×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Доброволци: Баба Дора беше паднала на колене и молеше да не избиват стадото й, но...


22 Юли 2018, Неделя, 19:48 ч.

Баба Дора изпрати толкова силен импулс към българите - време е да се събудим и да се обединим!

Полиция и жандармерия изведе хората, които неотлъчно няха до баба Дора, от с. Шарково, съобщава Радио 999.  Според заповед на БАБХ , в Шарково НЕ се допускат автомобили и граждани, които нямат адресна регистрация в селото.  Представители на медиите също не се допускат.

Екип от радиото разговаря с доброволците от Шарково. 

"Казаха, че няма да допускат никой. В 8.30 сутринта жандармерия и полиция дойдоха с един цивилен господин. Носиха разпечатана заповед от БАБХ. В нея бе посочено, че всички коли които нямат регистрация на територията на Елхово и всички, които не са регистрирани в с. Шарково трябва да напуснат района пред къщата на баба Дора. Помолиха ни спокойно да си изнесем багажа и да напуснем селото. Парадоксално е, че дори не ни провериха документите. В заповедта пишеше, че ние сме в епицентъра на заразата, а дори не ни напръскаха колата.

Преди да тръгнем Баба Дора беше на колене и се молеше на Господ да и помогне.

Нас ни изкараха пропагандисти, скандалджии, какво ли не. Нашата цел не е била такава.
Не сме привърженици на партии, никой не стои зад и нас и никой не ни е плащал. За съжаление, всичко се случва в неделя, когато хората пътуват насам. Всеки трябва да си отиде до вкъщи, правим го в събота и неделя.Всичко това е пълен фалш, това което се случва в държавата. Беззаконието  възтържествува в страната и осакатява младите хора като нас. Кара ни да си отглеждаме децата в чужбина.

До този момент тук ме задържаше любовта към Родината. Държавата я мразя, обичам си Родината! От тук нататък не знам дали ще ме задържа нещо" споделя Доника.

"На всички стана ясно, че това е една лъжа. Доидох тук за да покажа истината - такава, каквато е. Искам да благодаря на полицаите и на жандармерията, че се държаха изключително човешки с нас. Много от тях осъзнават какво се случва.На моменти се създаваше умишлено напрежение между нас и тях.

Ние не протестираме, ние бяхме там да защитим истината" каза друг от доброволците.

"Баба Дора за мен е един герой, човей който успя да ни обедини. Тя не спира да казва, че обича България. На нея и помага силната вяра и дух. Опитаха се да напрвят един политически проблем с нашата кауза, това е грозно. Никой нищо не ни е плащал, отнеха ни много енергия но няма да се спрем. Баба Дора изпрати толкова силен импулс към българите - време е да се събудим и да се обединим!

В една от телевизиите се опитаха да ни изкарат, че ние сме искали да бием оператора. Но това има предистория, беше се предало лъжлива информация, която не беше такава", споделиха пред екипа ни гражданите, застанали в подкрепа на възрастната жена"

В категории: Животът


10
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
10
Коментара по темата
10.
FREE BULGARIA
23.07.2018 07:21:42
0
0
prazni prikazki, blah blah, izkufiala baba
9.
баси наглия
22.07.2018 19:28:49
2
3
ББ още ли си на власт -не те искаме, оттегли се -разсипа територията наречена България .
8.
3-ти
22.07.2018 18:21:43
0
4
1) съм млад; 2) не обичам комунистите; 3) не умееш да формулираш мисъл и да я изразиш. типичен герберски активист ! Цецо, ти ли си ?
7.
Гост- /до номер 4/
22.07.2018 18:20:59
0
3
Извинявай , че те апострофирам , ама и твоят коментар е лекинкоооо неграмотен . ;)
Тук се излагай колкото си искаш , ама пред студентите си трай .
6.
До 3ти
22.07.2018 18:10:36
4
3
Много си прост беее. Кой да ти пуска цигани с ножове на тебе бе? Те циганите не ти слизат от задника,като вземеш пенсията и ги викаш у вас да те порят срещу заплащане,докато слушаш на грамофона комунистически маршове. Малоумен дърт велопедал.
5.
Bg
22.07.2018 17:59:22
2
3
Кънчо много си прост.до номер2
4.
до неграмотните "журналя"
22.07.2018 17:57:44
0
6
Това е една статия пълна с много грешки. Срам сте за нацията ни. Копирах си я за да я дам на студентите си през есента да ви коригират грешките. Досега от вашият сайт съм черпал доста материал за коригиране и никога не съм спестявал на студентите си от къде взимам тези материали. Голям смях сте!
3.
питанка
22.07.2018 17:53:00
3
14
ФАШИСТКОТО Правителство на ГЕРБ ПОКАЗНО под защитата на жандармерията пусна черните мангали от комлука да изколят ЗДРАВОТО стадо на баба Дора ! ПОКАЗНО за да всее страх у нас българите ! Да ни покаже, че за ИСТИНАТА НЯМА ДА СЕ ВЗЕМА ВТОРА ПРОБА ! Да ни покаже, че "Борисов-3" ще ни пусне циганите с ножове в ръце КОГАТО РЕШИ ! И пред никой няма да се оправдава. ЗАЩОТО ТЕ СА С НОЖА А НИЕ СМЕ ДОБИЧЕТАТА-ГОЙЧЕТА ! Борисов, ЕвропредЦедателю превърна се в най-мразеният УПРАВЛЕНЕЦ В ХИЛЯДОЛЕТНАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ ! Сълзите на баба Дора ЩЕ ТЕ НАСТИГНАТ И ЗАЛЕЯТ ! Нейната МЪКА ще те преследва ВЕЧНО ! НЕЩАСТНИК !
2.
Кънчо
22.07.2018 17:50:11
12
6
Тя,баба ви Дора да не мислите че гледа тия кози като домашни любимци?Имате ли представа колко ярета е заклала и продала през годините?Пуснаха ви няколко провокативни материала по медиите и хукнахте да защитавате стадото на баба си Дора,което тя самата щеше да изколи до година!!Затова се вайка по медиите.В същото време дилъри зарибяват децата ви с дрога,вдигат с 15% и без това незаконната екотакса на колите,всяко пето семейство напуска страната.А вие си стойте в Шарково и пазете на баба Дора хайваните.Прост народ,слаба държава!
1.
Много простотия има по таз земя
22.07.2018 17:17:41
10
14
”Баба Дора изпратила силно послание и трябвало да се обединим”
Да се смееш ли,да плачеш ли?
Горката селска женица с разбиране за света и живота,което отговаря на такава жена,която живее на село и гледа някоя и друга животинка. Тази жена няма от къде да знае какви са Мая Манолова-острието на Станишев и Корни Импексова Милионерска. Тя е от онова поноление,което и да има достатно информация,пак не вдяват жестоката истина. Те са наивни и прости до безобразие и благидарение на тях все още има БСП и проспериращи полуграмотни ромски телефонни измамници. Точно баба Дора не може да ми бъде никакъв пример за обединение,защото трябва да се избият животните,за да не се разпространи заразата. И да се прави пиар на гърба на тази бедна жена,която е жертва на ограниченото си мислене,е по силите само на лъжливи политици.
Колко трябва да е елементарна една медия за да призовава към обединение,не заради загиваща държава и народ,не заради проваления преход и избягалите 2 000 000 души,не заради грабежа на държавата,а заради баба Дора и нейните 20-30животинки,които ще и бъдат платени.
Колко много мъка има по света,а простотия,да не говорим!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори