×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зам.-шефът на НФСБ Валентин Касабов: Спряхме втора турска партия да управлява България


Зам.-шефът на НФСБ Валентин Касабов: Спряхме втора турска партия да управлява България
Тепърва партията НФСБ ще реши кой ще води и как ще се явяваме на евровота, каза депутатът
15 Декември 2018, Събота, 12:41 ч.

Той припомни, че благодарение на патриотите от 140 изборни секции, в момента в Турция са 35

„Ако Волен Сидеров има болка, да се лекува. Ние не сме решили как ще вървим напред за изборите. Ако иска да води евролистата - това е негов проблем, не наш. Тепърва партията НФСБ ще реши как ще се явяваме на евровота“. Това каза в студиото на БНТ зам.-председателят на ПП НФСБ Валентин Касабов.

„В момента е името на партньорството мълчим с темата "Бояна" и Волен Сидеров.  Голямата тема е България и програмата, която изпълняваме, всичко останало са дребни конфликти и взаимоотношения“, добави той.

Депутатът е категоричен, че предсрочни избори няма да има.

По думите му, скандалът, довел до оставката на Валери Симеонов като вицепремиер, беше огромна манипулация от телевизиите. Медиите тръгнаха и срещу правителството, защото говорим за няколко милиарда лева, които загубиха от хазартните предавания, каза Касабов.


Не сме провеждали разговори за политически проекти – нито с Петър Москов, нито с друг, добави Касабов. Той е категоричен, че патриотите и Реформаторите са съвсем различни.

„Помислете какво са направили те и какво сме направили ние.  НФСБ и големият локомотив Валери Симеонов спряхме втората по вот турска партия - ДПС. Следващата турска партия, която трябваше да управлява с тях, е ДОСТ на Лютви Местан – и тях също ги спряхме“, каза Валентин Касабов.

Той припомни, че благодарение на патриотите от 140 изборни секции, в момента в Турция са 35. „По време на изборите пратихме наблюдатели  в Турция заедно със СЕК на Георги Манев. Там те спряха голяма част от хората, които не знаят български език и не можеха да си попълнят документите. Така от трета политическа сила ДПС стана четвърта. Спряхме ги и по друг начин, като блокирахме границата“, припомни Касабов.

Депутатът заяви, че по отношение на промените в Изборния кодекс ще продължат в тази посока. „Ние сме против електронното гласуване, защото там манипулацията е огромна. Големият опит беше в Естония, където на 30% го спират, защото хакерите се включили и обърнали целия вот.
Опасността е голяма, защото ще се включат около 1000 машини“,
каза Касабов. Той е категоричен, че тези, които знаят български език, трябва да гласуват, които не знаят - да се спасяват.

Депутатът припомни, че оградата по границата беше големият принос на патриотите и на НФСБ и благодарение на нея в момента почти няма бежанци.

По отношение на линията Русия – САЩ и енергийните проблеми на България, Касабов заяви, че няма нужда да страдаме и да бъдем заложници. „Имаме огромно находище газ - "Хан Аспарух", което румънците експлоатират, в Силистар има нефт. Не ни трябва тръбата на Турски поток. Трябва да използваме нашите ресурси и да кажем "Стига!". Да не забравим, че руснаците с години ни продаваха три пъти по-скъпа газ, отколкото на Германия. Защо така, нали сме братя“, попита риторично Валентин Касабов.

В категории: Политика


35
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
35
Коментара по темата
35.
*********
15.12.2018 20:44:22
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
34.
руен
15.12.2018 20:00:10
0
8
най много фашистите патриоти и руското дпс ги е страх от турците
33.
Наблюдаващ
15.12.2018 18:00:30
0
8
Нищо не си спрял ,всичко си е на мястото и няма мърдане .9 .9 1945г.-национализация и конфискация -Народен съд. 10 11. 1989 г.Приватизация мутризация и конфискация ,,специализиран съд -разбирай -Народен -Какво се е променило в продажното племе българско.Ех, факт е, половината си биха камшика ама има и такива дето искат тук в България.
32.
*********
15.12.2018 17:46:29
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
31.
гражданин
15.12.2018 16:28:00
2
1
Русата Златка с напудрения нос /Воленчо/ по-добре да не е в коалицията,само проблеми създава !
30.
мислещ
15.12.2018 16:25:44
1
3
Абсолючно правилно е това с четенето ! Ако не можеш да четеш на български откъде накъде ще гласуваш,това значи че или си чужденец или си неграмотен,и в двата случая не трябва да имаш право на глас !
29.
Манго
15.12.2018 16:14:28
0
4
Бате ний ша та бийм на изборите с новата партия сме Манго джери европейци а не като вас патреоти на дума.Пък той Догана си дърпа конците на сички.Бая обръчи има за въртене на фирми.Парата прай борбата бате.
28.
гражданин
15.12.2018 16:07:08
0
5
Спряхте втора турска партия но сле няма и месец ще се появи трета на бат САЛИ Българска Европейска Народна Партия -БЕНП.
27.
Правда
15.12.2018 15:44:22
1
5
Браво. Атака да стават партньор на Дпс
Нали са едно.... Цяла Бг знае
26.
Мустафа Чаушев
15.12.2018 15:26:56
0
18
Те няма да влязат, дай боже да не влязат!
25.
до 23 ( до себе си)
15.12.2018 15:25:46
0
0
за кого?
24.
браво на НФСБ и Касабов
15.12.2018 15:23:59
16
3
втората турска партия щеше да е голям проблем
23.
браво на НФСБ и Касабов
15.12.2018 15:21:58
1
0
Защо в Силистра има 30% хора с инвалидни пенсии, а в Бургас са 6%, попита той

Страхът ми е от война. При тази конфронтация и вътрешнополитеческа необходимост от враг в много от държавите ще бъдем засегнати и това искам тези геостратегически проекти да минат през България, защото там, където има газопроводи и ядрени реактори, война няма. Това каза в интервю за предаването "Панорама" по БНТ от Брюксел премиерът Бойко Борисов.
Той призова Русия да освободи задържаните украинските моряци.
„Не им се меся в съдебните процедури, но би било голям жест към родителите, към роднините на тези момчета. Те не са виновни. Да освободи като жест моряците, задържани в морето“, добави премиерът.
Винаги съм за една силна и обединена Европа и се опитвам да балансирам между крайните настроения, които се пораждат в ЕС, подчерта той.
Борисов допълни, че далече не е в едната позиция само канцлера Меркел или от другата само Виктор Орбан. Много по-дейни в момента са Италия, Гърция, Кипър, Вишеградската четворка и т.н., уточни премиерът.
Темата "Миграция" действително е тежката разделителна линия, която върви в двете посоки, каза премиерът и уточни, че именно преразпределението на мигранти, релокацията, вторичното движение и съответно държавите, които сме на първа линия, настояваме стриктно да се спазват правилата. И не случайно е България, която се дава за пример, добави премиерът.
„Освен съоръженията, които направихме, се инвестира и в кораби, и в техника. Разбира се благодарих и днес на Европейския съвет за парите, които ни отпуснаха за нова техника. В това отношение мисля, че сме пример и помолих Жан-Клод Юнкер да направи в следващия Съвет една справка всяка една държава от първите линии, пък и не само, от европейските държави - колко трафиканти всяка една от държавите е задържала“, заяви Борисов.
„Запознах ги и с проблема, който имаме в момента, че деца стават трафиканти, но и този проблем го отрегулирахме. Ние сме водеща страна в доказването на възможността, че можем да се справяме с миграционния поток и че споразумението с Турция работи“, добави той.
Темата "Шенген" се обсъжда и сега и Шенген във вида му, в който ние го познаваме, той вече не съществува, защото много от сухопътните граници в Европа подлежат на граничен контрол, каза Борисов и добави, че най-вероятно на Съвета през март ще се гледа тази точка - за Шенген по въздух.
„Много от държавите в Западна Европа ги е страх, че при друго правителство или при несправяне на България, която при положение е приета със шенгенски граници по суша, мигрантския поток от Гърция през България, Румъния, Унгария вече ще стигне до тях само през шенгенски държави“, обясни премиерът.
По темата "Турски поток" премиерът заяви, че има ясно желание от страна на Турция и Русия тръбата да премине през България. Днес стартира и газовия хъб "Балкан"
22.
Вальо
15.12.2018 15:21:22
1
11
Прическата ми е много фешън селяни.
21.
браво на управляващата коалиция
15.12.2018 15:20:51
1
0
Защо в Силистра има 30% хора с инвалидни пенсии, а в Бургас са 6%, попита той

Страхът ми е от война. При тази конфронтация и вътрешнополитеческа необходимост от враг в много от държавите ще бъдем засегнати и това искам тези геостратегически проекти да минат през България, защото там, където има газопроводи и ядрени реактори, война няма. Това каза в интервю за предаването "Панорама" по БНТ от Брюксел премиерът Бойко Борисов.
Той призова Русия да освободи задържаните украинските моряци.
„Не им се меся в съдебните процедури, но би било голям жест към родителите, към роднините на тези момчета. Те не са виновни. Да освободи като жест моряците, задържани в морето“, добави премиерът.
Винаги съм за една силна и обединена Европа и се опитвам да балансирам между крайните настроения, които се пораждат в ЕС, подчерта той.
Борисов допълни, че далече не е в едната позиция само канцлера Меркел или от другата само Виктор Орбан. Много по-дейни в момента са Италия, Гърция, Кипър, Вишеградската четворка и т.н., уточни премиерът.
Темата "Миграция" действително е тежката разделителна линия, която върви в двете посоки, каза премиерът и уточни, че именно преразпределението на мигранти, релокацията, вторичното движение и съответно държавите, които сме на първа линия, настояваме стриктно да се спазват правилата. И не случайно е България, която се дава за пример, добави премиерът.
„Освен съоръженията, които направихме, се инвестира и в кораби, и в техника. Разбира се благодарих и днес на Европейския съвет за парите, които ни отпуснаха за нова техника. В това отношение мисля, че сме пример и помолих Жан-Клод Юнкер да направи в следващия Съвет една справка всяка една държава от първите линии, пък и не само, от европейските държави - колко трафиканти всяка една от държавите е задържала“, заяви Борисов.
„Запознах ги и с проблема, който имаме в момента, че деца стават трафиканти, но и този проблем го отрегулирахме. Ние сме водеща страна в доказването на възможността, че можем да се справяме с миграционния поток и че споразумението с Турция работи“, добави той.
Темата "Шенген" се обсъжда и сега и Шенген във вида му, в който ние го познаваме, той вече не съществува, защото много от сухопътните граници в Европа подлежат на граничен контрол, каза Борисов и добави, че най-вероятно на Съвета през март ще се гледа тази точка - за Шенген по въздух.
„Много от държавите в Западна Европа ги е страх, че при друго правителство или при несправяне на България, която при положение е приета със шенгенски граници по суша, мигрантския поток от Гърция през България, Румъния, Унгария вече ще стигне до тях само през шенгенски държави“, обясни премиерът.
По темата "Турски поток" премиерът заяви, че има ясно желание от страна на Турция и Русия тръбата да премине през България. Днес стартира и газовия хъб "Балкан"
20.
*********
15.12.2018 14:45:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
До Стилиста
15.12.2018 14:31:55
0
6
Аз едно време имах пънк прическа сигурно съм измислил пънка байдъуех
18.
Стилиста
15.12.2018 14:04:03
10
9
Аве шебеци що не видите старите снимки от четирдесете и ще видите че това прически на българските офицери тогава.Таза мода се е върнала ама някой трябва да чете и да знае а не да плюе неграмотно
17.
Стилист Капанов
15.12.2018 13:52:22
0
11
Модерен Патриот с Ханглийска прическа
16.
Валери
15.12.2018 13:07:16
0
18
Минат ли изборите - и почвам да бегам Бате!
15.
Модераторче
15.12.2018 12:38:22
0
17
Сигурно си мечтаеш Гьобелс да ти е шеф. Защо триете и ментарите на хората с лъжи че уж не били по темата. Ами недейте да давате възможност за коментари и без друго ако вие не се похвалите в тях няма кой друг да го направи.
14.
Р
15.12.2018 12:35:07
0
16
Бахти гадната прическа.
13.
флагман продажници
15.12.2018 12:24:57
0
20
флагман подли журналя , мошеници , измамници ,далавераджии , герберски подлоги и анали на Бойко Борисов
12.
*********
15.12.2018 12:01:52
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
As
15.12.2018 11:57:32
6
19
Продажбите и поръчкови драскачи, пак трият коментарите.... Ами да, истината боли, жалки гниди...
10.
*********
15.12.2018 11:13:05
5
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Пътници
15.12.2018 11:03:18
6
24
Само една СКАТ ще им остане, ако не е фалирала още.
8.
Последни напъни
15.12.2018 11:00:04
11
26
Показвайте се по медиите, че малко ви остана! Нататък и да искате НЯМА.
7.
123
15.12.2018 10:56:11
0
22
Валио кой ти е стилиста???¿¿??
6.
юяя
15.12.2018 10:49:28
0
26
Това са предизборните обещания на патриотите, които скоро ще бъдат изтрити от модератора, както всичко, което не им отърва, но е истина:
- Спираме новините на турски
- Връщаме наборната служба
- Минимална пенсия - 300 лв. и преизчисляване на всички останали пенсии.
- Разваляме концесията на златодобива
- По-ниско ДДС за лекарства, храни, учебници
- Въвеждане на учебен час по Патриотизъм
- Национализация на енергийни и добивни компании
5.
Ко ко ко ко речии
15.12.2018 10:44:11
14
14
Ай стиа бе!
4.
Ал мириндос
15.12.2018 10:21:23
25
22
НФСБ и Касабов ще са много по добре само с ВМРО и без Атака !!! Сега става така, че докато едните работят в коалицията други като Волен гледат вече към ЕС изборите. Има и други патриотични формации, които могат да заменят Атака в тази коалиция, в името на добрата работа. Касабов е начетен, дори мислих, че ще стане гл. секретар на МВР, защото е един от малкото, които имат топки да изкоренят много голяма част от престъпността
3.
*********
15.12.2018 10:17:24
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
*********
15.12.2018 10:13:10
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Българин
15.12.2018 10:08:00
33
18
Браво на Касабов.Трябва да сме българи
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори