×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас Олд таун: Блян на Флагман или можем да го превърнем в реалност (СНИМКИ)


Бургас Олд таун: Блян на Флагман или можем да го превърнем в реалност (СНИМКИ)
Така изглежда ул. "Лермонтов" в нашите очи, ремонтът й е към приключване и защо да не изглежда така?
27 Юни 2018, Сряда, 18:45 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Идеята звучи фантастично, но не е невъзможна за прилагане на практика, пък и не са нужни кой знае какви средства


Хрумвало ли ви е досега, че Бургас може да заприлича на старите части на Париж, Амстердам или дори на Капана в Пловдив? Оказва се, че това съвсем не е неосъществимо, особено с течащите в момента ремонти на улиците, перпендикулярни на бул. „Богориди“. Флагман се постара във визия как да обособим Олд таун. Искаме с тази идея да "заразим"  бургазлии след ремонта на бул. „Богориди“. Всъщност подобна идея бяха представили още през 2015 г. председателят на дружеството на художниците в България Митко Иванов и съпругата му Ирена с изложбата "Врати и знаци на една архитектура".


Така би могла да изглежда картата на Олд таун Бургас - от запад към изток,  ул. "Лермонтов" до ул. "Цар Симеон I". От север на юг от ул. "Петко Каравелов" до ул. "Булаир". "Богориди" минава по-скоро през северната част, на югоизток почва Историческото ядро на Морската градина.

По пример на големите и стари европейски градове при нас може да се обособи такава зона, която да привлича интереса на туристите с интимно въздействащи павирани улички, закътани заведения, ресторантеа и барове във винтидж или модернистичен стил, скрити зад старинни фасади на сградите в района; с вътрешни градини, със столчета и масички по тротоарите, с ухание на елитна кухня, звук на джаз и суинг и, и...

Звучи като блян, изваден от фантазиите на кандидат-поет, черпил вдъхновение от идолите си, живели в Париж от началото на миналия век. Там, където Салвадор Дали, Францис Фитзжералд, Ернст Хемингуей, Пикасо и Гертруд Щайн творят в унисон с новата градска среда.


Така би изглеждала  ул. "Лермонтов" през окото на Флагман. Разбира се заведенията няма да достигат до пътното платно, но подобен аранжимент върху тротоарите, вместо преобладаващите магазини, изглежда доста привлекателен

Този блян обаче де факто се оказва осъществим. Течащите усилени ремонти по страничните на  бул. „Богориди“ улици скоро ще ги превърнат в нещо, което се доближава до въпросната фантазия.  Общината се опитва да принуди собствениците на сгради със занемарени фасади да ги обновят и вече предприема реални действия това да стане първоначално за нейна сметка, а после да си търси парите за направените разходи с насрещни искове в съда.

Това са първи стъпки към една мечта, но така и се започва.

„Идеята, която имахме още преди 3 години е осъществима. Врати и знаци, фасади и пътна настилка, стълбове и огради. Всичко това може да се направи така, че да затвърди старинния облик на града.  Нашето предложение беше да се започне от една улица, която да се направи перфектно - за пример. Така, че да бъде истински красива. По този начин, виждайки в какво се е превърнала уличката, останалите собственици на постройки в района сами да се мотивират и да желаят и техния имот да придобие такъв вид“, коментира пред Флагман.БГ Митко Иванов.

Не е редно Бургас да се сравнява с други градове, тъй като той сам по себе си е уникален. Но това не пречи да се взима добрият пример.

Ето как изглежда добрият пример в Пловдив:






Снимките са от Капана в Пловдив - място за няколко години се превърна в едно от емблематичните в цялата страна

Очаквайте във Флагман.БГ конкретни примери за това как идеята може да се осъществи, какво е мнението на ресторантьори и експерти в туризма и дали подобна несъмнено скъпа инициатива ще доведе нови туристи в Бургас.

В категории: Бургас


57
Коментара по темата
57.
Оле-мале
28.06.2018 12:37:31
3
6
Абе тъпани, какъв стар град бе....
56.
Буразлия
28.06.2018 12:36:19
2
8
Туй идеално ще пасне на Меден Курник, там и без това са още 100 г. назад в развитието си
55.
Митко
28.06.2018 12:28:17
0
9
Качеството на извършените ремонти дейносту е много лошо! На места част от плочките по тротоарите вече са пропаднали, има и огромни фуги между тротоарите и сградите!
54.
бургазлия
28.06.2018 11:42:57
0
7
Много ми харесва идеята ,"Лермонтов "изглежда чудесно така ,с удоволствие бих седнал да пия кафе на такава улица ,без ..моторни превозни средства ,а само пешеходци..това е чудесно ,нека всички прилежащи такива улица станат по този начин с кафенца ,заведения ,но без спрели или преминаващи коли.И за децата е по-добре ,като тръгнем на разходка по Богориди ,да не се оглеждаме на всяка пресечка да ни блъсне някоя кола .Браво ,приветсвам идеята ,като бургазлия,дано се радваме на такава гледка ..скоро...
53.
Страхотна идея
28.06.2018 11:03:40
2
7
Това е страхотно, но нека бъдат включени и участъците на юг от Бул. Булаир, които всъщност представляват най-старата част от Бургас.
52.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
28.06.2018 11:01:02
0
6
Май някой иска Бургас да стане декор за нов скеч от типа"Криворазбраната цивилизация".
51.
52
28.06.2018 10:36:44
4
5
Какъв Стар град , какви 5 лева?! Та Бургас като град няма и 130 годишна история.
Но първото желание на новозабогателите дурета е да се доиздокарат и гражданЕ. Както и по-неуспелите цървулькьовци.
Очаквам някой да изока и че е аристократ.
50.
Стар и ПАТИЛ Бургазлия
28.06.2018 10:15:45
0
4
Че то ОЛД Тауна си го има и сега бре ! Само трябва да се поразходите до ж-к"Възраждане" в участъка където не чак толкова отдавна , затворници се пробваха да ПРЕПАВИРАТ ул."Цар Асен" примерно ... Резултатът - истински сървайвър , особено ако сте жена на високи токчета !
P.S. НИКОГА не преминавайте през ОЛД Тауна с детска количка , ако разбира се не искате ТРАЙНО да увредите наследника си ...
49.
Модернист
28.06.2018 09:54:37
2
7
Бургас няма история като град, а като рибарско селище близо до Ахело Пиргос. Единствения път е супер модернизъм -елкари,широки улици,достъпни морски брегове,магистрала през Вая, непрекъснат плаж до Сарафово за лятото и СПА /топли морски бани / за зимата вкл. Бургаски Мин.бани вместо измислен музей.....
48.
Защо "Олд таун" Бе
28.06.2018 09:51:50
1
13
Защо "Олд таун Бургас" Как да го обясня на старите си родители какво е ОЛД и какво е ТАУН.
Защо не "Старият Бургас"
Е.е.е...х - Криво разбрана цивилизация
47.
koki
28.06.2018 09:01:16
1
13
По средата на богориди тряаше ени големи дървета да се засеят да има сянка и да може манефестациите да се цепят на 2 кат минават. Тез дървета и за осева линия щяа да служат.
46.
мишо
28.06.2018 08:59:55
4
4
А коли от къде ще минават. Къде ще паркират живущите от олд тауна. Знаете ли , че всеки олд таун е за пешеходци а не смесено движение както се прави в Най-добрия град за живеене-Бургас. Тапите из града са невъобразими особено лятото, когато идват много туристи.
45.
въй хора, вие добре ли сте?
28.06.2018 08:55:53
0
13
Много хубава идея, само че неосъществима. Скоро ще натряскат по новите павета синята джезгия, и ще паркират разни таралясници. Тези рехаво наредени павенца, засипани с чудна сива смес която обаче не е цимент и пясък.... и която ще бъде изтикана посока арменската църква при първия проливен дъжд.... както и стана вече. Няма шанс и с тези грознави табели, на заложни къщи и какво ли още не шТедрия едрия и така нататък. Цигания и селяния до шия... нема как да се случат нещата просто. Или се приема единен стил и всичко загрозяващо се събаря...стъкларии и боклуци или нищо.
44.
емигрант
28.06.2018 08:53:09
2
6
Да помислим малко. Б ургас е модерен град , морски с доста активен туристически сезон.Имаме бум на строителство , което не е лощо , но презастрояването е . Ако общинската управа мисли а няма съмнение в това , ще насочат да се строят малки , кокетни домове в кварталите а в градът внимателно. За старата част на градът , идеята е добра и защо ? Просто в тази част следва да се чувства морето, да има малки , кокетни магазинчета с добра витрина , малки сладкарници, кафенца с маси на улицата , цветя, малки занаятчиски цехове . Така минало ще е в нас .В туристическите градове в европа е така. Много важно е да се планира една туристическа зона от морската , солниците -Сарафово и така до Несебър. Добра идея е влакова връзка . Но когато говорим за турискическа зона - това са малки хотели , ресторанти , кафенца , какво пречи в района на солниците да се възстановят морските бани , които сега ще а един модерен СПА .Има много неща , които могат да се правят. Нека сме оптимисти и дадем шанс това да се случи .ВСе пак градът е с кооперации , нолипсва старият морски Бургас .
43.
Ефомир
28.06.2018 08:42:54
0
14
Хубаво сте се сетили! Обаче първо трябваше да спрете събарянето на старите градски къщи, типични за Бургас, защото старата част със новите кооперации нещо не се връзва!
42.
29. rtyrtyryuu
28.06.2018 08:09:05
1
2
всъщност това са турски улици .такава е контрукцията на платното на вътрешнокварталните улици в турските градове .това е наследство от осм. империя .още когато не е имало канализация помията от входа на жилищата са я мятали към средата на улицата .затова ниското място е по осовата линия.тротоари няма .коли и пешеходци на едно кълбо.... след освобождението сме тръгнали по европейски път с улици с бордюри и повдигнати тротоари .това е по добро за отводняването и безопасността на движението .някой тънко ни направлява нанякъде..
41.
Гочо
28.06.2018 08:02:01
0
11
Лермонтов предполагам след 8 месечна мъка накрая ще го завършат с нова боичка за синя зона, нали?
40.
До Една гражданка
28.06.2018 07:54:41
0
0
Вече няма :)
39.
U
28.06.2018 07:48:35
2
3
Защо пък да е толкова малък Old Burgas.
Предлагам дори цялата Италианска махала да се включи там със нов стил Старо Комунизъм.
А новите части на Бургас ще ги строил само с модерни материали. Защо не?
Харесва ми да има красота!!
38.
Общината са олигофрени
28.06.2018 07:25:43
0
10
Стига сеч, искаме дървета
37.
ото
28.06.2018 07:22:24
0
13
Тя тая улица до нова година ще стане ли не знае. Има 3 орки дето се подпират и един багер за красота. Голямо копане из тоя център, вече здраво място не остана, а ремонтите са под всякаква критика. Тъкмо се направи и пак наново се разкопава. И така всяка година. Уникални идиоти има
36.
карабелов
28.06.2018 06:32:26
3
7
всеки си има мечти ,ама вашите много селски мечти ,бе . може да сте напуснали селото ,ама селото няма да ви напусне никога
35.
Гошо
28.06.2018 05:40:02
1
20
Много време ще ви трябва за да осъществите тази странджанска идея. Улица,, Лермонтова я ремонтирате шест месеца , това е невероятно, 2018г. с тези технологии и шест месеца не можете да направите улица от 500метра. За този стар град ще ви трябват 5 години.
34.
Тъпаци
28.06.2018 00:20:51
1
11
После как ше измутрея със 7мицата по богориди...
33.
Макар че флегма са кретени
27.06.2018 23:41:07
1
12
Аз подкрепям идеята !!
32.
Мосю Шмъркали
27.06.2018 23:36:35
6
6
Ще има ли гей явка в този стар град. Навсякъде по светът, където има стар град, има и стар гей капан ааааахахахаха
31.
Обаче
27.06.2018 23:28:15
0
17
Липсват цветя, храсти, дървета! Вижте Италия и всички скандинавски страни. Германия, Холандия, Дания... цветя, саксии, цвят и колорит.
30.
Jahd
27.06.2018 22:44:13
4
9
В Бургас за заведенията от общината "рамо' няма. Пазят се интересите на определен кръг от хора... Те мачкат заведенията да купуват чадъри по 1000 1200 лева, свиват масите, до комична бройка (а финала със свиване на масите ще доведе до поне 20% безработни сервитьори и готвачи). Бизнес със заведения в Бургас не става. Не напразно някой софийски, Пловдивски играчи подминават Бургас. Териториалните директори в комбина сс началниците по устройство на територията нямат изгода от бизнес.
29.
rtyrtyryuu
27.06.2018 22:25:28
2
13
всъщност това са турски улици .такава е контрукцията на платното на вътрешнокварталните улици в турските градове .това е наследство от осм. империя .още когато не е имало канализация помията от входа на жилищата са я мятали към средата на улицата .затова ниското място е по осовата линия.тротоари няма .коли и пешеходци на едно кълбо.... след освобождението сме тръгнали по европейски път с улици с бордюри и повдигнати тротоари .това е по добро за отводняването и безопасността на движението .някой тънко ни направлява нанякъде..
28.
Една гражданка
27.06.2018 22:23:49
12
22
Пловдив си има душа, в Бургас това го няма.
27.
burgad
27.06.2018 22:14:23
3
19
Old town ,има когато сградите са "old" а тук между сгради на над сто години се вихрят стъклени тъпни, точно както се случва в най-старата част на града около пристанището. Павираните улици са ок, за пешеходни когато са с къса дължина, в противен случай, резултата е шум от МПС, прахоляк, локви(Лермонтов-бордюрите на места са под тротоара и улицата) и да са живи и здрави майките с детски колички. И да питам след като паважа е толкова модерен, защо 100г павета на порта бяха разбити и изнесени и заменени с асфалт, та района там се превърна в едно нищо. И най-накрая олд таун е такъв, когато града е стар, а Бургас е град от има няма 60-70г. Няма как от един индустриален град да стане туристически, особено като порта и плажа се управляват от София.Лека вечер на всички, и лека нощ, че след малко заведенията ще са празни и затворени.
26.
до 24
27.06.2018 22:03:26
1
10
Може да си намериш дърветата на складовете на Индустриална по 150 лв/ кубика xaxaxa
25.
бургадидаска батка от меден рудник
27.06.2018 22:00:33
0
6
ъъъъъъ аз къде ши си спирам БМВ-то ъъъъъъ с аверите Фаса и марулата вечер как ше пием сок на фокета
24.
Гневна
27.06.2018 22:00:22
3
17
Спрете да сечете дърветата !!! Осакатили сте половината улица ”Асен Златаров”.Все едно орки са вилняли там.Кой контролира фирмите,които осакатяват дървета поголовно?И не е само там.”Възраждане”също.Защо никой не сее нови дървета на място на вече одрязаните???
23.
архитект
27.06.2018 21:56:27
4
10
Идеята е вярна . Улиците в посоченото каре трябва да са забранени за паркиране на МПС-та. Във всеки стар европейски град в СЦентъра му е така.
Сега тази зона е синя зона и е превърнат в платен паркинг-което е голяма грешка.
Пример: До Синагогата непрекъснато идват групи израелски туристи ,но улица Митрополит Симеон е силно натоварена .Туристите немогат да снимат, екскурзоводите немогат да надвикат шума от колите.-Много грозна гледка излагаща целия град.
Неможе пред забележителност Синагогата -да е синя зона -сулю и пулю да си паркират таралясниците!
22.
Джордж Майкъл
27.06.2018 21:40:08
3
3
Защо не измислите светещи павета?
21.
Георги
27.06.2018 21:29:37
1
17
Като виждам архитектите ни какви "чудеса" сътвориха за града и ме е страх дори да си помисля за нещо такова.Ако не е по европейска програма няма как да се навият да стане.
20.
Морския
27.06.2018 21:24:35
1
3
А някой знае ли в пловдивския капан как са решили проблема с колите? Предполагам, че там живеят много хора?!?
19.
Сефте
27.06.2018 21:21:51
1
22
Ми той цял Бургас си беше така, но комунистите подпомогнати от клонингите си герб и дпс му разказаха играта на "стария" Бургас. Има едно блато срещу бетонирания площад тройката и самата тройка е била зелена, но виждането на некадърните архитекти е всичко да се бетонира.
18.
леля маша
27.06.2018 21:14:10
2
20
Одобрявам - Бургас ще стане Париж ,ще имаме Хемингуей и Коко Шанел , бургазлии ще станат богати и доволни,Браво на кмета и на обнщината - много съм щастлива - ще се напия от радост със студена ракия
17.
до 13
27.06.2018 21:08:17
4
32
Знаеш ли какво е израза "луд с калашник" ?- Е това са нашите "управници" натрупаха над 200 милиона лв.дългове за Община Бургас- след 2020 ще вдигнат Ударно местните данъци и такси !!! От 10 години не са преасфалтирали Нито един основен транспортен булевар в града- уличната мрежа в Възраждане ,ЦГЧ , Лазур и ост.квартали е в Отчайваща разруха ! Общината изпълнява единствено проекти по ЕС-фондове със съфинансиране за да захранва обръчите от строителни барони.
В града бизнеса и производствените предприятия умряха и се изместиха в София .В резултат няма работни места ,населението намалява и няма бизнес оборот-хорат нямат приходи и немогат да си издържат семействата ,затова масово работят в София или в чужбина ......
16.
Истината
27.06.2018 21:06:47
7
3
Как би дезайнвала града Коко Шанел?
Би ли сложила такива сиви павета???
Ние искаме богати клиенти не добичета по калдаръм.
15.
Напред България!!!!!
27.06.2018 21:05:01
11
2
Old Town Burgas трябва да стартира веднага.
Но само след участие на западни и японски дезайни фирми. Нека те да водят процеса. Те имат новите технологии и идеи а вие имате старите.
Нека да се срещнат модерност и старост.
Също предлагам да променим името на града.
14.
Истината
27.06.2018 21:00:32
7
5
Трябва на улиците с цветни павета (или тухли като в Англия) да има много саксии с цвета (както в Токио) и гладко място за туристи с куфари да ги плъзгат.
Почнете с две такива улици — обаче консултирайте се със европейски дезайн фирми. Направете допитване и конкурс за идеи да видим те как виждат България в най привлекателна форма.
Предлагам да забраним квадратните форми.
Предлагам да забраним ниските тавани.
Предлагам да забраним сива настилка.
Предлагам за всяко едно паве да има едно цвете.
Предлагам занаятчийници за стъкло, леене на стъкло, правене на хартия, правене на часовници всякакви занаяти.
13.
Aton
27.06.2018 20:57:11
6
20
Вие не сте нормални,как олд тайм създаден 2018г. .Това само болните и извратени странджаски дебели тикви могат да измислят. Абе вие си мислите ,че хората не ходят по света и не знаят ,какво е стар град,това е история , за съжаление или не нашия беден град е много млад. А пък и Париж да давате за пример е безумно.
12.
Алчност кичозна до пладне
27.06.2018 20:52:07
8
13
Да направят накрая на града, не в средата. Няма как да правиш неща като Етъра ибкичозно да буташ диодни лампи и соларни дървета и нам си кво. В тоя център само ски слалом е нямало. Направете го отделно, а не маджа с грозде в теснотията.
11.
Бургас
27.06.2018 20:50:23
2
19
Хубаво, но защо трябва името да е изцвъкано на английски?
10.
Развала след развала
27.06.2018 20:43:22
13
7
Само без тия павета. Ни стол, ни маса може се уравновеси, камо ли велосипеди и малки деца, които да се спъват на всяка крачка заради префарцунената малоумност на някой нърд, който дори не е живял кога е имало калдъръм.
9.
Обществена поръчка - голяма пръчка
27.06.2018 20:35:33
2
27
Супер, но нашите управници не се стремят да стане красиво, а да приберат паричките
8.
Юри
27.06.2018 20:35:12
1
5
Града на палитрените улици не на сивотата
7.
Н
27.06.2018 20:34:16
0
13
Никакви сиви павета.
Има си тъмно сини или синьо-черни — вижте Мелбърн за справка!!!!!
Или вижте Прага за розови златисти бели и червени павенца!!!!!
Мислете града като мартеница или като скъпа къща за мода!!!!
6.
Щедрия
27.06.2018 20:34:07
1
15
Благодаря за рекламата флегман!
5.
Joss
27.06.2018 20:32:20
0
31
Забрави! Къде ще денем дуретата и меденруднишките бекове? В другите градове няма кирливи потници и шорти, дето гледат лошо.
4.
Не на сиви павета
27.06.2018 20:32:09
1
25
Предлагам тези павенца да не са пак сиви ако в гамите на Бургас — розово, жълто оранжево синьо зелено. Вижте как са във Прага, целите са в комбинации от розови червени керемидени.
Сивите павета са депресиращи и студени за духа!!!
3.
Ватман
27.06.2018 20:31:46
2
14
Еййй Македонийо....
То Бургасот по стар от тебе....
2.
?
27.06.2018 20:31:30
0
21
А коя ще е уличката с червените фенери ???
1.
t4
27.06.2018 20:24:54
9
27
и като нахврълят тея маси на пътя и затворят пътя от коя улица ще се минава ако не е тайна ? А иначе за проекта - на гол гъз чифте пищови
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори