×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Единствената радост за сезона на припознавачите бе, че Славия спечели Купата. Смешници!


10 Май 2018, Четвъртък, 23:59 ч.
Източник: Красимир Тодоров, 7дниЛевски

След като изчакахме целия шум от снощния мач да премине, време е да вземем отношение и да се обърнем към цялата „синя” общественост и към спортните журналисти.

Също така и към дребните душици, които повече мразят Левски, отколкото обичат собствения си отбор. Същите онези припознавачи, които за измисления си юбилей по случай двугодишнината си имаха по-малко хора на стадиона, отколкото Левски събра вчера на финала.

Та, същите тези шизофреници вчера бяха припознали Славия (те имат опит в това) и единствената им останала радост за сезона бе спечелването на Купата от „белите”, след като Левски само за два мача ги отказа и от купа и от титла.

Да, точно така, само за два мача и припознавачите спукаха гуми, след което уволниха треньора си и останаха без отбор. Толкова за тези дребни души. Сега за Левски! Левскари, през годините сме доказвали, че ние притежаваме несломим дух. Дух, който ни е направил това, което сме – най-великата публика в България, принадлежаща на най-обичания отбор в страната ни. Болката от поредния злощастно загубен финал е огромна, но ние не бяхме там за една тенекия.

Ние бяхме на стадиона заради Левски, за да го подкрепяме и да пеем за него! И го направихме! Нека не забравяме, че точно от тези купи имаме 25 във витрината ни и сме национален рекордьор в това отношение. Ние бяхме на стадиона, за да гледаме, как нашите футболисти се раздават от начало докрай…. И го видяхме!

Нашият любим отбор бе излязъл да играе футбол, докато този на чаршафите лежа цял мач по терена. Падна лежане! Имаше моменти, в които по трима слависти симулираха контузии. Налагаше се дори съдията да ги вдига. Левски игра нападателен футбол. Буквално смачка съперника си, в един от най-силните си мачове за сезона, но липсата на шанс, ни лиши от възможността за отбелязването на гол.

Когато подобен мач бъде загубен, започват да се търсят виновници и е нормално. Една голяма част от „сините” привърженици се нахвърлиха върху треньора. Други върху играчите. В такива моменти на ярост, това донякъде е оправдано, но нека погледнем реално на нещата. Треньорът няма никаква вина, защото отборът игра. Делио Роси бе заложил на същите футболисти, които малко преди това бяха изиграли страхотни мачове срещу ловчанлии, като ги направи смешни с 10 човека и със същия състав разби Берое в Стара Загора, при това с 4 безответни гола.

Нима футболистите бяха виновни? Не мисля! Та „белите” вчера нямаха нито едно чисто голово положение пред вратата на Митрев. Те дори не бяха излезли на терена, за да играят футбол.

Инструкциите очевидно бяха да играят антифутбол и те ги спазваха точно. Почти нямаше футболист на Славия, който да не бе получил жълт картон, включително и вратаря. Като стана въпрос за вратаря на Славия, идва моментът, в който трябва да кажем, че Георги Петков изигра мача на живота си. Стражът бе в основата на спечелването на Купата от неговия отбор, защото той вчера имаше ден. Ден, който го вкара и в историята, като най-възрастния играч, печелил този турнир.

42-годишният вратар спаси всичко, което можеше да бъде спасено и с това допринесе неговият отбор да ликува в края на мача. Петков е бивш играч на Левски. Той има спечелени 7 трофея с отбора на „сините” и по ирония на съдбата тези 7 трофея са и последните, които Левски е печелил. Какво да кажем за Петков? Голям вратар, дребен човек.

Разочарованието е огромно, особено, когато през последните години си загубил три важни финала, но нека да припомним една фраза, използвана доста често от нас левскарите, която винаги трябва да изплува в съзнанието ни в такива моменти и тя е: Пише се Левски, чете се Любов. Любовта към отбора превъзхожда всички титли и купи, спечелени досега.

Предстоят ни още три важни мача до края на измисленото българско първенство, което беше създадено, за да вкарат един тумор в него. Имаме мач с Лугорец в Разград, след което домакинство на Литекс и за финал мач с Верея. Трябва да преминем и през този катарзис, който съдбата ни отреди и да се вдигнем много бързо, за да спечелим и трите двубоя, защото ние сме Левски! Левскар да си братко е чест!

В категории: На терена , Спорт


14
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
14
Коментара по темата
14.
Monk
23.07.2018 16:30:08
0
0
През 1991 изведнъж цъфнаха два отбора„Левски“ – вашият и този на Томас Лафчис „Левски“ 1914“. Как ви изтласка Лафчис навремето? - „В спора за президентския пост фенклубът категорично застана на моя страна и оспорваше легитимността на Томас Лафчис. Насрочени бяха избори в сградата на „Съюза на слепите” на улица „Парчевич”. Тогава дойдоха барети да пазят Томето от гнева на ултрасите. Появиха се два клуба. Те регистрираха тогава „Левски” 1914”, а нашият се казваше просто „Левски”. Оказа се, че никога нашият любим клуб не е бил регистриран. От 1937 г. до 1991 г. сме били нелегитимни един вид. А с идването на 9 септември 1944 г. клубът е заличен на практика.“ Илия Козарев член на Управителния съвет на ПФК Левски: „Левски вече е фалирал два пъти през първите 30 години от съществуването си.“
13.
123
11.05.2018 11:44:34
0
1
Левскар да си братко е срам!
12.
Уефски
11.05.2018 11:41:36
0
1
Загубиха три поредни финала за купата ....
Пак декларации,доноси и т.н
ФК Донос Уефски Подуене освен Евроидиоти са и БГ идиоти номер 1 .
Срамите името на Апостола !
11.
ДС Левски
11.05.2018 11:27:18
0
1
Настоящият ФК „Левски” е фалшив! Това заяви Петър Петров, който през 1992 г. е регистрирал клуба и твърди, че е истинският му президент и притежава документи, с които може да докаже, че емблемата и марката „Левски” са негова собственост. „Това, което се тиражира в медиите, няма нищо общо с истината. Господин Батков никога – заявявам го най-официално – никога не е бил президент на ФК „Левски” и собственик”, каза Петров. „През 1988 г., когато вече условията позволяваха, си направихме инициативен комитет за възстановяване на ликвидирания от БКП спортен клуб „Левски”, разказа Петър Петров. Той има документ от 1952 г., в който пише, „по решение на ЦК на БКП от 27 август 1949 г., спортен клуб „Левски” е закрит и дружеството е преминало от териториален към производствен принцип.”
10.
ххх
11.05.2018 11:08:00
0
1
Кво ни занимавате с тъпотии ,кой как се чувствал след някакъв тъп мач !Левскарите както обикновено ,не могат да губят достойно и все някой друг им е крив ,я съдията ,я вратаря ,я земното притегляне, а истината е ,че толкова си могат .Не ,че славия е голям и изобщо някакъв отбор ,просто левски са некадърници ,както и всички останали български отбори ,там цска и т.н. и дори треторазредните чужденци не могат да ги спасят.Закривай ,кво му се палите толкова, баси цирка наречен български футбол .
9.
До 4
11.05.2018 10:39:24
0
0
Драги, ЦСКА няма как да бъде изхвърлен нито от Лига Европа, нито откъдето и да било. Просто автентичния ЦСКА вече не съществува. Един приятелски съвет - наричай нещата с истинските им имена - Чавдар Етрополе - Литеск Ловеч. Това е днешното ЦСКА - София. Айде, живи и здрави.
8.
Bingo
11.05.2018 08:38:00
1
1
Говеда!!!
7.
*********
11.05.2018 01:17:08
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
хейт
11.05.2018 00:14:44
0
7
Левскарите играели белот без купи :)
5.
Морскосиньо
10.05.2018 23:43:00
0
4
Ако бяхте толкова добри и на терена, както и в писането на декларации, щяхте да бъдете носители на Шампионска лига. Всички са тъпанари и ментета, само левскарите - чисти арийци.
4.
Припознавач
10.05.2018 22:50:49
2
11
Човек не може да мрази това което го разсмива! Тази синя трупа от години разсмива всички в България, в Европа ги знаят като евроидиоти, даже и в Азия ги разбраха. Сега трябва да се съсредоточат в доносите за да може ЦСКА отново да бъде изхвърлен от лига европа, иначе нямат шанс.
3.
Запознат
10.05.2018 22:32:16
7
11
Човек който е щастлив от чуждото нещастие се нарича нещастник,за последните 24 часа видях много нещастници да се радват, че Левски са загубили неква тенекия, нещастниците не могат да обичат,а само да мразят,щастливите хора обичат дори и да са на дъното или на върха, вчера единият отбор си напълни стадиона при положение че само губят ,а другите имаха 68+2 годишен "Юбилей и пак не можаха да съберат толкова публика колкото има снощи на финала ФАКТ!!!
2.
Възмутен теляк
10.05.2018 21:46:30
2
9
Е,как разбраха че е дребен човек Георги Петков? Дребни са тези пишещи подобни глупости!
1.
m
10.05.2018 21:26:25
4
10
тия па тия па цял сезон са гола вода.от 15 мача са с две победи над оранжево-червените.взеха 4-5 победи и си повярваха,ама както обикновено ги приземиха тежко.и за тях няма нищо,може да няма и трето място на 12 точки от втория...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори