×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Две млади съдийки започнаха работа в Окръжния съд в Бургас


Две млади съдийки започнаха работа в Окръжния съд в Бургас
Марина Мавродиева и Ваня Ванева положиха клетва днес
04 Юли 2018, Сряда, 19:40 ч.

На специална церемония в присъствие на бъдещите си колеги в съдебната институция, младшите съдии се заклеха да прилагат точно Конституцията и законите на Република България

Двама младши съдии положиха клетва в Бургаския окръжен съд (БОС), съобщават от пресцентъра на БОС. На специална церемония в присъствие на бъдещите си колеги в съдебната институция, младшите съдии се заклеха да прилагат точно Конституцията и законите на Република България, да изпълняват задълженията си по съвест, както и да бъдат безпристрастни, обективни и справедливи.

Младши съдия Марина Мавродиева е родена в Стара Загора. Учи специалност „Право“ в СУ „Св. Климент Охридски“,висше образование завършва през 2009 г. Специализирала е „Правораздаване“ и „Публична администрация“. В периода 2011 – 2015 г. е практикуващ адвокат, вписана в Адвокатска колегия - Стара Загора. Преди броени дни завършва успешно обучението си в Националния институт на правосъдието. 

Младши съдия Ваня Ванева е родом от Бургас. Завършва юридическо образование в Бургаски свободен университет през 2015 г. В периода м. октомври 2017 г. – м. юни 2018 г. се обучава в Националния институт на правосъдието.

В категории: Темида


42
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
42
Коментара по темата
42.
Славчо Жеков Ярето
07.07.2018 15:38:58
2
2
tes dama osadqt shi im skasam malkite vaginki takai salam delikatesen shte qdat
41.
rocco sifardi
07.07.2018 15:03:10
1
1
бих ги праскал цяла нощ на съдийската скамейка.
40.
ДО ИВСС
06.07.2018 20:00:33
0
2
Докога инспектор Любка КАБЗИМАЛСКА от ИВСС ще получава " ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ " от ОПГ -Айтос занимаващи се с ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ/ Айтос ,ул.Москва №18/ лично прикривани от прокурор Милена Стойчева ГЕНЧЕВА
39.
39
06.07.2018 09:02:36
0
3
Ако не беше прокурор Милена Стойчева-ГЕБЧЕВА ....сега Айтос нямаше да е най-добрият град за ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ
38.
*********
05.07.2018 20:15:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
DO NAP IAMBOL
05.07.2018 12:49:49
0
1
MAGAZIN ''TRITE VIATARA'', MAGAZIN ''VENERA'' DENONO6TEN NIKOGA NE IZDAVAT KASOVI BELEJKI,DAJE SE STIGNA DO ZAPLAHI OT SLUJITEL V MAGAZIN VENERA-DENONO6TEN,ZA6TOTO 4OVEKA SI POISKA KASOVATA BELEJKA.MAGAZIN DO ''MEDIKATA'',DENONO6TEN NA KRASTOVI6TETO ,NE IZDAVAT KASOVI BELEJKI.MOLIA NAP(AKO NE STE KORUMPIRANI I NE STE OT 4ERVENATA PARTIA) ,DA IZVAR6ITE PROVERKA NA TEZI AGRESIVNI HORA
36.
до прокурор Милена Стойчева-Генчева
05.07.2018 10:10:21
0
2
Проверки за почтеност и конфликт на интереси и за установяване на действия, които накърняват престижа на съдебната власт, и проверки, свързани с нарушаване независимостта на съдиите, прокурорите и следователите (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.)

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]
Чл. 175и. (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.) (1) Конфликт на интереси възниква, когато съдия, прокурор или следовател има частен интерес, който може да повлияе върху безпристрастното и обективното изпълнение на правомощията или задълженията му по служба.
(2) Частен е всеки интерес, който води до облага от материален или нематериален характер за лице по ал. 1 или за свързани с него лица, включително всяко поето задължение.
(3) Облага е всеки паричен или непаричен доход, включително придобиване на дялове или акции, както и предоставяне, прехвърляне или отказ от права, получаване на стоки или услуги безплатно или на цени, по-ниски от пазарните, получаване на привилегия или почести, помощ, глас, подкрепа или влияние, предимство, получаване на или обещание за работа, длъжност, дар, награда или обещание за избягване на загуба, отговорност, санкция или друго неблагоприятно събитие.
(4) Съдия, прокурор или следовател, който има частен интерес по конкретен повод извън разглеждането на делата и преписките, е длъжен да подаде декларация за конфликт на интереси пред Инспектората към Висшия съдебен съвет и да прекрати изпълнението на правомощията си по отношение на съответното лице или дейност.
(5) Когато закон предвижда специални основания за отводи и самоотводи, се прилага специалният закон.
(6) Незабавно след приключването на делата с влязъл в сила съдебен акт, както и по преписките и делата на прокурорите и следователите административните ръководители на органите на съдебната власт изпращат на Инспектората към Висшия съдебен съвет преписи от съдебните актове и актовете на прокурорите и следователите, отменени поради нарушение на законовите разпоредби, уреждащи основанията за отвеждане от разглеждане на делата и преписките на съдия, прокурор или следовател.

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]
Чл. 175к. (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.) (1) Предмет на проверката на съдия, прокурор или следовател за конфликт на интереси е установяване на достатъчно данни за наличието на частен интерес при изпълняване на конкретните служебни функции на лицето.
(2) Предмет на проверката за почтеност на съдия, прокурор или следовател е установяването дали лицето приема материални или нематериални облаги извън рамките на закона независимо от естеството им, които могат да поставят под съмнение неговата независимост и безпристрастност.
(3) Предмет на проверката за независимост на съдия, прокурор или следовател е установяването дали при изпълнение на служебните си задължения лицето упражнява или се поддава на натиск, заплахи, стимули, преки или косвени влияния от представители на публична власт или частно влияние, вътрешни или външни за съдебната система.
(4) Предмет на проверката за установяване на действия, които накърняват престижа на съдебната власт, е установяването дали поведението на лицето е в разрез с утвърдените в обществото разбирания за благоприличие и дали действията му компрометират честта на съдията, прокурора или следователя в професията и обществото.

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]
Чл. 175л. (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.) (1) Всеки, който разполага с данни за частен интерес на съдия, прокурор или следовател при изпълнение на неговите конкретни служебни функции или за действия, които противоречат на принципите за почтеност, накърняват престижа на съдебната власт или са свързани с нарушаване на независимостта на съдиите, прокурорите или следователите, може да подаде сигнал до Инспектората към Висшия съдебен съвет.
(2) За сигнал се приема и публикация в средствата за масово осведомяване, ако отговаря на условията по ал. 5, т. 2 - 4.
(3) Всеки сигнал се регистрира в Инспектората към Висшия съдебен съвет незабавно след постъпването му.
(4) Сигнали, които не са от компетентността на Инспектората към Висшия съдебен съвет, незабавно се препращат по компетентност на съответния орган.
(5) Всеки сигнал трябва да съдържа:
1. трите имена, единен граждански номер, адрес, телефон, факс и електронен адрес, ако има такъв;
2. имената на лицето, срещу което се подава сигналът, и заеманата от него длъжност;
3. конкретни данни за твърдяното нарушение, в т.ч. място и период на извършване на нарушението, описание на деянието и други обстоятелства, при които е било извършено;
4. позоваване на документи или други източници, които съдържат информация, подкрепяща изложеното в сигнала, в т.ч. посочване на данни на лица, които биха могли да потвърдят съобщените данни или да предоставят допълнителна информация;
5. дата на подаване на сигнала;
6. подпис на подателя.
(6) Към сигнала може да се приложат всякакъв вид източници на информация, подкрепящи изложените в него твърдения.
(7) Главният инспектор утвърждава образец на сигнал, който е достъпен на интернет страницата на Инспектората към Висшия съдебен съвет, както и на място.
(8) Главният инспектор е отговорен за осигуряването на технически възможности за подаване на сигнали по начин, който осигурява комуникация с подателя, но не позволява разкриване на неговата самоличност.

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]
Чл. 175м. (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.) (1) Проверките по този раздел започват със заповед на главния инспектор:
1. по сигнал, който отговаря на условията по чл. 175л, ал. 5;
2. по искане на съдия, прокурор или следовател, когато проверката се отнася за него;
3. по служебна инициатива на Инспектората към Висшия съдебен съвет, когато при извършване на проверките по чл. 56, ал. 1 констатира данни за нарушения по този раздел;
4. при получаване на съдебен акт по чл. 175и, ал. 6.
(2) В заповедта на главния инспектор по чл. 58, ал. 1 се посочва и основанието за започване на проверката.

[Препратки от статии] [Препратки от практики] [Препратки от процедури] [Бележки]
Чл. 175н. (Нов - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 01.01.2017 г.) (1) Инспекторатът към Висшия съдебен съвет извършва проверките по този раздел в двумесечен срок от регистрирането на сигнала, който може да бъде продължен еднократно за срок от един месец със заповед на главния инспектор.
(2) В хода на проверките се събират данни, относими към предмета на проверката, и се изслушва проверяваното лице.
(3) При извършването на проверките по този раздел Инспекторатът към Висшия съдебен съвет има правата по чл. 175д, ал. 2 - 7.
35.
до прокурор Милена Стойчева-Генчева
05.07.2018 09:38:06
0
2
Чл. 145. (1) При изпълнение на предвидените в закона функции прокурорът може:
1. (доп. - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 09.08.2016 г.) да изисква документи, сведения, обяснения, експертни мнения и други материали, като определя срок за получаването им;
2. лично да извършва проверки;
3. да възлага на съответните органи при данни за престъпления или за незаконосъобразни актове и действия да извършват проверки и ревизии в определен от него срок, като му представят заключения, а при поискване - и всички материали;
4. да призовава граждани или упълномощени представители на юридически лица, като при неявяването им без уважителни причини може да разпореди принудително довеждане;
5. да изпраща материалите на компетентния орган, когато установи, че има основание за търсене на отговорност или за прилагане на принудителни административни мерки, които не може да осъществи лично;
6. да прилага предвидените от закона мерки при наличие на данни, че може да бъде извършено престъпление от общ характер или друго закононарушение.
(2) (Нова - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 09.08.2016 г.) Проверката по ал. 1, т. 2 и 3 се извършва в двумесечен срок, който при необходимост може да бъде удължен еднократно от административния ръководител на съответната прокуратура с един месец. Прокурорът се произнася по материалите от проверката в срок до един месец от получаването им.
(3) (Предишна ал. 2 - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 09.08.2016 г.) Разпорежданията на прокурора, издадени в съответствие с неговата компетентност и закона, са задължителни за държавните органи, длъжностните лица, юридическите лица и гражданите.
(4) (Предишна ал. 3 - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 09.08.2016 г.) Държавните органи, юридическите лица и длъжностните лица са длъжни да оказват съдействие на прокурора при изпълнение на правомощията му и да му осигуряват достъп до съответните помещения и места.
(5) (Предишна ал. 4 - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 09.08.2016 г.) В рамките на своята компетентност и в съответствие със закона прокурорът може да дава задължителни писмени разпореждания на полицейските органи.
(6) (Предишна ал. 5, доп. - ДВ, бр. 62 от 2016 г., в сила от 09.08.2016 г.) Прокурорът протестира и иска отмяна или изменение на незаконосъобразни актове в срока и по реда, предвидени със закон. Той може да спре изпълнението на акта до разглеждането на протеста от съответния орган, ако това е предвидено със закон.
34.
34
05.07.2018 07:53:09
1
2
Купих си 2 два фалшиви нотариални Акта от нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 Айтос....и със тях заблудих и измамих една бедна и болна жена и и взех 9 000лв,но КОСВЕНО за това е виновна и прокурор Милена Стойчева Генчева от РП-Айтос...
от:
milen petrov ([email protected])
дата:
29.06.2018 08:46
до:
[email protected]

Уважаема ,г-жо Главен инспектор на ИВСС-София
защо,прокурор Илиян Пантелеев от РП-Айтос .....след като писменно в РУ на МВР в гр. Айтос съм дал писменни показния какво съм извършил ....сиреч .....ИЗМАМИХ една болна и бедна жена и я измамих като и взех 9000лв и и продадох ид.ч. от втори жилищен етаж на една НЕУЗАКОНЕНА И НЕЗАКОННА къща който е с площ от 106,93кв.м. , а аз я заблудих и измамих и и го продадох благодарение на нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ 324 за напълно ЗАКОННО уж ,че е 120 кв.м. , т.е. с 13,07кв.м получи по-малко жилище без партиди за ТОК и Вода ,защото е НЕЗАКОННО ....дори и НЯМА ПРАВО ДА ГО ПОЛЗВА ПО ЗАКОН /според ЗУТ/....все още не образува ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО .....ако продължава да чака .....накрая ще взема и да и го ЗАПАЛЯ ,нарочно заради АНАРХИЯТА В ПРОКУРАТУРАТА ....и най-вече РП-Айтос.....които не обръщат внимание на ИМОТНИТЕ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ при един скандално известен Айтоски нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 с една НЕУЗАКОНЕНА И НЕЗАКОННА КЪЩА с административен адрес Айтос ,ул. Москва №18
Дано да вземете някакво правилно решение.....
33.
Те ми да..
04.07.2018 23:17:27
1
1
Ох Котьооо..
32.
Do27
04.07.2018 23:09:58
1
3
Tazi s o4ilata i kabrioto da ne e biv6ata na Ivan? Tia otgovaria na opisanieto I detailite,opisani tuk.
31.
30
04.07.2018 23:01:54
2
3
дано да не повтарят грешките на
прокурор Милена Стойчева-Генчева
и съдия Мария Джанкова от РС-Айтос ,а първата Администратилен ръководител и председател на РП-Айтос / това все още е най-добрият град ,но за имотни измами /
защото те май отдавна са кривнали от правия път ....и са се усетили рано рано къде са многото мангизи /$/
30.
XAXA
04.07.2018 22:55:51
1
5
В този сайт определено има скрити таланти , за нула време спретнахте един сериал , ако може още малко въображение, за да се размажа от смях....xax
29.
До19ти
04.07.2018 22:41:18
2
5
Завършила е ”руската гимназия” А ти си много работлив и кадърен и вадиш хубави кинти със собственият си бизнес,но ...... Ако си тарикат и разбираш от жени,трябваше да я усетиш че не е жена за един мъж. И още нещо: Не се оплаквай че те е изпокарала с приятелите ти,защото сам си си виновен. Те ти казваха постоянно къде и с кой са я видяли,а тя отричаше и ти втълпяваше че те нарочно я клеветят,защото ти завиждат.
И вземи направи ДНК тест на детето,защото тя не беше само с теб и ти го знаеш!
28.
XAXA
04.07.2018 22:26:42
1
7
Хахах 27 интересна представа имаш за жените в съдебната система , малко се доближава до порно образ , Хахх
27.
До19ти
04.07.2018 22:10:21
0
5
Сещаме за бившата ти,носи очила с диоптър и кара кабрио. Много обича ”салама”,пердаши се като отвързана. Ти знаеш де,иначе нямаше да я следиш и подслушваш,докато беше с нея. И понеже я сърби ”сливката” денонощно,не е жена за един мъж и е чисто ”куку”. Добре че се оттърва от нея,не спира да се шиба и е жадна за внимание,ако може всички мъже само нея да гледат и харесват. Абе болно и комплексирано ку.ве!
26.
XAXA
04.07.2018 21:59:46
2
4
Въобще знаеш ли колко им е заплатата ? Това не е IT сектора а държавна работа , апартамент в сградата до морската след 15 20 години или на ипотечен кредит ХАХАХАХАХАХХАА
25.
*********
04.07.2018 21:50:20
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
Адвокат на дявола
04.07.2018 20:52:48
1
4
Дано един ден да не се променят и да не станат копия на Скандално известната Айтошка съдийка / Марийка Джанкова от РС-Айтос/
Която НЕ ДОПУСКА преки законни наследници до СЪДЕБНА ДЕЛБА в Районият и съд ....БЕЗ ДА И ПРЕДЛОЖАТ СОЛИДЕН ПОДКУП ....касаещи НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ на родителите им.....които в по -късен етап са били придобити от ОПГ -занимаващо се с ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ ....при друг Скандално известен Айтоски нотариус ---- Бисер ДЕМИРЕВ №324
23.
fif a fif
04.07.2018 20:49:42
0
5
do 21...:V AITOS IMA 4ERVENI PARTIINI FUNKCIONERI KAKTO V POLICIATA TAKA I V DANA4NATA SLUJBA V OBLASTTA.NOTARIOSI SE ZANIMAVAT S IMOTNI IZMAMI I S KRAJBA NA ZEMEDELSKA ZEMIA I SA SA6TO OT 4ERVENATA PARTIA.
22.
*********
04.07.2018 20:39:22
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
21
04.07.2018 20:22:32
2
3
до кога ще си получава "ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ" Богдана ТОНЧЕВА" от СП-София от айтозлии занимаващи се с ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ/ул.Москва 18 в Айтос/
от:
milen petrov ([email protected])
дата: 06.06.2018 08:51
до:
[email protected]


Богдана ТОНЧЕВА от СП-София получава ли "ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ" от Айтозлии и Бургазлии
от:
milen petrov ([email protected])
дата: 06.06.2018 08:38
до:
[email protected]


Уважаема г-жо Тончева,моля в качеството Ви на наблюдаващ прокурор от СП-София по пр.пр.№345/2018 с влязло в сила постановление за ОТКАЗ да се образува наказателно производство по пр.пр №345/18 от 11.05.2018 по описа на СП-София
Да разрешите да получа копия от предоставените и събрани доказателства въз основа на които УСПЯХТЕ ДА ПРИКРИЕТЕ РАЗКРИВАНЕТО НА "Обективната истина и не гарантирахте упражняването правата на гражданите"
Отделно от написаните Ви твърдения и съгласно установената съдебна практика следва да се вземе в предвид ....че Вие НАРОЧНО създавате "УСЕЩАНЕТО ЗА ДЕФИЦИТ НА ПРАВОВА ДЪРЖАВА" и май получавате "ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ" за това и за да помагате в прикриването на толкова Явни ИМОТНИ ИЗМАМИ С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ С ЕДНА НЕУЗАКОНЕНА И НЕЗАКОННА КЪЩА с административен адрес Айтос,ул.МОСКВА 18
Но за поясняване на фактите по жалбата №345/18 остава и да ми докажете ,че НЕЗАКОННАТА СГРАДА от 2 два етажа и 1 един приземен гаражен етаж ,която ЗСТРАШАВА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА,моето ,на семейството ми и на двете ми деца ДЕЙСТВИТЕЛНО е 120кв.м. и е НАПЪЛНО ЗАКОННА и има всички необходими СТРОИТЕЛНИ ДОКУМЕНТИ ,и др.документи /договор за групов строеж,договор за учредено право на строеж в съсобственото дворно място УПИ /първо римско / 1840-1841 в кв .113 по ПУП на гр.Айтос,че е била въведена в ЕКСПЛОАТАЦИЯ през 2010г.,и има РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ПОЛЗВАНЕ от 2010г. издадено от началника на РДНСК-Бургас ....и че ДЕЙСТВИТЕЛНО НЕ ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО на гражданите и собствениците на този ВСЕ ОЩЕ НЕЗАКОНЕН НЕДВИЖИМ ИМОТ, за който имот Община Айтос НЯМАТ НИКАКВИ СТРОИТЕЛНИ ДОКУМЕНТИ освен 1 едно ФАЛШИВО "РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА СТРОЕЖ" т.е. 1 един ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ ,който Вие нямаше как да установите ,понеже явно сте получили "ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ"
20.
Протестирам!
04.07.2018 20:15:00
6
7
Тези госпожици нямат достатъчен опит за магистрат.Трябват опитни принципни хора и доказани юристи владеещи английски и руски.език!Адв. Потеров бе такъв кандидат-магистрат, но явно някои дребни душици се уплашиха и бламихраха доайена на Бургаската Адвокатска Колегия адв. Потеров!Но аз съм сигурен че Държавата ще оцени големия си юридическият актив в лицето на г-н Б. Потеров и ще го удостои с честа да заеме поста зам. глав. прокурор или конституционен съдия на Републиката!А защо не и директор на антикорупционият орган КОНПИ?
19.
Направо от извора
04.07.2018 20:10:08
2
17
Тръпки ме побиха , моята бивша жена е съдийка , по - надменно и парадиращо с професията си животно не сте срещали, скара ме със всичките ми приятели ( уважавани и с частен бизнес , а не книжен плъх на държавна работа) незнам как я издържах толкова време Момчета внимавайте с такива издухани кучки-----
18.
Диян Тончев Камбаната
04.07.2018 18:28:23
0
2
Ще ги изпапкам и двете сладурани.
17.
4ESTITO
04.07.2018 18:15:26
0
3
DANO SI VAR6AT RABOTATA 4ESTNO.
NA VNIMANIETO NA DANA4NITE V IAMBOL:MAGAZIN ''TRITE VIATARA,NE IZDAVAT KASOVI BELEJKI,A AKO IM POISKA6 KAZVAT 4E APARATA E BLOKIRAL ILI E SPIRAL TOKA.DRUGIAT MAGAZIN E ''VENERA''-DENONO6TEN,KADETO OTNOVO NE IZDAVAT KASOVI BELEJKI I DAJE SE STIGA DO ZAPLAHI OT PERSONALA AKO SI POISKA6 KASOVATA BELEJKA.IMA SAMNENIA 4E MAGAZINITE SA NA 4ERVENI POLICAI ,PRIKRITI ZAD TRETI LICA.
16.
Тъпчо
04.07.2018 17:47:11
1
19
Къде натрупаха необходимия опит и стаж за да заемат тия места?!
15.
liberta
04.07.2018 17:32:51
1
15
С удоволствие напускам кенефа .Не искам децата ми да се състезават с оная си ........
14.
Съдията
04.07.2018 17:23:47
0
4
ще се спрвят ние ще им помагаме и ще практикуваме.Няма да ги даваме извън ОС.
13.
Мария
04.07.2018 17:16:18
0
12
Тези девойки ще ми вземат бройките.
12.
Xaxx
04.07.2018 17:11:18
1
18
Ваня съдия ...оооо много паднаха критерийте ...
11.
11
04.07.2018 17:11:00
0
21
Аз учих право ,имах желание да стана един ден съдийка ,обаче ми казаха ,че само с даване става поне в Бг и се отказах.Не е за всяка жена .Казаха ми как се стига до ВСС с даване ,обаче не е за мен.
10.
10
04.07.2018 17:06:26
1
11
Що триете бе не всички харесваме очилати.
9.
съдията
04.07.2018 17:04:47
1
10
Сега ще ханат агнешко ,до следващата партида..
8.
*********
04.07.2018 16:58:54
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
до 5
04.07.2018 16:57:33
1
18
Тя ако не беше сладка как щяха да е вземат с диплома от БСУ.
6.
*********
04.07.2018 16:56:22
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
Getsbi
04.07.2018 16:56:18
1
5
Дясната е сладур, сладка е:)
4.
ddf
04.07.2018 16:55:08
1
7
tez vmesto da chetat zadalbocheno dela, she si oformiat triagalnichetata dali sa ravnobedreni all day long
3.
?
04.07.2018 16:54:06
0
11
след някоя и друга годинка служба тези дами може да се окажат един от най-заможните в бургас .
2.
izvrateniak petrov
04.07.2018 16:53:44
8
9
ne znam shto ama si gi predstaviam golichki otdolu tez robi
1.
Бичето
04.07.2018 16:45:48
2
12
Айде Саксифонистките
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори