Такситата в Бургас удрят тавана! Плащаме по 1,60 лева за километър


Такситата в Бургас удрят тавана! Плащаме по 1,60 лева за километър
В началото на лятото таксиметровите компании въведоха т.нар."такса повикване" от 1 лева. Интересно е дали сега тя ще се запази
Ключови думи: таксита, Бургас, цени
12 Ноември 2017, Неделя
Автор: Христо НИКОЛОВ, снимка: архив на Флагман.бг

Браншовата организация иска вдигането на цената


Цените на таксиметровите услуги в Бургас ще ударят тавана и ще станат едни от най-скъпите в страната. Това ще се случи, ако общинските съветници приемат предложението за вдигане на минималните и максимални цени за километър пробег.

От „Браншовата организация на таксиметровите превозвачи и шофьори в България” предлагат сериозно поскъпване на услугата. Минималната цена да стане 1,10 лв/км – при дневна тарифа и 1,20 лв/км – нощна тарифа, а максималните – 1,50 лв/км. – дневна и 1,60 лв/км – нощта.

Таксиметровите шофьори изтъкват, че заради патентният данък и инфлацията работили почти на загуба, а имало техни колеги, които правили дъмпинг и предоставяли услугата под себестойността й.

Предложението ще се гледа на сесията през ноември и със сигурност ще предизвика сериозни обществени полемики. За последната година това ще е поредно поскъпване на услугата.

Формалната причина е патентният данък, който в Бургас е 660 лева – един от най-ниските в цялата страна, но пък услугите на таксиджиите са едни от най-скъпите.

Използвайки този аргумент таксиметровите компании в града направиха истинска революция в цените, вдигайки ги драстично. Средната цена за километър превоз в този момент е 1 лева, но много от фирмите добавят и 1 лев за повикване, независимо дали си викаш такси, или хващаш колата от стоянка. Освен това се плаща  и 1 лев първоначална такса, както и между 20 и 35 стотинки за минута престой.

За справка в Пловдив цените са почти двойно по-ниски – 60 стотинки за километър и няма допълнителни такси за повикване.

В Бургас обаче това се превърна в практика, а сега ще се завиши и цената за километър превоз, с което ще направи пътуването в жълтите коли едно скъпо удоволствие, защото средната цена на курса ще поскъпне с поне 30 %.

В категории: Пътна обстановка , Бизнес


60
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
60.
бакшиш
17.11.2017 10:55:15
1
0
Истината е,че този таван на цените, беше поставен заради болните баби които возим от краставицата до Трета Поликлиника, понеже сме в помощ на обществото,а на старите хора няма кой да им помогне и да ги закара до там.Умират, а те гласуват!Сакън кво ще правим? Хората нямат пари недейте така. Таксито в Бургас е социална услуга , много ниска цена прикрепена към много ниско качество.Искате качество ли господа клиенти? Ще плащате. Изгрев 35 бл. до ЖП Гара колко ви дължа? 14.50 лв. Давате 15 лв. и слизате. Тогава ще прецените къде да звъните и какво качество да очаквате. И повярвайте ми, винаги ще ви вдигат и ще има свободна кола, всеки ще дойде дори и от края на града да ви вземе, защото има цена на услугата. Сега целият град звъни за да го вземат за 1,50 / 2,00 лв. еми как да има свободни коли? На всичкото отгоре и колите са много защото има търсене. Като се вдигне цената , ще намалее търсенето , ще отпаднат двулевките и ще се отсее клиентелата. Тогава ще се мисли за нови клои и нови водачи. Ще въведем и немски принцип на работа, в Дюселдорф например такситата таксуват за всичко, за багаж, за домашен любимец,за престой доста сериозно, за повикване и за повече хора в колата. На апарата си ги има всички тези добавки и това е 20 години така. Само ние индианците искаме да си викнем такси, да пренесем целия магазин Айко с таксито, да отидем до баба ми , да взема и тенджерите с боб и да дам 3 лева с отстъпка. Това е истината. Благодаря,че ви отварям очите.
59.
До 57
15.11.2017 09:28:02
1
2
Ей, 57. Като не ти стигат стотинките и бакшишите за нова кола, вземи си магаре от околните села, от където си излязъл, глиган с глиган. С него ще ходиш да си кОпаш пъпешите, да си хапваш под сянката на някоя трънка боядисан хляб и кренвирши от соя и хартия. Само едно се чудя, нещастник. Как ще сложите "помпа" на магарешката каруца, с която да надувате сметките. А пък на нивата и некъпан да ходиш, то магарето не разбира чак толкова, няма да му направи впечатление. Цени искат да вдигат, фирмена такса да искат. Като влизаш в магазина, оставяш ли в касичка на вратата входна такса, че с влязъл - не, а вие искате, наглеци такива. Свършва вашата, сега няколко месеца през зимата без туристи ще висите по спирките да крадете пътници от Бургасбус - също като кучетата, които обикалят казаните за боклук сте. Айдеееее, на село да предлагате луксозната си услуга.
58.
Yuli
15.11.2017 08:01:44
0
2
Браво
57.
До 52
14.11.2017 23:51:15
4
3
Кое ти излиза баснословно скъпо ве пъпеш?Значи и баничка с боза ти идват дебело.Изписали сте цели романи тук.Някой да ви кара насила да се качвате в такси?Като не ви кефи и ви мирише или ви е баснословно скъпо като на този пъпеш,ами има автобуси и велосипеди.Ревете като боги тук и утре скачате пак в първото такси!Значи сте мазохисти.Такава ни е държавата,такива са ни и такситата и всичко друго.Това е.Всичката ни наред,само бакшишите ни криви!Те сигурно не искат да карат нови и стегнати коли.Сигурно нарочно ви правят напук!Тъй се купува и поддържа нова кола с кирливите ви 2 лева за курс.Щом толкова ревете тук,значи не можете без тях.А щом не можете,приемате това което ви се предлага.И аз не искам боядисан хляб и кренвирши със соя и тоалетна хартия,ама никой не ме пита.А колкото до хигиената на шофьорите,ами напълно адекватна е на вашата.Вие сигурно винаги се возите с костюм и парфюм ARMANI!
56.
От Варна
14.11.2017 21:43:04
5
1
Богат град сте, стига ревахте. При това най #добрия град за живеене. Всеки град си заслужава своите таксиджии. Каквито хората, такива и таксиджиитеъ.
55.
Човек от бранша до-54. 54
14.11.2017 21:05:22
4
0
1 -во,ей мушморок кажи ми в коя от посочените от теб държави хората всеки ден ходят на работа с такси и отделно на 3 човека за разстояние 1-2 спирки градския транспорт ще им струва два пъти по-скъпо отколкото едно такси за същото разстояние? 2-ро,стига с тези касови бележки май изобщо не си запознат с темата? Да те светна-след приключване на всеки курс ,касовата бележка си излиза.Тоест "бакшиша" не може да започне нов курс без да е приключил предишния=издаване на КАСОВА БЕЛЕЖКА,CAPISCE ???(последната дума е италианска,преведи си я).Такива като теб,които пишат коментари колкото и те да напишат нещо ,по-добре да си гледат там вип,мип брадър и прочее риалити простотии И ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОГВЕНИ !!!
54.
54
14.11.2017 16:01:06
5
4
Нито в Америка, нито в Европа таксито е лукс. Но там такситата са чисти, шофьорите не заговарят клиентите, не псуват докато карат и абсурд някой да пуши в колата. Да не говорим, че всяко такси ти дава касова бележка и без да я искаш.
53.
оффф...
14.11.2017 11:23:59
1
1
Колкото повече се опитваме да сме като софиянците, толкова повече затъваме!
52.
До Петърът
14.11.2017 10:47:41
4
3
Казваш, че таксито е лукс. Не е лукс. В цял свят това може да си го позволи всеки работещ човек. Само тук излиза баснословно скъпо. И като твърдиш, че е лукс, ами отстоявайте го този лукс на практика - чиста кола, добро отношение към клиентите, култура на обслужване - все неща, които почти никой от вас не притежава. И хайде да видим кой пък ще страда, ако решите да не работите. Хайде де, стиска ли ви и да ви видим колко време ще издържите без работа. Защото после ще се молите да возите от Меден рудник до центъра и за 50 стотинки, тарикати. Не ви стиска, защото знаете, че не можете без хората. Затова се отнасяйте с уважение към клиентите си, нещастни тарикати. И още нещо, "бакшиш" не е просто жаргонен израз за професията таксиметров шофьор, това е нарицатлно за ваншия алчен характер.
51.
Петър
14.11.2017 07:34:27
3
2
47-48, изблиците ми не са насочени срещу Вас (бакшишите)!Вас провокирам да се съвземете, и да протестирате срещу Общината, защото тя няма никакво право да Ви определя цени! Не може тарифата да е равна, или по-малка от цената на градския транспорт. То е за Ваша сметка, както и да го погледнеш, в това число и мрънканията на клиентите Ви! Но, както не разбирате проблема си, той не е мой, нито на клиентите Ви, така и няма и да се реши проблема!
50.
Човек от бранша до:49. Пешеходец а.к.а. Джони Уолк
14.11.2017 00:18:46
5
1
Поживем, увидим...
49.
Пешеходец а.к.а. Джони Уолкър
13.11.2017 22:42:26
6
3
Само да не ви излезе без кръчмар сметката...да висите като изпразнени инструменти по спирки и стоянки и да се молите за кирия..
48.
Петърът
13.11.2017 18:19:34
8
5
Мили хора знаете ли че ползвате най евтината услуга .Когато няма таксита ревете.когато ума са миризливи бакшиши ами хайде седнете си на 2та лева и се разхождайте.таксито е лукс автобуса е необходимост не се бъркайте.като ви е скъпо не ползвайте такси има бусове. Какво сте е захванали за такситата. Момчетата ви правят услуга не са станали хотелиери или милионери с 2та ви лева. Аз за такива пари няма да ви кача в колата че сте кални мокри искате да пулите вътре и още кой знае какво карайте си вашите таратайки и спрете да обиждате съсловието,което едвам се издържа аааааа тарикати такива. Айде
47.
Петърът
13.11.2017 18:19:33
9
6
Мили хора знаете ли че ползвате най евтината услуга .Когато няма таксита ревете.когато ума са миризливи бакшиши ами хайде седнете си на 2та лева и се разхождайте.таксито е лукс автобуса е необходимост не се бъркайте.като ви е скъпо не ползвайте такси има бусове. Какво сте е захванали за такситата. Момчетата ви правят услуга не са станали хотелиери или милионери с 2та ви лева. Аз за такива пари няма да ви кача в колата че сте кални мокри искате да пулите вътре и още кой знае какво карайте си вашите таратайки и спрете да обиждате съсловието,което едвам се издържа аааааа тарикати такива. Айде
46.
11111111
13.11.2017 12:04:17
8
1
то добре, че държавата вдига мрз, че бизнесът да внася някакви осигуровки, иначе съвсем нищо не влиза
истината е обаче, че цените вървят нагоре, а заплатите не мърдат, а в Бургас са изключително ниски и нищо атрактивно не се предлага като работа, само таксиджии, фризьорки, маникюристки, сервитьорки и продавачки в този град
на бургаския бизнес му трябват прости хора за бачкане, колкото си по-кадърен и начетен, толкова по-малко имаш шансове, изобщо Бургас удари дъното
45.
5100
13.11.2017 10:29:40
6
5
Не е виновна държавата, че вдига минималната заплата. От това се формират средствата за пенсии, здравеопазване. По-голямата вина е в измисления бизнес, който не внася осигуровки на реалните зап лати, които дава, и укрива средства по този начин. И по темата за такситата - смешно и алчно искане имат. Наложи ми се да хвана такси от гарата, за да отида до НОИ. Денят беше дъждовен. Всички шофьори ми отказаха, въпреки че нямаха никакви клиенти. Просто те чакат много по-изгоден курс. В случая кой защитава моите права като клиент. Случвало ми се е и друг път да отказват. Значи не са толковма на зор и че едва оцелявали. Просто тарикатлъкът им стига до там, че искат с 2-3 курса на ден да си изкарат тлъста печелба. Като не могат да вържат двата края - да започнат да работят друго. Нищо обаче не казват за "помпите", с които надуват сметките, и за нелегалните курсове, които не отчитат. Като им е скъпа поддръжката на автомобилите - да си купят магарета. Ще боядисат с четка и блажна боя каруцата в жълто и готово. Хем екологичен транспорт, хем карането на магаре ще отговаря на интелектуалния им потенциал.
44.
spas
13.11.2017 09:46:45
9
3
Виновна е държавата, която изкуствено вдига цените повишавайки данъци и осигуровки под формата на МРЗ и вдигайки праговете. Това, съчетано с инфлацията и печатането на пари от ЕЦБ вдига цените на абсолютно всичко. Такситата не са изключение от правилото - и те искат доходите им да нарастват наравно с инфлацията. Освен това - вижте цените на автосервизите, частите и автомивките на които таксьорите са клиенти ежедневно - всичко отиде нагоре.
Мен лично новите цени не ме устройват - ползвам велосипед, личен, автомобил, ходя пеш но никога градски транспорт - той е за неудачници.
43.
Гената
13.11.2017 08:42:22
5
3
Чета и не вярвам
Хора много сте зле
Голяма част от пишещите тук явно са спрели да си пият лекарствата
42.
Петър
13.11.2017 07:43:12
8
3
Държавната машина иска да се джавкате помежду си! От което ще има полза партийната касичка, какво не схващате?!
На какво основание ОС ще определя тарифата на каквато и да е частна компания? Кое не разбирате от въпроса, особено тези дето слагат минусчета, и ги е страх един ред да напишат?
41.
Инвеститор
13.11.2017 06:34:35
6
1
Ей това чаках. Готов съм с кинтите и на тази цена вече ми излиза сметката. Взимам нови,хубави автомобили и приключвам конкуренцията.
40.
Алоуу...... -"журналистчетата"-
13.11.2017 03:05:11
8
2
Ще се заяждаме нещо май,ами то ако става въпрос и градският транспорт поскъпва с 30%,билетчето вече ще е 1,30лв и искат всяка година поетапно да се вдига с още 10ст.Обаче там е друга работа, това било необходимо за да оцелее Бургасбус, а бакшишите няма какво да оцеляват те всички са "милионери" по вашата логика!!!
39.
Do simeon
13.11.2017 03:00:33
7
2
Ti kude si jivql? Horata predpochitat da si pazqt prirodata I karat kolela , za da e tiho,chisto I byrzo. Taxi si vzimat kato sa pili ili po sposhnest, no ne ejednevno.
Taxitata trqbva da bydat zameneni sas spodelqne na kola.
38.
Симеон
13.11.2017 02:04:47
7
5
В цял свят таксито е за хора с пари,клошарите и бедните нереализирани висшисти се возят на гр.транспорт.
37.
Аnna
13.11.2017 00:55:03
3
5
Нужни са велоалеи. Хем здравословно за хората, хем за околната среда. В Германия има колела,които са със спирки и Зи го взимаш и оставаш както си искаш, това би било много добре (ако го няма все още).
36.
36...Неутрален
12.11.2017 23:30:06
6
0
Да но като си платим и отиваме от точка А до точка Б
А при един нотариус си платих за зделка с недвижим имот ,услугата струваше 800лв. А къщата се оказа НЕЗАКОННА и не мога да я ползвам,
Тъй,че внимавайте и с нотариус когато имате работа
35.
Staroto
12.11.2017 22:53:17
8
4
Vsi4ki taksiidji ste ednakvi kolite vi mirishat na pra4 syper nagli kopelata prosti smardite do edin na sireniasal hyi i kolite ne si miete po 1 godina da ikonomisate 5 leva ymrete ot glad maika vi nekadarna da eba
34.
До 26
12.11.2017 22:24:28
5
9
Да си с две висши и да работиш цял месец за 800лв.означава че си много тъп.А за да разбереш за уя на Божидаров изпрати жена си при него.
33.
Хм ,да....
12.11.2017 22:23:19
8
1
....много интересен казус имаме тук- в условията на ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ,държавата в лицето на община Бургас се меси в ценообразуването на ЧАСТНИЯ БИЗНЕС (таксиметровите компании),като в същото време им налага и ограничения по отношение на това с какво точно да работят (години на мпс,цвят на мпс,има няма оборот -патентен данък).За сведениие в транспортния сектор нито автобусите,нито влаковете имат подобни ограничения.Решението е следното - Цените се освобождават,няма долна и горна граница и ПАЗАРЪТ=ТЪРСЕНЕТО определя цената.
32.
рашко
12.11.2017 21:35:30
10
5
от Изгрев до центъра- 5- 5.50 лв, от централна жп. гара София до Белите брези, разстояние два пъти по-дълго, в час пик- 4 лв. и това всеки месец, когато ми се налага да ходя
31.
Бахари Захаров
12.11.2017 21:16:55
10
5
Мазни, дебели с гнусарски Шкодички Фабия.Такси мечта!
30.
До 28
12.11.2017 21:08:33
3
4
И да не мога да вържа 800 лева като теб ли?Мазохизма не ми е хоби.
29.
ЕВАЛА
12.11.2017 21:03:24
8
7
Флагманчета ашколсун!За секунди събрахте отново и 7-те дежурни плюещи всичко дето мърда по форумите.Ако наистина си вярват,че трябва да се возят от Славейков до центъра за 2,20 лева и то на новата Е-класа то статийката ви уцели десетката.
28.
до 27
12.11.2017 20:57:56
6
7
Ти като си умен, с добър изказ и искаш много пари да беше станал професор, а не бакшиш!
27.
До 26
12.11.2017 20:52:49
9
4
Като ти гледам изказа,язък ти за висшите!800 лева ти са чист подарък.
26.
До 10-ти Божидаров!
12.11.2017 20:44:31
14
8
Хей, умрял *уй! Аз като работя цял месец и съм две висши специалности да не съм станал милионер бе! Не мога да хвана 800 лв. Егати наглите бакшиши!
25.
Taxi 2
12.11.2017 20:43:11
11
7
Видиш ли бакшиш, удри му два шамара, все има за какво да е.
24.
Варнс
12.11.2017 20:28:54
9
4
Ние нямаме синя зина, не сме най-добрия град за живеене, но имаме най-добрата бакшишка организация и момата само може бибитки да ни пправи!
23.
До 22
12.11.2017 20:26:42
12
1
Точно за такива неграмотни олигофрени като теб е написана тази поръчкова статийка!
22.
varna
12.11.2017 20:19:50
7
8
vijte edna varna taksito ti idva za sekundi.. bukvalno za sekudni nqma nikvi problemi vii shte va eba v mirizlivte potrosheni koli det vscihkite sa na 20+ godini trqq da va ostaqt da umrete ot glad mishki
21.
zapoznat
12.11.2017 20:16:47
10
11
kato ne vi haresva v burgas , otivaite da karate taksita v sofiq . Da vi pitam kato plashtate kvartiri po 1000 leva i tn togava za kvo shte revete. Nemoje da iskate pari za tolkova nekachestvena usluga . Tva nikade go nqma . Mega mirizlivite kloshari , osven tova cqlo lqto se podigravaxte s klientite si i sega na vsichkoto otgore si digate cenite :D ei palqci elate na sebe si
20.
Иван
12.11.2017 19:38:59
5
8
В Пловдив може и да карат на 0,60 но там разстоянията са други а в Бургас от Възраждане до центъра няма и 1,50 и как се плащат данъците. А в Пловдив колко е данъка след като в София е 850 лв също при дълги разстояния.
19.
До 15
12.11.2017 18:37:36
18
3
Г-жо и Нефтозавода работи на загуба 10 години по документ, но не виждам да са го спрели, нали? Не съм чул и някой таксиметров шофьор да се е отказал, защото работи на "добри" начала за обществото. Не разсмивайте публиката, ако обичате.
18.
Веси
12.11.2017 18:35:45
10
2
Понеже сте стопирани плюса на определени коментари, заявявам моята поддръжка за коментари 1,5,6,12 и13 !
17.
Soap
12.11.2017 18:35:24
9
1
Може да благодари един виден реформатор като Коцето марков за тая абсурдна транспортна тъпня без никакъв смисъл за 10-15 млн лева
16.
Обичам новата транспортна схема
12.11.2017 18:08:05
17
5
Тя е супер, винаги закъсняваш, ако вали дъжд ще си мокър до кости, седалките по спирките от алпака са уж отопляеми топят разстоянието между гъза ти и некачественото изпълнение , защото тъкмо да седнеш и се подмокряш от студ, все пак зимата настъпва да Ви е честита една година от новата схема , но не траспортна,а просто оборотна за сметка на гражданите-данакоплатеца! Бакшиш е равнозначно на безделник в Бургас с тази така велика транспотна схема.
15.
Снежана Никова
12.11.2017 17:28:53
16
14
Защо Флагман отново пише статии ,които не отговарят на цялата истина. Уважаеми граждани,години наред таксиметровите шофьори работят на цена под себестойност,а такава е дъмпингова. Тогава,защо искате автомобилния парк да е на ниво,след като не остават пари за ремонти на тези цени,а как да мислят за нови. Всичко,което е в ценообразуването го има в закона. Ако господата от Флагман си бяха направили труда да се информират,а не да говорят отново празни приказки,вие уважаеми Граждани нямаше да бъдете подведени. Що се отнася до такса повикване,то тя е законова и се дължи от клиента само при повикване на адрес.,от пътя като свободно такси нямат право да слагат цена повикване. За съжаление има такава практика на една единствена фирма в Бургас Инди кар. Не слагайте всички под общ знаменател.
14.
Бакшиш
12.11.2017 17:24:20
4
16
До 12 яж ми хуя
13.
Синове на Анархията
12.11.2017 17:24:15
19
5
А като им звъниш вечер викат нямаме Свободни коли . Педали гадни ...
12.
Гражданин X
12.11.2017 17:13:24
26
9
Качвам се аз в таксито, а бакшишът нагло, нагло ме пита: "Пречи ли ти цигарата". Абсурден е този въпрос, изобщо няма право да ми го задава. Просто трябва да си хвърли цигарата веднага след като се качи клиент. Да започнат първо да се къпят бургаските шофьори, после да не пушат в колите си, както и да не се цупят за малки разстояния, и тогава да ми искат по-високи тарифи. Гнусни, дебели, нечистоплътни, нахални, просто бакшиши.
11.
gradski
12.11.2017 16:49:14
14
3
А в Пловдив няма цена над лев....
10.
Божидаров
12.11.2017 16:36:32
11
8
Понеже такс.шофьори казват че една от причините е наложеният им патент от660лв. (първоначално кмета искаше 900лв)сега армията от платени журналисти е впрегната да оплюе бакшишите които наистина едва свързват двата края.Да сте видяли бакшиш милионер.Освен това статията не казва цялата истина че само една гербаджийска фирма го прави.Освен "Само важното" медиите трябва да казват и "Само истината"
9.
Гандалф до 2 и 3
12.11.2017 16:34:19
4
6
Пий си хапченцата, да не те заведа в мазето на РПУ-Мордор, чу ли?
8.
Бакшиш
12.11.2017 16:22:14
8
13
А сега елате пиленца при батко да ви клати сладко, сладко.
7.
Петър
12.11.2017 16:08:05
15
6
Кога Държавата ще спре да се намесва в икономиката! Пазара определя цените, а не някакъв си общински съвет! Но, жална Ви майка, бакшиши! Никой няма да се вози в мизерните Ви таксите, защото траете политици да Ви грабят!
6.
До Бойко
12.11.2017 16:01:53
16
8
Вържете на тея нагледци касовите апарати с нап ,защо те са по-намазани от останалия бизнес какво е това 660 лв. на година като те правят хиляди лева нека си плащат данък печалба и ДДС .
5.
Клиент
12.11.2017 16:00:28
22
8
Какво ще вдигат ще ги еба й мизерниците раздрънкани кошници , лятото беше невъзможно да си извикаш такси, потни селски бакшиши нагли до безобразие и мега некачествена услуга, цените им били ниски, не драги бакшиши даже са високи за пишман услугата която предлагате. Ако е така нека да направят такситата да са максимум до 5 годинишни и шофиорите да минават постоянно изпити
4.
д
12.11.2017 15:52:04
26
3
Не знам...Изхарчиха се милиони за спирки,автобуси , схеми и пак е по - удобно и евтино да се придвижваш със кола или такси , отколкото по тези автобуси..Голям пи ар правите на кмета са автобусите и анти реклама на всичко останало , но истината е , че не направиха нещата като хората , нито спирките, нито маршрутите нищо! А на всичкото отгоре да питам аз както се смята да се вдига билета до 1,60 това нормално ли е пък? Един автобус който изминава 10 км общо да кажем през , който се качват 100 човека по 1,60 ами добре е 150 лв за 15 минути возия :)
3.
Д
12.11.2017 15:50:42
11
10
Флагман нито дума за бизнеса днес?
Тръмп и Путлер бяха на най важните икономически сбирки а вие ни занимавате със чикии.
Къде ви е статията за производството???
2.
Васил Левски говори
12.11.2017 15:48:56
22
14
Във такъв малък град защо не карате повече колела? Вижте във Амстердам дори не може да се разминеш от колела. Хем ще ви стяга задниците и ще сте със стегнати крака и дупета хем ще живеете по дълго. А сега тряба да миришете гаднитр таксиметрови шофьори. Поне в Щатите карат широки коли а тук някакви брички!!!
Не ни трябват таксита.

Училища които нямат паркинги за колела като във Холандия тряба да бъдат глобявани! Всяка сграда трябва да има паркинг за колела!!!!
1.
burgasss
12.11.2017 15:47:21
23
9
Ок, но да обновят автопарка. Масово ни возят на технически неизправни коли вонящи на пепелник и мръсотия.


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Лайфстайл
Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други
Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Дамата била затънала до гуша с кредити към различни фирми, търси всевъзможни начини да получи пари назаем от някого, не й вярвайте
Всичко в категорията
Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Глобиха “Метро” в Бургас заради долни гащи Капан за шофьори! Опасни решетки трошат коли пред УМБАЛ-Бургас (СНИМКИ) Гнусно! В бургаски хипермаркет продават мухлясал хляб, не вярвайте на етикети (СНИМКИ)
Антибиотици в месото? Нищо подобно, само лекарства за животните!
Антибиотици в месото? Нищо подобно, само лекарства за животните! Властта успокоява след шокиращ доклад на Евроагенцията по лекарствата
Всичко в категорията
Лазаров: Бойците на ИДИЛ се връщат в Европа, очаквам провокации на Коледа (ВИДЕО)
Лазаров: Бойците на ИДИЛ се връщат в Европа, очаквам провокации на Коледа (ВИДЕО) Трябва да скъсаме с либералния модел за разграждане на Европа чрез миграционен натиск и ислямизацията, каза той
Всичко в категорията
Разжалваният Димитър Главчев измести бургаска депутатка в бюджетната комисия Сайтът 9GAG: Колко корумпирана е България? Ето толкова Митьо Пищова за новата "Мис България": Тамара няма хубаво лице, има бенка, грозна е, "Мис Хелоуин"! Технически гаф в парламента на речта на Таяни: "Next time" той ще говори на български Нинова и Борисов си мерят популизмите, а Цацаров и Пеевски си веят байрака България ще купува ток от Ердоган до година-две Райчев: Главчев падна, защото опита да направи Марешки началник на Борисов (ВИДЕО) Скандал в парламента: ДПС посрещнаха Антонио Таяни с компромати срещу националистите (снимки) БСП с кампанията за подпомагане на пострадалите от наводненията в Бургаско Председателят на Европейския парламент прави обръщение към българските депутати Таяни разчита на познанията на Борисов за Балканите, премиерът бяга от „голяма отговорност” за Турция
Арестуваха Марчо от бандата на Божо Кравата при ударна акция на ГДБОП Турция задържа трима българи, помагали на гюленисти Няма ли край?! Джигит помете момче на пешеходна пътека Див екшън! Психар с огромен питбул налага лекари и пациенти в поликлинка Изверг! 56-годишен мъж блудствал с непълнолетно момиче, пребил девойката, за да си мълчи Апаши свиха каса със злато и 8 бона от магазин Спипаха полицейски началник да шофира мъртво пиян Вижте за какво си мечтаеше Костадин. А кой ще е следващият на пешеходната пътека до с. Атия? (ВИДЕО) Див екшън! Камери запечатаха брутален обир посред бял ден, познавате ли бандита? (СНИМКИ/ВИДЕО) Бургаски журналист разкри схема във Фейсбук, измамниците го заплашват: Не искаш да знаеш какво ще ти се случи! Луд екшън край Бургас! Руснаци с АТВ се сбиха със собственик на бензиностанция (УНИКАЛНО ВИДЕО)
Гледат жалбата на единствения задържан за обира на банкомат в Сапарева баня
Гледат жалбата на единствения задържан за обира на банкомат в Сапарева баня Ако бъде признат за виновен, Господин Динев може да лежи до 10 години в затвора
Всичко в категорията
Гребеца от „Наглите“ иска предсрочно освобождаване Нинова и Борисов си мерят популизмите, а Цацаров и Пеевски си веят байрака Валентин Златев: Звездата на Марешки изгря по времето на Симеон Дянков Гледат делото срещу Ахмед Муса Решетки за мъж, прекарал през границата 28 кг хероин На втора инстанция: До месец излизат присъдите на Златко Кънев и Тихомир Петров за жесток побой и рекет (снимка) Пуснаха на свобода любовницата на петролния бос Емо Кеша срещу 50 бона Брутално! Рецидивист заплашва с убийство бившата си, нападна я на пъпа на Бургас Скандал преди избора за шеф на АдмС-Бургас! Преписа ли Панайот Генков концепцията си от ямболска съдийка Пратиха зад решетките опасния рецидивист Бомбата, пребил зверски човек за 80 лв. Спецсъдът не пожали "Гастрольорите", бандата е разбита след удар срещу бизнесмен от "Свети Влас" (СНИМКИ)
Българската компания „Демакс Холограми“ с поредно световно признание за иновационни проекти (снимки)
Българската компания „Демакс Холограми“ с поредно световно признание за иновационни проекти (снимки) Мажоритарен собственик на дружеството, направило пробива, е бургаският депутат Петър Кънев
Всичко в категорията
Тринити Билдинг донесе голямата награда на Община Бургас за принос в благоустройството и инфраструктурата Над 150 милиона вече не са в касите на бургаски фирми след проверки на НАП Стана ясно кога ще дойде „сметката по развода“ на Великобритания с ЕС Важно! Шефът на КЗП обясни какви са правата ви, ако ви предлагат сделка по телефона Валентин Златев в спор с шефа на митниците Георги Костов заради контрабандата с горива Измамата с криптовалути се разпознава лесно на сбирки с обещания да станете веднага богати Цените на петрола отстъпиха от двегодишните си върхове, достигнати през миналата седмица Бизнесмен предлага 1000 лева заплата, но кандидати няма (ВИДЕО) Размразяват проекта за изграждане на АЕЦ „Белене“? Японска компания се извини, че влакът й тръгнал 20 секунди по-рано Предложение: 510 лв. минимална заплата от януари
Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено
Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Разследване на Флагман показа как публична общинска собственост става частна, язовир се превръща в пасище, мера или нива – или каквото още си пожелаете


Всичко в категорията
Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев: Шокиран съм от ареста на моите служители в Несебър Полицаи блъснали елен, одрали го в РПУ-то и го изяли на банкет Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи
25 млн. болнични сме взели за година и половина Не само кафето е за разсънване! Пробвайте тези 8 начина да сте бодри цял ден Тези 7 трика със сигурност ще ви накарат да откажете цигарите Световна сензация: Хирурзи обявиха за успешна трансплантация на човешка глава Ето как телефоните съсипват здравето ни и как да се предпазим! Невероятен шанс за 20 хил.онкоболни в Бургаско! УМБАЛ „Дева Мария” откри ново отделение, привлече топспециалисти (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг! Вижте как супермедицината идва в Бургас с новия корпус на УМБАЛ "Дева Мария" (СНИМКИ) Д-р Гергана Гешанова към пушачите: Дайте парите си днес за нещо добро! (ВИДЕО) Пациенти на отделението по онкология в УМБАЛ „Дева Мария“ с първи впечатления Ето го новия оазис на релакса! Подмладяват със скъпоценни камъни, превръщат екзотични растения в еликсир на живота УМБАЛ „Дева Мария“ започва масирана кампания за ранно откриване на рака
Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило Кървавият ад край Микре вече има лице! Съпрузите Стоименка и Кирил посрещнали заедно трагичната си гибел Известен холивудски актьор е в болница в тежко състояние Почина бизнесменът Денис Ершов Покъртителната история на този млад български автор, претърпял четири мозъчни операции, ще ви трогне Антония, чиито крака бяха отсечени от влак, мечтае за ново начало: Силна съм, няма да пропилея втория си живот 8-годишно момче се нуждае от милиони левове за лечение (ВИДЕО) Трогателна изповед на момиче от Хитрино: Сестра ми остана сираче, сега съм й и майка, и баща (ВИДЕО) Извънредно! Миньор загина в рудник "Ораново" след срутване Родители организираха „парти” за рождения ден на починалото си момченце! Когато разгледаха СНИМКИ от него, останаха без дъх Голяма трагедия разтърси! 29-годишен отиде на гурбет, събра пари за апартамент, но сега ще се върне в ковчег
Астролог: Това е най-добрият ден за любов
Астролог: Това е най-добрият ден за любов Не бива да се проявяват алчност и завист, защото това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Астролог: Възможни са всякакви изкушения, мислете десет пъти, преди да вземете решение Астролог: Подстрижката днес обезпечава притока на пари и положителни емоции Те са упорити и безчувствени: Тези 2 зодии никога няма да ви кажат Обичам те Астролог: Помогнете на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес! Астролог: Хвърляйте малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство! Астролог: Не хвърляйте думите си на вятъра, дръжте под контрол емоциите Астролог: Тайните падат, гадайте по книга със затворени очи! Алена: Не постете дълго, защото Луната изсмуква силите ни и може да се стигне до анорексия! (ВИДЕО) Световноизвестната ясновидка Теодора Стефанова представи „Осмото чувство“ в Гранд хотел „Приморец“ (СНИМКИ) Венера и Юпитер в съвпад, опитайте си късмета в лотарията! Астролог: Авантюрите са противопоказни, това е ден за изплащане на всякакви дългове
Славно минало! Преди 105 години българка първа литна в бойна мисия (СНИМКИ)
Славно минало! Преди 105 години българка първа литна в бойна мисия (СНИМКИ) 15-годишната Райна Касабова хвърля над Одрин от боен самолет позиви против войната


Всичко в категорията
Секссимвол на тениса честити на Гришо
Секссимвол на тениса честити на Гришо 47-годишната аржентинка се състезаваше от 1985 до 1996 година, за това време спечели 26 титли


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Разжалваният Димитър Главчев измести бургаска депутатка в бюджетната комисия Откритие на Флагман! Единствено Бургас ще има общество, покриващо стандартите на „Кралско село“ След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) Вижте усмихнатата Антония, която остана без крака, приятелите й помагат с благотворителен концерт (ВИДЕО) Кални ями вместо паркинг зад Миграцията и Пето РУП-Бургас, вижте как се излагаме пред чужденците (СНИМКИ) Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) Гордост за Бургас! Стефан Иванов грабна златния медал на международната олимпиада по астрофизика (СНИМКИ) Пожар върлува до хотел „Аква” в Бургас, потушен е 21-годишният Георги наръга китаец в ресторант в бургаския ж.к. „Изгрев” Самолетна компания пуска билети за 25 евро, вижте за къде Верижна катастрофа задръсти кръговото до хотел "Мираж" в бургаския жк "Славейков"
Типично по бургаски: БМВ пламна на възлово кръстовище в жк „Меден рудник“ (ОБНОВЕНА) Бургаският ж.к."Меден рудник" и кв.Сарафово се спасиха от вдигането на данъците Крадци ошушкаха магазин в жк "Меден рудник", задигнаха 50 кутии цигари и пари Бургазлия върти странен бизнес в нета, продава хлебарки за 0,60 лв. бройката (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Ето го бургазлията Тодор, подкарал БМВ-то си на повече от бутилка алкохол Акция в "Меден рудник": Изкараха с белезници Сенко и негов авер от Голф Един пътник в болница след сблъска на бул. "Захари Стоянов" в бургаския ж.к."Меден рудник" ТИР се натресе в градски автобус в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) Внимание! Огромна дупка в жк "Меден рудник" се превърна в канал за смяна на масла Така паркира ямболски шофьор в „Меден рудник”. Ето защо „У” се превърна в нарицателно Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ)
Пуснаха багерите в Слънчев бряг, изринаха 50 магазина от плажната алея (СНИМКИ)
Пуснаха багерите в Слънчев бряг, изринаха 50 магазина от плажната алея (СНИМКИ) С 8 хил.кв.м. е надвишена одобрената от министъра на туризма схема

Всичко в категорията
Научете повече за Корея и културата й от Божин Джинков днес, само в Несебър (СНИМКИ) Центърът на Новия Несебър с уникална визия, вижте какви са плановете на кмета Николай Димитров (СНИМКИ) Вижте какво ще се строи на супермясто в Несебър Семейството на кмета на Несебър подари копие на чудотворната икона на „Богородица Пречиста-Мегарска“ на жителите на Неа Месемврия (СНИМКИ) Кметът на Несебър и дистрикт гуверньорът на Ротари България обсъдиха предстоящи съвместни проекти Спецпрокуратурата пак предаде на съд Божо Кравата и групата му Несебърското с. Тънково отбеляза своя празник с богата програма Кметът на Несебър Николай Димитров поздрави служителите на МВР и имениците Безобразие! Вандали съсипаха парка в Равда (СНИМКИ) Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго Тежки машини и камиони сложиха началото на обходния път през Ахелой (СНИМКИ)
Поморийски деца станаха пътни полицаи, съветват шофьори да спазват правилата (СНИМКИ)
Поморийски деца станаха пътни полицаи, съветват шофьори да спазват правилата (СНИМКИ) 50 малчугани от ОУ „Христо Ботев“ в Поморие спираха водачите на автомобили, но вместо санкция, им поставяха стикери „Пази детето на пътя“ 

Всичко в категорията
Финансират проектите на поморийските рибари с 4 млн. лева Плешивия и Малката Камба свидетели срещу „Групата на Тачо”, 2 пистолета и 69 празни саксии сред доказателствата Отлична новина: Кметът Иван Алексиев издейства пари за реконструкцията на пътя Поморие-Каменар Изненадваща рокада със сметопочистващата фирма в Поморие, РТК напусна, ето кой влезе на мястото й Премиерът Бойко Борисов инспектира четирилентовото шосе до Слънчев бряг Градска художествена галерия „Дечко Стоев“ – Поморие навърши 1 година Скандал по време на първа копка, жители на Ахелой искат кръгово Започва строителството на обхода на Ахелой, правят първата копка утре Гори тресавище папур край пътя Поморие-Ахелой (СНИМКИ) Иван Алексиев стана кмет на годината в категорията „Паркове и градска среда”, благодари на Бойко Борисов Започна Международната научна конференция, посветена на годишнината от битката при Ахелой
След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО)
След смъртта на Костадин: Местят спирката от главния път в с. Атия (ВИДЕО) До лятото ще бъде готов и пътят Бургас-Слънчев бряг, без обхода на Поморие, обеща министър Никола Нанков

Всичко в категорията
Шефът на АПИ Дончо Атанасов обеща кардинално решение за проблемите на Атия, изграждат пасарелка и кръгово Експерт: На пътя Бургас - Созопол, където е сгазен 16-годишният Костадин, трябва да има подлез! (ВИДЕО) Съпричастност ли? Безсрамни шофьори нагазиха карамфилите в памет на Костадин (СНИМКИ) Христо Бардуков: Камерата на КАТ край Атия не работи поне от половин година, шофьорите сами се предупреждават и карат бясно Атия се надигна: Искат пасарелка, за да спрат „пешеходната пътека на смъртта” (СНИМКИ) Екшън в Созопол! Бургаски тийнейджър нокаутира 30-годишен мъж, счупи му носа и зъба Кметовете на Черноморец и Атия: Искаме името на водача, виновен за смъртта на Костадин Само във Флагман.бг! Първи снимки от мястото на жестоката трагедия от Атия Трагедията е огромна! Съучениците на 16-годишния Костадин потънаха в сълзи, не вярват какво се е случило Нефтохимик загуби морското дерби със Созопол Кирил Арнаутски за калната атака: Обиден съм! Накрая ще си купя еднопосочен билет и ще напусна тази страна!
Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево
Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево Срещата с жителите на морския град ще се проведе на 19 ноември от 11:30 ч. 

Всичко в категорията
Кметът на Приморско д-р Димитър Германов поздрави всички християнски семейства Приморско ще отбележи Деня на християнското семейство с музикално-поетична вечер Вижте непознатата история на Приморско Приморско ще участва в най-голямото туристическо изложение в Полша Добра новина! Обновяват една от най-натоварените улици в Приморско Със златен и бронзов медал се завърнаха каратистите на Приморско от националното състезание за „Купа Пловдив“ Ром си построил незаконен ресторант в Ново Паничарево върху парцел, дарен на общината за градинка Учениците в Приморско показаха своя поглед върху Европа, българското председателство и важните послания Триатлонът "Лъвско сърце" с ВИДЕО премиера на So Independent Film Festival В Приморско запалиха факли за Деня на народните будители Заливът Света Парашкева - любимото място на Цар Симеон Велики
24-годишният Станислав от Средец избяга от полицаи, опита да се скри в сградата на ВиК Девизът на българското европредседателство оживя по време на мащабно събитие в Средец Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО)
Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА) Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища! Oтменят протеста край Малко Търново, шефът на АПИ Дончо Атанасов потушава странджанския бунт за лош път В Малко Търново излизат на протест, искат спешен ремонт на пътя за Царево
Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО)
Събраха 315 000 лева за наводнените в Бургаско (ВИДЕО) Надявам се до две седмици хората да могат да влязат в ремонтираните си домове, каза Ясен Сливенски от БЧК
Всичко в категорията
ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ) Депутати и кметове на ГЕРБ разтоварват помощи за пострадалите семейства, местните гледат отстрани (СНИМКИ) Благородна кауза! Помогнете за спасяването на храм „Св. Симеон Стълпник” в с. Черни връх (СНИМКИ) Децата от наводнената детска градина в Черни връх се нуждаят от нови легла (ВИДЕО) Доброволци от Камено се учат как да реагират и спасяват хора при пожари и бедствия (СНИМКИ) Панайот и Стойка Костадинови от Ливада: Изхвърлихме целия си живот на боклука (ВИДЕО) Започна разпределянето на средствата за пострадалите от потопа в Ливада Виолета Радева: Хората в Ливада днес ще получат одеяла и постелки (ВИДЕО) Жельо Вардунски: До седмица ще са ремонтирани 20 от наводнените къщи (ВИДЕО) Потопът унищожи забавачката в Черни връх, заля спалнята и занималнята на децата (СНИМКИ) Кметът на Камено: Създаваме съвети от местни хора, с които да разпределяме помощите след бедствието
Ето колко наливат в снегопочистването на Руен
Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Общината е във високопланински район с опасност от снегонавяване и заледяване почти по всички и пътища

Всичко в категорията
Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал Първо във Флагман.бг! Кърваво убийство край Руен: Откриха труп на мъж с размазана глава Зрелищно меле! Мерцедес се заби в ТИР на пътя Бургас - Варна (СНИМКИ) Ето къде ще гласуват за нов кмет в руенското село Скалак Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет
Голям щастливец съм, но и знам, че Бог ми помага Интервю Всички интервюта Скулпторът Огнян ПЕТКОВ пред Флагман.бг: Голям щастливец съм, но и знам, че Бог ми помага
Обичам си работата, макар че е тежка и я правя с удоволствие

Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Нинова и Борисов си мерят популизмите, а Цацаров и Пеевски си веят байрака Евродепутатът Георги Пирински критикува ръководството на БСП и поставя въпроса за играта със задкулисието
Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 22.11.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Постарайте се да избягвате начинанията, които няма да ви донесат мечтания успех. Завършете служебните си задачи до края на деня. Ако сте изнервени не спорете и не се заяждайте с колегите си, защото ще си създадете сериозни проблеми. Денят е напрегнат, но въпреки това ви позволява да се заемете с обмисляне на начинанията, които отдавна планирате. Можете да пътувате и да посетите ваши близки, но бъдете внимателни зад волана. Трудностите са временни и са свързани преди всичко с материалното ви състояние. Не следвайте чужди съвети, които са във ваша вреда, но сякаш сте обсебени от чара на хората, които ви ги поднасят. На работното си място ще се почувствате уморени и отпаднали. Анализирайте не само работата си, а и поведението си. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви понякога е безпричинна и наранява околните. Не се колебайте и се извинете. Начинанията са успешни и ви носят добри финансови постъпления. Не пропускайте да споделите новите си идеи на работното място. Ще отправят към вас делови предложения. Не ги приемайте, защото не са изгодни за вас. Възможно е усложняване на отношенията на работното място и в семейството ви, ако сте нетактични. Нова информация, която ще получите днес ще ви принуди да преосмислите действията си и да промените начинът си на работа. Не приемате критика, защото я възприемате като несериозна. Поговорете с хората от деловото си обкръжение, като ги поканите на обяд. В общуването с тях запазете спокойствие и не напрягайте атмосферата. Очаквайте приходи. Съобразете се с исканията на близките си и проявете търпение, ако нещо не ви харесва. Не спорете. Забравете прибързаността, ако трябва да се захващате с нови задачи. Изчакайте до обед. Сутринта сте все още разсеяни и мислите за други неща затова са възможни пропуски и грешки. На работното си място се справяте отлично със задълженията си. Деловите разговори и срещи  са успешни. Новите запознанства са източник на неприятности. Внимавайте не само за задълженията си на работното място, а и ако се налага да проверявате финансови документи в този ден. Установяването на нови делови контакти ви отваря пътя за начинания. Можете да реализирате плановете си и да проведете срещите си. От сутринта сте във властта на емоцията. Ще си създадете проблеми, заради нежеланието ви да проявите сдържаност и да не давате израз на чувствата си пред завистливи хора. Подгответе се за опити за измама от страна на ваши бивши делови партньори, ако работите в сферата на частния бизнес. Отложете взимането на важни решения, защото сте объркани и няма да са правилните. Трудно контролирате емоцията, но се опитайте на всяка цена да си наложите спокойствие. Само с търпение ще успеете да стабилизирате постигнатото до момента. В този ден, сте подвластни  на самозаблуда, водеща до противоречия на работното ви място. Материални проблеми заради ваши грешки ще ви развалят настроението. Деловите срещи и разговори няма да са успешни, ако сте разсеяни. Обмислете и подгответе финансови или трудови договори. Внимавайте да не влошите финансовото си състояние. Проявете предпазливост в общуването с хората от обкръжението си, особено от деловото. Пазете се от ненужни спорове и конфликти. Не предприемайте промени, дори и след задълбочен анализ. Работата ви спори.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип