×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Такситата в Бургас удрят тавана! Плащаме по 1,60 лева за километър


Такситата в Бургас удрят тавана! Плащаме по 1,60 лева за километър
В началото на лятото таксиметровите компании въведоха т.нар."такса повикване" от 1 лева. Интересно е дали сега тя ще се запази
Ключови думи: таксита, Бургас, цени
12 Ноември 2017, Неделя, 09:30 ч.
Автор: Христо НИКОЛОВ, снимка: архив на Флагман.бг

Браншовата организация иска вдигането на цената

Цените на таксиметровите услуги в Бургас ще ударят тавана и ще станат едни от най-скъпите в страната. Това ще се случи, ако общинските съветници приемат предложението за вдигане на минималните и максимални цени за километър пробег.

От „Браншовата организация на таксиметровите превозвачи и шофьори в България” предлагат сериозно поскъпване на услугата. Минималната цена да стане 1,10 лв/км – при дневна тарифа и 1,20 лв/км – нощна тарифа, а максималните – 1,50 лв/км. – дневна и 1,60 лв/км – нощта.

Таксиметровите шофьори изтъкват, че заради патентният данък и инфлацията работили почти на загуба, а имало техни колеги, които правили дъмпинг и предоставяли услугата под себестойността й.

Предложението ще се гледа на сесията през ноември и със сигурност ще предизвика сериозни обществени полемики. За последната година това ще е поредно поскъпване на услугата.

Формалната причина е патентният данък, който в Бургас е 660 лева – един от най-ниските в цялата страна, но пък услугите на таксиджиите са едни от най-скъпите.

Използвайки този аргумент таксиметровите компании в града направиха истинска революция в цените, вдигайки ги драстично. Средната цена за километър превоз в този момент е 1 лева, но много от фирмите добавят и 1 лев за повикване, независимо дали си викаш такси, или хващаш колата от стоянка. Освен това се плаща  и 1 лев първоначална такса, както и между 20 и 35 стотинки за минута престой.

За справка в Пловдив цените са почти двойно по-ниски – 60 стотинки за километър и няма допълнителни такси за повикване.

В Бургас обаче това се превърна в практика, а сега ще се завиши и цената за километър превоз, с което ще направи пътуването в жълтите коли едно скъпо удоволствие, защото средната цена на курса ще поскъпне с поне 30 %.



60
Коментара
Флагман.БГ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън 28/03/2024, Четвъртък 10:26 4
60
Коментара по темата
60.
бакшиш
17.11.2017 10:55:15
0
2
Истината е,че този таван на цените, беше поставен заради болните баби които возим от краставицата до Трета Поликлиника, понеже сме в помощ на обществото,а на старите хора няма кой да им помогне и да ги закара до там.Умират, а те гласуват!Сакън кво ще правим? Хората нямат пари недейте така. Таксито в Бургас е социална услуга , много ниска цена прикрепена към много ниско качество.Искате качество ли господа клиенти? Ще плащате. Изгрев 35 бл. до ЖП Гара колко ви дължа? 14.50 лв. Давате 15 лв. и слизате. Тогава ще прецените къде да звъните и какво качество да очаквате. И повярвайте ми, винаги ще ви вдигат и ще има свободна кола, всеки ще дойде дори и от края на града да ви вземе, защото има цена на услугата. Сега целият град звъни за да го вземат за 1,50 / 2,00 лв. еми как да има свободни коли? На всичкото отгоре и колите са много защото има търсене. Като се вдигне цената , ще намалее търсенето , ще отпаднат двулевките и ще се отсее клиентелата. Тогава ще се мисли за нови клои и нови водачи. Ще въведем и немски принцип на работа, в Дюселдорф например такситата таксуват за всичко, за багаж, за домашен любимец,за престой доста сериозно, за повикване и за повече хора в колата. На апарата си ги има всички тези добавки и това е 20 години така. Само ние индианците искаме да си викнем такси, да пренесем целия магазин Айко с таксито, да отидем до баба ми , да взема и тенджерите с боб и да дам 3 лева с отстъпка. Това е истината. Благодаря,че ви отварям очите.
59.
До 57
15.11.2017 09:28:02
2
1
Ей, 57. Като не ти стигат стотинките и бакшишите за нова кола, вземи си магаре от околните села, от където си излязъл, глиган с глиган. С него ще ходиш да си кОпаш пъпешите, да си хапваш под сянката на някоя трънка боядисан хляб и кренвирши от соя и хартия. Само едно се чудя, нещастник. Как ще сложите "помпа" на магарешката каруца, с която да надувате сметките. А пък на нивата и некъпан да ходиш, то магарето не разбира чак толкова, няма да му направи впечатление. Цени искат да вдигат, фирмена такса да искат. Като влизаш в магазина, оставяш ли в касичка на вратата входна такса, че с влязъл - не, а вие искате, наглеци такива. Свършва вашата, сега няколко месеца през зимата без туристи ще висите по спирките да крадете пътници от Бургасбус - също като кучетата, които обикалят казаните за боклук сте. Айдеееее, на село да предлагате луксозната си услуга.
58.
Yuli
15.11.2017 08:01:44
3
1
Браво
57.
До 52
14.11.2017 23:51:15
4
6
Кое ти излиза баснословно скъпо ве пъпеш?Значи и баничка с боза ти идват дебело.Изписали сте цели романи тук.Някой да ви кара насила да се качвате в такси?Като не ви кефи и ви мирише или ви е баснословно скъпо като на този пъпеш,ами има автобуси и велосипеди.Ревете като боги тук и утре скачате пак в първото такси!Значи сте мазохисти.Такава ни е държавата,такива са ни и такситата и всичко друго.Това е.Всичката ни наред,само бакшишите ни криви!Те сигурно не искат да карат нови и стегнати коли.Сигурно нарочно ви правят напук!Тъй се купува и поддържа нова кола с кирливите ви 2 лева за курс.Щом толкова ревете тук,значи не можете без тях.А щом не можете,приемате това което ви се предлага.И аз не искам боядисан хляб и кренвирши със соя и тоалетна хартия,ама никой не ме пита.А колкото до хигиената на шофьорите,ами напълно адекватна е на вашата.Вие сигурно винаги се возите с костюм и парфюм ARMANI!
56.
От Варна
14.11.2017 21:43:04
1
6
Богат град сте, стига ревахте. При това най #добрия град за живеене. Всеки град си заслужава своите таксиджии. Каквито хората, такива и таксиджиитеъ.
55.
Човек от бранша до-54. 54
14.11.2017 21:05:22
0
4
1 -во,ей мушморок кажи ми в коя от посочените от теб държави хората всеки ден ходят на работа с такси и отделно на 3 човека за разстояние 1-2 спирки градския транспорт ще им струва два пъти по-скъпо отколкото едно такси за същото разстояние? 2-ро,стига с тези касови бележки май изобщо не си запознат с темата? Да те светна-след приключване на всеки курс ,касовата бележка си излиза.Тоест "бакшиша" не може да започне нов курс без да е приключил предишния=издаване на КАСОВА БЕЛЕЖКА,CAPISCE ???(последната дума е италианска,преведи си я).Такива като теб,които пишат коментари колкото и те да напишат нещо ,по-добре да си гледат там вип,мип брадър и прочее риалити простотии И ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОГВЕНИ !!!
54.
54
14.11.2017 16:01:06
5
5
Нито в Америка, нито в Европа таксито е лукс. Но там такситата са чисти, шофьорите не заговарят клиентите, не псуват докато карат и абсурд някой да пуши в колата. Да не говорим, че всяко такси ти дава касова бележка и без да я искаш.
53.
оффф...
14.11.2017 11:23:59
1
1
Колкото повече се опитваме да сме като софиянците, толкова повече затъваме!
52.
До Петърът
14.11.2017 10:47:41
3
4
Казваш, че таксито е лукс. Не е лукс. В цял свят това може да си го позволи всеки работещ човек. Само тук излиза баснословно скъпо. И като твърдиш, че е лукс, ами отстоявайте го този лукс на практика - чиста кола, добро отношение към клиентите, култура на обслужване - все неща, които почти никой от вас не притежава. И хайде да видим кой пък ще страда, ако решите да не работите. Хайде де, стиска ли ви и да ви видим колко време ще издържите без работа. Защото после ще се молите да возите от Меден рудник до центъра и за 50 стотинки, тарикати. Не ви стиска, защото знаете, че не можете без хората. Затова се отнасяйте с уважение към клиентите си, нещастни тарикати. И още нещо, "бакшиш" не е просто жаргонен израз за професията таксиметров шофьор, това е нарицатлно за ваншия алчен характер.
51.
Петър
14.11.2017 07:34:27
2
3
47-48, изблиците ми не са насочени срещу Вас (бакшишите)!Вас провокирам да се съвземете, и да протестирате срещу Общината, защото тя няма никакво право да Ви определя цени! Не може тарифата да е равна, или по-малка от цената на градския транспорт. То е за Ваша сметка, както и да го погледнеш, в това число и мрънканията на клиентите Ви! Но, както не разбирате проблема си, той не е мой, нито на клиентите Ви, така и няма и да се реши проблема!
50.
Човек от бранша до:49. Пешеходец а.к.а. Джони Уолк
14.11.2017 00:18:46
1
5
Поживем, увидим...
49.
Пешеходец а.к.а. Джони Уолкър
13.11.2017 22:42:26
3
6
Само да не ви излезе без кръчмар сметката...да висите като изпразнени инструменти по спирки и стоянки и да се молите за кирия..
48.
Петърът
13.11.2017 18:19:34
5
8
Мили хора знаете ли че ползвате най евтината услуга .Когато няма таксита ревете.когато ума са миризливи бакшиши ами хайде седнете си на 2та лева и се разхождайте.таксито е лукс автобуса е необходимост не се бъркайте.като ви е скъпо не ползвайте такси има бусове. Какво сте е захванали за такситата. Момчетата ви правят услуга не са станали хотелиери или милионери с 2та ви лева. Аз за такива пари няма да ви кача в колата че сте кални мокри искате да пулите вътре и още кой знае какво карайте си вашите таратайки и спрете да обиждате съсловието,което едвам се издържа аааааа тарикати такива. Айде
47.
Петърът
13.11.2017 18:19:33
6
9
Мили хора знаете ли че ползвате най евтината услуга .Когато няма таксита ревете.когато ума са миризливи бакшиши ами хайде седнете си на 2та лева и се разхождайте.таксито е лукс автобуса е необходимост не се бъркайте.като ви е скъпо не ползвайте такси има бусове. Какво сте е захванали за такситата. Момчетата ви правят услуга не са станали хотелиери или милионери с 2та ви лева. Аз за такива пари няма да ви кача в колата че сте кални мокри искате да пулите вътре и още кой знае какво карайте си вашите таратайки и спрете да обиждате съсловието,което едвам се издържа аааааа тарикати такива. Айде
46.
11111111
13.11.2017 12:04:17
1
8
то добре, че държавата вдига мрз, че бизнесът да внася някакви осигуровки, иначе съвсем нищо не влиза
истината е обаче, че цените вървят нагоре, а заплатите не мърдат, а в Бургас са изключително ниски и нищо атрактивно не се предлага като работа, само таксиджии, фризьорки, маникюристки, сервитьорки и продавачки в този град
на бургаския бизнес му трябват прости хора за бачкане, колкото си по-кадърен и начетен, толкова по-малко имаш шансове, изобщо Бургас удари дъното
45.
5100
13.11.2017 10:29:40
5
6
Не е виновна държавата, че вдига минималната заплата. От това се формират средствата за пенсии, здравеопазване. По-голямата вина е в измисления бизнес, който не внася осигуровки на реалните зап лати, които дава, и укрива средства по този начин. И по темата за такситата - смешно и алчно искане имат. Наложи ми се да хвана такси от гарата, за да отида до НОИ. Денят беше дъждовен. Всички шофьори ми отказаха, въпреки че нямаха никакви клиенти. Просто те чакат много по-изгоден курс. В случая кой защитава моите права като клиент. Случвало ми се е и друг път да отказват. Значи не са толковма на зор и че едва оцелявали. Просто тарикатлъкът им стига до там, че искат с 2-3 курса на ден да си изкарат тлъста печелба. Като не могат да вържат двата края - да започнат да работят друго. Нищо обаче не казват за "помпите", с които надуват сметките, и за нелегалните курсове, които не отчитат. Като им е скъпа поддръжката на автомобилите - да си купят магарета. Ще боядисат с четка и блажна боя каруцата в жълто и готово. Хем екологичен транспорт, хем карането на магаре ще отговаря на интелектуалния им потенциал.
44.
spas
13.11.2017 09:46:45
3
9
Виновна е държавата, която изкуствено вдига цените повишавайки данъци и осигуровки под формата на МРЗ и вдигайки праговете. Това, съчетано с инфлацията и печатането на пари от ЕЦБ вдига цените на абсолютно всичко. Такситата не са изключение от правилото - и те искат доходите им да нарастват наравно с инфлацията. Освен това - вижте цените на автосервизите, частите и автомивките на които таксьорите са клиенти ежедневно - всичко отиде нагоре.
Мен лично новите цени не ме устройват - ползвам велосипед, личен, автомобил, ходя пеш но никога градски транспорт - той е за неудачници.
43.
Гената
13.11.2017 08:42:22
3
5
Чета и не вярвам
Хора много сте зле
Голяма част от пишещите тук явно са спрели да си пият лекарствата
42.
Петър
13.11.2017 07:43:12
3
8
Държавната машина иска да се джавкате помежду си! От което ще има полза партийната касичка, какво не схващате?!
На какво основание ОС ще определя тарифата на каквато и да е частна компания? Кое не разбирате от въпроса, особено тези дето слагат минусчета, и ги е страх един ред да напишат?
41.
Инвеститор
13.11.2017 06:34:35
1
6
Ей това чаках. Готов съм с кинтите и на тази цена вече ми излиза сметката. Взимам нови,хубави автомобили и приключвам конкуренцията.
40.
Алоуу...... -"журналистчетата"-
13.11.2017 03:05:11
2
8
Ще се заяждаме нещо май,ами то ако става въпрос и градският транспорт поскъпва с 30%,билетчето вече ще е 1,30лв и искат всяка година поетапно да се вдига с още 10ст.Обаче там е друга работа, това било необходимо за да оцелее Бургасбус, а бакшишите няма какво да оцеляват те всички са "милионери" по вашата логика!!!
39.
Do simeon
13.11.2017 03:00:33
2
7
Ti kude si jivql? Horata predpochitat da si pazqt prirodata I karat kolela , za da e tiho,chisto I byrzo. Taxi si vzimat kato sa pili ili po sposhnest, no ne ejednevno.
Taxitata trqbva da bydat zameneni sas spodelqne na kola.
38.
Симеон
13.11.2017 02:04:47
5
7
В цял свят таксито е за хора с пари,клошарите и бедните нереализирани висшисти се возят на гр.транспорт.
37.
Аnna
13.11.2017 00:55:03
5
3
Нужни са велоалеи. Хем здравословно за хората, хем за околната среда. В Германия има колела,които са със спирки и Зи го взимаш и оставаш както си искаш, това би било много добре (ако го няма все още).
36.
36...Неутрален
12.11.2017 23:30:06
0
6
Да но като си платим и отиваме от точка А до точка Б
А при един нотариус си платих за зделка с недвижим имот ,услугата струваше 800лв. А къщата се оказа НЕЗАКОННА и не мога да я ползвам,
Тъй,че внимавайте и с нотариус когато имате работа
35.
Staroto
12.11.2017 22:53:17
4
8
Vsi4ki taksiidji ste ednakvi kolite vi mirishat na pra4 syper nagli kopelata prosti smardite do edin na sireniasal hyi i kolite ne si miete po 1 godina da ikonomisate 5 leva ymrete ot glad maika vi nekadarna da eba
34.
До 26
12.11.2017 22:24:28
9
5
Да си с две висши и да работиш цял месец за 800лв.означава че си много тъп.А за да разбереш за уя на Божидаров изпрати жена си при него.
33.
Хм ,да....
12.11.2017 22:23:19
1
8
....много интересен казус имаме тук- в условията на ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ,държавата в лицето на община Бургас се меси в ценообразуването на ЧАСТНИЯ БИЗНЕС (таксиметровите компании),като в същото време им налага и ограничения по отношение на това с какво точно да работят (години на мпс,цвят на мпс,има няма оборот -патентен данък).За сведениие в транспортния сектор нито автобусите,нито влаковете имат подобни ограничения.Решението е следното - Цените се освобождават,няма долна и горна граница и ПАЗАРЪТ=ТЪРСЕНЕТО определя цената.
32.
рашко
12.11.2017 21:35:30
5
10
от Изгрев до центъра- 5- 5.50 лв, от централна жп. гара София до Белите брези, разстояние два пъти по-дълго, в час пик- 4 лв. и това всеки месец, когато ми се налага да ходя
31.
Бахари Захаров
12.11.2017 21:16:55
5
10
Мазни, дебели с гнусарски Шкодички Фабия.Такси мечта!
30.
До 28
12.11.2017 21:08:33
5
4
И да не мога да вържа 800 лева като теб ли?Мазохизма не ми е хоби.
29.
ЕВАЛА
12.11.2017 21:03:24
7
8
Флагманчета ашколсун!За секунди събрахте отново и 7-те дежурни плюещи всичко дето мърда по форумите.Ако наистина си вярват,че трябва да се возят от Славейков до центъра за 2,20 лева и то на новата Е-класа то статийката ви уцели десетката.
28.
до 27
12.11.2017 20:57:56
7
6
Ти като си умен, с добър изказ и искаш много пари да беше станал професор, а не бакшиш!
27.
До 26
12.11.2017 20:52:49
4
9
Като ти гледам изказа,язък ти за висшите!800 лева ти са чист подарък.
26.
До 10-ти Божидаров!
12.11.2017 20:44:31
8
14
Хей, умрял *уй! Аз като работя цял месец и съм две висши специалности да не съм станал милионер бе! Не мога да хвана 800 лв. Егати наглите бакшиши!
25.
Taxi 2
12.11.2017 20:43:11
7
11
Видиш ли бакшиш, удри му два шамара, все има за какво да е.
24.
Варнс
12.11.2017 20:28:54
4
9
Ние нямаме синя зина, не сме най-добрия град за живеене, но имаме най-добрата бакшишка организация и момата само може бибитки да ни пправи!
23.
До 22
12.11.2017 20:26:42
1
12
Точно за такива неграмотни олигофрени като теб е написана тази поръчкова статийка!
22.
varna
12.11.2017 20:19:50
8
7
vijte edna varna taksito ti idva za sekundi.. bukvalno za sekudni nqma nikvi problemi vii shte va eba v mirizlivte potrosheni koli det vscihkite sa na 20+ godini trqq da va ostaqt da umrete ot glad mishki
21.
zapoznat
12.11.2017 20:16:47
11
10
kato ne vi haresva v burgas , otivaite da karate taksita v sofiq . Da vi pitam kato plashtate kvartiri po 1000 leva i tn togava za kvo shte revete. Nemoje da iskate pari za tolkova nekachestvena usluga . Tva nikade go nqma . Mega mirizlivite kloshari , osven tova cqlo lqto se podigravaxte s klientite si i sega na vsichkoto otgore si digate cenite :D ei palqci elate na sebe si
20.
Иван
12.11.2017 19:38:59
8
5
В Пловдив може и да карат на 0,60 но там разстоянията са други а в Бургас от Възраждане до центъра няма и 1,50 и как се плащат данъците. А в Пловдив колко е данъка след като в София е 850 лв също при дълги разстояния.
19.
До 15
12.11.2017 18:37:36
3
18
Г-жо и Нефтозавода работи на загуба 10 години по документ, но не виждам да са го спрели, нали? Не съм чул и някой таксиметров шофьор да се е отказал, защото работи на "добри" начала за обществото. Не разсмивайте публиката, ако обичате.
18.
Веси
12.11.2017 18:35:45
2
10
Понеже сте стопирани плюса на определени коментари, заявявам моята поддръжка за коментари 1,5,6,12 и13 !
17.
Soap
12.11.2017 18:35:24
1
9
Може да благодари един виден реформатор като Коцето марков за тая абсурдна транспортна тъпня без никакъв смисъл за 10-15 млн лева
16.
Обичам новата транспортна схема
12.11.2017 18:08:05
5
18
Тя е супер, винаги закъсняваш, ако вали дъжд ще си мокър до кости, седалките по спирките от алпака са уж отопляеми топят разстоянието между гъза ти и некачественото изпълнение , защото тъкмо да седнеш и се подмокряш от студ, все пак зимата настъпва да Ви е честита една година от новата схема , но не траспортна,а просто оборотна за сметка на гражданите-данакоплатеца! Бакшиш е равнозначно на безделник в Бургас с тази така велика транспотна схема.
15.
Снежана Никова
12.11.2017 17:28:53
14
16
Защо Флагман отново пише статии ,които не отговарят на цялата истина. Уважаеми граждани,години наред таксиметровите шофьори работят на цена под себестойност,а такава е дъмпингова. Тогава,защо искате автомобилния парк да е на ниво,след като не остават пари за ремонти на тези цени,а как да мислят за нови. Всичко,което е в ценообразуването го има в закона. Ако господата от Флагман си бяха направили труда да се информират,а не да говорят отново празни приказки,вие уважаеми Граждани нямаше да бъдете подведени. Що се отнася до такса повикване,то тя е законова и се дължи от клиента само при повикване на адрес.,от пътя като свободно такси нямат право да слагат цена повикване. За съжаление има такава практика на една единствена фирма в Бургас Инди кар. Не слагайте всички под общ знаменател.
14.
Бакшиш
12.11.2017 17:24:20
17
4
До 12 яж ми хуя
13.
Синове на Анархията
12.11.2017 17:24:15
5
19
А като им звъниш вечер викат нямаме Свободни коли . Педали гадни ...
12.
Гражданин X
12.11.2017 17:13:24
9
26
Качвам се аз в таксито, а бакшишът нагло, нагло ме пита: "Пречи ли ти цигарата". Абсурден е този въпрос, изобщо няма право да ми го задава. Просто трябва да си хвърли цигарата веднага след като се качи клиент. Да започнат първо да се къпят бургаските шофьори, после да не пушат в колите си, както и да не се цупят за малки разстояния, и тогава да ми искат по-високи тарифи. Гнусни, дебели, нечистоплътни, нахални, просто бакшиши.
11.
gradski
12.11.2017 16:49:14
3
14
А в Пловдив няма цена над лев....
10.
Божидаров
12.11.2017 16:36:32
8
11
Понеже такс.шофьори казват че една от причините е наложеният им патент от660лв. (първоначално кмета искаше 900лв)сега армията от платени журналисти е впрегната да оплюе бакшишите които наистина едва свързват двата края.Да сте видяли бакшиш милионер.Освен това статията не казва цялата истина че само една гербаджийска фирма го прави.Освен "Само важното" медиите трябва да казват и "Само истината"
9.
Гандалф до 2 и 3
12.11.2017 16:34:19
6
4
Пий си хапченцата, да не те заведа в мазето на РПУ-Мордор, чу ли?
8.
Бакшиш
12.11.2017 16:22:14
13
8
А сега елате пиленца при батко да ви клати сладко, сладко.
7.
Петър
12.11.2017 16:08:05
6
15
Кога Държавата ще спре да се намесва в икономиката! Пазара определя цените, а не някакъв си общински съвет! Но, жална Ви майка, бакшиши! Никой няма да се вози в мизерните Ви таксите, защото траете политици да Ви грабят!
6.
До Бойко
12.11.2017 16:01:53
8
16
Вържете на тея нагледци касовите апарати с нап ,защо те са по-намазани от останалия бизнес какво е това 660 лв. на година като те правят хиляди лева нека си плащат данък печалба и ДДС .
5.
Клиент
12.11.2017 16:00:28
8
22
Какво ще вдигат ще ги еба й мизерниците раздрънкани кошници , лятото беше невъзможно да си извикаш такси, потни селски бакшиши нагли до безобразие и мега некачествена услуга, цените им били ниски, не драги бакшиши даже са високи за пишман услугата която предлагате. Ако е така нека да направят такситата да са максимум до 5 годинишни и шофиорите да минават постоянно изпити
4.
д
12.11.2017 15:52:04
3
27
Не знам...Изхарчиха се милиони за спирки,автобуси , схеми и пак е по - удобно и евтино да се придвижваш със кола или такси , отколкото по тези автобуси..Голям пи ар правите на кмета са автобусите и анти реклама на всичко останало , но истината е , че не направиха нещата като хората , нито спирките, нито маршрутите нищо! А на всичкото отгоре да питам аз както се смята да се вдига билета до 1,60 това нормално ли е пък? Един автобус който изминава 10 км общо да кажем през , който се качват 100 човека по 1,60 ами добре е 150 лв за 15 минути возия :)
3.
Д
12.11.2017 15:50:42
10
11
Флагман нито дума за бизнеса днес?
Тръмп и Путлер бяха на най важните икономически сбирки а вие ни занимавате със чикии.
Къде ви е статията за производството???
2.
Васил Левски говори
12.11.2017 15:48:56
14
22
Във такъв малък град защо не карате повече колела? Вижте във Амстердам дори не може да се разминеш от колела. Хем ще ви стяга задниците и ще сте със стегнати крака и дупета хем ще живеете по дълго. А сега тряба да миришете гаднитр таксиметрови шофьори. Поне в Щатите карат широки коли а тук някакви брички!!!
Не ни трябват таксита.

Училища които нямат паркинги за колела като във Холандия тряба да бъдат глобявани! Всяка сграда трябва да има паркинг за колела!!!!
1.
burgasss
12.11.2017 15:47:21
9
23
Ок, но да обновят автопарка. Масово ни возят на технически неизправни коли вонящи на пепелник и мръсотия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Неврохирург едва спасил живота на ветерана на бТВ Юксел Кадриев разкри интересни подробности от личния си живот Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Приеха в болницата жената-шофьор, предизвикала вчерашната катастрофа край Морската градина на Бургас Дамата по чудо се размина без сериозни травми, след като обърна Хондата си на шосето Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Той нарече "кретени" всички, които го критикуват за пожизнената държавна пенсия Не трябва да се слушат такива кретени. Глупаците хич не ме интересуват и не им обръщам внимание, категоричен е Фънки Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Бургаски депутат от ИТН взе и върна неизпълнен третия мандат за правителство Нещо лошо се случи с този известен българин Нещо лошо се случи с този известен българин Човекът глас стана жертва на хакери Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Кичка Бодурова пак се заяде с примата Лили Иванова Повод за хапливия й коментар стана решението н Митко Щерев да разреши на Лили да пее песните му Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Той ще води новото шоу на Маги Халваджиян Новото шоу е световен формат, който се излъчва в двайсет страни по света, включително САЩ Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън Зрители беснеят след тази гавра в Хелс Китчън ​​ Ангелов побесня от това, което му предостави Галин и заедно със своите хора започна да го замеря с хляб, но постъпката му срещна бурно неодобрение след зрителите на риалитито за готвене по Нова телевизия
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Не искам лидерска среща, те се държат невъзпитано Виц на деня Виц на деня - Какво си мисли истинският мъж, когато види хубава жена?
- Моята е по-хубава!
Виц на деня Виц на деня Из женски форум:
- Защо когато го Искаш той не те иска, а Когато те иска ти не го Искаш...?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато една жена иска да знае мнението на мъжа, тя всъщност иска да чуе собственото си мнение, само че с бас.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори