×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Време е за годишна равносметка! Какви поуки ще си направят зодиите?


24 Ноември 2018, Неделя, 00:10 ч.
Източник: tialoto.bg

Някои трябва да излязат от зоната си на комфорт

Oъй като скоро ни предстои да влезем в нова година, много от нас вече се замислят какви задачи да си поставят и какви обещания да си дадат за 2019-а. Преди това обаче, ние трябва да се замислим какви поуки трябва да извлечем от 2018-а.

Ето какво може да ви каже вашият зодиакален знак за това, което би било добре да запомните от настоящата година, така че старите ви (вредни) навици да не ви преследват и през следващата:

Овен

Дори и през най-натоварените си седмици трябва да отделяте време, за да си почивате и да презареждате батериите си. Не е лошо, че искате да живеете „на максимална скорост“, но първо се замислете дали вашият препълнен график от 2018-а ви е донесъл щастие или по-скоро ви е изпълнил с негодувание.

Телец

Тъй като краят на 2018-а приближава, опитайте се да запомните всички малки неща, които са ви направили щастливи през изминалата година. Замислете се колко хубаво ви е било понякога, когато без да искате сте разчупили рутината и сте се впуснали в нещо ново. Обещайте си, че през 2019-а ще сте по-отворени към промените.

Близнаци

Замислете се, че решенията са това, което ви тласка напред и ако не сте в състояние да вземате решения, защото все се двоумите, вие просто изпускате добрите възможности да минават покрай вас. Не си позволявайте още една година да ви мине в чудене кое е по-доброто решение в дадена ситуация, изпускайки точния момент.

Рак

Нека 2019-та бъде годината, в която най-накрая ще излезете от зоната си на комфорт и ще започнете да се сближавате с абсолютно непознати хора, позволявайки им да станат ваши приятели. Домът е мястото, където е сърцето ни, но всеки човек се нуждае и от социален живот. Не забравяйте да допускате нови хора в живота си!

Лъв

Ако през 2018-а сте позволили вашите самочувствие и арогантност да вземат връх в живота ви, през следващата година се опитайте да бъдете по-смирени и скромни, тъй като и много други хора заслужават възхищение. Приемете, че не можете винаги да сте най-добри във всичко! Отстъпете и дайте възможност на някой друг да блесне.

Дева

През следващата година си напомняйте по-често, че работата не е всичко в този живот. Добре е да се гордеете с професионалния си успех, но това не означава, че трябва да забравяте за другите сектори в живота си. Намерете си ново хоби, припомнете си някаква стара своя страст и насочете вниманието си към тях. Избягайте от скуката!

Везни

Ако и през 2018-а не сте се научили да казвате твърдо „не“, не губете и секунда от следващата година, преповтаряйки тази грешка. Ако вашето мнение е абсолютно различно от това на вашите приятели или близки, нека го чуят. Научете се да уважавате преди всичко себе си. Избягването на конфликтите сега, носи напрежение и вреди в бъдеще.

Скорпион

Ако и през тази година сте се наслаждавали да наранявате хората, които са ви засегнали по някакъв начин, то през следващата впрегнете енергията и инстинктите си в нещо по-градивно. Спрете да се обиждате толкова лесно и приемете, че никой не е безгрешен. Бъдете по-добронамерени и открити в отношенията си с другите.

Стрелец

Преди да стартирате 2018-а, осъзнайте, че свободата и самотата понякога са синоними. Не се страхувайте да допускате други хора в живота си и да поемате ангажимент към тях. Може би те няма да ви задушат, нито пък ще ви ограничат по някакъв начин. Приоритизирайте други видове свобода през 2019-а, като например свобода на словото, на мнението и т. н.

Козирог

Ако и 2018-а година ви е минала под знака на песимизма, опитайте се през 2019-а да спрете да очаквате нещата винаги да се случват според най-лошия сценарий. Приемете, че винаги ще има хора, които ще ви разочароват и/или изненадат неприятно. Но пък в живота ви със сигурност има много хора, които са заслужили доверието ви!

Водолей

Ако и през 2018-а сте имали склонност да се криете зад разума си като начин да потиснете чувствата си, то през следващата година се опитайте да се вслушвате повече в интуицията и емоциите си. Хората, които ви обичат, искат да разберат какво наистина усещате, а не само какво мислите. Така те ще се почувстват по-близо до вас.

Риби

Това, че обичате често да оставате насаме със себе си е хубаво нещо, но трябва да осъзнаете, че изолацията не е начин да избягате от страховете си. През идната година се опитайте да използвате времето когато сте сами, в мисли как да приемете грешките си от миналото, за да можете да започнете начисто.

В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Важно е кого ще предложи ГЕРБ за премиер, може да е някой успешен кмет Важно е кого ще предложи ГЕРБ за премиер, може да е някой успешен кмет Борисов се опитва да прави хибрид от двете неща - експертен кабинет с ясна доминация на ГЕРБ Как Мария Илиева прецака Ивана за "Гласът на България" Как Мария Илиева прецака Ивана за "Гласът на България" Певицата на народа е била фаворит за ментор в предстоящия сезон, но е отпаднала заради поп звездата Румен Петков: Марков от "Величие" е осъден и няма място в парламента Румен Петков: Марков от "Величие" е осъден и няма място в парламента "Избирателите внимателно трябва да си направят анализ и да си дадат сметка какви хора искат да ги представляват в парламента, отбеляза той Откриха тялото на обявен за издирване мъж в Казанлък Откриха тялото на обявен за издирване мъж в Казанлък Смята се, че мъжът се връщал от разходката си по велоалея, където решил да се скрие от бурята Този българин клонира картата на Бил Гейтст и източи милиони Този българин клонира картата на Бил Гейтст и източи милиони От Буенос Айрес Петров ръководел международна схема за банкови измами, закрилян от мастит полицейски шеф Действително ли тя отслабна толкова или ползва фотошоп Действително ли тя отслабна толкова или ползва фотошоп И макар според запознати Камелия наистина да е смъкнала някое и друго килце, самочувствието ѝ започна да тича в неочаквана посока Тежка катастрофа на АМ "Тракия", млад шофьор се заби в мантинелата Тежка катастрофа на АМ "Тракия", млад шофьор се заби в мантинелата Няма информация за пострадали  Инспектори от Общината гонят тийнейджъри, скачащи от моста в Бургас Инспектори от Общината гонят тийнейджъри, скачащи от моста в Бургас Става въпрос за 14-15-годишни, предимно от кв. Кумлука  Завърши международният турнир по плажен хандбал на "Кико бийч" Слънчев бряг Завърши международният турнир по плажен хандбал на "Кико бийч" Слънчев бряг Всички деца, посетители на плажа в Слънчев бряг по време на изданието на турнира, имаха възможността да вземат участие и да се запознаят с атрактивния плажен спорт Нанесоха тежък удар на принц Хари и Меган Нанесоха тежък удар на принц Хари и Меган Кейти Пери и Орландо Блум са отказали поканата за петия рожден ден на Арчи
Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го  Чули се четири изстрела, с които полицията е неутрализирала нападателя Чувствах се така, сякаш някой е пробил дупка в гърдите ми, каза Шакира за Пике Чувствах се така, сякаш някой е пробил дупка в гърдите ми, каза Шакира за Пике Страданието, което изпитах, беше може би най-голямото, което някога съм изпитвала през живота си, споделя колумбийската суперзвезда Сензационни разкрития за Зона 51! Много интелигентни същества живеят във вътрешността на Земята Сензационни разкрития за Зона 51! Много интелигентни същества живеят във вътрешността на Земята Бившият полковник американските ВВС Бейли Удуърд проговори за тайното съоръжение Тя заключи приятеля си в куфар и го остави да умре в мъки Тя заключи приятеля си в куфар и го остави да умре в мъки Разследващите открили видеозапис на мобилния й телефон, показващ какво наистина се е случило Той беше бащата на секс телефона "Бялата лисица", но го разстреляха с 4 куршума Той беше бащата на секс телефона "Бялата лисица", но го разстреляха с 4 куршума Дълги години Толев работи в сферата на телекомуникациите – първо в БТК, после в първия частен мобилен оператор „Цитрон” Зеленски е най-великият търговец сред политиците, живели някога, обяви Тръмп Зеленски е най-великият търговец сред политиците, живели някога, обяви Тръмп Всеки път, когато идва в страната ни, той я напуска с 60 милиарда долара, а връщайки се иска още толкова, отсече бившият US президент "Ислямска държава" взе заложници руски полицаи "Ислямска държава" взе заложници руски полицаи Обвиняемите, които са взели заложници, са обвинени в тероризъм Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Издирват стрелец в германската столица Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция 21 000 полицаи мобилизирани, за да спрат размириците Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Трябва да подкрепим всеобхватен, справедлив и устойчив мир, каза председателката на Европейската комисия 
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори