×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Арестуваната за нападение над полицаи Мария Сарандева пред Флагман: Разиграха цирк, изведоха ме гола и боса пред детето ми


Арестуваната за нападение над полицаи Мария Сарандева пред Флагман: Разиграха цирк, изведоха ме гола и боса пред детето ми
Те ни налагаха, имам отоци по тялото, а в районното ме вързаха за парното, ще ги съдя за тази гавра, категорична е бургазлийката
15 Февруари 2018, Четвъртък, 16:14 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимката е илюстративна

Двама наши съседи от злоба постоянни ни пращат ченгета за проверка, твърди Сарандева

Не сме нападали полицаите от Второ РУП, които дойдоха по сигнал за силна музика на рождения ми ден. Те сътвориха панаир в дома ми, биха ни, след което ни изведоха като най-големите престъпници. Никой не ме е унижавал по този начин, ще си търся правата по съдебен път. Това разказа пред Флагман.бг бургазлийката Мария Сарандева, която бе арестувана с още двама души в нощта на 13-ти срещу 14 февруари за побой над униформени служители.

Както Флагман.бг съобщи, екшънът се разиграл в дома на Мария Сарандева в бл. 89 в жк „Братя Миладинови“, където домакинята празнувала рождения си ден. По информация от пресцентъра на полицията униформените отишли по сигнал за шум, след което разпоредили музиката да бъде намалена. Ситуацията е ескалирала, празнуващите се държали агресивно, което наложило задържането им (ВИЖ ТУК).

Съвсем различна и противоположна обаче е версията на арестуваните. Мария Сарандева потърси Флагман.бг, за да разкаже тяхната гледна точка. Тя твърди, че на празника й с гостите са почерпили, но не били пияни. След задържането им дори поискали алкохолна проба, но получили отказ, каза още тя, като добавя, че завистливи съседи стоят в основата на екшъна. От няколко години двама комшии създавали проблеми, като постоянно викали полиция за силна музика. Тя е категорична, че в апартамента й не било шумно по време на празненството, тъй като 19-годишната й дъщеря е спяла в другата стая.

Ето целият й разказ:

Празнувахме рожден ден в дома ми в жк „Бр. Миладинови“, където живея със съпруга ми и двете ми дъщери. Общо на празненството бяхме 12 души, от които 4 деца. А не само трима – както бе отразено в полицейския бюлетин. Целият този цирк се разигра пред тях. Около 23:30 ч. на вратата позвъниха полицаи. Ние сме свикнали с тях, защото от около 2 години съседи от 6-ия етаж постоянно ни създават проблеми, поне 4 пъти са сигнализирали в полицията за силна музика, а ние живеем на 8-ия етаж. Не знам от завист ли е или от какво, никога лоша дума не сме си казали, не сме имали конфликти с тях. Съседите ми са Марина Дичева и приятелят й Дарин, който живее при нея от близо 10 години.

След като дойдоха полицаите, ние нито сме се държали агресивно, нито сме ги нападали, дори напротив – те ни блъскаха и ни удряха, имам отоци по тялото, всичко ме боли.

Досега не сме имали разправии с униформените. Единият полицай тръгна да ми слага белезници, а мъжът ми ужасен, подаде си той ръцете, за да арестуват него, а аз да остана с децата. Накрая прибраха и мен, и него, както и единият от гостите, който беше с детето си. 14-годишният му син беше в шок, започна да пищи, обади се на тел. 112, за моли за съдействие. Майка му, която беше на рождения ми ден, също позвъни на спешния телефон, но никой  не ги отрази.

Прекарах нощта в килията – без да има причина за това. Имам и акт за силна музика, не е редно при първо идване и задържане, без предупреждение да ме глобя. А мъжът ми отнесе акт, че не е регистриран на този адрес. Ами съседът Дарин също не е регистриран, той дали има акт?! Срам и позор – изнесоха ме гола и боса все едно съм някакъв престъпник. Тези момченца полицаи – понеже са на ниски заплати и се чудят откъде да изкарат някой лев, но с мен няма да им се получат нещата. Ще си търся правата по съдебен ред, унижиха ме и се подиграха с мен и достойнството ми.

Адвокатът ми е поискал да присъства на разпита във Второ РУП-Бургас на следващия ден, но разследващият полицай не счел за необходимо да му се обади. А мен ме вързаха за парното, защото исках разговор с него и децата ми. Гавреха се с мен - попитах за мъжа ми, а те ми се подиграваха за какво ми бил, казаха "виж колко мъже сме тук".

Този случай е огромен стрес за децата ми. Голямата ми дъщеря, която е на 19 години спеше в другата стая, когато се случи всичко това. Представете си колко ще е силна музиката щом тя не е чула. Тя се събуди от крясъците на полицаите Съседите ми от 7-ия и 8-ия етаж също нямат оплакване, а на тези 6-ия им пречи шума. Вчера 5-има полицаи били пред входа да питат съседи и да търсят свидетели и са поискали съседката от 8-ия етаж да даде показания срещу мен, но тя отказала.

Голямата ми дъщеря два дни не е ходила от срам на училище, а малкото ми дете през цялото време пищеше от ужас и повтаряше, че това е най-лошият му ден. Опитвах се да го успокоя, че правим филм и се забавляваме, но случаят ще остави траен отпечатък в съзнанието му. Събужда се през нощта, сънува кошмари, нямам думи да опиша целият ужас, който ни се случи.

В категории: Крими


106
Коментара по темата
106.
tumbalalaika
21.02.2018 11:24:47
12
2
Мимооо, не се наигра, ей!
105.
Да бъдем хора!
18.02.2018 09:15:49
1
15
И за най-грешните може да има прошка, стига да осъзнаят грешката. Ден за прошка е днес- Сирни Заговезни!. "....Слабите не могат никога да простят. Прошката е качество на силните. Принципът “Око за око” може само да доведе до пълното ослепяване на целия свят" - Махтма Ганди
104.
До 103
18.02.2018 08:43:11
1
14
Забрави да добавиш, че от казаното от потърпевшата и от коментарите става ясно,че комплекса се контролира по полицейска линия от най-агресивните униформени побойници.
103.
Новодомец
18.02.2018 08:06:51
14
7
От всичко до тук разбрах че в прословутия ком.бр.миладинови живеят най тъпите хулигани и най злобните завистници хахаха за кво дойдох тук направо незнам махайте статията че замириса вече
102.
*********
17.02.2018 21:12:31
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
101.
Gift
17.02.2018 21:08:07
15
10
До кога ще ни занимавате с тия тъпаци и боклуци ай стига вече много им надигате въшките-те тва чакат.питайте я тая дето си е платила да и публикуват статията колко дела има заведени срещу нея за побой.майка за пример моля ви се.
100.
гражданин
17.02.2018 18:13:14
7
8
Айде стига с тия адвокатски съвети и жалби...Хората ако искат и сами могат да се справят: за нераглементирано събаряне на стена или промяна на предназначението на помещение просто се подава жалба до общината, те си идват констатират, глобяват си и дават предписание да се възстанови или каквото трябва...става лесно и бързо и това има смисъл... пък на хората може и да не им се занимава да съдят,... делата за обиди и заплахи ..има да се влачат по съдилища и кой знае...само разходи накрая
99.
До 96
17.02.2018 16:24:45
4
11
Ти заплашваш ли полицайче? Така ли си свикнал? Истината е, че никой не е над закона! Особено държавният служител. Само че в полицията и особено във Второ Р У има доста служители,психически нестабилни и зле и некомпетентно управлявани! А за случая,в който зле познаващ закона постови не допусна няколко адвокати с адвокатските им карти ми разказа очевидец на който може да се вярва. Но това е проблем не на постовия а на некомпетентния началник.
98.
британецохвърлименотиидатичупаглавата
17.02.2018 15:33:15
11
7
бой по селската кифла
97.
Полицай
17.02.2018 15:08:46
14
12
Тази е адски гнусна жена ! Даже жена не може да се нарече . Поразпитахме и мнението е едно и също, че пие и се Е.Е . Даже любовниците и се смеят че като майка и жена е дроп !
96.
Адвокат
17.02.2018 15:03:33
6
8
на 93. Това определено няма как да е отговор на полицай от РПУ. Не злоупотребявайте с анонимността! Аз проблеми с влизане и излизане в РПУ и пречка от полицията не съм имал. Някой май се опитва да настройва хората срещу полицията? А защо ли..има нещо гнило...
95.
гражданка
17.02.2018 15:02:24
10
8
Полицаите винаги са били много търпеливи и въздържани към нас жените, дори и когато сме в нарушение винаги са били максимално любезни и са ни влизали в положение. Представям си до къде и е стигнала наглостта, щом полицаите са били принудени да я задържат.
94.
Burgas
17.02.2018 14:57:39
10
11
Кой знае как пиянките от рождения ден са "уволнявали" полицаите отишли на сигнала. Ядосали са се че им намалят музиката на рождения ден и са се правили на вървежни. Нормално е да ги влачат по стълбите и да ги закарат в управлението, щом не спазват закона. Сигурно целия вход не са спали заради шумотевицата на тези пияници. Щом много пъти са пускали сигнали срещу тях. На хората им дойде до гуша от такива пияници.
93.
Полицай от Второ РУ
17.02.2018 14:52:20
9
4
Хаха адвокатче, онзи ден пет адвоката не ги пуснах да влезат в управлението,защото не признавам адвокатските карти за официален документ! Щото началника ми така е наредил. Той си има собствено тълкуване на законите и никой не може и "копче" да му каже. Това е положението. Полицейска държава сме!
92.
hi
17.02.2018 14:50:18
10
6
Abe policaite sa si normalni hora..Te njama da ja arestuvat ili bijat.Tova sam 100 procenta siguren 4ee laja.Taz tapanarka e bila pijana i koi znae kak e psuvala i obijdala..Edin hubav zdrav boi 6te pomogne..Toi javno i maja i e sa6tijat.Sigurno naro4no sa pusnali muzikata silno da si tarsjat povodi za skarvane s policai i taka natatak.Tova sa hora s uvredena psihika i lekarstvoto e..zdrav boi..Sled zdravija boi ve4e stavat savsem normalni
91.
Адвокат
17.02.2018 14:45:45
7
8
Още много хляб има в тази история: 1. Съгласно закона за защита на личните данни няма право да се публикува име и адрес 2. Съгласно ЗУТ всяка стена в панелен блок е носеща и не може да се премахва по никакъв повод , това е нарушаване на конструкцията на сградата и по закон се отнася солена санкция. 3. За обида, заплаха, уронване на престиж може да се заведе ново дело. Ей хора от този блок не спете още, съдете се, ние гладни ли да стоим?
90.
Тралалайко
17.02.2018 13:18:13
7
14
Въпросния паляк от6ти десен апартамент живее 10 години без адресна регистрация винаги е намусен не поздравява никого пече риби на терасата и осмърдява входа заема 2 паркоместа като едната кола въобще не я кара и как само той от 16 апартамента е чул силната музика - дори така да е било що звъни на куките а не се е качил лично да им направи забележка страх го е да не отнесе бичовете- див селяк напусни входа и ни освободиот негативното си присъствие
89.
Наблюдател
17.02.2018 12:33:53
4
11
Полицаите от Второ районно наистина са комплексари,но вината е в техния началник който трябва да бъдя уволнен! Калоянов,ако не вземеш мерки ще си отидеш и ти!
88.
Танчето
17.02.2018 10:14:15
5
7
Злобата ши ви довърши кат не де научихте да пиете като мен
87.
Sefteto
17.02.2018 08:57:49
5
4
Ne , trenirah I posle si likuvah ranata
86.
*********
17.02.2018 00:37:48
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
85.
*********
16.02.2018 22:07:53
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
84.
*********
16.02.2018 22:07:46
3
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
83.
Бивш съсед
16.02.2018 21:40:05
7
10
Браво на Флагман. От една никаквица създаде тема. Направете и по подробно разследване. ..браво и на адвокатите, които са надъхали тези глупаци...вземете им паричките от кредити. .колко ли са имотни? Вземете си солиден аванс, че там балонът е крехък..И хонорарите за такива Кретени да е стабилен, пропорционален на наглостта и простотията.
82.
Някой
16.02.2018 20:10:57
8
9
Неразбрах какво рови ,напила се изложила се яко и сега реве не пред кой да е, а фЛАГМАН . много ниска топка си .Скрий се някаде и спри да се излагаш
81.
Хит 1
16.02.2018 19:31:06
10
11
Злоба и завист? За какво да и завиждат на тази жена? Гледах коментарите на много хора-това все темата на деня. Съжаление , не завист може да се изпита към теб, госпожо или госпожице.?. За какво да ти завиждат?, че тормозиш и семейството и приятелите и съседите си..че сега и полицаите си подхванала.. Все пак има надежда, хората са все по-активни и нетолерантни към простотията! Не на пияници и насилници!
80.
Отрезвете се!
16.02.2018 19:04:44
11
10
До къде може да докара простотията на една жена цяла една компания... Познаваме този тип- нахални, устати, обиждат и предизвикват наред..слабо образовани но имат самочувствието на успешни, а са жалки нещастници, които се хранят само с от злоба, скандали , клюки. Направят голям золум, после тръгват да се обясняват колко са хрисими, манипулират близките си, навиват ги, настройват ги. Цялата компания и полицаите са станали жертва на една несдържана, самозабравила се пародия на "дама"...Пази боже от такива съседи, колеги...бягайте от такова зло...отрезвете се!
79.
Странно
16.02.2018 14:06:26
8
11
Мъжа и има уж голям приятел който е ченге,защо не му е помогнал ??? Май приятелството е само на маса и на думи.
един съвет, от такива приятели най да се пази човек
78.
Защитник
16.02.2018 13:54:15
8
10
Моля,колегите полицаи,които правят отчаяни опити да защитят униформените виновници,да спрат в жалките си коментарчета да споменават непълнолетните и малолетни присъстващи,които и без това са били подложени на предостатъчен стрес.Благодаря
77.
Мда
16.02.2018 12:45:15
6
8
Е може и полицаите да са имали някакви доводи..а и тя да си е била до някъде виновна.Истината е че коментираме а малко от нас са били там да видят всъщност какво е станало.
76.
Бай Ганьо
16.02.2018 12:25:35
7
12
Въпросната сарандова са изкарва светица за няма нищо не бият току така кой залъгва себе си ли
75.
Пипи Чорапчето
16.02.2018 11:52:45
5
14
На тая "заможна кифла" няма ли кой да ѝ обясни, че след 22:00 е задължена да пази тишина? Пък и денят след нейния РД е бил работен.
И понеже е имотна, е можела да заведе тумбата на заведение, където никой нямаше да вика полицаи.
74.
*********
16.02.2018 11:14:08
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
73.
Иван
16.02.2018 10:52:55
7
12
Нормално е да се случи така иначе тия малоумници щяха да тормозят хората до сутринта
72.
само така
16.02.2018 10:35:23
6
12
ПИЯНИ БОКЛУЦИ
71.
и още малко от 54 до 69
16.02.2018 10:10:39
1
9
Научи се да пишеш на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и с БЪЛГАРСКИ БУКВИ. Имаш време да се дообразоваш. Писането на маймуница не може да прикрие потресаващата ти неграмотност. Омръзнало ми е от НАГЛИ, ПРОСТИ и НЕОБРАЗОВАНИ цървуланковци, жадуващи за внимание от медиите. Бягай да пасеш овцете...
70.
54 до 69
16.02.2018 10:05:44
9
17
Не много често, но ходя по заведения и се забавлявам КУЛТУРНО, без да преча на другите също да се забавляват.
Не преча на съседите си да си почиват след като са работили през деня.
А вие, ЦЪРВУЛИ ТАКИВА, в работен ден посред нощ сте издупили музиката да ви слуша целия блок и сте недоволни, че някой се е оплакал от вас - НАГЛИ, НАХАЛНИ И ПРОСТИ ЧАЛГАДЖИИ (хип - хоп или по - фолк/ няма зачение).
За полицията - свършила си е работата, забрали са ви, защото сте МАЛОУМНИЦИ, та не разбирате от забележка, а така останалите хора във входа ви са могли да се наспят. Леко сте се измъкнали. Във всяко нормална европейска държава, а и в съседните Гърция, Турция и Румъния, ще ви спукат от глоби и арести, че наглеете.
МАЛКО ВИ Е.
ИЗВИНЕТЕ СЕ!!! Станахте ЗА СМЯХ в целия град. ПРОСТАЦИ!!!
69.
нулкомтенбургер
16.02.2018 10:03:07
6
16
Всички утайки и безхаберници които тероризират хората системно след 22 часа трябва да бъдат респектирани сиреч системно бити тъй като е доказано, че подобни кретени не разбират от дума! Който иска да се забавлява има огромен избор от заведения, къщи за гости, помещения които могат да бъдат наети за минимални суми!??? Никъде по белият свят който се дава постоянно за пример, не е разрешено да тероризираш околните с крясъци, музики, блъскане на асансьорни врати и животински викове по цяла нощ, около и в самите сгради. Не познавам никой който без нища бъде бит от полицията нито за случай полиция да дойде в дома ти след 23 часа за да ти прави забележка, че е много тихо ......Подобна паплач ни тероризира по същият начин особено лятото, крещаики по цяла нощ под прозорците ни....никаква милост за тези дегенерати.
68.
...
16.02.2018 09:47:33
5
11
Напили се, издули музиката да тормозят съседите, отказали да се съобразят със забележка от полицията и сега РЕВАТ, че ги прибрали. В коя нормална държава (Германия,Франция,Белгия, Холандия, Австрия...) ще дойде полицай и ти ще го сиктирдосаш да не ти разваля чалга-феста за рождения ден!? Там, в нормалния свят, ще те сцепят от глоби и арести. А тук, цървулите викат - какво толкова един ден в годината, на тези под мен не преча, полицаите ме вързаха... "Адвокати" във форума ги надъхват - полицията да ходела с шумомери... Никой няма право да тормози съседите си! Като искате силна музика, има заведения, там се веселете. И не се изкарвайте жертви, извинете се...
ИЗВИНЕТЕ СЕ, ИЗВИНЕТЕ СЕ, ИЗВИНЕТЕ СЕ!
СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ В ЦЕЛИЯ ГРАД!
МАЛОУМНИЦИ, ТАКИВА!!!
67.
Namerete si jivot
16.02.2018 08:56:09
6
7
Schupihte se ot gluposti v tiq komentari. To gadateli to rabirachi
66.
Kam 54
16.02.2018 08:43:55
15
5
Ti vsqka vecher si na zavedenie nali. Ili sarbash rakia u vas i komentirash flagman, ama dokato ti i takiva kati teb komentirat, drugi si praznuvat rojdeniq den
Ot koga v Burgas e zabraneno da praznuvash i koga se navudiha tolkova shmatki, koito praznuvat samo po restoranti? Zabravihte kvi gi varshehte i vie, ama dokato ne vi doide na glavata da vi obvinqvat policai, za da si otarvat kojata, nqma da razberete
65.
Mossad died
16.02.2018 08:35:23
9
10
Tui sa ena banda mangali s uniformi
64.
999
16.02.2018 08:34:04
9
11
Най вероятно тя е тръгнала агресивно към полицаите, те щот са велики я насиняват, а мъжът и нормално да уска да я предпази. Тръгнал е срещу пилицаите, а другият мъж пък, се е опитвал да отърве ченгенцата от бореца, и айде всички виновни, а най вероятно двамата мъже ще го отнесат в съда... История стара като света
63.
Интересно.
16.02.2018 08:34:02
7
12
От второ има една минджа която се изявава на холивудска звезда,лъхаща на генг бенг и още двама трима вчерашни дилъри чукат по врати и вадят значки супер смешно,наглеят и ехиднеят много ме напушва на смях като ги видя ? Даже си викам "ко ти плесна един шамар така щи обърна носа" Не се надигайте, нито сте Маями нито някога ще бъдете.И като разговаряте с хората забелелязвайте присмеха в очите им спрямо вас.Едната уредена вътре пращи се с кой ли не схемаджийка и ухо.Другата бетер мисли си, че е мис сексапил,ракетен инженер и био молекулярен откривател.Намери си сериозна доходобосна професия а не древна..
62.
A
16.02.2018 08:25:05
2
14
На това ли са я учили достолепните Сарандеви ?
61.
Срамота
16.02.2018 08:24:26
8
11
Гонете ги тия превьзбудени ченгета какво чакате
60.
Помощник модератор
16.02.2018 08:18:10
0
4
60 не е по темата, колеги хаха
59.
Ха добро утро
16.02.2018 08:01:54
7
11
Май писателите се събудиха... Когато полицаите слвдват протокола, не се стига до такива ексцесии, но тези, завършили академия след няколко месеца, едвам си взели изпитите, може би ако вместо да ходят по кръчмите, бяха почели нещо по психология, щяха да знаят как да реагират във всякакви ситуации, особено с деца. Щото колеги, и на мен са ми налитали на бой, ама никога жена или дете не са били насинени от мен, ама тва го учим в едни други академии, за малко по цивилизовани и стабилни психически хора
58.
До 49
16.02.2018 07:56:36
4
8
Що, ще ми викнеш куки да ме закопчеят за парното и да нараняват децата ми ли?
57.
Вальо Топлото
16.02.2018 07:51:16
1
4
Явно някой е добре запознат кой работи в полицията и къде се държат арестуваните хора
56.
Пародия
16.02.2018 07:41:52
4
11
Пълна пародия, в статията пише 14 годишен син, същност е 15 годишна дъщеря, странно че всички коментиращи, които са възмутени, пишат, че е на 15.... Това не се ли вижда от лична карта? А полицаите не взимат ли личните документи? За да тръгнат куките да св защитават анонимно във флагман, май не им е много чиста работата
55.
Ивайло
16.02.2018 06:30:30
9
10
Няма да се учудя ако е истина в момента в второ руп е пълно с млади комплексирани наркоманчета които раздават правосъдие останали са шепа от старите служители на реда на парното връзват когато няма място във клетката а заповедта за задържане са длъжни да изпълняват в ареста под 5то районо управление тъка че не се чудете родната милиция ни пази
54.
Фоо
16.02.2018 06:22:07
5
7
Култура Възпитание Морал Ценности Спазване на правилата
53.
...
16.02.2018 06:11:21
8
21
Напили се, издули музиката да тормозят съседите, отказали да се съобразят със забележка от полицията и сега РЕВАТ, че ги прибрали. В коя нормална държава (Германия,Франция,Белгия, Холандия, Австрия...) ще дойде полицай и ти ще го сиктирдосаш да не ти разваля чалга-феста за рождения ден!? Там, в нормалния свят, ще те сцепят от глоби и арести. А тук, цървулите викат - какво толкова един ден в годината, на тези под мен не преча, полицаите ме вързаха... "Адвокати" във форума ги надъхват - полицията да ходела с шумомери... Никой няма право да тормози съседите си! Като искате силна музика, има заведения, там се веселете. И не се изкарвайте жертви, извинете се...
52.
ММ
16.02.2018 00:49:10
6
20
Малко ми идва в повече тази версия на жената. Полицаите няма да реагират по такъв начин, ако наистина не е имало проблем. По принцип е хубаво хората като усилват музиката да не е през късните чатове на дните от седмицата защото има много хора, които стават рано за работа.
51.
неси от лох нес
16.02.2018 00:43:09
21
12
който иска тишина, да върви на гробищата!
50.
Плам
16.02.2018 00:14:08
6
17
От първи прочит си личи, че тази истина не е истина-пълно с реплики от американски филми, задължително са намесени деца, които са травмирани, има ченгета биячи, завистници, които живеят, за да трият живота на обикновените хора, които живеят и празнуват тихо. Класика, класика. Взимам пуланките, в тази жена има потенциал, искам я във БигБрадър 2018.
49.
Ани
16.02.2018 00:04:59
6
14
Проблема май е в това че в панелките не живеят само купонджии а има и майки с малки децаа трудно може да се обясни на дете защо музиката и шума не спира и че някой е решил да слуша музика цяла вечер
48.
До 48
16.02.2018 00:02:43
5
7
Недей много да мислиш ако обичаш
47.
Мислех
16.02.2018 00:00:28
5
10
Мислех си, че за да арестуваш жена, не е нужно да я насиняваш... Ама в днешно време с тези конвенции, човек не знае... Жени в мъжки тела, мъже в женски... Правете си изводите
Аз лично се страхувам да празнувам вече вкъщи,за да не сънува детето ми кошмари
46.
Всичко ще се изясни
15.02.2018 23:56:16
16
8
Музиката беше нормална,плюс това една вечер се търпи въпреки че купона им е свършил още в 11.и да ставаш в 5 да бачкаш все някък ще издаяниш.Цял живот бачкам и ставам в 6 в същото време водя социялен живот и умея да се забавлявам за разлика от 30-годишни хора водещи живота на 70-год. ПЕНСИИ!
45.
До 45
15.02.2018 23:55:49
7
8
А да ти надуват опера цяла вечер е приятно ли? Не изпадайте в конкретика, всеки е празнувал рожден ден, или тук има само аристократи, които се забавляват в ресторанти, а у тях само спят? Аман
44.
Селянина дойде
15.02.2018 23:48:24
5
17
Доста е гадно да си на работа сутринта и някой да ти надува чалга цяла вечер
43.
До 41
15.02.2018 23:44:24
0
0
Палячото си мисли за теб а ти май се ядоса
42.
Истината2
15.02.2018 23:41:09
3
14
Най лесно е да търсим вината в другите .Аз лично мисля че истината не е както казва госпожата
41.
До 31
15.02.2018 23:40:48
1
8
Прочети отново написаното и си сортирай измислената изповед, палячо неграмотен.
40.
Истината
15.02.2018 23:36:54
1
13
Истината я знаят само полицаите и гостите на рождения ден. Всички други сте 3-4 анонимни писатели ;)
39.
Rider
15.02.2018 23:33:57
2
11
Малко ми мирише на флагматория
38.
Kondio
15.02.2018 23:32:18
5
5
Hahahahaha koi kogo nabi ne razbrah ama kak gi nabiha i pri men sa idvali no nikoi ne me e bil
37.
Над всички
15.02.2018 23:31:41
2
8
Всички полицаи се включиха досега,но нека се активизират още давайте момчета...
36.
Korektniq
15.02.2018 23:20:19
13
5
Normalnite hora po tova vreme spat,a policaite otkradnaha po 2 litra benzin ot patrulkite i pliuqt jenata s imeto si i dostoinstvoto si PRED VSICHKI!
35.
*********
15.02.2018 23:18:01
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
Na vi malko
15.02.2018 23:15:49
8
7
Ai stiga veche s policeiski komentari stoite v patrulkite spite i pishete nqmate si druga rabota.
33.
Do tozi koito jivee v dadeniq vhod
15.02.2018 23:13:07
7
4
Moje da si go na****ash bil li si tam che da znaesh kakvo e stanalo
32.
Хейт
15.02.2018 23:09:21
5
12
Не знам за шумометър, ама тук защитаващите пияната селянка счупихте ТЪПОМЕТЪРА! За такива поводи има заведения, ама там няма как да почерпиш със кисело зеле и домашарка от село...
31.
SLR
15.02.2018 23:08:07
3
23
Не знам кой нормално трезво мислещ човек ще повярва на тази история полицайте дойдоха и започнаха да ни провокират и ни биха за това че слушаме музика Флагман много добре сте украсили историята браво за пореден път изопачавате историята .Живея в същият вход нямате си напредстава тази госпожа и "дъщерите и " децата каква помия се изсипа от устите им по адрес на полицайте просто бях потресен от вулгарното и нагло държание на децата и възрастните .Пълно неуважение и наглост тези си мислеха че са недосегаеми и не ги интересуваше че смущават спокойствието ма целият вход
30.
Гражданин
15.02.2018 23:00:49
7
19
Полицаите трябва да бъдат наградени. Голямо браво. Действали са правилно.
29.
До13
15.02.2018 22:49:40
6
18
Браво на полицайте а на теб ти пожелавам такива съседи и пияна съседка като тази
28.
награда
15.02.2018 22:46:08
8
22
трябва да бъдат наградени момчетата от МВР.сериозно го пиша без грам ирония.всички домашни алкохолици и купонджии тормозещи съседите трябва да бъдат арестувани и наказвани много сериозно
27.
само така
15.02.2018 22:42:32
8
22
ИМАМ УПРЕК КЪМ ПОЛИЦАИТЕ.МОМЧЕТА МНОГО МЕКИ СТЕ БИЛИ.ПО ЗДРАВО ТРЯБА СРЕЩУ ТОРМОЗЕЩИТЕ СЪСЕДИТЕ СИ.
26.
ЕВАЛА
15.02.2018 22:40:36
6
17
КОЯ СИ ТИ МА ?ЦИРК И РАЗИГРАЛИ.ЗНАЕМ ЩО ЗА ХОРА СА ДОМАШНИТЕ ПИЯНДУРНИЦИ
25.
Браво
15.02.2018 22:38:49
5
23
Браво на полицаите.Живял съм под такива пияни селяни.Тормоза е голям.Само така.
24.
Наблюдател
15.02.2018 22:35:18
3
10
Малко извън темата, но ако ви харесват чехлите на дамата от снимката +, ако не -.
23.
12234
15.02.2018 22:34:52
4
24
Минавах покрай 89 блок вечерта. Ченгетата молиха една пияна срам ме е да кажа жена.да си обучи някакви обувки.тя ги обаждаше до 9 коляно и се качи боса в колата.ако някой каже че това е нормална жена бог да ни пази децата.
22.
*********
15.02.2018 22:34:17
6
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
21.
Вашето име
15.02.2018 22:29:04
10
20
Къв шум да се мери ве професори ологофрени такива.
Ще си седя в нас в грозния панел завит на топло спокойствие всичко 6 и изведнаж някви диви селяни усилват,музиката на макс гюбеци азис гърми на свадба в 12 вечерта. Много ясно че ще пържа телефона 112 докато не дойдат на сирени и те така селяните купонджии на село
20.
Пешо
15.02.2018 22:24:15
10
14
Много сте умници тука.Тя не била виновна само пет шест пъти идвали полицаите за силна музика.А за актовете само след замерване малко прочетете.Но най важното е да е виновна полицията.
19.
Либерален
15.02.2018 22:08:49
6
12
Полицаите са уважавани и достойни хора, но знаем, че във всяка система има бъгове. Не всички полицаи са почтени и не всички празнуващи на силна музика с алкохол са престъпници! Истината винаги е посредата... И в децата... Щом детето е позвънило на 112, защото се страхува от полицията... За какво говорим повече... Предполагам, че въпросът ще се реши в съда
18.
*********
15.02.2018 21:32:48
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
17.
Egasi
15.02.2018 21:30:30
6
3
Sasedskite drami ne se reshavat s policia, a na masa.
16.
*********
15.02.2018 21:30:10
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
Относно шума
15.02.2018 21:24:52
9
18
А шумът, както знае всяко хлапе, се замерва с децибелометър... Някой някога виждал ли е полицай с децибелометър? Защото аз не....
14.
възмутен теляк до 13
15.02.2018 21:24:13
9
13
Болят ги белезниците полицаите,че ще платят съдебните разходи, ако загубят делото. Те няма да плащат, ще плащаме ние данъкоплатците.
13.
Адвокат
15.02.2018 21:19:51
13
20
Ако полицаите са писали акт за шум без присъствие на специалист от РЗИ, който да замери шума от всички възможни гранични стени на апартамента ще издигат супата.
Ще си платят иска и съдебните разходи.
Крайно време е да им ги удържат от заплатите, а не от нашите данъци и да си научат законите и подзаконовите актове и наредби
12.
Защо
15.02.2018 21:16:42
12
16
Защо триете коментара ми, в който казвам, че полицаите имат кяр от тва и той е в законов размер на 2-3000лв. И всичко е инсценирано, защото в България така се прави?
11.
*********
15.02.2018 21:09:41
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
Arestant
15.02.2018 21:08:00
13
14
Bqh s muja v kilite mn tochen i dobar chovek . policaite sa gi provokirali i arestuvali bez prichina
9.
Разбирач като вас
15.02.2018 21:05:07
11
17
Наистина има полицаи, които се държат почтително и вдъхват респект. Тези явно ме са успели и са изложили униформата.
А всички от вас, разбирачи, празнувате само по заведения ли? Щот сте много богати ли? Или не празнувате рождените си дни? Не консумирате алкохол на рождения си ден? Айде не коментирайте с празни приказки, а отидете да правите деца и да спасите западащите си бракове? Или ви е страх, че и вашите деца един ден ще сънуват кошмари не с Торбалан, а с чичо Полицай, който блъска майка им?
Лека и разбрана вечер!
8.
Zapoznat
15.02.2018 20:56:06
20
17
Лично познавам всички гости. Купонджии са, да. Но не са вандали, не са престъпници, напротив - точни хора. Всички ви подкрепяме, търсете си правата. Дерзайте
7.
Ха
15.02.2018 20:54:28
18
18
Куките са нямали право да се подиграват най малкото да я връзват като куче за парното.Полицаите не празнуват,не се смеят и вегетират слънчево предполагам.И жената може да е имала вина но така грубо не се прави,срамота.Всички бандити изловихте и цигани с обществена опасност и сега с това се занимавате.Ако го прави системно с музиката може глоба да и съставите или акт.Питала за мъжа и децата си,вие така ли трябва да отговорите питам,жени нямате ли,а деца.Гориво не се краде,после момиче уж му скъсала пагона по Господарите оня след 30 мин му се скъса пред камерите с помощта на Хари Потер.Пълна пародия.Но и тя трябва да се съобразява с децибелите все пак.Просто в случая е нямало разбиране и от двете страни.
6.
забавно
15.02.2018 20:44:32
7
23
Аве маняци стига сте се надъхвали, на съседа ми два пъти му виках полиция в една вечер в Братята, щото беше много пиян и първия път като говориха с него явно не реагира. Винаги идваше само една патрулна кола и 2ма полицаи вътре.
Как ще стане това 2ма полицаи да щурмуват цял апартамент, те да не са Рамбо? И пак казвам, аз ги наблюдавах хората, в моя случай се отнесоха много професионално, дори и втория път. Викам съм полиция и по други поводи, винаги са си вършели работата точно по това дето е сигнала и не съм видял да има произволи.
Тези дето щормуват и т.н. като на снимките не ги пращат по 2ма и мисля, че се обличат така само при акции, ама за друг тип престъпници.
5.
bla
15.02.2018 20:43:55
4
8
Педераст*
4.
bla
15.02.2018 20:43:20
25
16
Както се пее в един рефрен А ушев педерасп але алее, само на жени и деца ли скачате бе хомосексуалисти в униформи?! Дано някой се гаври по същия начин и с вашите жени пред очите ви измекярчета с мозъци на пиле.
3.
забавно
15.02.2018 20:39:10
12
33
Аве не знам, ама едно време бях подал сигнал за един съсед дето много обичаше да вдига купони точно над нас, това в Братята говорим. Дойдоха от полицията не помня дали 1 или 2 пъти, и накрая ги изкараха навън да пишат обяснения. Нито ги биха, нито нищо, просто му обясниха, че ще го глобят още повече пари, ако се наложи да идват пак. Няколко пъти съм викал полиция и по други поводи, винаги са се държели уважително и акуратно хората.
На тази лелка горе компанията са се напили като свине и 100% са пробвали да бият служителите на МВР и сега се оправдава чрез флагман.
2.
Opa
15.02.2018 20:36:32
25
20
Тоя път полицаите си намериха майстора. Не им се давайте, търсете си правата!
1.
Naduhan
15.02.2018 20:34:42
29
17
Ako tezi uniformeni dokosnat nqkoga jena mi na rojdenniq i den i deteto mi saniba koshmari, shte ima pogrebani. Kasmet sa izvadili che me sa doshli na moq rd
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще хвърлим държавата в още по-голям хаос, ако гласуваме вот на недоверие срещу кабинета "Главчев", смята Никола Минчев Ще хвърлим държавата в още по-голям хаос, ако гласуваме вот на недоверие срещу кабинета "Главчев", смята Никола Минчев Проблемът с Даниел Митов е, че той е зам.-председател на ГЕРБ, а едно служебно правителство трябва да бъде равно отдалечно от политическите сили, подчерта депутатът от ПП-ДБ Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици
Бойко Борисов: Никой не е помогнал на Путин повече от ПП-ДБ Бойко Борисов: Никой не е помогнал на Путин повече от ПП-ДБ 10 месеца нищо не направиха, за да се прекрати доставянето на руски газ. Кръвопролитната война в Украйна ще продължи дълго, допълни той Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори По негови думи обаче правителство без ПП-ДБ не би било легитимно Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори