×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Близки на жената, обвинена в кражба на телефон от магазин: Станало е недоразумение, върнахме устройството


03 Май 2018, Четвъртък, 18:40 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА


Жената, която е обвинена в кражба на телефон от магазин в жк „Бр. Миладинови“ в Бургас не е задигнала устройството, а е станало недоразумение.

Припомняме, че тази сутрин в ефира на Нова телевизия разпространиха кадри от обекта, на които се вижда как руса жена взема мобилен апарат на малко момиче, оставен на касата, заедно с рестото. (ВИЖ ТУК)

Майката на обвинената в кражба се обади в редакцията на Флагман.бг, за да представи и тяхната гледна точка. Тя обаче пожела да се представи, нито да каже как се казва дъщеря й.

„Никой нищо не е откраднал, станало е недоразумение! Всеки ден пазаруваме от този обект, живеем на 50 метра от него, много добре знаем, че има видеокамери, как ще си позволим да откраднем нещо?!“, каза тя.

По нейни думи дъщеря й видяла, че това не е нейният мобилен телефон едва след като се прибрала. Апаратът бил изключен и не е успяла да се свърже с притежателя. Тази сутрин е отишла до Второ РУП-Бургас, за да го върне. Бащата на детето получил устройството, без да има претенции към жената, обясни още майка й.

В категории: Бургас


19
Коментара
Флагман.БГ Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 25/05/2024, Събота 16:40 2
19
Коментара по темата
19.
Мая Стоянова- майка на детето
08.05.2018 11:41:26
0
1
Здравейте, с тази публикация искам да благодаря на всички приятели, познати, непознати,медии, управителката на магазина г-жа Яна Кокаланова и служителите на 2-ро РПУ Бургас за оказаното съдействие в издирването на жената, откраднала телефона на дъщеря ми. Тя действително, след намесата на униформени се свърза с нас и доброволно предаде телефона на съпруга ми, а не на полицията, както твърди в една от медиите. Но с чиста съвест държа да уточня, че той не беше случайно или неволно попаднал в чантата на госпожата. Всички снимки и клипове на дъщеря ми бяха изтрити, след включване на телефона заваляха съобщения за настройки към друг мобилен оператор и пропуснати разговори, които явно бяха предназначени за "новия" ползвател на апарата. Ние като родители сме предприели всички законови мерки, подали сме жалба и госпожата ще си изтърпи последствията. Но само се моля, да си е взела поука и да разбере, че няма ненаказано зло.
18.
*********
04.05.2018 14:08:54
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
До 7,8,9,13
03.05.2018 23:26:16
0
3
“ q “, което на английски е (кю), не е “Я” Изтрийте ги тези коментари, че не са на български, а и са неграмотни и трудни за четене!
16.
*********
03.05.2018 21:13:58
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
Не се знае коя
03.05.2018 20:59:44
0
1
14 защо да си замълчи майката тя е обвинена а вие си поволявате да се обращате на Ма познавате ли ги или да пишете нищо
14.
майка на крадла
03.05.2018 20:48:02
0
4
Боже каква елементарна, майка. По-добре си замълчи ма, излагате се още повече семейно. Разбрахте май и вие като нас, че е недоразъмение чак като цъфнахте на запис.
13.
Qqqqqq
03.05.2018 20:43:23
3
1
10 Da edin e choveka koito pishe i se vijda qsno po imeto a vie ne sadite li bez da ste zapoznati oglejdala se Da no vie s dete vlizaliliste v magazin a se vijda qsno che nqma drugi klienti kakvo e nabliodavala kasierkata samo mi kajete i nesam nito edna ot vas posochenata no i nesam tolkova chernogleda
12.
КоНе?!
03.05.2018 20:34:15
0
9
Типичната бъдеща майка на България,като 80%, от които са без престижно образование или дори с липсващо такова,вероятно пришълец от малък град или друго населено място,в което, докато ходи до магазина за газиранко и цигари,лотарийно билетче и месо в опаковка, стъпва върху животински фекалии с чехлите от вкъщи,по цял ден се чеше на дивана и разчита на заплатката на полуграмотния си коплексиран мъж с извадена от джама на колата си- ръка.С една дума пълна "мар да",която след едно родено дете се превръща в свИня майка крайи.. Еми сори. Нито култура на тялото, нито на ума.. Ядене пиене и потен кекс нощем в панелката кутийка,а на другия ден при господарите за стрижба доене и цедене.. Прилича ли ви това на полу-зеленчук полу-животинка,като американската болна нация от полу-примати?? И това нещо ще ми възпитава деца..точно както друго нещо е възпитало нея..
11.
Чиста
03.05.2018 20:15:33
0
5
Чиста кражба ,преди да го вземе се огледа наляво надясно и тогава го лепна и както каза колегата по долу защо не го върна веднага ами след като се видя то телевизията .Долна крадла .
10.
Wqqqq
03.05.2018 20:12:41
0
6
#7,#8 и #9 един и същи човек пише,ние сме прости защото.Не оправдава нищо,ама нищо дъщерят ти ли е,ти ли си,няма значение,но кой взима ей така чужда вещ.Деменция ли имаш,че не помниш и различаваш своята от чуждата вещ.Не на нас тия,ясно че няма да кажеш:Да,прибрах телефона и ако мине номера,но ме разкриха и то доста публично и затова,дай да скалъпя някакво оневиняващо оправдание...Само наивните ти вярват,като гледам се намират такива дето клъвнаха на оправданието ти.Не те е срам...
9.
Maikata
03.05.2018 19:18:16
2
2
Neznam koq q sasetkata no q prezovavam na sreshta da mi kaje kakvo e otkradnato ot cqloto mi semeistvo mila sasetke haide kajete mi kakvo vi vze moeto semeistvo tova che vi dostavq udovolstvie da me klevitite e drugo gotova sam na publichna sreshta i da dokajete tova koeto pishite
8.
Qqqqqq
03.05.2018 19:06:57
2
1
S koi deca nali q poznavate s razlichni deca li e pishe che jivee v Dolno Ezerovo i sled preglet na deteto e dragnala za Burgas ami proverete be ne sadete taka nito se e okrivala nito e bqgala nali taka napravete spravka pri lichnia lekar koga e bila koga e predala telefona ako ne go predade shte e losho predava go pak losho koe e pravilno be sadnici da ostavi bolnoto si dete i da se varne v Burgas da tarsi roditelite v parviq ofoben miment e namerila roditelite zashto ste tolkiva zlobni be hora8
7.
Qqqqqq
03.05.2018 18:58:29
2
0
Sasetkata qvno ste kamerata na kompleksa haide da posochite kakvo e otkradnato ot tova seemeistvo shtom tvardite tova i na vaz li maikata se e hvalila Sasetkata ne saditeli nepravilno vie garantirate li che nqma da napravite greshka i oshte neshto ako poznavahte tova semeistvo shtqhte da znaeete che te nikoga ne posqgat na chujdo pokajete se sasetkata zastanete zad tvardenieto si che sa kradli
6.
Jasi
03.05.2018 18:57:58
3
1
Никой не е на мястото на другия че да коментирате толкова жестоко жента е с малко дете нормално е да се е объркала на камерата все вижда че детето пипа и тя се опитва да го усмири .Стига бе хора знаем какво е да си с деде в магазин
5.
хот дог
03.05.2018 18:34:55
2
4
е как го е помислила за своя, като на записа се вижда, че тя си държи нейния телефон в ръката ... ние доматите с колчетата ги ядем ;)
4.
Боби
03.05.2018 18:09:21
4
3
Абе хора защо сте толкова черногледи защо никой не вярва на станалото ами ако е.истина ...
3.
Momo
03.05.2018 18:01:38
2
6
Как пък не,тая често я засичам из магазините в Братята,и все с деца щото така по-невинна,от срам че я показаха по тв върнаха телефона.Чиста кражба,колко пъти погледна към телефона,видя че момиченцето го е забравило и си замълчава за да го вземе.Недоразумение било,божеее...Ако е недоразумение ще върнеш телефона веднага,а не след като те разкрият.
2.
Съседка
03.05.2018 16:08:34
2
10
Случайно , друг път. Тя краде редовно а майка й се хвали . Те цялото семейство крадат. А тази русата овца не работи. И от другия магазин е крала.
1.
dd
03.05.2018 16:05:49
1
11
Знаели, че има видеокамери, за това не си позволявали да откраднат.
Ако нямаше ... кво щеше да стане
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин "Хамас" складирали оръжия в България за нападение на израелското посолство в Берлин Немски издания публикуваха информацията, като се позовават на службите за сигурност Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Възход на десните партии преди евровота, но са възможни обрати Хипотетични обединения и задкулисни ходове съпътсват борбата за ЕП   Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Скъпо било в Париж - не сте яли на летище Варна, жена плати 35 лв. за сандвич Пътничката останала шокирана от сметката Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Ф-Студио със Стефан Magic – пътя от хазарта, ръба на смъртта и отчаянието до фокусите и вярата Може ли карта да „изчезне“ пред очите ви и да се появи на друго място? Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Дигитална изложба, книга с разкази и анимационна работилница съпътстват „Златната липа“ 2024 Ето какво още да очаквате на филмовия фестивал Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна Три жени и един мъж са откарани в болница след пожара във Варна На място са били изпратени пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка Той ли ще е "Ергенът" №4 Той ли ще е "Ергенът" №4 Актьорът, който коментираше с типичното си чувство за хумор миналия сезон на "Ергенът", отново се шегува с романтичното риалити Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех Тодор Байчев призова симпатизантите на БСП към активност в изборния ден и подкрепа с бюлетина номер 24 Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари Защо албанска песен скара жестоко тези двама чалгари И двамата изпълнители купили правата над една и съща чужда песен Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно Борисов: Кирил Петков пред мен си призна , че ме арестува незаконно На изборите на 9 юни трябва да има отчетлива разлика между ГЕРБ - СДС и ПП-ДБ, смята той
Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Депутати искат забрана за смартфони за лица под 16 години Едно на всеки четири деца развива зависимост към телефона Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Бягащи от мобилизация украинци гърмяха по граничар Плюли си на петите заедно с оръжието на ченгето Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Почина култов режисьор, номиниран за Оскар Най-известен е с филма си от 2004 г. Super Size Me Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Тя е най-скандалната певица - "облече" авточасти за премиерата на филма си Певицата заложи и на нова фризура за важното събитие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Политици вкараха в кампанията си цената на дюнера, немците плащат 9 евро за турското ястие Средно на ден в страната се изяждат 3 милиона броя След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори