×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Неизбежна отбрана ли? Спомнете си Петко Лисичков и погледнете пловдивския д-р Иван Димитров


Неизбежна отбрана ли? Спомнете си Петко Лисичков и погледнете пловдивския д-р Иван Димитров
Петко Лисичков (вдясно) днес отказа да си спомни за разстрела на Голямата Рижа, казусът с доктора(вляво) силно мирише
06 Март 2018, Вторник, 16:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Шофьорът с моторчето бе оправдан за разстрела на Голямата Рижа, но случаят с рентгенолога от Пловдив е различен, затова нека се затишим

Кога се превишават пределите на неизбежната отбрана, според действащия към този момент Наказателен кодекс на Република България? Трябва ли да се разширят, за да опазим себе си, дома си, близките си? Недостатъчно защитени ли са живота и здравето ни при непрекъснато растящата криминална престъпност?

Това е основната тема на дебата в публичното пространство от последните два дни. До преди няколко часа всички бяха убедени, че д-р Иван Димитров, застрелял крадеца-рецидивист Жоро Плъха, е действал в условия на неизбежна отбрана. Такива бяха оскъдните факти, които стигаха до нас чрез пловдивските медии и заради мълчанието на разследващите органи, воглаве с прокуратурата.
Атакуван е дома му, докато семейството му спи, нападнат и ранен с нож от крадливия ром, опитал да защити себе си и най-близките. Ромът е имал и съучастник, така че докторът е бил в ситуация на тотален шок и ужас. Пистолетът е бил на тайнствения съучастник, който обаче впоследствие отпадна като присъствие. Промени се и собствеността на ножа.


Д-р Иван Димитров е в правото си да застреля циганина, влязъл в дома му, смятат стотици хиляди българи, но фактическата обстановка се оказа друга

Тази сутрин от Окръжната прокуратура в Пловдив изнесоха съществено различна фактология, която напълно опроверга твърденията на роднините на д-р Иван Димитров. А именно – рентгенологът е бил сам в дома си, наблюдавал е 30-ина минути циганина, докато тараши из двора му без да се обади на полицията, застрелял го е с незаконно притежаван пистолет,  накрая се оказал прободен в крака от собствения си нож. Нещо повече - домакинът повикал авер, с когото разчистили следите, даже измили и ножа.

Каква е истината в подробности ще стане ясно при провеждането на следствения експеримент, но от твърденията на прокуратурата трудно може да се изгради защитна теза, че е действал в условия на неизбежна отбрана, категорични са юристи, с които Флагман.бг разговаря днес.

По тази причина даваме типичен пример на действие при неизбежна отбрана с убийството на Калоян Стоянчов-Голямата Рижа, който бе застрелян от бившето спецченге Петко Лисичков на 20 септември 2009 година.


Голямата Рижа бе разстрелян като куче през 2009 година. Това е една от последните му снимки

Лисичков днес бе открит от наш репортер с молба да коментира настоящия казус в качеството му на бивш спецполицай и пряк участник в сходен екшън. За съжаление обаче той отказа каквото и да било изявление. Последно за него се знаеше, че след окончателното му оправдаване от съда, е станал бодигард на важна фигура от бургаския бизнес, живееща в столицата, но след внезапната кончина на единствения му син през 2015 г., е напуснал, защото се е затворил в себе си, а днес житието му е покрито от тотална безизвестност. "Всичко хубаво ви желая.", бяха единствените думи, които Лисичков произнесе пред Флагман.
Той бе осъден на първа инстанция – Бургаския окръжен съд на 1 година и 6 месеца условно с 4-годишен изпитателен срок и обезщетение за бащата на Рижата - 40 хил.лв. На втора инстанция присъдата бе потвърдена, но през 2011 година Върховният касационен съд напълно я отмени.

Какво пише между кориците на Касационно наказателно дело 1911/2011 година и каква е разликата с казуса от Пловдив

На 20 септември 2009 година край бургаския ж.к.Меден рудник Калоян Стоянчов - Голямата Рижа, управляващ лек автомобил Ауди засича мотора на Петко Лисичков. Голямата Рижа с нецензурна жестикулация, предружаван от свой приятел, държащ нож в ръка, се насочва към Лисичков. Ексбаретата вижда двама мъже срещу себе си, агресивни и въоръжени, опитва да се защити с палка, която обаче му е отнета, както по делото пише „със специални умения”.

Голямата Рижа и приятелят му събарят Лисичков на земята и започват да го налагат с палката и ритници. В ръката на единия присветва острие на нож. В този момент Лисичков вади законно притежаваното си оръжие и прострелва с четири изстрела тялото на Калоян Стоянчов - от упор.

„Няма съмнение, че в рамките на нападението подсъдимият се е защитавал. Стрелял е срещу един от нападателите си, за да го отблъсне, защото животът му е бил в опасност предвид репутацията на младежите, за която Лисичков добре знаел. Пределите на неизбежната отбрана не са превишени, защото обвиняемият е действал в състояние на уплаха”, пишат в мотивите си тримата съдии от ВКС.

Те анализират, че от направените в досъдебното производство съдебно-медицински експертизи ставало ясно, че Калоян Стоянчов е отблъснат едва след третия изстрел, който е засегнал големи кръвоносни съдове на белия дроб, от което е последвал сериозен кръвоизлив. Последният четвърти изстрел, довършил Голямата Рижа е бил излишен, но пострадалият е действал в състояние на уплаха и самозащита.


Голямата Рижа е бил и дрогиран с коктейл от наркотици, сочи съдебно-ледицинската  експертиза  кадър: архив на ТВ СКАТ

В закона няма легално изискване отбраняващият се да подбере възможно най-лек и безболезнен за нападателя начин на защита, още по-малко да избяга, както и за равностойност между причинените и предизвикани вреди. Казаното е така, защото законът позволява упражняване на активна защита”, допълват магистратите от ВКС.
При това сравнение най-разумно е да приключим с гражданските протести. Прокуратурата пусна пловдивския лекар от ареста срещу мярка за неотклонение "Подписка", поради чистото му досие. Предварителното производство обаче и съд ще има. Изходът няма как да бъде аналогичен с този по случая с Петко Лисичков.





39
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
39
Коментара по темата
39.
Докторър все пак Е НЕВИНЕН
09.03.2018 11:42:58
2
2
Е КАК да вярвам на прокуратурата ?
Дали да не напомним , че същата тази прокуратура само ден преди това се кълнеше , че плъха бил застрелян докато крадял фарове ???
Насосват си всичко както им е угодно ,а обикновените хора кучетата ги яли !
И що не отговорят на въпроса : КАКЪВ все пак го дири един ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК и рецидивист в 2 часа посред нощ в чуждата къща ??? И след като след ДЕВЕТ присъди същият НЕ Е в затвора , каква е гаранцията , че ако получи десета ще влезе ???
38.
za kumonizma
09.03.2018 06:24:36
2
1
като гледам някви малоумни приказки за по кумунизъм и престъпността малко да ви светна понеже се твърди че нямало престъпления,нямало ли колкото искате е имало но тук идва заблудата защото е царяла пълна дезинформираност сега четете тука по телевизия гледате горе доло се добива представа,макар да са напълно зависими медиите.а тогава какво беше една телевизя един вестник никога няма да кажат такива новини защото живееш в правилният строй и такива неща няма там.Нищо че някои може да убие синът ти или баща ти ,достатъчно е да имаш партиен билет и ще ти се размине ,а ако си опечален и роптаеш за неправда може да те пратят на приятен лагер да чукаш камъни
37.
ivan donkov buhala
09.03.2018 05:57:21
2
1
кой беше рижата и какъв беше този лисичков не сам ги чувал??
36.
DOKTORA E UBIEC
09.03.2018 04:50:22
2
3
6TOM PRITEJAVA NEZAKONNO ORAJIE,UBIVA 4OVEK,I PRIKRIVA SLEDITE NA GNUSNOTO SI PRESTAPLENIE,ZASLUJAVA MAKSIMALNATA PRISADA ZA UBIISTVO.
35.
mlad kenef
07.03.2018 16:35:33
3
10
И се радвам че рижавия наркоман е мъртъв! Един боклук по-малко! И не ме интересува колко други наркомана ще натиснат червения бутон! Но все пак има боклуци още много в държавата....
34.
Пишман юрист
07.03.2018 15:53:09
0
6
Заради смешните и жалки присъди,които получават тез боклуци ,се чувстват безнаказани. Нормалните хора са отчаяни и затова се стига до такива ситуации. Виновни са законодателите , а не прокуратурата , съда или МВР .Благодарение на адвокатското лоби в парламента законите се пишат с толкова вратички ,да може да лапат. Затова мангалите крадат , щото знаят ,че пангото ще им се размине,затова доктора има незаконно оръжие,щото знае че и да го хванат с него нищо няма да му направят. Поуката е , няма държава.
33.
Маг Славчо
07.03.2018 14:35:41
7
3
Доктора се слави като бияч и сприхав човек сред съседите си..... След като е изтрезнял реве,ама е късно.... Най-добрият развой се очертава...и рецидивиста умрял,и убиеца зад решетките :)
32.
човек
07.03.2018 10:00:49
4
16
Доктора трябва да бъде награден,затова,че ни отърва от един боклук,който ако не беше убит,щеше да продължава да краде и да убива гадината мръсна!!!!!!!!
31.
Hahah
07.03.2018 09:28:54
0
8
Касабова обича да притоплянстарите си манджи
30.
БГ резил
07.03.2018 08:33:39
2
10
А ти защо приемаш изнесените факти за чиста монета? То и сделката за ЧЕЗ сигурно я приемаш за най-прозрачната... Аман от коне с капаци!
Как я мислиш тая - умен, интелигентен човек да си помисли, че може да прикрие убийство? Да не е чувал за камери, експертизи, ДНК и т.н. Това да не ти е бай мангал дето наръгал Айшето, докато пикаел?
29.
Куртев
07.03.2018 08:11:18
16
13
Само малоумници в тази държава, няма ли един, който разсъждава и който чете фактите. Факта е, че така нареченият "Плъх" не е влизал в дома на убиеца, дали изобщо е успял да проникне в гаража, е най-малко спорно. Освен това "невинният" стрелец е чистил доказателства и не се е обадил сам на полицията, та дори и след обийството, какво говорим преди това. Има разлика от земята до небето, да си пазиш частната собственост, като някой ти нападне дома и да застреляш някой на улицата и после да чистиш капките кръв и да укриеш пистолета. Това са предумишлени дейстивя и сочат 100% вина в извършено престъпление. Повтарям за малоумните, фактите които всеки може сам да види са, умишлен опит за скриване на доказателства и необаждане в полицията, след извършване на убийството. Всичко друго са версии и гледни точки.
28.
audi
07.03.2018 07:37:30
2
6
na doktor4eto mu izlaha 5 pregre6eniq i izluga brutalno,za pandiza si e otwsqkude
27.
Боко суджукс
07.03.2018 06:28:05
4
11
Много го е страх от протести щот' не се знае как ще завършат и дали ще е примиер крадец
26.
Медал за доктора
07.03.2018 02:00:45
2
24
Мачкай мангалите. Едно време в магазин не ги пускаха, сега крадат, убиват, наглеят, помощи, безплатен ток, обезлюдиха селата. Скелет кога ще почнете да гоните битовата престъпност в Бургас и областта?
25.
Nema Takava Darjava
07.03.2018 01:19:13
0
2
Напълно съгласен съм с номер 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.
До... Кога?
07.03.2018 01:02:59
2
1
Що бе? Да не са им спрели по някакъв начин частните уроци? Ми те на заплата не разчитат. Виж, лятото е друго нещо. Няма частни уроци и те излизат да протестират.
23.
До... Кога?
07.03.2018 01:01:44
2
0
Що бе? Да не са им спрели по някакъв начин частните уроци? Ми те на заплата не разчитат. Виж, лятото е друго нещо. Няма частни уроци и те излизат да протестират.
22.
До... Кога?
07.03.2018 01:01:02
2
3
Що бе? Да не са им спрели по някакъв начин частните уроци? Ми те на заплата не разчитат. Виж, лятото е друго нещо. Няма частни уроци и те излизат да протестират.
21.
До... Кога?
07.03.2018 01:00:17
1
5
Що бе? Да не са им спрели по някакъв начин частните уроци? Ми те на заплата не разчитат. Виж, лятото е друго нещо. Няма частни уроци и те излизат да протестират.
20.
до Флагман
06.03.2018 23:45:01
3
31
Вие в качеството си на главен прокурор ли пишете, че призовавате да спрат протестите? Протестите ще спрат когато народа реши, че мангалите не може да влизат да крадат, да са с 9 присъди, да не си плащат тока, да строят незаконно, да пребиват за една кокошка, да им плащаме помощи и др. Така, че доктора трябва да се награди за постъпката си.
19.
Стойчо Бахчеванов
06.03.2018 23:09:14
7
25
Откъде пък се знае че версията на прокуратурата е вярна и е истина .Аз поне нямам доверие на никоя институция свързана с правораздаване.
18.
Лисичков
06.03.2018 22:53:58
12
14
Е героя на бургазлий и неговия случай по нищо не си прилича с този на доктора,докито е нагазил в л@йн$та много яко
17.
Бай Петко
06.03.2018 22:27:29
1
21
Много спорно всичко това надали и така наречените Юристи могат да обяснят кога точно започва неизбежната отбрана ами те Полицайте не смеят да си исползват оръжието дадено им със закон па кво остава за простлюдието а що се отнася за доктора че се е защитил човека няма лошо но от прочетеното разбирам че е имал време дареагира и по друг начини но уви взел е закона в своите ръце очевадни са пропуските в Закона трябва Голяма Промяна
16.
До 8
06.03.2018 22:20:42
5
13
Учителите не трябва да получават заплати,защото продават дипломи на мангалите.
15.
..
06.03.2018 22:19:23
0
22
Едно е ясно, повечето като Рижата и Горан умират млади, а другите гният в затвора. А нармалните хора си пием биричката всяка вечер и си живеем живота
14.
стига
06.03.2018 21:54:42
11
19
простотии. И мангалите са хора. Някой ще каже , че това не е напълно вярно, но все пак са хора. Не мога да кажа кое племе е по крадливо нашето или тяхното като гледам управляващите през целия период на прехода.
13.
Той
06.03.2018 21:35:50
8
25
Ей господа да жащетим доктора независимо дали е виновен или не този керлив мангал какво прави там да не би да гостува на доктора хей българи хайде да се обеденим ние сме под мангално робство победа за доктора смърт за мнгалите итази мангалска правосъдна сиатема която защитава само тези гадни мангали
12.
Да живее България!!!!!
06.03.2018 21:26:13
11
42
Абе дактора не само че трябва да бъде освободен, а трябва са бъде и НАГРАДЕН!!!!! Все пак е утрепал гнусен, долен, мръсен, шибан МАНГАЛ! ЕВАЛА! САМО ТРЕПАНЕ НИЩО ДРУГО ЗА ТЯХ!
11.
Понката
06.03.2018 21:15:15
3
23
Най -отдясно на снимката на Рижата е д-р Перата....
10.
Хахах
06.03.2018 21:14:33
4
28
Айде хора без правно и още повече медицинско образование, да не се опитват да правят статии.Докторът е най-малкото светлинни морални нива над този плъх.Плъхът е просто подасфалтово ниво,примитив,дегенерат,абсолютен упадък,ненужна спойка в обществената значимост и морал,една троха,нищожество,примат,туморен израстък.В миналото,крал и такива отрепки са били с допирни точки от от минимум 20 посредника в йерархията.Били са изгаряни,затривани и толкова..без много шум ;)
9.
*********
06.03.2018 21:05:25
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
8.
Кога ?
06.03.2018 20:49:41
10
14
Учителите от Бургас не са си получили заплатите вече седмица , а вие ме занимавате с преписани материали от други медии.
7.
дядоДобри
06.03.2018 20:44:55
5
54
Стига с тази неизбежна самоотбрана! Доктора го е извардил и пречукал, докато е обиран. Ако бяхме в нормална държава:
1. Доктора щеше да има доверие в органите на реда и щеше да ги извика за да хванат крадеца. В България за какво да ги вика - за да го (из)пуснат?
2. В нормална държава ще може да си купи законно оръжие с което да защитава дома, собствеността и близките си. В България оръжия законно могат да притежават ловците и всички от кримиконтингента на МВР!
3. В нормална държава тоя мишок щеше да си е жив и здрав зад стените на затвора. В България е на свобода с 9 присъди!

В Нормалните държави има закони които важат за всичко и всички. В България законите защитават престъпника!

Изхода е промяна на закона, промяна в МВР, прокуратура и съд! Справедливост и право на гражданите да защитават както живота си, така и своята собственост!
ПЪЛНО ОПРАВДАВАНЕ НА ДОКТОРА!

И докторе, друг път ако претрепеш някой миризлив крадец, не сабирай само гилзите, ами го натвари в багажника и го хвърли в някое дире да го ядат чакалите.
6.
У
06.03.2018 20:32:28
1
29
Ае Флагман, само вие не бяхте се изказали по тоя случай. Явно и от наказателно право разбирате.
5.
Bingo
06.03.2018 20:29:30
5
33
И защо сме длъжни да вярваме на прокуратурата? Като знам как си съчиняват какви ли не небивалици и невинни хора търкат наровете заради тях мерси. Достатъчно ми е с 30-те минути тършуване из двора, тоя мангал да не му е обръщал градината че се е мотал 30 мин. И след като е толкова опасен престъпник доктора що го пуснаха с подписка. Явно свободното им съчинение не е фактологически подкрепено.
4.
Abe
06.03.2018 20:28:43
6
21
Abe njamal pravo..kakvo oravi.mangala tam.krade..Darjava njama policijata dali 6te doide nikoi ne znae..I toi njama pravo taka li..Nali komunizma be lo6o..Za6to ima6e red i policijata rabote6e..Daje vrstite ne se zaklu4vaha
3.
Баце Бойки
06.03.2018 20:28:36
12
6
Вкарайте доктора в каторгата на остров Болшевик. Там ме комунягите дето убиха дедо ми с тояги -ме накараха насила да пазя камунягата Бай Тошо. Доктора в Раднево му казах и за Костов Иза Станишев ...Казах и на моя авер Ердоганя за троловете дето ме записаха в тоалетната....
2.
Оп
06.03.2018 20:26:13
3
17
Различни са двата случая
1.
Бойко
06.03.2018 20:25:33
5
56
Да приключим с протестите и да не клатим правителството , в което сте на хранилка , така чета аз междуредието .... С тази статия се доказахте като медия - рупор на Валери Симеонов . Нали като паднат , власт няма да получи никога повече , а кокала е сладък !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет" Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Здравният министър съобщи шокираща новина - родилка и бебе са починали, разследва се лекарска грешка Още днес започва пълна проверка на всички документи по случая в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) "Самоков"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори