×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отровителка и луда ли е тази старица от Веселие? Чуйте кмета и хората от селото


20 Февруари 2019, Сряда, 12:59 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

В понеделник двама дознатели и полицай от Криминална разпитвали за случая в къщата на ужасите

В понеделник екип на Флагман пристигна рано сутринта в село Веселие, за да видим и чуем на място какво мислят хората за случилото се в къщата на ул.”Хан Крум”1.

Заварихме широко отворена външната врата, а вътре, в изключителна бедност и мизерия седеше съсухрена жена, която трудно чуваше и асимилираше за какво сме дошли.

Тя грееше ръцете си пред  чугунена печка – изпочупена и пропускаща пушек, поради което бе отворила вратите и прозорците.

„Като стане много студено, по тъмното, затварям  вратите и прозорците,  гася печката, иначе ще се удуша. Завивам се и заспивам. Денем съм така – на отворено, няма кой да ми изчисти буриите”, почва старицата, жадна  за човешко присъствие.

Като от филм на ужасите! Кой внуши на 89-годишна старица да изхвърли дъщеря и внучка от собствената им къща

В ръцете  троши  филии мухлясал хляб. Няма намерение да ги яде. Разбираме, че ги подготвя за кокошките.  От очите й  се ронят сълзи, когато я питаме знае ли къде са дъщеря й Мара и внучката Тошка, ще ни разкаже ли какво се случи между тях:

Унуката, дъщерята...къде отидоха не знам. Вече ги забравих, така съм добре, няма  тормоз... Ама да ги бяхте видяли последния път, бях си изпрала дрехите и към 5 часа следобед отидох за хляб. Връщам се, а те стоят на вратата и... като ме хванаха, хвърлиха ме на стълбите отвън на плочките и почнаха да ме налагат по главата, питах ги: Защо ме биете? Главата ми разбихте. Ревях като малко дете и се молех да спрат. Оттогава не чувам добре, боли ме главата. Зверове са – не дъщеря и внучка, зверове. Кметът като чул какво ми направиха – дойде човека да пита какво става. Аз му викам: Нито съм крала, нито на някой лошо съм сторила, на виж, на какво ме направиха.  Хубави, лоши – търпях ги, но те не са хора. Кметът помогна сега да съм по-добре...”

Павлина Драгнева от кметството: Старата жена никога не е била в тежест на никого

Установяваме, че вратите на  останалите стаи са заключени с лепенки - с подписи и дата 13.02.2019 г. , 16,35 ч. Това е моментът, когато Тошка и Мара напускат къщата, след връчените им от полицията заповеди. Те сами запечатали стаите, за да не влиза никой в тях. Заключена се оказа и вътрешната тоалетна, но тя си била така постоянно – на баба Тодорка й било забранено да я ползва.  Зиме, лете – тя ходела в стария нужник до кокошките.

Недоумяваща кои сме и защо я разпитваме, свитата на две от старост и немощ  женица, ни изпраща по чорапи до улицата и ни маха за довиждане.  Отвън виждаме, че дограмата на прозорците е нова, само на стаята на бабата е прогнила, дървена, от миналия век.

Отиваме в кметството на Веселие, но кметът Карабинов се оказва на оперативка в община Приморско. Посреща ни заместничката на секретарката му – Павлина Драгнева. Тя вече знае, че у баба Тодорка са дошли журналисти и че се интересуват от темата, която е №1  в селото през последния месец. 

Жената е пряма и почва без заобикалки: „Ние сме взели мерки, храним тази баба от соцалния патронаж, тя си има добра миньорска пенсия  и никога не е била в тежест на близките си. За нея се грижи предимно зет й Кирил Жеков. Напоследък трудно асимилира, рязко се влоши здравето й, не чува. Виждах често през тая година полиция да идва в къщата, караха я принудително на психиатър, но тя е добре с психиката. Тези твърдения, че бизнесменът Георги Стоев, кметът и Кирил Жеков имат някакъв пръст във влошените отношения в тази къща, не е вярно. Тук сме една шепа – знаем се”, заключи Драгнева.

Хората от селото: Баба Тодорка работеше на хаспел под земята в мина Росен – мъжка  сериозна жена

Срещу сградата на кметството е селският магазин, за който се говори, че бил на кмета.  Часът вече е 9,30, температурата е около 5 градуса, но напича слънце и на пейките отпред са насядали жени, някои пият кафе, мъжете са прави – слушат какви са последните новини. Когато чуват от екипа ни името на старата Тодорка Иванова, хората са единодушни: Тя била работлива, честна и смела жена. За да отгледа двете си дъщери,  зиме и лете вървяла пеш през гората, за да иде на работа в мина Росен. Нямало друга такава като нея. Била хаспелистка и слизала под земята редом с мъжете, години наред. Заслужавала спокойни старини и с нищо не била заслужила това, което й се случвало през последната година.

По-късно в редакцията се обади кметът Стойчо Карабинов, който заяви следното: „Има 58 възрастни вдовици във Веселие, за които мисля всяка нощ – знам коя как осъмва, има ли храна, има ли дърва, здрава ли е. Обикалям ги с моя микробус. За баба Тодорка зная всичко, смятам, че внучката предизвика цялата бъркотия. Жената си живееше сама, справяше се, това е мъжка жена, миньор.

Кметът Стойчо Карабинов: Взеха й телевизора и телефона, смятам, че внучката предизвика цялата бъркотия

За  Тошка ще кажа, че докато тя бе главен счетоводител две години тук, съм нямал забележки към работата й. Не знам защо се е настроила срещу мене. Бих искал да видите трудовата й книжка - по колко време се  задържа на едно работно място. Не съм се интересувал какво работи в Китен.  Майката не я познавам,  тая история с мишата отрова  я съчини Тошка.

Като я изведоха насила старата жена с полицейска кола да я преглеждат по разпореждане на прокурор в  Психото в Бургас, знаете ли, че дори не си я прибраха?! Звъняха ми от ОДМВР-Бургас, за да ме информират, че три часа стара и безпомощна жена стои в студа пред Психото  - объркана, уплашена, прегледът й бил приключил, пуснали я да си ходи, но как да се прибере, с кого? Аз отидох да я прибера.

Грехота е това, което правят с нея. Оставена е от тях двете без телевизор, без телефон.  Аз избягвах да се меся в тези отношения , но съм в течение на скандалите им. Днес, понеделник, при мен дойдоха, за пореден път, двама разследащи полицаи и един от криминална полиция.

Смятам  да поискам от хората в селото да направим подписка в защита на 89-годишната Тодорка Темелиева Иванова! И независимо чий е този имот, двете жени да не идват повече тук ”.

Кметът заяви още, че лично ще присъства на делото на 21 март в Районния съд на Бургас. Екип на Флагман също.

Къщата е в много лошо състояние, имотът върху 460 кв.м в центъра на селото се нуждае от пълен ремонт

 


В категории: Приморско


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
116
Коментара по темата
116.
Канабисгейт село
22.11.2019 10:28:12
0
0
Да питаме и ние: Павлина Драгнева каква секретарка е? От кога е секретарка и показа ли документ за това? Има ли необходимия образователен ценз за което? Павлина Драгнева може ли да докаже думите си които изрича че Кирил Жеков се е грижел за тази баба и че няма пръст в заведеното дело срещу жените? А къде е действителната секретарка ,защо я няма?
115.
Съседа 3
12.10.2019 23:48:59
0
0
А думите на кмета, са едни огромни лъжи ,събрал жените за снимка.Като ги е събрал защо не ги накара всяка да си каже какво прави за семейството си и какво семейство има ...всичко ли е отлично при тях???? Да точно тези от снимката на пейките пред магазините на кмета, ,нека обяснят какви семейства имат.Засрамете се ,ако бяхте мислещи хора и добродушни щеше да усетите че в тази случка има нещо нередно. Сега сигурно сте щастливи да гледате онзи К.Ж.как продължава да използва старицата/до колкото разбрах била болна с главата явно някоя болест/, още повече слуховете за пенсията и, и при кой отиват нейните парички и има ли какво да се храни тази жена.
114.
Съседа 3
12.10.2019 23:38:34
0
0
И сега какво стана ,двете жени спечелиха делото, а онзи Който.Ж.какви ги върши някой разследва ли? Носят се слухове ,че възрастната баба, не ходила да си получава пенсията от пощенската станция в селото, да не би онзи К.Ж.да прави нещо незаконно с пенсията и, шашми и с пенсията на тази баба? Флагман разследвайте и това, даже от това трябваше да започнете, защото продължава да му слугува на К.Ж.като сякаш я държи с нещо тази баба...Това не е добре което става, всички гледат и никой не взема мерки. В каква държава живеем?
113.
Босия
06.05.2019 19:43:52
0
1
пп Към 5 часъ по скоро се е връщала от Кирчо пийнала,това е сигурно!
112.
Босия
06.05.2019 19:37:53
0
1
Унуката, дъщерята...къде отидоха не знам. Вече ги забравих, така съм добре, няма тормоз... Ама да ги бяхте видяли последния път, бях си изпрала дрехите и към 5 часа следобед отидох за хляб. Връщам се, а те стоят на вратата и... като ме хванаха, хвърлиха ме на стълбите отвън на плочките и почнаха да ме налагат по главата, питах ги: Защо ме биете? Главата ми разбихте. Ревях като малко дете и се молех да спрат. Оттогава не чувам добре, боли ме главата. Зверове са – не дъщеря и внучка, зверове. Кметът като чул какво ми направиха – дойде човека да пита какво става. Аз му викам: Нито съм крала, нито на някой лошо съм сторила, на виж, на какво ме направиха. Хубави, лоши – търпях ги, но те не са хора. Кметът помогна сега да съм по-добре...”-- това не отговаря на истината!Бабата си беше глуха много преди това!Като е ревяла .нямало ли е съседи да я защитят? Или поне да свидетелстват за това? Флагман нещата 'намирисват' ! Това не е действителността!
111.
汉语/漢語
07.04.2019 12:00:58
1
7
Що за темерут е тази жена? Продължава да храни чуждия си зет,чужд за децата и,но не и за нея? С какво я държи?Това е липса на здрав разум!!!
110.
абвгд
01.04.2019 13:42:33
0
4
Бабата раздухала в селото че с К.Ж. черпили наляво и надясно да се случат нещата, само имена не е казала.Кои ли са почерпили ? А дано се изтърве с имената в някой следващ ден, хахаха
109.
Кондьо
31.03.2019 16:17:31
0
3
Говори се ,че бабата се хвалила че плащала сметките за вода за месец 1.00 лв.на онзи К.Ж. Я му върнете сметките със 7 години назад, дали е вярно това нещо и ако е така, как може 3 на човека да ползват толкова малко вода и не натоварват ли така слетките на всички останали потребители?????Само питаме, не може ли да питаме?
108.
*********
31.03.2019 08:53:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
107.
*********
27.03.2019 20:51:06
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
106.
опа
27.03.2019 18:32:28
0
1
А за вдовците грижи ли се ? Колко са на брой за които се грижи за тях ?Хахаха
105.
до майтап
26.03.2019 13:25:09
2
3
Всички очакват този да си подава оставката. С маси няма как да стават и да се нагласят нещата ....едно време беше по режима така, но беше едно време...сега времената са други.Трябва промяна за това село.....
104.
Майтапчиятъ'
22.03.2019 10:03:27
2
3
По-късно в редакцията се обади кметът Стойчо Карабинов, който заяви следното: „Има 58 възрастни вдовици във Веселие, за които мисля всяка нощ – знам коя как осъмва, има ли храна, има ли дърва, здрава ли е. Обикалям ги с моя микробус. Тоя лъже без да се замисля!- На 15 03 2019 пак имаше банкет.Кмето черпи за РД И затова всите по обяд бяха на софра,имам в предвид че негово величие е дал на работниците си полвин работен ден? тъй де собственика на селото е Няма да му пожелавам нищо,той се сеща какво може да му пожелаем ;) Очакваме подробности за делото Флагман?
103.
веселие
20.03.2019 10:25:30
2
3
Флагман я проверете кражбите от домовете -къщите в това село напоследък колко са като брой и около тия дни включително? И колко от тях са разкрити?
102.
тенекеджията
19.03.2019 15:27:24
1
3
На алкохолици ли позволихте да влизат в чужд имот и имущество?
101.
*********
16.03.2019 00:20:33
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
100.
яяяя
14.03.2019 22:23:45
0
3
Хората нека дадат мнение дали са доволни от полицията в гр.Приморско.Флагман поразпитайте хората от гр.Приморско и околните населени места дали са доволни от работата на тази структура на МВР.
99.
Трифон зарязания
14.03.2019 16:59:26
0
5
На колко човека в това село са хвърляни бомби в дворовете и кой е?
98.
*********
12.03.2019 21:05:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
97.
До Косьо
12.03.2019 20:44:51
0
4
Ама как няма да трият, в това село има много гнили работи.Къде е коментара с читалището им ....питането колко човека отишли в болница на празника трифон зарезан 2018 година.
96.
Косьо
11.03.2019 20:59:08
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
- Флагман ами то като гледам има много коментари ,не по темата? На какъв принцип ги триете? Не че ме интересува кой знае колко :)
95.
*********
11.03.2019 15:50:38
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
94.
Проверете
10.03.2019 08:51:34
0
0
Може ли да се провери какви места има раздадени от кмета и на кого? Няма лошо от такива профилактични проверки !
93.
*********
09.03.2019 08:33:57
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
92.
111
08.03.2019 14:54:34
2
3
ivan dilana sawo semeistvo gaikovi sawo narkoman svartian marw ot primorsko otrovi dezata izrod
91.
До: банкета хареса ли ти?
08.03.2019 13:32:36
0
2
Е да де...не е лошо по времето му да се провери и училището какъв ток е изгълтало и дали има нещо вързано там? Няма лошо да се види все пак ? Мнение само...тия магазини са много близо до училището, гледах снимки на това село ....
90.
Пенсиониран
04.03.2019 09:36:23
0
6
След пенсия да нямат право на държавна служба!
89.
банкета хареса ли ти?
04.03.2019 09:29:10
0
6
Дали така не се обира имотното състояние на възрастните? Ще може ли да проверете през последните 10 -11 години на починалите възрастни имотите къщи и земи в землището на кого са прехвърлени и продадени?
88.
Ало ало алооуу
02.03.2019 20:40:43
0
5
Абе я питайте кмето, дали през лятото някой хора се водят на работа при него и си получават заплата пък работят лятото на разни сезонни фирми за сезона с още една заплата а други хора пък работят да не си проличи че ги няма ???? Как става тая работа Ем не работиш Ем заплата че и още една заплата от другото място, верно ли тва нещо?Па некой имали по няколко трудови договора, верно ли тва???
87.
Директора
02.03.2019 18:00:37
0
5
Да, Велков, така беше. Много си прав.
86.
Velkov
02.03.2019 11:25:40
0
4
На времето другарите помагаха на БГ-народ като избиха елита на БГ с пари на Световният Еврейски Интернационал, после- помагаха като въведоха задължителен "доброволен каторжен" труд-БРИГАДИРСКИЯ с което докараха популацията на Бг до просешка тояга. Гледам сега сред волънтирите са хора, които не знаят що е СОЦИАЛИЗЪМ, но виждат СОЦИАЛНО-СЛАБИ в БГ?... много фокуси стават в Бг с помощта на циганския Интернационал!!!
85.
до "левски" кюстендил
01.03.2019 11:58:51
1
6
много далеч тоз кюстендил ве! нямате ли и там баби, че задиряш наште веселийските
84.
до кюстендил
01.03.2019 11:45:52
2
4
бабата май ти е сипала отрова в кафето, как е на вкус, не ти ли нагарча нещо
83.
кюстендил
01.03.2019 08:48:01
4
2
Бaцe,писателче всезнайно, c ĸaĸвo ce дpycaш ?
Oт ĸoмeнтapите ти ce виждa, чe ти действа много, мнoгo дoбpе.
82.
Я я
28.02.2019 19:36:59
0
2
Тези журналя няма ли да спрат да ни вземат за тъпанари с малоумните си "сензацийки" за препечелване на някоя стотинка, защото колкото и да се мислех за тъп се оказа, че имало къде ти, къде по-умни от мен тъпунгери! А и какви тъпи физиономии, като на селски чукундури от прерията!
81.
до 79..............
28.02.2019 19:21:51
0
3
Горката баба с парите си изхранва Кирчо! Всеки я е виждал , всекидневно да пълни торбата си която носи при Кирчо.Кмета не вижда ли? Нали всичко през тезгяха му в магазина минава?
80.
до 79.
28.02.2019 19:17:26
0
1
Горката баба с парите си изхранва Кирчо! Всеки я е виждал , всекидневно да пълни торбата си която носи при Кирчо.
79.
кмета: щом младите се обичат...
28.02.2019 13:07:11
2
7
дайте да ги оженим - директора и бабата, хем са почти връстници
78.
До 77
28.02.2019 13:01:58
1
5
Не ни обиждай на "граждани", в асфалтова база сме все достойни селяни!
77.
a1997
28.02.2019 11:07:36
4
6
Сменяйте темата,рогоносеца се събуди и нема да спре да клевети достойните гражданки и граждани.
76.
Дарвин
28.02.2019 10:33:48
4
5
Бях на Галапагос и написах Произхода на видовете. Ходих и до асфалтова база в Приморско и сега пиша нова теория. Старата еволюция не важи, тук започва нова еволюция. Някакви човекоподобни маймуни живеят там и ще стават хора... Кенгури, щрауси и кивита се чифтосват и се появяват други видове. Скачат наоколо и стряскат шофьорите. Горките, мислят си, че тук е Австралия... Как ще е Австралия? Не виждат ли, че тук е Приморско? То бива бива неграмотни хора, ама туй вече на нищо не прилича...
75.
до 73
28.02.2019 08:37:18
8
7
Пак ли се появи бе,рогато говедо,нема отърване от тебе.
74.
чалга
28.02.2019 08:34:22
6
10
директора:
я елате учителки на батко
да ми пейте сладко сладко
учителките:
къде си директоре, къде си директоре
да ти пеем сладко сладко
73.
Директора
28.02.2019 08:31:11
4
6
чакам с нетърпение следващата статия - какво направил кмета - хем да науча от коментарите някои неща и за себе си... кво съм правил, къде съм ходил, ял, пил... какво сако съм носил
умря дирекцията и за нея вече никой не пише
72.
*********
27.02.2019 16:00:21
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
71.
svidetelka
27.02.2019 10:29:26
0
8
Аз не знаех, че в лудницата допускат интернт!Шафрантията и търговеца се раждат! Те нямат националност! За тях важи - колкото повече - толкова повече!
70.
for 60.
27.02.2019 08:42:47
6
5
Този майстор не е ли по име Понката? Няма ли млади без работа та да ги настанят на тези работни места? "Майстора' на работниците е негов човек,пенсионер и не пипва нищо.Дори ползва работниците за собствени цели!!! Режат и му пренасят дървата,пасат му живитните и ги бие.Двамата Гоговци.Момчета простоватии много добродушни . Кмете а ти колко пъти си използвал бригадата за лична работа? На кой да се оплачат като ТИ си им работодател? Сега за баба дора,тя си знае нейното,все още всеки ден от като децата и ги няма носи храна на К.Ж."
69.
до 66. веселийки-мераклийки
26.02.2019 18:35:18
3
5
УОУ ... Тя тая вмирислийка не е къпана от години ... и дори е опушена
68.
директора
26.02.2019 15:17:15
0
12
абе в това веселие няма ли директори бе само кметове и бабички,срамоата.
67.
рогатия
26.02.2019 12:17:21
0
11
а с мандрата ко стана,некой да ни обясни, що такаа в магазина сирене нема,що така,а пък крави има.....
66.
гунчо
26.02.2019 10:09:44
1
5
веселийки мераклийки
65.
до 63
26.02.2019 08:01:08
2
6
питайте кмета какво пазари бабата от неговия магазин и къде го носи, като е толкова запознат. Всеки ден по 3 хляба, половинка ракия , бонбони или колбаси и отива при зетя Кирил. Ама не се уточнява, че дъщерята на бабата живее разделена от същия Кирил-тя в Бургас, той във Веселие. Много странна работа-дъщерята не е стъпила да види майка си, пък тя ходи да си пие ракията и да храни зетя!Хахахаха
64.
64
26.02.2019 07:51:45
1
7
за едни покупки от кметския магазин ли беше цялата работа? Срамотия!
63.
Светлана
26.02.2019 07:03:47
4
5
Пълни изродки. Не пускат никой роднини да се доближи до бабата с предтекст че къщата била тяхна.
62.
62 к-р
26.02.2019 02:46:47
3
5
Луда баба,злобен кмет,човек използвач - Това е веселото село Веселие! А в него трагедии. Кой не е на мястото си? Търсите вината в две жени? На село е срамно стара жена да ходи всеки ден при сам мъж! Бабата обаче не и пука,липсва и благоприличие! Нормална ли е? На тази възраст характера трудно се променя,значи бабата си е любовчийка :)))) Колкото и да е срамно за възраста и! Замества дъщеря си...? Тука и кмета са описали добре,казват се доста истини.Което е хубаво.Само историята е грозна! Прочу се селото но с нищо хубаво!
61.
YE$ BABY
25.02.2019 22:16:28
1
6
Къв е тоя ореол с лъчи около главата на бабката от снимката... означава ли нещо...еефуктня
60.
Моя гледна точка
25.02.2019 16:40:04
9
8
Лакеите на кмета са се взели в ръце.... да го защитят? Ква Ви е далаверата?Безцените работни места? Той бъкел не може да напише :) Етова е - Страх лозе пази.да речем че при кмета работят пенсионери.Детската градина работи за 3/4 деца на пралтика.А по списък не се знае колко са?'Майстора' на работниците е негов човек,пенсионер и не пипва нищо.Дори ползва работниците за собствени цели!!! Режат и му пренасят дървата,пасат му живитните и ги бие.Двамата Гоговци.Момчета простоватии много добродушни . Кмете а ти колко пъти си използвал бригадата за лична работа? На кой да се оплачат като ТИ си им работодател? Сега за баба дора,тя си знае нейното,все още всеки ден от като децата и ги няма носи храна на К.Ж. Как тези жени да я обичат и да и помагат като виждат че бабата не я интересуват? Кръвта вода не става,е имаме изключение! Не знам тоя КЖ с какво толкова я държи? Журналистката е безпристрастен наблюдател и трябва да се заинтересува от коментарите тук.Да си направи заключение че нещата не са такива каквито са на пръв поглед? Да погледнне обичаният ни кмет който не спи заради вдовиците какъв човек е точно?Предполагам вече е отишъл да почисти буриите на бабичката? Катоя гледа каква е прегърбена да и помогне да замъкне тежката количка до КЖ..... Хем да се наговорят какво ще говорят в съда....;)
59.
do 54......56
25.02.2019 11:25:30
11
3
И пак ще стана,полага ми се по наследство,а продаваки,секретарки много,тъй де.
58.
ПП
25.02.2019 08:56:20
4
6
В други коментари извън статията по групите, пишат че има някакво споразумение с бабата за закупуване на продукти от така наречения кметски магазин. Дори написано с точности, три хляба всеки ден, колбаси,бонбони, половина ракия и след това ги отнасяла при този К.Ж. Даже се хвалила че го издържа.Така го пишат хората.
57.
ПП
25.02.2019 08:56:20
4
4
В други коментари извън статията по групите, пишат че има някакво споразумение с бабата за закупуване на продукти от така наречения кметски магазин. Дори написано с точности, три хляба всеки ден, колбаси,бонбони, половина ракия и след това ги отнасяла при този К.Ж. Даже се хвалила че го издържа.Така го пишат хората.
56.
Щурия
24.02.2019 22:27:08
1
8
Да каже защо смени 6 счетоводители и още толкова секретарки и още толкова магазинерки какъв му е проблема на него с хората?
55.
До 54
24.02.2019 22:05:01
4
7
В това село е видимо че много отдавна бушува напрежение, необходимо е ново компетентно младо ръководство което да обръща внимание на всеки човек и да задържа младите хора които работят а за възрастните социални грижи.
54.
Щирлиц
24.02.2019 19:48:22
3
14
стана без да искаш ,щото съдбата изигра лоша шега на по кадърните
53.
до 48
24.02.2019 18:34:25
9
6
с мерак станах кмет,разбра ли.
52.
Ф.Г.
24.02.2019 15:37:12
7
5
Проследете и всички с които е разговаряла в последната година -кмет съседки полиция прокуратура психиатрия
51.
Ф.Г.
24.02.2019 15:18:38
2
6
Флагман проследете връзката на тази баба с К.Ж. и описаната издръжка от коментарите от бабата към К.Ж. и хората свързани с този К.Ж.
50.
до 47
24.02.2019 14:50:14
6
17
Абе ти не разбра ли? Всички, които търсят контакт с бабата, да помагат, да си говорят или поне да не я бият , застрашават наследничките. За това е цялата патардия. Да не им вземат мизерната къща. С 10 коменара в минута пише момичето все пак, за да обясни, да заплаши, да препикае територия.
49.
олелееее
24.02.2019 14:48:21
6
6
И какво стана накрая бабата хакер с деменцията пусна жалба и накрая я били.Бабата не в час, всичко е лъжа и измама.Двете жени дъщеря и внучка я гледат а тя ги клевети, е бивали така.Кажете ми,това са измислици на някой долен и нагъл тип който пуска фитили на бабата и тя му вярва.И накрая с заповед да ги изгонят,за тях никой ли не мисли.Явно не сигурно се кефят селяците че са постигнали нещо но истината ще излезе наяве и ще видят от къде изгрява слънцето.
48.
незнаен
24.02.2019 14:41:58
1
9
Как стана кмет?
47.
до 45.
24.02.2019 11:32:46
4
17
УОУ ... значи трябва да искаме разрешение от собственичките за да можем да влезем в къщата на баба Тодорка за да и помогнем,
...иначе да очакваме - "завеждане на искове от собствениците на имота за навлизане в чужда собственост"!

...явно има нещо ЦЕННО в тая Тоалетна, та чак ни очаква СЪД АКО НЯКОЙ Я ОТВОРИ!?
46.
Адвокати..
24.02.2019 10:54:41
9
8
Влизане в чужд имот е престъпление по смисъла на чл.323, ал.1 от НК – самоуправство .Свързано и с други точки от закона.
45.
Адвокати.
24.02.2019 10:14:06
10
8
Не се ли страхувате кмете от завеждане на искове от собствениците на имота за навлизане в чужда собственост?
44.
г-н Радев.
24.02.2019 09:52:29
9
6
Мадам в света има презумция че човек е невинен до доказване на противното!Може да съжалявате единствено за коментара си.Не можете да сте сигурна!Получих линковете да видя какво се случва в родното ми село. селото си има проблеми от като лицето Карабинов взе кметският пост!Наблюдението ми е че всява страх в съселяните си,типично за него.Знаем се кой каква стока беше на младини,а човек не се променя с възраста.Стойчо си е Стойчо.И сега е предприел атака срещу едно семейство вместо да си гледа работата.Търсил съм го многократнопрез периода на работата му като кмет,а той е все някъде по 'служба'? Направи ми лошо впечатление разправата му с работничките по чистотата на сред площада.Гледах го от неговото кафе.Нека оставим правоимащите органи да решат кой крив,кой прав.Кмета не е пример за подръжание.хората мммммм се присмиват зад гърбъ му.А баба Тодорка всеки я е виждал да дърпа количката в посока различна от дома си.Ходела при някакъв бивш зет.С който дъщеря и не живеят от години заедно.селото е малко ,клюките оскъдни и всеки такъв повод се коментира охолно.баба дора да беше осиновила зетя та да не я говорят Веселийци.Така и така разправяр че го издържа с нейната пенсия.Плащала му дори сметките в пощата? Тоя човек да не би да е недъгав че една прегърбена баба да го обслужва? Г-н кмете ти какво отношение си взел по въпроса? Видно е че нещата не са нормални.Ако си достатъчни интелигентен пиши тук,защити се?Каня хората които имат да се оплачат от двете жени,майката и дъщерята да го напишат тук? Тук кмета няма да разбере кои сте.Така че не се страхувайте.А той ще заповяда на подчинените си да се подпишат под петицията за 'изгонването' на двете жени. И Г-н кмете,знаем се.Паднеш ли от стола всички те забравят,вече си никой.И щвидим какви си ги мъдрил през времето на кметството си.далаверите ще лъснат,обещавам ти го!
43.
Юлия
24.02.2019 09:16:38
8
13
Не разбрах кой е изолирал, заключил и запечатал с лепенка вратата на банята - Тошка или от Полицията?
Какво толкова ценно има в тая Тоалетна?
Не трябва ли някой да я отключи за да може бабата да си я ползва?
42.
Не изтърпях
24.02.2019 08:28:20
11
11
Собствениците на имота не трябваше да ги изолират , кмета неправилно постъпи като взема страна и дано изолират него да види колко е хубаво така. Възрастната жена е подведена, ще следя случая и вероятно някой ще се възползва от възрастта на жената.
41.
Ой ой
24.02.2019 08:19:34
12
8
Тази баба е много възрастна и ако легне на легло кмета ли ще я гледа или някой от селото? Как не ги е срам да изолират най-добрите близките и хора? Това в никоя държава го няма. Видимо възрастната жена не е добре и нито е за гледане на куче нито за гледане на кокошки с мухлив хляб и т.н. Кой стори тази нелепост със собственичката на къщата?
40.
До ОЙ
24.02.2019 08:07:44
9
6
Тя тази баба всички имоти в селото били нейни, извикайте хората от Каблешково да кажат какво е дарявала там защото тя нищо не е имала като имоти там.
39.
до Катя КАСАБОВА
23.02.2019 21:27:04
2
10
Имате грешка при "Ключовите Думи" към статията ви - името на внучката е: "Тошка Костова Костова"
38.
*********
23.02.2019 21:24:59
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
37.
*********
23.02.2019 21:15:59
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
36.
ОЙ
23.02.2019 18:03:14
4
16
АКО някой ви ОТРОВИ ВАШЕТО КУЧЕ ! ...Как ще се почувствате ?

АКО някой ви ЗАКЛЮЧИ ВАШАТА БАНЯ и да няма КЪДЕ да се ИЗКЪПЕТЕ !
...Как ще се почувствате ?

АКО някой ви ЗАКЛЮЧИ ВАШАТА ТОАЛЕТНА и не може да отидете до външния Нужник, тъй като навън е натрупал СНЯГ !
...Как ще се почувствате ?

АКО някой ви ОТКРАДНЕ ЛИЧНИТЕ ВЕЩИ което са ЖИЗНЕНО ВАЖНИ за ВАС !
...Как ще се ПОЧУВСТВАТЕ ?

...АКО си НОРМАЛЕН ЧОВЕК - ЩЕ МОЖЕШ ДА ПОЧУВСТВАШ ЧУЖДАТА БОЛКА !

Пишете и...
35.
адв.
23.02.2019 12:49:15
9
10
Кой внуши на старицата да се пази от тормоз? Някой гении ще да е бил. В този таен заговор, питали ли са собственичките на 89 годишната баба какво искат? Тази баба е проблемно движимо имущество, което трябва да се озапти, да се ограничи достъпът и до социални контакти, които са в нарушение на замисълът на собственичките.
34.
До Кой
23.02.2019 12:17:59
14
4
Кой отрови няколко улични кучета които от години живяха в село? Кой краде/крие личните вещи на старата жена сега като е сама ? Кой е чистил буриите толкова години и кой ще ги чисти сега като е сама?
33.
43
23.02.2019 12:05:04
1
4
Зaпoчвaм дa cи миcля, чe взимaтe читaтeлитe вeчe зa ĸpъгли дeбили и бeзмoзъчни пapaзитни oбpaзoвaния! Maлoyмни и мнoгo тъпи ли cмe? И тoвa вcичĸoтo зa peйтинг c гpъмĸи зaглaвия.
Ta тoвa e бeзoбpaзиe... He cмe oлигoфpeни... Чacт oт ĸapтинĸaтa ли ce пpeдcтaвя. Ho тoвa нe e нaпиcaнo ниĸъдe.
32.
фотев
23.02.2019 10:04:50
1
9
карабина ще ти намажат ските на изборите
31.
*********
23.02.2019 00:05:53
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
Кой
23.02.2019 00:04:36
1
18
КОЙ ОТРОВИ на баба Тодорка - двете и Котки, двете и Кучета, Сливата и ...Живота и!
КОЙ И ОТКРАДНА -
Телефона, Телевизора, Звънеца, Стенния Часовник, Слуховия Апарат, Бастуна и Дрехите и!
КОЙ И ЗАКЛЮЧИ БАНЯТА И ТОАЛЕТНАТА НА БАБА ТОДОРКА?
...КОЙ Не и е Почистил Буриите?
...КОЙ я е оставил да живее в тази МИЗЕРИЯ?

Човек ли Си? ... Съвест Нямаш ли?
Не я ли Съжаляваш тази стара немощна Бабка която Винаги ти е Помагала!
29.
Реалност до 28
22.02.2019 23:34:40
12
10
Време беше да се намеси още един съвестен човек и да каже истината,но явно ще ти изрият коментара, защо ли... ЗАЩОТО Е ИСТИНА!!! Който не играе по-свирката на кмета вън от селото това е златното правило!!!
28.
Не изтраях
22.02.2019 21:16:55
13
7
''Горката баба'' с парите си изхранва Кирчо! Всеки я е виждал , всекидневно да пълни торбата си и при Кирчо.Той се възползва от тази жена'' грижи се за нея'' ???Бабата обича да си пийва,е Кирето е насреща. Кирето е саможив,никъде не излиза и защото е немощен бабата го снабдява с провизии,купени от кмета 'ангел' Кирчо къде е слуховия апарат ба бабата? В сестра ти ли?А знаете ли че работещите в кметството хора са задължени да пазарят от кметският магазин,има хора с последно предупреждение??? За това че ги е видял да си купуват нещо от конкуренцията! Не ми е ясно как ще прави подписка за изселването на хора от селото? На какво основание? На приказки? Крали са? Трепали са? Много навътре ги взема нещата кмета? Повод да си отмъстиш ли е това? Флагман,проследете връзката на бабата с Кирето и отношенията му с кмета. Г-н Стоев не го бъркайте (към коментиралите) Умрял е той за скапаната къща! Защо не се задържат кадрите в селото? Ами Старшината кмет има труден характер! Прекалено е отмъстителен!Гони до дупка. Кмете знаеш ли какъв ти е прякора? - Стойчо банкета.На банкетите всички служители са задължени да обслужват гостите му и малка част от населението на Веселие които ги посещават.Ти ако се интересуваше от вдовиците щеше да знаеш че там назрява конфликт.И да предприемеш някакви мерки.Какво е работното ти време и къде? По лош кмет от този Веселие не е имало! Старшина който сега му е дошло времето да си избива комплексите за власт!
27.
Реалност
21.02.2019 23:33:27
14
11
И други хора са изгонени така,бабката е пълно куку,замесени са държавни органи .Нека разследват от флагман преди да пишат.И съдийската е намесена,всичко е схема и конспирация да ги изгонят от село.
26.
до софия
21.02.2019 19:47:55
12
5
софиянката на мен не ми изглежда да е бита ,изглежда ми да не е наред възрастната жена нещо.Коя жена няма да си иска децата?Никоя. Тази баба е изкукала.
25.
София
21.02.2019 19:14:06
4
18
Това е нещо ужасно, много възрастни хора са в такова положение! Но това малтретиране на възрстни хора от техни близки ненога да го разбера! Заключили и тоалетната.. Няма кой да и изчисти буриите! И я били... Жена ба възраст.. Браво на кмета за всичко което прави за жената! Ако можем по някакъв начин да помогнем...
24.
Ехаха
21.02.2019 17:23:19
12
6
Разбира се че трябва да придизвикат проверки, тая работа намирисва. Щял подписка да прави? Подписка се прави за крадци и убийци а не за хора които работят и живеят скромно и бедно. А когато има много възрастни хора призовавам институциите да си вършат работата и да правят читави прегледи на възрастните хора а не да бездействат.
23.
Ех
21.02.2019 16:35:53
6
16
То се вижда колко "беззащитни" са тези жени-дъщерята и внучката! Те пък, как са живяли в тази мизерия толкова време и какви претенции имат?!! То по-лошо и от цигански катун!!! Мръсотия до шия!!! Ако са свестни биха ли допуснали такъв ужас?!! Няма нужда да се обвинява когото и да било! Отгоре на всичко предизвикват проверки от държавни органи, та хабят парите и времето на данъкоплатците! Та те даже и един хляб не са й купували на тази жена, та се е налагало сама да ходи до магазина! Това ли им е хуманното отношение и милосърдие?!! Нали са отишли при нея, за да я гледат! Те са за съд, а не да ходят по редакциите да плачат! Изкараха се по-слаби от една 90-год. жена!Грехота е! Призовавам Флагман да помогнат на старата жена!
22.
Кьоравия
21.02.2019 12:58:11
0
7
Кмета син ли иска да става на бабата? Колко хора го осиновиха него? хахаха
21.
pop
21.02.2019 10:49:25
1
7
Този смени седем счетоводителки и няколко секретарки
20.
некой си
21.02.2019 10:17:51
1
5
Лоша работа... загледах се по 53 годишна... много вдигнах годините не е на добре
19.
лелеле
21.02.2019 09:34:24
3
14
Тази псевдо загриженост за бабата от страх да не влязат в затвора за побой ли е? Или от алчност за къщата? Като гледам как са озверели сами ще се удавят в собствената си злост.
18.
сигнал
21.02.2019 08:21:02
3
4
На кея имаше 1 пейка поставена на площадката 2 метра вдясно от фара и кафемашина .Та въпросната пейка е бутната от някой във водата ,застанала е в нормално положение и се вижда за сега .Призовавам който чете да се съобщи в общината ,ако трябва в полицията да се извади пейката до като все още може.За целта предполагам ще е нужно въже и малка котва да се закачи и издърпа .Моля направете го и спасете пейката това е наше имущество .
17.
сигнал
21.02.2019 08:10:36
2
2
На кея имаше 1 пейка сложена на площадката 2 метра в дясно от фара и кафемашината ,та въпросната пейка някой я е бутнал и сега е под водата на 8 те метра .Все още пейката се вижда водата е бистра ,пейката е застанала е в нормално положение и може да се закачи с малка котва и въже да се извади от водата .Призовавам който чете загрижени хора ,уведомете общината ,полиция ако трябва ,нека да се спаси това имущество ,сега е момента преди провезите .Моля ви извадете пейката добри хора .
16.
НЕ СМЕ НАРОД
21.02.2019 00:39:46
0
1
Koi pomaga,
Koi prechi,
Gospod gleda!!!
15.
Пенка
20.02.2019 22:16:59
4
5
Хората не са виновни и с друго семейство в това село е ставало така само че без да има баби. Каквото нареди кмета.
14.
до ОТВРАТЕНИЯ
20.02.2019 22:14:06
9
8
А БАБАТА ИМА ЛИ НАПРАВЕНИ ПРЕГЛЕДИ-ИЗСЛЕДВАНИЯ , КАТО СА СЕ ЗАГРИЖИЛИ ТОЛКОВА МНОГО ЕДНА ШЕПА ХОРА НА КМЕТА? ЗАЩО ОБВИНЯВА ВНУЧКАТА? ПРЕГЛЕДИ С ИЗСЛЕДВАНИЯ ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ НАПРАВЕНИ ВЪЗРАСТНАТА ЖЕНА? И КОЙ Е ТОЗИ КИРИЛ ЖЕКОВ УЖ ПОМАГАЧА НА КОЙТО НЕГОВИТЕ ДЕЦА КЪДЕ РАБОТЯТ ? МАЙ НИКЪДЕ НЕ РАБОТЯТ И НЕ СА РАБОТИЛИ ВЪОБЩЕ !!!!!!
13.
*********
20.02.2019 21:58:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
*********
20.02.2019 21:38:31
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
11.
Съвест
20.02.2019 20:43:45
5
13
Като я изведоха насила старата жена с полицейска кола да я преглеждат по разпореждане на прокурор в Психото в Бургас, знаете ли, че дори не си я прибраха?! Тези хора от полицията грам ли морал и съвест нямаха да изчакат прегледа и да си върнат горката бабичка от там където я взеха
10.
Изключителен журналист
20.02.2019 20:18:19
3
7
Катя давай смело напред, прави повече и повече статии, разобличаване и вярвай на написаното от теб, голямо браво само по този начин се води борба с беззаконието и самозабравата, а тя идва с възрастта, сега е времето ти, когато трябва да дадеш на всеки момък да надникне в пазвата на журналистиката ..... И не само.....
9.
До 8
20.02.2019 17:01:26
1
5
Тя бабата сама си снимала клипа и го пуснала на Касабова . Ма ти си една тъпа мисирка, ма
8.
хехехе, ходили били в пондрелник
20.02.2019 16:42:28
2
9
Първата статия по темата ви излезе вчера 19.02.2019г (Вторник). Дъщерята и внучката бяха дошли в студиото ви. Кого лъжете, че в Понеделник рано сутринта сте били във Веселие?
Няма нужда да лъжете... Пишете, но не си приписвайте заслуги. Сайта ви се списва по новини и ако някой ви дойде на крака. Така да тръгнете сами да разследвате - никогаш...
7.
Възмутен гражданин
20.02.2019 15:50:43
7
16
Човешката злоба и алчност нямат граници,всеки нормален човек вижда как е изоставена тази бабичка . Браво на Кмета и чест прави на съдията изгонил тези две пиявици от дома на възрастната жена
6.
Предлагам
20.02.2019 15:44:02
1
12
Жители на Бургаска област да внесат жалба до Народното събрание с искане да се вземат мерки за по-строго санкциониране на имотните измамници .СЪЩО И ДА СЕ УПРАЖНЯВА ПО-СТРОГ КОНТРОЛ ВЪРХУ ПРОКУРАТУРИТЕ ОТ БУРГАСКА ОБЛАСТ КАК РАЗСЛЕДВАТ ИМОТНИТЕ ИЗМАМНИЦИ И ДАЛИ ВНАСЯТ ВЪВ СЪДА ОБВИНИТЕЛНИ АКТОВЕ.Да се вземат мерки и за защита на възрастните хора в риск от набези.Това е варианта да се ограничат кражбите и злоупотребите срещу безпомощните ни родители.Утре може да е вашият родител не бъдете безразлични ,обединението прави силата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.
Наказакис
20.02.2019 15:21:45
0
16
Тези ,които са крали най-много имоти са егати и нещастниците .Децата им се самоубиват ,стават накомани ,ама с кървави пари щастие няма.От божието правосъдие никой не е избягал ,а той съди много сурово!!!!!!!!
4.
Заличителят
20.02.2019 14:54:43
4
20
Много харесвам такива мъжки жени ,абе бабо я им виж сметката на тези имотокрадци те в зандана няма да те вкарат ,но ще направиш едно добро благо за Обществото.Много имотокрадец измет се е навъдила ,трепете ги бе това са бацили.
3.
*********
20.02.2019 14:31:50
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
Bekqr
20.02.2019 13:38:52
1
2
Kasabova blagodarq 4e me informira6 da pomogna
1.
бабата ако си мисли ?????
20.02.2019 13:29:05
8
10
че кмета и """обществото"""са ЗАГРИЖЕНИ!!!!!ВСИЧКИ СЕЛЕНДУРИ ГЛЕДАТ СЕИР А КМЕТА И ДА Е ЗАГРИЖЕН НЯМА КАК ДА Я ГЛЕДА.ХУБАВО ИЛИ ЛОШО ЩЯХА ДА СЕ ГРИЖАТ ЯВНО БАБАТА ИМА ЧЕПАТ ХАРАКТЕР А И КРУШАТА НЕ ПАДА ПО ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО//ДЪЩЕРЯТА И ВНУЧКАТА///НОПЪК ФЛАГМАН НАПРАВИ ОТ ""МУХАТА СЛОН"""АЗ ЛИЧНО ЩЕ СЛЕДЯ ""ЗАГРИЖЕНОСТА"" НА КАСАБОВА КЪМ СТАРИЦАТА ////НЕ Е В ТОН С ДОБРИТЕ НРАВИ ДА ИЗПОЛЗВАШ СЛУЧАЯ ЗА ??????????????//////
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори