×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Войната между две кебапчийници на бул."Одрин" брутално загрубя (ВИДЕО)


Войната между две кебапчийници на бул."Одрин" брутално загрубя (ВИДЕО)
Множество институции са алармирани от едно и също лице за същия обект, ето какво показа инспекцията
09 Август 2018, Петък, 01:30 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимки и видео: Авторът

Собственикът Янко Иванов има всички необходими документи, убеден е, че от съседния обект опитват да съсипят бизнеса му



Две кебапчийници, намиращи се в непосредствена близост една до друга на бул."Одрин", са влезли в люта война, увери се репортер на Флагман.бг.

Преди няколко дни на редакционната ни поща пристигна сигнал от гражданин, представил се за Янко Тупарев. В него се съобщаваше, че обект за бързо хранене работи незаконно и няма течаща вода. Започнахме проверка на случая, предадохме по компетентност сигнала на Областната дирекция по безопасност на храните в Бургас.

Екип на ОДБХ Бургас посети обекта на бул."Одрин" 90, за да се увери дали собственикът погазва грубо законът, както се твърди в сигнала. Проверката продължи над час, но се оказа, че всичко е изрядно, видя наш репортер.




Това е факсимиле от сигнала, получен на редакционната поща на Флагман.бг

В обекта има течаща вода – топла и студена, има бойлер, прокарани от ВиК нови тръби с водомер. Налице е и разрешително от Общината за наем на петното –  всички необходими за функционирането на обекта изисквания.

Заведението е на това място от повече от 5 години, досега е работило без проблеми, но от скоро след започнал истински кошмар. Основната причина е друго заведение, отворило врати на 20 метра по-надолу по улицата.



„От един месец насам, откакто „колегата“ получи разрешително за бизнес започнаха проблемите ни. Проблемът явно идва от това, че неговият е по-далеч от моя по протежението на „Одрин“, а шофьорите се спират при първия видян ресторант, ако са гладни. Той си е поставил за цел да ни съсипе. Спряха ни водата умишлено – ние затворихме доброволно и търпим загуби. Тогава дойде и първата проверка, изпратена по сигнал от същия с цел да ни злепостави. Е да, но ние си бяхме затворени още от сутринта, защото няма как да работим без вода“, разказа собственикът на заведението за бързо хранене, което търпи атаки от „нелоялната конкуренция“ от близо месец.




Тръбата е прокарана от служители на ВиК и одобрена. Предстои да се закопае под земята.

Той твърди, че е получавал и лични заплахи от управителя  на съседния му обект и поясни, че в МВР и прокуратурата вече са подадени жалби.

Наша проверка установи, че действително такава жалба е подадена във Второ РУП-Бургас.

„Служителите ми ги беше страх да идват на работа. Въпросният господин заплашваше, че ще ме съсипе, намесваше семейството ми в цялата ситуация. Въобще – живеем в идилия от 3-4 седмици...“, жалва се още Иванов.

Наложило се обектът да бъде затворен за 2 седмици, тъй като водата, която взимали от съседното място, била спряна. Собственикът Янко Иванов твърди, че тръбите са били прерязани и умишлено повредени. „Аварията“ налага от ВиК да изградят нова връзка към кебапчийницата. Такава в момента съществува, въпреки че се намира над земята. Тя е одобрена от дружеството и сега остава само да бъде закопана, за да се избегнат други „своеволия“.

Флагман.БГ предоставя възможността на засегната страна да изрази правото си на отговор.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
13
Коментара по темата
13.
Отговор на 7
13.08.2018 11:21:12
0
0
А ти като си гражданин да не си много умен. Тези двете бамбинки както ги наричаш са цели помиарки мръсни. Нямат никаква хигиена. Ходи се храни при тях ако ти харесва да трепят мухите и после с ръце да ги махат от плота без да си ги измият...И другото което е да си епилират космясалите крака... Мисля , че не е там мястото.. Ами пожелавам ти добър апетит :D
12.
ЯНКО ХЛЕБАРЯ
12.08.2018 11:06:12
0
2
Е ИЗМАМНИК ОТ ВРЕМЕ ОНО. НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ!
11.
Тъй ми
10.08.2018 21:05:07
0
1
Защо ми изтрихте коментара бе? Как не ви е срам? Един човек да каже истината - ДА! НЕ СИ МИЯТ РЪЦЕТЕ КАТО ПИПАТ ПАРИ И НЕ СПАЗВАТ НИКАКВА ХИГИЕНА! ЕДНАТА ТРЕПЕ С ЧЕХЪЛА СИ КАЦНАЛАТА МУХА НА ПЛОТА, КЪДЕТО ПРИГОТВЯ ХАМБУРГЕРИТЕ, ДРУГИЯ СИ ЧЕШЕ ЗАДНИКА И ТИ ПИПА ХРАНАТА БЕЗ ДА СЕ УСЕТИ ЧЕ 5 ЧОВЕКА ГО ГЛЕДАТ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ .. КВО НЯМА.. ЩЕ ГО СЪРБИ МИ.. НАЛИ НЯМА ВОДА ДА СЕ ИЗМИЕ. Що не вземете да дойдете и да видите сами? Или вече идвахте и се продадохте за тройка кебапчета с гарнитура и питка за 4лв.. Толкова сте евтини..
10.
Пак ли
10.08.2018 21:04:25
0
1
Защо ми изтрихте коментара бе? Как не ви е срам? Един човек да каже истината - ДА! НЕ СИ МИЯТ РЪЦЕТЕ КАТО ПИПАТ ПАРИ И НЕ СПАЗВАТ НИКАКВА ХИГИЕНА! ЕДНАТА ТРЕПЕ С ЧЕХЪЛА СИ КАЦНАЛАТА МУХА НА ПЛОТА, КЪДЕТО ПРИГОТВЯ ХАМБУРГЕРИТЕ, ДРУГИЯ СИ ЧЕШЕ ЗАДНИКА И ТИ ПИПА ХРАНАТА БЕЗ ДА СЕ УСЕТИ ЧЕ 5 ЧОВЕКА ГО ГЛЕДАТ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ .. КВО НЯМА.. ЩЕ ГО СЪРБИ МИ.. НАЛИ НЯМА ВОДА ДА СЕ ИЗМИЕ. Що не вземете да дойдете и да видите сами? Или вече идвахте и се продадохте за тройка кебапчета с гарнитура и питка за 4лв.. Толкова сте евтини..
9.
Кебапчо война за територия между родата , смях в з
10.08.2018 13:09:04
0
7
Общите работи винаги водят до това ,бяха двама собственици и като се разделиха започнаха да си правят мръсно .Другия път Янко да мисли с тая глава с кой става партньор , партньора му е бившия мъж на сестра му . Сега ще го принуди рано или късно да затвори , за да може павилиона до него който вече се работи от бившия мъж на сестра му да вземв целия пазара на кебапчета .
8.
Константин Томов
10.08.2018 12:52:51
2
6
Тези селски пръчки да затварят павилиона. Уникално мизерно е , ползват най - евтината продукция. Шунка за 3.96лв/кг , растителни кашкавал за 4лв/кг ..... Не знам кой се храни там .
7.
...
10.08.2018 10:15:18
4
7
Тоз прост селяндур от дървената барака никога не може да бъде конкуренция на двете бамбинки
6.
:-(
10.08.2018 09:36:52
4
9
О ужасТ!!! Водата е от сонда, минава през един мижав филтър за твърди частици за 3 лева. Сондата е на 200 метра от езерото, от което идва водата, вероятно. Пък в езерото има толкова тиня и буклук, че не могат да намерят цял самолет.
5.
Иво
10.08.2018 09:15:53
2
5
Де*а мама ви неграмотна :D
4.
Пак ли
10.08.2018 09:13:15
2
12
И двете са супер мизерни. Няма грам хигиена - служителите пипат пари, после ти пипат хамбургера с ръка .. леш .. за жалост за тези, които работим в района - друга алтернатива няма.
3.
*********
10.08.2018 08:10:45
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Бичето
10.08.2018 07:30:50
2
7
Войната на кИбапчИтата
Точно в този мизерен сайт ли намери да се оплачеш
1.
Бг мутри
10.08.2018 07:24:15
2
11
На кой е другия павилион?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори