×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Зрелищен арест в жк „Изгрев”, качулки закопчаха бургазлия за наркотици


Извънредно! Зрелищен арест в жк „Изгрев”, качулки закопчаха бургазлия за наркотици
Ченгетата обърнали с главата надолу апартамент в блок 60 в комплекса, натъкнали се на палитра от опиати
17 Ноември 2018, Събота, 02:03 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА, снимката е илюстративна

Спецакцията се разиграла преди минути, мъж е изведен с белезници от бл. 60


Качулки щурмуваха по-рано днес апартамент в бургаския жк. „Изгрев”, узна Флагман.бг от свои източници.

Органите на реда отдавна следели мъж, около 30-годишен, живущ в бл. 60, намиращ се на метри от скейтпарка.

Тази сутрин ченгета с качулки нахлули в апартамента на бургазлията. Буквално го обърнали с главата надолу и се натъкнали на солидно количество наркотици, посочват още наши източници.

Бургазлията е отведен с белезници от жилищната сграда, посочват съседи.

Очаквайте подробности!

В категории: Крими


18
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
18
Коментара по темата
18.
стоичо мирчев–БАРОНА
18.11.2018 03:56:05
2
4
много хора ме познават по целия свят..от братя миладинови доо...комлука ,и всички са респектирани от мен.За тези които не ме познават ще поясня.. аз съм най силния и брутален подземен бос на една от най агресивната и могъща криминална структура,вилняла някога в источна европа,занимаваща се с..от обири на будки за лотариини билети до мокри поръчки.от 30 години управлявам създадената от мен структура аз съм мозъка измислил всичките стотина престъпления от които съм осъден за едва само на 95 а останалите...още се води следствие.така искам да заявя офицялно пред всички че аз СТОИЧО БАРОНА се оттеглям от бизнеса,поради необяснимо чудо което ми се случи преди 5 дни.бях си в мезонета в братя миладинови и от часове се бях вцепил и гледах една много малка точица на стената,разбира се и небях спал от 2-3 месеца защото пикото ми е наи доброто а и трябваше да обмисля и планирам детаилно един грандиозен удар(обир)на една обща маза в съседния вход....и докато се бях зацепил от съпщата тази малка дупчица на стената изведнъж изкочи един не много дълъг но ужасно дебел кур,които ми каза аз сам кура на аллах и сега ще ти разпоря черната циганска халкичка.казах си нее тва е халюцинация...но..разбрах че не е чак когато усетих....всъщност първо беше звука от разпорването на ануса ми и после доиде болката...тази гадна пареща болка но и приятна понеже не ми е за първи път..и тогава разбрах че е истина и че кура освен че е дебел ами и крив с три топчета.чак когато ме обля с божествената си топла плодова течност(сперма) кура(кура на аллах) ми каза" БАРОНЕ БАРОНЕ АШКОЛСУМ БЕЕЕ СИНКО ИМАШ ДАРБА В ТОВА" и това ми беше достатъчно за да реша да се оттегля от мръсния и кървав бизнес и да обърна нова страница в живота си.и сега вече се занимавам с древната професия и мисля че и там бързо ще достигна наи високата позиция,засега всеки може да ме открие или в нас или в градинката зад старата поща.но вече смених и името и артистичния си псевдоним наричам се СТОИКА АНУСА.а кървавия и мръсен бизнес оставих в наистина достоини ръце. новия подземен владетел това е КАЧУРА също толкова брутален умен и неуловим за закона като мен,тои ще доизгради моята криминална империя.а аз заслужено ще се отдам на куровете и спермата.очаквам ви на пеиките в градинката или в нас. аллоха на всички. p.s. da vi iam spermite na vsi4ki
17.
До 14
17.11.2018 19:55:16
0
1
Имам Бе, пич, но моите деца съм ги възпитал когато е трябвало и сега не се притеснявам, защото знам, че не се занимават с отрови. Сега ясно ли ти е?
16.
Станислава Тенева
17.11.2018 19:53:16
0
0
Лейтенант Джендов и Рочата ей така ме надупиха на капака миналото лято в Созопол.
15.
ОСТАВКА
17.11.2018 19:51:32
1
2
пак са хванали поредния дребен пласьор с 1 грам на стойност 2 лева и 20 стотинки. а управляващите крадат милиарди.
14.
До 6
17.11.2018 18:55:24
0
1
Пич,ти деца имаш ли?
13.
T
17.11.2018 17:24:20
0
4
Тоя с врачанското ауди ли е?
12.
Aaaaa
17.11.2018 16:48:29
0
1
Zaro?
11.
Efo
17.11.2018 16:48:07
0
3
Да не би да е Стоян Колев Транспортера!!
10.
Милен Димитров -подлогата
17.11.2018 15:04:10
1
7
Голяма работа. Като заловиха бившият зам окръжен прокурор Ангел Георгиев с рекета си, какава стана? Върнаха го на “работа” като редови прокурор в Бургас.
9.
созополски селянин
17.11.2018 14:01:48
3
6
Някой го е изпял.Той Бургас с това също е известен,че над 90% от бургаските баш бабаити като ги сгащят и почват да чуруликат като славейчета.То не че и бургаските ченгета са много курназлии като не са на служба,ама пак са малко по така.
Хванали са някой нещастник с 2 грама трева или един пакет от фирмата на "Доктор Пико",която също се радва на огромна популярност в този иначе хубав някога град,даже сигурно не се е наложило и един шамар да му ударят,веднага така е почнал да пее,че сигурно и Азис би му завидял на таланта.Нищо ново под слънцето.
8.
Младен Аврамов
17.11.2018 13:48:11
1
11
Те хванаха и Илия и Вълчан Бодурови с 50кг., но Данчо Ментата им е кръстник и отърваха пандизчийските пиЖки!
7.
Кими
17.11.2018 13:44:19
1
3
Качулки, ха ха ха.Не са ли нинжи?
6.
dssdwe
17.11.2018 13:42:33
2
4
Съобщават го все едно са хванали Пабло Ескобар, а то някъв дребен шушляк. Заслушха си фуражките тоз месец заплатите. Бизнеса си продължава,децата от друг ще намерят доставки.
5.
n
17.11.2018 13:38:52
4
2
много се засягаш неграмотен морско пйернишки селтик-бургадидаска шматка
4.
Ганьо
17.11.2018 13:36:05
3
7
Морско пернишки трол
Пожелавам ти да те набарат батки с адидаси и батки с винкели и да те запукат олигофрен.
Ти не разбра ли че на никой не си интерес с тъпите си изкази за морския перник олигофрен прост.
Интернет стана толкова достъпен ЧЕ ЧАК простите чикиджии като теб почнаха да изразяват безстойностните си мнениния.
3.
morska sol
17.11.2018 13:29:56
2
2
Narkotici ima navsqkude-vseki sam si reshava,ako ne vzemat kato po-malko opitvat kato po golemi!
2.
така така
17.11.2018 13:20:50
2
6
Чакаме коментарите за да разберем кой е юнака :D
1.
n
17.11.2018 13:20:39
4
7
селяндури морско пернишки,вие сте срам за България.Даже в Бс вече се срамуват откъде са
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи
Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори