×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си


Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си
Още много въпроси след погребението на момчето ще задаваме и ще настояваме за отговор
23 Ноември 2017, Четвъртък, 10:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Искаме да знаем колко от седемте частни агенции в Бургас са лицензирани, къде са камерите им, кои са служителите им


Възможно ли е 16-годишният ученик Костадин Джардов, който бе убит на пешеходната пътека от джип на 20 ноември в 6,45 часа сутринта, да е поръчал собственото си погребение в частна траурна агенция само час и половина по-късно, докато все още топлото му тяло е пътувало към моргата. И едновременно с това да е разписал  договор с погребалния си агент?

Може, в България всичко може! И тази гавра с близките на мъртвото дете сигурно нямаше да излезе наяве, ако междувременно не се бе появила конкурентна погребална фирма, предлагаща на бащата Апостол Джардов същата услуга, но с 200 лева по-евтино.

„Калният” номер с подбива на цената извади на повърхността най-мерзката част от онова съсловие, ангажирано не само комерсиално, но и морално да е подкрепа на опечалените роднини.

Мародерският сериал с родителите на отличника от Професионалната гимназия по туризъм в Бургас Костадин Джардов, който продължава и към момента, предложи на Прокуратурата достатъчно материал и ако оттам искат, могат да разплетат гнусните схеми на седемте частни агенции докрая. Ако трябва – нека ги затворят!

Ето фактите, до които Флагман стигна в своето разследване по този гнусен случай.

Час и половина след фаталния удар от джипа на бургазлията Кирил Георгиев, отнесъл тялото на момчето 30 метра напред върху мокрото платно при пешеходната пътека на спирка Атия, огледът на място е приключил. Пристига трупната линейка от отделението по съдебна медицина в УМБАЛ-Бургас, с водач Ана Дженкова. Неясно е кой информира, срещу каква сума информира и защо допуска в линейката да се качи представител на частната погребална агенция „Св.Архангел Михаил”.

Още при лобното място на момчето агентът провежда разговор с обърканите две лели по бащина линия, които са посъветвани  да идат в административния сектор на УМБАЛ-Бургас и да вземат оттам съобщението за смърт, което да му предадат, за да се задвижи организирането на погребението. Жените изпълняват препоръката и снабдени с документа около обед го предават на човека. По техни данни той се е представил с малко име Венци.

Аутопсията на трупа е извършена от д-р Галина Милева, която пише своето заключение веднага и в 13 часа напуска работното си място, за да се яви като вещо лице в съда по течащо наказателно дело. Половин час след това тялото на Косадин е натоварено в ковчег и отнесено от кола на траурната агенция „Св.Архангел Михаил” – срещу представянето на съобщението за смърт пред санитаря.

На 22 ноември преди обед д-р Галина Милева звъни по телефона на почерненият баща на момчето Апостол Джардов и му съобщава, че може да прибере тялото за погребение, тъй като вече е пристигнало постановлението от Окръжна прокуратура за освобождаването му.

Приятелят на сем.Джардови – Христо Бардуков решава да помогне в тежкия момент и предлага да се заеме с организирането на церемонията по погребението, за което е взето решение, че ще се извърши в близкия до Атия град Черноморец.
Бардуков наема фирма „Покой”.

Когато представител на „Покой”, Джардов и Бардуков пристигат в моргата около 11 часа на 22 ноември, установяват, че тленните останки са изнесени два дни по-рано от „Св.Арханел Михаил”, чийто офис се намира на 100 м от моргата – в сградата на СКАТ тв. Човекът от офиса на „архангелите”  заявява, че вече е задействал организацията и по транспортирането на тялото със самолет до Беларус?!, което струвало 10 хил.щ.д. и щяло да се поеме от адвокатите на SOS ПТП, с които агенцията работела. Пък после, в хода на делото, щели да приспадат сумата от застраховките на шофьора-убиец. За Беларус бил организиран полет, защото така поискала намиращата се там майка на Костадин – Наташа, така били казали лелите, ама кои лели – не става ясно, защото няма имена в договора, който бащата вижда в този офис. Там, в една от графите, като възложител на погребението, стояло името „Костадин”. На първо време агентът поискал веднага да му дадат едни 1300 лв. за престоя в частната хладилна камера и за ковчег. За същата комбинация като услуга обаче само няколко минути по-рано „Покой” поискали с 200 лв. по-малко. Това е моментът, след който чувството за справедливост при Бардуков взема превес и  свиква медиите, за да попита публично къде е тялото на Костадин (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). А то се оказва в камера в някаква складова база, местонахождението на която се пази в тайна от боса на „архангелите” Кристиян Киров. Той самият, влязъл вече в  сблъсък с „Покой” категорично отказва да предаде „плячката” на конкурента. Тази част от хоръра можеше да приключи и с още трупове – между двете агенции, ако не беше намесата на старши комисар Калоян Калоянов – директора на ОДМВР-Бургас, който заради шума в медиите, разпореди тялото да се върне на опечалените, а Районната прокуратура започна проверка по случая, която вероятно ще продължи с месеци и с чиито резултати нищо няма да се промени.

Защото тази инстанция е сезирана многократно за издевателстата на седемте частни погребални агенции в района на моргата и отделенията на УМБАЛ-Бургас, където са пуснали корени с платени информатори – сестри и санитари. Особено две от тях, с чиито имена прокурорите разполагат от многобройните сигнали, се държат повече от мутренски помежду си в подялба на клиентите. Към момента над 90% от погребенията се поверяват на частници направо по телефона и те придвижват цялата процедура –  разпознаването, съобщение за смърт, обличането на трупа, престой в камерата и т.н.

Напр. едно денонощие престой в камерата на УМБАЛ-Бургас струва 50 лв., а обличането на тялото е 20 лв. Толкова се плаща с фактура в отделението по „Съдебна медицина”. Каква горница се поставя за роднините на мъртвеца е преценка на агента – според „джоба” на клиента.

И най-накрая: нужна е корекция в закона за гробищните паркове, според която ясно да се регламентира кои „близки” могат да получат съобщението за смърт от болницата.  Такава конкретизация липсва в закона. И ако се възлага услугата на погребален агент, то той да покаже нотариално заверено пъномощно от преките роднини на мъртвеца.

Най-сетне и най-лесното – нека прокуратурата първо провери лицензите на агентите, служителите им, вътрешните им книжа. Със сигурност ще намерят причини да затворят поне половината от тях.

Днес сем. Наташа и Апостол Джардови погребаха детето си в гробището в Черноморец. Мир на праха на милото дете, чието близки не заслужаваха да изживеят този ужас.

Снимка: 24 часа

В категории: Разследване


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
55
Коментара по темата
55.
потърпевщ
30.11.2017 08:25:41
0
0
Кои са агентите в тази фирма разберете истината!
54.
Ангел
29.11.2017 11:57:03
0
0
Не е срамно да работиш,срамно е да не работиш и да не си човек,а да си идиот!!!!!
53.
Агент
26.11.2017 10:38:23
1
0
Не се срамувам от професията си и ще продължавам да помагам на хора коикоито не могат да правят неща които не са за обясняване а гробищния парк по закон нямат право да ходят по домовете на хоратА така че агенции ще има и дори и ти да си решила да вършиш неща недай боже непосилни за много хора ок
52.
Агент
26.11.2017 10:33:22
0
0
Да няма лоша ако и започнеш да си ремонтираш колата само давай няма лошо но не на всеки му се отдава ако схващаш
51.
Потърпевша от агенция
26.11.2017 10:29:35
0
3
Хора,цените в обредния комплекс са два пъти надолу.Не на погребалната мафия !
50.
ангел че
26.11.2017 10:26:03
0
4
Траурни лешояди
49.
Тотин
25.11.2017 20:17:17
1
2
Браво на братя Пешиеви -поздравления ! Малко и е ' не се е потила эа парите маймуната -да умира вече дьрта вещица стига и смукала мъртвешки крьв
48.
Анонемен
25.11.2017 19:53:52
0
4
Да ги эабранят теэи агенций те са само едно посредници лешояди комисионната им е минимум 800лв. Бьрэи пари эа нищо в обредния дом е най евтино не се поддавайте на теэ тарикати
47.
До 14
25.11.2017 17:30:19
0
5
Отидеш ли в грабищата не е важно в какъв ковчег ще си погребан! И от платина да е , човека като го няма , няма значение!
46.
Zapoznat
25.11.2017 14:04:09
0
8
Подпалвачи те на катафалката и офиса на Стефка Димитрова са същите двама братя от Зорница..Иван Пишиев и Владислав Пишиев
,който се подвизават в момента в някаква фирма недвижими имоти ,където се занимава с измами и принуждава болни и стари хора без семейства да му преписват имот четата си..уж с гледане до живот..А братче то Иванчо бивш пласьор на наркотици се пери все още из града..а не го задържат за побои щата,рекет а и палежа не само на Гея..А кой запали колата на Диян Чанев и кафето в Зорница,което държеше...Докога тези нагли боклуци ще стоят на свобода и полицията ще си затваря очите..Защо???
45.
Донка
25.11.2017 11:49:36
2
2
Големи злобари сте!
Как не ви е срам и ГРЯХ да пишете такива глупости за детето!
Това , че някой има против погребалните агенции няма нищо общо със смъртта на детето!
Пишете , но господ си знае работата няма да остане никой безнаказан за тия неща!
44.
Ману
25.11.2017 11:29:41
1
1
А за дрехите кой ги докара нищо не пишете ей опасни сте
43.
Doni
25.11.2017 11:21:06
8
1
До всички тролове о обреден комплекс и всички които пишат против агенциите да се самосезират майките ви и да вземат мерки да ми обложат ануса мухляри няма нищо по хубаво от една федерка
42.
Джовани
25.11.2017 11:10:27
4
3
Казвам ви отивайте аз съм погребал двама човека на обреден комплекс и съм потресен никакво внимание така че не ми говори откъде съм тъп като неьнаеш как съм се чудил да тичам напред назад а като звънне някой от управата тогава помагат гробищата а за обикновения човек да се оправя
41.
до КМЕТА и общ. съветници
25.11.2017 10:42:32
1
10
МОЛЯ ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ С ТЕЗИ ПОГРЕБАЛНИ АГЕНЦИИ,
40.
До 20 Ели
25.11.2017 10:22:28
1
3
К**вичке, ако ти за два часа с вдигнати крака изкарваш 200 лева, за някои хора това са доста пари.
39.
До Spoko и Джовани
25.11.2017 09:53:01
0
9
По коментарите ви личи, че сте от погребални агенции. НЕ Е ИСТИНА, че на гробищата правят само социални погребения. Спирам до тук, трябва много да ви се обяснява, а считам че не е нужно.
38.
Spoko
25.11.2017 08:06:53
8
0
Всяко чудо за три дни няма лоша реклама и това ще мине навсякъде се ползват само агенции гробищния парк е за социални погребения ние извършваме услуга на клиента има много доволни и една шепа недоволни проверете д референдум трилове
37.
Джовани
25.11.2017 08:03:19
10
2
Отивайте на гробищния парк да ви хвърлят един ковчек и да ви кажат оправяй те се вие знаете ли как изнасят погребение тия олигофрени с цигани айде отивайте те интелигентните хора ползват агенции а тези които са отишли на гробищата са потресени това че някой е згрешил незначителни че всички грешим айде да не дава Господ да ви са налага
36.
Боко суджука и Доган
25.11.2017 07:43:59
1
3
Са за затвор или бой с камъни докато дишат
35.
obzor
25.11.2017 07:21:40
0
0
Кой държи плажа в Обзор?

Кой държи атракционите/джетове,акулата и другите / в Слънчев бряг?
34.
Нормален до-"28. Господа в бургас"....
25.11.2017 05:32:02
1
4
..."КОЛЕЛОТО СЕ ВАРТИ", казваш. По -скоро си мисля, че вятърът се ВЪРТИ В ПРАЗНАТА ТИ ГЛАВА!
33.
Türkiye
25.11.2017 04:00:00
1
1
Данчо ларжа е човекъъъ
32.
запознат
25.11.2017 00:50:03
1
14
Шофьор на трупната линейка наистина ли е била А. Дженкова? Тъй като от доста време тази се беше загубила от хоризонта , аз мислих че най-накрая са я изгонили напълно от системата на ЦСМП и Съдебна медицина.
Малко предоистория- към 2000-2001год. имаше две жени-шофьорки на линейки - А. Дженкова със Ситроен А3132АМ и Д.Фотева със Ситроен А3141АМ. Към тогавашния момент в Бургас имаше няколко частни погребални агенции- Рея, Покой, Елит, Лета, Хронос, всички до една на мутри и мафиотска измет.... В почивките между смените в ЦСМП А. Дженкова караше катафалката на Елит, а Д. Фотева катафалката на Рея. Още тогава за доста хора беше ясно кой какви допълнителни пари вади и кой подава информацията за починали, още щом отиде с линейката на адреса/произшествието. Същите тези години беше жестоката война между частните погребални агенции с опожаряване на офиси и катафалки. След 2007год. с доставката на линейките Форд, А. Дженкова караше А2207КН, като последните 3-4 години изчезна от Спешна. А ето каква била работата- прехвърлена била в съдебна медицина, където отново си продължават далаверите с мафиотските агенции...... Преди години ако се вкараше в гугъл името на А. Дженкова, излизаха статии, свързани с мръсотията на погребалните агенции, та в коментарите там имаше писани доста пикантерии явно от служители в тогавашната ЦСМП-Бургас.
31.
някоя там
24.11.2017 23:11:54
3
6
до Rip - майката живее в Беларус със втория си съпруг от който има дъщеричка,бащата дали живеее с Катя от Черноморец е негов избор,но аз мога да ви кажа че детето в 9.00 на 20.11 все още лежеше на пъътното платно покрито много ви се разминават версиите кога е взето и закарано от трупната линейка
30.
Запознат
24.11.2017 23:10:32
7
8
Да ви попитам прави ли ви чест да обсъждате погребението на покойното дете,може ли да сте такива долни злобари? Бъдете хора в такива тежки моменти!
29.
Факри
24.11.2017 22:51:31
2
7
Ама точно след като са го блъснали и то молко момче малко ми е грозно и отиваш и ко аз съм агенция те шах и мат малко по кротко ама като не мислиш а само пари са ти в главата
28.
Господа в бургас
24.11.2017 22:43:08
13
2
За компетентните коментатори това го има в цяла българия и не виждам кво лошо има в това че един предлага услугите на друг когато викнете маистор у дома и тои ви прави вик. И вижда че ви трябва и бояджиа много ясно че ще званне на свои близък да го препорача това нее престапление господа ЛАЕШТИ КОМПЮТАРНИ РАЗБИРАЧИ ТОВА Е УСЛУГА КАМ БЛИЗЪК ТОИ УТРЕ ЩЕЕ МУ ВЪРНЕ ЖЕСТА И КОЛЕЛОТО СЕ ВАРТИ ВСЕКИ ХРАНИ СЕМЕЙСТВО
27.
Rip
24.11.2017 22:33:06
8
5
Да попитам маиката и бащата колко са загрижени че и двамата ги няма а бащата живее с втората си жена Катя в черноморец и детето като при повечето случеи избира бабата да се грижи за него(катя е мащехата на Костадин)затова и в черноморец го погребаха .
26.
Запознат
24.11.2017 22:23:41
6
3
Хубаво че първите платиха всичко че да излезне с 200лв по ефтинкооо брех брех
25.
Запознат
24.11.2017 22:08:17
1
12
То се знае кой разбърква нещата в траурните фирми в Бургас. Барбуков е съученик на Иван Пешлиев от Зорница, който от години се подвизава в погребалните фирми на Данчо Ларша. До скоро малтретираше Румяна Черкезова от фирма Тишина, сега с пипалата си бавно и славно достига до Покой, а преди 2 месеца някой запали катафалката и офиса на фирма Гея на Стефка Димитрова и все още не си е получил заслуженото.

До кога господа граждани бургазлии ще вярваме на мутрите и на техните поръчкови изпълнители, такива като Иван Пешлиев и неговия брат – подпалвачи, рекетьори и биячи, най-вече на жени.
24.
архангел
24.11.2017 21:49:56
1
17
Алоуу, агентите от фирмите за вечен покой . Толкова сте гнусни , че нямате идея какво ще приживеете като се срещнете с архангел Михаил. Сега тропкате на тази земя и сгъвате столевки за които ще плащате хилядократно.
23.
Manuel
24.11.2017 21:48:26
4
1
Никой не казва че не сте ОК а подхода ви е меко казано първичен и арогантен
22.
Manuel
24.11.2017 21:29:54
16
4
Агинцията им сега е виновна.Ей страшно неща сме.българите.А медиите трупат рейтинг ей така на чужд гръб..тя агенцията ако не е ок щеше да се разбере мн по рано. Дрън дрън празни приказки.
21.
ЛК
24.11.2017 21:28:58
1
15
Преди време претърпях ПТП от SOS ПТП бяха като лешояди да ми предлагат тяхните оферти . Откъде ли е имаха информация за мен и за човека който ме блъсна ? ( категорично се отказах от услугите им) Жалко че някой се възползват от мъката и страданието на хората .
20.
Ели
24.11.2017 21:25:50
18
5
Сега кой ви е виновен агенцията или бащатата -
издребня за 200лв ..?
19.
от отвъдното
24.11.2017 21:21:48
2
13
Сбирщина от получовеци и мъртъвци са тези "траурни агенции". Агентите са безчовечни и безмозъчни същества и само забраната им би донесла ПОКОЙ на покойниците.
18.
Deja Vu Киров
24.11.2017 21:10:17
11
9
Здравейте, аз съм собственика на тази елитна траурна агенция Архангел Михаил. Заповядайте и в дискотеката ми Дежа Вю, тези които сте живи да се позабавляваме, а когато умрете траурната ми агенция пак ще се погрижи да си изкарате добре за сметка на роднините ви
17.
Бапдуков
24.11.2017 21:07:15
0
0
Мното истина но и много разминаване !
16.
До георги
24.11.2017 20:49:12
1
10
Ей шматка в такъв тежък моме
нт кво си седнал да обсъждаш и съдиш хората как са направили погребението на детето си.Кой беше ти? Заради ей такива като теб сме на това положение в България!!
15.
Аз
24.11.2017 20:46:01
1
22
Браво! Веднъж да сте наистина в полза на обществото...жалко за момчето и повода който ви активизира... Съболезнования на близките му.
14.
Георги
24.11.2017 20:44:13
4
6
Izkaraha izdrebnyalo pogrebenie te s teya kovchezi samo po selata gi pogrebvat ama lamtyat za pari vsichki inache nai dobroto iskat cigani brat
13.
До Георги
24.11.2017 20:43:50
1
18
Абсолютно същият. Този който стои и зад организацията SOS ПТП, и още куп миризливи неща, но се хвали че високопоставени полицай дтоят зад гърба му. За него всичко е пари думата приятелство не съществува
12.
Bat Vensiiii
24.11.2017 20:40:54
4
5
Toya kovchek e 175 lv ami ne e nujno da vi obyasnyavam koi e po dobriya ama prostotiyata hodi po horata i lamtyat za pari
11.
Георги
24.11.2017 20:37:43
2
12
Кой е тоя Кристиян Киров , този с дискотеката и джетовете или е друг човек ?!
10.
Недоумявам
24.11.2017 20:26:50
1
24
Защо прокуратурата не започне проверка на SOS ПТП? Как така се случва все адвокати на тази съмнителна организация поемат представителството на наследниците на починалите от ПТП? Това е чиста проба ОПГ,защото SOS ПТП мамят пострадалите и им отнемат от 30 до 50%от обещетението от застрахователите. Тук са замесени служители от моргата и всички си затварят очите пред очевидните престъпления които вършат от SOS ПТП!
9.
do 5
24.11.2017 20:18:50
1
29
Не ахмак. Цялата писаница иде за да си набием в тъпите глави, че в тази държавичка оглозгана морално и ценностно ВЕЧЕ няма страх и от Него. За жълтици поругаваме и трупове. Трупове, в които едни виждат САМО пари, загърбвайки елементарни морал, етика, състрадание и печал, докато близките плуват в мъка и трагедия. Все пак различните, които виждат в написаното пошлост знаят, че има съдник за всичките ни действия и той не е в материалното съзнание на замесените в този "бизнес" индивиди...Рано или късно всеки ще си отговарят за действията.
Мир и покой за душата на нелепо загиналото момче. Съболезнования към близките му.
8.
Льолю
24.11.2017 20:12:50
1
24
Всичко е ПАРИ!!!! Думи като: ЧОВЕЩИНА, ПРИЯТЕЛСТВО, СЪПРИЧАСТНОСТ и други подобни, отдавна са загубили истинския си смисъл.Съвременния човек(еле българина) го люлее егоизма и комерса до такава степен,че е способен да се продаде на дявола за малко пари и по-лесен живот.
"Колкото по-добре опознавам хората , толкова повече обиквам животните!" -Бърнард Шоу
И аз така...
7.
20lv
24.11.2017 20:11:14
0
8
20lv ama drug pat. Za oblichane
6.
Бардуга Банбука
24.11.2017 20:08:53
11
6
Тоз Бардук може да прави федерки само на кмета на созопол долен минетчия и кимисионер ПОДЛОГА!
5.
Bravo evala
24.11.2017 20:03:39
22
7
Цялата сензация за 200лв разлика толкова писане толкова сране в този момент!
4.
ииии ,, въй
24.11.2017 20:02:37
4
7
затова ли си палиха катафалките преди 2-3г.
3.
Пю
24.11.2017 20:01:38
0
13
Изруууууууди
2.
БГ
24.11.2017 20:01:10
1
14
ЯКО БУТАТ РУШВЕТИ НА ВСИЧКИ и на всички нива .
1.
Касабова
24.11.2017 19:57:50
1
21
кой не знае вече, че са на Митьо ОЧИТЕ и други боклуци като него !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори