×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мистерия с шампиона по борба Мариян Ганев! Ще се размине ли след арест за серия грабежи на туристи в Слънчев бряг


Мистерия с шампиона по борба Мариян Ганев! Ще се размине ли след арест за серия грабежи на туристи в Слънчев бряг
Мариян (вляво) вече трябваше да бъде изписан от болницата и да бъде пратен при брат си Даниел (вдясно) в ареста, не е ясно какво е състоянието и защо е без наложена мярка
Тема в развитие
Шампион по борба, опитал да върне мутренските години в Слънчев бряг, получи обвинение за дрога Пуснаха на свобода втори от борческата банда, опитала да върне мутренските времена в Слънчев бряг (СНИМКИ) Изненада! Пуснаха срещу 3 бона гаранция шампиона по борба Мариян Ганев, опитал да върне мутренските години в Слънчев бряг Закопчаха Виктор Инджов от Сливен при акция до ресторант „Джани” в Слънчев бряг Първо във Флагман.бг! Пращат шампиона по борба Мариян Ганев зад решетките, веднага щом го изпишат от болницата Борецът Даниел закопчан за грабежите над жени и деца в Слънчака наглее в съда: Не мисля, че заслужаваме да сме в ареста Мистерия с шампиона по борба Мариян Ганев! Ще се размине ли след арест за серия грабежи на туристи в Слънчев бряг Само във Флагман.бг: Ето ги големите надежди в борбата – Мариян и Даниел арестувани при спецакцията в Слънчев бряг Спецакция в Слънчев бряг, арестуваха шампион по борба и брат му за грабежи, откриха дрога в квартирата им
виж още
скрий
18 Юли 2018, Сряда, 04:18 ч.
Автор: Флагман.бг

Бандата се готви за споразумения с прокуратурата, за да се разминат с условни присъди


Прави ли се опит за покриване на сочения за една от големите надежди на родната борба Мариян Ганев?

Припомняме, че сливналията беше арестуван заедно с брат си Даниел и техен авер, след като се опитаха да върнат мутренските години в Слънчев бряг. Тримата бяха закопчани за серия от грабежи на непълнолетни чужденци след перфектна акция на криминалистите в морския курорт и техни колеги от Главна дирекция „Национална полиция”. При последвало претърсване в квартирата на борческите братя бяха намерени сериозни количества дрога, електронна везна и пликчета за разпределяне на дозите. (ВИЖ ТУК)

След вземането на постоянни мерки за неотклонение от Районен съд-Несебър в момента в ареста са Даниел Ганев и Николай Бабачев. Републиканският шампион Мариян обаче е без каквато и да е мярка. От прокуратурата съобщиха за Флагман.бг, че причината за това е тежкото му здравословно състояние. 

Той е приет в УМБАЛ-Бургас на 13-ти юли, почти веднага след като бандата е разбита от ченгетата. Сливналията е настанен в хирургията на лечебното заведение заради рана на ръката със стандартната клинична пътека за 3 дни, научи Флагман.бг. Това означава, че Мариян вече трябваше да бъде изписан и пратен при брат си и техния авер в ареста, тъй като към настоящия момент те са с идентични обвинения – за серия грабежи.

Вчера вечерта до Флагман.бг достигна информация, че „спортистът” няма да изкара и ден зад решетките и се подготвя пускането му на свобода срещу гаранция от 3 000 лв. Малко след като поутихнел медийният шум, същото щяло да се случи и с брат му, разкриват нашите източници.

Флагман.бг потърси днес за коментар пресцентъра на УМБАЛ-Бургас, но от там категорично отказаха да дават информация за Мариян Ганев, позовавайки се на Закона за защита на личните данни. Според тях точното състояние на бореца и колко време той ще остане на лечение са конфиденциална информация. Шефът на Районна прокуратура-Несебър Радост Бошнакова също отказа да разкрие защо не е поискана мярка на сочения за един от най-дейните при грабежите. Тя обаче категорично отхвърли твърдението, че Мариян ще бъде освободен под гаранция.

Още по-фрапантно било поведението на двамата братя пред разследващите, разкриха източници на Флагман.бг. Мариян и Даниел изобщо не се чувствали виновни за нападенията над чуждестранните туристи и дори недоумявали защо трябва да бъдат държани в ареста за подобно „дребно нещо”. По-малкият Даниел дори бил готов да се жертва и да каже, че откритата в квартирата им дрога е негова, само за да спаси кариерта на брат си.

Тримата са признали за част от грабежите и се готвели да сключат споразумения с прокуратурата и да се разминат с условни присъди заради чистото си съдебно минало.

Флагман.бг пита институциите каква е причината за информационното затъмнение около Мариян Ганев? Считаме, че подобни „спортисти” са срам за държавата и след като са избрали такъв път, нямат право да петнят екипа на националния отбор на България!

Днес следобяд пред Бургаския окръжен съд ще се явят Даниел и Николай. А Мариян? Той може да си тръгне от болницата във всеки един момент и да изчезне, ако все още не го е направил.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

В категории: Крими


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
cenko chokov
19.07.2018 10:19:24
0
0
tela bez hap
12.
ЗЛОБАРИ
19.07.2018 00:06:46
0
1
Докато вярвате на всичко написано и чуто а не на видяно ще сте си филмари, достигнали само да злобеят зад екрана
11.
Стойко
19.07.2018 00:03:54
0
0
Ами от къде идва прокурора?Сливенска пръчка..
10.
ММ
18.07.2018 20:03:22
0
1
Тези борци да не са новото поколение мутри? Всичко се повтаря, 90те години пак бяха много модерни тези борци и боксьори. Направиха милиони от наркотици и др. престъпления.
9.
Abbaba
18.07.2018 19:50:40
0
2
Щом заловени с подкуп корумпирани прокурори като Ангел Георгиев ги връщат на работа в Бургаска прокуратура, какъв е проблема да ги освободят?? Законите очевадно се прилагат избирателно следователно няма държава
8.
Ееее
18.07.2018 14:57:06
2
11
Вие наистина ли сте учудени,явно имате къса памет? Та нали самият главен прокурор каза,че Сл. Бряг е едно блато. Забравихте ли как покриха Очите и го изкараха че вкязъл да хапне кюфтета. Ами тези борчета няма как да продават дрога без да ги пази някой бос-съдружник на полицията. И сега ще им помогнат и прокурорите,зашото в Сл Бряг всички са една групировка.
7.
1234
18.07.2018 14:55:47
2
11
Не си пуснат циганки да им работят ми се занимават с глупости,цял сливен в нежния бизнес тия почнали конкуренция на полицаите да стават :)
6.
До 1
18.07.2018 14:05:19
3
10
Е,чак пък смърт...Нека чукат камъни на кариерата.Не,че ше им дойде акъл,но да има неква полза от тях
5.
?
18.07.2018 14:04:47
1
13
защо не давате горещите новини от София -БОЯ на жълтите павета започнал и имало щурм на тълпата да превземат МСъвет- и че днес Конституционния съд с 7 на 5 гласа Одобрил и Разрешил Истанбулскта конвенция
4.
Metin Haki до коментар 5
18.07.2018 13:53:20
5
0
Vnimavai ko shte kajesh . Samo po temata bez da govorite za moeto kote Alie Ali
3.
Дано
18.07.2018 13:38:59
9
4
Дано да се поправят и да им дойде акъла всеки е вършил простотии
2.
Пак ли
18.07.2018 13:38:37
3
10
Нали е борец, естествено че ще ги пуснат. Даже комунистите ще ги направят ОПГ с цел да продължават все така упорито да грабят и след време да могат да разклатят правителството.
1.
В
18.07.2018 13:35:53
1
14
СМЪРТ за такива боклуци.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори