×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Набирането на кандидатури за стипендии от кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“ продължава


Набирането на кандидатури за стипендии от кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“ продължава
До момента в кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“ – за таламтливвите деца на Бургас, бяха изтеглени първите трима победители в категорията „Изкуство“
02 Май 2018, Сряда, 14:57 ч.

Предстои и третият финален етап на кампанията - в категория „Спорт“, чието начало ще бъде дадено в края на този месец

Набирането на кандидатури в категорията „Наука“ в съвместната кампания на Община Бургас и Триа Сити Център в подкрепа на бургаски деца с изявени таланти продължава. Всички желаещи да участват в надпреварата за стипендия на стойност 900 лв. могат да подадат своите документи на електронен адрес – [email protected] до 30 май.

Децата, които могат да кандидатстват за финансова подкрепа от кампанията трябва да отговарят на следните критерии:

1.      Да учат и живеят на територията на Бургаска област;
2.      Да са ученици от 1 до 12 клас;
3.     Да имат отличия от международни форуми, конкурси и олимпиади.
От категорията ще бъдат изтеглени трима победители, които сами ще могат да изберат начина, по който да получат стипендиите си – в пълен размер от 900 лв. еднократно или по 100 лв. в продължение на 9 месеца от изтеглянето.

Необходими документи за кандидатстване:
1. Копие от удостоверението за раждане или лична карта на детето;
2. Документ, удостоверяващ класиране или спечелена награда;
3. Служебна бележка, издадена от училището, удостоверяваща, че детето е ученик;
4. Служебна бележка, издадена от спортния клуб, удостоверяваща, че ученикът не е със спрени състезателни права.
5. Резултатът от класирането в областта на спорта се удостоверява с протокол от състезание, предоставен от съответната  спортна федерация.

До момента в кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“ – за таламтливвите деца на Бургас, бяха изтеглени първите трима победители в категорията „Изкуство“.

Това бяха талантливата Христиана Въжарова - За крехката си 17-годишна възраст, тя вече е печелила две първи и едно второ място на престижния международен фестивал Bucharest Dance Festival 2017, първо място в раздел класически танц, сола над 16 години на IDO EUROPEAN BALLET, JAZZ, MODERN AND CONTEMPORARY CHAMPIONSHIPS 2017.

След нея късмет имаше и 17-годишният Радослав Свирецов. Негова снимка е сред победителите в руския фотоконкурс 35AWARDS, където се избират 100-те най-добри снимки на годината 2016-2017. Снимката на Радослав е победител в категория Пейзаж-ден. В конкурса са участвали повече  от 190 000 снимки на над 70 000 автори от 136 страни.

Късметът се усмихна и на Полина Иванова, която е лауреат 1 степен за дуетен съвременен танц, лауреат  1 степен за класически танц - трио, лауреат  1 степен за класически  танц - соло, както и Гран-при за съвременен танц - соло на Международен фестивал-конкурс "Рози на Казахстан", гр. Астана, Казахстан. Освен това Полина има и множество призови места на редица международни фестивали, сред които и 1 място в категория "Съвременни танци"  за професионалисти , възраст 12-15 г. на XV национален фестивал на камерния танц , организиран от ОП "Младежки център" към Община Хасково.

Те вече получиха своите стипендии в пълен размер, които им помогнаха да се подготвят за следващата си голяма победа.

След приключването на категорията „Наука“ предстои и третият финален етап на кампанията - в категория „Спорт“, чието начало ще бъде дадено с края на втория етап в края на този месец.
Повече за кампанията може да прочетете в сайта www.triacitycentre.com или във фейсбук страницата на търговския център Tria City Centre Burgas

В категории: Просвета , Бургас


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори