×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хороскоп 3 март: Много тежко начало на уикенда за 4 зодии


03 Март 2018, Събота, 11:30 ч.

ОВЕН

Съ­бо­та е ра­дос­тна за Ов­ни­те. Как­во­то е би­ло необ­хо­ди­мо, сте нап­ра­ви­ли и се­га ще има­те же­ла­ни­те пло­до­ве – не­за­ви­си­мо да­ли се от­нася до ма­те­риал­ни пе­чал­би или емо­цио­нал­на удо­влет­во­ре­нос­т. За някои се оче­рта­ват при­до­бив­ки – нас­ледс­тво или уве­ли­че­ние на до­хо­ди­те.

ТЕЛЕЦ

Ще има­те пол­зот­во­рен ден, но не без ядо­ве. Те ид­ват от стра­на на прия­те­ли, в та­зи об­ласт из­пък­ват про­ме­ни, кои­то ед­ва ли ще ви ха­ре­сат. Не па­дай­те ду­хом, ако се ока­же, че не мо­же да раз­чи­та­те на под­кре­па. Зат­руд­не­но е об­щу­ва­не­то ви с пред­ста­ви­те­ли от дру­гия пол.

БЛИЗНАЦИ

Оче­рта­ва се ус­пеш­на съ­бо­та, но не и за но­ви на­чи­на­ния. На­ма­ле­те тем­по­то на ра­бо­та, пре­дос­тавя ви се въз­мож­ност за раз­вле­че­ния. Поз­во­ле­те си мал­ко удо­волс­твие и фри­вол­ност, не е из­клю­че­но сре­щи­те ви в об­щес­тво­то да са и про­фе­сио­нал­но по­лез­ни. Ще по­лу­чи­те до­бър съ­вет.

РАК

Из­пък­ват ма­те­риал­ни при­до­бив­ки от съд­ру­жен биз­нес. Но за по­ве­че­то Ра­ци слу­жи­те­ли име­нно в та­зи сфе­ра въз­ник­ват неп­рия­тнос­ти. Не са осо­бе­но съ­щес­тве­ни, но мо­же би днес няма да има­те ус­пех в раз­го­вор с шеф за ка­риер­но­то ви из­рас­тва­не. То­ва е вре­ме­нен зас­той.

ЛЪВ

Съ­бо­та е труд­на – и в про­фе­сио­на­лен ас­пект, и в емо­цио­нал­но от­но­ше­ние. Въз­мож­ни са неп­рия­тни лю­бов­ни тран­сфор­ма­ции, а на ра­бот­но­то място – по­ве­че за­да­чи със спън­ки за из­пъл­не­ние­то им. Не са из­клю­че­ни и здра­вос­лов­ни не­раз­по­ло­же­ния за някои. При­до­бив­ки в до­ма.

ДЕВА

Зат­ру­па­ни сте с ра­бо­та, но съ­бо­та е по-под­ход­яща за по­чив­ка и раз­вле­че­ния. Труд­но ще се спра­ви­те с ан­га­жи­мен­ти­те си, още по­ве­че че мно­зи­на са под влия­ние на неп­рия­тни емо­ции. Не се напр­ягай­те из­лиш­но, ще ви под­кре­пи чо­век, от ко­го­то не сте оча­ква­ли. Бъ­де­те по-сдър­жа­ни.

ВЕЗНИ

Въз­мож­ни са неп­рия­тни съоб­ще­ния и проб­ле­ми с па­ри, но не са­мо че ще на­ме­ри­те из­ход, но и ще из­ле­зе­те с прес­тиж от си­туа­ция­та. Някои от вас мо­же да се ра­зо­ча­ро­ват от чо­век, ко­го­то оби­чат, но ве­роя­тно ще по­търсят уте­ха в пром­яна­та на връз­ка в лю­бов­та или на лично ниво.

СКОРПИОН

Съ­бо­та е ху­ба­ва за реа­ли­за­ция във всяко поп­ри­ще, твор­чес­ка из­ява и съд­руж­на дей­ност. Из­пък­ват про­ме­ни от лю­бов­но или се­мей­но ес­тес­тво, кои­то оп­ре­делят доб­ри ус­ло­вия за пос­ти­га­не на стре­ме­жи­те ви. Не са из­клю­че­ни труд­нос­ти в прес­лед­ва­не­то на при­до­бив­ки. Не на­сил­вай­те не­ща­та.

СТРЕЛЕЦ

Ако има­те ро­ман­тич­на връз­ка, то тя е своев­ре­мен­на и бла­гос­ло­ве­на. Ако се ин­те­ре­су­ва­те от из­пъл­не­ние­то на ра­бо­та­та си, ид­еи­те или как да се из­яви­те днес, се пре­по­ръч­ва нас­той­чи­вост. Впро­чем съ­бо­та е дос­та пол­зот­вор­на, сти­га да не спо­дел­яте на­ме­ре­ния­та си с око­лни­те. Някои от вас ще присъстват на някакво роднинско събитие, където ще се срещнете с хора, които не сте виждали отдавна.

КОЗИРОГ

По­ве­че ра­бо­та и в мно­го слу­чаи из­вън­ред­ни ан­га­жи­мен­ти се за­беля­зват за Ко­зи­ро­зи­те. По от­но­ше­ние на ид­еи, зас­яга­щи фи­нан­со­ви де­ла, е ху­ба­во да пре­мъл­чи­те до пъл­на­та им реа­ли­за­ция. Въз­мож­но е някои от вас да по­лу­чат неп­рия­тно съоб­ще­ние, свър­за­но с бли­зък чо­век. Възможно е той да се нуждае от финансова помощ или подкрепата ви относно някакъв здравословен проблем.

ВОДОЛЕЙ

Въз­мож­но е да се про­валят на­ме­ре­ния­та ви днес по­ра­ди пре­ка­ле­на­та ви до­вер­чи­вост към дру­ги хо­ра. Оче­вид­но някой няма да из­пъл­ни да­де­но ви обе­ща­ние или до­ри мо­же да ви поп­ре­чи по­ра­ди за­вист. Не се ого­рча­вай­те, об­мис­ле­те по-доб­ре пла­но­ве­те си за бъ­де­ще­то и едва тогава вземайте решение. Преценете много внимателно какви са възможностите ви за справяне.

РИБИ

Хар­мо­ни­чен ден, за мно­зи­на от Ри­би бла­гоп­рия­тни­те пер­спек­ти­ви за бъ­де­ще­то се свър­зват с пъ­ту­ва­не. Ще имате емоционална среща с приятели и ще се отдадете на спомени. Съ­бо­та се ха­рак­те­ри­зи­ра и с при­до­бив­ки – ма­те­риал­ни и емо­цио­нал­ни. Мно­го е важ­но да бъ­де­те в доб­ри взаи­моот­но­ше­ния с близките си. Мир и лю­бов в се­мей­ство­то ще цари през целия ден.



В категории: Животът


Коментари
Почина известен нотариус
Почина известен нотариус 14/05/2024, Вторник 07:53 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Природата няма прошка, силни бури връхлитат България тези дни Природата няма прошка, силни бури връхлитат България тези дни Над Източна вероятността за валежи ще намалява, но температурите като цяло ще са ниски за средата на май Явор Божанков проговори за ужаса в Арбанаси и разкри как е простреляна сестрата на жена му Явор Божанков проговори за ужаса в Арбанаси и разкри как е простреляна сестрата на жена му Разминахме се с малкият дявол и не искам да си представям как можеше да завърши всичко това, сподели той Тази чалгаджийка тотално си ремонтира лицето Тази чалгаджийка тотално си ремонтира лицето Диона започна с тунинга още преди години Мистерия с инфекцията в ДГ „Елица“ в Сливен! 48 деца се натровиха, а причината още не е ясна Мистерия с инфекцията в ДГ „Елица“ в Сливен! 48 деца се натровиха, а причината още не е ясна Директорът на РЗИ в града на 100-те войводи д-р Николина Иванова призна, че не е открит причинителя, но намекна, че може и да е в сандвичите Всеки втори недоволен от пенсията Всеки втори недоволен от пенсията Най-недоволни от пенсията си са жените, пенсионерите, които живеят в столицата и в селата, представителите на етническите малцинства, както и пенсионираните със средно и по-ниско образование Защо се стигна до трагедията в Пловдив, при която автомобил се разцепи и двама младежи загинаха Защо се стигна до трагедията в Пловдив, при която автомобил се разцепи и двама младежи загинаха Експертиза ще установи дали шофьорът е бил пиян или дрогиран Заради дългове продават легендарен завод Заради дългове продават легендарен завод Необслужен кредит извади на продан този имот  Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Вдигат пенсиите с 11 % Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Бременната съпруга на руски опозиционер подала молба за закрила в Бургас, но се оказа без документи Докато се бори със системата, семейството чака Андрей - младши  Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Президентът Румен Радев се отказа от ветото върху Закона за хазарта Промените настъпиха в момент, в който една от националните телевизии е на пазара 
Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсни очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори