Такситата в Бургас удрят тавана! Плащаме по 1,60 лева за километър


Такситата в Бургас удрят тавана! Плащаме по 1,60 лева за километър
В началото на лятото таксиметровите компании въведоха т.нар."такса повикване" от 1 лева. Интересно е дали сега тя ще се запази
Ключови думи: таксита, Бургас, цени
12 Ноември 2017, Неделя
Автор: Христо НИКОЛОВ, снимка: архив на Флагман.бг

Браншовата организация иска вдигането на цената


Цените на таксиметровите услуги в Бургас ще ударят тавана и ще станат едни от най-скъпите в страната. Това ще се случи, ако общинските съветници приемат предложението за вдигане на минималните и максимални цени за километър пробег.

От „Браншовата организация на таксиметровите превозвачи и шофьори в България” предлагат сериозно поскъпване на услугата. Минималната цена да стане 1,10 лв/км – при дневна тарифа и 1,20 лв/км – нощна тарифа, а максималните – 1,50 лв/км. – дневна и 1,60 лв/км – нощта.

Таксиметровите шофьори изтъкват, че заради патентният данък и инфлацията работили почти на загуба, а имало техни колеги, които правили дъмпинг и предоставяли услугата под себестойността й.

Предложението ще се гледа на сесията през ноември и със сигурност ще предизвика сериозни обществени полемики. За последната година това ще е поредно поскъпване на услугата.

Формалната причина е патентният данък, който в Бургас е 660 лева – един от най-ниските в цялата страна, но пък услугите на таксиджиите са едни от най-скъпите.

Използвайки този аргумент таксиметровите компании в града направиха истинска революция в цените, вдигайки ги драстично. Средната цена за километър превоз в този момент е 1 лева, но много от фирмите добавят и 1 лев за повикване, независимо дали си викаш такси, или хващаш колата от стоянка. Освен това се плаща  и 1 лев първоначална такса, както и между 20 и 35 стотинки за минута престой.

За справка в Пловдив цените са почти двойно по-ниски – 60 стотинки за километър и няма допълнителни такси за повикване.

В Бургас обаче това се превърна в практика, а сега ще се завиши и цената за километър превоз, с което ще направи пътуването в жълтите коли едно скъпо удоволствие, защото средната цена на курса ще поскъпне с поне 30 %.

В категории: Бизнес , Пътна обстановка


60
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
60.
бакшиш
17.11.2017 10:55:15
1
0
Истината е,че този таван на цените, беше поставен заради болните баби които возим от краставицата до Трета Поликлиника, понеже сме в помощ на обществото,а на старите хора няма кой да им помогне и да ги закара до там.Умират, а те гласуват!Сакън кво ще правим? Хората нямат пари недейте така. Таксито в Бургас е социална услуга , много ниска цена прикрепена към много ниско качество.Искате качество ли господа клиенти? Ще плащате. Изгрев 35 бл. до ЖП Гара колко ви дължа? 14.50 лв. Давате 15 лв. и слизате. Тогава ще прецените къде да звъните и какво качество да очаквате. И повярвайте ми, винаги ще ви вдигат и ще има свободна кола, всеки ще дойде дори и от края на града да ви вземе, защото има цена на услугата. Сега целият град звъни за да го вземат за 1,50 / 2,00 лв. еми как да има свободни коли? На всичкото отгоре и колите са много защото има търсене. Като се вдигне цената , ще намалее търсенето , ще отпаднат двулевките и ще се отсее клиентелата. Тогава ще се мисли за нови клои и нови водачи. Ще въведем и немски принцип на работа, в Дюселдорф например такситата таксуват за всичко, за багаж, за домашен любимец,за престой доста сериозно, за повикване и за повече хора в колата. На апарата си ги има всички тези добавки и това е 20 години така. Само ние индианците искаме да си викнем такси, да пренесем целия магазин Айко с таксито, да отидем до баба ми , да взема и тенджерите с боб и да дам 3 лева с отстъпка. Това е истината. Благодаря,че ви отварям очите.
59.
До 57
15.11.2017 09:28:02
1
2
Ей, 57. Като не ти стигат стотинките и бакшишите за нова кола, вземи си магаре от околните села, от където си излязъл, глиган с глиган. С него ще ходиш да си кОпаш пъпешите, да си хапваш под сянката на някоя трънка боядисан хляб и кренвирши от соя и хартия. Само едно се чудя, нещастник. Как ще сложите "помпа" на магарешката каруца, с която да надувате сметките. А пък на нивата и некъпан да ходиш, то магарето не разбира чак толкова, няма да му направи впечатление. Цени искат да вдигат, фирмена такса да искат. Като влизаш в магазина, оставяш ли в касичка на вратата входна такса, че с влязъл - не, а вие искате, наглеци такива. Свършва вашата, сега няколко месеца през зимата без туристи ще висите по спирките да крадете пътници от Бургасбус - също като кучетата, които обикалят казаните за боклук сте. Айдеееее, на село да предлагате луксозната си услуга.
58.
Yuli
15.11.2017 08:01:44
0
2
Браво
57.
До 52
14.11.2017 23:51:15
4
3
Кое ти излиза баснословно скъпо ве пъпеш?Значи и баничка с боза ти идват дебело.Изписали сте цели романи тук.Някой да ви кара насила да се качвате в такси?Като не ви кефи и ви мирише или ви е баснословно скъпо като на този пъпеш,ами има автобуси и велосипеди.Ревете като боги тук и утре скачате пак в първото такси!Значи сте мазохисти.Такава ни е държавата,такива са ни и такситата и всичко друго.Това е.Всичката ни наред,само бакшишите ни криви!Те сигурно не искат да карат нови и стегнати коли.Сигурно нарочно ви правят напук!Тъй се купува и поддържа нова кола с кирливите ви 2 лева за курс.Щом толкова ревете тук,значи не можете без тях.А щом не можете,приемате това което ви се предлага.И аз не искам боядисан хляб и кренвирши със соя и тоалетна хартия,ама никой не ме пита.А колкото до хигиената на шофьорите,ами напълно адекватна е на вашата.Вие сигурно винаги се возите с костюм и парфюм ARMANI!
56.
От Варна
14.11.2017 21:43:04
5
1
Богат град сте, стига ревахте. При това най #добрия град за живеене. Всеки град си заслужава своите таксиджии. Каквито хората, такива и таксиджиитеъ.
55.
Човек от бранша до-54. 54
14.11.2017 21:05:22
4
0
1 -во,ей мушморок кажи ми в коя от посочените от теб държави хората всеки ден ходят на работа с такси и отделно на 3 човека за разстояние 1-2 спирки градския транспорт ще им струва два пъти по-скъпо отколкото едно такси за същото разстояние? 2-ро,стига с тези касови бележки май изобщо не си запознат с темата? Да те светна-след приключване на всеки курс ,касовата бележка си излиза.Тоест "бакшиша" не може да започне нов курс без да е приключил предишния=издаване на КАСОВА БЕЛЕЖКА,CAPISCE ???(последната дума е италианска,преведи си я).Такива като теб,които пишат коментари колкото и те да напишат нещо ,по-добре да си гледат там вип,мип брадър и прочее риалити простотии И ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОГВЕНИ !!!
54.
54
14.11.2017 16:01:06
5
4
Нито в Америка, нито в Европа таксито е лукс. Но там такситата са чисти, шофьорите не заговарят клиентите, не псуват докато карат и абсурд някой да пуши в колата. Да не говорим, че всяко такси ти дава касова бележка и без да я искаш.
53.
оффф...
14.11.2017 11:23:59
1
1
Колкото повече се опитваме да сме като софиянците, толкова повече затъваме!
52.
До Петърът
14.11.2017 10:47:41
4
3
Казваш, че таксито е лукс. Не е лукс. В цял свят това може да си го позволи всеки работещ човек. Само тук излиза баснословно скъпо. И като твърдиш, че е лукс, ами отстоявайте го този лукс на практика - чиста кола, добро отношение към клиентите, култура на обслужване - все неща, които почти никой от вас не притежава. И хайде да видим кой пък ще страда, ако решите да не работите. Хайде де, стиска ли ви и да ви видим колко време ще издържите без работа. Защото после ще се молите да возите от Меден рудник до центъра и за 50 стотинки, тарикати. Не ви стиска, защото знаете, че не можете без хората. Затова се отнасяйте с уважение към клиентите си, нещастни тарикати. И още нещо, "бакшиш" не е просто жаргонен израз за професията таксиметров шофьор, това е нарицатлно за ваншия алчен характер.
51.
Петър
14.11.2017 07:34:27
3
2
47-48, изблиците ми не са насочени срещу Вас (бакшишите)!Вас провокирам да се съвземете, и да протестирате срещу Общината, защото тя няма никакво право да Ви определя цени! Не може тарифата да е равна, или по-малка от цената на градския транспорт. То е за Ваша сметка, както и да го погледнеш, в това число и мрънканията на клиентите Ви! Но, както не разбирате проблема си, той не е мой, нито на клиентите Ви, така и няма и да се реши проблема!
50.
Човек от бранша до:49. Пешеходец а.к.а. Джони Уолк
14.11.2017 00:18:46
5
1
Поживем, увидим...
49.
Пешеходец а.к.а. Джони Уолкър
13.11.2017 22:42:26
6
3
Само да не ви излезе без кръчмар сметката...да висите като изпразнени инструменти по спирки и стоянки и да се молите за кирия..
48.
Петърът
13.11.2017 18:19:34
8
5
Мили хора знаете ли че ползвате най евтината услуга .Когато няма таксита ревете.когато ума са миризливи бакшиши ами хайде седнете си на 2та лева и се разхождайте.таксито е лукс автобуса е необходимост не се бъркайте.като ви е скъпо не ползвайте такси има бусове. Какво сте е захванали за такситата. Момчетата ви правят услуга не са станали хотелиери или милионери с 2та ви лева. Аз за такива пари няма да ви кача в колата че сте кални мокри искате да пулите вътре и още кой знае какво карайте си вашите таратайки и спрете да обиждате съсловието,което едвам се издържа аааааа тарикати такива. Айде
47.
Петърът
13.11.2017 18:19:33
9
6
Мили хора знаете ли че ползвате най евтината услуга .Когато няма таксита ревете.когато ума са миризливи бакшиши ами хайде седнете си на 2та лева и се разхождайте.таксито е лукс автобуса е необходимост не се бъркайте.като ви е скъпо не ползвайте такси има бусове. Какво сте е захванали за такситата. Момчетата ви правят услуга не са станали хотелиери или милионери с 2та ви лева. Аз за такива пари няма да ви кача в колата че сте кални мокри искате да пулите вътре и още кой знае какво карайте си вашите таратайки и спрете да обиждате съсловието,което едвам се издържа аааааа тарикати такива. Айде
46.
11111111
13.11.2017 12:04:17
8
1
то добре, че държавата вдига мрз, че бизнесът да внася някакви осигуровки, иначе съвсем нищо не влиза
истината е обаче, че цените вървят нагоре, а заплатите не мърдат, а в Бургас са изключително ниски и нищо атрактивно не се предлага като работа, само таксиджии, фризьорки, маникюристки, сервитьорки и продавачки в този град
на бургаския бизнес му трябват прости хора за бачкане, колкото си по-кадърен и начетен, толкова по-малко имаш шансове, изобщо Бургас удари дъното
45.
5100
13.11.2017 10:29:40
6
5
Не е виновна държавата, че вдига минималната заплата. От това се формират средствата за пенсии, здравеопазване. По-голямата вина е в измисления бизнес, който не внася осигуровки на реалните зап лати, които дава, и укрива средства по този начин. И по темата за такситата - смешно и алчно искане имат. Наложи ми се да хвана такси от гарата, за да отида до НОИ. Денят беше дъждовен. Всички шофьори ми отказаха, въпреки че нямаха никакви клиенти. Просто те чакат много по-изгоден курс. В случая кой защитава моите права като клиент. Случвало ми се е и друг път да отказват. Значи не са толковма на зор и че едва оцелявали. Просто тарикатлъкът им стига до там, че искат с 2-3 курса на ден да си изкарат тлъста печелба. Като не могат да вържат двата края - да започнат да работят друго. Нищо обаче не казват за "помпите", с които надуват сметките, и за нелегалните курсове, които не отчитат. Като им е скъпа поддръжката на автомобилите - да си купят магарета. Ще боядисат с четка и блажна боя каруцата в жълто и готово. Хем екологичен транспорт, хем карането на магаре ще отговаря на интелектуалния им потенциал.
44.
spas
13.11.2017 09:46:45
9
3
Виновна е държавата, която изкуствено вдига цените повишавайки данъци и осигуровки под формата на МРЗ и вдигайки праговете. Това, съчетано с инфлацията и печатането на пари от ЕЦБ вдига цените на абсолютно всичко. Такситата не са изключение от правилото - и те искат доходите им да нарастват наравно с инфлацията. Освен това - вижте цените на автосервизите, частите и автомивките на които таксьорите са клиенти ежедневно - всичко отиде нагоре.
Мен лично новите цени не ме устройват - ползвам велосипед, личен, автомобил, ходя пеш но никога градски транспорт - той е за неудачници.
43.
Гената
13.11.2017 08:42:22
5
3
Чета и не вярвам
Хора много сте зле
Голяма част от пишещите тук явно са спрели да си пият лекарствата
42.
Петър
13.11.2017 07:43:12
8
3
Държавната машина иска да се джавкате помежду си! От което ще има полза партийната касичка, какво не схващате?!
На какво основание ОС ще определя тарифата на каквато и да е частна компания? Кое не разбирате от въпроса, особено тези дето слагат минусчета, и ги е страх един ред да напишат?
41.
Инвеститор
13.11.2017 06:34:35
6
1
Ей това чаках. Готов съм с кинтите и на тази цена вече ми излиза сметката. Взимам нови,хубави автомобили и приключвам конкуренцията.
40.
Алоуу...... -"журналистчетата"-
13.11.2017 03:05:11
8
2
Ще се заяждаме нещо май,ами то ако става въпрос и градският транспорт поскъпва с 30%,билетчето вече ще е 1,30лв и искат всяка година поетапно да се вдига с още 10ст.Обаче там е друга работа, това било необходимо за да оцелее Бургасбус, а бакшишите няма какво да оцеляват те всички са "милионери" по вашата логика!!!
39.
Do simeon
13.11.2017 03:00:33
7
2
Ti kude si jivql? Horata predpochitat da si pazqt prirodata I karat kolela , za da e tiho,chisto I byrzo. Taxi si vzimat kato sa pili ili po sposhnest, no ne ejednevno.
Taxitata trqbva da bydat zameneni sas spodelqne na kola.
38.
Симеон
13.11.2017 02:04:47
7
5
В цял свят таксито е за хора с пари,клошарите и бедните нереализирани висшисти се возят на гр.транспорт.
37.
Аnna
13.11.2017 00:55:03
3
5
Нужни са велоалеи. Хем здравословно за хората, хем за околната среда. В Германия има колела,които са със спирки и Зи го взимаш и оставаш както си искаш, това би било много добре (ако го няма все още).
36.
36...Неутрален
12.11.2017 23:30:06
6
0
Да но като си платим и отиваме от точка А до точка Б
А при един нотариус си платих за зделка с недвижим имот ,услугата струваше 800лв. А къщата се оказа НЕЗАКОННА и не мога да я ползвам,
Тъй,че внимавайте и с нотариус когато имате работа
35.
Staroto
12.11.2017 22:53:17
8
4
Vsi4ki taksiidji ste ednakvi kolite vi mirishat na pra4 syper nagli kopelata prosti smardite do edin na sireniasal hyi i kolite ne si miete po 1 godina da ikonomisate 5 leva ymrete ot glad maika vi nekadarna da eba
34.
До 26
12.11.2017 22:24:28
5
9
Да си с две висши и да работиш цял месец за 800лв.означава че си много тъп.А за да разбереш за уя на Божидаров изпрати жена си при него.
33.
Хм ,да....
12.11.2017 22:23:19
8
1
....много интересен казус имаме тук- в условията на ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ,държавата в лицето на община Бургас се меси в ценообразуването на ЧАСТНИЯ БИЗНЕС (таксиметровите компании),като в същото време им налага и ограничения по отношение на това с какво точно да работят (години на мпс,цвят на мпс,има няма оборот -патентен данък).За сведениие в транспортния сектор нито автобусите,нито влаковете имат подобни ограничения.Решението е следното - Цените се освобождават,няма долна и горна граница и ПАЗАРЪТ=ТЪРСЕНЕТО определя цената.
32.
рашко
12.11.2017 21:35:30
10
5
от Изгрев до центъра- 5- 5.50 лв, от централна жп. гара София до Белите брези, разстояние два пъти по-дълго, в час пик- 4 лв. и това всеки месец, когато ми се налага да ходя
31.
Бахари Захаров
12.11.2017 21:16:55
10
5
Мазни, дебели с гнусарски Шкодички Фабия.Такси мечта!
30.
До 28
12.11.2017 21:08:33
3
4
И да не мога да вържа 800 лева като теб ли?Мазохизма не ми е хоби.
29.
ЕВАЛА
12.11.2017 21:03:24
8
7
Флагманчета ашколсун!За секунди събрахте отново и 7-те дежурни плюещи всичко дето мърда по форумите.Ако наистина си вярват,че трябва да се возят от Славейков до центъра за 2,20 лева и то на новата Е-класа то статийката ви уцели десетката.
28.
до 27
12.11.2017 20:57:56
6
7
Ти като си умен, с добър изказ и искаш много пари да беше станал професор, а не бакшиш!
27.
До 26
12.11.2017 20:52:49
9
4
Като ти гледам изказа,язък ти за висшите!800 лева ти са чист подарък.
26.
До 10-ти Божидаров!
12.11.2017 20:44:31
14
8
Хей, умрял *уй! Аз като работя цял месец и съм две висши специалности да не съм станал милионер бе! Не мога да хвана 800 лв. Егати наглите бакшиши!
25.
Taxi 2
12.11.2017 20:43:11
11
7
Видиш ли бакшиш, удри му два шамара, все има за какво да е.
24.
Варнс
12.11.2017 20:28:54
9
4
Ние нямаме синя зина, не сме най-добрия град за живеене, но имаме най-добрата бакшишка организация и момата само може бибитки да ни пправи!
23.
До 22
12.11.2017 20:26:42
12
1
Точно за такива неграмотни олигофрени като теб е написана тази поръчкова статийка!
22.
varna
12.11.2017 20:19:50
7
8
vijte edna varna taksito ti idva za sekundi.. bukvalno za sekudni nqma nikvi problemi vii shte va eba v mirizlivte potrosheni koli det vscihkite sa na 20+ godini trqq da va ostaqt da umrete ot glad mishki
21.
zapoznat
12.11.2017 20:16:47
10
11
kato ne vi haresva v burgas , otivaite da karate taksita v sofiq . Da vi pitam kato plashtate kvartiri po 1000 leva i tn togava za kvo shte revete. Nemoje da iskate pari za tolkova nekachestvena usluga . Tva nikade go nqma . Mega mirizlivite kloshari , osven tova cqlo lqto se podigravaxte s klientite si i sega na vsichkoto otgore si digate cenite :D ei palqci elate na sebe si
20.
Иван
12.11.2017 19:38:59
5
8
В Пловдив може и да карат на 0,60 но там разстоянията са други а в Бургас от Възраждане до центъра няма и 1,50 и как се плащат данъците. А в Пловдив колко е данъка след като в София е 850 лв също при дълги разстояния.
19.
До 15
12.11.2017 18:37:36
18
3
Г-жо и Нефтозавода работи на загуба 10 години по документ, но не виждам да са го спрели, нали? Не съм чул и някой таксиметров шофьор да се е отказал, защото работи на "добри" начала за обществото. Не разсмивайте публиката, ако обичате.
18.
Веси
12.11.2017 18:35:45
10
2
Понеже сте стопирани плюса на определени коментари, заявявам моята поддръжка за коментари 1,5,6,12 и13 !
17.
Soap
12.11.2017 18:35:24
9
1
Може да благодари един виден реформатор като Коцето марков за тая абсурдна транспортна тъпня без никакъв смисъл за 10-15 млн лева
16.
Обичам новата транспортна схема
12.11.2017 18:08:05
17
5
Тя е супер, винаги закъсняваш, ако вали дъжд ще си мокър до кости, седалките по спирките от алпака са уж отопляеми топят разстоянието между гъза ти и некачественото изпълнение , защото тъкмо да седнеш и се подмокряш от студ, все пак зимата настъпва да Ви е честита една година от новата схема , но не траспортна,а просто оборотна за сметка на гражданите-данакоплатеца! Бакшиш е равнозначно на безделник в Бургас с тази така велика транспотна схема.
15.
Снежана Никова
12.11.2017 17:28:53
16
14
Защо Флагман отново пише статии ,които не отговарят на цялата истина. Уважаеми граждани,години наред таксиметровите шофьори работят на цена под себестойност,а такава е дъмпингова. Тогава,защо искате автомобилния парк да е на ниво,след като не остават пари за ремонти на тези цени,а как да мислят за нови. Всичко,което е в ценообразуването го има в закона. Ако господата от Флагман си бяха направили труда да се информират,а не да говорят отново празни приказки,вие уважаеми Граждани нямаше да бъдете подведени. Що се отнася до такса повикване,то тя е законова и се дължи от клиента само при повикване на адрес.,от пътя като свободно такси нямат право да слагат цена повикване. За съжаление има такава практика на една единствена фирма в Бургас Инди кар. Не слагайте всички под общ знаменател.
14.
Бакшиш
12.11.2017 17:24:20
4
16
До 12 яж ми хуя
13.
Синове на Анархията
12.11.2017 17:24:15
19
5
А като им звъниш вечер викат нямаме Свободни коли . Педали гадни ...
12.
Гражданин X
12.11.2017 17:13:24
26
9
Качвам се аз в таксито, а бакшишът нагло, нагло ме пита: "Пречи ли ти цигарата". Абсурден е този въпрос, изобщо няма право да ми го задава. Просто трябва да си хвърли цигарата веднага след като се качи клиент. Да започнат първо да се къпят бургаските шофьори, после да не пушат в колите си, както и да не се цупят за малки разстояния, и тогава да ми искат по-високи тарифи. Гнусни, дебели, нечистоплътни, нахални, просто бакшиши.
11.
gradski
12.11.2017 16:49:14
14
3
А в Пловдив няма цена над лев....
10.
Божидаров
12.11.2017 16:36:32
11
8
Понеже такс.шофьори казват че една от причините е наложеният им патент от660лв. (първоначално кмета искаше 900лв)сега армията от платени журналисти е впрегната да оплюе бакшишите които наистина едва свързват двата края.Да сте видяли бакшиш милионер.Освен това статията не казва цялата истина че само една гербаджийска фирма го прави.Освен "Само важното" медиите трябва да казват и "Само истината"
9.
Гандалф до 2 и 3
12.11.2017 16:34:19
4
6
Пий си хапченцата, да не те заведа в мазето на РПУ-Мордор, чу ли?
8.
Бакшиш
12.11.2017 16:22:14
8
13
А сега елате пиленца при батко да ви клати сладко, сладко.
7.
Петър
12.11.2017 16:08:05
15
6
Кога Държавата ще спре да се намесва в икономиката! Пазара определя цените, а не някакъв си общински съвет! Но, жална Ви майка, бакшиши! Никой няма да се вози в мизерните Ви таксите, защото траете политици да Ви грабят!
6.
До Бойко
12.11.2017 16:01:53
16
8
Вържете на тея нагледци касовите апарати с нап ,защо те са по-намазани от останалия бизнес какво е това 660 лв. на година като те правят хиляди лева нека си плащат данък печалба и ДДС .
5.
Клиент
12.11.2017 16:00:28
22
8
Какво ще вдигат ще ги еба й мизерниците раздрънкани кошници , лятото беше невъзможно да си извикаш такси, потни селски бакшиши нагли до безобразие и мега некачествена услуга, цените им били ниски, не драги бакшиши даже са високи за пишман услугата която предлагате. Ако е така нека да направят такситата да са максимум до 5 годинишни и шофиорите да минават постоянно изпити
4.
д
12.11.2017 15:52:04
26
3
Не знам...Изхарчиха се милиони за спирки,автобуси , схеми и пак е по - удобно и евтино да се придвижваш със кола или такси , отколкото по тези автобуси..Голям пи ар правите на кмета са автобусите и анти реклама на всичко останало , но истината е , че не направиха нещата като хората , нито спирките, нито маршрутите нищо! А на всичкото отгоре да питам аз както се смята да се вдига билета до 1,60 това нормално ли е пък? Един автобус който изминава 10 км общо да кажем през , който се качват 100 човека по 1,60 ами добре е 150 лв за 15 минути возия :)
3.
Д
12.11.2017 15:50:42
11
10
Флагман нито дума за бизнеса днес?
Тръмп и Путлер бяха на най важните икономически сбирки а вие ни занимавате със чикии.
Къде ви е статията за производството???
2.
Васил Левски говори
12.11.2017 15:48:56
22
14
Във такъв малък град защо не карате повече колела? Вижте във Амстердам дори не може да се разминеш от колела. Хем ще ви стяга задниците и ще сте със стегнати крака и дупета хем ще живеете по дълго. А сега тряба да миришете гаднитр таксиметрови шофьори. Поне в Щатите карат широки коли а тук някакви брички!!!
Не ни трябват таксита.

Училища които нямат паркинги за колела като във Холандия тряба да бъдат глобявани! Всяка сграда трябва да има паркинг за колела!!!!
1.
burgasss
12.11.2017 15:47:21
23
9
Ок, но да обновят автопарка. Масово ни возят на технически неизправни коли вонящи на пепелник и мръсотия.


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ)
Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Той е забелязан да обикаля безцелно в Стратфорд - в южната част на британската столица


Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ) Бургаски майки с апел: Направете нормална рампа за детски колички в ДКЦ II (СНИМКИ) Бургазлия преживя кошмар: Сложете легнали полицаи на ул. "Гладстон", джигит едва не уби дъщеря ми на пешеходна пътека (СНИМКИ) Бургазлийка се спъна и падна жестоко по ремонтирания бул. "Богориди" в Бургас (СНИМКИ) Шофьор си маркира паркомясто на тротоара в бургаския ж.к.”Възраждане”, за да спира старата си талига (СНИМКИ) Този мъж ограби култово заведение на пъпа на Бургас, познавате ли го? (ВИДЕО) На вниманието на КАТ-Бургас! Нужен ли е този знак, ако никой не го спазва?! Внимание! Огромна ламарина виси от саниращ се блок в Средец, може да убие някого (ВИДЕО)
10 промени, когато вече си в правилната връзка
10 промени, когато вече си в правилната връзка Какво се променя, когато най-накрая откриеш правилния човек?


Всичко в категорията
Сечено на България за Шенген прави наркодържава от ЕС, в която поръчково убийство вече струва само 3000 евро
Сечено на България за Шенген прави наркодържава от ЕС, в която поръчково убийство вече струва само 3000 евро Няколко страни, сред които Холандия, твърдо се противопоставят на приемането на България и Румъния в пространството за свободно движение


Всичко в категорията
Борисов не спази обещанието си: Не изтегли и днес Истанбулската конвенция от парламента Консулство на Полша в Несебър, ще го ръководи полякиня, омъжена за българин Охраната на политическия елит отива в ръцета на съветника по военна сигурност Вицепремиерът Валери Симеонов: Българското земеделие е основополагащо за нашата икономика Депутат си лепна името върху „златната” табела на разжалвания Жаблянов – щял да му ползва кабинета (снимки) ДПС удариха рамо на властта за отстраняването на Жаблянов, Караянчева наказа Павел Шопов ГЕРБ в тежка конспирация: Свързаха ветото върху закона „Пеевски” със симпатии на президента към Елена Йончева Инж. Петър Кънев съпредседателства заседание на Комисията по икономика и парични потоци на ЕС Депутатите гласуват оставката на Жаблянов Петър Москов: ГЕРБ олевяват, на България е нужна е обединена десница (ВИДЕО) Президентът наложи вето на Закона на Пеевски за вторичното разграбване на КТБ
Майката на недохранените близначета се барикадира в дома си
Майката на недохранените близначета се барикадира в дома си Още от раждането децата са били диагностицирани с лека форма на церебрална парализа


Всичко в категорията
Изверг от Бургас с 25 присъди смаза майка си от бой, пратиха го в затвора
Изверг от Бургас с 25 присъди смаза майка си от бой, пратиха го в затвора Ромът от Кумлука се връща зад решетките, след като наруши съдебна заповед за защита от домашно насилие

Всичко в категорията
Бизнесът отчете: Цената на тока не е вече код "оранжев", "жълт" е!
Бизнесът отчете: Цената на тока не е вече код "оранжев", "жълт" е! Оферите към малките предприятия: Между 83 и 100 лева за мегаватчас

Всичко в категорията
Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16
Сигнал до Флагман.бг! Защо тази сграда в сърцето на Бургас функционира без АКТ 16 Билдингът няма и разрешение за ползване, а на партера е разположен супермаркет, който работи от месец

Всичко в категорията
Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България
Страхотна финансова вест за студентите!
Страхотна финансова вест за студентите! С одобрени днес нормативни промени държавата дава възможност на висшите училища да предоставят и допълнителни стипендии


Всичко в категорията
13-годишно японче скри шапката на специалистите от Гугъл с училищния си проект (ВИДЕО) Деница Сачева: Кадрите от детската градина в Бургас отвориха кутията на Пандора, създадоха проблеми Абсурд: Принуждават дете да ходи в далечно училище 40% от учителите у нас излизат в пенсия през следващите 8 години. Кой ще ги замести? Проф. Семов: Ако сложим камери в детските градини, ще признаем, че отглеждаме келешчета (ВИДЕО) Разгневена майка: Накараха детето ми да решава задача по математика с въпроси за инцест, изнасилвания, проститутки и дрога Ученици си признаха, че пият като за световно и не се притесняват, рекордът им - 11 бири за един ден Просветният министър за боя над деца в „Брезичка”: Проявена е непрофесионална толерантност, знаело се е Новина за 750 лева, която касае всеки трети студент Министър Вълчев: С камерите в градините само маскираме проблемите и демотивираме учителите (ВИДЕО) Важно! Вижте новите правила за прием в първи клас, въвеждат специфично райониране
С пациентските грижи улесняваме и лекарите, и болните
С пациентските грижи улесняваме и лекарите, и болните Мария Попова е от изключителна помощ на хората, попаднали в болнична среда

Всичко в категорията
Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи
Разкритие! Джипът-ковчег, с който загина моделката Асиана, е на семейство строителни предприемачи Бившата управителка на Бедрум тръгнала за Благоевград, но мистериозно обърнала джипа към столицата, преди да загине в катастрофата


Всичко в категорията
Огромна мъка! Красива актриса зове загиналата Асиана: Идвам, мила моя! Чакай ме! Яна Маринова с покъртително признание: Станах жертва на насилие на 16 години - биеха ми шамари и стреляха по мен! Приятелите на красивата Асиана Митева потънаха в скръб, не могат да повярват в трагичния й край Скръбна вест! Почина известен бургаският писател Студент със 100% увреждания се превърна във влюбен затворник (ВИДЕО) Христо издъхна от свръхдоза в дома на приятел навръх Свети Валентин Мъката е голяма! Починалият на пистата в Пампорово е известен бизнесмен Скръбна вест! Отиде си уважаван юрист, бивш председател на Върховния съд Тъжна вест! Почина известен общински съветник Покъртителна история! 28-годишна красавица отказа химиотерапия, за да умре хубава и достойна Синът на проф. Димитър Зашев разкри истинската причина за смъртта на баща си
Огромна драма в живота на бившата на Фики, Джулия е тотално съсипана заради...
Огромна драма в живота на бившата на Фики, Джулия е тотално съсипана заради... Наранената от раздялата, Джулия дори посвети няколко песни на звездата


Всичко в категорията
Астролог: Нищо не планирайте, авантюристите ще имат късмет
Астролог: Нищо не планирайте, авантюристите ще имат късмет Според Ивелина Пенчева днес ще им върви на тези, които са разкрепостени и на тези, които са готови да рискуват
Всичко в категорията
Секс Библията на социализма
Секс Библията на социализма Там някъде между олиото и свободите стоеше един друг свенливо премълчаван дефицит – дефицитът на еротичното


Всичко в категорията
Спомени от соца: Кой предложи да въведем лятното часово време през 1979 г. Как протеже на Тато изгони 300 хил.български турци и отцепи Кърджалийски окръг с танкове Спомени от соца: Когато оказионният магазин беше кореком втора ръка Преди 21 години: БСП връща мандата, България тръгва към Европа Спомени от соца: Историята на родните спортните коли Булгаралпин и защо спряха да ги произвеждат "Българската Флорида": Как западната преса представя нашето Черноморие през 60-те Скръбна вест! Почина проф.Иван Карайотов - човекът, който развенча мита, че Бургас няма древна история Спомени от соца: Видеоразходка из Слънчев бряг и най-известните му ресторанти през 1977 г. Спомени от соца: Как Тодор Живков хранеше бъдещите шампиони на България (СНИМКИ) В чия чест е издигнат най-спорният паметник в историята на Бургас - Альошата (ДОКУМЕНТИ) Ретро: Данък за бардак в Бургас - 200 лева на месец, за проститутка - 10 лева
Мрежата завря! Какво е това между краката на състезателките по бързо пързаляне с кънки? (СНИМКИ)
Мрежата завря! Какво е това между краката на състезателките по бързо пързаляне с кънки? (СНИМКИ) Производителят на екипите обаче обясни с аргументи защо е било необходимо използването на различен материал от вътрешната страна на бедрата


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Испанска китара звучи в сърцето на Бургас на 24 февруари
Испанска китара звучи в сърцето на Бургас на 24 февруари Лукас Маскиано докосва с акорди от сцената на Държавния куклен театър


Всичко в категорията
Бургас е бутиков град, прекрасен е за живеене, а Мюнхен и Франкфурт – за работа. Но това скоро ще се промени Скандално! Радостин Нгуен проговори за инцидента пред бургаска дискотека, твърди, че пострадалият го изнудвал за пари Празник на конната база в Бургас за Тодоровден, очакват ни атрактивни паркури и безплатна езда От последните минути! Тежка катастрофа затапи кръговото на Мираж в Бургас, няколко автомобила са помлени (СНИМКА) Щастлива развръзка! Загубилият се в Лондон Алекс вече е вкъщи Брутална агресия в Бургас! Счупиха челюстта на 18-годишния Илия пред дискотека, дарете кръв, за да го спасите Удар на бургаската полиция, задържаха измамник, задигнал близо 44 хил. лева от пенсионери Познавате ли го? Този мъж сви 3 бутилки вино от супермаркет без да ги плати (ВИДЕО) Извънредно! Труп на мъж изплува пред култово заведение на плажа в Бургас Ремонтират тролеите на „Бургасбус“ за близо 1 млн. лв., търсят кой да достави резервни части Бургаският тийнидол Арти крие извънбрачно дете
Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията
Търсят директор на гимназията по иновации в Бургас, вижте какви са изискванията Община Бургас обяви конкурс за професионалист с иновативни методи на обучение и високи стандарти на преподаване
Всичко в категорията
Кошмар! Каруцар помете пешеходка, счупи й три ребра и избяга
Кошмар! Каруцар помете пешеходка, счупи й три ребра и избяга Инцидентът е станал на кръстовището на улиците "Славянска" и "Гарова"

Всичко в категорията
Трагедия в Айтос! 59-годишният Иван се задуши при пожар Стана ясно каква е причината за тежкия сблъсък на пътя Бургас-Айтос Запознайте се с Ясен и Желязко, убиващи за удоволствие. Това ли са новите българи? Прокурор: Убийците на айтоския бездомник са били пияни, садистични са намеренията им (ВИДЕО) Съседи на зверски убития в Айтос: Асен беше добър човек, но си отиде заради бедността ни (ВИДЕО) На живо във Флагман.бг! Прокуратурата с извънредна пресконференция за убийството в Айтос Айтос ще има нова автогара, търсим изпълнител Извънредно! Кърваво убийство в Айтос – откриха мъж с пръснат череп в необитаема къща Чисто нов Айтос с Бюджет 2018, БСП гласува против заради субсидията за МБАЛ Севим Али алармира за „ад” в айтоски села, министър го прати да търси пари другаде (снимки) Ужас! Пожар в Айтоско изпепели 1500 бали сено и слама
Вижте кой е първият лозар и винар! Непубликувана досега снимка С мавруд от земята на Маркели "Винпром Карнобат" възражда старите български сортове (ВИДЕО) Блокове в Карнобат протекоха заради недовършено саниране (ВИДЕО) Ад край Карнобат! Голф излетя от пътя, преобърна се в канавка В Карнобат изграждат сепарираща инсталация за отпадъци, за да не вдигат шоково такса Смет Кметът Георги Димитров за отрязаните заплати на общинарите с дългове: Не може гражданите да си плащат, а служителите – не Ето какъв ще е бюджетът на финансовия отличник на Бургаска област – Карнобат Чудо невиждано! Кметът на Карнобат отряза заплатите на собствените си служители. Вижте защо „Карнобат“ започна зимна подготовка с 20 състезатели Огнен ад по празниците! Мъртвопиян мъж подпали къщата си, едва не изгоря жив Зрелищна акция на агенти по храните в Карнобат
Триумф за Свети Влас! Направиха първа копка на дългоочаквания стадион (СНИМКИ)
Триумф за Свети Влас! Направиха първа копка на дългоочаквания стадион (СНИМКИ) Предвидено е бъдещата придобивка да е с размери на игралното поле по стандартите на БФС,УЕФА и ФИФА


Всичко в категорията
Несебър се утвърждава като дестинация за сватбен туризъм Откриха паметник на Васил Левски в село Тънково, Несебър се преклони пред Апостола на свободата (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Дъщеря на влиятелен бизнесмен от Несебър хваната напушена зад волана, вижте хубавата Елена (СНИМКА) След сделката с прокуратурата: Хора на Слънцето излизат от затвора след броени месеци за новия летен сезон Концерт и поетична среща белязаха 15 февруари в Несебър Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Държавата да си свърши работата и да извади от сивия сектор апартхотелите Кошмар в Слънчев бряг: 18-годишен шофьор натисна здраво газта, прати авер в болница с мозъчно сътресение Харизматичният поп певец Миро взриви Несебър на 14 февруари Добрата новина! Стартира реконструкцията на пощата в Новия Несебър, ето как ще изглежда (СНИМКИ) Валери Симеонов: Слънчев бряг трябва да се издърпа от ръцете на мутрите, за да не събираме шлаката на Европа (ВИДЕО)
Поморийско семейство поднови брачните си обети след 50 години, Пенка и Ангел подписаха "Свидетелство за търпимост" (СНИМКИ) Навършиха се 145 години от гибелта на Левски, Поморие се преклони пред паметта му Поморие ще почете паметта на Васил Левски Тежка катастрофа на пътя Каблешково-Ахелой: Размазаха се Тойота и Алфа (СНИМКА) Важно съобщение от Община Поморие за събирането на местните данъци НЧ „Просвета 1888“ Поморие подготвя весел маскарад за Сирни Заговезни Най-добрите винопроизводители от Поморие бяха отличени на „Дамаджан вечеринка” Изплува потулен скандал! Шпакловчик от Бата блудства с непълнолетна полякиня Обрат в съда: Пратиха поморийския „сървайвър“ Марчо Марков в домашен арест Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Ето как Поморие чества 140 години от Освобождението си
Царево на бунт заради циганина, пребил учителка (ВИДЕО) След алармата на Флагман.бг! Царево завря: Питат кмета Лапчев защо натроши и къде скри паметника - емблема на града Къде сбъркахме? Петокласник от Царево нападна учител, заби му юмрук Премахнаха и изпочупиха символ на Царево от сърцето на града при ремонта на площада (СНИМКИ) Прокуратурата проверява добиват ли се назаконно инертни материали от р. Велека Шефът на базата в Резово вземал рушвети, жалбите са потулвани? (ВИДЕО) С пирончета ли хванаха коледната елха на Царево? Вятърът я помете и провали тържествата в морската община Кольо Върбанов: Лицензите за риболов се дават под масата, вземат ни ги заради варненци (ВИДЕО) Рибари от Царево на протест, отнели им лиценза неправомерно (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Оправдаха екскмета на Царево Петко Арнаудов Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево
Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват!
Живко Гърков: Не искаме повече да гласуваме нагласени план сметки и продажби, а нашите бащи и майки да няма къде да се лекуват! Съветниците се оплакаха, че гласуват "на тъмно" важни докладни, тъй като не получават конкретни отговори на своите питания от общинска администрация


Всичко в категорията
Скандал в Средец! Опозицията напусна сесията на ОбС, обвини кмета за колапса на здравеопазването Кметът Иван Жабов и "Царя на виното" благословиха лозите на Средец за Трифон Зарезан Със закон: Закриват опитните станции по земеделие в Поморие и Средец – вливат ги в ново държавно предприятие Средец с 15,8 млн. лв. бюджет, акцентират върху инфраструктурата Опозицията в Средец бламира кмета Иван Жабов за чистотата и пътните на учителите Четири училища в Бургаско излязоха в грипна ваканция Подменят част от канализацята, за да сложат край на реките от боклуци след всеки порой в Средец Със съдействието на Валери Симеонов: 325 000 лева отиват за благоустрояване на община Средец Екшън в Средец! Пиян криминално проявен мъж скочи на ченге, скъса му пагона Вижте ужаса с ТИР-а на пътя Бургас-Средец (СНИМКИ) 20-годишен апаш отмъкна кон и каруца от къщата на старец в Средецко
Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА)
Традицията в Странджа е жива: Бял кукер носи благоденствие и берекет в Малко Търново (СНИМКА) Той е без маска, но лицето му е покрито с черна боя, за да остане неразпознаваем


Всичко в категорията
Пенсионерите в Малко Търново с повече информация и още един телефон срещу алоизмамите Около 3 500 000 лв. е проектобюджетът на Община Малко Търново за 2018 г. Защо депутат-русофил обяви Странджа за българската Камчатка Само във Флагман.бг! Вижте пълния абсурд на самонастанените в домовете на военните в Странджа (ВИДЕО) Вадят ромите от военните имоти в с. Звездец, те молят за отсрочка Улица в Младежко се превърна в дере след пороя, пътят за селото вече е проходим (ВИДЕО) Гонят обитателите на военни жилища в Средец и Звездец – ползвали ги неправомерно Кметът Илиян Янчев предупреди: Река Младежка заля пътя, не тръгвайте към селото (ВИДЕО) Бургаски студенти подеха благотворителна кампания в помощ на Дома в Заберново, вижте как да се включите Уникалната гробница Мишкова нива скоро ще се стопанисва от община Малко Търново Помогнете! Странджанският певец и нестинар Костадин Михайлов се нуждае спешно от нова става, търсят се 5000 лв.
Зарязаха лозята, Камено празнува Деня на виното Трифон Зарезан (СНИМКИ) Камено организира Фестивал на виното Камено гони злите духове с кукери, десетки сложиха маски и чанове (СНИМКИ) Кукерите на Камено се върнаха със златен медал от маскарада в Перник Ще изградим система за наблюдения на язовирите и деретата, за да предотвратим нови бедствия Ноу-хау в Камено: Пенсионерски клубове превърнати в магазини, искат общината да им плаща ток и вода Камено с 11,75 млн.лева, ремонтират площада, улиците в града и стадиона Пострадали от потопа в Бургаско излизат на протест, искат държавата да чисти деретата (ВИДЕО) Доброто съществува! Над 2200 лв. са събрани от благотворителните кутии за малкия Божидар Жельо Вардунски с апел към държавата: Изчистете каналите и деретата, за да избегнем нови наводнения! Светлина в тунела след бедствието: Ремонтираха детската градина в с. Черни връх (СНИМКИ)
Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева
Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Всъщност била най-обикновена месингова монета без никаква стойност

Всичко в категорията
Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба Ето какво отговориха от Община Сунгурларе за масовата сеч в с. Славянци Масова сеч съсипва Сунгурларско, общинари гонят очевидци от парка на село Славянци Сунгурларе иска 1,3 млн. лв. за ремонт на пътищата Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Сунгурларе Брутален екшън в Сунгурларе! Младежи се нахрълиха и пребиха зверски 44-годишен мъж Община Сунгурларе в черен списък с длъжници към държавата. Бургас е сред отличниците
Погром! Крадци атакуваха и потрошиха къща от яд (СНИМКИ) 10-годишният Васил се бори за живота си, микробус го помете, докато кара велосипед Жълто-кафява вода потече от чешмите в Руенско (ВИДЕО) Парламентът аплодира 43-ма руенски началници от ДПС (снимки) Освобождават от данъци, ако инвестираш в Руен, Сунгурларе и Средец (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Селска кметица от Руенско се мисли за недосегаема, превърна в ад живота на цяло семейство Кошмар! Крава изскочи на пътя Айтос-Руен, предизвика зверско меле 65-годишната жена е с опасност за живота, след като бе блъсната от лек автомобил Ексклузивно! Емурла: Съжалявам за ударения ролс-ройс. Бенчо: Прощавам ти, важно е да сме здрави! Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика
С пациентските грижи улесняваме и лекарите, и болните Интервю Всички интервюта Мария ПОПОВА, координатор от отдел „Пациентски грижи“ на университетска болница „Дева Мария“ С пациентските грижи улесняваме и лекарите, и болните
Мария Попова е от изключителна помощ на хората, попаднали в болнична среда

Глас отвътре Всички Антония ЧОРЕВА, Антония ЧОРЕВА Новите политици, които напират при Слави: Един бургазлия, Крум Савов и десетки българи с акцент (Видео) Жените три пъти по-малко от мъжете, успели българи в чужбина разказват с какво се занимават Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Мистерия! Неадекватен младеж обикаля Лондон и твърди, че е от Бургас, познавате ли го? (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Зловеща находка стресна хората на плажа в Слънчев бряг (СНИМКИ) Сигнал до Флагман.бг! Половината ж.к."Възраждане" без ток, ЕВН нехае Майки от Свети Влас: Вижте в какво превърнаха детската ни площадка, сложете камери (СНИМКИ) 4 месеца няма кой да оправи опасна шахта на бул."Демокрация", днес тя вече е капан за пешеходците(СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 22.02.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Подгответе се емоционално за известни пречки или забавяне! Може да сте направили услуга на някого, която ще ви се върне в точен момент. Някои от дамите вероятно ще се притеснят прибързано. Тревогата им може да е свързана с бременност или неразположение. Това е звездният ден за авантюриста – Телец. Ще им върви на смелите, които са готови да пожертват всичко. Добре е в този ден да избягвате конфликтите и да простите на тези, които са ви засегнали по някакъв начин, а на любимия човек отделете повече внимание! Първата половина от деня е благоприятна за вас, но после започват тревогите. Каквото можете, свършете го до обяд, а след това не се захващайте с отговорни задачи, защото едва ли ще се справите! Довършете това, което сте започнали и гледайте да не се набивате на очи! Денят е благоприятен за научна работа, за пътувания, за командировки и за лечение. Фини енергии изпълват телата на родените под знак Рак и спомагат за подобряване на здравословното ви състояние. Неочаквани събития, свързани с пари, ще ви зарадват. Изострят се възприятията ви. Може да разчитате повече на интуицията си. Време е за решителните постъпки. Различни събития обаче може да ви накарат да си спомните за хора, преминали в отвъдния свят. Ако спомените ви завладеят, запалете свещичка и се помолете за душите им! Възможно е да се разклати доверието ви към партньора, но ако се опитате да го разкарате от живота си, ще съжалявате. Опитайте се да му простите, ако го хванете в издънка! Дайте му нов шанс и той ще си поправи грешката! Започнете диета за премахване на токсините от тялото! Приемате доста неща на доверие и може да се разочаровате. Не очаквайте другите да свършат вашата работа! Търсете близост с хората, които ви подкрепят морално и ви ценят! В тяхната компания ще се чувствате изпълнени с надежда и може би ще преоткриете заедно любовта. Можете да постигнете нещо значимо, ако умело и търпеливо планувате своите действия. Задълбочете своите познания и бъдете отворени! Това ще ви помогне да се справите с бъдещите ангажименти. Конфликти в дома ще извадят на светло стари неразрешени проблеми. Бъдете достатъчно толерантни, но пък настоятелни! Отстоявайте своите принципи, но се съобразявайте с потребностите на околните! Не очаквайте те да ви разбират! Обърнете внимание на своето здраве! Намерете време за алтернативни методи и творчески способи! Това е ден, в който страстите затихват, напрежението намалява, но се пазете от инертност! Не се претоварвайте с работа или с физически упражнения! Обърнете внимание на здравословното си състояние, възможни са проблеми с нервната система! Важни решения, свързани с деца или със събития в техния живот, може ще доведат до разправии. Трудно ще намерите общ език заради различните разбирания, но трябва да приемете тяхната гледна точка и да направите компромис. Възможни са проблеми с кожни заболявания. Това, с което се захванете на работното място, ще върви по план, ще има добра организация и инициативност. Някой от колегите ви обаче може да се опита да ви прехвърли своите задължения. Не поемайте нови ангажименти! Мъже, не пестете парите, а жените – комплиментите!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип