Такситата в Бургас удрят тавана! Плащаме по 1,60 лева за километър


Такситата в Бургас удрят тавана! Плащаме по 1,60 лева за километър
В началото на лятото таксиметровите компании въведоха т.нар."такса повикване" от 1 лева. Интересно е дали сега тя ще се запази
Ключови думи: таксита, Бургас, цени
12 Ноември 2017, Неделя
Автор: Христо НИКОЛОВ, снимка: архив на Флагман.бг

Браншовата организация иска вдигането на цената


Цените на таксиметровите услуги в Бургас ще ударят тавана и ще станат едни от най-скъпите в страната. Това ще се случи, ако общинските съветници приемат предложението за вдигане на минималните и максимални цени за километър пробег.

От „Браншовата организация на таксиметровите превозвачи и шофьори в България” предлагат сериозно поскъпване на услугата. Минималната цена да стане 1,10 лв/км – при дневна тарифа и 1,20 лв/км – нощна тарифа, а максималните – 1,50 лв/км. – дневна и 1,60 лв/км – нощта.

Таксиметровите шофьори изтъкват, че заради патентният данък и инфлацията работили почти на загуба, а имало техни колеги, които правили дъмпинг и предоставяли услугата под себестойността й.

Предложението ще се гледа на сесията през ноември и със сигурност ще предизвика сериозни обществени полемики. За последната година това ще е поредно поскъпване на услугата.

Формалната причина е патентният данък, който в Бургас е 660 лева – един от най-ниските в цялата страна, но пък услугите на таксиджиите са едни от най-скъпите.

Използвайки този аргумент таксиметровите компании в града направиха истинска революция в цените, вдигайки ги драстично. Средната цена за километър превоз в този момент е 1 лева, но много от фирмите добавят и 1 лев за повикване, независимо дали си викаш такси, или хващаш колата от стоянка. Освен това се плаща  и 1 лев първоначална такса, както и между 20 и 35 стотинки за минута престой.

За справка в Пловдив цените са почти двойно по-ниски – 60 стотинки за километър и няма допълнителни такси за повикване.

В Бургас обаче това се превърна в практика, а сега ще се завиши и цената за километър превоз, с което ще направи пътуването в жълтите коли едно скъпо удоволствие, защото средната цена на курса ще поскъпне с поне 30 %.

В категории: Бизнес , Пътна обстановка


60
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
60.
бакшиш
17.11.2017 10:55:15
1
0
Истината е,че този таван на цените, беше поставен заради болните баби които возим от краставицата до Трета Поликлиника, понеже сме в помощ на обществото,а на старите хора няма кой да им помогне и да ги закара до там.Умират, а те гласуват!Сакън кво ще правим? Хората нямат пари недейте така. Таксито в Бургас е социална услуга , много ниска цена прикрепена към много ниско качество.Искате качество ли господа клиенти? Ще плащате. Изгрев 35 бл. до ЖП Гара колко ви дължа? 14.50 лв. Давате 15 лв. и слизате. Тогава ще прецените къде да звъните и какво качество да очаквате. И повярвайте ми, винаги ще ви вдигат и ще има свободна кола, всеки ще дойде дори и от края на града да ви вземе, защото има цена на услугата. Сега целият град звъни за да го вземат за 1,50 / 2,00 лв. еми как да има свободни коли? На всичкото отгоре и колите са много защото има търсене. Като се вдигне цената , ще намалее търсенето , ще отпаднат двулевките и ще се отсее клиентелата. Тогава ще се мисли за нови клои и нови водачи. Ще въведем и немски принцип на работа, в Дюселдорф например такситата таксуват за всичко, за багаж, за домашен любимец,за престой доста сериозно, за повикване и за повече хора в колата. На апарата си ги има всички тези добавки и това е 20 години така. Само ние индианците искаме да си викнем такси, да пренесем целия магазин Айко с таксито, да отидем до баба ми , да взема и тенджерите с боб и да дам 3 лева с отстъпка. Това е истината. Благодаря,че ви отварям очите.
59.
До 57
15.11.2017 09:28:02
1
2
Ей, 57. Като не ти стигат стотинките и бакшишите за нова кола, вземи си магаре от околните села, от където си излязъл, глиган с глиган. С него ще ходиш да си кОпаш пъпешите, да си хапваш под сянката на някоя трънка боядисан хляб и кренвирши от соя и хартия. Само едно се чудя, нещастник. Как ще сложите "помпа" на магарешката каруца, с която да надувате сметките. А пък на нивата и некъпан да ходиш, то магарето не разбира чак толкова, няма да му направи впечатление. Цени искат да вдигат, фирмена такса да искат. Като влизаш в магазина, оставяш ли в касичка на вратата входна такса, че с влязъл - не, а вие искате, наглеци такива. Свършва вашата, сега няколко месеца през зимата без туристи ще висите по спирките да крадете пътници от Бургасбус - също като кучетата, които обикалят казаните за боклук сте. Айдеееее, на село да предлагате луксозната си услуга.
58.
Yuli
15.11.2017 08:01:44
1
3
Браво
57.
До 52
14.11.2017 23:51:15
5
4
Кое ти излиза баснословно скъпо ве пъпеш?Значи и баничка с боза ти идват дебело.Изписали сте цели романи тук.Някой да ви кара насила да се качвате в такси?Като не ви кефи и ви мирише или ви е баснословно скъпо като на този пъпеш,ами има автобуси и велосипеди.Ревете като боги тук и утре скачате пак в първото такси!Значи сте мазохисти.Такава ни е държавата,такива са ни и такситата и всичко друго.Това е.Всичката ни наред,само бакшишите ни криви!Те сигурно не искат да карат нови и стегнати коли.Сигурно нарочно ви правят напук!Тъй се купува и поддържа нова кола с кирливите ви 2 лева за курс.Щом толкова ревете тук,значи не можете без тях.А щом не можете,приемате това което ви се предлага.И аз не искам боядисан хляб и кренвирши със соя и тоалетна хартия,ама никой не ме пита.А колкото до хигиената на шофьорите,ами напълно адекватна е на вашата.Вие сигурно винаги се возите с костюм и парфюм ARMANI!
56.
От Варна
14.11.2017 21:43:04
6
1
Богат град сте, стига ревахте. При това най #добрия град за живеене. Всеки град си заслужава своите таксиджии. Каквито хората, такива и таксиджиитеъ.
55.
Човек от бранша до-54. 54
14.11.2017 21:05:22
4
0
1 -во,ей мушморок кажи ми в коя от посочените от теб държави хората всеки ден ходят на работа с такси и отделно на 3 човека за разстояние 1-2 спирки градския транспорт ще им струва два пъти по-скъпо отколкото едно такси за същото разстояние? 2-ро,стига с тези касови бележки май изобщо не си запознат с темата? Да те светна-след приключване на всеки курс ,касовата бележка си излиза.Тоест "бакшиша" не може да започне нов курс без да е приключил предишния=издаване на КАСОВА БЕЛЕЖКА,CAPISCE ???(последната дума е италианска,преведи си я).Такива като теб,които пишат коментари колкото и те да напишат нещо ,по-добре да си гледат там вип,мип брадър и прочее риалити простотии И ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОГВЕНИ !!!
54.
54
14.11.2017 16:01:06
5
4
Нито в Америка, нито в Европа таксито е лукс. Но там такситата са чисти, шофьорите не заговарят клиентите, не псуват докато карат и абсурд някой да пуши в колата. Да не говорим, че всяко такси ти дава касова бележка и без да я искаш.
53.
оффф...
14.11.2017 11:23:59
1
1
Колкото повече се опитваме да сме като софиянците, толкова повече затъваме!
52.
До Петърът
14.11.2017 10:47:41
4
3
Казваш, че таксито е лукс. Не е лукс. В цял свят това може да си го позволи всеки работещ човек. Само тук излиза баснословно скъпо. И като твърдиш, че е лукс, ами отстоявайте го този лукс на практика - чиста кола, добро отношение към клиентите, култура на обслужване - все неща, които почти никой от вас не притежава. И хайде да видим кой пък ще страда, ако решите да не работите. Хайде де, стиска ли ви и да ви видим колко време ще издържите без работа. Защото после ще се молите да возите от Меден рудник до центъра и за 50 стотинки, тарикати. Не ви стиска, защото знаете, че не можете без хората. Затова се отнасяйте с уважение към клиентите си, нещастни тарикати. И още нещо, "бакшиш" не е просто жаргонен израз за професията таксиметров шофьор, това е нарицатлно за ваншия алчен характер.
51.
Петър
14.11.2017 07:34:27
3
2
47-48, изблиците ми не са насочени срещу Вас (бакшишите)!Вас провокирам да се съвземете, и да протестирате срещу Общината, защото тя няма никакво право да Ви определя цени! Не може тарифата да е равна, или по-малка от цената на градския транспорт. То е за Ваша сметка, както и да го погледнеш, в това число и мрънканията на клиентите Ви! Но, както не разбирате проблема си, той не е мой, нито на клиентите Ви, така и няма и да се реши проблема!
50.
Човек от бранша до:49. Пешеходец а.к.а. Джони Уолк
14.11.2017 00:18:46
5
1
Поживем, увидим...
49.
Пешеходец а.к.а. Джони Уолкър
13.11.2017 22:42:26
6
3
Само да не ви излезе без кръчмар сметката...да висите като изпразнени инструменти по спирки и стоянки и да се молите за кирия..
48.
Петърът
13.11.2017 18:19:34
8
5
Мили хора знаете ли че ползвате най евтината услуга .Когато няма таксита ревете.когато ума са миризливи бакшиши ами хайде седнете си на 2та лева и се разхождайте.таксито е лукс автобуса е необходимост не се бъркайте.като ви е скъпо не ползвайте такси има бусове. Какво сте е захванали за такситата. Момчетата ви правят услуга не са станали хотелиери или милионери с 2та ви лева. Аз за такива пари няма да ви кача в колата че сте кални мокри искате да пулите вътре и още кой знае какво карайте си вашите таратайки и спрете да обиждате съсловието,което едвам се издържа аааааа тарикати такива. Айде
47.
Петърът
13.11.2017 18:19:33
9
6
Мили хора знаете ли че ползвате най евтината услуга .Когато няма таксита ревете.когато ума са миризливи бакшиши ами хайде седнете си на 2та лева и се разхождайте.таксито е лукс автобуса е необходимост не се бъркайте.като ви е скъпо не ползвайте такси има бусове. Какво сте е захванали за такситата. Момчетата ви правят услуга не са станали хотелиери или милионери с 2та ви лева. Аз за такива пари няма да ви кача в колата че сте кални мокри искате да пулите вътре и още кой знае какво карайте си вашите таратайки и спрете да обиждате съсловието,което едвам се издържа аааааа тарикати такива. Айде
46.
11111111
13.11.2017 12:04:17
8
1
то добре, че държавата вдига мрз, че бизнесът да внася някакви осигуровки, иначе съвсем нищо не влиза
истината е обаче, че цените вървят нагоре, а заплатите не мърдат, а в Бургас са изключително ниски и нищо атрактивно не се предлага като работа, само таксиджии, фризьорки, маникюристки, сервитьорки и продавачки в този град
на бургаския бизнес му трябват прости хора за бачкане, колкото си по-кадърен и начетен, толкова по-малко имаш шансове, изобщо Бургас удари дъното
45.
5100
13.11.2017 10:29:40
6
5
Не е виновна държавата, че вдига минималната заплата. От това се формират средствата за пенсии, здравеопазване. По-голямата вина е в измисления бизнес, който не внася осигуровки на реалните зап лати, които дава, и укрива средства по този начин. И по темата за такситата - смешно и алчно искане имат. Наложи ми се да хвана такси от гарата, за да отида до НОИ. Денят беше дъждовен. Всички шофьори ми отказаха, въпреки че нямаха никакви клиенти. Просто те чакат много по-изгоден курс. В случая кой защитава моите права като клиент. Случвало ми се е и друг път да отказват. Значи не са толковма на зор и че едва оцелявали. Просто тарикатлъкът им стига до там, че искат с 2-3 курса на ден да си изкарат тлъста печелба. Като не могат да вържат двата края - да започнат да работят друго. Нищо обаче не казват за "помпите", с които надуват сметките, и за нелегалните курсове, които не отчитат. Като им е скъпа поддръжката на автомобилите - да си купят магарета. Ще боядисат с четка и блажна боя каруцата в жълто и готово. Хем екологичен транспорт, хем карането на магаре ще отговаря на интелектуалния им потенциал.
44.
spas
13.11.2017 09:46:45
9
3
Виновна е държавата, която изкуствено вдига цените повишавайки данъци и осигуровки под формата на МРЗ и вдигайки праговете. Това, съчетано с инфлацията и печатането на пари от ЕЦБ вдига цените на абсолютно всичко. Такситата не са изключение от правилото - и те искат доходите им да нарастват наравно с инфлацията. Освен това - вижте цените на автосервизите, частите и автомивките на които таксьорите са клиенти ежедневно - всичко отиде нагоре.
Мен лично новите цени не ме устройват - ползвам велосипед, личен, автомобил, ходя пеш но никога градски транспорт - той е за неудачници.
43.
Гената
13.11.2017 08:42:22
5
3
Чета и не вярвам
Хора много сте зле
Голяма част от пишещите тук явно са спрели да си пият лекарствата
42.
Петър
13.11.2017 07:43:12
8
3
Държавната машина иска да се джавкате помежду си! От което ще има полза партийната касичка, какво не схващате?!
На какво основание ОС ще определя тарифата на каквато и да е частна компания? Кое не разбирате от въпроса, особено тези дето слагат минусчета, и ги е страх един ред да напишат?
41.
Инвеститор
13.11.2017 06:34:35
6
1
Ей това чаках. Готов съм с кинтите и на тази цена вече ми излиза сметката. Взимам нови,хубави автомобили и приключвам конкуренцията.
40.
Алоуу...... -"журналистчетата"-
13.11.2017 03:05:11
8
2
Ще се заяждаме нещо май,ами то ако става въпрос и градският транспорт поскъпва с 30%,билетчето вече ще е 1,30лв и искат всяка година поетапно да се вдига с още 10ст.Обаче там е друга работа, това било необходимо за да оцелее Бургасбус, а бакшишите няма какво да оцеляват те всички са "милионери" по вашата логика!!!
39.
Do simeon
13.11.2017 03:00:33
7
2
Ti kude si jivql? Horata predpochitat da si pazqt prirodata I karat kolela , za da e tiho,chisto I byrzo. Taxi si vzimat kato sa pili ili po sposhnest, no ne ejednevno.
Taxitata trqbva da bydat zameneni sas spodelqne na kola.
38.
Симеон
13.11.2017 02:04:47
7
5
В цял свят таксито е за хора с пари,клошарите и бедните нереализирани висшисти се возят на гр.транспорт.
37.
Аnna
13.11.2017 00:55:03
3
5
Нужни са велоалеи. Хем здравословно за хората, хем за околната среда. В Германия има колела,които са със спирки и Зи го взимаш и оставаш както си искаш, това би било много добре (ако го няма все още).
36.
36...Неутрален
12.11.2017 23:30:06
6
0
Да но като си платим и отиваме от точка А до точка Б
А при един нотариус си платих за зделка с недвижим имот ,услугата струваше 800лв. А къщата се оказа НЕЗАКОННА и не мога да я ползвам,
Тъй,че внимавайте и с нотариус когато имате работа
35.
Staroto
12.11.2017 22:53:17
8
4
Vsi4ki taksiidji ste ednakvi kolite vi mirishat na pra4 syper nagli kopelata prosti smardite do edin na sireniasal hyi i kolite ne si miete po 1 godina da ikonomisate 5 leva ymrete ot glad maika vi nekadarna da eba
34.
До 26
12.11.2017 22:24:28
5
9
Да си с две висши и да работиш цял месец за 800лв.означава че си много тъп.А за да разбереш за уя на Божидаров изпрати жена си при него.
33.
Хм ,да....
12.11.2017 22:23:19
8
1
....много интересен казус имаме тук- в условията на ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ,държавата в лицето на община Бургас се меси в ценообразуването на ЧАСТНИЯ БИЗНЕС (таксиметровите компании),като в същото време им налага и ограничения по отношение на това с какво точно да работят (години на мпс,цвят на мпс,има няма оборот -патентен данък).За сведениие в транспортния сектор нито автобусите,нито влаковете имат подобни ограничения.Решението е следното - Цените се освобождават,няма долна и горна граница и ПАЗАРЪТ=ТЪРСЕНЕТО определя цената.
32.
рашко
12.11.2017 21:35:30
10
5
от Изгрев до центъра- 5- 5.50 лв, от централна жп. гара София до Белите брези, разстояние два пъти по-дълго, в час пик- 4 лв. и това всеки месец, когато ми се налага да ходя
31.
Бахари Захаров
12.11.2017 21:16:55
10
5
Мазни, дебели с гнусарски Шкодички Фабия.Такси мечта!
30.
До 28
12.11.2017 21:08:33
4
5
И да не мога да вържа 800 лева като теб ли?Мазохизма не ми е хоби.
29.
ЕВАЛА
12.11.2017 21:03:24
8
7
Флагманчета ашколсун!За секунди събрахте отново и 7-те дежурни плюещи всичко дето мърда по форумите.Ако наистина си вярват,че трябва да се возят от Славейков до центъра за 2,20 лева и то на новата Е-класа то статийката ви уцели десетката.
28.
до 27
12.11.2017 20:57:56
6
7
Ти като си умен, с добър изказ и искаш много пари да беше станал професор, а не бакшиш!
27.
До 26
12.11.2017 20:52:49
9
4
Като ти гледам изказа,язък ти за висшите!800 лева ти са чист подарък.
26.
До 10-ти Божидаров!
12.11.2017 20:44:31
14
8
Хей, умрял *уй! Аз като работя цял месец и съм две висши специалности да не съм станал милионер бе! Не мога да хвана 800 лв. Егати наглите бакшиши!
25.
Taxi 2
12.11.2017 20:43:11
11
7
Видиш ли бакшиш, удри му два шамара, все има за какво да е.
24.
Варнс
12.11.2017 20:28:54
9
4
Ние нямаме синя зина, не сме най-добрия град за живеене, но имаме най-добрата бакшишка организация и момата само може бибитки да ни пправи!
23.
До 22
12.11.2017 20:26:42
12
1
Точно за такива неграмотни олигофрени като теб е написана тази поръчкова статийка!
22.
varna
12.11.2017 20:19:50
7
8
vijte edna varna taksito ti idva za sekundi.. bukvalno za sekudni nqma nikvi problemi vii shte va eba v mirizlivte potrosheni koli det vscihkite sa na 20+ godini trqq da va ostaqt da umrete ot glad mishki
21.
zapoznat
12.11.2017 20:16:47
10
11
kato ne vi haresva v burgas , otivaite da karate taksita v sofiq . Da vi pitam kato plashtate kvartiri po 1000 leva i tn togava za kvo shte revete. Nemoje da iskate pari za tolkova nekachestvena usluga . Tva nikade go nqma . Mega mirizlivite kloshari , osven tova cqlo lqto se podigravaxte s klientite si i sega na vsichkoto otgore si digate cenite :D ei palqci elate na sebe si
20.
Иван
12.11.2017 19:38:59
5
8
В Пловдив може и да карат на 0,60 но там разстоянията са други а в Бургас от Възраждане до центъра няма и 1,50 и как се плащат данъците. А в Пловдив колко е данъка след като в София е 850 лв също при дълги разстояния.
19.
До 15
12.11.2017 18:37:36
18
3
Г-жо и Нефтозавода работи на загуба 10 години по документ, но не виждам да са го спрели, нали? Не съм чул и някой таксиметров шофьор да се е отказал, защото работи на "добри" начала за обществото. Не разсмивайте публиката, ако обичате.
18.
Веси
12.11.2017 18:35:45
10
2
Понеже сте стопирани плюса на определени коментари, заявявам моята поддръжка за коментари 1,5,6,12 и13 !
17.
Soap
12.11.2017 18:35:24
9
1
Може да благодари един виден реформатор като Коцето марков за тая абсурдна транспортна тъпня без никакъв смисъл за 10-15 млн лева
16.
Обичам новата транспортна схема
12.11.2017 18:08:05
17
5
Тя е супер, винаги закъсняваш, ако вали дъжд ще си мокър до кости, седалките по спирките от алпака са уж отопляеми топят разстоянието между гъза ти и некачественото изпълнение , защото тъкмо да седнеш и се подмокряш от студ, все пак зимата настъпва да Ви е честита една година от новата схема , но не траспортна,а просто оборотна за сметка на гражданите-данакоплатеца! Бакшиш е равнозначно на безделник в Бургас с тази така велика транспотна схема.
15.
Снежана Никова
12.11.2017 17:28:53
16
14
Защо Флагман отново пише статии ,които не отговарят на цялата истина. Уважаеми граждани,години наред таксиметровите шофьори работят на цена под себестойност,а такава е дъмпингова. Тогава,защо искате автомобилния парк да е на ниво,след като не остават пари за ремонти на тези цени,а как да мислят за нови. Всичко,което е в ценообразуването го има в закона. Ако господата от Флагман си бяха направили труда да се информират,а не да говорят отново празни приказки,вие уважаеми Граждани нямаше да бъдете подведени. Що се отнася до такса повикване,то тя е законова и се дължи от клиента само при повикване на адрес.,от пътя като свободно такси нямат право да слагат цена повикване. За съжаление има такава практика на една единствена фирма в Бургас Инди кар. Не слагайте всички под общ знаменател.
14.
Бакшиш
12.11.2017 17:24:20
4
17
До 12 яж ми хуя
13.
Синове на Анархията
12.11.2017 17:24:15
19
5
А като им звъниш вечер викат нямаме Свободни коли . Педали гадни ...
12.
Гражданин X
12.11.2017 17:13:24
26
9
Качвам се аз в таксито, а бакшишът нагло, нагло ме пита: "Пречи ли ти цигарата". Абсурден е този въпрос, изобщо няма право да ми го задава. Просто трябва да си хвърли цигарата веднага след като се качи клиент. Да започнат първо да се къпят бургаските шофьори, после да не пушат в колите си, както и да не се цупят за малки разстояния, и тогава да ми искат по-високи тарифи. Гнусни, дебели, нечистоплътни, нахални, просто бакшиши.
11.
gradski
12.11.2017 16:49:14
14
3
А в Пловдив няма цена над лев....
10.
Божидаров
12.11.2017 16:36:32
11
8
Понеже такс.шофьори казват че една от причините е наложеният им патент от660лв. (първоначално кмета искаше 900лв)сега армията от платени журналисти е впрегната да оплюе бакшишите които наистина едва свързват двата края.Да сте видяли бакшиш милионер.Освен това статията не казва цялата истина че само една гербаджийска фирма го прави.Освен "Само важното" медиите трябва да казват и "Само истината"
9.
Гандалф до 2 и 3
12.11.2017 16:34:19
4
6
Пий си хапченцата, да не те заведа в мазето на РПУ-Мордор, чу ли?
8.
Бакшиш
12.11.2017 16:22:14
8
13
А сега елате пиленца при батко да ви клати сладко, сладко.
7.
Петър
12.11.2017 16:08:05
15
6
Кога Държавата ще спре да се намесва в икономиката! Пазара определя цените, а не някакъв си общински съвет! Но, жална Ви майка, бакшиши! Никой няма да се вози в мизерните Ви таксите, защото траете политици да Ви грабят!
6.
До Бойко
12.11.2017 16:01:53
16
8
Вържете на тея нагледци касовите апарати с нап ,защо те са по-намазани от останалия бизнес какво е това 660 лв. на година като те правят хиляди лева нека си плащат данък печалба и ДДС .
5.
Клиент
12.11.2017 16:00:28
22
8
Какво ще вдигат ще ги еба й мизерниците раздрънкани кошници , лятото беше невъзможно да си извикаш такси, потни селски бакшиши нагли до безобразие и мега некачествена услуга, цените им били ниски, не драги бакшиши даже са високи за пишман услугата която предлагате. Ако е така нека да направят такситата да са максимум до 5 годинишни и шофиорите да минават постоянно изпити
4.
д
12.11.2017 15:52:04
26
3
Не знам...Изхарчиха се милиони за спирки,автобуси , схеми и пак е по - удобно и евтино да се придвижваш със кола или такси , отколкото по тези автобуси..Голям пи ар правите на кмета са автобусите и анти реклама на всичко останало , но истината е , че не направиха нещата като хората , нито спирките, нито маршрутите нищо! А на всичкото отгоре да питам аз както се смята да се вдига билета до 1,60 това нормално ли е пък? Един автобус който изминава 10 км общо да кажем през , който се качват 100 човека по 1,60 ами добре е 150 лв за 15 минути возия :)
3.
Д
12.11.2017 15:50:42
11
10
Флагман нито дума за бизнеса днес?
Тръмп и Путлер бяха на най важните икономически сбирки а вие ни занимавате със чикии.
Къде ви е статията за производството???
2.
Васил Левски говори
12.11.2017 15:48:56
22
14
Във такъв малък град защо не карате повече колела? Вижте във Амстердам дори не може да се разминеш от колела. Хем ще ви стяга задниците и ще сте със стегнати крака и дупета хем ще живеете по дълго. А сега тряба да миришете гаднитр таксиметрови шофьори. Поне в Щатите карат широки коли а тук някакви брички!!!
Не ни трябват таксита.

Училища които нямат паркинги за колела като във Холандия тряба да бъдат глобявани! Всяка сграда трябва да има паркинг за колела!!!!
1.
burgasss
12.11.2017 15:47:21
23
9
Ок, но да обновят автопарка. Масово ни возят на технически неизправни коли вонящи на пепелник и мръсотия.


Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ)
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Преди 10-ина дни собственикът демонтира покрива и я изостави, алармират читатели на Флагман

Всичко в категорията
Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Освободиха турски депутат от затвора след 16 месеца зад решетките
Освободиха турски депутат от затвора след 16 месеца зад решетките Въпреки депутатския си имунитет, Бербероглу прекара 16 месеца в ареста, където беше избран за втори мандат
Всичко в категорията
Орен Хазан: Нужни са ви самолети и хеликоптери, ще ви помогнем с идеи Борисов: Ако Манолев беше споделил с мен за инцидента, щеше да стане министър Американският посланик се срещнал с Доган в централата на ДПС - говорили за политика ЕС към Фейсбук: Търпението ни се изчерпва Има сценарий Бойко Борисов да управлява завинаги, но досега българите са показвали, че не са руснаци Депутатите забравиха за оставките: Заразителен смях, нападки и заключението: Само тези, които работят, може да ходят на СПА „Зелени”, които „оплождат” пеперуди за 2 млн.лева и учат рибите да плуват за 1 млн.лева, опорочиха екокаузата в България 20-те хил.незаети места в туризма доведоха до революционна промяна. Две министерства стиснаха ръце, за да решат проблема БСП представи "Визия за България" с поглед към "Визия за Бургас" (ВИДЕО) МВР ще прикотква синдикатите, МРРБ иска Нанков за зам.-министър, транспортът ще се съветва с Московски "Борисов 3" с трима нови министри, опозиционен депутат мина към властта
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев”
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Нямам смелостта да предвиждам действията на турските съдебни власти, заяви обаче още главният прокурор
Всичко в категорията
Ще се кандидатира ли Деница Вълкова за нов мандат в Апелативния съд в Бургас или отива във ВКС? (ВИДЕО) Съдия Стойков след 8-годишната присъда за убийството на Никол: Децата ни растат в агресивна среда, губят морални ценности Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация С водосвет за здраве откриха новата съдебна година в Бургас (СНИМКИ) Кой е новият ръководител на Районния съд в Бургас (снимка) Шефката на Районен съд-Бургас подаде оставка Мариан, който екзекутира жестоко майка си: Искам вкъщи, адвокатът не ми дава надежда Арестуван след екшън в Бургас каналджия лъсна в касапница с 10 трупа на "Тракия" (СНИМКИ) Турски съд осъди българката Мира Яшар на година и 10 месеца затвор Заподозреният за тероризъм швейцарец остава в ареста Джигитът, блъснал и убил балетиста във Варна, имал проблеми със зрението
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Ани Петрова показва в Бургас колекция фотоси  на български артисти, поети, писатели и художници
Ани Петрова показва в Бургас колекция фотоси на български артисти, поети, писатели и художници Експозицията част от Порт Прим Арт Фест ще бъде официално открита на 10 октомври в Експо център "Флора"

Всичко в категорията
Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Показват късометражни филми от 14 държави от 10 до 13 октомври във "Флора"-та Филиалът на НХА в Бургас открива учебната година на 3 октомври Полезни съвети как да се справим с първолака През новата година в Бургас: 64 деца ще учат чрез работа по швейцарски модел Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е #ВърниОбратно: Ето как бивши възпитаници на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“-Бургас помогнаха на любимото си училище Само във Флагман.бг: Скандал тресе Английската гимназия в Бургас, ученици на протест в черно заради отстранен класен Ето как бургаското ОУ „Отец Паисий“ посрещна първия учебен ден (СНИМКИ)
Кампанията „От мама за мама“ сплоти бургаските майки
Кампанията „От мама за мама“ сплоти бургаските майки Освен бургаските майки в дарителската кампания се включиха и майки от София, Сливен и Стара Загора

Всичко в категорията
УМБАЛ-Бургас представя високоефективен метод за диагностика и предотвратяване на инсулт "Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера Ето кой грабна приза за „Най-добър специалист по здравни грижи“ за 2018 г. Доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА“ е единственият български учен, награден на международен симпозиум в Словения 7-те стъпки за силен имунитет през есента Д-р Ангелина Скръчкова, УМБАЛ „Дева Мария“: Почти 20% от хората умират от исхемична болест на сърцето Става страшно! Стадото на Ани от Болярово, която стотици бранеха, започна да измира, четири овце са мъртви Проф. Тодор Кантарджиев: 30% от разболелите се от Близкоизточния респираторен синдром умират (ВИДЕО) Искате як секс? Тогава имате нужда от тези витамини! Никога не игнорирайте тези очни проблеми, може да са предвестник на много страшна болест Това са най-честите причинители на хранителни алергии
Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов Огромна трагедия! Директорка на училище загина в зверска катастрофа преди първия учебен ден (СНИМКА) Тригодишният Никола от Бургас се нуждае от $120 000, започна кампания „Дарение вместо цветя“(ВИДЕО) Трагична новина! Почина известният цигулар, който се бореше за живот след зверска катастрофа на "Тракия" Виваком се гаври с дъщерята на покойничка трети месец Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела Трагедията е огромна! Малкият Сашко се задушавал часове наред при 50 градуса жега в затворената кола Роднина на Шумахер със сензационни разкрития за състоянието му Млад мъж с ампутирани крака търси работа (ВИДЕО) Мъж в инвалидна количка живее в павилион без вода и тоалетна, добри хора му помагат (ВИДЕО)
Спират камионите над 12 тона по автомагистралите
Спират камионите над 12 тона по автомагистралите Очаква се засилен трафик заради предстоящите три почивни дни
Всичко в категорията
Живот по време на социализъм
Живот по време на социализъм Това беше система, която държеше да знае всичко за всеки и да се грижи за правилното му идеологическо израстване


Всичко в категорията
Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Фенове на Нефтохимик с убийствено писмо: Футболна революция или закопаване? Скандалът се разраства: Цялото треньорско ръководство на Нефтохимик подаде оставки Николай Тодоров: Отстъпвам позицията си на всеки, способен да поведе Нефтохимик в по-добра посока Бербатов - тук, Бербатов - там, ама май накрая – бам! Шампионска лига се завръща с куп зрелищни битки Мегасблъсък между волейшампиона "Нефтохимик" и турския гранд "Галатасарай" в Бургас Фенове на Нефтохимик: Писна ни от гаври! Закрийте ни, ако ни използвате за политически цели Марадона: Оставих наркотиците преди 15 години Радослав Димитров от Велико Търново е победител в 17-тото издание на международния турнир по шахмат „Мемориал Кесаровски-Станчев“ Раева: Преди състезанието влязох в съблекалнята и казах на момичета, че ще станат шампиони (ВИДЕО)
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Почват мащабни ремонти на пътищата в Бургаско, ето кои са По настояване на жителите на кв.Долно Езерово: Бургасбус пуска самостоятелна линия и удвоява автобусите В петък двама професори изнасят концерт за цигулка и роял в експоцентър „Флора“ Закопчаха Иван Альошата, откраднал питбул от дома на бургазлия Момиче, целунато от Путин, се яви на кастинга в Бургас за „Гласът на България“ И атентатът на летище „Бургас” влезе в парламентарния дебат за министерските рокади Бургас се оказа национален лидер по ползване на PVC дограма, топлоизолация и дял на стоманобетонните жилища Научи ли се бургаският шофьор да спира на зебра, а знаят ли как пешеходците да пресичат? Децата ги учат (СНИМКИ) Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Благотворителен концерт подпомага лечението на 10-годишния Антонио
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА)
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Еротичната сцена е от оживената част на комплекса, откъдето минават деца и възрастни


Всичко в категорията
Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина" Съни маркет открива днес магазин в Меден рудник! Пуска всички продукти на сензационни цени в новия обект Спешно! Търсят дарители с кръвна група “АБ-“ за Жеката, който изхвърча от мотора си в "Меден рудник" Моторист лежи на кръстовище в бургаския жк. „Меден рудник” след катастрофа (ВИДЕО) Три часа оглеждат мястото, където се разцепи пистов мотор в ж.к.”Меден рудник”, водачът – в тежко състояние Помогнете! Спешно търсят кръв за пострадалия при касапницата моторист в жк "Меден рудник" Градският стадион на Бургас ще е от английски тип, морски платна ще спират розата на ветровете край ж.к.”Меден рудник” Ето кой е арестуваният наркодилър в жк. “Меден рудник“ Белезници за оборотен наркодилър от бургаския ж.к.”Меден рудник”, откриха 90 грама марихуана в дома му Новите улици в районния център на "Меден рудник" ще бъдат завършени, нека хората не се притесняват
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ)
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ) Новите спортни полщадки ще се ползват не само от учениците, но и от младите хора в селото напълно безплатно

Всичко в категорията
Извънредно! Пламна Сеатът на млада айтозлийка, разследват палеж Обрат: Прекратиха търга за ремонт на Айтоския проход – сметката била грешна Прехвърлят на държавата всички язовири в община Айтос, кметът Васил Едрев застана зад концесионерите Шокиращо! Локомотив започна да се разпада при 130 км/ч край Айтос Нанков към Али за Айтоския проход: Сигурен съм, че задавате този въпрос за последен път Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи! Шест фирми в битката за реконструкцията на автогарата в Айтос Хората не вярваха, че ще се случи. Но ето, че парк „Славеева река“ в Айтос се превърна в зелената перла на Бургаско Айтос с бебе-шампион – Любомира се роди с тегло 5700 грама Айтоското Караново настръхна срещу педофила Живко, искат да изселят фамилията му от селото Изродът Живко от айтското село Караново, изнасилил 9-годишната си дъщеря. Твърдял, че имат връзка
Ученици от СУ „Христо Ботев” в Карнобат: Училището ни помага да си сбъднем мечтите (ВИДЕО) 213 деца в първи клас ще посрещнат училищата в община Карнобат Изгорелият Голф в Карнобат е на 24-годишен младеж, умишлен палеж ли е? Огнена вендета! Запалиха колата на карнобатлия пред дома му (СНИМКА) Диреният на Апенините карнобатлия с чудато обяснение за бягството си от Италия (ОБНОВЕНА) Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева Мечтата на Карнобат се сбъдна! Градът ще има нова пожарна за близо 2 млн. лв. (СНИМКИ) Ад на пътя в неделя! Тир се преобърна на магистрала „Тракия”, водачът загина на място (СНИМКИ) Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат "Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев”
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Нямам смелостта да предвиждам действията на турските съдебни власти, заяви обаче още главният прокурор
Всичко в категорията
Огняна Вълканова: Не мога да си обясня защо управителката на хотела в Слънчев бряг ме нападна (ВИДЕО) Похвално! Столична фирма дари свои златни 45 кв.м за кръстовище в Несебър Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Районната прокуратура в Несебър подхваща екшъна с камериерките в хотел „Сънсет“ на Слънчев бряг Близо 50 тона отпадъци събраха в Несебър в кампанията „Да изчистим България заедно“ Община Несебър удължи срока за дървата за огрев за най-старите хора Облекчават приема в детските градини на Несебър Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Президентът намекна, че Младен Маринов не е подходящ за министър на вътрешните работи Само във Флагман.бг: Ето кой получи уникалната книга на Царя на пчелите за подарък
Собствена бензиностанция и спасително ремонтно корабче за поморийските рибари
Собствена бензиностанция и спасително ремонтно корабче за поморийските рибари Община Поморие внесе проекта за втория етап на изграждане на Рибарско пристанище - Поморие

Всичко в категорията
Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Кметът Иван Алексиев и зам.-посланикът на САЩ Джон Фридман и откриха новото крило на ДГ „Детелина” в Поморие 100 първокласници прекрачиха прага на обновеното Начално училище „Иван Вазов” в Поморие (СНИМКИ) Добрата новина! Ремонтират спортни площадки в Поморие за близо 300 хил.лв. Откриват нова детска градина за 1 млн. лв. в Поморие Поморие празнува Съединението, полагат венци и цветя пред монумента на Левски Сигнал до Флагман.бг: Бесен таксиджия щеше да ме помете В Поморие група Булгара ще изнесе празничен концерт в деня на Съединението Луд се прави на терорист в Поморие, награби сатър, но си намери майстора Кметът Иван Алексиев проведе среща с директорите на учебните заведения от общината Започва XIII фестивал на духовите оркестри и мажоретни състави „Ритъмът на морето 2018“ в Поморие
Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“ Котка помогнала на учените да открият новия биологичен вид в село Велика (ВИДЕО) Георги Лапчев: В Община Царево не е внасян инвестиционен проект за вилно селище до Силистар Кметът на Царево: Фалшива новина е, че ще се застроява Силистар Борисов към кмета на Царево: Не бързайте с решение на ОбС за Силистар Порожанов: „Клиника“ за чума имаше, оставки от моя страна надолу няма да има Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината
Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево За пример! Доброволци от Приморско събраха 1 т боклук за няколко часа Приморско събира отбора, за да се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден” Огнеборец номер 1 на Приморско облепи сградата на пожарната с пъзели (ВИДЕО) Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Кметът на Приморско: Съединението прави силата С кръшно хоро завършиха фолклорните празници "Приморска перла" Приморско с хуманен жест, кръводарителска акция спасява десетки човешки животи Див купон на Южното Черноморие! Девойки мятат гюбеци върху хладилник на брега на морето (ВИДЕО) Завърши ултра крос триатлонът „Лъвско сърце”, кметът на Приморско също получи награда (СНИМКИ) Преди 50 г. в Приморско се е случило нещо уникално, паметна плоча увековечи голямото събитие (СНИМКИ)
Вижте програмата за официалния празник на община Средец Обявиха извънреден вот за селски кмет в община Средец - ще има ли политически сблъсък? Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Добра новина! Държавата отпусна 1,2 млн. лв. за ремонт на ключова улица в Средец Скандал! Инвеститор заплаши да се изтегли от Средец, ако не му продадат 1800 дка на безценица Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ) Трагедия! 13-годишно момче се удави в язовир край Средец Иван Жабов за скандала с екскмета на с. Орлинци: Прокуратурата разследва, но при нас няма нито един сигнал за нарушение! Кметът на Средец: Продаваме земеделски земи, за да стимулираме бизнеса и да задържим хората тук Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО) Румен Радев идва на Петрова нива за 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте!
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
Има сценарий Бойко Борисов да управлява завинаги, но досега българите са показвали, че не са руснаци Интервю Всички интервюта Проф. Евгений Дайнов пред „Флагман”: Има сценарий Бойко Борисов да управлява завинаги, но досега българите са показвали, че не са руснаци
Вариантите за страната са два – или да се заформи евразийска авторитарна крепост, или обществото да прояви достатъчно демократични рефлекси, казва политологът
Глас отвътре Всички Емел МАХМУД, международен редактор, публицист, журналист Емел МАХМУД Клавиатурните хулигани изляха помия върху инициатива за по-чиста България. Евтин хейт или старт на предизборна кампания Троловете са си получили хонорарите, борбата за кметските столове ще е жестока
Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 21.09.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Насочете се към изпълнение на конкретни цели и следвайте набелязаните планове! Желателно е да носите тоалети в оранжево. Това ще стимулира творчеството и повишава самоувереността ви. Не отказвайте срещи! Използвайте този ден, за да срещнете сродни души! На работното място сте доста инертни, но се налага да запретнете ръкави и да си изпълните задълженията. Не разчитайте на чужда помощ! Поставете ред в храненето си и обуздайте апетита си, защото в дни като днешният, лесно качвате килограми! Обкръжението около вас се променя. Ще преживеете неща, за които не сте предполагали, че може да ви се случат. Ще се породят нови желания. Голяма е вероятността необвързаните да се влюбят и да се избавят от самотата. Възможни са болки в областта на тила или ушите. Днес следвайте указанията на по-опитните и делови партньори! Не оставяйте важни задачи на самотек! Изпълнете колкото се може повече от ангажиментите сутринта, защото след това ще ви е по-трудно! Ако имате зъбобол или болки в гърлото, вземете бързо мерки! Сега е моментът да експериментирате. Това е ден, в който ще се изненадате от умението си да импровизирате, дори в най-трудните ситуации. Болестите, започнали на този ден, не са продължителни, не се страхувайте от опасни последствия! Това е ден, в който трябва да обърнете повече внимание на външния си вид. Може си смените прическата, да си подновите гардероба. В отношенията си с противоположния пол бъдете внимателни, защото има вероятност да изтълкуват погрешно вашите думи и жестове! Може в този ден да наложите правила или да променяте договори или пък да се отправите на вълнуващо пътешествие, да срещнете приятни хора и да се забавлявате. Пред вас се отварят много врати. През коя ще минете, изберете сам! Не позволявайте на никого да ви се меси! Всички тревоги по сбъдването на творческите начинания изчезват. Вниманието ви ще бъде насочено към проекти, които предвиждат повишение на квалификацията. Успехът ви в службата не е гарантиран, но ако положите повече старание, може дори да ви повишат заплатата. Това е един добър ден за вас. През следващите часове може съдбата ви да се завърти на 180 градуса и да върне в живота ви скъп приятел (приятелка), по който още тъгувате. Дори и да ви се струва, че не заслужавате нов шанс в живота, ще имате възможност да поправите грешките си. През този ден е по-добре да не си показвате чувствата. Охладете емоциите и се заемете за работа! Искреността сега може дори да ви навреди. Внимавайте с хората, които обичате, за да не ги нараните! Денят е благоприятен за обучение и за покупки на скъпи вещи. Не си правете планове за днес, защото най-вероятно ще се объркат! Ще е добре, ако имате възможност да си починете. Ако нямате, се заемете с тези задачи, които може да изпълните без много усилия! На младите дами ще им е трудно да направят избора между ученето и любовта. Днес сте доста пасивни, а ви чака много работа. Може да намалите малко темпото, но не се оставяйте да ви носи течението, защото е възможно да се окаже, че това, което се случва, не е във ваш интерес! Може да изпробвате нови сексуални техники. Възможни са проблеми с бъбреците.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип