×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Eто реалните цени в Бургас - 1150 евро за кв.м в ЦГЧ, 847 евро в ж.к.”Славейков”, ж.к.”Меден рудник” – 567 евро


Eто реалните цени в Бургас -  1150 евро за кв.м в ЦГЧ, 847 евро в ж.к.”Славейков”, ж.к.”Меден рудник” – 567 евро
Николай Господинов представи тенденциите на пазара на недвижими имоти през 2018 година
18 Септември 2018, Вторник, 07:45 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: авторът

Средната цена на наемите е около 400 лева, отчетоха на бизнес форум в Гранд хотел и СПА „Приморец”

Брокери, строители и представители на местната власт обсъждат  перспективите за развитието на Бургас и тенденциите на пазара на недвижими имоти в бизнес форум в Гранд хотел и СПА „Приморец”.


Главният архитект на Община Бургас Веселина Илиева представи перспективите за развитието на града на бизнес форума

На работната закуската, организирана от imoti.net бяха представени актуални данни за състоянието на жилищния пазар в Бургас и Южното Черноморие. Заключенията са изключително интересни и дават ясна представа за пазара, който за външни лица изглежда манипулативно объркан – от множеството фалшиви обяви и некоректни брокери, които изкривяват реалните нива за цените на имотите в Бургас.

Справката на експертите, която днес бе представена за пръв път, е на базата на реализирани сделки, както и на база на средна цена на кв.м.

Графиката показва, че за последната година недвижимите имоти в Бургас са поскъпнали с между 5 и 11 %, отчете първият лектор на форума Николай Господинов.


Ето какви са тенденциите на имотния пазар през последната година

Цените в центъра са скочили от 1093 евро кв.м. на 1150 евро кв.м. В ж.к.”Възраждането” покачването е с 9 % - от 767 евро на 834 евро за кв.м. Идентична е ситуацията и в ж.к.”Братя Миладинови” - 917 евро на кв.м.

В ж.к.”Лазур” през тази година е прехвърлена психологическата граница от 1000 евро на кв.м. – до 1010 евро. В ж.к.”Зорница” се регистрира 5 % ръст до 832 евро кв.м., а в ж.к.”Славейков” – 9 % и 847 евро за кв.м.

Ж.к.Изгрев и ж.к.Меден рудник продължават да са най-евтините квартали за покупка на нов имот. В „Изгрев” средната цена е 760 евро на кв.м., а в Меден рудник 565 евро на кв.м., но пазарът в най-големия жилищен комплекс е изключително перспективен и цените скачат най-сериозно. За една година имотите са поскъпнали с 12 %, подобна тенденция ще се запази и през следващия период, прогнозират брокери.

Любопитна е и графиката за наемите на жилища в Бургас, където се отчита известен ръст, предимно за по-малките апартаменти. Средната цена е 400 лева.


Това са реалните цени на наемите в Бургас

В същото време има съществен ръст при ипотеките – до 36 % при договорните, но интересна тенденция е, че пазарът за второто тримесечие на тази година е паднал с 11 %.

„Пазарът на недвижими имоти в Бургас е стабилен от 8-9 години. Бих казал един от най-стабилните в страната. Дори и през 2009 година, когато започна кризата, тук нямаше сериозен спад. Общината започна да прави сериозни инвестиции, а това привлече много чужденци и българи с възможности”, отчете Николай Господинов.

Той отбеляза, че за разлика от развитите европейски пазари, където има културата да се инвестира в ценни книжа и акции, то българите решават, ако имат спестявания да ги вложат в имоти, което от своя страна държало пазара на високо ниво.

Изключително интересен е пазарът в ж.к.”Меден рудник”, който динамичен и сделките се осъществяват много бързо. Докато преди години брокерите с мъка продавали жилища на по 300 евро за кв.м., сега ситуацията била доста по-различна, каза Николай Господинов.

„Това е един прекрасен град в града – има детски градини, булеварди, паркове. Много по-различно отпреди няколко години. Общината вложи сериозни средства и промени облика на комплекса, което от своя страна привлече и по-сериозни инвеститори. Сторят се модерни и функционални сгради”, допълни още Господинов.

По отношение на ваканционните имоти средните цени били между 25 и 30 хил.евро, а купувачите били предимно българи и руснаци, посочи експертът.


Продажбите за второто тримесечие за 2018 година са намалели с 11 %



Сериозен ръст се отчита при договорните ипотеки. Това движи имотния пазар в последната година





В категории: Бизнес


42
Коментара по темата
42.
Нищо не разбират
02.01.2021 23:05:11
0
0
Да даваш средна цена без значение колко стаен е апартамента говори за некомпетентност. В момента 35000€ е абсолютен минимум за соц. гарсониера в плачевно състояние в ж.к. Славейков. Ако гарсонката е старо строителство и с реална квадратура 42-45м², в саниран блок и на подходящо място в Славейков под 45000€ няма да е, т.е над 1000€ за квадрат. При двустайните старо строителство ценита са 53/60 хил. евро
41.
До 37. Az
02.01.2019 08:24:54
1
0
Кажи за кои гледки говориш, че си търся нещо с гледка :)
40.
Martin
28.09.2018 23:18:01
0
5
Центъра , Възраждане са много зле , заедно с Братя Миладинови за живеене. Славейков е с много мръсен въздух. За обявените цени за ЦГЧ можеш да си купиш луксозен и огромен апартамент в Сарафово или М. Рудник или да си купиш супер къща в покрайнините. Това е разумното решение.
39.
ГЕРБ Усвоител на ЕСфондове
19.09.2018 19:38:49
0
2
Ма има и друга класация
1място ;Jumeirah-Дубаи
2 място;Quitat Diaganol-Барселона
3 място;South Kensington-Лондон
4 място;SANI Resorts-П-ов Касандра Халкидики
5място;О-в Роатан Хондурас
38.
аз
19.09.2018 18:28:01
0
5
И забравете, за разлика в цените между кварталите в Бургас. Там, където е евтино ви удрят в качеството и т.нар. "общи части", както и в степента на завършеност. Или примерно жилище с цена 500 Е м2 по евтино ли ви излиза с 20% общи части от апартамент на 650Е с 5% общи части от продажната квадратура. Най-вероятно и апартаментът за 500 м2 ще бъде гол, като охлюв. Патент е примерно на някои фирми да продават апартаменти и без интериорни врати и водомери дори. И както и да цъкате с елките ще установите, че долу - горе всичко е на кантар.
37.
AZ
19.09.2018 18:13:56
4
7
Прочетете за Меден рудник, онова написаното с черно и си отворете очите и душите към този комплекс, както направих аз преди години.
Някой ми засича по-долу минутите от точка А до центъра. И защо ? Каква отправна точка трябва да ми бъде центърът, като в комплекса има всичко - банки, учреждения, магазини, места за отдих, вече и булевард, по който хората се разхождат вечер и от ден на ден се превръща в място за разходки наподобяващо Александровска, но с тази разлика, че е с около 3 км. дължина. И да, инвестира се в комплекса повече отколкото на друго място, но е обяснимо - 1/3 от населението на Бургас живее тук. Живял съм на пъпа на Бургас, живял съм и в Изгрев, живял съм и в Братята. На всякъде ми е било готино, но тук усещам повече свобода и вярвайте - толкова млад народ, майки и деца няма на друго място в Бургас. Привлекателен беше комплексът за младите семейства поради евтините жилища. Сега не е съвсем така. Не са толкова евтини, но наблюденията ми са, че се купуват много. Да, има и хора от Ямбол и Сливен, но процентно на глава от населението в Бургас, тук не се падат повече от колкото на другите места в Бургас. И друго - оформя се около комплекса пояс от икономически зони, които до голяма степен ще привлекат хора, които впоследствие хич няма да ги вълнува на какъв път им е центърът на града, а колко време ще им е нужно да се придвижват до работата си. И аз от тази гледна точка избрах комплекса за място, където да живея. Мислих прагматично и днес не съжалявам, въпреки че си признавам - през годините бях един от върлите противници за МР. Защо ? И аз не знаех. Днес, човек има избор тук. Има невероятни жилища с простор и гледки от които може да ви секне дъха. Отдавна не обръщам внимание на наложените мантри, че видиш ли тук хората не бивали. Смешно е подобни твърдения да се създават от хора живеещи сред застаряващо или снобско население с грандоманско самочувствие без грам покритие и куп комплекси за лекуване. Да предпочиташ място за живот сред смог и тежки миризми, сред сини и зелени зони нагъчкан, като сардела, само и само да си близко до мнимия "център" говори за тесногръдието българско/бургаско и за непознаване живота на градове с космополитна същност. Та хора - от Банево до Крайморие са 22 км.?? За какви разстояния в града въобще можем да говорим, че да се заробваме в коптори само и само за да сме близо до нещо си...
36.
до 27,28,29,30,31
19.09.2018 17:49:13
2
8
Къв Славейков бе приятел ?
С Лукойл и Кроношпан ли ми го хвалиш. Най-мръсния комплекс в Бургас. Пък център, възраждане и братятя - трябва да си или луд или мазохист за да им броиш такива пари.
35.
до 34
19.09.2018 15:39:43
1
6
Защото брокерите наглеят и стават все по-алчни
34.
Антифриза
19.09.2018 11:52:03
1
6
защо 100 българо мутренски квадратни метра са само 60 нормални метра от физичната величина метър?

Значи ако уж цената е 1000 Е , ако дойда със 600 Е е ок ? Метъра не е метър ама 1000 Е са си 1000Е. Само глупак би купил нещо в България
33.
Реална класация
19.09.2018 10:22:45
4
4
Реалната класацуя е следната:
1. Център
2. Лазур
3. Славейков

Най-високите цени са в Център заради фирмените офиси. Да живееш в Центъра си садо-мазо
Лазур "копае" надолу заради зелената зона
В момента Славейков е най-добре откъм комуникации, парко места и отглеждане на деца
32.
?
19.09.2018 09:37:34
2
3
Не е вярна статистиката.
Трябва да са в следният ред:
1. Център
2. Лазур
3. Славейков

Центърът е на първо място заради офисите иначе е трагедия да живееш там.

Лазур с тази зелена зона му разказаха играта.

В момента най-добрият комплекс откъм комуникации, парко места и отглеждане на дете е Славейков
31.
Лампион
19.09.2018 09:32:54
2
3
Не е вярна статистиката.
Трябва да са в следният ред:
1. Център
2. Лазур
3. Славейков

Центърът е на първо място заради офисите иначе е трагедия да живееш там.

Лазур с тази зелена зона му разказаха играта.

В момента най-добрият комплекс откъм комуникации, парко места и отглеждане на дете е Славейков
30.
Реалната статистика
19.09.2018 09:29:04
2
2
Не е вярна статистиката.
Трябва да са в следният ред:
1. Център
2. Лазур
3. Славейков

Центърът е на първо място заради офисите иначе е трагедия да живееш там.

Лазур с тази зелена зона му разказаха играта.

В момента най-добрият комплекс откъм комуникации, парко места и отглеждане на дете е Славейков
29.
Реалната статистика
19.09.2018 09:27:29
1
2
Не е вярна статистиката.
Трябва да са в следният ред:
1. Център
2. Лазур
3. Славейков

Центърът е на първо място заради офисите иначе е трагедия да живееш там.

Лазур с тази зелена зона му разказаха играта.

В момента най-добрият комплекс откъм комуникации, парко места и отглеждане на дете е Славейков
28.
Реалната статистика
19.09.2018 09:23:38
1
3
Не е вярна статистиката.
Трябва да са в следният ред:
1. Център
2. Лазур
3. Славейков

Центърът е на първо място заради офисите иначе е трагедия да живееш там.

Лазур с тази зелена зона му разказаха играта.

В момента най-добрият комплекс откъм комуникации, парко места и отглеждане на дете е Славейков
27.
Реалната статистика
19.09.2018 09:22:40
2
2
Не е вярна статистиката.
Трябва да са в следният ред:
1. Център
2. Лазур
3. Славейков

Центърът е на първо място заради офисите иначе е трагедия да живееш там.

Лазур с тази зелена зона му разказаха играта.

В момента най-добрият комплекс откъм комуникации, парко места и отглеждане на дете е Славейков
26.
Де е Киро на КИРИЯ
18.09.2018 23:42:31
1
6
1150 E бих дал за апартамент или кьща с източен изглед кьм морето овощна градина каисии череши орехи раиграс,място за паркинг на 4 коли ,шатра,пеики, люлки ,барбекю,птички плаж на 2минути ,минерална вода ,тишина спокоиствие релакс вьв Варненските кв.ТРАКАТА ,Евсконоград ,Галата, св.Костантин и Елена, Виница които са само на 5 минути с кола от центьра имат добдр развит градски транспорт за адидаско-Бургашки коптори не повече от 500 Е м2
25.
guhh
18.09.2018 22:37:23
0
9
Реалист е прав. 3-стаен с площ 100 м2 в България в нормална държава би бил смятан като 70м2. Т.е. цените в България реално са 30% по-високи от официалните, което абсолютно нереално. Висят кабели, няма паркоместа, никаква зеленина, всеки от съседите прави каквото си иска, никой не иска да плаща. Като добавим, че в Бургас няма работа, не виждам защо да плащам цени като в Централна Европа. В много от блоковете има доста празни апартаменти или с по един пенсионер. Населението на града намалява с бавни темпове, същевременно се строят много нови сгради. Не виждам кой би купувал. В Бургас по-скоро липсват затворени комплекси с хубави къщи в покрайнините на града, но при тези доходи не съм сигурен дали има пазар за такива имоти.
24.
Браво
18.09.2018 21:48:13
2
12
Платени духачи на балони.
Няма нищо вярно.
14 000 жилища се предлагат.
Купувачи 1000
Това е платено.
23.
Изтрииите ме
18.09.2018 21:47:16
1
10
Платени духачи на балони.
Няма нищо вярно.
14 000 жилища се предлагат.
Купувачи 1000
Това е платено.
22.
НАЕМИ
18.09.2018 21:31:10
4
3
Цените на наемите изобщо не са вярни.
Търсим от един месец и повече, точно защото
За описаните цени горе може да намериш нещо старо, със стари мебели... Изобщо отворихте ли ало.бг Да видите цените на наемите без значение квартала 2 стаен приличен от 500лв
До 700лв. И дори по скъпи.
3 стаен приличен от 750лв дори и по 700 евро ... и още по високи ...

Изобщо статистиката ви не е на Реална база...
21.
ЦГЧ беше
18.09.2018 19:12:46
6
8
ЦГЧ отдавна е аут от уравнението, няма къде да се паркира, сградите са на финала на жизненият си цикъл, а останалото е т. нар "ново" 20 годишно строителство на калкан, където в най-добрия случай отсрещната тераса е само на 15 метра от теб. Хората се ориентират към нови енерго-ефективни сгради с подземни паркоместа или гаражи. Няма какво да се залъгваме, че живеем в някакъв страхотен мегаполис в който е от огромно значение да си в ЦЕНТЪРА при положение, че от където и да тръгнеш пеша си за 10-15 мин от точка А до точка Б, а с кола за 5-6 с изключение на Меден Рудник и Сарафово.
20.
Реалист
18.09.2018 17:24:56
2
4
Ако тези мошнници твърдят че БГ-мутренския квадратия метър го дават по 1000Е то по международни метър излиза 1400Е, за София 2000Е. Защо ония на снимкта в ляво тогава е с тенсика от левчето се чудя ...
19.
флойд
18.09.2018 17:24:34
0
5
1200 лв. за кв/м и ако правилно сметна за 100 кв/м жилище по 1200лв. прави 120 000 хиляди лева. взети от банката връщаш 180 000лв. със средна заплата 700лв. кое му е реалното на цената. направено е не за средно статистичния българин а за чужденците. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ!!!!!!!!
18.
Реалист
18.09.2018 17:16:30
0
13
Цената я дават на м2.По цял свят метъра е единица по SI и е мярката се базира на базата на разстоянието което светлината минава за определено време. Във франция има платинена мярка на метъра. Само в България метъра се базира на дължината на члена на Бай Ганьо. Във всяка сграда е различен.Плащаш 1 м2 получаваш 0,6. Уж жилище 70 м2 а то 40м2 жилищна площ, останалото стълби , мази глупости. В Берлин като платя 50м2 получавам 50м2, балкона се смята 1/2 жил.площ. Мери се полощтта само отвътре без стените независимо дали са носещи или разделящи. Ние не сме дървеници и не живеем в стените В Полша и повечето източноевропейски държави балкона изобщо не се смята за жил. площ. Реалната цена се получава колкото в държави с двойни и тройни доходи. Защо да купя в БГ на същата цена както във Варшава при двойни средни доходи там сравнено със София ? Или на половината на Берлин при четворни доходи в Берлин.
17.
В.Г
18.09.2018 16:47:39
0
10
Кликата на нагли, агресивни, нахални измамници. Абсолютно некомпетентни. Абсолютно безскрупулни хора. Лошото е , че дори и на обяви без посредник, пак се явяват такива брокери.
16.
az
18.09.2018 16:26:45
1
13
Като бивш брокер и настоящ продавач ви казвам как става ценообразуването на имота, който продаваме/купуваме.
Събудил се Пешо до Пена и казва:
-Искаш ли Пено да си продадем жилището. Не сме на зор, но ще му искаме хххх евро, пък ако се хване някой.
В същото време Иван от другия край на Бургас се събужда със същата идея, поглежда за да се ориентира, какво може да иска за панелката си в квартала Х, установява, че пешо от квартала У иска хххх лева, при което гошо си казва
-Глей го тоя, не стига, че е на края на света, а на всичкото отгоре иска майка си и баща си, защо аз да не пискам за моя панел хххххх лв.
И те така, всички се изреждат, като свински черва и си живуркат в панелките, докато един хубав ден объркания Сотир не се хваща на капана и не плаща исканата от Гошо или Иван цена. Те в същия този момент цената получена от бъркането в аналното отверстие на Гошо/Иван се "озаконява" и следващото събуждане на Гошо 1 и Иван 2 се случва с нова и по-висока цена. Ей така лавинообразно и самоубийствено. Само където от мокрите сънища на Иван и Гошо се облажват най-вече брокерите и банките. Ама така си е, не е луд този, който дава баницата, нали ?
15.
Do 14
18.09.2018 15:53:57
5
10
Ами то там по-хубаво е. Кажи ми едно предимство на ЦГЧ пред Атанасково. Аз ще ти кажа :1.имам 4 паркинга около блока, като винаги спирам точно пред входа ми, отделно изграждат чосто нов паркинг, 2.нямам кооперация пред терасата си,3.нямам синя зона, 4.имам парк до нас.... И т.н.
14.
do 5
18.09.2018 14:31:24
7
8
Стои си в Атанасково и а дано Синята зона също стане и в почивните дни!!!
13.
*********
18.09.2018 14:20:14
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
Marinero
18.09.2018 13:42:20
2
17
Ако всичко в пазара си им беше на ред просто щяха да си траят, да си продават и да трупат пачки. Започнат ли тези с тези форуми и конференции значи бизнеса им не върви - Типичен, стар психологически похват с който подвеждат хората като им създават чувството за ограниченост на предлагането и подсъзнателно ви казват - побързайте защото свършват евтините имоти. Не им вярвайте изпозлзвайте главите си.
11.
Marinero
18.09.2018 13:34:52
2
14
Брокерски полюции.
10.
Коментатор
18.09.2018 13:29:34
2
21
Балонът се надува, да дадеш 1100 евро за да си купиш коптор, на който са необходими минимум 10к евро, за създовоне на някакви нормални условия за обитаване от бели хора. Съседите не желаят да плащат за поддръжка на общи части, съседа Иван вече половин година прави ремонт всяка събота и неделя защото през седмицата е на работа. Съседа гошо има пистов мотор, много обича да излиза с него след полунощ, цялата кооперация потъва в тътен всяка нощ при началото на motoGT състезанието. Паркирането на по малко от 2 пресечки от адреса - по вероятно е да уцелиш шестица от тотот. Инфраструктира НЯМА, ако се използва истинското значение на тази дума. Автомобилите са по тротоарите, а пешеходците вървят по улицата. Накрая се оказва, че коптор в същото състояние е малко по-евтин в края на зоната на широкия център във Виена
9.
Бойко
18.09.2018 13:16:51
4
25
Рано или късно ще има движение на цените в посока надолу. Бургас от 15 години си стои все на 200 000 жители, за последната година населението дори е намаляло а се строят и издават по няколко хиляди апартамента на година. Тъмните прозорци преобладават. В старите панилки светят. Бургас е икономически мъртъв град и следващите години ще го докажат!
8.
Петър
18.09.2018 12:43:07
0
18
https://www.alo.bg/obiavi/imoti-prodajbi/apartamenti-stai/?region_id=2&location_ids=300&section_ids=33&p[413]=1574%2C1575&order_by=price_per-asc
Не знам, това са цени ей така за 10 секундно проучване, без пазарлъци. за ЦГЧ. Много зависи каква е средната стойност, дали е средно аритметично, например имаме 10 цени събираме ги делим на 10 и получаваме средна. Взимаме най-високата и най-ниската и делим на 2, или пък медиан, имаме 1000 обяви и поглеждаме към номер 500.
Като цяло тези цени са балони, в Бургас има повече жилища от колкото хора, замислете се, Бургас винаги е бил около 200 хил. с 20 30 отгоре или отдолу не е важно. В последните години се вдигнаха сигурно сгради за поне 50 може и 70 хил. души. За да има високи цени, трябва да има търсене, а то има повече от достатъчно празни жилища от всеки вид, във всеки район на града.
7.
Xaxa
18.09.2018 12:38:07
2
12
Бият минуси, някви дето обичат слънце да не огрява у тях, защото коопврацията им е залепена дп другата и такива дето им е яко да си паркират колите по тротоарите, иначе казано странджански селтаци
6.
7887
18.09.2018 12:34:26
2
9
Хайде първо фирмите за НИ да си урегулират техния бизнес,а след това да се мъчат да регулират пазара. Че иначе изглеждат доста нелепо. Aма нещо май не искат да се самопоставят в условия на регулация.
5.
Хаха
18.09.2018 12:32:59
10
18
1150 евро да живееш на павирана улица от 2рата световна, без тротоари, без подземна кабелна мрежа, без паркинг и без паркове... Мерси за ЦГЧ, ХАХАХА
4.
НАП
18.09.2018 12:19:54
3
25
Тези хиени вземат по 3% от всяка сделка и имат антерес да вдигат цените. Да не говорим, че не издават никакъв документ и съответно не плащат данъци. Не им вярвайте!
3.
Ую
18.09.2018 12:15:12
1
11
Вие вервате ли си изобщо?
2.
kravarat miliarder
18.09.2018 12:14:15
0
6
a kolko e v dolnu ereruu - kvatalat na dushevno bogatiti
1.
10c27
18.09.2018 11:57:08
3
12
Мазните хиени.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори