Как протеже на Тато изгони 300 хил.български турци и отцепи Кърджалийски окръг с танкове


Как протеже на Тато изгони 300 хил.български турци и отцепи Кърджалийски окръг с танкове
Страховития сценарий за българските турци започва, когато Георги Танев е пратен да оглави окръжния комитет на партията в Кърджали
11 Февруари 2018, Неделя
Източник: вестник Ретро

В тези предсмъртни за социализма години Танев е един от основните идеолози на преименуването на близо 900 хиляди български турци и мюсюлмани, което разбива хиляди човешки съдби


Една от митичните, но малко познати днес фигури на българската комунистическа държава се нарича Георги Танев. По време на късния социализъм Танев е сред младите надежди на партията, но звездният му миг идва по време на възродителния процес, който го заварва като първи секретар на БКП в Кърджали.

В тези предсмъртни за социализма години Танев е един от основните идеолози на преименуването на близо 900 хиляди български турци и мюсюлмани, което разбива хиляди човешки съдби, разделя семейства и приключва през 1989 година като най-голямото насилствено изселване на хора след Втората световна война.

Георги Танев е роден на 8 октомври 1943 година в Пазарджик. През 1970 година завършва Техническия университет в Дрезден, а година по-късно защитава и кандидатска дисертация. Става член на БКП през 1968 година.

След завръщането си в България е определен като ценен кадър и веднага е назначен за зам.-директор на Завода за магнитни дискове в Пазарджик. Заема този пост само на двайсет и осем годишна възраст. След това започва партийна кариера като секретар и първи секретар на Градския комитет на БКП в Пазарджик. През 1977-1979 година оглавява БКП в Пазарджишки окръг, а от 1979 до 1981 година е издигнат до шеф на Комсомола, въпреки че е преминал комсомолската възраст от трийсет и пет години.

В спомените на познатите си от годините в Комсомола Танев остава като скучен човек, който често разговаря надълго с подчинените си и се интересува за клюките и интригите в комсомолското ръководство и тогавашния млад елит на държавата.

Въпреки бурното си кариерно развитие, до 1981 година

Танев остава в сянката на по-възрастните комунистически функционери и трудно може да се мери със сравнително младите по това време Георги Атанасов, Петър Младенов и Александър Лилов.

Въпреки това ясно показва, че е готов на всичко, за да стигне колкото се може по-далеч в партийното израстване.

През 1981 година младият активист става член на ЦК на БКП и е назначен лично от Тодор Живков за първи секретар на Окръжния комитет на БКП в Кърджали. По това време Първия в партията и държавата е ядосан на тогавашния първи секретар на БКП в Кърджали, който упорито отбива опитите за преименуване на част от мюсюлманското население. Това е причината младият и решен на всичко Танев да бъде изпратен да оглави партията в този специфичен регион. За разлика от предшественика си, Танев се захваща с „мръсната работа“ около преименуването на турците и мюсюлманите още от първия ден.

Няколко месеца след пристигането си в Кърджали започва частично преименуване на помашки села в района. Целта е да се провери как ще реагира населението на новата политика на БКП. Въпреки протестите и боя, които непрестанно съпътстват частичното преименуване в Кърджалийско, младият първи секретар на партията докладва редовно и директно на Тодор Живков, че всичко върви по план и населението с радост приема новите имена.

В същото време в София в най-тесен кръг тече подготовка на възродителния процес, в която са включени историци, партийни функционери, ръководители в ДС и МВР. Целта е да се изгради идеологическа рамка, която да оправдае преименуването. Групата се координира от тогавашния зам.-председател на Държавния съвет Георги Атанасов. По-късно той ще стане министър-председател и като такъв също ще вземе активно участие в едно от най-големите престъпления на комунистическата държава.

В края на 1984 година в най-тесен кръг висшето ръководство на БКП взима съдбоносното решение за провеждането на възродителния процес. Решено е в рамките на три месеца да бъдат преименувани всички български граждани, които носят турско-арабски имена, и идва като гръм от ясно небе както за турците и мюсюлманите, така и за обикновените служители на МВР и редовите членове на БКП.

На 24 декември 1984 година проехтяват първите изстрели в Кърджалийско. В селата с преобладаващо турско население хората излизат уплашени по площадите в опит да спасят рождените си имена. Кърджалийски окръг е отцепен от света с танкове и камиони, а операцията по смяната на имената се ръководи лично от първия секретар на партията Георги Танев.

В дните около Коледа падат и първите жертви на възродителния процес. На 26 декември в кърджалийското село Могиляне куршум отнема живота на осемнайсетмесечната Тюркян. В началото на размириците хората не вярват, че властта ще стреля срещу тях с истински патрони и дори се съмняват дали Тодор Живков знае за това, което се случва. След първите протести по нареждане на Танев стотици български турци и мюсюлмани са изпратени в затвори и арести, а на населението е наредено да не напуска къщите си. До 30 март 1985 година всички български турци и мюсюлмани са със сменени имена, а Танев е удостоен лично от Тодор Живков с ордена „Герой на НРБ“.

Заради усърдието си Танев става любимец на Живков и през 1987 година е повишен, като оглавява БКП в цялата Хасковска област. През април 1988 година се издига до завеждащ отдел в ЦК на БКП, а през септември е назначен за министър на транспорта. Заради честите смени на позициите си във властта в средите на висшето ръководство на БКП Танев е наричан „френския ключ“ на Тодор Живков.

Опитът му от преименуването от 1984-1985 година в края на 1988 година го изстрелва до един от най-високите постове в държавата - министър на вътрешните работи в оглавяваното от Георги Атанасов правителството. На този пост Танев сменя дългогодишния министър Димитър Стоянов.

Основната задачата на новия вътрешен министър е да организира и проведе изселването на 300 хиляди български турци от България в Турция.

Танев не се колебае дълго и през пролетта на 1989 година използва мирните протести на българските турци и мюсюлмани, които не спират да поставят искането си за връщане на имената. За да нагнети напрежението, нарежда да се стреля на месо и в края на май 1989 година Тодор Живков произнася реч, в която призовава Турция да отвори границите си и обявява, че който иска, може да напусне България.

Докато Живков произнася речта си, вътрешният министър действа по план: отново отцепва кърджалийския регион и организира серия от активни мероприятия. Милиционери обикалят от къща на къща и заповядват на хората да напуснат страната до двайсет и четири часа. Под страха от затвор и нови репресии над 300 хиляди души натоварват покъщнината си върху старите си съветски автомобили и тръгват към неизвестното. В това време чрез държавната телевизия на българите се внушава, че турците предават родината и се изселват доброволно. Операцията, ръководена от Георги Танев, която ще остане в историята като „Голямата екскурзия“, приключва само за няколко дни.

Хиляди семейства се оказват от двете страни на границата, огромни колони от автомобили задръстват контролно-пропускателните пунктове, а по граничната бразда плъзват епидемии от болести.

Танев обира лаврите от това престъпление, но няколко месеца по-късно комунистическият режим рухва както в България, така и в цяла Източна Европа. В края на 1989 година е отстранен от правителството, а през 1990 година е изключен от БКП като част от най-близкото обкръжение на Живков. Веднага след това основната фигура в преименуването на турците и мюсюлманите сам сменя името си, за да изчезне незабелязан от правосъдието.

Под името Георги Сотиров бившият вътрешен министър и главен „възродител“ заминава за Москва. Там върти общ бизнес с друг бивш шеф на Комсомола - Бойчо Щерянов.

Когато участието му във възродителния процес е добре забравено и по всичко личи, че няма да му бъде търсена съдебна отговорност, прекръстеният на Георги Сотиров Георги Танев се връща в България, за да живее спокойно и анонимно като необикновен български пенсионер.

В категории: Ретро Флагман


48
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
48.
Евала
13.02.2018 10:23:31
1
0
Заслужава медал! Няма вече такива българи. Всичките ни управници са крадливи чикиджии и маскари.
47.
Емел Махмуд
12.02.2018 17:09:08
4
1
Как така български турци?
Все едно български американци или български китайци.
46.
гафур
12.02.2018 15:32:47
0
0
отцепки сте вие
45.
много напудрено
11.02.2018 23:45:48
5
0
бе ,драги зрители . де са бомбите,отровата у язовирите ,медито - причините не давате , а само следствието . де вика един екскурзиант , ай ,сиктир
44.
коментар
11.02.2018 19:52:10
3
3
N 13 е прав но до някъде. Никой няма право да сменя имената на турците. Навсякъде в Европа е така. Питам се обаче защо турците продължават да гласуват за комунистите? А този изверг, който е разделял семействата жив ли е още? Има провидение..
43.
бай Тошо
11.02.2018 18:56:01
20
1
Да не се забравя, че възродителният процес е следствие (а не причина) за атентатите от турските националисти. Повтарям! Възродителният процес е след протурските националистически атаки, които бяха бяха насочени срущу българския народ, а не срещу комунистическата държава.
Пример: Бомбата, взривила се на гара Буново бе поставена във вагона за майки с деца. Въпреки, че във влака е имало няколко представители на българската държава - машинист, помощник машинист, началник влак, поне двама кондуктори и един или двама милиционери от транспортна милиция, протурските националисти - терористи убиха жени и деца. Факт! Нека да не прикриваме истината. Насилието поражда насилие. И както е казано: тоягата има два края!
42.
Навеки сьс СССР
11.02.2018 18:09:46
9
6
Малко решения на комунистическата власт са толкова добри, колкото това за промяна на имената. Разбира се, типично за комунисти,не вършат работата като хората. Трябвало е да ги накарат да записват децата си с български имена, а на възрастните с турски имена да им се създават пречки при кандидатстване за университет, работа, повишение и прочие.
41.
"Амсълак БУЛГАР от Айтос"
11.02.2018 17:09:23
6
0
Не допускайте да ви заблудят и измамят при нотариус Бисер ДЕМИРЕВ

СЛЕД ТОВА ЦЯЛА "ГВАРДИЯ" ОТ ДОБРЕ ОБУЧЕНИ ПРОКУРОРИ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВИ ЛЪЖАТ И ЗАБЛУЖДАВАТ ОТНОВО....И ОТНОВО....И ОТНОВО ДОКАТО НЕ ВИ ПИСТНЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ НАВСЯКЪДЕ В "НЕРАБОТЕЩИТЕ ИНСТИТУЦИЙ"
40.
ко,ко?
11.02.2018 16:37:48
11
1
В тази статия умело е пропуснато да се каже,че през 1983 г са разкрити протурски атентаторски групи и проведените няколко успешни атентата в България.
39.
До36
11.02.2018 16:08:52
3
1
Абе манго,българин не може е да е толкова прост! Кажи честно! Мангуста си нали?
38.
До 36ти
11.02.2018 16:01:03
6
1
Е много си прост бееее! Първо не съм потурнак,и второ понеже явно си много прост и не си разбрал това което е написано абдал аналноподатлив. Точно това твърдя,че Сърбия е в лай...а и пояснявам как е стигнала до там. А това се наложи заради възхищението ти от правешкия ”ятяк” Тошо и залитането ти по онова време. И понеже Джаро си личи че си много прост и неначетен,ще ти разкрия още една тайна Майка ти е медицинско чудо,защото те е заченала отзад! Хахаха
37.
Никола Ралев
11.02.2018 15:19:21
1
0
Копринков ги изпращал към Турция.
36.
до 32
11.02.2018 14:49:45
6
0
Титова Сърбия сега е в лайната, където и е мястото. Може да се изселиш там - потурнак скапан! Може да те повозят на подарен руски самолет и да цункаш едно друго руско нещо - нали се сещаш.
35.
Москва
11.02.2018 14:47:22
13
4
Всеки трябва да си знае мястото, Алах-Малах в тУрция...
34.
до 31 Това е "БЕЗЗЪБА"тема
11.02.2018 13:56:23
2
2
Генерираща кликове "ПАРИ"Противопоставяща различни ХАРАКТЕРИ отразени чрез коментарите.Повечето от човешки същества които ГОСПОД БОГ не е дарил с РАЗУМ.Използващи ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАБИТИ клишета.
33.
до 31 Това е "БЕЗЗЪБА"тема
11.02.2018 13:56:23
3
1
Генерираща кликове "ПАРИ"Противопоставяща различни ХАРАКТЕРИ отразени чрез коментарите.Повечето от човешки същества които ГОСПОД БОГ не е дарил с РАЗУМ.Използващи ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАБИТИ клишета.
32.
До 28ми и 30ти
11.02.2018 13:54:33
5
6
Простотията ходи по хората! Надали и в казарма сте ходили,а и да сте ходили надали можете да си представите какво е граждански-етнически конфликт. Имах пътуване до Сърбия и после до Босна и Херц еговина. Това е жестока трагедия сътворена от болният мозък на Милошевич и кликата му. Които през 2000г си го получиха,а малоумниците като вас които подкрепяха Милошевич и чакаха помощ от Русия,след като бяха подложени на 50дневни бомбандировки,бързо се предадаха и изпокараха помежду си. И като капак на всичко свалиха Милошевич и заедно с Младич,Караджич и др военнопрестъпници си ги предадаха на трибунала в Хага. Толкова им беше и национализма и патриотизма и помоща от Русия. Колко бяха прости и с промити мозъци,че бяха забравили как в годините на тотална студена война.Великият боец и командир Тито обедини всички етноси във Федерация,и въпреки че е твърд комунист,обръща гръб на Сталин и с една далновидна политика лавира между двата лагера. И създава най-високият стандарт в соц блока за своите граждани,които пътуваха и работеха на запад.Всеизвестно е ч в заводите на БМВ и Мерцедес са работили страшно много югославяни. А интелекта и величието му си проличават дори и тогава когато продава на САЩ при Кенеди,нефукционираща космическа програма за сумата от 20милиарда,и когато Американците се усещат той лъвира и протака с най-различни приоми та чак до 78г когато САЩ го притискат много силно да връща парите. Само с 20те милиарда в края на 50те и началото на 60те превръша Югославия в рай за народа! Намерете в интернет документалният филм”Хюстъ имаме проблем” и го гледайте за да разберете що за държавник е бил този велик партизански командир. А не като вашият Янко от правец,шушумига селски лизач на господарите от Москва. И още нещо да ти кажа Джаро Комплексарчев-храбри националистичен войне хахахаха. Власта на наще ”партизани” им я поднесе червената армия,и тез приказки дето с кръв я взели са дрън-дрън.300 000човека руска окупационна войска има в Бълария няколко години. А кръвта за която ти говорят е на български граждани убити от завист или зацда им вземат имоти,фабрикиби т.н Където и да четеш или гледаш документални тв канали,ще видиш за мащабни сражения на Сръбските партизани начело с комуниста Тито,и на гръцките начело с Наполеон Зервас. Никъде няма да видиш или чуеш за сражения на наще кокошкари. Така са се предавали един друг,че като са чуели за Гешев са се напишквали. Нали знаеш че Бай ти Тошо успяха с всичката пропаганда да го изкарат едва ятак,а Мирчо Спасов също е един доказан предател на своите,шпионин на Гешев с дълга кариера на обирджия,нападал е каруците на бедните хорица идващи си от пазар. Има интересна документална книга вътре има приложени архивни документи от разпити веднага след атентата в църквата Света Неделя. Следователя Пане Бичев разпитва разпитва ”храбрата” комунистка Цола Драгойчева,и баба ви Цола издава всички и всичко. Пишете в гугъл Пане Бичев-кошмарът на червените терористи! Та има още много да си говорим за онези ми ти”славни и храбри наши комунисти” -нищо повече от страхливци и предатели,идоли за неуки ”националисти и патреоти” като Джаро ”храбрият войн” Хахахахаха.
31.
KML
11.02.2018 13:32:52
14
0
Статията с право не е подписана ,изобилства с неверни и нихилистични твърдения. Няма да конкретизирам да не човъркам раните но това го правите Вие от сайта .
30.
ГГГГГГГГГГГГГГГГГ
11.02.2018 12:53:57
13
7
много добре са постъпили Българите с Турците, защото знаем от истерията че при такива ситуации Турците гонят Българите като ги убиват
29.
DJARO ЕДИН НАИВЕН ГЛУПАК
11.02.2018 12:34:11
5
8
Я СТИГА С ТИЯ КЛИШЕТА НАБИТИ ВИ В СТАРИТЕ МОЗЪЦИ–НА ВСИЧКИ БЕШЕ ИЗВЕСТНО ЧЕ ПОЛИТИКАТА СЕ ПРАВЕШЕ В МОСКВА А БАЙ ТИ ТОШО БЕШЕ ПРОСТ ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЧУЖДА ВОЛЯ.А КОИТО КРИВНЕШЕ ОТ "ПРАВИЛНАТА ПОСОКА"ВЕДНАГА ИДВАХА ТАНКОВЕТЕ –ЧЕХОСЛОВАКИЯ УНГАРИЯ И т.н.
28.
DJARO
11.02.2018 12:14:04
11
4
Samo da VI poqsnq na vsi4ki....Bai Todor Jivkov be6e MNOGO GOLQM POLITIK....a pak koi kakvoto iska da vi govori...trqbva6e da go POGREBAT PLITKO...I TO PO O4I....ZA DA MU ZELUVAT GUZA VSI4KI....A SEGA NI upavlqvat ENI4ARI-PREDATELI...500godini sa ni KLALI,NASILVALI,IZBIVALI...a sega ERDOGAN samo 4aka udobniq moment da ni SLOJI FESOVETE...Razboiko mu UGAJDA za VSI4KO...tpi na nikoi ni6to ne OTKAZVA..zabelejete,sega za Istanbulskata konvenziq izpra6ta vsi4kite si LAKEI,I KLAKIORI,podlogi da MANIPULIRAT Naroda, za da moje da se RATIFIZIRA...6toto to ot nqkolko godini se RABOTI po PROKARVANETO i v Bulgariq
27.
ти си истински ЧОВЕК КАЗВАЩ ИСТИНАТА
11.02.2018 11:56:00
5
0
Всичко е точно така.Докато не се пресече ВЪЗМОЖНОСТА ЧРЕЗ РАЗНИ СХЕМИ политическата мафия/НЯМА ЦВЯТ/ДА ОСРЕБРЯВА ВЛАСТТА СИ€€.А ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН Е НЕПРЕКЪСНАТ ОБЩЕСТВЕН НАТИСК//ПО ПРИМЕРА НА РУМЪНИЯ//.Те ще продължават да приемат ЗАКОНИ ПРАВЕЩИ ГИ "НЕДОСЕГАЕМИ"
26.
ти си истински ЧОВЕК КАЗВАЩ ИСТИНАТА
11.02.2018 11:56:00
5
0
Всичко е точно така.Докато не се пресече ВЪЗМОЖНОСТА ЧРЕЗ РАЗНИ СХЕМИ политическата мафия/НЯМА ЦВЯТ/ДА ОСРЕБРЯВА ВЛАСТТА СИ€€.А ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН Е НЕПРЕКЪСНАТ ОБЩЕСТВЕН НАТИСК//ПО ПРИМЕРА НА РУМЪНИЯ//.Те ще продължават да приемат ЗАКОНИ ПРАВЕЩИ ГИ "НЕДОСЕГАЕМИ"
25.
До 19ти
11.02.2018 11:47:01
9
9
Ти хубаво си го видял по телевизията,ама предполагам по онази телевизия,по която ти обясняваха че социализма ни-комунистически тоталитарен режим,цъфти и връзва,А омразния капитализъм аха да умре от глад всеки момент. Само че в един момент интересно защо " цъфтящият социализъм" фалира и ти без да е имало война,и без да го е нападнал "омразния капиталист". Странно нали? И не щеш ли още има парапитеци, които не са разбрали какво са извършили Огнян Дойнов,Луканов,Любен Гоцев,Виденов-Румен Спасов, а именно това че извършеното от тях е пряко свързано с "странните изпарявания" на банки,пари за пенсии,капиталите от задграничните дружества и мн други"пладнешки обири"! И се стига до абсурда че крадливият елит виждайки че парсата от Руснаците свърши,завъртя задни части към САЩ и Запада за да суче от тях.А на простите и неосъзнати хора втълпява че запада виновен. Който не харесва сегашното положение и тъгува по онова време,е свободен да отиде навсякъде дори и в Северна Корея,И там по телевизията показват са вълшебното и истинско лице на комунизма. Само че да не стане така после да ревеш и да искаш да се връщаш,и да заобича уродливата свободия и демокрация. Защото нали знаеш че толкова беше хубаво едно време,че на границата ако искаш да ходиш навън се стреляше.Баща ми е опитал да премине в Гърция и хоп,три години затвор. А когато не толкова млад през 1998г отиде да работи в Германия за 4 години се върна със спестени пари и купи два апартамента от които сега взима наеми и живее добре,че с пенсията от Лунанов-Дойнов и сие,нямаше да а сколаса. Айде марш в Северна Корея която всеки момент ще унищожи САЩ и на земята ще се възцари свода за хора,стоки и придвижване! Бахахахахаааа! Чувал съм че жертви на телефонни измами стават предимно "изкуфялниците" тъгуващи по онова време. Хахахаха
24.
до ММ
11.02.2018 11:33:18
9
7
Ако бяха направили това, за което ги обвинявате и семето ви нямаше да остане! За 25 год. си унищожихте държавата прогонихте половината народ и пак турците ви виновни!!1
23.
Bılgarite
11.02.2018 11:28:48
3
5
nyakoy moje li da obyasni koy e han Asparuh-Bılgarin li e bil ili slavyan
22.
До н 19
11.02.2018 11:28:34
3
9
Естествено всичко това го има записано само по бългаската телевизия нали? Все още има хора които вярват на комунистическта пропаганда,ама се пишат за демократи,те тогава и прабългари ни изкараха и марсианци щяха да ни изкарат само и само да прекъснат всичко турско в нас,е тогава не успяха няма да успеете и сега.
21.
Човек
11.02.2018 11:10:05
19
3
Как не ви е срам бе,в епохата на технологии и толкова много информация да продължавате да бълват тъпотии! В България и българи и турци и цигани,сме жертва на едни и същи крадливи душмани! Българите на БСП=Герб,турците на ДПС,а циганите на техните тартори търгуващи с предните изброени политически хунти. Настройват ни с евтини интриги,А всички те пръснати от люпилнята на комунистическата сган, БСП-ГЕРБ,ДПС И ДР СВОЛАЧ,все ченгета и доносници. И накрая българи,турци и цигани,всички на талази в чужбина,защото тук заплати и пенсии са срам. Тази държава която се управлява от прости крадци,прогони всички ви,И пак не се научихте че ви настройват за да ви разделят. Да попитам и българи и турци,не се ли сетихте поне веднъж че дявола който изби хиляди след 9.11.1944г и този който прогони 300 000 в Турция е същият който заграби икономиката и съсипа държавата,без значение колко пъти се е преродил,за да управлява и днес! Боко,Сокола,,Цвъки,Цецка,Агент Павел-местан от СДС после ДПС,все комунета-ти пре- оядисани как ли не!
20.
2023...
11.02.2018 10:51:19
3
1
2023..godina
19.
до № 8
11.02.2018 10:44:53
21
11
"Турците не сме Български Турци а само Турци"

Заради такива като тебе стана възродителният процес и както се казва - покрай сухото изгоря и суровото. Не се прави на голям "турчин" и не забравяйте никога, че като заминавахте казвахте - "С коли заминаваме, а с танкове ще се връщаме". А, се върнахте с наведени глави! Разкажете го на децата си - има го записано от телевизията. И това, че като се връщахте, истинските турци ви обявиха за предатели на Турция - и ви "обиждаха" в задните стаички на КПП-то. И това го има записано по ТВ и казано от вашите уста. така, че по-кротко агалар, всичко се знае!
18.
Vinkelev
11.02.2018 10:25:18
7
4
а наследника му Тиквата 3 милиона
17.
Метин Мюмюн Аликоч
11.02.2018 10:20:14
8
1
Браво .. достоен Защитник на България
16.
БИЛГИН
11.02.2018 10:12:35
6
7
ВНУЦИТЕ НА ОСМАНСКИТЕ БЪЛГАРИ СЕ ОПИТВАТ ДА ДЪРЖАТ ФРОНТА
15.
стар
11.02.2018 10:03:13
18
4
А не искаха ли турците Разградска република?
А насилствената промяяна на вярата?
А изсмуканата от пръстите злоба и манипулация?
Нима не знаете, че сега искат двойно гражданство за тези, изселили се от преди 80 години, които са се размножили в геометрична прогресия и не знаят български?
14.
Bulgaristan
11.02.2018 09:49:37
33
9
Помислете , че ако нямаше възродителен процес , сега най-вероятно нямаше да съществува България. В момента има градове и села където се чува от всякъде турска реч .Турците трябва да бъдат не повече от 10 % от населението , защото ще стане лошо . Тодор Живков се усетил навреме и затова трябва да му бъдем Много Благодарни , иначе сега щяхме да сме някой район от Турция.
13.
българин
11.02.2018 09:48:50
32
11
в България няма турци. Турците се изнасят още след освобождението през 1878 година. Тези които оставят тука са български мюсюлмани. Грешка беше, че по този начин ги прекръстиха. Трябваше всяко новородено дете да се записва с българско име и по този начин постепенно и безболезнено щяха да се премахнат турските имена.
12.
Турчин
11.02.2018 09:45:39
6
12
Kahrolsun ajan savanın komunist ДС ДПС si
11.
palqr do 8
11.02.2018 09:28:44
3
3
Do osem beshe komentara toq smotan sait zabiva
10.
*********
11.02.2018 09:27:48
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
*********
11.02.2018 09:24:30
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Турчин
11.02.2018 09:22:15
10
25
Турците не сме Български Турци а само Турци
7.
Geto Burgas
11.02.2018 09:05:13
9
14
Tova reshenie be vzete zastoto veche Jivkov znaeshe che sa falirali durjavata i Turcia imashe po visoki dohodi.
I za da prikriat prostotiata si -- te pochnaha da praviat racizum.

No tova reshenie doide zastoto Sofia i Moskva biaha veche iztochili Bulgaria.
6.
FREE BULGARIA
11.02.2018 09:02:30
12
18
vmesto da privlecheme 350,000 turci sus obrazovanie nie gonime 350,000 sus 100,000 leva spestiavania, na sledvastia den triabvashe da zatvorim bankite -- ne ostanaha pari.

Pone sega im se izvinete na horata za tova che ste prosti rasisti.
5.
ММ
11.02.2018 09:01:53
30
15
Горките турци сменяли са им имената. Ужас, голямо нещо, голям проблем. Нищо, че 500 години прадедите на тези изроди са ни мачкали, а те за смяна на име ...
4.
LEVSKI KAZA
11.02.2018 08:58:41
15
12
SRAM.
LEVSKI KAZA VSEKI DA JIVEE TUK BEZ RAZLIKA V RELIGIATA ILI VIARATA.

TOLERANTNOST!!!!
3.
FREE BULGARIA
11.02.2018 08:56:49
8
13
zatova dnes minimalnata zaplata v turcia e 700 leva.......
2.
c
11.02.2018 08:54:25
12
13
Sramna chast ot istoriata, tova bulgari rodeni v Bulgaria da im se zverish....ako Levski e znael kolko prestupni sa komunistite...ste skochi ot groba
1.
druga tema
11.02.2018 08:53:20
12
8
zamina za Moskva.....zastoto ot tam mu be naredeno da pravi prostotii


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ)
Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Той е забелязан да обикаля безцелно в Стратфорд - в южната част на британската столица


Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ) Този мъж ограби култово заведение на пъпа на Бургас, познавате ли го? (ВИДЕО) На вниманието на КАТ-Бургас! Нужен ли е този знак, ако никой не го спазва?! Внимание! Огромна ламарина виси от саниращ се блок в Средец, може да убие някого (ВИДЕО)
МВнР: Не пътувайте из Балканите, идват мразовити дни
МВнР: Не пътувайте из Балканите, идват мразовити дни Очакват ни минусови температури, силни ветрове и обилни снеговалежи
Всичко в категорията
Премиерът поиска пълна проверка на сделката по продажбата на ЧЕЗ
Премиерът поиска пълна проверка на сделката по продажбата на ЧЕЗ В нея ще участват ДАНС, НАП, КЕВР и КФН. Правителството няма отношение по сделката между двете частни компании, но ще използва ресурса си да провери всички обстоятелства и да гарантира енергийната сигурност, казват от кабинета
Всичко в категорията
Цецка Цачева: Няма как заплатите на надзирателите да се увеличат с 20% Цветанов: Министърът на енергетиката трябва да бъде предложен от ГЕРБ ЧЕЗ продава активите си на „който трябва“, за да се заметат следите от случилото се след приватизацията Проф.Иво Христов с прозрение в Бургас: Ако не беше социализмът, България щеше да е едно примитивно общество Георги Първанов: Оставката на Теменужка Петкова засили съмненията, че тя е бушон И Туск с мрачна прогноза за тежката вечеря с Борисов, Юнкер и Ердоган Георги Свиленски: Знае ли някой в държавата кой стои зад купувача на ЧЕЗ? Волен Сидеров: Само ние можем да свалим правителството, опозицията няма ресурс Това ли е Гинка, която купи ЧЕЗ? В Пазарджик никой не я познава! В града няма неин работещ офис Бургазлията Жечо Станков ли ще е новият министър на енергетиката ЕС гласува намаляване на броя на евродепутатите
Хванаха наши пенсионери с 9 кг хероин
Хванаха наши пенсионери с 9 кг хероин Те се опитвали да пренесат наркотика до италианския град Анкона
Всичко в категорията
Шок! Анита Мейзер с нова версия за смъртта на мъжа си: Не го е вързала със свински опашки, нито била в апартамента Новият председател на Окръжния съд Росица Темелкова: Ще работя за ефективно и по-бързо правораздаване Бургаският районен съд по дело на Перата: "Бияч" не е обида, когато си обвинен за побой Скандално: Вместо да лежи в затвора бизнесменът, който прегази 6-годишния Петьо, хойкал по клубове и дискотеки Шокиращо! Защитник на правата на децата влезе в затвора за изнасилване на 12-годишно момче (СНИМКА) Съдът пусна на свобода зетя на Георги Дросев, близък до Митьо Очите Изверг от Бургас с 25 присъди смаза майка си от бой, пратиха го в затвора От последните минути: Уважаваната лекарска фамилия Карастоянови с тежки присъди за смъртта на Отвертката! Отложиха избора на председател на СГС Защо окръжният прокурор на Бургас не успя да накаже следовател Станелия Караджова? Издънка! Преводач направи огромен гаф на делото за мароканския джихадист
Компании борят липсата на кадри с бонуси за довеждане на служител
Компании борят липсата на кадри с бонуси за довеждане на служител Според компаниите за подбор на персонал тази политика ще става все по-популярна
Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16
Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Билдингът няма и разрешение за ползване, а на партера е разположен супермаркет, който работи от месец

Всичко в категорията
Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
След агресията в ОДЗ Брезичка: Родители поискаха увеличаване броя на възпитателите в детските градини
След агресията в ОДЗ Брезичка: Родители поискаха увеличаване броя на възпитателите в детските градини Те се срещнаха с кмета Димитър Николов и заместника му по образование и култура Йорданка Ананиева

Всичко в категорията
Мъж преби неграмотен седмокласник (ВИДЕО) Интересни отворени лекции по новата магистърска програма на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" Реформа в бургаското образование: 5 родителски групи влизат в училищата Страхотна финансова вест за студентите! 13-годишно японче скри шапката на специалистите от Гугъл с училищния си проект (ВИДЕО) Деница Сачева: Кадрите от детската градина в Бургас отвориха кутията на Пандора, създадоха проблеми Абсурд: Принуждават дете да ходи в далечно училище 40% от учителите у нас излизат в пенсия през следващите 8 години. Кой ще ги замести? Проф. Семов: Ако сложим камери в детските градини, ще признаем, че отглеждаме келешчета (ВИДЕО) Разгневена майка: Накараха детето ми да решава задача по математика с въпроси за инцест, изнасилвания, проститутки и дрога Ученици си признаха, че пият като за световно и не се притесняват, рекордът им - 11 бири за един ден
Невероятната история на 93-годишна баба трогна целия свят (СНИМКИ)
Невероятната история на 93-годишна баба трогна целия свят (СНИМКИ) Тя не отива на почивка в някое туристическото селище, където да я глезят и обслужват
Всичко в категорията
Огромна трагедия! Радослав си сложи бесилото заради дългове Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи Огромна мъка! Красива актриса зове загиналата Асиана: Идвам, мила моя! Чакай ме! Яна Маринова с покъртително признание: Станах жертва на насилие на 16 години - биеха ми шамари и стреляха по мен! Приятелите на красивата Асиана Митева потънаха в скръб, не могат да повярват в трагичния й край Скръбна вест! Почина известен бургаският писател Студент със 100% увреждания се превърна във влюбен затворник (ВИДЕО) Христо издъхна от свръхдоза в дома на приятел навръх Свети Валентин Мъката е голяма! Починалият на пистата в Пампорово е известен бизнесмен Скръбна вест! Отиде си уважаван юрист, бивш председател на Върховния съд Тъжна вест! Почина известен общински съветник
Астролог: Молете се шепнешком, „изповядайте“ се на течаща вода!
Астролог: Молете се шепнешком, „изповядайте“ се на течаща вода! Освободете се от страховете си чрез методите на психоанализа и медитация, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Секс Библията на социализма Спомени от соца: Кой предложи да въведем лятното часово време през 1979 г. Как протеже на Тато изгони 300 хил.български турци и отцепи Кърджалийски окръг с танкове Спомени от соца: Когато оказионният магазин беше кореком втора ръка Преди 21 години: БСП връща мандата, България тръгва към Европа Спомени от соца: Историята на родните спортните коли Булгаралпин и защо спряха да ги произвеждат "Българската Флорида": Как западната преса представя нашето Черноморие през 60-те Скръбна вест! Почина проф.Иван Карайотов - човекът, който развенча мита, че Бургас няма древна история Спомени от соца: Видеоразходка из Слънчев бряг и най-известните му ресторанти през 1977 г. Спомени от соца: Как Тодор Живков хранеше бъдещите шампиони на България (СНИМКИ) В чия чест е издигнат най-спорният паметник в историята на Бургас - Альошата (ДОКУМЕНТИ)
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Благородна кауза! Купи мартеничка – помогни на дете
Благородна кауза! Купи мартеничка – помогни на дете Децата от бившето Помощно училище в Бургас заслужават да се обучават при по-добри условия

Всичко в категорията
Бургас спази традицията. Голям празник в Конната база на Тодоровден (СНИМКИ) Гери Дончева ще е водещ, а Златка Димитрова специален гост на най-голямото благотворително ревю на Бургас Бургас ще спази традицията, празникът за Тодоровден започва след 10 часа на Конната база Показват първите градоустройствени скици на Бургас след Освобождението Избраха най-добрите млади строители и цветари на Бургас Бургас отбелязва с богата празнична програма 140 години от Oсвобождението на България Изложба на 11 руски творци пристига за първи път в Бургас Бургас на сухо за цял ден, вижте къде и кога спират водата Гранд хотел и СПА Приморец се превърна в декор за впечатляваща фотосесия на Мисис Бургас 2017 Надя Недялкова Христиан Митев: В Бургас плетеници от кабели не съм видял, нямам конфликт на интереси Съдът пусна на свобода зетя на Георги Дросев, близък до Митьо Очите
Внимание: Пропадна част от пътя Малко Търново-Царево (СНИМКИ/ВИДЕО)
Внимание: Пропадна част от пътя Малко Търново-Царево (СНИМКИ/ВИДЕО) Ключовият участък е в окаяно състояние от години, но днес вече не е препоръчително да се минава оттам

Всичко в категорията
Паника в ОУ "Елин Пелин" в жк Меден рудник: Късо съединение в ел.табло предизвика пожар по време на родителска среща Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Нов рекорд: Кукерски костюм на бургазлия с най-дълъг косъм в България (СНИМКА) Кукери от "Козия рог" ще гонят зимата в жк "Меден рудник", вижте кога Нагла кражба! Маскиран удари тузарско Ауди в ж.к. ”Меден рудник” (ВИДЕО) Шест коли в жк "Меден рудник" осъмнаха с нарязани гуми, ето кой е извършителят Първо във Флагман.бг! Верижна катастрофа затапи движението към бургаския ж.к. „Меден рудник” Кола пламна като факла на входа на бургаския ж.к. "Меден рудник" Димитър сложил край на живота си заради болест (ОБНОВЕНА) Извънредно! Мъж се гръмна с ловна пушка в жк "Меден рудник" Диво среднощно меле в жк "Меден рудник": Двама се млатиха жестоко в кръчма "Триада"
Кошмар! Каруцар помете пешеходка, счупи й три ребра и избяга
Кошмар! Каруцар помете пешеходка, счупи й три ребра и избяга Инцидентът е станал на кръстовището на улиците "Славянска" и "Гарова"

Всичко в категорията
Трагедия в Айтос! 59-годишният Иван се задуши при пожар Стана ясно каква е причината за тежкия сблъсък на пътя Бургас-Айтос Запознайте се с Ясен и Желязко, убиващи за удоволствие. Това ли са новите българи? Прокурор: Убийците на айтоския бездомник са били пияни, садистични са намеренията им (ВИДЕО) Съседи на зверски убития в Айтос: Асен беше добър човек, но си отиде заради бедността ни (ВИДЕО) На живо във Флагман.бг! Прокуратурата с извънредна пресконференция за убийството в Айтос Айтос ще има нова автогара, търсим изпълнител Извънредно! Кърваво убийство в Айтос – откриха мъж с пръснат череп в необитаема къща Чисто нов Айтос с Бюджет 2018, БСП гласува против заради субсидията за МБАЛ Севим Али алармира за „ад” в айтоски села, министър го прати да търси пари другаде (снимки) Ужас! Пожар в Айтоско изпепели 1500 бали сено и слама
В „Карнобат“ са готови за съботната среща с „Асеновец“, новите са трима Огнен ад: Изгоря Аудито на карнобатлия, Фиат пламна в движение в Руенско Вижте кой е първият лозар и винар! Непубликувана досега снимка С мавруд от земята на Маркели "Винпром Карнобат" възражда старите български сортове (ВИДЕО) Блокове в Карнобат протекоха заради недовършено саниране (ВИДЕО) Ад край Карнобат! Голф излетя от пътя, преобърна се в канавка В Карнобат изграждат сепарираща инсталация за отпадъци, за да не вдигат шоково такса Смет Кметът Георги Димитров за отрязаните заплати на общинарите с дългове: Не може гражданите да си плащат, а служителите – не Ето какъв ще е бюджетът на финансовия отличник на Бургаска област – Карнобат Чудо невиждано! Кметът на Карнобат отряза заплатите на собствените си служители. Вижте защо „Карнобат“ започна зимна подготовка с 20 състезатели
Триумф за Свети Влас! Направиха първа копка на дългоочаквания стадион (СНИМКИ)
Триумф за Свети Влас! Направиха първа копка на дългоочаквания стадион (СНИМКИ) Предвидено е бъдещата придобивка да е с размери на игралното поле по стандартите на БФС,УЕФА и ФИФА


Всичко в категорията
Несебър се утвърждава като дестинация за сватбен туризъм Откриха паметник на Васил Левски в село Тънково, Несебър се преклони пред Апостола на свободата (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Дъщеря на влиятелен бизнесмен от Несебър хваната напушена зад волана, вижте хубавата Елена (СНИМКА) След сделката с прокуратурата: Хора на Слънцето излизат от затвора след броени месеци за новия летен сезон Концерт и поетична среща белязаха 15 февруари в Несебър Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Държавата да си свърши работата и да извади от сивия сектор апартхотелите Кошмар в Слънчев бряг: 18-годишен шофьор натисна здраво газта, прати авер в болница с мозъчно сътресение Харизматичният поп певец Миро взриви Несебър на 14 февруари Добрата новина! Стартира реконструкцията на пощата в Новия Несебър, ето как ще изглежда (СНИМКИ) Валери Симеонов: Слънчев бряг трябва да се издърпа от ръцете на мутрите, за да не събираме шлаката на Европа (ВИДЕО)
Поморийско семейство поднови брачните си обети след 50 години, Пенка и Ангел подписаха "Свидетелство за търпимост" (СНИМКИ) Навършиха се 145 години от гибелта на Левски, Поморие се преклони пред паметта му Поморие ще почете паметта на Васил Левски Тежка катастрофа на пътя Каблешково-Ахелой: Размазаха се Тойота и Алфа (СНИМКА) Важно съобщение от Община Поморие за събирането на местните данъци НЧ „Просвета 1888“ Поморие подготвя весел маскарад за Сирни Заговезни Най-добрите винопроизводители от Поморие бяха отличени на „Дамаджан вечеринка” Изплува потулен скандал! Шпакловчик от Бата блудства с непълнолетна полякиня Обрат в съда: Пратиха поморийския „сървайвър“ Марчо Марков в домашен арест Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Ето как Поморие чества 140 години от Освобождението си
Разбиха домашната оранжерия на Митко от Черноморец (СНИМКИ)
Разбиха домашната оранжерия на Митко от Черноморец (СНИМКИ) Мъжът отглеждал конопени растения и ги преработвал в помещението 
Всичко в категорията
Пчелари искат странджанският цветен прашец да стане защитено наименование за произход Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) С пирончета ли хванаха коледната елха на Царево? Вятърът я помете и провали тържествата в морската община Кольо Върбанов: Лицензите за риболов се дават под масата, вземат ни ги заради варненци (ВИДЕО) Рибари от Царево на протест, отнели им лиценза неправомерно (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Оправдаха екскмета на Царево Петко Арнаудов
Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват!
Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват! Съветниците се оплакаха, че гласуват "на тъмно" важни докладни, тъй като не получават конкретни отговори на своите питания от общинска администрация


Всичко в категорията
Скандал в Средец! Опозицията напусна сесията на ОбС, обвини кмета за колапса на здравеопазването Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Средец с 15,8 млн. лв. бюджет, акцентират върху инфраструктурата Опозицията в Средец бламира кмета Иван Жабов за чистотата и пътните на учителите Четири училища в Бургаско излязоха в грипна ваканция Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец Екшън в Средец! Пиян криминално проявен мъж скочи на ченге, скъса му пагона Вижте ужаса с ТИР-а на пътя Бургас-Средец (СНИМКИ) 20-годишен апаш отмъкна кон и каруца от къщата на старец в Средецко
Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА)
Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Той е без маска, но лицето му е покрито с черна боя, за да остане неразпознаваем


Всичко в категорията
Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка Улица в Младежко се превърна в дере след пороя, пътят за селото вече е проходим (ВИДЕО) Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Кметът Илиян Янчев предупреди: Река Младежка заля пътя, не тръгвайте към селото (ВИДЕО) Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв.
Жокей с расов кон грабна купата на кушиите в Камено (СНИМКИ)
Жокей с расов кон грабна купата на кушиите в Камено (СНИМКИ) За Тодоровден местната администрация бе подготвила традиционни състезания
Всичко в категорията
Жителите на Камено празнуваха Джамал за здраве и берекет през годината Зарязаха лозята, Камено празнува Деня на виното Трифон Зарезан (СНИМКИ) Камено организира Фестивал на виното Камено гони злите духове с кукери, десетки сложиха маски и чанове (СНИМКИ) Кукерите на Камено се върнаха със златен медал от маскарада в Перник Ще изградим система за наблюдения на язовирите и деретата, за да предотвратим нови бедствия Ноу-хау в Камено: Пенсионерски клубове превърнати в магазини, искат общината да им плаща ток и вода Камено с 11,75 млн.лева, ремонтират площада, улиците в града и стадиона Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО) Доброто съществува! Над 2200 лв. са събрани от благотворителните кутии за малкия Божидар Жельо Вардунски с апел към държавата: Изчистете каналите и деретата, за да избегнем нови наводнения!
Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева
Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Всъщност била най-обикновена месингова монета без никаква стойност

Всичко в категорията
Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Сунгурларе Брутален екшън в Сунгурларе! Младежи се нахрълиха и пребиха зверски 44-годишен мъж Община Сунгурларе в черен списък с длъжници към държавата. Бургас е сред отличниците
Погром! Крадци атакуваха и потрошиха къща от яд (СНИМКИ) 10-годишният Васил се бори за живота си, микробус го помете, докато кара велосипед Жълто-кафява вода потече от чешмите в Руенско (ВИДЕО) Парламентът аплодира 43-ма руенски началници от ДПС (снимки) Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика
ЧЕЗ продава активите си на „който трябва“, за да се заметат следите от случилото се след приватизацията Интервю Всички интервюта Стефан Гамизов пред „Флагман“: ЧЕЗ продава активите си на „който трябва“, за да се заметат следите от случилото се след приватизацията
Подозирам и едва ли бъркам за това кой стои зад купувача – човек, рушащ закона и силно покровителстван от всички политици в България, смята енергийният експерт
Глас отвътре Всички Флагман.БГ, Флагман.БГ Флагман.БГ ГЕРБ седи върху буре с барут в Бургас Още не е късно 28-те от мнозинството  в ОбС да осъзнаят, че не са безсмъртни, за да не „взривят” през октомври догодина собствения си кмет

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 25.02.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Късметът е на ваша страна. Може да поемете риска и да инвестирате средства за крупни дела. Денят е добър и за запознанства. Обърнете обаче внимание на здравословното си състояние! За мъжете Овни слабото място сега е стомахът, а за жените - ставите. Имате идеалистични представи и това създава пречки. Не се разпилявайте в много посоки, а се съсредоточете в една цел! Направете промените, които желаете, имате сили за това! Ще срещнете интересни хора и предизвикателства, бъдете отворени и позитивни! През този ден може успешно да осъществите своите предишни планове. Добре е да сте по-сдържани. Ограничете контактите с непознати! В никакъв случай днес не вземайте големи заеми, защото ще пропилеете парите и няма да може да ги върнете! Предстоят ви вълнуващи срещи. Пробужда се голяма сила във вас. Трябва да я насочите към съзидание, а от режещи машини и остри инструменти в този ден е по-добре да се пазите. Възможни са злополуки. Слабото ви място е гръбначният стълб, може да ви боли гърбът. Денят е добър за лечебно гладуване. Трябва да сте внимателни във всички дела. Това, което започвате днес, обезателно трябва да го доведете до край. Дамите да носят тоалети в златистокафявото или сребристото! Това спомага за проясняване на мисълта, а също така вдъхва смелост и предприемчивост. В този ден има риск да се превърнете в заложници на проблеми от миналото. Има вероятност дамите да се разделят с партньора си заради променливост в чувствата. Семейните да посветят повече време и влияние на децата си, защото в тях е тяхното спасение! Трябва да преосмислите своите приоритети. Може да направите скъпа покупка на нещо, за което отдавна мечтаете, а хазартни игри в този ден в никакъв случай не играйте! Добре ще ви подейства да носите тоалети в светло зелено. Този цвят балансира емоциите. Ще бъдете подложени на сериозно изпитание. Ще се справите, само ако проявите търпение и мислите позитивно. В този ден е желателно да сте по-активни, да изразявате своите мисли и чувства. Денят е добър за запознанства. Времето е благоприятно, може да свиете семейно гнездо. Звездите ви носят финансово благополучие. Късметът е на ваша страна, но обърнете внимание на здравословното си състояние! Има риск за развитие на алергии и за изстинки. Добро влияние ще ви окаже цитринът. Този скъпоценен камък разгръща творческите способности. Голяма е вероятността в този ден да срещнете някой (някоя), с който добре да си паснете и скоро да се превърне във ваш брачен партньор. Семейните Козирози пък трябва да правят компромиси и да избягват конфликтите. Трябва да проявят мъдрост и търпимост. Постарайте се добре да контролирате емоциите си! Може да се радвате на късмет, ако станете по-самокритични. Ако не срещнете разбиране от околните, не прибързвайте с изводите и действията! Дайте повече свобода на хората, които обичате! Не ги съдете строго за грешките! Внимавайте, ако се налага да шофирате! Спазвайте правилата, защото са възможни проблеми със служителите на закона! Има риск, ако запалите цигара в заведение, да бъдете глобени. Денят е добър и за пътешествия, и за любовни срещи. Не си струва да поемате рискове.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип