×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на убитата от Викторио - Дарина, изригна заради екзекуцията на студентката Юлияна


08 Януари 2019, Вторник, 20:28 ч.
Източник: Блиц

По-рано днес цяла България бе потресена от поредното убийство на млада жена в Стара Загора. 25-годишната студентка Юлияна Иванова бе прободена смъртоносно в сърцето от 65-годишният й съпруг Митко Симеонов. Междувременно медията ни публикува и редица снимки, които показаха що за живот е водила студентката, която оставя 8-месечно сираче. Бруталното й убийство обаче вбеси Ваня Министерска – майката на брутално убитата от Викторио Александров Дарина Министерска.

Припомняме, че младата жена бе простреляна в дома й в столичния квартал „Надежда“, а малко след това приятелят й уби и едногодишната им дъщеричка Никол. Преди време Ваня министерска написа силни думи и заради убийството на фаталната рейнджърка Деси.

„До като пишех за това как се справят държавите с домашното насилие, отново убийство в България, и отново домашно насилие!!!!!!!!!! ДО КОГА БЕ ГОСПОДА И ГОСПОЖИ УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ СПИТЕ, НИЕ ЩЕ СИ ПИШЕМ, И ЩЕ СИ МРЕМ КАТО ПИЛЦИ!!!!!!!!!!  ЗА 8 ДНИ ТРЕТИ СЛУЧАЙ, УЖАС И БЕЗУМИЕ“, сподели Министерска в личния си фейсбук профил.



Малко след това тя написа нов статус: „Съпругът- изверг от вчерашното убийство в Стара Загора, оповестено днес е 35 годишен!  Дали пък тези грешки не са умишлени!“. Явно в някоя от публикациите убиецът на Юлияна е представен като 35-годишен, а не с реалните му 65 години.



Часове преди да стане ясно за бруталното убийство в Стара Загора майката на Дарина, която Викторио уби заедно с малката Никол, сподели тъжна статистика за домашното насилие в България и други страни от Европа.

Ето какво написа тя (публикуваме думите й без редакторска маеса):

„Приятели, съмишленици в подкрепата на инициативата която съм подела , а именно борбата срещу домашното насилие, след като "обиколихме" Испания и Франция, дойде време за поредната държава за която искам да покажа каква е статистика на борбата срещу домашното насилие. Италия е страна уж е ЕС с обмислени и прилагащи закони, но все нещо не достига за да бъде пример.

Ето ги броя на жертвите по години:
2012 г-187 жертви, 
2013 г- 179 жертви, 
2014 г- 152 жертви, 
2015 г- 141 жертви, 
2016 г- 145 жертви.

Видно е от официалните данни какво се случва, макар, че има ръст последната година, когато за държава е приоритет борбата срещу домашното насилие. За 5 години жертвите намаляват!  Населението за 2016г на Италия е 60.67 милиона .

И тук подчертавам, че 145 жертви на 60 млн, не са като 35 на я има , я няма 6 млн население на България.  Ще разкажа за един случай на домашно насилие шокирал цяла Италия, и не само.  Април месец на 2011 г. бе убита 20 годишната Мелания Реа , домакиня и майка на 18 месечно момиченце . Съпруга й ефрейтор от армията Салваторе Паролизи, подава сигнал в полицията, че е изчезнала съпругата му, два дни издирване и циркове от страна на съпруга. Какво се оказва, често изневеряващият съпруг намерил нова изгора в службата си и решава, че съпругата му вече не му трябва. Закарва красивата си жена под претекст за разходка в гориста местност и там пред очите на детето я наръгва с нож 35 пъти като я оставя да умре.

След установяването на фактите, Италианската държава отнема бащинството още преди да влезе делото в съда!!!!!!!!! и предоставя за отглеждане детето на родителите на младата майка. Първоначално исканата присъда е доживотна, заради жестокостта с която е убита красивата Мелания. През 2016г излиза окончателната присъда Италианският съд го осъждат на 20 г. строг затвор без право на намаляване на срока, но с възможност за обучение по право!!!!!!  В последваща публикация ще кача статия от италианската преса, за достоверност на това което пиша“. Ваня Министерска осъществи обещанието си и качи въпросната публикация, която може да видите ТУК!




В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори