×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джамбазки: Ако полицай използва оръжието си срещу примати като тези в Ботевград, отива на съд (ВИДЕО)


Джамбазки: Ако полицай използва оръжието си срещу примати като тези в Ботевград, отива на съд (ВИДЕО)
Ромите имат задължения и когато си позволяват да хвърлят камъни и дърва по полицейски служители, рискуват да загинат, каза Джамбазки
27 Юни 2018, Сряда, 10:07 ч.

Това обаче трябва да се промени и служителите на реда да бъдат защитени, каза евродепутатът

Ако български полицай използва оръжието си срещу вандали или примати като тези, които вилняха в Ботевград, отива на съд. Това обаче трябва да се промени. Служителите на реда трябва да стрелят. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки.
Той влезе в студиото да коментира сблъсъка между празнуващи роми и полицията в Ботевград. Кметът заяви, че единствената причина служители на реда да отидат по сигнал за силен шум, била, че в града имало повече жандармерия заради избягалия затворник Пелов.
„Полицаите не само, че не ходят в Ботевград, не ходят и в Овча купел”, каза евродепутатът.
„Пратете екип в Овча купел, за да видите как се живее в един столичен квартал, в съседство с хора, които държат на своите древноиндийски корени”, добави той.
Според него това е показателно за процесите в българското общество. Той заяви, че ромите смятали, че могат да правят каквото си поискат и законите не важат за тях.
„Ако някой дръзне да им търси сметка за делата, ще се появят Българският хелзинкски комитет и десетина подобни анти-национални организации, които да обвинят служителите на МВР в расизъм. Във всяка една страна от ЕС, в САЩ, ако се случи нещо подобно, медиците ще съберат няколко трупа след това, а полицаите ще бъдат наградени”, заяви Джамбазки.
„Това, което трябва да се случи, е полицаите да използват всички позволени от закона средства – палки, водни струи и гумени куршуми”, каза евродепутатът.
„Заставам зад служителите и ако те бяха използвали оръжието си, щях да ги подкрепя по същият начин. Българските полицаи не използват оръжието си, защото политическото им ръководство не ги подкрепя от 30 години. Защото в българската държава, ако полицай използва оръжието си срещу тези вандали примати, отива на съд. Трябва да си търси сам адвокат, МВР не го пази, не застава зад него”, заяви Джамбазки.
„Тези граждани имат задължения и когато си позволяват да хвърлят камъни и дърва по полицейски служители, рискуват да загинат. Ако загинат това е техен проблем и вина”, добави той.
Джамбазки коментира и темата за пакета „Мобилност”.
„Няма победа, в самото начало предупредих да не бързаме. В сряда отново ще се гласуват трите доклада от пакета „Мобилност” в ЕП. Ние сме внесли, вчера внесох предложенията на колегите. Обединихме всички български представители”, заяви той.
„Вкарали сме всички български предложения. Пет от тях са най-важните. Едно от тях засяга нашето желание да отменим изцяло компромис номер 5, който засяга връщането на камионите, тъй като той най-много ще удари българския бизнес. Дали ще успеем? По-скоро съм скептичен, но ще направим всичко, което дължим на българското общество. Според тези пакети ще минат с предложенията, които са направени от страна на Макрон и целят да откраднат българския бизнес“, коментира евродепутатът.
„След това ще минат в режим на преговори между Съвета, Комисията и Парламента. Там идва ролята на министър Московски и правителството. Вече в двустранните разговори на ниво министри да търси необходимите компромиси. Ще ви кажа честно – ще направим всичко възможно, за да го проточим колкото се може, защото източноевропейците сме в слабата позиция”, добави той.
По повод на мигрантската криза, евродепутатът каза, че премиерът „говори като почетен член на ВМРО”, защото предложенията му били в тяхната програма от 2013-та година.
„Предложенията му са разумни, защото това са нещата, които могат да бъдат направени. От 2013-та повтаряме, че Дъблинските споразумения ще доведат до това. Политиката на Меркел беше да привлече качествените граждани на Сирия и да ни върне тези, които имат предпочитания към престъпления и насилия”, заяви той.
„Само за 2 години в Германия влязоха над 1 милион нелегални. Интеграцията на такава огромна група хора е непосилна за, която и да е страна в света. Дори за САЩ. Камо ли за Германия, в която влизат 1 милион млади, неженени и агресивни мюсюлмани”, каза Джамбазки.
„Милиони хора от Африка ще дойдат в Европа. От ЧАД, Мали, Сомалия, ЦАР – това са държави, в които никога няма да има траен мир. Забележете лицемерието на Макрон, учи ни на солидарност. Щом ни учи на солидарност, нека да плати цената на френската колониална политика”, подчерта евродепутатът.
„Виждате една група лицемери, които вървят със своя псевдо-либерален политически код. Те говорят за солидарност и за европейски ценности, говори и президентът Макрон, което е лицемерие, защото припомнете ми, коя беше последната българска колония в Африка? По тази причина не виждам защо ние трябва да плащаме чужда сметка”, каза още той.


В категории: Политика


5
Коментара по темата
5.
Владимир Пелов
27.06.2018 14:06:28
0
0
Трябвале да е кмет
4.
Коментари
27.06.2018 11:19:24
1
4
Вместо да цитираш променете закона. Нали вие сте на власт!
3.
hahahaha
27.06.2018 10:55:15
0
4
Какви комитети какви съдилища?!? Пет бона на чернилка и го срещаме със създателя..
2.
рд
27.06.2018 10:37:42
6
3
EUSSR, ами къш бе мърша, забирай
една наташка и се спасявайте. Там е чудесно разправят.
1.
EUSSR
27.06.2018 09:33:47
7
14
Bulexit му е майката, колкото по бързо се разкараме от тоя йезуитски гей клуб, толкова повече имаме шансове да си спасим страната и народа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори