×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Издигат модерен къмпинг в уникална местност край Поморие


Издигат модерен къмпинг в уникална местност край Поморие
Общинският къмпинг ще има всички удобства за почивка – инфраструктура, ток, вода и интернет, обясни кметът Иван Алексиев
03 Април 2018, Вторник, 17:06 ч.
Автор: Флагман.бг

Сутринта почиващите ще посрещнат морския изгрев, а вечерта ще се насладят на потапящото се в Поморийското езеро слънце

Общински къмпинг за кемпери и каравани, с ток, вода и интернет правят край Поморие. Той ще бъде изграден на уникално място – в местността Косата, която се намира на два бряга – на Черно море и на Поморийското солено езеро. 

В местността Косата имаме два терена, които са подходящи за тази цел, поясни кметът Иван Алексиев пред БНР-Бургас. Предложението му бе прието на днешната сесия на Общинския съвет в морския град.

"Имаме много хубави терени, които са уникални. Те са тип бунгала и там много хора обичат да почиват. Единия вече сме го изчистили, другия предстои и него да го изчистим. Вместо да се презастроява, ние решихме да там направим къмпинг - с изграждане на инфраструктура – ток, вода, интернет, за да може хората като дойдат тук да се чувстват добре, да имат елементарни удобства за почивка. Оттук нататък започваме да го реализираме. За този сезон може би няма да сварим. Затова единия терен сме почистили, ако успеем да сварим за този сезон и вече за догодина да подготвим и другия терен", обясни Иван Алексиев.

Двата терена са около 8 дка. Къмпингът е в активите на общинското предприятие „Стопанисване и управление на общинските имоти“.

„Идеята на Общината е да развие и да надгражда туризма. Търсим нови форми и смятаме да развиваме къмпингуване при ясни правила и параметри, добави кметът.

Мястото е невероятно красиво и със сигурност ще привлече много туристи, дори и такива, които са любители на петзвездните почивки. Сутринта почиващите ще имат възможнистта да посрещнат морския изгрев, а вечерта да се насладят на потапящото се в езерото слънце.

В категории: Поморие


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Петър
08.04.2018 07:41:45
0
2
До 9,
Питай се защо хората в градовете не гласуват, а не защо го правят на село!
Това между впрочем е частица от децентрализацията на управлението!
Но, просто не е за тези хора!
Те могат да лъжат, да крадат, да манипулират, да отчуждават, да национализират, но не и да създават...
Гласувайте, или ще продължават да го правят циганите.
11.
обективно
04.04.2018 12:56:16
3
5
В тази държава нищо не става без лъжи, залез в езерото ама на кукуво лято . Но както и да е, това е дребен кусур, поне комарите ще стават по-едри и по-лесно ще се броят от екобандитите. Иначе идеята е много добра, ще има хляб за некои роднини.
10.
Помориец
04.04.2018 12:30:21
2
5
Браво най накрая добри новини-Стига бетонни джунгли
9.
Не е по темата
04.04.2018 11:29:33
2
10
Питам се защо селата си избират кмета сами,а кметовете на градовете се избира от хората живущи в прилежащите общини . С две думи живущите в градовете живеят с избора на други.На ли се сещате ,че ако не гласуват селата на община Поморие Алексиев ще е кмет единствено на закритото сметище.
8.
Петър
04.04.2018 09:47:48
2
10
Преди да харчите публични средства за едно търговско предприятие, по добре инвестирайте в изграждането на самата инфраструктура на града! Не плащаме данъци на политици, които се изживяват на бизнесмачовци в пазарна икономика, каквато сме, или Кмета е на друго мнение?! Престанете да "слагате каруцата пред коня", когато използвате чужди финанси, Уважаеми управляващи!
Добри идеи, от тука до Юпитер, колкото си искате, но всички те реализирани от Вас /политиците/ имат само едно следствие... дългове и разруха.
7.
Добре ще е
04.04.2018 00:17:30
1
16
Това е добра идея, ако е истина. Преди 4-5 месеца бях минал оттам и видях, че са разчиствали някъв терен с бунгала. Тази местност наистина е много хубава, но Гарденията и Релакса загрозяват пейзажа. Поморие е ужасно застроен по крайбрежната ивица, особено в Северната си част. Трябва да бутнат крайбрежните сгради и да забранят всякакво строителство около плажа и езерото, защото много им дърпат туризма назад, а това им е единствения шанс да стигнат Несебър и да имат 4 месечен туризъм. Освен това в Поморие има много, ама много строежи, като те нямат плаж за всички туристи. Освен това не са оставили една градинка и са изрязали всички дървета, като някакво гето е, защото курортите се свързват предимно със зеленината. За мен Поморие и другите морски градчета са отвратителни, а едно време бяха готини. Несебър, Поморие, Созопол, Приморско, Китен, едно време много ми харесваха, ама сега като отида в някое от тях и се отвръщавам от грозните цветни мастодонти, които са запушили крайбрежието
6.
Стоян тончев Пердашката
04.04.2018 00:10:36
0
6
Много обичам да си играя с играчки за възрастни,иначе ми е нервно постоянно
5.
Стоян
03.04.2018 22:32:29
10
7
Браво кмете! Така се прави.
4.
Kela
03.04.2018 22:05:20
1
5
Martin Du6ev i bratovchet mu Uzunkata do koga 6te sa na karma.
3.
Разруха 2.0
03.04.2018 21:37:39
3
22
И последното рйско кътчето в Поморие лека полека отива в ръцете на мутрите и чалгата. Спасителна вишка, обръщало-хранилка за паяка, бетонни строежи.... Това беше. Адиос!
2.
Позитивен
03.04.2018 21:03:42
7
22
Идеята е отлична, дано само да не стане "хубава работа, ама българска". И поставете човек да ги контролира, че хипитата са скарани с хигиената.
1.
Бургас
03.04.2018 20:59:18
5
16
Голямо браво!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори