Как протеже на Тато изгони 300 хил.български турци и отцепи Кърджалийски окръг с танкове

Как протеже на Тато изгони 300 хил.български турци и отцепи Кърджалийски окръг с танкове


Как протеже на Тато изгони 300 хил.български турци и отцепи Кърджалийски окръг с танкове
Страховития сценарий за българските турци започва, когато Георги Танев е пратен да оглави окръжния комитет на партията в Кърджали
11 Февруари 2018, Неделя
Източник: вестник Ретро

В тези предсмъртни за социализма години Танев е един от основните идеолози на преименуването на близо 900 хиляди български турци и мюсюлмани, което разбива хиляди човешки съдби


Една от митичните, но малко познати днес фигури на българската комунистическа държава се нарича Георги Танев. По време на късния социализъм Танев е сред младите надежди на партията, но звездният му миг идва по време на възродителния процес, който го заварва като първи секретар на БКП в Кърджали.

В тези предсмъртни за социализма години Танев е един от основните идеолози на преименуването на близо 900 хиляди български турци и мюсюлмани, което разбива хиляди човешки съдби, разделя семейства и приключва през 1989 година като най-голямото насилствено изселване на хора след Втората световна война.

Георги Танев е роден на 8 октомври 1943 година в Пазарджик. През 1970 година завършва Техническия университет в Дрезден, а година по-късно защитава и кандидатска дисертация. Става член на БКП през 1968 година.

След завръщането си в България е определен като ценен кадър и веднага е назначен за зам.-директор на Завода за магнитни дискове в Пазарджик. Заема този пост само на двайсет и осем годишна възраст. След това започва партийна кариера като секретар и първи секретар на Градския комитет на БКП в Пазарджик. През 1977-1979 година оглавява БКП в Пазарджишки окръг, а от 1979 до 1981 година е издигнат до шеф на Комсомола, въпреки че е преминал комсомолската възраст от трийсет и пет години.

В спомените на познатите си от годините в Комсомола Танев остава като скучен човек, който често разговаря надълго с подчинените си и се интересува за клюките и интригите в комсомолското ръководство и тогавашния млад елит на държавата.

Въпреки бурното си кариерно развитие, до 1981 година

Танев остава в сянката на по-възрастните комунистически функционери и трудно може да се мери със сравнително младите по това време Георги Атанасов, Петър Младенов и Александър Лилов.

Въпреки това ясно показва, че е готов на всичко, за да стигне колкото се може по-далеч в партийното израстване.

През 1981 година младият активист става член на ЦК на БКП и е назначен лично от Тодор Живков за първи секретар на Окръжния комитет на БКП в Кърджали. По това време Първия в партията и държавата е ядосан на тогавашния първи секретар на БКП в Кърджали, който упорито отбива опитите за преименуване на част от мюсюлманското население. Това е причината младият и решен на всичко Танев да бъде изпратен да оглави партията в този специфичен регион. За разлика от предшественика си, Танев се захваща с „мръсната работа“ около преименуването на турците и мюсюлманите още от първия ден.

Няколко месеца след пристигането си в Кърджали започва частично преименуване на помашки села в района. Целта е да се провери как ще реагира населението на новата политика на БКП. Въпреки протестите и боя, които непрестанно съпътстват частичното преименуване в Кърджалийско, младият първи секретар на партията докладва редовно и директно на Тодор Живков, че всичко върви по план и населението с радост приема новите имена.

В същото време в София в най-тесен кръг тече подготовка на възродителния процес, в която са включени историци, партийни функционери, ръководители в ДС и МВР. Целта е да се изгради идеологическа рамка, която да оправдае преименуването. Групата се координира от тогавашния зам.-председател на Държавния съвет Георги Атанасов. По-късно той ще стане министър-председател и като такъв също ще вземе активно участие в едно от най-големите престъпления на комунистическата държава.

В края на 1984 година в най-тесен кръг висшето ръководство на БКП взима съдбоносното решение за провеждането на възродителния процес. Решено е в рамките на три месеца да бъдат преименувани всички български граждани, които носят турско-арабски имена, и идва като гръм от ясно небе както за турците и мюсюлманите, така и за обикновените служители на МВР и редовите членове на БКП.

На 24 декември 1984 година проехтяват първите изстрели в Кърджалийско. В селата с преобладаващо турско население хората излизат уплашени по площадите в опит да спасят рождените си имена. Кърджалийски окръг е отцепен от света с танкове и камиони, а операцията по смяната на имената се ръководи лично от първия секретар на партията Георги Танев.

В дните около Коледа падат и първите жертви на възродителния процес. На 26 декември в кърджалийското село Могиляне куршум отнема живота на осемнайсетмесечната Тюркян. В началото на размириците хората не вярват, че властта ще стреля срещу тях с истински патрони и дори се съмняват дали Тодор Живков знае за това, което се случва. След първите протести по нареждане на Танев стотици български турци и мюсюлмани са изпратени в затвори и арести, а на населението е наредено да не напуска къщите си. До 30 март 1985 година всички български турци и мюсюлмани са със сменени имена, а Танев е удостоен лично от Тодор Живков с ордена „Герой на НРБ“.

Заради усърдието си Танев става любимец на Живков и през 1987 година е повишен, като оглавява БКП в цялата Хасковска област. През април 1988 година се издига до завеждащ отдел в ЦК на БКП, а през септември е назначен за министър на транспорта. Заради честите смени на позициите си във властта в средите на висшето ръководство на БКП Танев е наричан „френския ключ“ на Тодор Живков.

Опитът му от преименуването от 1984-1985 година в края на 1988 година го изстрелва до един от най-високите постове в държавата - министър на вътрешните работи в оглавяваното от Георги Атанасов правителството. На този пост Танев сменя дългогодишния министър Димитър Стоянов.

Основната задачата на новия вътрешен министър е да организира и проведе изселването на 300 хиляди български турци от България в Турция.

Танев не се колебае дълго и през пролетта на 1989 година използва мирните протести на българските турци и мюсюлмани, които не спират да поставят искането си за връщане на имената. За да нагнети напрежението, нарежда да се стреля на месо и в края на май 1989 година Тодор Живков произнася реч, в която призовава Турция да отвори границите си и обявява, че който иска, може да напусне България.

Докато Живков произнася речта си, вътрешният министър действа по план: отново отцепва кърджалийския регион и организира серия от активни мероприятия. Милиционери обикалят от къща на къща и заповядват на хората да напуснат страната до двайсет и четири часа. Под страха от затвор и нови репресии над 300 хиляди души натоварват покъщнината си върху старите си съветски автомобили и тръгват към неизвестното. В това време чрез държавната телевизия на българите се внушава, че турците предават родината и се изселват доброволно. Операцията, ръководена от Георги Танев, която ще остане в историята като „Голямата екскурзия“, приключва само за няколко дни.

Хиляди семейства се оказват от двете страни на границата, огромни колони от автомобили задръстват контролно-пропускателните пунктове, а по граничната бразда плъзват епидемии от болести.

Танев обира лаврите от това престъпление, но няколко месеца по-късно комунистическият режим рухва както в България, така и в цяла Източна Европа. В края на 1989 година е отстранен от правителството, а през 1990 година е изключен от БКП като част от най-близкото обкръжение на Живков. Веднага след това основната фигура в преименуването на турците и мюсюлманите сам сменя името си, за да изчезне незабелязан от правосъдието.

Под името Георги Сотиров бившият вътрешен министър и главен „възродител“ заминава за Москва. Там върти общ бизнес с друг бивш шеф на Комсомола - Бойчо Щерянов.

Когато участието му във възродителния процес е добре забравено и по всичко личи, че няма да му бъде търсена съдебна отговорност, прекръстеният на Георги Сотиров Георги Танев се връща в България, за да живее спокойно и анонимно като необикновен български пенсионер.

В категории: Ретро Флагман


48
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
48.
Евала
13.02.2018 10:23:31
1
0
Заслужава медал! Няма вече такива българи. Всичките ни управници са крадливи чикиджии и маскари.
47.
Емел Махмуд
12.02.2018 17:09:08
6
1
Как така български турци?
Все едно български американци или български китайци.
46.
гафур
12.02.2018 15:32:47
0
1
отцепки сте вие
45.
много напудрено
11.02.2018 23:45:48
6
1
бе ,драги зрители . де са бомбите,отровата у язовирите ,медито - причините не давате , а само следствието . де вика един екскурзиант , ай ,сиктир
44.
коментар
11.02.2018 19:52:10
4
3
N 13 е прав но до някъде. Никой няма право да сменя имената на турците. Навсякъде в Европа е така. Питам се обаче защо турците продължават да гласуват за комунистите? А този изверг, който е разделял семействата жив ли е още? Има провидение..
43.
бай Тошо
11.02.2018 18:56:01
21
1
Да не се забравя, че възродителният процес е следствие (а не причина) за атентатите от турските националисти. Повтарям! Възродителният процес е след протурските националистически атаки, които бяха бяха насочени срущу българския народ, а не срещу комунистическата държава.
Пример: Бомбата, взривила се на гара Буново бе поставена във вагона за майки с деца. Въпреки, че във влака е имало няколко представители на българската държава - машинист, помощник машинист, началник влак, поне двама кондуктори и един или двама милиционери от транспортна милиция, протурските националисти - терористи убиха жени и деца. Факт! Нека да не прикриваме истината. Насилието поражда насилие. И както е казано: тоягата има два края!
42.
Навеки сьс СССР
11.02.2018 18:09:46
12
6
Малко решения на комунистическата власт са толкова добри, колкото това за промяна на имената. Разбира се, типично за комунисти,не вършат работата като хората. Трябвало е да ги накарат да записват децата си с български имена, а на възрастните с турски имена да им се създават пречки при кандидатстване за университет, работа, повишение и прочие.
41.
"Амсълак БУЛГАР от Айтос"
11.02.2018 17:09:23
7
0
Не допускайте да ви заблудят и измамят при нотариус Бисер ДЕМИРЕВ

СЛЕД ТОВА ЦЯЛА "ГВАРДИЯ" ОТ ДОБРЕ ОБУЧЕНИ ПРОКУРОРИ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВИ ЛЪЖАТ И ЗАБЛУЖДАВАТ ОТНОВО....И ОТНОВО....И ОТНОВО ДОКАТО НЕ ВИ ПИСТНЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ НАВСЯКЪДЕ В "НЕРАБОТЕЩИТЕ ИНСТИТУЦИЙ"
40.
ко,ко?
11.02.2018 16:37:48
13
1
В тази статия умело е пропуснато да се каже,че през 1983 г са разкрити протурски атентаторски групи и проведените няколко успешни атентата в България.
39.
До36
11.02.2018 16:08:52
3
1
Абе манго,българин не може е да е толкова прост! Кажи честно! Мангуста си нали?
38.
До 36ти
11.02.2018 16:01:03
6
1
Е много си прост бееее! Първо не съм потурнак,и второ понеже явно си много прост и не си разбрал това което е написано абдал аналноподатлив. Точно това твърдя,че Сърбия е в лай...а и пояснявам как е стигнала до там. А това се наложи заради възхищението ти от правешкия ”ятяк” Тошо и залитането ти по онова време. И понеже Джаро си личи че си много прост и неначетен,ще ти разкрия още една тайна Майка ти е медицинско чудо,защото те е заченала отзад! Хахаха
37.
Никола Ралев
11.02.2018 15:19:21
2
0
Копринков ги изпращал към Турция.
36.
до 32
11.02.2018 14:49:45
6
0
Титова Сърбия сега е в лайната, където и е мястото. Може да се изселиш там - потурнак скапан! Може да те повозят на подарен руски самолет и да цункаш едно друго руско нещо - нали се сещаш.
35.
Москва
11.02.2018 14:47:22
13
4
Всеки трябва да си знае мястото, Алах-Малах в тУрция...
34.
до 31 Това е "БЕЗЗЪБА"тема
11.02.2018 13:56:23
2
2
Генерираща кликове "ПАРИ"Противопоставяща различни ХАРАКТЕРИ отразени чрез коментарите.Повечето от човешки същества които ГОСПОД БОГ не е дарил с РАЗУМ.Използващи ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАБИТИ клишета.
33.
до 31 Това е "БЕЗЗЪБА"тема
11.02.2018 13:56:23
3
1
Генерираща кликове "ПАРИ"Противопоставяща различни ХАРАКТЕРИ отразени чрез коментарите.Повечето от човешки същества които ГОСПОД БОГ не е дарил с РАЗУМ.Използващи ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАБИТИ клишета.
32.
До 28ми и 30ти
11.02.2018 13:54:33
5
6
Простотията ходи по хората! Надали и в казарма сте ходили,а и да сте ходили надали можете да си представите какво е граждански-етнически конфликт. Имах пътуване до Сърбия и после до Босна и Херц еговина. Това е жестока трагедия сътворена от болният мозък на Милошевич и кликата му. Които през 2000г си го получиха,а малоумниците като вас които подкрепяха Милошевич и чакаха помощ от Русия,след като бяха подложени на 50дневни бомбандировки,бързо се предадаха и изпокараха помежду си. И като капак на всичко свалиха Милошевич и заедно с Младич,Караджич и др военнопрестъпници си ги предадаха на трибунала в Хага. Толкова им беше и национализма и патриотизма и помоща от Русия. Колко бяха прости и с промити мозъци,че бяха забравили как в годините на тотална студена война.Великият боец и командир Тито обедини всички етноси във Федерация,и въпреки че е твърд комунист,обръща гръб на Сталин и с една далновидна политика лавира между двата лагера. И създава най-високият стандарт в соц блока за своите граждани,които пътуваха и работеха на запад.Всеизвестно е ч в заводите на БМВ и Мерцедес са работили страшно много югославяни. А интелекта и величието му си проличават дори и тогава когато продава на САЩ при Кенеди,нефукционираща космическа програма за сумата от 20милиарда,и когато Американците се усещат той лъвира и протака с най-различни приоми та чак до 78г когато САЩ го притискат много силно да връща парите. Само с 20те милиарда в края на 50те и началото на 60те превръша Югославия в рай за народа! Намерете в интернет документалният филм”Хюстъ имаме проблем” и го гледайте за да разберете що за държавник е бил този велик партизански командир. А не като вашият Янко от правец,шушумига селски лизач на господарите от Москва. И още нещо да ти кажа Джаро Комплексарчев-храбри националистичен войне хахахаха. Власта на наще ”партизани” им я поднесе червената армия,и тез приказки дето с кръв я взели са дрън-дрън.300 000човека руска окупационна войска има в Бълария няколко години. А кръвта за която ти говорят е на български граждани убити от завист или зацда им вземат имоти,фабрикиби т.н Където и да четеш или гледаш документални тв канали,ще видиш за мащабни сражения на Сръбските партизани начело с комуниста Тито,и на гръцките начело с Наполеон Зервас. Никъде няма да видиш или чуеш за сражения на наще кокошкари. Така са се предавали един друг,че като са чуели за Гешев са се напишквали. Нали знаеш че Бай ти Тошо успяха с всичката пропаганда да го изкарат едва ятак,а Мирчо Спасов също е един доказан предател на своите,шпионин на Гешев с дълга кариера на обирджия,нападал е каруците на бедните хорица идващи си от пазар. Има интересна документална книга вътре има приложени архивни документи от разпити веднага след атентата в църквата Света Неделя. Следователя Пане Бичев разпитва разпитва ”храбрата” комунистка Цола Драгойчева,и баба ви Цола издава всички и всичко. Пишете в гугъл Пане Бичев-кошмарът на червените терористи! Та има още много да си говорим за онези ми ти”славни и храбри наши комунисти” -нищо повече от страхливци и предатели,идоли за неуки ”националисти и патреоти” като Джаро ”храбрият войн” Хахахахаха.
31.
KML
11.02.2018 13:32:52
14
0
Статията с право не е подписана ,изобилства с неверни и нихилистични твърдения. Няма да конкретизирам да не човъркам раните но това го правите Вие от сайта .
30.
ГГГГГГГГГГГГГГГГГ
11.02.2018 12:53:57
13
7
много добре са постъпили Българите с Турците, защото знаем от истерията че при такива ситуации Турците гонят Българите като ги убиват
29.
DJARO ЕДИН НАИВЕН ГЛУПАК
11.02.2018 12:34:11
5
8
Я СТИГА С ТИЯ КЛИШЕТА НАБИТИ ВИ В СТАРИТЕ МОЗЪЦИ–НА ВСИЧКИ БЕШЕ ИЗВЕСТНО ЧЕ ПОЛИТИКАТА СЕ ПРАВЕШЕ В МОСКВА А БАЙ ТИ ТОШО БЕШЕ ПРОСТ ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЧУЖДА ВОЛЯ.А КОИТО КРИВНЕШЕ ОТ "ПРАВИЛНАТА ПОСОКА"ВЕДНАГА ИДВАХА ТАНКОВЕТЕ –ЧЕХОСЛОВАКИЯ УНГАРИЯ И т.н.
28.
DJARO
11.02.2018 12:14:04
11
4
Samo da VI poqsnq na vsi4ki....Bai Todor Jivkov be6e MNOGO GOLQM POLITIK....a pak koi kakvoto iska da vi govori...trqbva6e da go POGREBAT PLITKO...I TO PO O4I....ZA DA MU ZELUVAT GUZA VSI4KI....A SEGA NI upavlqvat ENI4ARI-PREDATELI...500godini sa ni KLALI,NASILVALI,IZBIVALI...a sega ERDOGAN samo 4aka udobniq moment da ni SLOJI FESOVETE...Razboiko mu UGAJDA za VSI4KO...tpi na nikoi ni6to ne OTKAZVA..zabelejete,sega za Istanbulskata konvenziq izpra6ta vsi4kite si LAKEI,I KLAKIORI,podlogi da MANIPULIRAT Naroda, za da moje da se RATIFIZIRA...6toto to ot nqkolko godini se RABOTI po PROKARVANETO i v Bulgariq
27.
ти си истински ЧОВЕК КАЗВАЩ ИСТИНАТА
11.02.2018 11:56:00
5
0
Всичко е точно така.Докато не се пресече ВЪЗМОЖНОСТА ЧРЕЗ РАЗНИ СХЕМИ политическата мафия/НЯМА ЦВЯТ/ДА ОСРЕБРЯВА ВЛАСТТА СИ€€.А ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН Е НЕПРЕКЪСНАТ ОБЩЕСТВЕН НАТИСК//ПО ПРИМЕРА НА РУМЪНИЯ//.Те ще продължават да приемат ЗАКОНИ ПРАВЕЩИ ГИ "НЕДОСЕГАЕМИ"
26.
ти си истински ЧОВЕК КАЗВАЩ ИСТИНАТА
11.02.2018 11:56:00
5
0
Всичко е точно така.Докато не се пресече ВЪЗМОЖНОСТА ЧРЕЗ РАЗНИ СХЕМИ политическата мафия/НЯМА ЦВЯТ/ДА ОСРЕБРЯВА ВЛАСТТА СИ€€.А ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН Е НЕПРЕКЪСНАТ ОБЩЕСТВЕН НАТИСК//ПО ПРИМЕРА НА РУМЪНИЯ//.Те ще продължават да приемат ЗАКОНИ ПРАВЕЩИ ГИ "НЕДОСЕГАЕМИ"
25.
До 19ти
11.02.2018 11:47:01
9
10
Ти хубаво си го видял по телевизията,ама предполагам по онази телевизия,по която ти обясняваха че социализма ни-комунистически тоталитарен режим,цъфти и връзва,А омразния капитализъм аха да умре от глад всеки момент. Само че в един момент интересно защо " цъфтящият социализъм" фалира и ти без да е имало война,и без да го е нападнал "омразния капиталист". Странно нали? И не щеш ли още има парапитеци, които не са разбрали какво са извършили Огнян Дойнов,Луканов,Любен Гоцев,Виденов-Румен Спасов, а именно това че извършеното от тях е пряко свързано с "странните изпарявания" на банки,пари за пенсии,капиталите от задграничните дружества и мн други"пладнешки обири"! И се стига до абсурда че крадливият елит виждайки че парсата от Руснаците свърши,завъртя задни части към САЩ и Запада за да суче от тях.А на простите и неосъзнати хора втълпява че запада виновен. Който не харесва сегашното положение и тъгува по онова време,е свободен да отиде навсякъде дори и в Северна Корея,И там по телевизията показват са вълшебното и истинско лице на комунизма. Само че да не стане така после да ревеш и да искаш да се връщаш,и да заобича уродливата свободия и демокрация. Защото нали знаеш че толкова беше хубаво едно време,че на границата ако искаш да ходиш навън се стреляше.Баща ми е опитал да премине в Гърция и хоп,три години затвор. А когато не толкова млад през 1998г отиде да работи в Германия за 4 години се върна със спестени пари и купи два апартамента от които сега взима наеми и живее добре,че с пенсията от Лунанов-Дойнов и сие,нямаше да а сколаса. Айде марш в Северна Корея която всеки момент ще унищожи САЩ и на земята ще се възцари свода за хора,стоки и придвижване! Бахахахахаааа! Чувал съм че жертви на телефонни измами стават предимно "изкуфялниците" тъгуващи по онова време. Хахахаха
24.
до ММ
11.02.2018 11:33:18
9
7
Ако бяха направили това, за което ги обвинявате и семето ви нямаше да остане! За 25 год. си унищожихте държавата прогонихте половината народ и пак турците ви виновни!!1
23.
Bılgarite
11.02.2018 11:28:48
3
5
nyakoy moje li da obyasni koy e han Asparuh-Bılgarin li e bil ili slavyan
22.
До н 19
11.02.2018 11:28:34
3
9
Естествено всичко това го има записано само по бългаската телевизия нали? Все още има хора които вярват на комунистическта пропаганда,ама се пишат за демократи,те тогава и прабългари ни изкараха и марсианци щяха да ни изкарат само и само да прекъснат всичко турско в нас,е тогава не успяха няма да успеете и сега.
21.
Човек
11.02.2018 11:10:05
19
3
Как не ви е срам бе,в епохата на технологии и толкова много информация да продължавате да бълват тъпотии! В България и българи и турци и цигани,сме жертва на едни и същи крадливи душмани! Българите на БСП=Герб,турците на ДПС,а циганите на техните тартори търгуващи с предните изброени политически хунти. Настройват ни с евтини интриги,А всички те пръснати от люпилнята на комунистическата сган, БСП-ГЕРБ,ДПС И ДР СВОЛАЧ,все ченгета и доносници. И накрая българи,турци и цигани,всички на талази в чужбина,защото тук заплати и пенсии са срам. Тази държава която се управлява от прости крадци,прогони всички ви,И пак не се научихте че ви настройват за да ви разделят. Да попитам и българи и турци,не се ли сетихте поне веднъж че дявола който изби хиляди след 9.11.1944г и този който прогони 300 000 в Турция е същият който заграби икономиката и съсипа държавата,без значение колко пъти се е преродил,за да управлява и днес! Боко,Сокола,,Цвъки,Цецка,Агент Павел-местан от СДС после ДПС,все комунета-ти пре- оядисани как ли не!
20.
2023...
11.02.2018 10:51:19
3
1
2023..godina
19.
до № 8
11.02.2018 10:44:53
22
11
"Турците не сме Български Турци а само Турци"

Заради такива като тебе стана възродителният процес и както се казва - покрай сухото изгоря и суровото. Не се прави на голям "турчин" и не забравяйте никога, че като заминавахте казвахте - "С коли заминаваме, а с танкове ще се връщаме". А, се върнахте с наведени глави! Разкажете го на децата си - има го записано от телевизията. И това, че като се връщахте, истинските турци ви обявиха за предатели на Турция - и ви "обиждаха" в задните стаички на КПП-то. И това го има записано по ТВ и казано от вашите уста. така, че по-кротко агалар, всичко се знае!
18.
Vinkelev
11.02.2018 10:25:18
7
4
а наследника му Тиквата 3 милиона
17.
Метин Мюмюн Аликоч
11.02.2018 10:20:14
8
1
Браво .. достоен Защитник на България
16.
БИЛГИН
11.02.2018 10:12:35
6
7
ВНУЦИТЕ НА ОСМАНСКИТЕ БЪЛГАРИ СЕ ОПИТВАТ ДА ДЪРЖАТ ФРОНТА
15.
стар
11.02.2018 10:03:13
19
4
А не искаха ли турците Разградска република?
А насилствената промяяна на вярата?
А изсмуканата от пръстите злоба и манипулация?
Нима не знаете, че сега искат двойно гражданство за тези, изселили се от преди 80 години, които са се размножили в геометрична прогресия и не знаят български?
14.
Bulgaristan
11.02.2018 09:49:37
34
9
Помислете , че ако нямаше възродителен процес , сега най-вероятно нямаше да съществува България. В момента има градове и села където се чува от всякъде турска реч .Турците трябва да бъдат не повече от 10 % от населението , защото ще стане лошо . Тодор Живков се усетил навреме и затова трябва да му бъдем Много Благодарни , иначе сега щяхме да сме някой район от Турция.
13.
българин
11.02.2018 09:48:50
33
11
в България няма турци. Турците се изнасят още след освобождението през 1878 година. Тези които оставят тука са български мюсюлмани. Грешка беше, че по този начин ги прекръстиха. Трябваше всяко новородено дете да се записва с българско име и по този начин постепенно и безболезнено щяха да се премахнат турските имена.
12.
Турчин
11.02.2018 09:45:39
6
12
Kahrolsun ajan savanın komunist ДС ДПС si
11.
palqr do 8
11.02.2018 09:28:44
3
3
Do osem beshe komentara toq smotan sait zabiva
10.
*********
11.02.2018 09:27:48
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
*********
11.02.2018 09:24:30
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
Турчин
11.02.2018 09:22:15
10
26
Турците не сме Български Турци а само Турци
7.
Geto Burgas
11.02.2018 09:05:13
9
14
Tova reshenie be vzete zastoto veche Jivkov znaeshe che sa falirali durjavata i Turcia imashe po visoki dohodi.
I za da prikriat prostotiata si -- te pochnaha da praviat racizum.

No tova reshenie doide zastoto Sofia i Moskva biaha veche iztochili Bulgaria.
6.
FREE BULGARIA
11.02.2018 09:02:30
12
18
vmesto da privlecheme 350,000 turci sus obrazovanie nie gonime 350,000 sus 100,000 leva spestiavania, na sledvastia den triabvashe da zatvorim bankite -- ne ostanaha pari.

Pone sega im se izvinete na horata za tova che ste prosti rasisti.
5.
ММ
11.02.2018 09:01:53
31
15
Горките турци сменяли са им имената. Ужас, голямо нещо, голям проблем. Нищо, че 500 години прадедите на тези изроди са ни мачкали, а те за смяна на име ...
4.
LEVSKI KAZA
11.02.2018 08:58:41
15
12
SRAM.
LEVSKI KAZA VSEKI DA JIVEE TUK BEZ RAZLIKA V RELIGIATA ILI VIARATA.

TOLERANTNOST!!!!
3.
FREE BULGARIA
11.02.2018 08:56:49
8
13
zatova dnes minimalnata zaplata v turcia e 700 leva.......
2.
c
11.02.2018 08:54:25
12
13
Sramna chast ot istoriata, tova bulgari rodeni v Bulgaria da im se zverish....ako Levski e znael kolko prestupni sa komunistite...ste skochi ot groba
1.
druga tema
11.02.2018 08:53:20
12
8
zamina za Moskva.....zastoto ot tam mu be naredeno da pravi prostotii
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Пожарникарите действали светкавично, изгасили колата за по-малко от 10 минути


Всичко в категорията
Румънският премиер оправда насилието срещу протестиращите Търговският регистър може би гръмна, за да се скрият фирмените връзки с „къщата на Борисов” в Барселона Министър Ангелкова размаха пръст на концесионерите-нарушители! Закани се да скъса договори, ако не вземат мерки Министър Ангелкова: Ще предвидим чрез ЗУЧК да се регламентира достъпът на хора с увреждания до плажовете и морето Министър Ангелкова на кръгла маса в Бургас: През октомври ще представим утвърдените от бранша и местната власт винено-кулинарни дестинации БСП свиква извънредно парламента заради кризата с Търговския регистър и фалита на „Олимпик” Ким нарече разбойнически санкциите срещу Северна Корея Валери Симеонов: Държавата победи на Какаовия плаж и Хедон, нощта става време за почивка Цената на петрола падна до $72 за барел, ще поевтинее ли горивото? НФСБ призовава да бъдат разследвани мотивите и организаторите зад атаката срещу Бранимир Ботев Ето кой е новият шеф на ИА "Автомобилна администрация"
Търговският регистър може би гръмна, за да се скрият фирмените връзки с „къщата на Борисов” в Барселона
Търговският регистър може би гръмна, за да се скрият фирмените връзки с „къщата на Борисов” в Барселона Рязкото забогатяване на Делян Пеевски също трябва да бъде проверено, но - реално, а не както го направи КОНПИ, смята юристката
Всичко в категорията
Чудо: Тръгна едно от делата срещу Румяна Ченалова, свидетели ще са Петко Сертов и Маргарита Михнева Бургазлията Марин, убил зверски баща-мъчител, излиза предсрочно: Дайте ми шанс да започна живота си наново! Рекордьорът с 33 присъди Тетката: Скарахме се с това момче и му ударих един шамар Пуснаха на свобода Даниел с БМВ-то, помел 6 деца в Китен Спипаха контрабандни цигари за 1 млн. лв. по „бургаската схема” с дъските Извънредно! Осъденият за изнасилване на ученичка екскмет Иван Евстатиев излезе от затвора предсрочно Човек от групата на Митьо Очите се оказа стопанин на общински язовир с 20 тона риба Съдът не намери доказателства, че Пейко Янков е в групата на Очите, но го остави в ареста (ОБНОВЕНА) Заместничката на Иванчева: За 1,5 г. поне научихме ЗУТ - арестът е незаконен, в банята има 1 см кир Изненада! Пуснаха срещу 3 бона гаранция шампиона по борба Мариян Ганев, опитал да върне мутренските години в Слънчев бряг Жена осъди болница за колосална сума заради счупен крак
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката
Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева
Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева Бащата на детето загива след автомобилна катастрофа, изплащат сериозно обезщетение на детето му и едва тогава майката се сеща, че има син


Всичко в категорията
Опасното море взе нова жертва! Никола се удави на централния плаж в Лозенец Строител от Бургас: Полицай ме измами, загроби бизнеса ми, поболях се Трагедия! 15-годишен младеж се удави Лекари зоват за помощ, тяхна колежка се нуждае от кръв и пари за лечение (ВИДЕО) 11 години, след като Стависки прати Мануела в будна кома, един българин написа ... Развръзка на драмата с 23-годишния Ивайло, който изчезна безследно в Бургас Жестока трагедия! 56-годишният Павел почина след зверската катастрофа на пътя Созопол-Бургас (СНИМКА) Маргарита Петкова: Не съм молила за помощ за дъщеря ми, но Божиите пратеници ме намериха (ВИДЕО) Сълзи и прегръдки пред ареста! Габриела напусна килията (СНИМКИ/ВИДЕО) Нелеп случай! Състезателка по триатлон почина, след като яде сурово пиле на почивка в Гърция Съпругът на починалата родилка: Ако бебето ми се събуди, ще бъде увредено (ВИДЕО)
Астролог: Не хвърляйте думите си на вятъра, не замисляйте нищо лошо!
Астролог: Не хвърляйте думите си на вятъра, не замисляйте нищо лошо! Не спорете с никого и не влизайте в конфликти, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
При спецакцията в Слънчев бряг: Закопчаха дрогиран зад волана, той вилнее в районното (СНИМКИ/ВИДЕО) Нова спецакция срещу джигитите: Шофьор остана без книжка в Свети Влас, свалиха номерата на мерцедеса му (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! Катастрофа затапи кръговото на Метро От последните минути! Софийско Ауди се блъсна в автобус Б12 на бул. „Демокрация“ (СНИМКИ) МВР с реверанс към шофьорите с "гражданска" на "Олимпик" - първите дни няма да глобява Извънредно! Два фолксвагена са удариха на пътя Варна-Бургас, задръстването е кошмарно (СНИМКИ) Кошмар на изхода на АМ "Тракия"! Катастрофа задръсти входа на Бургас, стотици са в капан (СНИМКИ) Как цената на живота скочи двойно и защо ще плащаме много по-скъпи застраховки за колите си Камион се запали по време на движение От последните минути! Пежо се размаза на Е-79, линейка лети към спешното с жена и 2 деца (СНИМКИ) Извънредно! На входа на Бургас откъм Созопол е нещо страшно, не пътувайте!
Мильо не липсва на ... и в Бургас - Петко Пандира е тук!
Мильо не липсва на ... и в Бургас - Петко Пандира е тук! Да си зевзек и айляк, май не е пловдивски патент...
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Приморско
Ужасяващи кадри (18+)! Изроди тровят животни в жк "Лазур", помогнете да ги открием
Ужасяващи кадри (18+)! Изроди тровят животни в жк "Лазур", помогнете да ги открием От бургаската организация "Милосърдни сърца" дори предлагат възнграждение за главата на извършителя
Всичко в категорията
Бургазлии, създали уникална бира в Холандия, пращат кашони със страхотните напитки, вижте къде да ги опитате Министърът на туризма Николина Ангелкова инспектира Северния плаж в Бургас (СНИМКИ) Извънредно! Катастрофа затапи кръговото на Метро "Златните години на джаза" ще донесат в Бургас две преплетени изкуства - на музиката и кулинариятa Само във Флагман.БГ! Изчезналият бургазлия е известен рапър, щял да снима клип в Прага (СНИМКИ/ВИДЕО) Пълен шаш! Ето какъв „документ“ получавате при ползване на тоалетна в култово бургаско заведение (СНИМКА) Вижте героя от 1-ви пост на Северния плаж в Бургас Като в турски сериал! Кралят и кралицата на Комлука се взеха, смаяха света с разкошни тоалети и тежки банкети (СНИМКИ) Ето как изглеждаше Акве Калиде само преди 10 години, вижте коренната промяна (СНИМКИ) „Посвещение“ на бургаската поетеса Петя Дубарова влиза в учебниците за XII клас Само във Флагман.бг: Циганите от кв. Горно Езерово изливат фекалиите си в ез. Вая с импровизирана канализация
Жители на бургаския жк. "Меден рудник" отказаха нова улица да минава край домовете им Ремонтиран потрошените от вандали детски площадки в жк „Меден рудник“ (СНИМКИ) Знаете ли къде се намира „Меденрудниквуд” и защо къщите там гонят рекордни цени Два луксозни джипа катастрофираха зрелищно на бул. „Тодор Александров” в Бургас (СНИМКИ) Новите жилища в "Меден рудник" с най-голям ръст на цените на пазара за недвижими имоти Ексклузивно! Вижте изповедта на болния от левкемия Митко и как марихуаната спасила живота му (ВИДЕО) Ето кой оглавява първата по родa си еко детска градина в Бургас, местата за нея вече са запълнени (ВИДЕО) Eто защо Иван и Антон се биха и клаха в бургаския жк. „Меден рудник”, ябълката на раздора е момиче (СНИМКИ) Новият гробищен парк в жк „Меден рудник“ с капацитет на малък град, ще има ритуална зала за мюсюлмани Подивели цигани от гетото разбиха чисто нов парк в бургаския ж. к. „Меден рудник“ (СНИМКИ) Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога
Отлична новина! Скоро започва мащабната реконструкция на улици в Айтос
Отлична новина! Скоро започва мащабната реконструкция на улици в Айтос Администрацията е обявила обществена поръчка за избор на изпълнител
Всичко в категорията
Айтоски топдилър си намери майстора, белезници за 20-годишния Димитър 20-годишният Янчо от Бургас кара Опела си друсан с амфети, Стоян от Айтос - с марихуана Кметът на Айтос Васил Едрев: От първия си мандат работя за построяването на пречиствателната станция Исторически момент! В Айтос стартира най-мащабният проект в града за всички времена (СНИМКИ) Правят първа копка на дългоочакван обект в Айтос, премиерът Бойко Борисов поканен за паметното събитие Аларма на Флагман.бг! Роми-башмайстори побъркаха Айтос, мамят пенсионери с ремонт за хиляди левове Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос Одобрявате ли тази идея? Обмислят кръгово движение до бензиностанцията на Марешки в Айтос Обещано и спазено! Айтос ще има модерна автогара, търсят кой да я ремонтира (СНИМКИ) Край на драмата край Айтос: Ето какво се случи с 23-годишния Рамадан Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос
Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева
Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева Бащата на детето загива след автомобилна катастрофа, изплащат сериозно обезщетение на детето му и едва тогава майката се сеща, че има син


Всичко в категорията
Мечтата на Карнобат се сбъдна! Градът ще има нова пожарна за близо 2 млн. лв. (СНИМКИ) Ад на пътя в неделя! Тир се преобърна на магистрала „Тракия”, водачът загина на място (СНИМКИ) Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат "Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ)
Култовият бар „Какао бийч” изпълни всички предписания на РЗИ за обезшумяване, отвори врати
Култовият бар „Какао бийч” изпълни всички предписания на РЗИ за обезшумяване, отвори врати Административният съд в Бургас се произнесе по казуса от миналата седмица

Всичко в категорията
Похвално! Община Поморие реши голям проблем, заради който линейки не можеха да достигат до нуждаещи се
Похвално! Община Поморие реши голям проблем, заради който линейки не можеха да достигат до нуждаещи се Преди дни спешен екип не успя да стигне до удавник, наложи да го транспортират с носилка

Всичко в категорията
Свръхнаглост! Цигани въртят нелегална търговия с лечебна кал от Поморийското езеро, предлагат и масажи (СНИМКИ) Ужасяващи снимки от мелето на пътя Ахелой-Поморие (18+) Великата актриса Стоянка Мутафова пристига в Поморие на творческа среща с почитатели Безнаказан ли се чувства 28-годишният циганин Росен? След като вилня в Божи храм, сега обра автозервиз ВиК-Бургас: Отстранихме аварията край Поморие. Няма да разбиваме новия път към Слънчев бряг Първи снимки от пътния ад при Лъка, един мъж и две жени загинаха на място Само във Флагман.бг! Разкопават четирилентовата отсечка за Слънчев бряг заради ВиК аварията в Поморие? Огромна трагедия край с. Лъка, поморийско! Трима загинаха в катастрофа На косъм от трагедия! Туристи спасиха от удавяне 25-годишен младеж в Поморие Кметът на Поморие Иван Алексиев: Мобилизирали сме всички екипи, до час отстраняваме аварията Удар по туризма в пика на сезона: Втори ден Поморие е без вода заради тежката авария
Няма замърсяване на морето край Созопол според проби от 9 август
Няма замърсяване на морето край Созопол според проби от 9 август Водата край двата плажа е чиста, уверяват от Басейнвата дирекция

Всичко в категорията
Вижте как изтича мазутът от потъналия кораб „Мопанг”, може да има повече от 100 тона (ВИДЕО) Капитан Живко Петров: В потъналия край Созопол кораб може да има 200 тона гориво (ВИДЕО) Нено Димов: Пробойните в потъналия кораб са запушени, няма опасност за туристите (ВИДЕО) Райски залив ли? Вижте клозета на Южното Черноморие Кметът на Созопол: Изтичането на гориво от потъналия кораб ще бъде спряно, екологична катастрофа няма (ВИДЕО) Капитан Живко Петров: От потъналия край Созопол кораб изтичат мазутни топки с размер на юмрук (ВИДЕО) Потъналият кораб "Мопанг" изхвърли мазут след близо 100 години на дъното край Созопол Само във Флагман.БГ! Вижте защо е затворен „Хедон”. Май завинаги (СНИМКИ) Нещо става в култовия бийч бар „Хедон” в Созопол, виждат се лепенки на главния вход Отново инцидент в Атия! Роувър прати в болница 13-годишно момче Само във Флагман.БГ! Ето я ул. „Проф. Божидар Димитров“ в Созопол (СНИМКИ)
Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината
Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината Всяко лято обвиняват общинските кметове, че не си вършат работата, а не си дават сметката, че те са замърсителите

Всичко в категорията
Криза в Царево и Приморско: Всички прокурорски длъжности са вакантни, никой не се яви на поредния конкурс за шеф Екоминистърът: Хорото в Бъбрека е грозна гледка, а боклуците на плаж Корал не са ли? (ВИДЕО) Няма край! Морето взе поредната си жертва, Владимир се удави край Силистар До четири години грозят пияния Атанас, зарязал 6-годишно дете след сблъсък с АТВ Ето я новата тотомилионерка от Царево, купува яхта и кола на мъжа си с печалбата (СНИМКА) По следите на новия тото милионер в Царево Джакпотът от тотото падна в Царево, някой спечели 1 милион лева Кметът на Царево: По закон върху дюна не се строи ЕВН остави хиляди в Китен, Варвара и Ахтопол на тъмно за час тази нощ БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите Георги Пейчев: Риба в морето ни има, но делфините я изяждат (ВИДЕО)
Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв.
Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Кметът призна, че в момента уличната настилка в странджанския град е в много лошо състояние


Всичко в категорията
Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ) Трагедия! 13-годишно момче се удави в язовир край Средец Иван Жабов за скандала с екскмета на с. Орлинци: Прокуратурата разследва, но при нас няма нито един сигнал за нарушение! Кметът на Средец: Продаваме земеделски земи, за да стимулираме бизнеса и да задържим хората тук Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова Пълен потрес! Гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец Рейзи иска от държавата Рибния порт, но от БСП намекват, че губи подкрепата на Борисов Гърция ли? Вижте бедствието в Средец, улиците станаха реки Дълговете на МБАЛ-Средец пак разпалиха опозицията срещу ГЕРБ, май без причина Музикална система и дрелка забърсаха крадци в Средец Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция?
Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО)
Удар на полицията! Спипаха алоизмамници, отмъкнали от наивни бургазлии близо 62 бона
Удар на полицията! Спипаха алоизмамници, отмъкнали от наивни бургазлии близо 62 бона Хората били измамени по класическата схема - че оказват съдействие на органите на реда
Всичко в категорията
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Показахте, че големите дела могат да бъдат постигнати с малки стъпки, каза държавният глава Румен Радев на местните хора


Всичко в категорията
Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога
Търговският регистър може би гръмна, за да се скрият фирмените връзки с „къщата на Борисов” в Барселона Интервю Всички интервюта Бившата съдия Румяна Ченалова пред „Флагман”: Търговският регистър може би гръмна, за да се скрият фирмените връзки с „къщата на Борисов” в Барселона
Рязкото забогатяване на Делян Пеевски също трябва да бъде проверено, но - реално, а не както го направи КОНПИ, смята юристката
Глас отвътре Всички Емел МАХМУД, международен редактор, публицист, журналист Емел МАХМУД Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината Всяко лято обвиняват общинските кметове, че не си вършат работата, а не си дават сметката, че те са замърсителите

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 18.08.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Човекът, който в миналото ви е вълнувал до полуда, може без покана отново да се опита да се върне в  живота ви. Ако ви е скучно, не бързайте да го отпращате, но не показвайте емоциите си! Пътищата ви са като змии, които отново ще се разплетат и ще продължат по своя път. Случват ви се странни неща? Това не е случайно. Звездите днес ви подлагат на изпит, от който зависи вашето душевно издигане. Злобата и завистта водят до падение, а добрите дела ще ви извисят. Не давайте обаче пари на заем, защото може да възникнат финансови затруднения! Изпълнени сте с положителна енергия. Може да се превърнете в душата на всяка компания, но внимавайте, защото има опасност хора с нечисти дела да се опитат да ви навредят! Избягвайте досадниците! Срещата с такива енергийни вампири може да ви срине. Не разчитайте на интуицията си! За да се предпазите от хора, които ще се опитат да злоупотребят с добротата ви, е желателно да ограничите контактите, особено с непознатите. Ще сте раздразнителни, но не си го изкарвайте на близките! Времето е добро както за сближаване с вашите началници, така и за подобряване на отношенията с вашите близки. Трябва обаче да сте по-активни. Може да наблегнете на гимнастическите упражнения или на фитнеса. Денят е прекрасен! Душата ви ще прелива от нежност и любов. Новите ви планове обаче изискват активност, разширяване на кръга от приятели и бизнес партньори. Разпределете силите си така, че да ви стигнат! Може да станете жертва на измама или на илюзии. Ще срещнете съблазни и изкушения, не се поддавайте! Бъдете критични към себе си и справедливи към своите близки, защото иначе ви очакват неприятности! Не оставяйте емоции да замъглят разума ви! Внимавайте с храната, не преяждайте! Това е важен ден и за приемането на кардинални решения в живота и за осъществяване на това, което сте планирали, но обърнете малко внимание и на своите близки! Въздържайте се от това да правите големи разходи! Налага се да сте по-пестеливи, но може да ги зарадвате с мили думи. Обърнете гръб на досадните задължения! Правете само това, което ви е приятно! Ще получите интересно предложение, на което трябва да обърнете повече внимание. Не бързайте да отговаряте! Не е ден за авантюри. В отношенията с любимия няма да настъпят никакви промени. Уязвими сте психически. Старайте се да контролирайте своите мисли и чувства! Това ще ви помогне да избегнете конфликт и репутацията ви да не пострада. Пазете се от измамници! Времето е благоприятно за почистване на кожата и премахване на пъпки, акне, брадавици. Това е един от дните, в които с каквото и да се захванете, ще ви върви. Изкачването ви по стълбичката на успеха зависи много от решенията, които ще вземете. Поставяте фундамента за кариерното си развитие. Хармония цари и в отношенията с вашата половинка. Денят е прекрасен и за обяснение в любов, и за възпитаване на децата. Не е желателно обаче да вземайте и да давайте пари назаем! В съпружеските отношения ще цари разбиране. Обърнете обаче внимание на своето здраве! Уязвими са черният дроб и кръвоносната система.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип