×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско


Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско
Възможно ли е за 5 години състезателят по джетски Кристиян Киров да стане един от сериозните предприемачи в региона без да има солиден гръб?
29 Ноември 2017, Сряда, 10:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Бургазлията е собственик едновременно на погребална агенция и председател на НПО, което помага на близките на жертвите на катастрофи


Знаете ли, че може да се "затвори цикъл" със загробването на дете и юридическата помощ за близките му? 

До този момент това сигурно не ви бе известно, може и да ви се струва цинично, но ноу-хауто е отлично познато на младия бургаски бизнесмен Кристиян Киров.

Всъщност "затвореният цикъл" са негови думи, които той изрича, за да защити честта си, без да усеща, че звучат, меко казано, смущаващо, защото става въпрос за смъртни случаи на хора и за десетки разбити съдби след една смърт, а не за производство и продажба на стоки.

До миналата седмица 34-годишният Кристиян Киров бе известен в Бургас предимно с участието си в различни спортни състезания по джетски - вълнуващ спорт, който не е по джоба на всеки.

Преди 7 дни един буден гражданин - Христо Бардуков от Созопол отвори Кутията на Пандора и извади на показ отвратителните практики на една погребална агенция, собственост на бившото ченге Кристиян Киров.  В това нямаше да има нищо лошо, защото много хора, макар и предимно от подземния свят, имат интереси в този сектор, но Кристиян Киров стои и зад организация, която уж трябва да помага на пострадалите от катастрофи. При това той е бивш служител на органите на реда в тази държава.

Как се краде труп?

Фирма „Архангелите” ЕООД нашумя след огромен скандал, свързан с "кражбата" на тялото на 16-годишния Костадин Джардов, който бе прегазен на пешеходна пътека край с. Атия в средата на ноември. Траурната агенция отказа да освободи тялото на момчето, за да може семейството му да го погребе, преди роднините да им платят 1 300 лв. за престоя в хладилна камера.

Както Флагман.бг вече съобщи, служител на „Св. Архангел Михаил” слиза направо от трупната линейка около час и половина след катастрофата на 20-ти ноември. Минути след аутопсията тялото на детето е изнесено от моргата от агента. Бащата на момчето – Апостол разбира за това 2 дни по-късно, когато негови представители пристигат в моргата, за да подготвят погребението. (ВИЖ ТУК)


Киров е едноличен собственик и управител на погребалната агенция

Не е ясно кой изобщо е допуснал да се стигне до това служител на частна траурна агенция да слезе от трупната линейка и да атакува директно на мястото на катастрофата опечалените близки. Още по-любопитно пък в тази връзка е съобщението, публикувано на сайта на агенцията „Св. Архангел Михаил”, които сами разкриват порочните практики в бизнеса.

То гласи следното:

"Голяма част от медицинските лица - служители на „Бърза помощ", лични лекари, лекари от частни медицински заведения, санитари от отделения в болнични заведения, в морго-блоковете и в социални заведения, персонал на старчески домове и хосписи и други имащи контакт с близките на починалите, се ЯВЯВАТ НА ПРАКТИКА ПОСРЕДНИЦИ НА НЯКОИ ПОГРЕБАЛНИ АГЕНЦИИ.

За тази си „ПОМОЩ" тези лица ще получат от препоръчаната траурна агенция хонорар от 100-250лева, без Вие да видите и знаете това, но тези пари по един ли по друг начин ще бъдат взети от Вас и са изцяло за Ваша сметка!!!

Затова Ние от погребална агенция „Свети Архангел Михаил" се дистанцираме от този вид порочна практика и Ви съветваме:  не се доверявайте на „добронамерените" препоръки от страна на заинтересованите медицински лица и персонал, които не се водят от желанието да Ви помогнат, а от това да получат желаната комисионна!!!"

След като близките на Костадин отиват до офиса на „Св. Архангел Михаил” служител на фирмата им обяснява, че вече е задействал организацията и по транспортирането на тялото със самолет до Беларус, което струвало забележете 10 хил.щ.д. и щяло да се поеме от адвокатите на SOS-ПТП, с които агенцията работела. Пък после, в хода на делото, щели да приспадат сумата от застраховките на шофьора-убиец.

SOS-ПТП е сдружение с нестопанска цел, регистрирано в началото на 2012 г. Целта му е да помага на близките на загинали и пострадали при катастрофи „посредством осигуряване на финансова, юридическа, медицинска и психологическа подкрепа”.

Негов председател е ...Кристиян Киров. Т. е. по този начин бизнесменът затваря цикъла на „търговията с трупове”. От една страна той може да атакува опечалените роднини през с НПО-то си, което пък по една случайност работи точно с неговата траурна агенция и с точно определени адвокати, прибиращи тлъсти суми от застраховките след убийствата по пътищата.


Посланието в сайта на "Св. Архангел Михаил", което разкрива порочните практики в бизнеса с мъртъвци

Самият Киров не намира нищо смущаващо в това. „Сдружението може да препоръча поне 50 адвокати от цялата страна. Ние познаваме тези хора и можем да гарантираме за тях. Ако опечалените изберат такъв вариант, имат възможност да не плащат нищо за самото погребение, а то да се поеме от застрахователя. Не смятам, че има нещо смущаващо във факта, че съм затворил цикъла”, изразява се цинично пред колегите от вестник "24 часа" Кристиян Киров.

Доколко е морално да печелиш от мъката на хората под претекст, че им помагаш?

Опитни бургаски юристи разкриха, че техни колеги са превърнали това в доходоносен бизнес. Те работели с определени траурни агенции и подобни фондации или сдружения. Във всеки един от случаите близките са атакувани още на лобното място на техните любими хора, броени минути след катастрофите, какъвто е случаят с Костадин. Всичко се правело заради огромните обезщетения, от които адвокатите прибирали различни проценти – около 20, 30, понякога и 40 %.  Част от сумите после отивали и във въпросните сдружения и погребални агенции, осигурили „работа” на адвокатите.

Нашите източници разкриха още, че в повечето случаи точните цифри се пазели в дълбока тайна, тъй като се стигало до извънсъдебни споразумения. Адвокатите убеждавали близките да се разберат набързо и да не се влачат по съдилищата с години. Така застрахователите нямат интерес да обявяват каква сума са платили, а самите защитници скриват тлъстите хонорари зад адвокатската тайна.

„В нашата кантора неведнъж са идвали пострадали, които още от момента, когато е изтекла информацията за трагичен инцидент със загуба на близък, са били атакувани не само от една, а от няколко т. нар. асоциации, фондации и други, които работят с погребалните агенции и с определени адвокати. Основният коз на тези адвокати е, че не искат пари от хората, но се договарят, когато свършат делата, да получат определен процент от обезщетението. Застрахователят вече плаща шестцифрени суми. Представяте ли си колко е 30% от тази сума? Това си е чиста форма обирджийство на гърба на трагедията на хората, но формално погледнато не е незаконно”, каза за Флагман.бг един от топ адвокатите в Бургас – Росен Кожухаров.

Имаше и скандал заради кражба на труп на украинска туристка

„Архангелите” са свързани с още един скандален случай, станал това лято. На 22 юни украинска туристка се свлече безжизнена пред смаяните погледи на плажуващите в Крайморие.

Още с пристигането на полицаите, на мястото се оказва и човек с къси гащи и черна тениска, който е заснет и от репортер на Флагман.бг. Въпросният мъж се оказва служител на „Св. Архангел Михаил”. Само 2 дни по-късно отново се разиграва огромен скандал, след като близките алармират, че тялото на жената е изчезнало.

Както Флагман.бг вече съобщи, трупът е натоварен от погребалния агент още на място и е откаран в неизвестна посока от частен автомобил, докато съдебният лекар в болницата го очаквал за аутопсия, каквато е задължителна по закон. Вместо това, започнала подготовка за погребение и транспортирането на трупа в Украйна. (ВИЖ ОЩЕ ТУК)


Как господинът с черната тениска (крайният вляво) се озовава толкова бързо на мястото на трагедията и защо е допуснат толкова близо от полицаите?

Възходът на Кристиян Киров и връзката му с бившите колеги

Доскоро никому неизвестният бивш инструктор по джетски Кристиян Киров успя за много кратко време да овладее едни от най-апетитните бизнес сектори в региона. Към момента името му е свързано с 10 фирми, развиващи всевъзможна търговска дейност.

Киров започва кариерата си като дознател в РПУ-Несебър. Той обаче изкарва само няколко години като служител на реда и напуска системата на МВР. Захваща се с новата си страст – джетовете.


Всички фирми в Търговския регистър, които са свързани с Кристиян Киров

Бързо успява да се издигне. В момента Киров стопанисва голяма част от водните атракциони по плажната ивица в Слънчев бряг. Притежава малки кораби за разходки, негова е и прословутата машина във форма на акула за гмуркане и отскок във въздуха до 6 м - уникална за европейските плажове. Киров държи и най-скъпия бизнес през лятото - наемът на джетове на двете най-дълги ивици - Северния и Централен плаж.  Има 50 собствени джета - последно поколение.

През 2016 г. Киров успява да се пребори с Рали Пенков за концесията на един от най-апетитните плажове по Южното Черноморие – този в Обзор. Още тогава големите играчи в бизнеса прогнозираха, че той ще се откаже от 5-годишния наем за сметка на втория в търга, но това така и не се случи. (ВИЖ ТУК)

От около месец Киров е горд собственик и на нощен клуб на пъпа на Бургас. Откриването на дискотеката е уважено от много полицаи – бивши колеги на Киров. "Всъщност половината от клиентите на това откриване бяхме настоящи и бивши ченгета", похвали се наш читател на другия ден. Отскоро Киров е прехвърлил своя дял в дружеството, което стопанисва заведението и по документи вече няма нищо общо с него. Но на откриването е било дефиле от полицаи. Което ни навежда на мисълта за лоби, което стои зад гърба му.

Като прибавим към това и погребалната агенция, няма да е преувеличено, ако кажем, че след като напуска полицията - за период от около 5 години, Киров се превръща в един от крупните бизнесмени в региона. Дали е възможно това, ако нямаш стабилен гръб?


Преди дни Киров прехвърля дела си в дружеството, което стопанисва дискотеката

В категории: Разследване


Облаци по морето днес
Облаци по морето днес 19/03/2024, Вторник 09:05 0
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
40
Коментара по темата
40.
Реалист
02.12.2017 10:07:30
0
15
Защото беше много честен,почтен и лоялен затова ли заедно с Горещилов ги изгониха от полицията в Слънчев бряг,за да стане "успешен" бизнесмен?
39.
*********
02.12.2017 07:50:56
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
38.
DejaVu
01.12.2017 09:35:57
0
10
Затворихме цикъла! Продаваме фалшив алкохол и след като умрете пращаме наша катафалка!
37.
Бургас
30.11.2017 12:36:32
21
3
Кристияне,гледай напред.Тези,който пишат са истакини от злоба.Те подалеч от носа си невиждат.Като сте толкова отворени вземете и направете нещо,а не да стоите и пишете небивалици.Смешници.ФЛАГМАН СТИГА СТЕ ПУСКАЛИ ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ,ДАЖЕ НЯМАТЕ И АВТОР НА СТАТИЯТА.Сигурно сте били едни от първите на откриването на дискотеката му на аванта.
36.
Кристиянчо
30.11.2017 11:10:43
2
15
И да се насереш да пишеш коментари в своя полза и сам да се защитаваш, грозната истина лъсна! А това е само началото!
35.
Москов
30.11.2017 08:44:10
1
3
Абе кавали вие като работите невзематели пари . Шибани мижави нещастни адвокатурата ( говоря за мизерните който седят във офис за 6 лв и се вайкат .а във същото време давате ли си сметка че сте толкова некадърни че и майката ви няма да ви наемат .) Много бързо трябва да се закон в който се забранява адвокатите да не са общи а със специалност .и да няма повече аз разбирам от в
34.
Gotti
30.11.2017 08:41:19
7
2
Когато повечето от нас висяха на опашки за хляб, бащата на Кристиян развиваше успешен бизнес. Ако не се лъжа беше ортак с Калин-Орела.
От друга страна бизнесът с водни атракционни генерира добър оборот, така че не виждам кое е толкова странно че има пари за други инвестиции .
33.
Бардуга Банбука DW
30.11.2017 01:00:39
10
0
Е смешници не изхарчехте ли вече порите от майките ви дето ги вадеха на магистралата ? Ебати и комплексираните копеленца аз!
32.
Кой
29.11.2017 22:03:47
0
5
Кой е тоя Горещилов? Много ми е познато това име
31.
Today is a good day
29.11.2017 21:53:49
13
3
Еее...завис,завис,много завис бе гадове мързеливи,тъпи и некадърни.
Да си махнел МЛ-а,ами другите коли,джетове,лодки,кораби къде да ги махне,че да не ви вадят очите.
А вие какво ще махнете?!
30.
Левски
29.11.2017 21:39:54
3
11
Подлога на Митьо.Той оня си знае работата ама много често децата им плащат за тяхните действия......Българин Бизнесмен не трябва да има защото хората около него страдат.С таз демокрация в такъв режим влязохме че изгонихме си и младите хора работната сила от страната си жалки сме жалки.....
29.
до 28
29.11.2017 21:29:38
10
2
на пиши си името като толкова си запознат.боклук си ти и по-голяма шушумига от теб няма.Като не можете да постигнете нищо и другите са ви виновни.КОМПЛЕКСАР -АКО ЗНАЕШ КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА.Тук ми намирисва на един измислен журналист от Флагман
28.
Запознат
29.11.2017 20:20:51
3
12
Боклук! А какви "моралисти" има сред приятелите си... като оная шушумига Манол - партньора му в SOS
27.
Камбоджата
29.11.2017 19:53:14
13
8
Крис е готин пич , има хубаво семейство , само напред и нагоре !
26.
Flagman
29.11.2017 19:15:33
13
4
Колко ви платиха да пишете глупости то инак как се взема тоз нов офис в центара на два етажа маи при вас само платени статии кои квото иска да омаскари някои пък няма значение дали е истина или не важно е заглавие шок и глупаците порачали статииката ви да пишат.редно е за референдум за жалтите ви новини и за прокурор сте!
25.
Венци
29.11.2017 19:02:37
23
8
Само платени статии , момчето преуспя и сега започнаха да хвърлят кал по него . Тези които продават дрога , защо не пишете за тях ?
24.
Митко Градев
29.11.2017 19:00:22
22
7
Стига сте писали глупости за Кристиян , той е много свястно момче .
23.
Много лесно
29.11.2017 18:59:59
0
12
Много лесно може да се разбере кои маймуни са на клона и подават трупове към тази агенция тези който са били на смяна полицай лекари санитари и тем подобни като се проверят от нап за парите които получават лесно ще им секне далаверата .Наскоро станах свидетел как след като близък почина докторите от линейката почнаха да тикат визитка на траурна агенция бяха доста настоятелни .
22.
Ss
29.11.2017 18:45:20
0
11
В дежа ву лъжат яко със сметките!!! Ще ги таковам и измамниците!!
21.
Бардуга Банбука
29.11.2017 17:54:42
5
4
Бардука да яде мущука подлога и пияница мухляр некъпан дет не знае от каде му се отваря вратата на банята миризляк!
20.
Soros1
29.11.2017 17:31:59
1
28
Работи за Митьо. Това е.
19.
Да бе
29.11.2017 16:53:26
0
24
Случайни работи няма ! Знаете кой държи плажовете в Сл.бряг. Поредния тарикат в услуга на мафията ! Дали не ги изгониха от МВР заедно с Горещилов за" добра служба" !
18.
Mishki
29.11.2017 16:49:21
9
5
Platena statiika
17.
Смехурко
29.11.2017 16:47:57
1
20
Аз не вярвам полицай да е долен и алчен! Абсурд! Кажете ми поне един! Хахахааааа
16.
кои са журналисти
29.11.2017 16:38:58
0
5
В Бургас няма такива.Това, че някои наричат себе си така не значи, че са такива.
15.
Гарда
29.11.2017 16:29:04
0
17
Тоя същия завлече наша фирма с 60 000 лева. Чакаме делото, както и още потърпевши да се включат. Преди да е пропилял всичките си пари е време да върнем откраднатото.
14.
До 11
29.11.2017 16:26:30
3
11
Незнаех, че журналист трябва да познава някого, че да може да напише статия за него... Страшна логика
13.
Сашко
29.11.2017 16:25:23
0
15
Тоя не спеше ли с горещилов, двуполярен
12.
До 10
29.11.2017 16:21:04
9
1
Кажи с какво и кого е завлякла бляк сий
11.
ина
29.11.2017 16:17:45
21
9
какво нещо е злобата,Вие от флагман познавате ли това момче,че пишете тези стаия.ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ,и за защо не кажете истина за погребението на детето,и кой първи е наел тази агенция
10.
опарен
29.11.2017 16:16:27
2
11
Да и... тая умряла фирма бляк сий . Колко народ завлече с пари
9.
DW
29.11.2017 16:10:11
2
11
Будния гражданин Христо Бардуков, който беше пребит от мутри и рева една седмица по медиите. Същият този ми ти Бардуков наскоро беше на една маса и се прегръщаше с мутрите срещу които рева по медиите.
8.
Ценообразуване
29.11.2017 15:59:54
2
14
Доста паднаха цените на платените статии и вече всеки може да си ги позволи...
7.
Колега
29.11.2017 15:43:44
6
16
Кристиян е свястно момче,оправен и пробивен,но от 1 годи а насам не е стщият изйлючително много се влияе от паляци които са около него и си повярва. Киров знаеш за кого и кой ти говоря
6.
Билет за Ада
29.11.2017 15:41:20
4
16
Неговото щастие: ХОРСКОТО НЕЩАСТИЕ. Той поне разбира от ковчези и ще си поръча с джобове, дано да е по скоро.
5.
Dada
29.11.2017 15:37:07
1
9
To taka e v smeshmiq klub Deja Vu kadeto lunat qko sys smetkite !! Qvno navsqkude ima shema v obektite mu
4.
BURGAZAM
29.11.2017 15:31:42
2
23
Да си маха неправомерно спрения МЛ от Гладстон !
3.
слави
29.11.2017 15:26:22
8
17
Хвала на такива инициативни хора! Може би с амбиция и с много труд да е заслужил това положение. НАП дали са съгласни?
2.
t4
29.11.2017 15:23:20
3
23
Флагман, самите вие този младеж го приемахте като Бог когато взимаше плажа, и атракциони и други.. та сега какво стана не си плати ли ?
1.
Az
29.11.2017 15:14:58
8
20
Хайде, мойто момче, утре да организираш собственото си погребение!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Подариха й джип за 300 бона и забрави, че иска да се развежда Отварачката бе засечена да шофира огромен джип „Кадилак” и то чисто нов, чиято цена е някъде към 300 бона Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори