×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валентин Златев: При тази контрабанда трябва да затворим рафинерията в Бургас и да напуснем страната


17 Януари 2019, Четвъртък, 16:02 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Шефът на "Лукойл-България" предупреди, че новият закон за борба със сивата икономика в сектора на горивата не бива да се отлага


Генералният директор на „Лукойл-България” Валентин Златев предупреди, че държавата може да изгони големите все още останали у нас инвеститори в сферата на горивата.
Той се яви пред т. нар. парламентарна комисия „Ревизоро”, която днес трябваше да разгледа предложението на правителството за отлагане с шест месеца на новия закон за горивата. Законът цели борба със сивия сектор, но среща отпор от различни страни.

Той трябва да влезе в сила в края на януари, но правителството предлага да се отложи с шест месеца. Според Валентин Златев обаче това на практика означава, че нормите ще бъдат отменени.
„След като прекарахме почти година и половина в залите на парламента и обсъждахме един закон, който впоследствие Народното събрание гласува и прие, по никакъв начин, никога не бих могъл да си представя, че след три месеца ще седиме пак в залите и ще се чудиме какъв повод да намериме не да отложиме, а да отмениме този закон, защото, надявам се, никой няма илюзии, че отлагането с шест месеца на закона и след това още три месеца за наредбата – отиваме в септември месец, тази година започват избори и едва ли някога повече ще се върнеме към този закон, или – в този вид, в който поне е гласуван от Народното събрание. Това, че ще се стигне дотука, беше ясно още в края на декември, защото нито структурата, нито бюджетът на Министерството на икономиката с новата структура беше утвърдена и приет от министъра на финансите; нито министърът на икономиката беше предприел необходимите мерки, за да се формират органите, които да осъществяват контрола по изпълнението на закона”, коментира Златев.

Въпросът бил каква ще бъде формата и как ще се стигне до отлагането.
Шефът на „Лукойл-България” припомни, че сивата икономика в сектора е между 800 милиона и 1 милиард годишно.
Последните останали големи инвеститори в България били членове на Българската петролна и газова асоциация (БПГА), от името на която Златев се яви днес в парламента.

Валентин Златев отново каза, че три неща водят до сивия сектор в сферата на горивата. Това били проблемите с входа в държавата, със системата БАЦИС към Агенция „Митници” и т. нар. ведомствени бензиностанции – феномен, какъвто нямало никъде в Европа.

В тези бензиностанции се продавало само в кеш.
Няма никакви апарати, които да осъществяват връзката с НАП. Тези кеш пари са същите тези пари, които се раздават обратно по веригата и пораждат корупцията. Но когато двата лева (условно казано), колкото струва литър гориво и един лев и пет стотинки, колкото са данъците, изчезнат, то ние не можеме да се конкурираме с подобни участници на пазара. Това е нашата болка, за която говорим. И ако става въпрос за 100-150-200 хиляди тона годишно, което са 120-200 милиона, примерно, лева, защото това са толкова милиони литри – о’кей. Всяка една страна има някакъв процент контрабанда. Когато става въпрос за 500-600-700 хиляди тона от 2 милиона тона пазар в България, това значи, че трябва да затваря рафинерията в Бургас; това значи, че всички ние трябва да затваряме бензиностанциите и да напускаме страната. Това беше мотивът, поради който ние винаги сме се борили и сме считали, че в България все пак ще бъдат приети необходимите нормативни мерки и това нещо ще бъде поне официално прекратено”, каза още Валентин Златев.

Той разказа как на 7 януари една от работодателските организации внесла предложение законът да бъде отменен и бързо – още на другия ден, правителството решило той да бъде отложен с шест месеца. 
Златев нападна шефа на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев, напомняйки за конфликта между двамата, разразил се публично през последните дни.
Шефът на „Лукойл-България” обаче каза, че няма да отговаря на думите му.
Домусчиев обаче трябвало да декларира конфликт на интереси, когато е изключително активен по темата с горивата - моралът го изисквал.

„През неговото пристанище една фирма – нарича се „Инса ойл”, е внесла през 2016 г. 54 танкера с горива и само до октомври месец 2017 г. – още 24 танкера. Аз не знам какви са финансовите отчети на въпросната фирма и колко данъци е платила. Дълбоко се съмнявам, че това отговаря на обема танкери, които са влезли през Пристанище Бургас, в случая. Така че най-малкото е неетично, когато имаш конфликт на интереси в ситуацията, да заемаш такава ясна позиция и да въвеждаш българското общество в заблуждение”, каза още Валентин Златев.

Той препоръча бързо да се коригират несъвършенствата в закона, но да не се отлага влизането му в сила с шест месеца. 

Днес парламентарната комисия „Ревизоро” пък първоначално реши да отложи разглеждането на щекотливия казус. 
Формален повод за това стана отсъствие на представител на вносителя.
Трябвало да се яви икономическият министър Емил Караниколов, но той претърпял инцидент
, обясни председателят на комисията Емил Димитров-Ревизоро.

Дебат обаче имаше, като в него участваха и представители на КРИБ, както  и част от засегнатите страни от минодобивния сектор и др.
Емил Димитров предложи да се създаде работна група, която да изчисти проблемите със закона. Според него отлагането с шест месеца не е добър вариант. От БСП изразиха подобно мнение.
В крайна сметка нищо не бе решено.

По-късно обаче Емил Караниколов се появил и законопроектът за отлагане на влизането на закона в сила бил одобрен, съобщиха медии. 


Любопитен момент е, че на заседанието присъства и лидерът на НФСБ Валери Симеонов – бивш вицепремиер и сега депутат от „Обединени патриоти”. Симеонов критикува „Лукойл” от много години.
Днес той взе думата за кратко, като изрази неудовлетворение, че не са били поканени представители на малкия бизнес в сферата на горивата.
До директен спор между Златев и Валери Симеонов обаче не се стигна.

В категории: Бизнес , Бургас


79
Коментара по темата
79.
Петър
20.01.2019 16:22:46
0
0
То е ясно, че няма как да работи на загуба, но такива са данните, на които им дават публичност, и които Държавата потвърждава! Интересно, нали?
Смяната на политиците е наложителна, защото те прикриват кражбите!
Няма да стане по-добре, ако останат, дори напротив! И, проблема няма да се реши със смяната им! А, с действията им, които сегашните не искат, не че не могат.
78.
до 76
20.01.2019 11:43:02
0
2
Според мен е невъзможно рафинерия да е на загуба особено в държава като Бъгария.Където плащаш само ако искаш да плащаш.Да не говорим 4е не работят спрямо европеиските стандарти и бълват безумни коли4ества сероводород ,което се заплаща прескъпо в европа а тука плащат само на РИОСВ да си мъл4ат.
Аз не мисля 4е смяната на политици ще ги нау4и .Новите винаги идват много гладни и се у4ат само как да крадат
77.
Петър
20.01.2019 07:58:20
0
2
73,
Не твърдя нищо, коментирам данни, които не са мои, или мои измислици.
Ако работи на "загуба" /печалбата им за периода 2000-2018 г., е 91 млн. лв. по техни данни/, и в момента "губи" от сивата икономика в този сектор, то с какво да инвестира?
В същото време /горе долу в края на този отчетен период/ Дружеството инвестира в рафинерията близо 2 млрд. лв.!
Или Дружеството най-нагло лъже с протекцията на политици, или рафинерията е ненужна!
Без намесата на политици няма да стане! Смяната им е наложителна, или по-добре няма да става, като оставиш луд да управлява лудница!
Ще ги сменяме докато се научат! Точно, както се изучаваме, като индивиди, докато израстваме /ходим на училище, примерно/.
Това е демокрацията! Ако не можеш да променяш съдбите на Народа си за добро, то си събираш партакешите, и дим да те няма!
За момента по-добра инвестиция от смяна на Управлението, не виждам!
76.
Петър
20.01.2019 05:44:45
0
0
73,
Ако работи на загуба /печалбата им за 10 г. е меко казано куриозна, по техни данни/, и в момента "губи" от сивата икономика в този сектор, според господина Златев, то с какво да инвестира рафинерията?
Или Дружеството лъже, както Държавата лъжеше преди това, или тя е ненужна /рафинерията/!
Как се прави инвестиция за близо 2 млрд. лв., като в същото време отчиташ подобна печалба /за 10 години/?
Политици няма как да не се намесят, и трябва! Ще ги сменяме докато се научат!
Точно, както се изучаваме, като израстваме като индивиди.
75.
Веднага
19.01.2019 20:15:35
0
5
изчезвайте, но първо си платете данъците, които са милиарди !!
74.
Змея
19.01.2019 16:17:03
0
4
Крадецът вика, дръжте крадеца. Прав ви път
73.
do 70
19.01.2019 13:22:47
0
1
Петър ,
Това което твърдиш е о4евидно и дори ниско интелигентен 4овек би трябвало да се сети.Забелязвам 4е пишеш доста интересни коментари ,смислени и логи4ни,мисля 4е си доста интелигентен,сега идва и въпроса ми ,
Кажи ми според теб какво може да се направи за да накараме рафинерията да инвестира в града и в екология ,за да спре да ни трови и да вдигне стандарта на живот зна4ително в Бургас .
Не намесваи политици ,защото коитои да доиде няма да промени нишо .Аз имам някои идеи за на4ало ,ако си заинтересуван ще споделя
72.
11111
19.01.2019 10:15:00
0
6
Затваряйте, прибирайте се в съветския съюз и не се връщайте! Да, ама за съжаление няма да го направите, защото тук е построен вашият комунизъм.
71.
Селянин
19.01.2019 09:34:57
0
2
Пуснете Стоян Заптиев от Черноморец, той ще източи Лукойл и няма да има вече проблем е града
70.
Петър
19.01.2019 07:15:29
0
4
60,
Не е нужно да си запознат!
Една рафинерия, и тя работи на загуба според документи, и без оглед на собствеността!!!
Интересно, нали?
Разбираемо е при диктатура да се "прикриват" кражбите, некадърността и престъпленията!
Не разбирам обаче, как едно такова частно предприятие може да работи на загуба в продължение на 15 години!?
Или, аз разбирам, но заслепения Български Народ, не! Бургаските моряци /бургазлии/, и те!
Имам едно предложение към журналистите на Флагман!
Направете си едно проучване за инвестициите на други рафинерии, в различни Държави, и ги съпоставете с тези на Лукойл /Златев е просто никой/! Проучете, как, и по какъв начин подпомагат местното развитие, и колко печалба внасят в съответната Държава!
Това, което ще прочетете ще преобърне представите Ви за това, кой и как ни Управлява!
69.
Burgas
19.01.2019 06:04:00
0
6
Халваджията приказва за бозаджията... Златев е превърнал подареното му пристанище "Росенец" в руски анклав. Домусчиев е превърнал подареното му пристанище Бургас в "Илиенци" и обработва опасни товари в самия град плюс контрабанда. Морският бизнес е смачкан от местните некомпетентни политици.
68.
Петък вечер
19.01.2019 01:26:04
1
4
Тази вечер пак замириса ужасно.да го затварят тоя завод наи накрая
67.
ако ги затворят ?
18.01.2019 17:45:08
0
5
ако затворят рафинерията ,как ще дишаме сероводород ?
66.
Ванко
18.01.2019 15:46:03
0
10
А къде е ония черния циганин Иван Костов , който им подари нефтозавода ? Мръсни крадци и килипирджии. Кръвопийци !
65.
ha40
18.01.2019 12:27:09
0
2
vsi4ki revete tuka 4e mirishelo i neznam si kakvo ,vsi4ki znaem 4e ni ubivat .Pitam az zashto ne zashtetihte referenduma ?
zashto ?
ako imahme sega nezavisima laboratoriq ve4e nqmashe da mirishe
64.
РИОСВ
18.01.2019 12:15:37
0
7
Не затваряите рафинерията поне още една година ,кои ще изплати вилата в лозенец ,апартаментите в софия и новото порше на тонка атанасова (директорката на РИОСВ)
Какво са 200-300 повече умрели бургазлии все пак
63.
Do Домусчиев
18.01.2019 12:10:32
1
5
г-н Домусчиев,
Ако изкате да махнете гореспоменатото псевдо предприятие е нужхо да направите следното : Наемете независима международна лаборатория за една седмица която да мери замърсяването на въздуха и изпратете резултатите в Европа.Така не само ще ги илиминирате но ще спасите и много човешки животи
62.
dai Boje
18.01.2019 12:06:00
0
2
Dai Boje ,
vyn na momenta .
Da spsim nqkoi drug jivot
61.
Do Домусчиев
18.01.2019 12:02:46
0
9
Г-н Домусчиев
ако искате да изкарате гореспоменатия комбинат от играта само вкараите в бургас независима международна лаборатория в Бургас за една седмица само .ЕU ще ги затвори на момента.По този начин ще постигнете 2 неща:
1. ще ликвидирате пречките пред вас които те ви правят
2.ще спасите много ,много човешки бургаски животи
60.
do 52
18.01.2019 11:58:05
0
2
отли4ен коментар .Браво поздравления.Не знам как не са те изтрили още.Все още явно има останал някой интилигентен Бургазлия.Не знам до колко си запознат какво изпускат ве4ер тия -ще го кажа с две думи -убиват ни
59.
даи боже
18.01.2019 11:50:08
0
2
вън на момента
58.
Внос и контрабанда
18.01.2019 10:39:06
0
3
нормално, у нас какво се произвежда? само сирене с калциев хлорид и хляб с набухватели. Какво друго преработваме в големи количества? По-лесно е да се печели от внос, от картофи, до трактори, а най-лесно се печели от контрабанда.
57.
ДЕ КЪСМЕТ
18.01.2019 10:29:46
0
6
ДАЙ БОЖЕ ДА СЕ МАХНЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН И ЦЕНИТЕ ЩЕ ТРЪГНАТ НАДОЛУ
56.
*********
18.01.2019 10:29:38
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
55.
Страх
18.01.2019 10:05:51
1
4
Страх тресе управляващите!!! Защото знаят, че са ПЪТНИЦИ! И понеже ги беше страх от протеста малките бензиностанции, дадоха на задна!А бай Вальо Златев (партньора на белот на Боко) откъде е сигурен, че е толкова голяма контрабандата! Или пак някаква стъкмистика се опитват да ни пробутат!!!
54.
Хаха
18.01.2019 08:45:21
1
8
Какъв отчаян блъф от най големия крадец в българия.
53.
Марш
18.01.2019 08:16:39
1
8
Махай се бързо. Отровите ни.
52.
Петър
18.01.2019 06:58:55
0
12
Това е най-доброто за страната, което можете, и трябва да сторите, да затворите, и да напуснете страната! Това е най-доброто за Бургас и региона, защото нито произвежда БВП, нито плаща данъци, нито създава работни места, нито плаща еко такса, но за сметка на това е най-големия замърсител на околната среда в страната.
Махайте се, взимайте си капиталите и дим да ви няма. Петрол ще си намерим, при това по евтин, и по качествен! Рафинерия, ако искаме Ние, ще си я реализираме, по наш проект, и с петрол, който ще е изгоден за Държавата ни.
51.
Пешо кура
18.01.2019 05:24:41
1
4
Флагман курви мръсни нало сте свободна медия защо триете коментарите
50.
Кеф ми е
17.01.2019 23:46:31
0
6
Прасето е пребито, а Златев и Домусчиев се карат. Самоизяждат се!
49.
Да се махат
17.01.2019 22:54:49
2
7
Да се махат тези, без това не плащат данъци и само замърсяват Бургас..
48.
До 12
17.01.2019 21:37:13
0
4
Бе си прав брат. Бай Васил е пич. Той малкия зажтуй му спря паричките, че беше ги подкарал курволяците на конвейр.
47.
Пешо кура
17.01.2019 21:28:50
1
6
По голям контрабандист и монополист от Лукойл има ли боклук
46.
dnstuff
17.01.2019 21:15:27
2
8
40коментара и 60 изтрити... хааххааххх флагмани жалки сте
45.
the
17.01.2019 21:14:09
1
7
модератора не може да свари да трие.. продажна сган
44.
Златев
17.01.2019 21:12:28
2
1
Срете коментарите
43.
Вън от Бургас
17.01.2019 21:08:11
2
6
Вальо освободи ни от теб и мръсния завод Лукойл. Ако напуснете страната това ще е паметна година за Бургас и региона в положителен аспект.
42.
Хахаха......
17.01.2019 21:04:36
1
5
Че кво има гасударя Златев и Нефтохима. Там са руснаците. Те ако знаете колко го ще щат. Пак се пудя, що бе са го геъмнали до сега. Пък и е странно, най-гилемия конърабандист да вика, дръжте контрабандиста
41.
*********
17.01.2019 20:46:44
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
40.
Ротшилд
17.01.2019 20:45:41
6
6
Лукойл вън!!!
И само да поясня за невежите, че Лукойл не е руска компания, а е собственост на корпорацията ING Group холдинг с вековни традиции в застраховане и банкови операции. А въпросната ING Group е собственост на еврейската банкерска династия Ротшилд! Четете невежи, четете и се образовайте!
39.
Дай Боже
17.01.2019 20:30:55
3
9
А дано да стане. Вальо ако спрете завода и се изнесете, в Бургас ще направите най-доброто за Бургас и Държавата.
38.
Махайте завода от Бургас
17.01.2019 20:24:55
4
9
Хайде бе Златев, бургазлии мечтаят да затворите тази отрова за Бургас. Ще се радваме да напуснете страната!
37.
Гориваджия.
17.01.2019 20:17:10
3
8
Вальо ,Вальоо,ти заедно с всички предатели на България ощетихте хазната с десетки милиарди,да точно така десетки милиарди.Да не говоря за съсипания малък и среден бизнес в горивата,спряхте вноса,за да няма евтино и качествено гориво,а контабандата я правиш ти,ти заедно с всички правителства.На пристанище Росенец е най-голямата контрабанда,пристигат танкери с нефт от майка Русия на които нито ддс,нито акциз плащаш,а ревеш от малките селски бензиностанции,че работят за да оцеляват.На всяко прасе му идва коледата Златев.
36.
Бургазлия
17.01.2019 20:15:27
2
6
Айде, изнасяйте се на бегом.....
35.
fyi
17.01.2019 20:12:03
0
5
pitaite doncho jeljazkov s benzinostanciite lukoil i toi ste vi kaje kak se kradee stoto toi ne e sprjal g da krade...selskijat mu bek....
34.
Ili
17.01.2019 20:02:16
2
6
Събирате си панаира и се махайте, кърлежи-кръвопийци. Няма да свърши горивото с вашите боклуци...
33.
Пол Гетти -американский промышленник, один из перв
17.01.2019 20:02:01
3
1
Вот моя формула успеха: вставай раньше, работай больше и качай нефть.
32.
*********
17.01.2019 19:58:25
0
20
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности...................................ЩО ТРИЕТЕ БЕ ГОВЕДААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
31.
Бичето
17.01.2019 19:51:10
2
10
Че затваряйте бе нали сър на загуба от 10 години хахахха мишки
30.
Льольо
17.01.2019 19:50:17
2
6
Музика за моите уши-ще закриват завода,ами сега тея 1000-2000 калпазани които бачкат там какво ще правят......да йеба и средновековните ви алхимици.
29.
Харщим
17.01.2019 19:19:45
1
6
Валерий биагаи далече и не се връщаи вече че те чака надървено то мече
28.
ха,ха
17.01.2019 19:19:36
4
7
голяма работа, щели да затворят рафинерията, не могат ни уплаши, у нас повечето коли са на газ
27.
ПАТРИОТ
17.01.2019 19:16:34
2
24
Трият защото Лукойл са им спонсори както и на повечето слугински медии.......
26.
Tърговец
17.01.2019 19:12:06
1
22
Аре стига сте трили,бе
25.
до модература
17.01.2019 19:09:37
1
26
защо изтри коментар 25 бе гаде ???
90%от данъчните складове в България са собственост на Лукойл!
По закон Никой не може да внесе и 1 литър бензин или дизел ако не мине през данъчен склад.
Лукойл сам определя таксите за ползването на данъчнте си складове т.е. сам определя колко такса да сложи върху всеки литър !
Този монополе формиран още през 2001година и е подкрепен от Законони-т.е. държавата сама е определила този ред и косвено и пряко формира монопол !
Това са факти изнесени отдавна по медиите !
24.
Интригант
17.01.2019 19:06:05
1
10
Златев не е никаъв за руския Лукойл,просто е заграбил изхода на рафинерията по незнаен начин и се прави на боК сред простосмъртните.Сменяема личност е,руснаците не им пречи да назначат друг главен дистрибутор на стоката си.В последните години Златев е антиреклама за Лукойл,лъжи,измами,далавери,не знам защо го бявят още
23.
ФЛегман
17.01.2019 19:01:16
0
11
Защо триете Истини за Златев. Това ли е Свободата на Словото според вас, или ви плашат за цензура!
22.
*********
17.01.2019 18:53:45
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
21.
УЖАС ОТ БУРГАС
17.01.2019 18:47:26
3
15
Въй ко ши праим ся!!!Няма да мога да си карам таралясника! Айде чупка от тука!Да ама ще ми липсват всички чудодейни аромати от Менделеевата таблица които ни пускате всяка вечер!И в Сърбия Гърция и Румъния има рафинерии.Прав ви път!
20.
Павел
17.01.2019 18:46:04
5
17
Ако лукойл затвори, това ще бъде най-добрата новина за Бургас от 140 години насам. Ще се радваме на чист въздух, хубава природа, по-малко тежки болести и част от чукундурите ще напуснат града ни.
19.
?
17.01.2019 18:44:49
5
16
Лукойл НХК Бургас- съществува единствено благодарение на изкуствено подържания от държавата Монопол на Производството и Вноса на горива от Лукойл.
Ако пазара се либерализира и се въведът пазарните механизми -точно за 30 дена няма да има Лукойл НХК Бургас !
Защото НЕ е изгодно на никой да вкарва Суров петрол в България и да го преработва тук.Всичко се поддържа вече 30 години изкуствено за сметка на всеки български граждани,които са принудени Насила да купуват скъпия Лукоилски бензин и дизел !
Махнете монопола на Лукойл и ще видите цени под 1.50 лева за литър бензин !
18.
mathur
17.01.2019 18:34:04
0
14
КРАДЕЦА ВИКА ; ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!!!
17.
Бай бай
17.01.2019 18:33:51
1
12
В сайта на властта не сварват да трият мненията за народната "любов" към златната акция!
16.
ooo
17.01.2019 18:31:47
3
18
олееее точно лукойла говорят за контрабанда.... хахахаха да се махат тея монополисти час по-скоро. изтровиха цялата област и какви данъци плащат? по 5-6 милиарда изнасят всяка година.
15.
Ха
17.01.2019 18:21:06
2
13
Щял да напусне?! Все едно е да плашиш куче с кренвирш!
14.
*********
17.01.2019 18:04:05
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
гражданин
17.01.2019 18:01:34
4
21
Ама хайде бе главанак,откога чакаме да напуснете....! Тоя е от нагъл по-нагъл,хем държи картела,хем въртят далавери с цените на петрола и печели милиони на наш гръб,хем се оплаква от някаква контрабанда !
12.
Da
17.01.2019 17:57:32
1
20
Този и баща му където са минали трева не никне.
11.
Бай бай
17.01.2019 17:55:07
3
21
"Валентин Златев: При тази контрабанда трябва да затворим рафинерията в Бургас и да напуснем страната"

От твоята уста в Божите уши!
Най сетне да се разкара мафията!
Яд го е,че няма да направи хотел във Влас за 3 месеца, ами ще трябва да го довършва още 3 години!
Айде Чао мафиози крадливи!
10.
Сашко
17.01.2019 17:54:17
2
24
Абе шапшал, 10 години си на загуба, не си платил и 1 лев данък печалба-кого плашиш, че ще напуснеш България! Айде изчезвай, че да паднат цените!
9.
Домусчиев срещу Златев
17.01.2019 17:53:56
0
13
Домусчиев срещу Златев е много интересен двубой....ще си мерят милиардите! Братушките едва за хляб ще вадят пари, горката рафинерия
8.
Аман
17.01.2019 17:52:07
1
20
Че какво чакате затваряйте и без това само ни тровите и не плащате нищо
7.
Фирма изпълнител
17.01.2019 17:48:14
3
19
Изработих и положих ограда на хотела RIU Helios на Златев на Свети Влас. Става въпрос за хиляди. Още не ми е платил. Съд и прокуратура не го стряскат. Бог високо, цар далеко.
6.
Де тоя късмет
17.01.2019 17:46:17
1
13
Горкия, да вземем да им съберем нЕкой леФ, на блядовете.
5.
докато
17.01.2019 17:44:28
3
15
няма друг начин за справяне с картела да живее контра бандата
4.
DO VZ
17.01.2019 17:42:30
4
20
"Валентин Златев: При тази контрабанда трябва да затворим рафинерията в Бургас и да напуснем страната"

Това ще е пълно щастие!
3.
koko
17.01.2019 17:35:40
2
18
вие сте псевдоинвеститори благодарение на монопола и картела изграден между вас
2.
ДПС-Дорожное Проверовочноя Служба
17.01.2019 17:34:39
3
31
НАИ-големия контрабандист с танкерите от Украина и шлеповете по ДУНАВА от ДЖУРДУЛЕЩИ- Молдова вика дрьжте кокошкарите контрабандисти с 2 селски бензиностанции
Накрая на годината рафинерията НА ЗАГУБА ,БГ ХАЗНА ПИЕ 1 СТУДЕНА ВОДА ,А ГОЛЕМИЯ СИ КУПУВА ХОТЕЛ ОРИЕНТАЛ МАНДАРИН за 100 милиона евра в центьра на БАРСЕЛОНА /по дани на в-к КАПИТАЛ/
1.
АЗ
17.01.2019 17:29:06
2
19
НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е .РАЗБОЙНИЦИ АЛЧНИ И ПРОДАЖНИ....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори