×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Напрежение заради циганската напаст! Стотици в подкрепа на лекаря, обвинен в убийството на Жоро Плъха


Напрежение заради циганската напаст! Стотици в подкрепа на лекаря, обвинен в убийството на Жоро Плъха
Димитров е направил това, което всеки би направил, ако се почувства заплашен, смятат протестиращите
03 Март 2018, Неделя, 01:52 ч.

С възглас "Свобода за доктора" хората категорично поискаха медикът да бъде освободен от ареста

Близо 200 души се събраха пред сградата на Второ районно управление в Пловдив тази сутрин, за да се обявят в защита на пловдивския лекар д-р Иван Димитров, предаде TrafficNews.bg.

Припомняме, че той е арестуван и обвинен в убийството на Жоро Джевизов, по прякор Жоро Плъха. 40-годишният мъж, който е от ромски произход е стар познайник на полицията. Има богато криминално досие за кражби от автомобили и домове. Във фаталната на нощ на 1-ви срещу 2-ри март
Джевизов е влязъл в къщата на лекаря заедно със свой съучастник. Собственикът ги е чул и излязъл да види какво става, тъй като в съседните стаи спели съпругата и децата му. Тогава Плъха го нападнал с нож и го е ранил в крака. Другият крадец побягнал, а лекарят стрелял няколко пъти. Бандитът е издъхна навън от рана в гърдите. Лекарят твърди, че оръжието не е било негово, а е изхвърлено от другия съучастник. Пистолетът е самоделка.

Гражданската реакция в защита на д-р Димитров дойде реакция дойде часове, след като прокуратурата повдигна обвинение срещу лекаря за убийството на Жоро Плъха. С възглас "Свобода за доктора", хората категорично поискаха медикът да бъде освободен от ареста. Те единодушно застъпиха тезата, че Димитров е невинен, а убийството е извършено при самозащита. Те изтъкнаха максимата "моят дом - моята крепост" и настояха за промени в Наказателния кодекс. Част от присъстващите са съседи, приятели и колеги на доктора, но има и много хора, които имат принципна позиция и подкрепят Димитров заради лични убеждения и гражданска позиция. 

Протестът бе организиран спонтанно във фейсбук мрежата вчера, след като стотици души изразиха подкрепата си и застанаха зад него чрез гневни постове и недоумение как е възможно човек, защитил себе си, дома си и семейството си, да бъде съден като убиец наравно с всички останали престъпници. "Надявам се да има сили да премине през този ад, защото това е огромно изпитание", сподели д-р Нели Сомова, застанала в подкрепа на Димитров. Редица от присъстващите зададоха риторичния въпрос как би постъпил всеки друг, ако е опрян до стената от обстоятелствата на взлом в дома си и заплаха за семейството. 

"Това е само началото, след 10 години ромите ще влизат в домовете ни и това ще бъде ежедневие. Полицията е безпомощна, ако днес не вземе мерки, утре ще бъде късно", притеснено сподели Тодор Стайков, здравен инспектор и съсед на д-р Димитров. На мястото, обявено като сборен пункт на протестиращите, продължават да се стичат хора.



Приятелите описват д-р Димитров като емоционален, но много възпитан мъж. Тренирал редовно и бил в много добра физическа форма.  

Основната версия на полицията, че някой е засякъл крадеца на местопрестъплението и го е застрелял, най-вероятно ще се окаже резонна. До трупа на Джевизов е открит нож, който е негов, а по острието е намерена кръв, която съвпада с тази на лекаря.

В категории: Животът


44
Коментара
44
Коментара по темата
44.
Закон
05.03.2018 07:48:43
0
5
Законите са КОВАНИ от тези за които сме гласували. Ето за това доктора ще бъде разпънат.
43.
гражданско общество трябва да бъде чуто!!!!!!
05.03.2018 07:05:30
1
3
предлагам доктора за орден стара планина лично президента да го награди и освободи от наказателна отговорност!!!достойна за уважение постъпка всеки нормален човек трябва да постъпва така!!!!!
42.
до 35
04.03.2018 19:55:42
0
4
дайте гластност на случая и ви гарантирам че пак ще се съберем в бургас като на мини простест и д видим мутрата и миризливата мутреса дали ще седят да се обясняват или ще избягат.при мутрите 10 срещу 1 всички го знаем ама ако е само той срещу народа....
41.
Чичо Митко
04.03.2018 19:13:46
1
13
На доктора трябва да му благодарите,че ви отърва от един боклук.
40.
Gocho
04.03.2018 19:06:29
3
5
За един приятел питам ?!
А ако заловя крадец в имота си , независимо от миризмата , ще бьда ли осьден ако го наиба?!
Само питам ?!
После мога и да го грьмна , като недоволен от услугата му ?!
39.
Горския
04.03.2018 18:37:13
2
2
Да се отпуснат 10кубика дърва и две кутий патрони на доктора.
38.
До36
04.03.2018 18:22:03
2
6
Моли се на аллах да не те хвана.Рано или късно ще разбера кой си.Мисли му!
37.
ХМ
04.03.2018 18:19:46
2
5
А този плъх като е влязъл в дома му въоръжен с нож? Не се ли тълкува "щом носиш оръжие, не изключваш възможността да го използваш ". Или го е носил да си маже филийки с мас? ! Процесуални действия, прокурори, съдии, закони .... добре. Ама как е възможно знайни и незнайни, видни и невидни пресъпници да бъдат освобождавани и то при явни и зрелищни пресъпления? ! Нямало достатъчно доказателства, изчезнали били такива. .. Как става това? Надявам се и силно желая лекарят да бъде освободен, след което - ПОПРАВКА В ЗАКОНА.
36.
*********
04.03.2018 18:13:57
5
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
35.
И аз до адвокат
04.03.2018 18:04:04
0
13
И вие сте за ,,,,,,,,, защото ги защитавате тези мръсни боклуци. От 30 години, една долна, миризлива мангалка , ми тормози живота. МАЗНА И ГНУСНА. БЕШЕ ЖЕНА НА СЪСЕДА ДО МЕН И ПОЗНАЙ КАКВО МУ СЕ СЛУЧИ НА ЧОВЕКА - УМРЯ.Тая мъстия не спря да се шиба, имаше две дъщери и те проститутки в Сл.бряг. По цели нощи им слушахме ЕКШЪНИ , боищата и скандалите, И МЪЛЧАХМЕ,ЗАЩОТО БИЛА ОТМЪСТИТЕЛНА И ЗЛОБНА, ДА НЕ НАПРАВИ НЕЩО. От 15 години ми е запродавала моя собствен апартамент, съчила е милион мръсотии срещу мен. От известно време си забърка в гащите с една МУТРА- нов съсед , че решиха и да ми опънат жилището без пари.Две постановки, А РАЙОННИЯ МИ КАЗВА, ТИ НЕ ПИШЕШ ЖАЛБИ , А ЗА МЕН ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ ХОРА. Ами, да , аз работя и нямам време да вися по пейките, кафетата и по полицията , за да си плюя съседите. От известно тая и мутрата, - приятелчето и , заприказвали, че аз имам нужда от психиатрично лечение, че и направили подготовка за това. В ПСИХИАТРИЯТА НЕ ЗАДЪРЖАХА, ПРОСТО СИ ПОГОВОРИХ ЧАС- ДВА С ДВА ИНТЕЛИГЕНТНИ ЧОВЕКА - ЛЕКАРИТЕ, А В ПОЛИЦИЯТА - НЯМАШЕ ЗА КАКВО ДА МЕ ЗАДЪРЖАТ И МЕ ОСВОБОДИХА. ОБАЧЕ, КАК НАМИРАМ АПАРТАМЕНТА СИ. ЦИНГАНЬОРАТА И БИЯЧА И , ВЛИЗАЛИ , РОВИЛИ, ТЪРШУВАЛИ, КРАЛИ В КЪЩИ, ДОКАТО АЗ СЪМ БИЛА В ПОЛИЦИЯТА!!! Аз не съм лекар, а съм инженер, но няма значение какъв си, домът ти е лична неприкосновена собственост, чувствах се като омерзена, ОСВИНЕНА от тях. И КАЖЕТЕ МИ , ВИЕ КОЙТО ЗАЩИТАВАТЕ ТАКИВА, АКО АЗ ГИ БЯХ СПИПАЛА В КЪЩИ ТИЯ, И АКО ИМАХ С КАКВО И АКО МОЖЕШ, ДАЛИ НЯМАШЕ ДА ИМА ДВА УРОДЛИВИ БОКЛУКА ПО-МАЛКО!!!
34.
Хммф
04.03.2018 17:26:29
3
5
Това да не е корумпираният прокурор от Бургас, Ангел Георгиев да го арестуват с подкуп и после върнат на работа. Все пак е гръмнал изберател на ГЕРБ
33.
ДО 32Психиатър
04.03.2018 16:58:04
1
7
Ти си много агресивно настроен към адвокатите.ОЧЕВАДНО е ,че си в неуравновесено психично състояние.Успокой се и се разходи.Глътни малко чист въздух.Спортувай.А относно това,какво са те направили адвокатите,не съм срещал присъда или решение,да е издадена от адвокат-само съдия издава .Така,че си свери часовника.
32.
до адвокат
04.03.2018 16:44:10
7
14
Ей мишко долна. Ако не са такива боклуци като теб половината мангали да са вече в затвора. Замълчи и се засрами ти който имаш най-долната професия на света. Четири пъти един мангал ме тормози, ченгетата му хвърлиха един хубав бой, но понеже мангала е с парички адвокатите му осъдиха и мен и ченгетата. Сега като ме види се подиграва и кварталния ми вика ко да направя, нали видя ко стана. Адвокат. За пари и майка си ще продадеш мишко.
31.
За
04.03.2018 16:35:36
1
15
БУРГАС ПОДКРЕПЯ ДОКТОРА !!!
30.
Още от Адвокат
04.03.2018 16:32:41
3
9
Забележете доктора е обиран многократно от този ром,но полицията все не успява да открие извършителя и накрая човека с риск за живота си,решава сам да се справи с проблема и за капак ще го осъдят.Колко кадърни лекари имаме в Бг -малко ,за 15 години този честен и достоен мъж ,ще излекува хиляди човешки същества и ще е полезен на Обществото.Сега да минем към престъплението извършено от съдия,ако бъде осъден и то ще е условно,пак ще може да работи,да речем като чистачка,а кадри за поста й има много.Какво ще загуби държавата от това,че не е на работа-абсолютно нищо,ще има полза ,ако на нейно място работи по-честен магистрат.Но у-ми,за съжеление това е Бг действителността-кадърните по затворите и без работа,а некъдърните и крадливите уважавани и превилигировани.Който иска може да се отправи към терминал 2
29.
Адвокат
04.03.2018 15:59:08
2
9
Сега доктора няма да го оправдаят и прокуратурата ще му повдигне обвинение,а за престъпление на магистрат в кръга на службата му,с което е нанесъл огромни материални щети и е помагач в извършване на престъпление,а именно измама,ми е много чудно ,защо ИНСТИТУЦИИТЕ са глухи и неми.Щом като ще осъдят доктора,да осъдят и престъпниците сред магистратите.Тогава ще повярвам ,че живея в правова държава.
28.
до 24
04.03.2018 14:54:48
1
7
За това не се тревожи,човекът е доктор,може едновременно с присъдата си ,да издаде и епикриза на съдията сир.2в 1.Доктора ще усети,дали съдията е под въздействието на антидеприсанти.Ти,не четеш ли коментарите в Флагман.Д-Р Саян,всеки ден напомня на магистратите да пият розовите хапчета.
27.
25 до 24
04.03.2018 14:44:58
1
5
Е то и в полицията е така,дано някой не си тури нещо у гъзето.Да е на работа де ,да разследва.
26.
към 123
04.03.2018 14:43:29
0
5
ти киато писа това, не помисли ли, че ако имаше закон, трябваше да започне да се спазва . Трябваше първо да разследват тези, които имат милиони на кайманските банки и от къде ги имат. Но явно ти е бедена фантазията. В България няма закони и ако има, те не се спазват. Запомни това. В България има голяма корупция, трябваше да го напиша с главно Г..
25.
24
04.03.2018 14:43:16
2
5
Е,то и в съда така,ако нямаше болни магистрати,да престъпват закона и другите институции,нямаше да имат кого да проверяват.Ама,никой нищо не им прави.Въпреки,че психично болни,не могат да бъдат съдии-ама могат-ФАКТ.Дано поне доктора се падне на някой здрав съдия.
24.
bai kosta 4b5d9
04.03.2018 14:40:20
0
7
Веднага да се сезира БХК,как така някакъв си доктор ще убива циганин,нали те са нашето бъдеще!!!
23.
и аз в защита на доктора!
04.03.2018 14:38:35
2
6
доктора няма ли адвокат да го оправдае по този параграф при самозащита? Този мангал колко золуми още щеше да извърши, на прокуратурата им е бедна фантазията, но то при тях е като в фармацефтичната индустрия- ако няма болни, те ще фалират.
22.
Мнение
04.03.2018 13:51:22
1
27
Този доктор,ако не лежи 15год. в затвора,може да спаси хиляди животи,а манго няма да липсва на никого,защото за 15год.държавата,ще похарчи хиляди,за да го издържа.
21.
до 20
04.03.2018 13:45:06
1
7
Браво!Това е нещо друго.
20.
За Закона
04.03.2018 13:40:15
3
12
Сеганшият закон така е направен от адвокатите, да само от адвокатите, че да защищава само и единствено нарушителите. Адвокатското лоби в парлямента така защищава собствените си интереси. Друго щеше да е, ако в писането наа закона бяха допуснати прокурорите и съдиите, ма не би. По сегашния закон, дори и полицаите нямат защита. В САЩ само ако помръднеш по време на проверка или арест, и полицая може легитимно да те застреля, а тука какво. Бият ги, късат им пагонит, подиграват им се и ако полицаите употребят сила, ги съдят. Презумпцията по добре сто престъпника неосъдени, от колкото един несправедлово осъден май нещо издиша. Не че не е вярна, но къде отива справедливоста. А, ще кажете, че справедливостта няма нищо общо с правото и ще е вярно. Сега доктора ще го осъдят, защото е превишил пределите на неизбежната отбрана и това е факт по българското законодателство. Взел е пистолета на нападателите и е стрелял. Сиреч вече той е в позиция на по-силния. Друго щеше да е ако беше извадил законно притежавания си пистолет и ги бешше направил на решето, защото както са били двама, вече презумпцията за адекватна реакция не действа. Дори и двамата да са с ножове, а той с огнестрелно оръжие, все пак те са двама. Тогава нямашше да лежи в затвора, ма сега ще лежи.
19.
х-чети 123
04.03.2018 13:12:59
3
7
"Организаторите призоваха за активна гражданска позиция в подкрепа на доктора. Хората настояха за промени в Наказателния кодекс и изтъкнаха, че самозащитата в собствения ти дом не може да бъде третирана като престъпление.

Митингът премина под звуците на патриотични български песни, а в края му беше инициирана подписка в подкрепа на Димитров. Хората обявиха, че утре ще протестират отново на същото място от 12 часа, като призоваха всички пловдивчани да се включат.

Предстои прокуратурата до часове да прецени дали ще поиска от съда постоянна мярка "Задържане под стража" по отношение на медика. Към момента той е задържан в ареста за 72 часа.

Протестът бе организиран спонтанно във фейсбук мрежата вчера, след като стотици души изразиха подкрепата си в защита на обвинения доктор чрез гневни постове. Те изразиха недоумението си как е възможно човек, защитил себе си, дома си и семейството си, да бъде съден като убиец наравно с всички останали престъпници."Хората искат поправка!
18.
до 123
04.03.2018 13:04:18
3
15
Това,че искаш поправка в закона ,не те прави простак или дебил,ако утре някой циганин заколи майка ти,пак така ли ще пишеш.Не смесвай личните си отношения към някого със мненията по темата.На първо място,бъди човек(състрадателен) и после бъди юрист.А каквото имаш да казваш,на някого ,му го кажи в очите,не във форума.
17.
123
04.03.2018 12:48:43
19
3
Най-много ме дразнят простаците и малоумниците=дебилите 80 %. Тука си има ЗАКОН и Наредби, Съдебна Практика. Полицията, прокуратурата и съда действат и решават по ТЯХ.
Тука няма аз искам и не искам или не ми харесва или ще се съберем 100 човека-1000 човека. Закона си е ЗАКОн за ВСИЧКИ.
сЪГЛАСНО ЗАКОНА -Доктора е обвинен от прокурор, задържан от мвр-то и приведен в карцера.
Ще има съд ,кръвнина и всичко по съдебно дело.
В САЩ ,Италия и др. държави има Други закони за защита на частната собственост ,включително с оръжие.
Тука е Тъмния балкански субект България- законите са други .
За същото "престъпление" Художника Йордан Опиц беше осъден и излежа 5 години в затвора в Бобовдол + плати кръвнина на крадеца!
Закона си е закон ,който има възражения да ги отправи към Депутатите си за който е гласувал , и който са приели тия закони. Това е редът в правовата държа.
Гражданина гласува за депутат, депутата приема законите.Органите действат по приетите закони.
16.
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,КАКЪВ СИ
04.03.2018 12:38:47
0
36
Всеки трябва да може да защитава собствеността си,а не както пише в закона,ако влезе с нож,аз ще трябва да намеря същият нож като неговия и да чакам пръв да ми посегне,че чак след това да го коля.Хайде.бе!Един професор каза,ако един 160кг. мъж нападне жена 42кг. в дома й с юмруци,тя как ще се защити.Какъв шанс има да се бие с такъв.Закона драги,трябва да се поправи.ТРЯБВА!
15.
GR
04.03.2018 12:29:17
2
31
Какво значение дали е доктор, инженер или обикновен човек?
Той е защитил себе си, семейството си и обществото от един престъпник.
Крайно време е собствеността- движима или недвижима да стане неприкосновена срещу посегателства.
14.
до 13
04.03.2018 12:24:30
0
16
Не,той оглуша още през 2017год януари месец.Оттогава е и глух и сляп!Остана ни само ИСУС,ДАНО НИ ЧУЕ!
13.
AZ
04.03.2018 12:22:25
1
17
Дали Цацаров чува ?
12.
до неразбралите журналисти
04.03.2018 12:09:11
1
31
...май не разбрахте че такава националност "ром" няма никъде !!! Има циганин, както и да го напишеш и на английски и на руски и на унгарски и на румънски винаги излиза циганин, само в България е "ром". Ние обаче пием ракия...както и да е, едно си е важното, каквото и да го правиш както и да го наречеш, циганина си остава циганин, това е !
11.
до Цацаров
04.03.2018 11:57:10
2
34
Четеш ли г-н Цацаров. Време е да защитите този достоен Българин - Доктор защитил дома и семейството си. Покажете че съда е срещу циганските набези!
10.
отчето
04.03.2018 11:53:13
1
35
Пловдивчани , българи , не давайте доктора! Защитете го!
9.
Минчев
04.03.2018 11:49:47
0
27
Ако сме правова държава,то и сега доктора може да бъде оправдан.Членовете в НПК,касаещи "неизбежна отбрана" и "крайна необходимост" не са отменени!Обаче това дали сме правова държава е под въпрос!Един министър убива детето си и още сие министър и обвинението е срещу "неизвестен извършител"!
8.
Пиргос
04.03.2018 11:44:27
3
35
Парадокс по български-Осъден за това,че е защитил семейството си и собствения си дом!Това е най-малкото БЕЗОБРАЗИЕ!!!
7.
....
04.03.2018 11:33:17
2
19
Само си чешите езиците , молете се да не влезе и у вас някой мангал ,че тогава ще сте или в затвора или в гробищата.
6.
Fuck the low
04.03.2018 11:20:33
3
27
Еми май е време да се инициират законодателни промени. Нали все гледаме и се сравняваме с хамериканците! Оръжие и неприкосновеност на частната собственост! Пък те нещата след това ще се наредят от самосебе си. Още 3-4 като паднат геройски и никой няма да смее да припари в частен имот
5.
01
04.03.2018 11:14:46
7
27
според "закона" докторчето ще лежи поне 10-15 годинки в пандиза ,а циганското семейство на убития ще получи тлъсто обезщетение поне 100 000 лева ,за да има пари за циганчетата.
Това не ви е Америка ,тука частна собственост и личностната свобода НЯМА и НЯМА да Има !!!
Закона е в сила и е писан от "престъпниците". Така ,че доктора ще бъде "смазан" от родната съдебна състема,която работи по законите приети от "мафиотите" !-Съдията съди по ЗАКОНА и да иска да го оневени Няма как...
4.
Ушна Кал
04.03.2018 11:10:24
2
29
Подозирам, че повече няма да влиза посред нощ да обира къщи!
3.
.
04.03.2018 11:07:41
4
42
Браво на Демокрацията ,Браво на Циганите- крадът ,изнасилват и убиват на воля , под благия поглед на политическите партийни проститутки
2.
Кмета
04.03.2018 10:51:55
4
57
Дайте му медал и го направете почитен гражданин на Пловдив!
1.
123
04.03.2018 10:49:15
4
58
Браво на Пловдив, още хора трябва да се съберат. Скандинавеца си получи заслуженото, хак му е.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Светият синод извадил епископ Йеротей от листата за сливенски митрополит заради протестите Те заглушиха Божия глас в душите на тези хора, а той не се разграничи от тях, коментира митрополит Антоний Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив Малко дете с разбита уста в образователен център в Пловдив  Според персонала то е паднало на двора, но по тялото му няма следи от охлузвания Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Симеон Дянков очаква победа на ГЕРБ на изборите със значителна преднина Бившият финансов министър се похвали, че е преподавал на Кирил Петков в Харвард Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Пепи Еврото искал да залее прокурор с киселина Илиана Кирилова обаче отказа да коментира скандалните снимки с пудела и пачките с пари, имало за това забрана Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско Бензодиазепин, амфети, пико, канабис и какво още употребяват шофьорите в Бургаско За пореден ден полицейската сводка е пълна със случаи за водачи, хванати да шофират след употреба на наркотични вещества 5 причини да няма романтика във връзката 5 причини да няма романтика във връзката Ако интимността във връзката ви е предимно физическа, имаща за цел да задоволи сексуалното ви желание, но само толкова, имате проблем с романтиката Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Знаците, че една жена излиза с изневеряващ тип мъж Ето кои са те  Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Това са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец Ако сте Стрелец, който търси любов, помислете за съвместимостта на зодиакалния знак на вашия потенциален партньор Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вкусни кроасани „Пълнеж“, с които радвам всеки, който идва на гости у дома Вижте рецептата И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ И на втора инстанция : 20 г. затвор за Семерджиев причинил ужасяващата катастрофа на „Черни връх“ Това заявиха адвокатите на двете жертви Хариет и Христина
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори