×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Брутално насилие в хотел в Слънчев бряг! Управителка заплашва с ножица камериерки и им крещи: Ще ви е*а майката!


Брутално насилие в хотел в Слънчев бряг! Управителка заплашва с ножица камериерки и им крещи: Ще ви е*а майката!
Бургазлийката Огняна Вълканова твърди, че е нападната и малтретирана, без да е предизвикала шефката си
19 Септември 2018, Сряда, 04:39 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка: авторът

Удари ме с юмрук по главата и гърба, обиждаше ме, наричайки ме с грозни епитети, оплака се потърпевшата Огняна


Две камериерки от хотел в Слънчев бряг били нападнати по брутален начин от управителката. Тя замахвала с ножица и ги обиждала, наричайки ги с грозни епитети. Отвратителните сцени са се разиграли вчера пред погледите на десетките други служители. Това оповести Огняна Вълканова, която се дойде в редакцията на Флагман.бг и разказа потресаваща история за грубо и недопустимо отношение на работно място от страна на ръководителя.

32-годишната бургазлийка от 4 години работела като камериерка в различни хотели в Слънчев бряг. В хотела, където е нападната вчера, работела втори сезон. За първи път й се случвало шеф да й посяга физически.

Ето и целият разказ на Огняна:

„Вчера малко преди обед на мен и на моята колежка Веселина Иванова ни се случи нещо недопустимо – бяхме нападнати от управителката Мария - не й знам фамилията, тя работи в хотела от месец юли, когато освободиха стария ни шеф. Нямаше причина, по никакъв начин не сме я предизвикали. Първо, още сутринта дойде на работа много крива, а след това се скара с колежката ми. Изкара ножица и тръгна към нея, Веселина – за да се защити, бе принудена да я бутне. Колеги чуха виковете ни за помощ и дойдоха да ги разтърват. След това двете се засякохме с управителката в асансьора. Лошото й настроение не бе отминало. Тя отново извади ножицата и започна да крещи: "Сега ще ме слушате ли бе, долни камериерки?! Ще ви кажа аз на вас, ще ви е*а майката“.

Замахна с ножицата към мен. Аз изпаднах в шок. След като слязохме от асансьора, аз се обадих се в полиция. След малко униформени служители на реда. Управителката даде обяснения пред тях и обеща, че повече няма да се занимава с нас. По-късно аз трябваше да си взема заплатата от нея. Бях решила вече и да напусна, защото е недопустимо управител да се държи по този начин със служителите си. Влязох в офиса при нея – тя стоеше срещу мен, а между нас беше застанал служител от поддръжката, за да може да реагира, ако отново възникне скандал по нейна вина.

Докато пишех молбата за напускане, управителката отново избухна. „С тая долна камериерка, сган мръсна, няма да се занимавам. Аз много бързо ги оправям такива като нея“, обиждаше ме тя пред свидетел. След което пак ме заплаши, че ако подам писмена жалба в полицията, лошо ми се пише. През цялото време думичка не съм й отговорила. Написах си молбата, посегнах да си взема чантата и в следващия миг усетих удари с юмруци по главата и гърба ми. Обърнах се към нея, попитах я защо го прави, но вместо отговор, получавах нови удари и нови обиди. Отново ми крещеше: „Ще ти е*а майката, за нищо не ставаш, боклук такъв!“. Този път нервите ми не издържаха, започнах да блъскам служителя от поддръжката, защото той не вземаше мерки да ме защити, а беше между нас. Управителката отново размахваше ножицата, насочи към мен, искаше да ме наръга! Имах късмет, че дойдоха още колеги и успяха да ни разтърват. Така и не си получих заплатата си"

Огняна Вълканова твърди, че това не е първият случай на насилие от страна на управителката. Преди месеци същата е посегнала и на една от рецепционистките. Огняна от вчера не е на работа в хотела, въпреки че по договор трябвало да остане до 15-и октомври, когато сезонът в хотела приключвал официално. Младата бургазлийка е подала сигнал и в полицията.

Наша проверка установи, че за случая е уведомен РУП-Несебър. Техен екип е пристигнал на място, снел е показания на двете страни и е написал предупредителни протоколи. Уведомена е и Районната прокуратура в Несебър.

Флагман.БГ предоставя възможността на засегната страна да изрази правото си на отговор. Ще продължим да следим случая!

КОЙ Е ХОТЕЛЪТ И КОЯ Е УПРАВИТЕЛКАТА, ОЧАКВАЙТЕ ПО-КЪСНО ВЪВ ФЛАГМАН.БГ!




Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
29
Коментара по темата
29.
питам аз
19.09.2018 23:18:11
2
7
Управителката има ли нужния капацитет и диплом,за това да е управител на хотел.Един сериозно стоящ и отговорен човек назначен за управител,няма да е хванат от улицата по средата на сезона.Направете си изводите сами.Тази просто са я хванали като удавник за сламка да закрие сезона,ама нещо се осра.
28.
Направете
19.09.2018 23:13:25
1
6
Финансов одит да се направи на този хотел от независима фирма.Да се проверят с години назад резервациите и респективно регистрациите.Най-елементарното е,да се види в регистъра какви туристи идват,а какви се регистрират.Визирам възрастта на туристите.Запознат човек знае за какво става въпрос.
27.
До 1 с любов
19.09.2018 22:46:18
1
1
ДА НЕ ТЕ ИЗГОНИХА ОТ ТАМ. СИГУРНО ПИКОЛО СИ БИЛ.
26.
До 1 с любов
19.09.2018 22:46:18
1
1
ДА НЕ ТЕ ИЗГОНИХА ОТ ТАМ. СИГУРНО ПИКОЛО СИ БИЛ.
25.
Tetkata
19.09.2018 22:11:28
0
1
Sihurno q bila zashtoto ima yjasna viziq.
24.
Дънда
19.09.2018 21:53:43
0
1
Оми,много те харесвам.
23.
Омито
19.09.2018 21:52:22
1
0
Огънчето е по-грозна и от мен.
22.
ognqna valkanova
19.09.2018 21:41:48
0
0
kak moje da govorite ot moe ima i da pi6ete taka imam si semeistvo i ne mi se zanimava s gluposti
21.
*********
19.09.2018 21:36:26
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
истината
19.09.2018 21:24:33
2
4
Не разбирам защо изобщо подобна явно неуравновесена или страдаща от комплекси /или още по-зле от поведенчески проблем/ жена е назначена за управител на хотел!Изобщо не коментирам,че отговаря за имущество и се разпорежда с хора,без да споменавам гостите на въпросния хотел?!На чие покровителство разчита,че си позволява подобно поведение?!И не на последно място,попаднала е на кротки и респектирани от нея служители,ако само веднъж си позволеше подобно поведение към мен ,не само ,че нямаше да има време да взема завоите постълбите ,но и ножицата щеше да си е завряла сама някъде!Не позволявам подобно поведение на никой ,който и ще да е той ,а още по-малко на явно изтрещяла комплексарка!!!
19.
Красимир-Крастата
19.09.2018 21:23:07
0
1
Ей,мишки.
18.
Прости сте
19.09.2018 20:27:20
3
6
Не разбирам как може толкова много глупости да се изписват в "медиите", като повечето неща са абсолютно неверни. Проверете източниците си,дали информацията е достоверна първо и най вече, мерете си думите, когато говорите за хора, които никога не сте виждали, камо ли да познавате!
17.
ha
19.09.2018 20:02:11
1
3
Баси изродката,и всичко това във заплатния ден?.Мхмм...тая че е комплексирана малоумница а не управител е понятно.Горкото момиче..какви унижения за едните смешни пари е изтърпяла.После младите дезертирали??А как да оцеляват тук и работят честно?.Към изпатилата си-моме,учи английски...и отивай на по свестни места,тука управия няма.Лично аз съм готвач,но няма да стъпя да работя в сънито.Егати бардака,никой да не им работи,сами да си поизцапат ръчичките.Слънчев Бряг отдавна се знае че вече нацяло бандитска територия.
16.
Така се прави!!!
19.09.2018 19:53:00
1
2
Браво, От няма! Ще си търсиш правата до дупка! От толкова "по-умният отстъпва" възпитава две поколения гъзоблизци, а боклуците наемат още повече!
В момента съм на "бой" и аз само че, по друга тема и няма да го оставя да диша докато не свърша с него и мизерните които прави!
15.
Огняна вълканова
19.09.2018 19:33:11
0
7
Спрете ,престанете да плюете Кристан Господинов,той напълни хотела,доведе персонала,ходи да защитава звезда,не ви ли е срам,оставете човека намира,заставам с името си зад него,а Мария дойде наготово,тоя дето го е писал е пълен комплексар
14.
Така де
19.09.2018 19:13:06
3
5
Партия ГРОБ са виновни, защото собствениците трябва да са наясно какви хора назначават за управители и трябва да понасят ОГРОМНИ щети за всеки гаф към работник. Но понеже партия ГРОБ е собственост на мутри, а собствениците на хотели са мутри и както се казва - гарван гарвану око не вади!!! Затова партия ГРОБ бачка 10 години в интерес на точно тия мутри. В една нормална държава при неплащане на заплати и лошо отношение към работника щяха да изземат целия хотел, фабрика, склад и прочие в полза на държавата
13.
ti znaesh
19.09.2018 17:30:09
10
6
Кристан Господинов,или още известен под псевдонима "гошко" "рецепционистка" и т.н
Ще се пукнеш от злоба,че поради некадърност,алкохолизъм,самочувствие без покритие,тотална липса на компетентност беше изгонен,колегите от другите фирми ги беше срам да разговарят с теб,не знам какъв ПРОФЕСИОНАЛИСТ си бил ти,но аз който съм 2-ри курс туризъм,съм по-наясно от теб с тази материя,което е жалко за теб
12.
*********
19.09.2018 16:31:19
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
Инспектор от инспекцията
19.09.2018 16:16:32
0
9
След подаден сигнал от мен ми отговориха, че като отидат на място и работниците бягали и няма как да се установи дали имат трудови договори. Ха ха ха жалка институция българска
10.
Инспекция
19.09.2018 16:13:18
0
16
Инспекцията по труда няма нито един акт за подобно нарушение за последните 5 години. Няма и проверки по курортите, освен сигнали , а информацията се крие от началника им. Какви резултати отчитат не зная, но явно са с големи протекции
9.
родител
19.09.2018 16:02:15
2
15
Това не е първа на която и се случва когато дойде ред в края на сезона да си получават последните заработени заплати .Управителите и собственици на хотели и ресторанти особенно нагло постъпват сдецата които заради първия учебен ден на учебната година се налага по рано да напуснат СЪЩИТЕ НЕ ИМ ИЗПЛАЩАТ ПОД ПРЕДТЕКСТ ЧЕ НАРУШАВАТ ДОГОВОРА КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ИМАТ УГОВОРКА КОГА ДА НАПУСНАТ .
8.
служител в хотел
19.09.2018 15:51:30
2
22
Ей затова не чакайте уважаеми собственици на хотели по морето да намерите персонал следващата година,защото вие не може те да си управлявате хората!
Как така управителката ще заплашва и ще удря камариерките,защо каквото и да се е случило тя е човекът който трябва да разреши проблема ако е имало такъв,а не да заплашва с ножица и да псува!
Такъв урод ли управлява хотела ви?
Хора бягайте навън в други страни по добре да бърша насрани гъзове на възрастни хора в чужбина,отколкото да чистя на българските чорбаджии които мислят как да не ни платят заплатите,догодина вие ще си чистете в хотелите господа!
На такъв насран гъз,така им се пада!
Ще си намерите слуги на кукуво лято,не да ми се разкарвате с джиповете само,а първо ще си почиствате стаите и тоалетните,ще сменяте чаршафи като луди и тогава ако ви остане време ще се разхождате като бизнесмени запомнете това!Вие сами си го правите,за шефове и бизнес трябва образование!!!!!!
7.
W
19.09.2018 15:47:52
2
10
Мимето е много печена. Даже ако е леко препеченка ще хване коричка. Дава 50-100 лв ако я опънеш, ама е толкова гадна и отвратителна, че ако не си много яко закъсал за пари се замисляш. Отзад не дава.
6.
Рецепционистка
19.09.2018 15:20:29
1
12
SUNSET....Управителката се казва Мария...дебела стара мома . много злобна..Преди нея имаше един мъж .Той беше професионалист и имах интервю с него. Малко остана да започна ,но като чух за славата на собствениците и се отказах. Ненормални хора
5.
Рецепционистка
19.09.2018 15:19:20
1
10
SUNSET....Управителката се казва Мария...дебела стара мома . много злобна..Преди нея имаше един мъж .Той беше професионалист и имах интервю с него. Малко остана да започна ,но като чух за славата на собствениците и се отказах. Ненормални хора
4.
Рецепционистка
19.09.2018 15:18:42
2
17
SUNSET....Управителката се казва Мария...дебела стара мома . много злобна..Преди нея имаше един мъж .Той беше професионалист и имах интервю с него. Малко остана да започна ,но като чух за славата на собствениците и се отказах. Ненормални хора
3.
Дивия
19.09.2018 15:15:45
5
22
От сърце се моля , никой да не отиде на работа в Слънчев бряг от другия сезон! Заменете ги тия уроди!
2.
*********
19.09.2018 15:10:44
1
22
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
snob do snoba
19.09.2018 15:07:21
3
13
podhojda na ivana palas
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори