон и необходимостта от сезонни работници.

Справка на Флагман.бг в най-голямата платформа за продажба на имоти показа, че ако се изключи ж.к.Меден рудник, средната цена на предлаганите жилищата в другите квартали на Бургас е 1 196 евро на кв/м.

Разбивката за средните стойности на апартаментите, обявени за продажба в Бургас. Не е включен ж.к.Меден рудник, където средните стойности са около 600 евро

 


В категории: Бизнес


37
Коментара
37
Коментара по темата
37.
х
07.06.2019 10:09:59
0
0
Икономис лещт
Явно анализа ви е грешен, цените 3 месеца след вашият коментар са надолу. Предполагам, че ще има много голям срив на имотния пазар, който вече започна, Строителните фирми са по информирани и усещат накъде духа вятъра и смъкват цените, частните продавачи за съжаление не и това им е грешката, защото никой няма да купи старо на двойно по-висока цена от ново строителство.
36.
Marinero
26.03.2019 10:00:21
0
0
Ами нереални са цените, я вижте в София на топ локации трудно може да намериш нещо над 650 Eur/m2. И вие брокерите за нищо не ставате, вижте какво прави Цв.Цв и се учете.
35.
педя човек лакът брада
24.03.2019 16:51:17
0
6
разказвах аз навремето една приказка -"Новите дрехи на царя" в момента брокерите са като придворните на царя.....p.s.приказката свършваше с това,че царят всъщност е гол.
34.
Лукреций
24.03.2019 16:43:24
1
14
Работя в голяма местна фирма с държавно участие. За 20 години изчезнаха почти всичките ни контрагенти. Поддържахме Камбана, Спартак, Победа ( затихващи функции), Яна, бирената, винпром, В. Коларов. Днес ги няма. Младите избягаха, а бума на строителството беше покрай англичани и ирландци ( през 2004-2010) и руснаци и украинци ( след 2013). Британците избягаха разпродавайки всичко, днес това го правят руснаците. Отворете ало бургас и гледайте. Няма смисъл да си дърпаме пишките тук. И да, вярно е, че докато се купува - ще се строи, но е вярно, че днес предлагането надвишава търсенето вече в пъти. Банките също се ослушват и се чудят, къде да кредитират, защото кеш-а им вече си губи доходността. Това е първия и основен сигнал, че в тази държава парите не се ползват за бизнес, а се движа само от кредитната си зависимост и произтичащите от това печалби на банките. Нормално е повишаването на цените да бъде и спекулативно, но ако това се прави от кредитните институции, бих казал, че това е престъпление, което допълнително удря и се понася от клиентите и бъдещето им. Така че мислете с главите си. Не е далеч от акъла човек да си направи сметката, че на обезлюдяващ и изчезващ от бизнес картата град някак си е алогично да се строи в такива темпове. Пък, че някой трябва да пере пари - не е проблем на купувачите с цел "инвестиция". Иначе жалко, че жертва на тези спекулации и заигравки между банки, брокери и строители се превръщат единствено наистина нуждаещите се от жилища млади хора и семейства.
33.
реалист
24.03.2019 16:24:39
0
3
до 19- 4i4o kype-"великият анализатор".Щял да продаде на 2500€, А ДАНО АМА НАДАЛИ.Първо-гурбетчиите,които чакаш,като топъл хляб-нали се сещаш,че не са по-глупави от теб и също са купили на зелено или си имат наследствени имоти.Второ-селяните се увеличават и прииждат,изкарват година или две в Бургас виждат,че няма лев И......ДИМ ДА ГИ НЯМА-продават и бягат в истински белите страни(където заплащането е на час).Трето -влизаме в шенген и съответно получаваме по-добри кредитни нива,добре и как това ще стимулира получилите кредит да го вложат в покупка на имот в град с умираща икономика???Четвърто- ,което си пропуснал,руснаците (англичаните и разни други по-рано се усетиха) започнаха вече да продават-просто им писна да ги дерат с такса поддръжка.Но няма лошо-мечтите са безплатни,продължавай да мечтаеш.......
32.
местен
24.03.2019 15:47:05
2
5
до 29. Ами направи два "тигела" из Бургас виж сам още колко дюкяна са хлопнали кепенците и си направи изводите !!!
31.
До големите бизнесстроители
23.03.2019 23:21:06
4
10
Стройте другари без друго гладките ви мозъчета друго не могат да измислят. Ама и плебса е за е*ане, щото се връзва да пазарува имоти в замиращ град с миниатюрен бизнес и дребни заплати. Нищо, то всичко ще си дойде на мястото... Училищата затварят, БСУ-то фалира щото няма студенти, ВХТИ-то празно, обаче цените на имотите растат като един огромен фалшиво поддържан от липсващите вече руснаци балон, който така мазно ще гръмне, че всичките мутро-строителни-бизнесменчета ще има да дремуцат с празните им кооперацийки, само стойте и гледайте...
30.
Abc
23.03.2019 22:48:33
3
16
Почти всички кадърни приятели заминаха за София. Бургас ще замира, града е хубав но населението не става. Такава селяния и простотия не съм мислил, че може да съществува. Жалко :(
29.
4i4o kype
23.03.2019 22:09:30
4
6
Не знаех че затварянето на едно вмирисано клубче азаро е показател за икономиката на града ама щом казвате..., само велики анализатори с висши аналитични умове тука , кажете , затварянето на дюнера в пресечката на peep bar ще доведе ли до фалит магазин адидас в мола и спад на акциите на тесла ?
Кажете какво друго да следим за да знаем на къде се движи града?
28.
шамара мишо
23.03.2019 21:43:01
0
5
Азаро затвори ли??? знаех си че това ще стане един ден тоя дачев ще го уредя тираджия в нашата фирма и други кръчмари и тиджеи да идват няма тираджии тук
27.
До 26 селянина
23.03.2019 21:22:24
3
10
Ей селяндур, явно си отскоро в града и не забелязваш явни неща. Града е със затихващи функции, като най-кадърните напускат, не случайно Дачев затвори Азаро, просто в града младите хора бягат и постоянно намаляват. Освен мутро-бизнесмените дето си строят кооперациите друг бизнес в града няма. Накрая ще станем един голям Несебър. Хиляди празни апартаменти през и бедно население дето цяла зима пие по гаражите.
26.
до 23 слепeца
23.03.2019 20:44:52
6
5
аве умнико центъра или магазините и заведенията в центъра какво са те едно МИНАЛО мизерно сега в града има морска гара с мнонго ама много по хубави просторни и. нови заведения не ония дупки в центъра в моловете има всякакви магазини за обувки дрехи с голям избор.в центъра нека ходят старите умници като теб може би на кино смирненски или бинго беше то там само казина има за умните просто центъра си е наи умрялото и мезерно място
25.
бат Манчо
23.03.2019 20:38:35
2
9
Еми ще са по 1000 палки панелките:
-централно парно и топла вода,ежемесечна сметка 50 кинта
- реална квадратура,усвоени тераси,санирани безплатно,имаш си мазе и асансьор а не,като 5 и 6 етажни кооперации в центъра и махалите наоколо без асансьор
- място за паркирване дали отпред или отзад блока винаги има
-“въздух” между блоковото пространство, не като горе споменатите райони тераса срещу тераса вече си знаят кой с какво бельо ходи на работа.
И още много ама гледам филм
24.
Икономис лещт
23.03.2019 19:15:44
12
7
Моите уважения от брокера,вероятно има поглед върху пазара,но какво разбира той от ценообразуване?Цените в Бургас и оше 3-4 български града си растат обективно поради поскъпване на строителни материали,труд и разбира се инвестиционен интерес .Бургас ще продължи да бъде активен строителен регион и за в бъдеще,защото е град с потенциал,който тепърва ще се реализира.
23.
До Точев
23.03.2019 18:56:56
2
18
Ей заради такива тъпаци като теб града е на това дередже. Вечер няма един човек по улиците и заведенията празни, по главната половината помещения са празни и се дават под наем. Накрая ще остане един град с празни кооперации, на стройте тогава
22.
Точев
23.03.2019 17:54:38
11
6
а ве еи шматки тъпи !! кви са тия коментари много се строяло или трябва да се забрани строителството това че някои иска да купи един или 5 апартамента си е негов избор и негов проблем НЕ ВАШ завистници умрели тези строежи се строят с парите на купувачите а докато има купувачи ще се строи което е знак че има прираст на население и икономика
21.
Bingo
23.03.2019 17:54:10
0
12
Алоуу ,,джурналисчето" оправи си заглавието, че като прочета това ,,1 хил.евро" направо ми бръкна да не казвам къде. Нямате ли редактори, които да гледат какво качвате в страницата? Или и те са на същия хал.
20.
Здравко
23.03.2019 17:27:25
6
2
До номер16:
Ех пуста , завист!
Тя не ходила, по-гората!
19.
4i4o kype
23.03.2019 17:07:53
18
113
Знам че много ви е яд че не сте купили 2013-2014г. когато бяха добри цени но апартаментите няма да станат по евтини , селяните се увеличават и прииждат , раждат и много деца, а града си е същия като размер , така че цените само ще се вдигат , 2рото е че много гурбетчии които от 90те са по англия и германия видяха че със събраните си за 20г едни 70-100хил евра нищо не можеш да си купиш на запад и се връщат обратно защото са болни и изтощени и не им се живее до края на дните им под наем с по 10 чужди човека в една къща/апартамент , скоро и масово от англия ще започнат да се връщат , 3то влизаме в шенген и там вече кредитните условия и нива ще се изравнят с останалите страни в европа, както и идването на еврото , така че в бс до 5г ще станат цените 2000 евра на кв., аз купих 2013та на 700евро кв. и съм доволен ще го продам живот и здраве на 2000-2500 след години ,Запомнете този коментар!
18.
Тошко
23.03.2019 16:40:18
1
18
Кандидатства по програмата "Енергийна ефективност", одобрят го, санират му панелката от баи Тошово време (щот е скъсан), пусне я за продажба и вика:
"Търся и 1200 € к/м. щото съм я санирал"
17.
Гост
23.03.2019 14:34:12
1
34
Сега като спрат да идват руснаците ще видите как се продават апартаментите.
16.
Обективен
23.03.2019 14:32:21
5
39
За всичко са виновни мутро-инвеститорите, които освен да построят някоя кооперация друго не знаят да правят. Затова в града няма бизнеси, предприятия и производства, които реално създават поминък, а набързо завъртяни пари инвестирани в строителство. Другата причина са противните руснаци, които купуваха на килограм и вдигнаха цените до небесата, от което страдат обикновените бургазлии, а и всеки сульо стана строител и бизнесмен. Нямам търпение тоя балон да гръмне и всичките тия “бизнесмени” да се върнат на село.
15.
иордан. цонев
23.03.2019 14:04:54
8
31
за всичко са виновни ягенциите недвижими имоти това са нае големите мошеници заради тях наумите са ужасно високи. цените на продаваните имоти надути от комисионни
14.
тез цени
23.03.2019 13:53:57
2
15
са за странджанските цървули,белким се откажат да стават граждани ,нема да станат с таз селения де я носят
13.
Боцмана
23.03.2019 13:50:06
1
26
Цените ги определя пазара-не някакъв цървил, който се мисли, че от него зависи пазара...
12.
до 2
23.03.2019 13:49:55
1
17
Така е ама не става цял живот да плащаш солен МЕСЕЧЕН наем от 1200 Е или паунада за 1-2 СТАИ ако живееш и работиш навьн/страните от ЕС /,а да имаш кьща извьн голям населен град вьв БЬЛГАРИЯ не е работа -цигани,обири,липса на аптеки
,липса здравна помощ ,зимата проблемно придвижване ,избивне на влага ,отопление на ток скьпо липса на големи тьрговски вериги
А НОВО ПОСТРОЕНИТЕ ТУХЛЕНИ кооперации са жив та*ак ,малки рьбести НЕКОМПАКТНИ стаички проектирани на бьрзо от некадьрни архитекти кат за хобити ,лоша шумоизолация евтини стьклопакети ,евтини материали,ВИСОКИ ЦЕНИ НЕРЕАЛНИ КВАДРАТУРИ ,ако сложиш 1-но 2легло и 1-н 2крилен гардероб и стаята отеснява изчезва смешни малки тесни тераси пране от 1 пералня не можеш да простреш , тьмни коридори ,1 етаж зает от шумни тьрговци които не се сьобразяват с никои ,проблеми с паркирането
ДОЛКАД на СЗО ясно е посочено че на 1 човек е нужно минимум по 16 м2 /4х4 метра/полезна площ за добьр и комфортен живот или 64 м2 минимална РЕАЛНА ЖИЛИЩНА ПЛОЩ на 1 АПАРТАМЕНТ за 1едно 4члено семеиство
Ако вземем че м2 е средно 850 Е за реална площ вьв Бургас това прави 64х850 Е=почти 55.ООО ЕВРА или 110.000 лева минимум за 2 стаина панелка /или 3стаина нова тухлена кутиика /
11.
do 7
23.03.2019 13:38:10
2
12
Да бе, няма. Онова дето се беше наклонило след земетресението и го крепиха да не е от керпич ? ЕПК, там колко щеш. Иначе първите блокчета, в които преди 60 години никой не е искал да ходи в тях са си тухла.
10.
AZ
23.03.2019 13:35:36
0
26
Днес например си бръкнах в носа, от там в задното отверстие и реших: Пускам си панелката от 62 м2 за 67 000 Е. Ако се закачи балък - добре, ако ли не се закачи - па ще си живеЙм у нея, кво и има.
9.
До обективния
23.03.2019 13:35:03
35
5
Каква панелка в Лазур бе младеж. В Лазур няма панелки
8.
AZ
23.03.2019 13:30:52
1
22
За Меден рудник ще поспоря, защото имам преки наблюдения не, като потребител, а като човек занимаващ се със строителство. Вие пишете някакви цени, но избягвате ред други фактори, които се оказват в крайна сметка ценообразуващи. Да, нереално е панелка на 45-50 години да струва 1000 Е на м2, но поне там чистата жилищната площ е реална. Не вкарвате М.Рудник в сметките, но там има много фактори, които играят в ценообразуването. Първия и основен - там предлагането на НОВОПОСТРОЕНИ жилищни сгради е най-голямо, съответно конкуренцията влияе на цените. Второ - ако някой си направи труда да сметне. какъв % от тамошните продажби влизат общи части ще се изненада, как уж купувайки си там жилище от 100 м2 за 60 000 Е, в един момент се оказваш в жилище с чиста квадратура от 70 до 76 м2. Трето, което влияе не по-ниските цени там е степента на завършване - само вижте в какъв вид се продава ново жилище там и сравнете с ново жилище в останалите комплекси. В МР се продава задължително без шпакловка, без подово покритие, без врати дори. Вземете калкулатор и смятайте тези макар и дребни на пръв поглед трикове. Четвърто. Инвеститорите, които строят там ( а това е и най-съблазнителния им момент) не се занимават с планировка и благоустройство на прилежащите към блоковете им структори. Слагат едно тротоарче, колкото да се разминат двама човека и останалото е "Чакане общината да го вкара в инфраструктората си и благоустройствения си план. Жилища сторени в комплекса преди 15 години, едва днес заприличаха на кооперации в синхрон с общата жилищна среда на комплекса. Там инвеститорите не се занимават с този "проблем". И не на последно място, към този момент се продават масово се продават двустайни жилища на по 27-30 000 Е там с чиста жилищна площ от 36-37 м2. Е, сметнете колко струва реалната жилищна площ. Вижте и колко жилища се продават на зелено или пред акт 14 или акт 15. Е, колко да струват ? И дали тези факти дават реалната оценка на имотите - сами преценете. А пък, че има изкуствено, нереално и алогично завишение цени на имоти е вярно, но е вярно че и балонът така започва да се свива, че е въпрос на годинка - две да гръмне с такъв тътен, че и потребители и инвеститори, и брокери да се чудят от къде им е дошло. Тези, които се усещат първи за сега са инвеститорите, тръгнали да строят на килограм противно на всяка икономическа логика в този град. Не случайно повечето прескачат брокерите и обявяват "промоционални" отстъпки от 5 до 10%. В повечето случаи това са инвеститори, които строят със свободни пари и вече губят смисъла на "инвестиционните" си намерение. А най-смешни са ми обявите на тзани брокерски къщи, които усещат стагнацията и превъзходството на предлагането пред търсенето, като в обявите си пишат: "продажба с цел инвестиция". Хахахахаха, бих казал аз. Бъдете умни.
7.
аз
23.03.2019 13:29:28
1
33
За Меден рудник ще поспоря, защото имам преки наблюдения не, като потребител, а като човек занимаващ се със строителство. Вие пишете някакви цени, но избягвате ред други фактори, които се оказват в крайна сметка ценообразуващи. Да, нереално е панелка на 45-50 години да струва 1000 Е на м2, но поне там чистата жилищната площ е реална. Не вкарвате М.Рудник в сметките, но там има много фактори, които играят в ценообразуването. Първия и основен - там предлагането на НОВОПОСТРОЕНИ жилищни сгради е най-голямо, съответно конкуренцията влияе на цените. Второ - ако някой си направи труда да сметне. какъв % от тамошните продажби влизат общи части ще се изненада, как уж купувайки си там жилище от 100 м2 за 60 000 Е, в един момент се оказваш в жилище с чиста квадратура от 70 до 76 м2. Трето, което влияе не по-ниските цени там е степента на завършване - само вижте в какъв вид се продава ново жилище там и сравнете с ново жилище в останалите комплекси. В МР се продава задължително без шпакловка, без подово покритие, без врати дори. Вземете калкулатор и смятайте тези макар и дребни на пръв поглед трикове. Четвърто. Инвеститорите, които строят там ( а това е и най-съблазнителния им момент) не се занимават с планировка и благоустройство на прилежащите към блоковете им структори. Слагат едно тротоарче, колкото да се разминат двама човека и останалото е "Чакане общината да го вкара в инфраструктората си и благоустройствения си план. Жилища сторени в комплекса преди 15 години, едва днес заприличаха на кооперации в синхрон с общата жилищна среда на комплекса. Там инвеститорите не се занимават с този "проблем". И не на последно място, към този момент се продават масово се продават двустайни жилища на по 27-30 000 Е там с чиста жилищна площ от 36-37 м2. Е, сметнете колко струва реалната жилищна площ. Вижте и колко жилища се продават на зелено или пред акт 14 или акт 15. Е, колко да струват ? И дали тези факти дават реалната оценка на имотите - сами преценете. А пък, че има изкуствено, нереално и алогично завишение цени на имоти е вярно, но е вярно че и балонът така започва да се свива, че е въпрос на годинка - две да гръмне с такъв тътен, че и потребители и инвеститори, и брокери да се чудят от къде им е дошло. Тези, които се усещат първи за сега са инвеститорите, тръгнали да строят на килограм противно на всяка икономическа логика в този град. Не случайно повечето прескачат брокерите и обявяват "промоционални" отстъпки от 5 до 10%. В повечето случаи това са инвеститори, които строят със свободни пари и вече губят смисъла на "инвестиционните" си намерение. А най-смешни са ми обявите на тзани брокерски къщи, които усещат стагнацията и превъзходството на предлагането пред търсенето, като в обявите си пишат: "продажба с цел инвестиция". Хахахахаха, бих казал аз. Бъдете умни.
6.
m
23.03.2019 13:27:08
6
33
мечтата на всеки селяк е да си има панелка у морския пйерник и бангия с газово
5.
И
23.03.2019 13:26:33
5
33
Че София с бъдеще ли е? Бургас също е без бъдеще, но и София е без бъдеще, България се обезкърви
4.
псалм 91
23.03.2019 13:23:27
3
41
големи кожодери в тоя Бургас бе, ей при нас в центъра на София са по 650 евро на квадрат, обаче зависи за кого
3.
Хаха оптимисти
23.03.2019 13:18:32
5
39
Цена от 50-60 000 евро за панелки в градове в които след 5-10 години са без никакво бъдеще... трябва да си пълен идиот да си купиш...
2.
обективен
23.03.2019 13:12:28
11
33
Ако панелката е кв.Лазур и е до Флората и Морската градина -Бургас или в панелка висок блок кв.ЧАИКА -ВАРНА 1000 Е м2 ДАЖЕ е МАЛКО/реални ,квадрати,супер яка гледка,морски бриз,близост до парк и ПЛАЖ/
Нека ония бальци да си купуват НОВИ АПАРТАМЕНТИ в кв.Изток/Изгрев -София за 3200 Е м2 от ,В БАРОВСКИТЕ СОФИИСКИ КВАРТАЛИ ДРАГАЛЕВЦИ,БИСТРИЦА,СИМЕОНОВО,БОЯНА НЯМАТ ДАЖЕ КАНАЛИЗАЦИЯ зимата е як студ и мирише на изгорял кюмюр ,а 1 част от улиците са без асвалт а краибрежните варненски и бургаски имоти по хубаво НЯМА
наи-големия им минус е наличие на GSМ Антени на покривите
1.
мислещ
23.03.2019 13:10:42
3
54
Едно нещо може да се продаде за толкова,колкото някой е склонен да плати за него ! Ако има мераклии за по 1000 евро квадрата,що да не им искат по толкова !?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово Този социален проблем засяга 6 000 жители на квартала, чийто брой нараства почти двойно през летния сезон Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори