×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал! Разкриха схемата Азис и какво прави всъщност


Скандал! Разкриха схемата Азис и какво прави всъщност
Ключови думи: схема, Азис, скандал
10 Март 2019, Неделя, 19:30 ч.
Автор: Марица

Азис безспорно е не само един от най-успешните ни артисти, но и от най-ярките. Успехите му отдавна достигат извън пределите на страната ни. Вече повече от 18 години Васил Боянов, както е истинското име на изпълнителя, гради невероятна кариера, която са изненада на мнозина – не се основава на чести гастроли из медийното пространство. Всъщност Азис се появява изключително рядко там. Прави го само когато има какво ново да покаже или да каже. Той вече е световноизвестен, а за славата му отговорен се оказва единствено талантът. Защото Азис има най-ниският бюджет в жанра!

Например песента му „Хабиби” се превърна в една от най-поръчваните песни в България и в чужбина, с над 50 милиона гледания в ютуб, което я прави и най-успешното родно видео в музикалния канал. Дори печатният колос „Ню Йорк таймс” обърна внимание на родния хит, правейки го част от престижната класация „25 песни, които променят света”. Признание, с което друга родна звезда до този момент не може да се похвали.

Съвсем не го е очаквал и самият Азис, за когото песните са начин да изрази душевността си. Той отдавна не е онзи Азис от едно време, за когото разголването, високите токчета и тежък грим бяха задължителна алтернатива за публичен възход. Тази цел вече е постигната. Днес стремежите му са други и той вече не се нуждае нито от скъпо излъчване, нито от неудобни обувки, за да случва успеха. И наместо тях Азис признава, че се чувства смирен! Вероятно и заради това пробивите на световна сцена започнаха да изпреварват дори собствените му нагласи за успех.

Признание за таланта си Кралят на поп фолка получава и от редица световни звезди, сред които е и Кейти Пери – идол на милиони тийнейджъри по света. Когато Азис пуска хита си „Хабиби”, звездата публикува в страницата си в Туитър видеото с думите: „Давай, с теб сме!”, като признава, че много се е забавлявала, докато е пътувала в самолета.

„Благословен съм. Много съм обичан в собствената си страна. В България съм обожаван, а навън съм много интересен на хората, а надявам се да стана и обичан”, пък споделя Васил Боянов.

Когато Кейти Пери споделя видеото на Азис в личната си страница в социалната мрежа, той отива при дъщеря си с думите: „Ти знаеш ли, че Кейти Пери ми е приятелка”, а малката го поглежда с изумление и мигновено отвръща с „Лъжеш!”. Когато обаче разбира, че това е самата истина и баща й действително е сред приятелите в мрежата на нейната любимка, дъщеричката му Рая сладко отбелязва:

„О, явно ти, освен да рисуваш много хубаво, и пееш хубаво, щом Кейти Пери те харесва.” Това разказва самият изпълнител и признава, че дъщеря му не знае нито една негова песен, не познава нито един негов колега... за съжаление. „Искам тя да живее живота си нормално, без да бъде сочена с пръст”, е искреното желание на изпълнителя.

Съдбата на друг от скорошните хитове на Азис - "Мотел", е сходна с тази на „Хабиби” - даже още по-успешна!

„В началото ме беше страх да извадя нова песен, въпреки че не поставям двете една до друга. Но е факт, че новата „Мотел” генерира много по-бързо гледания от „Хабиби” – по половин милион на ден”, признава Азис преди време и не крие, че успехите му никога не са чакани от него „на всяка цена”.

Всъщност успехът на „Мотел” идва заради реално споделени истории на изневяра от Азис. Текстът и музиката на песента са изцяло негово дело. За разлика от повечето си колеги, които по традиция черпят вдъхновение от любовта, Кралят на поп фолка за пореден път доказва, че е новатор дори в това – черпейки заряд от разкази на познати и приятели, които са били предавани от половинките си.

„Много обичам да подслушвам. Голям клюкар съм. С моята Гала всяка сутрин сядаме на кафе и започваме да обсъждаме кой какво е казал. И някои от човешките истории ме вдъхновяват. Например страха, за който мой познат ми е споделял, че е изпитал, когато за първи път е изневерил. Изпитал е ужас и даже не е искал да се прибира. И всъщност аз разказвам емоциите на хората, които са направили грешка”, откровен е Азис. И добавя: „И когато този човек се е прибрал в един момент, не е имало кой да го чака вкъщи. Никой не е изгарял от желание да го види. Тогава се е успокоил, че всъщност нищо страшно не е станало. Оправдал се е в собствените си очи. И е продължил. Но след подобно нещо нито ти се яде, нито ти се пие. Не искаш да закусваш, защото ще закусиш със своето чувство за вина.”

Всъщност дори и когато не влага сериозно послание в песните си, Краля на фолка прави фурор. Потвърждение е скорошната му песен "Жено бягай", която е поднесена като закачка. "Това не е един от моите сериозни проекти, които те карат да се замислиш и носят послание.Това е парче,което носи настроение и те подсеща за питие, приятели и танци. Благодаря на моят оркестър “Азис Груп”за щурите моменти", казва изпълнителят.

Азис не обича да прави скъпи клипове. Факт, който вероятно ще изуми мнозина. Но ако навремето той проби в музикалния бизнес с провокация и немалка доза фрапантни визии, то днес в негова запазена марка се превръща естественото излъчване.

„Разголването винаги е било водещ фактор при мен. А когато човек се разголи и е мургав, и му намажеш краката с олио, нещата винаги изглеждат много по-скъпо, отколкото всъщност са. И прекрасно успявах да замажа, че нещата ми не са скъпи с едни голи дълги черни бедра. В действителност бюджетът на „Хабиби” е около 1400 лв.”, признава самият той, пише show.blitz.bg. И добавя още по-невероятно звучащата новина – че е безспорно човекът с най-нисък бюджет в жанра! „Но пък гледаемостта ми е огромна. „Мотел” също не е с огромен бюджет, но е направен с много душа и много любов. В клипа за нея – в автобуса, са все мои изключително близки хора, а другата половина, която не познавах, са статисти”.




1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Ха ха
10.03.2019 21:19:50
2
4
Go to Дуисбург..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори