×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Продават емблематична сграда на бургаския бизнесмен Красимир Воденичаров заради дългове


Продават емблематична сграда на бургаския бизнесмен Красимир Воденичаров заради дългове
Преди 3 години Красимир Воденичаров чества 22-ата годишнина на фирмата си, но днес компанията му е затънала в дългове и продават основната й сграда
03 Януари 2019, Четвъртък, 12:58 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Комплексът му на ул.”Индустриална” излиза на търг срещу 3,47 млн.лева

Емблематичната сграда на бургаския бизнесмен Красимир Воденичаров на ул.Индустриална 94, където се помещават шоурумите на няколко големи специализиран фирми в санитарията, е обявена на публична продан от частен съдебен изпълнител заради дългове, установи проверка на Флагман.бг. (ВИЖТЕ ТУК)

Комплексът е на 4 етажа с общо РЗП от 773 кв.м. Мястото е изключително комуникативно – на метри от главния път Созопол-Бургас. Сградата е с вписаната договорна ипотека в Уникредит Булбанк, но върху нея има наложени възбрани от ДСК и Юробанк.


В тази сграда са и офисите на другите фирми на Красимир Воденичаров

Красимир Воденичаров е основен акционер „Елка КО” ООД, която е собственик на сградата. Компанията обаче има сериозни финансови проблеми, показва делото й в Търговския регистър, където има наложени няколко поред запора.

Красимир Воденичаров е познато име в бизнес средите в Бургас. Той има участие в още няколко фирми – „Елмаркет” ЕООД, „Елинвест България”, Елка Инженеринг” ООД, „Прометеум” ООД и „Аклайт Бълтария” ООД. Част от фирмите му са кредитори на "Елка КО" ООД, сочи справката в Търговския регистър.

В категории: Бизнес


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
До 7
04.01.2019 14:56:17
0
0
Филма се казва КАПИТАЛ . Ако не бъркам.
14.
Ванеса
04.01.2019 13:22:48
0
2
Много жалко. Беше водеща фирма в търговията с ел. материали в Бургас, но проблемите касаещи дребния и средния бизнес съсипват всички, които не са свързани с управляващите. Т.е. за тези фирми няма преференции, няма обществени поръчки. През последните месеци няколко фирми в сектор търговия затвориха врати в Бургас.
13.
Ооо, боже!
04.01.2019 10:36:32
3
2
Тоя.....бизнесмен...??? Продавач на кабели...! Нищо повече! Познавам го, работеше в кабелния завод...
12.
КОН
04.01.2019 09:20:16
3
3
На некадърния Герб са му виновни че спи
11.
Joke
04.01.2019 07:21:26
4
5
Герб затрива всеки, който не е от тяхното обкръжение. В Бургас важи с пълна сила.
10.
Боеко е господ за матряла
04.01.2019 00:31:10
4
5
ГЕРБ занулява всеки който работи. Ако не си държавен служител си загазил...
9.
Баи ТОШО
03.01.2019 23:59:04
1
5
Геца объркан си бе човек кои е казал че всяко начинание трябва да е успешно .Има и неуспешни ма какво от това .Неуспеха за едни е успех за други , нормални неща .Никакъв капитализам не е виновен .виновен е тос които не си мери кокичката на онова място нали знаиш. Пък ако е успял да прекара някои Долен Банкер .Хвала на човека.
8.
Az 5
03.01.2019 23:42:27
2
5
Моля мнение 7 да се чете до мнение 6
7.
До 5
03.01.2019 23:36:49
3
8
Не съм момче. Зрял мъж съм с професия стабилна съм, почти всички ме познават в града и със сигурност си припарвал при мен и пак ще идваш при мен. Не съм киноман, обичам да чета. Това може би е първият ми документален филм, който съм изгледал с интерес без да влагам типичните за нашите географски ширини мнителност, политически обязаности и бай-Ганьвското: "Те ще ми кажат на мен". Ти господинчо не си изключение. Ти преди да мислиш, вече си се изказал. Пак е нормално за нас и за това те подминавам, като малка гара. Когато човек живее само с първичните си възприятия и първоначални убеждения няма да мръдне и метър напред в живота си. За близо 6 десетилетия, в които съм се сблъсквал, с какво ли не, днес знам само едно - доверие на банка и циганин не трябва да има човек. Патил съм си и от двете, но винаги съм се изправял, а днес дори ходя и доволно изправен. И не е от Холивудските филми Ганчо. По темата: Ако имаше поне малко търпимост и беше вдигат два пъти дълбоко въздух, щеше да извадиш само "каймака" от това, което съм написал. И така, не разбрах, какво оспори в мнението ми? Това, че споделих за филма, или че истинността на сюжета в него не ти хареса? Освен да докажеш що за Ганьо си, тъпчейки като разгонен носорог всичко, което е на пътя ти, друга идея не видях. Може би презумпцията ти за секунда не допусна, че филмът не е американски, или ако беше руски - по добре и по-достоверно щеше да е. Както и да - филмът беше Френски, а всеки мислещ човек до сега щеше 100 пъти да си е задал въпроса, защо вече 10 година светът живее във финансова криза и кой има интереса да я поддържа толкова време, като всички механизми за съществуването й и преустановяването й са в ръцете на големите финансови институции... Е в този филм, дали неволно, дали не поне успяха да убедят мислещите, в причините и начините тя кризата да се поддържа...А сега си бръкни в ухото, изкашляй се, почеши се по врата и белким схванеш написаното сега и преди.
6.
До 5
03.01.2019 20:45:25
4
6
Момче, трябва да спреш американските филми. Няма никакво значение от какъв спектър са - дали документални, дали игрални, дали т.н. Ако успяваш да наложиш модела си на живот и вярвания в конкретни сфери, изхождайки от режисурите на американския бълвач на киноиндустрията, който почти цялостно е замислен /особено Холивуд/ с цел размиване на разсъдъка у хората, то имам пиперлива за теб новина. Ти си поредното промито кухо парче. Хайде наздраве!
5.
до 3
03.01.2019 20:26:19
4
7
Прав си, снощи гледах един филм по действителен случай. Идеше реч за една много голяма банка с клонове в цял свят. Гледах филма с интерес, защото в него бяха разкрити едни такива истини, които винаги са убягвали на обикновените хора. Та, главния герой във филма беше и Генералния директор на тази банка. Извикаха го 4-ма, които явно управляват не само банки, но и всички финансови институции в световен мащаб. Това, което ме впечатли беше, че го накараха да съкрати над 6000 човека, като в този списък влизаха управители на колонове и водещи специалисти в банката. При въпрос зададен им от генералния директор - Защо ?
Те му отговориха:
- Това стъпка към предизвикване на криза, а знаеш, че при криза банката освен парите си прибира и активи, които никога не е имала.
Та така де. Нищо ново под слънцето, само където ние потребителите вярваме в светлото бъдеще и се заблуждаваме, че светът е справедлив.
4.
t4
03.01.2019 19:48:56
2
6
С други фирми източваш собствената си печеливша фирма като им отпускаш кредити, а после оставяш банките да оглозгат останалото....така реално осребряваш в кеш кредита и го приключваш по рано! Схема стара като света. Дъртия винаги е бил схемаджия
3.
Гецата
03.01.2019 19:47:53
4
5
Идва криза , все повече ще има такива търгове , после започват съкращенията и хората започват да губят имотите заради неизплащане на ипотеки, капитализма е това , кризи една след друга и банките забогатяват от отнетите имоти
2.
Боцмана
03.01.2019 19:13:26
3
8
Никога тази сграда не е била емблематична!
1.
Мармот
03.01.2019 19:07:27
1
4
Нема паре, нема бизнес
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори