×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нечовешка жестокост! Циганчета на 8 и на 11 години насилиха с дървета и колове Атанас, той издъхна в адски мъки


20 Октомври 2018, Събота, 23:05 ч.

Детска площадка, на която няма деца. В двора на църква, заключена, защото се прави ремонт. Това село може би е забравено и от Господ. Село, в което две деца са заподозрени за брутално убийство. Жертвата е на  62 години. Казва се Атанас Иванов, няма снимка, няма некролог. Бил е беден, неграмотен, а единствената, която се е грижила за него е сестра му Мария.

„Женена съм, имам 3 деца. Ние се грижихме за Атанас, защото нямаше кой. Той беше по-голям от мен, но малко не разсъждаваше. Не пиеше, но не беше женен, защото не беше годен за жена- никога не е имал приятелка”, разказва Мария пред Канал 3. Във фаталния ден, Атанас отива до недовършен строеж, където се събират наркомани и деца от селото. Малчуганите често са му се подигравали. „Атанас не беше агресивен, дори беше много кротък. Полицията нищо не казва за убийството, не знаем какво ще стане.

Там в празната къща не можем да знаем вечер какво правят като се събират. Имаме кмет, имаме и полиция, защо не се интересуват какво се случва там? Ние сме неграмотни хора, Атанас имаше най-много до втори клас. Работеше почасово при тези, които го викнат, нямаше много пари, беше беден. Знаем, че са го били съблекли и лекарите казват, че е бил изнасилен с дървета и колове. Убиецът заслужава да влезе в затвора. Има съд, нека бъдат наказани”, споделят от семейството на жертвата. След нечовешките гаври сестрата на Атанас, Мария го докарва на ръце в дома си.

От там, линейка го транспортира в болницата, където той умира. „Децата преди го биеха, където го завареха. Той не разсъждава, защо ще го тормозят? Биеха го без причина, за забавление. Има Господ- ще бъдат наказани. Когато го намерихме- той беше гол, прибрахме го вкъщи да го облечем, от кръста надолу беше посинен. Искаме справедливост и това убийство да бъде разкрито. Ако беше българин, до сега да е излязло наяве. Имаме кмет, имаме и полицаи, а няма разкритие.

Убиецът на Виктория Маринова беше намерен за по-малко от 24 часа, а беше в Германия, а при нас извършителят си седи на свобода. Ако деца са извършили това, трябва бащите им да влязат в затвора, защото не са ги възпитавали”, категорични са от семейството. По монтираните в близост камери, полицаите достигат до 11-годишния Стоян Иванов и 8-годишния Димитър Илиев. Двете деца са отведени в полицията. „Стоян беше разпитан от полицията, обаче няма доказателство, че той го е извършил, или е участвал. Обвиняват ни децата при положение, че Атанас е 120 килограма човек и те не могат да го убият. Всички обвинения са лъжа. Искам убийците да се накажат много строго, както и тези, които ни клеветят децата.

Детето ми каза, че са го закачали, но не са го убили, или изнасилили. Ако се окаже, че е виновен, нека си получи заслуженото. ”, категоричен беше бащата на петокласника. Циганите от квартала не вярват, че две деца са способни на подобно зверство, вярват, че убиеца е българин, но нямат отговор какво ще правят ако се окаже, че Стоян и Димитър са изтезавали до смърт, възрастния Атанас. „Децата не са виновни. Тя кметицата знае всичко, но не иска да каже кой е извършителя.

Сина ми като се прибра не каза нищо. Кротко дете е, не се бие. Притеснени сме за детето, защото самото то много се страхува. Страх го е да излиза и не спи по цяла нощ. Не разбираме щом имат показания и отпечатъци защо не прибират детето”, каза Доля Илиева, майката на 8-годишния Димитър.


В категории: Животът


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
Шикългрубер
21.10.2018 00:04:01
1
8
В тази скапана изтървана страна е крайно време да се сформират ескадрони на смъртта. Всяка вечер в циганските махали дач изчезват безследно по десетина гнусни мангали - рецидивисти, изроди и отрепки. И по някой вмирисана сган от време на време да отсъмва висящ от дърво в махалата.
1.
asffaffaa
20.10.2018 21:04:32
0
7
Всички мангали палене яко докато спят... Друг начин за решаване на проблема няма. НЯМА. Полицията работи за да ги пази. Щото разбирашли български продажни копелета - политици са гушнали пари от някъв си много много богат бизнесмен от кипър. Актуална информация от 112 след сигнал във връзка с цигания.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори