×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Циганите искат ромски президент и свой министър, Каракачанов ги скастри


Циганите искат ромски президент и свой министър, Каракачанов ги скастри
Тази държава се казва България и я има тук от 1400 години, а ние имаме грижата да оцелее, но да не е като ромско гето, каза вицепремиерът
08 Февруари 2019, Петък, 08:54 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Въпросът е не в това дали ромските жени са плодовити, а дали имат отговорност към децата, които създават, каза той

Няма как да ограничим раждаемостта, защото нашите жени са плодовити и се надяваме до 2025 г. да имаме ромски президент и министър. Това каза пред камерата на Нова телевизия мъж от столичното гето. 
„Българите ги е страх да правят деца. Няма да има държава, ако ние, циганите, не правим“, каза пък друг жител на махалата.
„400 евро дават в Германия. Затова народът няма да стои и ще остане само Каракачанов тук, каза пък възрастна жена.
Вицепремиерът Красимир Каракачанов едва изчака да свърши репортажът от ромското гето, за да ги скастри.
„Категорично съм против това България след 2025 г. да изглежда по този начин и да е населена с такива хора, които мислят, че могат да правят само деца, за да получават социални помощи, а другите, които не искат да живеят по този начин – да напускат страната. Тази държава се казва България. 1400 години е тук и имаме грижата да оцелее, но да не изглежда като това гето“, заяви вицепремиерът в „Здравей, България“.

Патриотите: Циганки с над две деца да нямат право на статут "самотна майка". ДПС скочи: Хитлеристи сте
„Въпросът е не в това дали жените са плодовити, а дали имаш отговорност към децата, които създаваш, защото е много лесно да ги правиш, да ги хвърляш на улицата и да ги учиш от малки да проституират, да крадат и да просят“, добави той.
„Какъв е смисълът като си направил осем деца и половината си ги хвърлил в социални домове, защо да правиш още девет? Логиката е чрез ограмотяване да се предпазват от бременност. В концепцията пише за доброволно премахване чрез аборт, който да се финансира от държавата, за да може тези хора да си възпитават децата“, подчерта Каракачанов.
След като водещата на „Здравей, България“ припомни, че лидерът на НФСБ Валери Симеонов е казал, че вицепремиерът е преписвал от неговата програма, а от ДПС решиха, че източникът са по-опасни документи, свързани с философията на фашизма, Каракачанов заяви, че вчера е станал свидетел на вълна от лицемерие. „Хора, които не бяха чели концепцията, я коментираха. Тя е само осем страници и не е трудно да се прочете, но дежурните кречетала на тема права на човека предпочитат да заклеймяват и да лицемерничат. Кажете ми къде има нещо, свързано с расизъм, ксенофобия!“, каза той.
„Това, че някои партии, които традиционно се сдобиват с електората на гетата, вдигат голям шум и говорят за преписване от Хитлер, е нормално. Тези политици, които сега се правят на много либерални, са виновни за това част от населението да си мисли, че може да живее извън правилата на обществото, защото някой им плаща и ги окуражава“, коментира Каракачанов.

Юлиан Ангелов: Не може да живееш като цар и да получаваш социални помощи

Ако се съобразяваме с хората, които искат да не спазват закона, държавата ще е загинала, добави той.

„Ако ние с колегата ви Виктор Николаев си вземем едно малолетно момиче и имаме дете, ще ни осъдят. Има обаче хиляди такива случаи и никой не ги съди. Не може повече да се примиряваме с този двоен стандарт! Не може да има две Българии“, подчерта вицепремиерът. 
„Едната е на хората, които учат или работят и си плащат данъците, но се страхуват да имат по девет деца, защото са отговорни и не могат да ги отглеждат, а другата се изгражда на базата на безотговорността от тези, които казват, че съм фашист, след като искам да им огранича рахатлъка. Безотговорните казват, че ще правят деца, ще получават помощи и на всичко отгоре могат да влязат в къщата ви и да ви ограбят“, добави той.
„Като ми влязат 10 души в двора с прътове, трябва законът да ми позволява да се защитя, ако имам законно оръжие. Сега не мога да използвам пистолет срещу хора, които нямат такова оръжие. Ако ме нападнат с колове и брадви, ще им кажа „изчакайте малко, защото брадвата ми е в мазата и трябва да отида да я взема“. Трябва както в нормалния свят частната собственост и животът на хората да са неприкосновени. Не може някой да мисли, че може да ме ограби!“, коментира Каракачанов.
„Трябва да принудим държавния апарат да работи. Не може да гледаш на тази маргинална общност като на евтин резервоар от гласове и да се правиш, че нищо лошо няма. Проблеми има и те са огромни. Всеки ден има пребит българин или изнасилени жени. Това не може да продължава. По-добре да говорим остро за една концепция, отколкото да стане неизбежното – един сблъсък и тогава ще е късно“, подчерта вицепремиерът. 
„Вместо разни лицемери, които цял живот се хрантутят от разни фондове, да ми говорят за правата на човека, аз съм предложил нещо за тях – да си отчитат приходите от програмите, по които работят! Вместо да ходят с парфюми и рокли за по 2000 лева, да си отворят офиси в гетата, за да работят за решаването на проблемите!“, каза още той.

 




17
Коментара по темата
17.
Мемед
08.02.2019 16:14:32
1
3
Гласувайте пак за Тикви, Патриоти и Воля за БСП
16.
Идва страшно време
08.02.2019 14:45:18
0
3
Имат нужните гласове, само трябва да не си продават гласовете и не министър, ами и министър председател ще си имат
15.
гражданин
08.02.2019 13:00:39
0
2
Предизборна пушилка за балъци !
14.
края на България идва
08.02.2019 12:19:59
1
14
Е как българите да правят деца като нямат пари да ги гледат? Държавата взима всички пари на българина, а после от НОИ и ТЕЛК ги дават на ромите, отделно българите им плащаме на ромите тока и водата, а те ни тарашат домовете. Също така ромите данъци не плащат, живеят в незаконни постройки и в бюджета нищо не влиза.. отделно глоби в Кат не плащат, в затвора ромите също ние ги издържаме. Как по дяволите българина да прави деца, като изхранваме ромите?
Положението е много зле - през 1998 г бяхме 8 млн българи и 0,4 млн роми, през 2018 сме 5,6 млн българи и 1,2 млн роми. Това е за 20 години, След още 20 год с този темп те ще са повече от нас.
13.
az
08.02.2019 11:45:38
1
15
Аз съм твърдо ЗА циганите да си имат и държава, като искат отделен президент и МС.
Да им отделим една територия в незаселена с хора територия и всичкото циган - там. След това предлагам да се изгради ограда с височина 5 метра около тяхната територия, да се въведе строг визов режим, да им се помогне за изграждането на болници и училища и толкоз...А, тогава да ги видим, как ще се санирВат, какви помощи ще получават и на какъв вътрешен брутен продукт ще се "радват" и от къде ще крадат ? Аз дори предлагам нашата република да им изгради и инфраструктурата, ей така от хуманна гледна точка и за затваряне устите на разните му хелзински комитети и евро-гей институции.
12.
Значи
08.02.2019 11:44:30
4
5
Циганите Помаците и Турците с всеки изминал ден стават повече .Работата засега е добре
11.
Орлов
08.02.2019 11:31:57
0
0
Диктатура на пролетариата = просветен абсолютизъм= решаване на редица проблеми вкл. цивилизационния.
10.
sorko
08.02.2019 11:25:43
0
1
беше му забавно
9.
sorko
08.02.2019 11:24:36
1
7
май през 1989г. разбирането за демокрация май му се размина на българина и чак сега започна да се осъзнава какво го чака 2025г. и че нацията загива
8.
Преди изборите всеки е патриот
08.02.2019 11:12:41
0
15
30 години,цели 30 години се говори,но нищо не се прави за да се вкарат в правия път циганите.Последните 10-12г.обаче им се пусна аванта,която ни струва много,много скъпо на всички нас,данъкоплатците драги лъжливи и корумпирани политици.Надбавки,детски,ток не плащат,решава гурливия циганин,че му харесва дадена поляна,къща си прави,а на мен ми искат 10000документа за най-дребното от намусени лелки седящи по гишетата.Вие втълпихте на тези хора,че имат права,но задълженията останаха само при нас българите и някой ден ще ескалира и няма да можете да направите нищо.Както и го правите,нищо смислено в тази държава не се случва.
7.
FDS
08.02.2019 10:45:10
0
9
„Категорично съм против това България след 2025 г. да изглежда по този начин и да е населена с такива хора, които мислят, че могат да правят само деца, за да получават социални помощи, а другите, които не искат да живеят по този начин – да напускат страната. Тази държава се казва България. 1400 години е тук и имаме грижата да оцелее, но да не изглежда като това гето“, заяви вицепремиерът в „Здравей, България“. БРАВО , АДМИРАЦИИ, ПОХВАЛНО ЕДИН БЪЛГАРИН ДА СЕ НАМЕРИ
6.
Статистика
08.02.2019 10:45:09
1
13
През 2066г. населението на България ще бъде 10 533 000 души !
3 500 000 - Етнически Турци
6 100 000 - Цигани
933 000 - Българи - Като в тези 933 000 ще има етнически турци и цигани който се самоопределят като Българи.

Просто статистика според прираста на населението !

Дерзай Народе , хиляди години сме оцелели изграждайки света и други нации и ще бъдем заличени за има няма 70години от едни 500 човека в управлението на държавата . Толкова ли не се намери един достоен човек да поведе държавата към възход . Единственото което трябва да се направи е - "СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ " В ада имате запазени места на първият ред !
5.
DDT
08.02.2019 10:40:58
0
10
ИМА ИМА ИМА КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ ИМА ОТГОВОР ИМА РЕШЕНИЕ НО СЕ СПЛОТЕТЕ БЪДЕТЕ ЕДИННИ
4.
fen
08.02.2019 10:37:26
0
7
българите сме зад теб, но първо трябва да започнеш от кметовете на селата с преобладаващо циганско население и общинските кметове, че от тяхното безхаберие започва всичко.
3.
емигрант
08.02.2019 10:35:03
1
7
Казуса е сложен , но ако следва да сме точни в годините доста партии се заиграваха с този етност и резултата е плачевен . Аз се питам , има ли нужда от дискусия или действия .1. циганите са страхливи , ако няма кои да им дава съвети. 2. в кои век живеем , защото една държава е държава в нея всеки неин гражданин има права и задължения , няма богопомазани . НУЖНО Е ВЗЕМАНЕ НА СТРОГИ МЕРКИ . 1. АКО едно момиче има раждане преди 17 г на съд с търсене на отговорност са двоиката и техните родители - няма помощ за новороденото и спиране на детските на двоиката имаща дете . 2. няма помощи за самотни жени които има над 5 деца от различни мъже и ако е нужно след 3 раждане се прави манипулация за спиране на този процес . 3. ако не работят помощ до 6 м , след това или работа или глад. Тук ДПС говори за фашиски методи , а знаем че турците не любят циганите . Не може двоика да има деца и да няма условия за тяхното отглеждане . 4. За да се спре това движение на ромите из страната , въведете адрестна регистрация и строгост ако нямат . Ако има работа и има нужда да наеме дом - договор , адрестна регистрация - закона в действие . ВСИЧКИ СА ГРАЖДАНИ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА И ЗАКОНА Е ЗА ВСИЧКИ
2.
Карачепов
08.02.2019 10:25:15
2
5
И аз съм за Каракачанката ... той е хубу кучи
1.
Б.Б
08.02.2019 09:02:23
2
16
Браво Каракачанка само така
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори