×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутати и кметове на ГЕРБ разтоварват помощи за пострадалите семейства, местните гледат отстрани (СНИМКИ)


Депутати и кметове на ГЕРБ разтоварват помощи за пострадалите семейства, местните гледат отстрани (СНИМКИ)
Цветан Цветанов и Димитър Николов разтовариха най-много хладилници и перални, като координираха едновременно действията на актива
18 Ноември 2017, Събота, 03:10 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки: авторът

Общо 419 са ел. уредите, които бяха  разпределени за нуждаещите се след потопа - помощ от ГЕРБ

Странна картина може да се види в момента в село Полски извор, община Камено, където преди минути пристигнаха дарените ел. уреди от ПП ГЕРБ. Докато народни представители и кметове на управляващата партия разтоварват от тировете и претоварват в микробуси разпределените помощи, здрави младежи и мъже на средна възраст наблюдават безучастно. Случката се разиграва на площада в с. Полски извор. Местните очевидци бяха дошли, за да видят Бойко Борисов, който обаче се е върнал по средата на пътя заради внезапно възникнали държавни дела. 

Общо 419 са ел. уредите, които ще бъдат разпределени на всичките  187 пострадали домакинства, включително и за двете наводнени детски градини в селата Черни връх и Равнец. 

Бялата техника е на стойност 100 хил. лева и е закупена със средства от субсидията на ПП ГЕРБ. 

В тежката товаро-разтоварна дейност и към момента са включени двамата зам.-председатели на ГЕРБ Цветан Цветанов и Димитър Николов, народните представители Димитър Бойчев, Ивелина Василева, Иван Вълков, Диана Саватева, Галя Василева и Ася Пеева. Тук са кметовете Жельо Вардунски, Васил Едрев, Иван Алексиев и Иван Жабов. Тук са и общински съветници на ГЕРБ от Бургас, както и зам.-кметът на Приморско Захарина Неделчева. Изпълнителният директор на пристанището Диан Димов и лидерът на Младежки глас Тодор Йосифов също са сред най-активните. В операцията участва и зам. областният управител Севдалина Турманова. 

Вече близо час пратениците на Бойко Борисов продължават благотворителната акция независимо от ниските температури, ръмящия дъжд и калта. На местните хора вече им омръзна да гледат услужливото поведение на големците и се оттелиха по домовете си на топло.

Очаквайте още един репортаж от Полски извор. Репортер на Флагман.бг проследи как лично кметовете носят на ръце по къщите на хората перални, печки, телевизори и хладилници. 








Част от сеирджиите




























В категории: Камено


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
67
Коментара по темата
67.
Женя
20.11.2017 21:32:13
1
1
Поклон и поздравления на всички, които са участвали в тази акция!.....Много са сиирджиите, но малко са истинските Хора, които ще помогнат в труден момент на пострадалите! По-лесно е да търсиш виновен.....без да се замислиш, че и ти си допринесъл малко....или много за неравновесието в природата, която ти го връща в подходящия момент!......Вместо да се обединаваме в трудни моменти и да си помагаме.....ние търсим виновен.....и той ако е от ГЕРБ.....сме още по- доволни и щастливи.....А пострадалите какво ще ги топли разправиите.....или истинската помощ! Браво на кметовете и на народните представители, които помогнаха на пострадалите хора! .....Малко са тези, кпито биха постъпили по-този благориден начин! ....Поклон пред благородните хора!!!
66.
Питекантроп
20.11.2017 12:47:19
0
4
Най-висшата форма на наглост е, когато убиеца отиде на погребението на жертвата, или когато насилника "обгрижва" насиления! Така е и с герберастите, ограбват ни с фалшиви обществени поръчки, имитират работа, безхаберие тотално в общинската мафия, никакви мелиоративни мероприятия, свръхизсичане в региона, смърт след наводнения и никакви виновни! А накрая с парите откраднати от пострадалите, мафията на герб им прави "дарение". Отвратително е!
65.
za6to
20.11.2017 12:39:27
3
0
имам следните предложения да се издигне паметник на Григор Велики на мястото на альоша и незабавно да го сложат да се изучава в буквара и учебниците по история да отпечатат банкнота с неговият лик!! жалко е фурора от победата хаххаах da mu napravqt reviziq na parite ot kade gi ima
64.
кой?
19.11.2017 23:12:50
1
10
А виновни за наводнението пак няма да има. Телевизори и печки е лесна работа. Кой ще носи отговорност за пострадалите? И как тези хора ще си възстановят къщите, защото това струва много пари и време. А тези хора, чийто адресни регистрации не са в селата ще пият една студена вода. Иначе е много лесно да за 1-2 часа да отбиеш номера с два камиона купена наготово техника с чужди пари- в случая с нашите.
63.
Bingo
19.11.2017 22:17:17
2
8
Това си е просто една PR кампания в която главното действащо лице трябваше да е Бай Уй, как иначе щяха да се съберат всички тези кметове на едно място. Ясно е че е имало нареждане от горе. Проблема е, че след 10 г. Управление на ГЕРБ, всяка година има подобни бедствия с жертви, след които уж се взимат мерки за да се предотвратят в бъдеще и всичко пак си е по старому. Изхарчиха милиарди по какви ли не програми, а резултата е нулев. Сега искат да си измият ръцете с два камиона техника ама хората отстрани красноречиво им показват колко са смешни, и колко ниско са паднали в очите им.
62.
do 59 ot viki
19.11.2017 19:03:06
1
8
момченцееее,айде ако обичаш да не мърсиш форума-тука е свободен форум за хора,а не за такива като тебе ,на заплата и хранилка в ГРОБ-арскара партия.
Хората тука са неутрални и си коментират свободно- Стига си се обаждал като радио ЕРеван от партийната централа !
НЕ ти искаме платеното "Мнение"
61.
rrr
19.11.2017 18:32:21
1
1
Сополи и сълзи.
60.
Я...59
19.11.2017 16:39:44
1
4
Помисли само колко са гушнали твоите "любимци"...! Ако можеш да мислиш, разбира се! Големият проблем е краденето!!! А иначе, да помагаш е благородно, само да не е ПОКАЗНО!
59.
Браво на ГЕРБ
19.11.2017 16:06:18
10
2
Не знам дали Гьобелс трябва да награждава Флагман, но определено разни коментатори си търсят такава награда. То бива плюване и повтаряне на едни и същи "опорки" но ако си мислят че озлобяването ще им помегне - дълбоко се лъжат. Те вечно плюещите няма да се спрат да плюят независимо какво се случи просто защото и едно работещо предложение не могат и не искат да приложат - до там им стига мирогледа, до тесногръдата им злоба и противопоставяне.
ГЕРБ са дарили и то значителна сума под формата на техника, другите партии не си мърдат и пръста било то и за малка част от "чуждата пита" на субсидията им. Организираха се и кампании за доброволческа помощ чисто физическа и благотворитеолен концерт и още редица неща в помощ на пострадалите .... Това е същественото тук!
За това и хората на снимката бидейки обществени личности от ГЕРБ са със запретнати ръкави, а някои и усмихнати - защото вярват че вършат милосърдно дело, а не защото позират за снимка.
58.
паткан
19.11.2017 15:31:35
1
7
Гьобелс ако бе жив щеше да награди Флагман. /Да не ме изтриете пак жалко провинциално парцалче!/ Това не е обида , а констатация!/
Тези на снимката , както е казал народа/ прави с чужда пита- помен.
Т.е както са писали умните хора до сега - това се прави с нашите пари . Тези на снимките фактически не прозивеждат нищо. Те се хранят на ваш гръб / И това ли не е вярн парцалче/ . Но подобни "медии" услужвиво стават глашатаи на подобни събития , за да бъдат "погалени" по главицата. Конформизъм и посредственост лъха от тази статия, но няма как да е иначе , защото когато няма хляб - има зрелища. Простолюдието с удволстиве поглъща поредната порция сеир , докато зад гърба му се присмиват, и ги правят на глупаци. Но "кой както си го направи" гласи една стара българска поговорка...
57.
паткан
19.11.2017 15:22:16
2
6
я, и моя коментар е изтрит без да съдържа вулгарни, нецензрни и др. , но явно съдържа неудобни за властта /и тези които са на хранилка при тях/ констатации.
Браво флагман. цензурата очевидно е част от вашата "работа"
56.
Бедееен 55
19.11.2017 13:08:15
1
1
Хем беден, хем НЕГРАМОТЕН! Оправи си правописа, бе тъпчо!
Ей такива малоумници се връзват най- лесно на хамалските снимки и ги подкрепят...!
55.
Бедни ми бедни
19.11.2017 10:53:32
6
2
От коментарите ви виждам колко сте озлобени от собствения си мързел да оправите първо личния си живот
Станали сте дкотове, Дани сте малко, тук присъствате мадиво
54.
Полицая Ян... Бибиян
19.11.2017 00:29:46
1
5
Като е пълно с дебили ,що да не ги крадем,пък и ко ни пречи акъла или образованието
Щом съм кадърен и умен и знам как да крада необезпокояван,
нали тъй
53.
Простосмъртен
19.11.2017 00:21:24
1
5
На последната снимка това не е ли КМЕТА на най-добрият град за ИМОТНИ ИЗМАМИ С наследствени имоти с фалшиви удостоверения за наследници придобити от тъщата на ПОЛИЦАЯ Ян...,която май заблудила и измамила нотариус БИСЕР ДЕМИРЕВ,че е съпруга на починал ЕРГЕН от с.Черна могила ИЛИЯ КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ т.е. че СИЙКА ВЪЛКОВА ТАНЕВА и ИЛИЯ КОСТАДИНОВ ТОДОРОВ СА ЖЕНЕНИ И СА съпруг и съпруга
52.
АДВОКАТ НА ДЯВОЛА
19.11.2017 00:00:03
1
11
Май се готвят за нови избори...
Зарибяват народа
51.
Ох
18.11.2017 23:30:20
3
13
Голяма пародия са тия от герб, защо нашия народ не разбере, че по-голямо зло не се случвало на Б-я от много години. А колко са нагли и безкруполни, мога да говоря с часове.
50.
$$$
18.11.2017 22:39:38
1
15
Уж щяха да ги даряват тези 100 хил лева, сега разбирам, че накупили техника от Технополис. Основният проблем е, че на хората им отидоха къщите. Как насред зима съхне наводнена къща и имате ли представа колко пари струва един основен ремонт? Дайте пари на хората, да си оправят къщите, а тези хладилници и печки са бошлаф работа.
49.
а
18.11.2017 22:32:43
1
9
заради тяхната немърливост тези села ги заля водата
48.
dodo do 46
18.11.2017 22:06:43
0
0
--
47.
dodo до 47
18.11.2017 22:04:36
0
6
щом си хвърлят спестяванията от терасите и си теглят спестовните си влогове за да ги оставят до казаните - няма нищо чудно !
Определено българския народ е с тежки Психиатрични проблеми- Тези депутати,кметове, министри в очите на народа са някакви свръх есетвени същества- обладани със силата на властта- Властта ,която властва над техния нищожен животец!
Те се прекланят, умилкват, падат в краката им,целуват праха под обувките им -само и само да не предизвикат гнева и яростта на тези всесилни божества!
Като дойдат изборите и те тихо и кротко се редят на пашки и чинно гласуват отново и отново за божествата! Като дойде време за плащане на данъците определени им от тези вселини божества те отново и отново се редят на дълги опашки и се надпреварват кой по-бързо да им се изплати-само и само да не предизвикат гнева на божествата и яростта им да се стовари над бедните им главици!
Легни ниско ниско ниско РОБ -и бъди смирен пред силата на Господарите си!
----- Това е психината болест на СТРАХА - СТРАХА ,който го сковава и парализира - първичния им инстинкт за да оцелеят още и още поне ден- ДЕн -ЖИВОТ който зависи от ГОСПОДАРИТЕ им !
46.
Да!
18.11.2017 21:35:41
1
13
PR- акция за малоумници! Не е случайно, че местните хора ги гледат отстрани! Те са наясно! Чудя се само, как все още се намират хора, които се връзват на тая показност?!
45.
agent 007
18.11.2017 21:34:56
2
9
Иван Вазов е казал: Не народ , а Мърша !!!
44.
agent 007
18.11.2017 21:31:18
0
11
Народа е казал: Вълци в Овчи кожи !!!
43.
браво
18.11.2017 21:10:34
6
5
Правете добро на хората и те ще ви се отблагодаряват!
42.
Ned
18.11.2017 19:04:44
16
7
Както винаги ГЕРБ помага, да видим дали други дали ще последват примера им.
41.
Найк
18.11.2017 18:47:11
16
9
Ех дайте да видим и ние една такава акция на БСП. На ДПС. Ама няма нали. Ами айде и вие да напрвите нещо.
40.
до 39
18.11.2017 18:44:45
8
10
Само пари са ви в гербавите глави ! Като Ръководителят ви - Ми даде Му взех. И през ум не ви минава, че може това което пишем да го мислим с главите си безплатно ! Я се гледайте субсидиите, еврофондовете и кръвното на Боко !
39.
вашия
18.11.2017 18:37:56
16
7
Вместо да дарят някой лев за пострадалите БСП платили на драскачи да плюят под статиите тука. ЕЙ на тва му викам аз съпричастност
38.
анализаторА
18.11.2017 18:19:13
4
14
Що не донесат за пострадалите и малко от суджука с еленско за хора с високо кръвно ? Ей къде е Банкя, четири тона са това да даде малко Суджука ?
37.
evn
18.11.2017 18:18:09
0
1
dano nqma tokovi udari sega
36.
анализаторА
18.11.2017 18:17:23
2
15
Цацарооов, кво става с разследването за причиняване на смърт на 4-ма човека ? Или и то на рафта при разследването за с. Бисер и Цар Калоян ? България - държавата на Ангелите, всички са невинни ! Бдигарда на Очите изгни - обвинен за смърта му.. няма ! 5 млд. отмъкнати от КТБ - обвинение, май ще има третата касиерка вторият ред вляво. А с Боршош какво става Цацаров ? Добре ли е човека ? А какво гръмна и изби хора и къщи в Хитрино Цацаров ? Вместо тези от снимката да ги разпитвате нон стоп как така чопнаха парички за "система за ранно предупреждение" по европрограма как се издавиха хората ? ГЕРБ = НАГЛИТЕ !
35.
bobo
18.11.2017 18:14:27
4
10
що само техника де са прословутите строителни фирми на герб да измажат къщите на хората с пералнички и боилерчета само ще минете
34.
Полски извор
18.11.2017 18:00:35
16
7
Благодарим на кмета г-н Николов. Човека мъкнеше кашоните, без да се страхува, че ще си изцапа ръцете!
33.
До 23
18.11.2017 17:59:57
7
6
Какъв срам? Това може да се търси от хора, а не от драскачи, хейтъри на заплата към някоя партийна централа ...
32.
Поляка
18.11.2017 17:58:27
16
6
ГЕРБ е единствената партия която дава от субсидията си обратно за хората. Червените нали и те взеха почти милион гласове, що и те не бръкнат в партийната касичка и да дадат някоя печка за хората. Ливаденци хем са техен електорат ама няма да стане щото те не са свикнали да дават обратно, а само нагоре по стъпалцата на Позитано.
31.
nedovolna
18.11.2017 16:55:08
3
5
Ееее няма само ние да се озорваме я какви са охранени малко фитнес е от полза..
30.
И.В.
18.11.2017 15:36:49
0
3
Защо ми изтрихте коментара за какаваните наказание им е боклуци дано младото само да гледа.
29.
PR за дебили
18.11.2017 15:20:42
5
25
"Бялата техника е на стойност 100 хил. лева и е закупена със средства от субсидията на ПП ГЕРБ" .
СУБСИДИЯТА НА ОПГ"ГЕРБ" СА ПАРИТЕ ОТ ДАНЪЦИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ ВСИЧКИ НАС. Да не си мислите, че са бръкнали в собствените си финанси за да помогнат на пострадалите от тяхната некадърност? На Мутрите от Шайката винаги друг им е виновен, Станишев, Орешарски, Нинова и в краен случай Природата, която не "разбира" от "добрините" извършени от Суджуците.
28.
*********
18.11.2017 15:00:25
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
27.
Donorum Faithful Dispensatio Fidelis
18.11.2017 14:50:47
2
15
Цецо Цветанов се развика ЕЙ ШШШ НЯМА ШУШИ -НЯМА МУШИ ВСИЧКИ МИШКИ ГРАБВАЙТЕ БОТУШИ всички герберухи под СТРОЙ разтоварвайте техниката на КОЙ .
26.
кк до 3
18.11.2017 14:48:46
9
6
Когато такова бедствие стане при съседите в Гърция се нарича от Медиите “Водна бомба“, а когато е в България Кметовете или Правителството са виновни
25.
до 23
18.11.2017 14:48:45
5
26
Да СРАМ МЕ Е ! СРАМ МЕ Е, ЧЕ ТЕЗИ НЕ СА В ЗАТВОРА ! Бисер, Мизия, Цар Калоян, Ченгене скеле и сега ПОРЕДНИЯТ СЛУЧАЙ НА ИЗДАВЕНИ ОТ БЕЗХАБЕРИЕТО НА УПРАВНИЦИТЕ НИ ! И във всички случай все ТОЙ е на власт ! Дето се върнал днес от половината път с ескорта щото се събрали за мачле ! МИСЛИ, 23 МИСЛИ ! Понякога помага !
24.
*********
18.11.2017 14:44:36
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
23.
Срам
18.11.2017 14:44:11
24
12
Засрамете се бе хейтъри ... да се бяхте вдигнали да правите нещо ... всички депутати на ГЕРБ са там. Ако не бяха щяхте да кажете що ги няма ... не ви е срам
22.
Умирате от яд!
18.11.2017 14:41:56
23
12
Умирате от завист всички хейтъри!!!! За разлика от вас, клавиатурни герои, тези хора бяха там и помагаха, дариха средства, раздадоха нужна техника. Може и пиар да са си направили, но имат право, защото го заслужават. Не симпатизирам на никоя партия, но евала на герб за това, което направиха!!!!!
21.
мими
18.11.2017 14:36:50
4
23
Дебили, учете се ! Герберунгите така изкарват милиони на наш гръб.
20.
До 9, КИРчо
18.11.2017 14:34:27
9
27
По добре хейтър с мнение, отколкото дебил, ГЕРБогъзолизец. А ти се повръща защото езика ти е в некъпаните задни части на Суджуците.
19.
*********
18.11.2017 14:33:47
4
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
18.
БУРГАС
18.11.2017 14:31:06
7
24
да се хвалиш,че харчиш чужди пари-БЕЗЦЕННО
17.
Хаааа
18.11.2017 14:28:47
3
25
Като гледам как са ги подкарали под строй кметовете и депутатите, местните и да искат не биха успели да разтоварят. Все пак това си е пиар акцията на ГЕРБ.
16.
старейшини ГЕРБ
18.11.2017 14:28:27
4
23
ЕЕЕЕХххх, ако по средата на пътя не бяха звъннали на бат Бойко, че са се събрали за мачле колко снимки и колко мъдрости щяха да чуят тези селяни. Щеше да напълни с мъдрите си слова медиите и днес и утре. А сега мъка до понеделник когато Той ще изнася лекция пред студенти в УНСС. ЖИВЕЕМ В ТЪП ВИЦ !
15.
местенмислинаум
18.11.2017 14:24:56
1
7
Абедагизапукамелитукаилинеоттяхтеглим
14.
барсалата от средец
18.11.2017 14:23:37
5
20
нашият кмет много ларж го раздава, седи отстрани и гледа. тя цялата му работа е такава да гледа тъпо и да не си отваря устата да не лъсне истината че наистина е тъп.
13.
хфдхргфд
18.11.2017 14:22:21
9
4
сиирджии винаги има и ще има
12.
галя василева
18.11.2017 14:21:55
5
17
Защо ми изтрихте коментара? Аз съм жителка на Бургас и с удоволствие бих се включила в работата, но поради рязкото наедряване на задните ми части и невъзможността да ходя в кал няма как да присъствам. Приликата на имената ми с други лица е напълно случайна.
11.
Дибил
18.11.2017 14:21:52
2
24
И съвсем случайно репортер на Флагман с фотоапарат е там :)
10.
Az
18.11.2017 14:17:14
17
5
BRAVO
9.
Кирил
18.11.2017 14:11:38
27
14
Повръща ми се от хейтъри. Хората са дошли и помагат, но вместо браво и благодаря,хейтърите плюят! Колко от плюещите във форума са се мръднали и малкия пръст да направят нещо за пострадалите?
8.
Bingo
18.11.2017 14:11:21
3
24
Тези хора може да ги видиш сред обществото единствено след бедстия и по време на избори. Или ако се наложи да резнат някоя лентичка на нещо построено с нашите пари на двойно по-висока цена но за сметка на това с изклютелно ниско качество, и да ти обясняват колко трябва да си им благодарен за това щото го направили те а не комунистите. По-добре вземете мерки да не се случват такива бедствия повече щото може и новите перални да отидат на боклука.
7.
Donorum Faithful Dispensatio Fidelis
18.11.2017 14:10:02
0
5
Ето кво е написала герб поетесата Салатева по случай ПИАРакцията;Цветан Цветанов вика няма шуши-муши всички в герб нахлузват гумени ботуши.С патоса на бригадири тътрим техниката по селските баири.Вожда от Банкя власт ние завещал пиарката арнаутка му казал снимайте с техниката до ушите в кал много власт постове и кинти съм ви раздал .Не може каза Вожда само да смучете комисиони от тоз беден Бургас покажете с Момата малко драма бригадирски патос стил брХаинбоаз .Най добре е Галка бърка ни кафе с близалка прави със селските момци селфи свалка.Ревниво гледа е Бойчев на Галчето се мръщи жена му звъни бързо връщай се в къщи.Нищо НЕ прави Къдравата Ивелина пристъпва към помощите плахо като прима балерина .Качен на вишка Тошко Йосифов -Маниака размахва си патлака и крещи ;Ей бум мада фака ТИРа с техниката нема вас да чака грабвайте нещата че ми писна от хавата. Зам кметя Стойчев прави им фасон кво ма гледате мишки аз не бачкам аз масон .Губернатора Вълчо тариката вика немоа бързам имам работа във Бата.И така трагедията в Ливада превърна за нас от герб в успешна ПИАР-Олимпиада.Най-добре са фирмите на Шиши от ВиК далавери ще изкарат милиони кинти и бакшиши
6.
Гергана
18.11.2017 14:09:19
4
12
И какво му е странното?Нали вече са по медиите,което е най-важно.
5.
Чичо Манчо
18.11.2017 14:07:51
25
10
Браво! Това е безпрецедентна акция! В почивния си ден кметове и депутати са дошли да помагат! Адмирации!!!
4.
.....
18.11.2017 14:04:53
6
28
Ужас !!!!!!!!!!!
Невиждана наглост !!!!!!!!!!!
И все още има балъци които им се връзват на симулациите за зайнтересованост към народа !!!!!
Двата “камиона” с техника не струват повече от 10000 лева-дневния оборот от контрабандното мислене на цецко,до колкото е запознат обикновенния “зрител” де :):):):):)
Даже не си струва да коментирам повече......
3.
демократ
18.11.2017 13:46:53
8
35
Гербаджийска България : Първо ги издавиха. После Цацаров ги оправда. Накрая взеха от НАС парите (от субсидията) и направиха оборот в магазина на Делбелян Пеевски за техника. Затова и народа мрази своите управляващи и не се включва. НАРОДА СРЕЩУ ПОЛИТИЦИТЕ СИ ! ГРАНИЦАТА Е ВИДИМА !
2.
*********
18.11.2017 13:33:36
2
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
*********
18.11.2017 13:30:43
2
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори