×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов и Цветанов били „национално призната двойка“ - премиерът искал да е „мъжът“ и „родител 1“ (видео)


09 Март 2019, Събота, 17:03 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Министър-председателят обеща да помогне на селска кметица само ако я види по телевизията да казва, че БСП ги мачка

Бойко Борисов и Цветан Цветанов били национално призната двойка. Това обяви плевенска дама пред двамата лидери на ГЕРБ по време на форум на женската организация на партията във Велико Търново.

Участието на Борисов на събитието, което бе излъчено във „Фейсбук“-профила му, допринесе за „свободното“ ниво на форума, а жените през пет минути се тресяха от смях след поредната изцепка на премиера.

Една от дамите от Плевен, която се представи за учител-философ, обаче поразвали настроението на лидера на ГЕРБ, след като постави въпроса за проблемите в местната структура на партията.

Ще бъда директна – кога и какво трябва да се случи, за да може плевенската структура, която все още три-четири или колко години не е утвърдена като общинска структура, имаше там разни истории... но аз искам да ви попитам – заедно вие като национално призната двойка – г-н Цветанов и Вие...“

Тук залата избухна в смях, а Бойко Борисов каза шеговито: „Със сигурност аз искам да съм мъжът ... аа, родител 1“.

Жената пък му отговори: „Аз официално казвам, че се идентифицирам като баба номер 1, ваша. Само да дойдете. Наистина въпросът е сериозен, стана много весело, но това не означава, че не е важен въпросът.“

Дамата пак попита какво трябва да се случи, за да дойдат заедно Цветан Цветанов и Бойко Борисов в Плевен, за да се поставят „тет-а-тет“ въпросите.

Премиерът й отговори, че бил войник там една година и когато ходел винаги си спомнял за казармените времена.

Борисов недоумяваше какво искат плевенчанки от него.

Едни настояваха „да ни кажете грешката в очите“, а други „прошка да ни дадете“.

Много ме дразните, трябва да ви кажа“, отвърна им премиерът.

След това стоящият до него Цветанов обясни, че предстоят срещи през април в Плевенско, а Борисов обеща тогава да посети региона.

Думата взе и Валентина Иванова – кмет на село Връв, община Брегово.

Тя попита - мисли ли държавата за законодателни промени, така че кметствата да имат самостоятелен бюджет, защото когато общинският кмет не бил от ГЕРБ, те не получавали нищо.

В случая кметът на Брегово бил от БСП.

Бойко Борисов се раздразни и прекъсна говорещата с думите: „Добре, що сте толкова безшумни, да ви питам? Колежката на Цветанов в парламента (Корнелия Нинова – б.а.) всеки ден обяснява как толерирам кметове на ГЕРБ и т.н. Вие що не се съберете и толкова шумно като тях да обяснявате как кметовете на БСП ви мачкат?“

„Ние сме го казвали това“, чу се реплика от залата.

Ама кажете го шумно. Ето, обърнете се, ето ги камерите. Кажете „извинявайте“, ето го там момчето от bTV - “може ли да се видя и аз довечера, да обясня и аз довечера как ме мачкат БСП“.

Кметицата на Връв отговори, че соцдепутатът Филип Попов бил родом от селото. Години наред там управлявала БСП, но пак нищо не се случило.

Жената се опита да обясни за някаква дарителска кампания в момента, но Бойко Борисов не издържа, прекъсна я, като й се скара отново: „Въпросът ти, скъпа, не е към мен, въпросът е Паунов, Сдружение на общините, кметовете, събирате се, ставате шумни, обяснявате като тях и тогава идвате при мене. Целево ние сме дали за вашата община пари – както на всички останали. Не ви ги дават, 'щото сте кмет от ГЕРБ. Аз не съм чул, не съм видял по телевизията... мрънкащи един-двама души съм видял от БСП – мрънкащи. Вас не съм ви видял... Като ви видя и вас, тогава ще се обърнеш към мене. Много внимателно ще следя. Видя ли те по bTV да те покажат... на другия ден Горанов и Петя Аврамова (финансовият и регионалният министри – б.а.) ще са при теб у селото. Да те видя как обясняваш, че БСП ви мачкат! И тогава ще се обърнеш към мене.“

Тук се намеси Цветан Цветанов: „Но нека да не е анонсът само към bTV, защото тогава другите телевизии пък няма да го отразят“.

Борисов отговори през смях: „Е, аз понеже гледам bTV, когат' гледам, и затова и давам... къде да се покаже, ако иска да свърши работа. Пък може и на друго место да е...“

На женското събиране премиерът надълго опитваше да обясни за гласуването в парламента вчера, с което се опрощават около 8 млн. лева дългове на мюсюлманското вероизповедание.

Тезата на Борисов беше, че това било свързано с националната сигурност, а не с договорка между ГЕРБ и ДПС.

Припомняме, че по време на дебатите лидерът на НФСБ Валери Симеонов се изказа остро и призна, че това управление е финансирало солидно бизнес на ДПС и Ахмед Доган.

Вероятно затова днес Бойко Борисов пък напомни за конфликтната ситуация на Симеонов с жена на границата по време на последните парламентарни избори.

Повярвайте ми, цял живот съм бил биткаджия и толкова искам да се спася от..., щото няма хубава битка. И да дърпаш бабички или възрастни жени по границата не е голямо геройство. Има и здрави мюсюлмани... и здрави мюсюлмани. Иди, дърпай тях! Иди там по тия региони да ги дърпаш! И да видите след това какво е последствието“, коментира Бойко Борисов.

На жълтите павета било лесно.

Макар че народът много, много хубави приказки има. Вика „войводо, турците идат“. Войводата се пра'й на герой и хайдутинът му вика „ше бегаме ли или ше се предаваме, и ако бегаме, що чекаме“. За бой въобще не става въпрос. Те ще ме разберат някои, какво искам да им кажа“, коментира още премиерът и лидер на ГЕРБ.

Разбира се, не омаловажавам хилядите, хилядите, хилядите българи, които са се били в турското робство. Точно обратното – герои! И к'во ни е донесло това, че сме се клали години наред? На Сърбия и Косово, на Босна и Херцеговина, Сръбска крайна, хърватите. Какво им донесе? Хубаво? Върна ни назад толкова години. И ние сега просто казваме – опрощават се дълговете“, заяви още Борисов.


В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
Nostradamus
10.03.2019 13:35:31
0
5
От безкрайните престъпления и ЛЪЖИ, които "творят" ежедневно, вибрациите на Боко и Цвъко толкова много да се понижили, че те са до нивото на най гъстата материя във Вселената... Който има очи ще види, който има уши ще чуе, който има разум ще разбере !
16.
мафията ГЕрП
10.03.2019 13:31:08
0
5
По вина на Герберските ДЕБИЛИ боко и цвък, които с нашите средства си КУПУВАТ ВЛАСТ, подарявайки на турците 1О МИЛИОНА неплатени данъци, ЛЕКАРИТЕ ОТ ОЧНА КЛИНИКА във Варна ПОДАВАТ КОЛЕКТИВНА ОСТАВКА заради липса на средства. !!!
15.
Дядо Йоцо
10.03.2019 11:53:28
0
1
Пази Боже!
14.
6 do 12
10.03.2019 11:00:53
1
1
липсва ти висша нервна дейност ,ходи да се лекуваш.
13.
Николай
09.03.2019 22:53:38
2
0
baihui много тъп ник нейм си измислил.
БСП ДПС са проклятието. Ако има политици които мислят за държавата и гражданите, а не как да окрадат по бързо и да се налапат такива като БСП, ДПС, СДС, ДСБ, ГЕРБ и всички останали около тях щяха да изчезнат от само себе си.
12.
Николай
09.03.2019 22:48:06
1
8
Никаква мисъл не му тече.
За какво му е повече. То толкова стига за да управлява държава на която масовия жител е с IQ 20.
11.
6
09.03.2019 22:22:11
0
2
Борисов и Цветанов бяха днес във В.Търново.
10.
Никаква мисъл не му тече
09.03.2019 21:37:08
0
11
Като го слушам премиер министъра си мисля че е с IQ 40...
9.
Така така
09.03.2019 21:24:57
0
10
Една въшка. като се наедяла излизала на челото....
Опростихме данъците на крадливата и изнасилваща група "правоверни" мщсщлмани, защото гяурите са длъжни да плащат робски данък десятък... и чакаме мангалите да почнат масово да ни убиват като преди освобождението, за да НЕ допусне мутрата повече такива "извращения".....
"Евала"... на таз мафия герб-дпс-бсп, дето избива народа!
8.
Kri
09.03.2019 21:14:33
0
10
Помним те какъв биткаджия беше само разтягаше
7.
baihui
09.03.2019 19:56:22
0
23
ГРОБ Е ПРОКЛЯТИЕО ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
6.
До 4
09.03.2019 19:11:30
2
19
ЗАЩО .....ТИ СЕГА ДА НЕ БИ ДА НЕ ДУХАШ,А ?? ГЕРБЕРАСТ ГНУСЕН
5.
Кьовеши
09.03.2019 19:00:11
1
23
Двамата в единична килия
4.
мислещ
09.03.2019 18:59:50
16
6
Слагайте си измислените минуси,но след изборите пак ще плачете и ще духате на комика....шмайзера :)
3.
1312
09.03.2019 18:43:39
1
16
bahti komika
2.
АЗ
09.03.2019 17:26:04
4
131
ИЗЧАДИЯ АДОВИ....АНАТЕМА
1.
Гост
09.03.2019 17:12:45
3
156
В панделата ша си жината.По ти приляга
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори