Такситата в Бургас удрят тавана! Плащаме по 1,60 лева за километър


Такситата в Бургас удрят тавана! Плащаме по 1,60 лева за километър
В началото на лятото таксиметровите компании въведоха т.нар."такса повикване" от 1 лева. Интересно е дали сега тя ще се запази
Ключови думи: таксита, Бургас, цени
12 Ноември 2017, Неделя
Автор: Христо НИКОЛОВ, снимка: архив на Флагман.бг

Браншовата организация иска вдигането на цената


Цените на таксиметровите услуги в Бургас ще ударят тавана и ще станат едни от най-скъпите в страната. Това ще се случи, ако общинските съветници приемат предложението за вдигане на минималните и максимални цени за километър пробег.

От „Браншовата организация на таксиметровите превозвачи и шофьори в България” предлагат сериозно поскъпване на услугата. Минималната цена да стане 1,10 лв/км – при дневна тарифа и 1,20 лв/км – нощна тарифа, а максималните – 1,50 лв/км. – дневна и 1,60 лв/км – нощта.

Таксиметровите шофьори изтъкват, че заради патентният данък и инфлацията работили почти на загуба, а имало техни колеги, които правили дъмпинг и предоставяли услугата под себестойността й.

Предложението ще се гледа на сесията през ноември и със сигурност ще предизвика сериозни обществени полемики. За последната година това ще е поредно поскъпване на услугата.

Формалната причина е патентният данък, който в Бургас е 660 лева – един от най-ниските в цялата страна, но пък услугите на таксиджиите са едни от най-скъпите.

Използвайки този аргумент таксиметровите компании в града направиха истинска революция в цените, вдигайки ги драстично. Средната цена за километър превоз в този момент е 1 лева, но много от фирмите добавят и 1 лев за повикване, независимо дали си викаш такси, или хващаш колата от стоянка. Освен това се плаща  и 1 лев първоначална такса, както и между 20 и 35 стотинки за минута престой.

За справка в Пловдив цените са почти двойно по-ниски – 60 стотинки за километър и няма допълнителни такси за повикване.

В Бургас обаче това се превърна в практика, а сега ще се завиши и цената за километър превоз, с което ще направи пътуването в жълтите коли едно скъпо удоволствие, защото средната цена на курса ще поскъпне с поне 30 %.

В категории: Бизнес , Пътна обстановка


60
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
60.
бакшиш
17.11.2017 10:55:15
1
0
Истината е,че този таван на цените, беше поставен заради болните баби които возим от краставицата до Трета Поликлиника, понеже сме в помощ на обществото,а на старите хора няма кой да им помогне и да ги закара до там.Умират, а те гласуват!Сакън кво ще правим? Хората нямат пари недейте така. Таксито в Бургас е социална услуга , много ниска цена прикрепена към много ниско качество.Искате качество ли господа клиенти? Ще плащате. Изгрев 35 бл. до ЖП Гара колко ви дължа? 14.50 лв. Давате 15 лв. и слизате. Тогава ще прецените къде да звъните и какво качество да очаквате. И повярвайте ми, винаги ще ви вдигат и ще има свободна кола, всеки ще дойде дори и от края на града да ви вземе, защото има цена на услугата. Сега целият град звъни за да го вземат за 1,50 / 2,00 лв. еми как да има свободни коли? На всичкото отгоре и колите са много защото има търсене. Като се вдигне цената , ще намалее търсенето , ще отпаднат двулевките и ще се отсее клиентелата. Тогава ще се мисли за нови клои и нови водачи. Ще въведем и немски принцип на работа, в Дюселдорф например такситата таксуват за всичко, за багаж, за домашен любимец,за престой доста сериозно, за повикване и за повече хора в колата. На апарата си ги има всички тези добавки и това е 20 години така. Само ние индианците искаме да си викнем такси, да пренесем целия магазин Айко с таксито, да отидем до баба ми , да взема и тенджерите с боб и да дам 3 лева с отстъпка. Това е истината. Благодаря,че ви отварям очите.
59.
До 57
15.11.2017 09:28:02
1
2
Ей, 57. Като не ти стигат стотинките и бакшишите за нова кола, вземи си магаре от околните села, от където си излязъл, глиган с глиган. С него ще ходиш да си кОпаш пъпешите, да си хапваш под сянката на някоя трънка боядисан хляб и кренвирши от соя и хартия. Само едно се чудя, нещастник. Как ще сложите "помпа" на магарешката каруца, с която да надувате сметките. А пък на нивата и некъпан да ходиш, то магарето не разбира чак толкова, няма да му направи впечатление. Цени искат да вдигат, фирмена такса да искат. Като влизаш в магазина, оставяш ли в касичка на вратата входна такса, че с влязъл - не, а вие искате, наглеци такива. Свършва вашата, сега няколко месеца през зимата без туристи ще висите по спирките да крадете пътници от Бургасбус - също като кучетата, които обикалят казаните за боклук сте. Айдеееее, на село да предлагате луксозната си услуга.
58.
Yuli
15.11.2017 08:01:44
1
3
Браво
57.
До 52
14.11.2017 23:51:15
5
4
Кое ти излиза баснословно скъпо ве пъпеш?Значи и баничка с боза ти идват дебело.Изписали сте цели романи тук.Някой да ви кара насила да се качвате в такси?Като не ви кефи и ви мирише или ви е баснословно скъпо като на този пъпеш,ами има автобуси и велосипеди.Ревете като боги тук и утре скачате пак в първото такси!Значи сте мазохисти.Такава ни е държавата,такива са ни и такситата и всичко друго.Това е.Всичката ни наред,само бакшишите ни криви!Те сигурно не искат да карат нови и стегнати коли.Сигурно нарочно ви правят напук!Тъй се купува и поддържа нова кола с кирливите ви 2 лева за курс.Щом толкова ревете тук,значи не можете без тях.А щом не можете,приемате това което ви се предлага.И аз не искам боядисан хляб и кренвирши със соя и тоалетна хартия,ама никой не ме пита.А колкото до хигиената на шофьорите,ами напълно адекватна е на вашата.Вие сигурно винаги се возите с костюм и парфюм ARMANI!
56.
От Варна
14.11.2017 21:43:04
6
1
Богат град сте, стига ревахте. При това най #добрия град за живеене. Всеки град си заслужава своите таксиджии. Каквито хората, такива и таксиджиитеъ.
55.
Човек от бранша до-54. 54
14.11.2017 21:05:22
4
0
1 -во,ей мушморок кажи ми в коя от посочените от теб държави хората всеки ден ходят на работа с такси и отделно на 3 човека за разстояние 1-2 спирки градския транспорт ще им струва два пъти по-скъпо отколкото едно такси за същото разстояние? 2-ро,стига с тези касови бележки май изобщо не си запознат с темата? Да те светна-след приключване на всеки курс ,касовата бележка си излиза.Тоест "бакшиша" не може да започне нов курс без да е приключил предишния=издаване на КАСОВА БЕЛЕЖКА,CAPISCE ???(последната дума е италианска,преведи си я).Такива като теб,които пишат коментари колкото и те да напишат нещо ,по-добре да си гледат там вип,мип брадър и прочее риалити простотии И ДА НЕ СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОГВЕНИ !!!
54.
54
14.11.2017 16:01:06
5
4
Нито в Америка, нито в Европа таксито е лукс. Но там такситата са чисти, шофьорите не заговарят клиентите, не псуват докато карат и абсурд някой да пуши в колата. Да не говорим, че всяко такси ти дава касова бележка и без да я искаш.
53.
оффф...
14.11.2017 11:23:59
1
1
Колкото повече се опитваме да сме като софиянците, толкова повече затъваме!
52.
До Петърът
14.11.2017 10:47:41
4
3
Казваш, че таксито е лукс. Не е лукс. В цял свят това може да си го позволи всеки работещ човек. Само тук излиза баснословно скъпо. И като твърдиш, че е лукс, ами отстоявайте го този лукс на практика - чиста кола, добро отношение към клиентите, култура на обслужване - все неща, които почти никой от вас не притежава. И хайде да видим кой пък ще страда, ако решите да не работите. Хайде де, стиска ли ви и да ви видим колко време ще издържите без работа. Защото после ще се молите да возите от Меден рудник до центъра и за 50 стотинки, тарикати. Не ви стиска, защото знаете, че не можете без хората. Затова се отнасяйте с уважение към клиентите си, нещастни тарикати. И още нещо, "бакшиш" не е просто жаргонен израз за професията таксиметров шофьор, това е нарицатлно за ваншия алчен характер.
51.
Петър
14.11.2017 07:34:27
3
2
47-48, изблиците ми не са насочени срещу Вас (бакшишите)!Вас провокирам да се съвземете, и да протестирате срещу Общината, защото тя няма никакво право да Ви определя цени! Не може тарифата да е равна, или по-малка от цената на градския транспорт. То е за Ваша сметка, както и да го погледнеш, в това число и мрънканията на клиентите Ви! Но, както не разбирате проблема си, той не е мой, нито на клиентите Ви, така и няма и да се реши проблема!
50.
Човек от бранша до:49. Пешеходец а.к.а. Джони Уолк
14.11.2017 00:18:46
5
1
Поживем, увидим...
49.
Пешеходец а.к.а. Джони Уолкър
13.11.2017 22:42:26
6
3
Само да не ви излезе без кръчмар сметката...да висите като изпразнени инструменти по спирки и стоянки и да се молите за кирия..
48.
Петърът
13.11.2017 18:19:34
8
5
Мили хора знаете ли че ползвате най евтината услуга .Когато няма таксита ревете.когато ума са миризливи бакшиши ами хайде седнете си на 2та лева и се разхождайте.таксито е лукс автобуса е необходимост не се бъркайте.като ви е скъпо не ползвайте такси има бусове. Какво сте е захванали за такситата. Момчетата ви правят услуга не са станали хотелиери или милионери с 2та ви лева. Аз за такива пари няма да ви кача в колата че сте кални мокри искате да пулите вътре и още кой знае какво карайте си вашите таратайки и спрете да обиждате съсловието,което едвам се издържа аааааа тарикати такива. Айде
47.
Петърът
13.11.2017 18:19:33
9
6
Мили хора знаете ли че ползвате най евтината услуга .Когато няма таксита ревете.когато ума са миризливи бакшиши ами хайде седнете си на 2та лева и се разхождайте.таксито е лукс автобуса е необходимост не се бъркайте.като ви е скъпо не ползвайте такси има бусове. Какво сте е захванали за такситата. Момчетата ви правят услуга не са станали хотелиери или милионери с 2та ви лева. Аз за такива пари няма да ви кача в колата че сте кални мокри искате да пулите вътре и още кой знае какво карайте си вашите таратайки и спрете да обиждате съсловието,което едвам се издържа аааааа тарикати такива. Айде
46.
11111111
13.11.2017 12:04:17
8
1
то добре, че държавата вдига мрз, че бизнесът да внася някакви осигуровки, иначе съвсем нищо не влиза
истината е обаче, че цените вървят нагоре, а заплатите не мърдат, а в Бургас са изключително ниски и нищо атрактивно не се предлага като работа, само таксиджии, фризьорки, маникюристки, сервитьорки и продавачки в този град
на бургаския бизнес му трябват прости хора за бачкане, колкото си по-кадърен и начетен, толкова по-малко имаш шансове, изобщо Бургас удари дъното
45.
5100
13.11.2017 10:29:40
6
5
Не е виновна държавата, че вдига минималната заплата. От това се формират средствата за пенсии, здравеопазване. По-голямата вина е в измисления бизнес, който не внася осигуровки на реалните зап лати, които дава, и укрива средства по този начин. И по темата за такситата - смешно и алчно искане имат. Наложи ми се да хвана такси от гарата, за да отида до НОИ. Денят беше дъждовен. Всички шофьори ми отказаха, въпреки че нямаха никакви клиенти. Просто те чакат много по-изгоден курс. В случая кой защитава моите права като клиент. Случвало ми се е и друг път да отказват. Значи не са толковма на зор и че едва оцелявали. Просто тарикатлъкът им стига до там, че искат с 2-3 курса на ден да си изкарат тлъста печелба. Като не могат да вържат двата края - да започнат да работят друго. Нищо обаче не казват за "помпите", с които надуват сметките, и за нелегалните курсове, които не отчитат. Като им е скъпа поддръжката на автомобилите - да си купят магарета. Ще боядисат с четка и блажна боя каруцата в жълто и готово. Хем екологичен транспорт, хем карането на магаре ще отговаря на интелектуалния им потенциал.
44.
spas
13.11.2017 09:46:45
9
3
Виновна е държавата, която изкуствено вдига цените повишавайки данъци и осигуровки под формата на МРЗ и вдигайки праговете. Това, съчетано с инфлацията и печатането на пари от ЕЦБ вдига цените на абсолютно всичко. Такситата не са изключение от правилото - и те искат доходите им да нарастват наравно с инфлацията. Освен това - вижте цените на автосервизите, частите и автомивките на които таксьорите са клиенти ежедневно - всичко отиде нагоре.
Мен лично новите цени не ме устройват - ползвам велосипед, личен, автомобил, ходя пеш но никога градски транспорт - той е за неудачници.
43.
Гената
13.11.2017 08:42:22
5
3
Чета и не вярвам
Хора много сте зле
Голяма част от пишещите тук явно са спрели да си пият лекарствата
42.
Петър
13.11.2017 07:43:12
8
3
Държавната машина иска да се джавкате помежду си! От което ще има полза партийната касичка, какво не схващате?!
На какво основание ОС ще определя тарифата на каквато и да е частна компания? Кое не разбирате от въпроса, особено тези дето слагат минусчета, и ги е страх един ред да напишат?
41.
Инвеститор
13.11.2017 06:34:35
6
1
Ей това чаках. Готов съм с кинтите и на тази цена вече ми излиза сметката. Взимам нови,хубави автомобили и приключвам конкуренцията.
40.
Алоуу...... -"журналистчетата"-
13.11.2017 03:05:11
8
2
Ще се заяждаме нещо май,ами то ако става въпрос и градският транспорт поскъпва с 30%,билетчето вече ще е 1,30лв и искат всяка година поетапно да се вдига с още 10ст.Обаче там е друга работа, това било необходимо за да оцелее Бургасбус, а бакшишите няма какво да оцеляват те всички са "милионери" по вашата логика!!!
39.
Do simeon
13.11.2017 03:00:33
7
2
Ti kude si jivql? Horata predpochitat da si pazqt prirodata I karat kolela , za da e tiho,chisto I byrzo. Taxi si vzimat kato sa pili ili po sposhnest, no ne ejednevno.
Taxitata trqbva da bydat zameneni sas spodelqne na kola.
38.
Симеон
13.11.2017 02:04:47
7
5
В цял свят таксито е за хора с пари,клошарите и бедните нереализирани висшисти се возят на гр.транспорт.
37.
Аnna
13.11.2017 00:55:03
3
5
Нужни са велоалеи. Хем здравословно за хората, хем за околната среда. В Германия има колела,които са със спирки и Зи го взимаш и оставаш както си искаш, това би било много добре (ако го няма все още).
36.
36...Неутрален
12.11.2017 23:30:06
6
0
Да но като си платим и отиваме от точка А до точка Б
А при един нотариус си платих за зделка с недвижим имот ,услугата струваше 800лв. А къщата се оказа НЕЗАКОННА и не мога да я ползвам,
Тъй,че внимавайте и с нотариус когато имате работа
35.
Staroto
12.11.2017 22:53:17
8
4
Vsi4ki taksiidji ste ednakvi kolite vi mirishat na pra4 syper nagli kopelata prosti smardite do edin na sireniasal hyi i kolite ne si miete po 1 godina da ikonomisate 5 leva ymrete ot glad maika vi nekadarna da eba
34.
До 26
12.11.2017 22:24:28
5
9
Да си с две висши и да работиш цял месец за 800лв.означава че си много тъп.А за да разбереш за уя на Божидаров изпрати жена си при него.
33.
Хм ,да....
12.11.2017 22:23:19
8
1
....много интересен казус имаме тук- в условията на ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ,държавата в лицето на община Бургас се меси в ценообразуването на ЧАСТНИЯ БИЗНЕС (таксиметровите компании),като в същото време им налага и ограничения по отношение на това с какво точно да работят (години на мпс,цвят на мпс,има няма оборот -патентен данък).За сведениие в транспортния сектор нито автобусите,нито влаковете имат подобни ограничения.Решението е следното - Цените се освобождават,няма долна и горна граница и ПАЗАРЪТ=ТЪРСЕНЕТО определя цената.
32.
рашко
12.11.2017 21:35:30
10
5
от Изгрев до центъра- 5- 5.50 лв, от централна жп. гара София до Белите брези, разстояние два пъти по-дълго, в час пик- 4 лв. и това всеки месец, когато ми се налага да ходя
31.
Бахари Захаров
12.11.2017 21:16:55
10
5
Мазни, дебели с гнусарски Шкодички Фабия.Такси мечта!
30.
До 28
12.11.2017 21:08:33
4
5
И да не мога да вържа 800 лева като теб ли?Мазохизма не ми е хоби.
29.
ЕВАЛА
12.11.2017 21:03:24
8
7
Флагманчета ашколсун!За секунди събрахте отново и 7-те дежурни плюещи всичко дето мърда по форумите.Ако наистина си вярват,че трябва да се возят от Славейков до центъра за 2,20 лева и то на новата Е-класа то статийката ви уцели десетката.
28.
до 27
12.11.2017 20:57:56
6
7
Ти като си умен, с добър изказ и искаш много пари да беше станал професор, а не бакшиш!
27.
До 26
12.11.2017 20:52:49
9
4
Като ти гледам изказа,язък ти за висшите!800 лева ти са чист подарък.
26.
До 10-ти Божидаров!
12.11.2017 20:44:31
14
8
Хей, умрял *уй! Аз като работя цял месец и съм две висши специалности да не съм станал милионер бе! Не мога да хвана 800 лв. Егати наглите бакшиши!
25.
Taxi 2
12.11.2017 20:43:11
11
7
Видиш ли бакшиш, удри му два шамара, все има за какво да е.
24.
Варнс
12.11.2017 20:28:54
9
4
Ние нямаме синя зина, не сме най-добрия град за живеене, но имаме най-добрата бакшишка организация и момата само може бибитки да ни пправи!
23.
До 22
12.11.2017 20:26:42
12
1
Точно за такива неграмотни олигофрени като теб е написана тази поръчкова статийка!
22.
varna
12.11.2017 20:19:50
7
8
vijte edna varna taksito ti idva za sekundi.. bukvalno za sekudni nqma nikvi problemi vii shte va eba v mirizlivte potrosheni koli det vscihkite sa na 20+ godini trqq da va ostaqt da umrete ot glad mishki
21.
zapoznat
12.11.2017 20:16:47
10
11
kato ne vi haresva v burgas , otivaite da karate taksita v sofiq . Da vi pitam kato plashtate kvartiri po 1000 leva i tn togava za kvo shte revete. Nemoje da iskate pari za tolkova nekachestvena usluga . Tva nikade go nqma . Mega mirizlivite kloshari , osven tova cqlo lqto se podigravaxte s klientite si i sega na vsichkoto otgore si digate cenite :D ei palqci elate na sebe si
20.
Иван
12.11.2017 19:38:59
5
8
В Пловдив може и да карат на 0,60 но там разстоянията са други а в Бургас от Възраждане до центъра няма и 1,50 и как се плащат данъците. А в Пловдив колко е данъка след като в София е 850 лв също при дълги разстояния.
19.
До 15
12.11.2017 18:37:36
18
3
Г-жо и Нефтозавода работи на загуба 10 години по документ, но не виждам да са го спрели, нали? Не съм чул и някой таксиметров шофьор да се е отказал, защото работи на "добри" начала за обществото. Не разсмивайте публиката, ако обичате.
18.
Веси
12.11.2017 18:35:45
10
2
Понеже сте стопирани плюса на определени коментари, заявявам моята поддръжка за коментари 1,5,6,12 и13 !
17.
Soap
12.11.2017 18:35:24
9
1
Може да благодари един виден реформатор като Коцето марков за тая абсурдна транспортна тъпня без никакъв смисъл за 10-15 млн лева
16.
Обичам новата транспортна схема
12.11.2017 18:08:05
17
5
Тя е супер, винаги закъсняваш, ако вали дъжд ще си мокър до кости, седалките по спирките от алпака са уж отопляеми топят разстоянието между гъза ти и некачественото изпълнение , защото тъкмо да седнеш и се подмокряш от студ, все пак зимата настъпва да Ви е честита една година от новата схема , но не траспортна,а просто оборотна за сметка на гражданите-данакоплатеца! Бакшиш е равнозначно на безделник в Бургас с тази така велика транспотна схема.
15.
Снежана Никова
12.11.2017 17:28:53
16
14
Защо Флагман отново пише статии ,които не отговарят на цялата истина. Уважаеми граждани,години наред таксиметровите шофьори работят на цена под себестойност,а такава е дъмпингова. Тогава,защо искате автомобилния парк да е на ниво,след като не остават пари за ремонти на тези цени,а как да мислят за нови. Всичко,което е в ценообразуването го има в закона. Ако господата от Флагман си бяха направили труда да се информират,а не да говорят отново празни приказки,вие уважаеми Граждани нямаше да бъдете подведени. Що се отнася до такса повикване,то тя е законова и се дължи от клиента само при повикване на адрес.,от пътя като свободно такси нямат право да слагат цена повикване. За съжаление има такава практика на една единствена фирма в Бургас Инди кар. Не слагайте всички под общ знаменател.
14.
Бакшиш
12.11.2017 17:24:20
4
17
До 12 яж ми хуя
13.
Синове на Анархията
12.11.2017 17:24:15
19
5
А като им звъниш вечер викат нямаме Свободни коли . Педали гадни ...
12.
Гражданин X
12.11.2017 17:13:24
26
9
Качвам се аз в таксито, а бакшишът нагло, нагло ме пита: "Пречи ли ти цигарата". Абсурден е този въпрос, изобщо няма право да ми го задава. Просто трябва да си хвърли цигарата веднага след като се качи клиент. Да започнат първо да се къпят бургаските шофьори, после да не пушат в колите си, както и да не се цупят за малки разстояния, и тогава да ми искат по-високи тарифи. Гнусни, дебели, нечистоплътни, нахални, просто бакшиши.
11.
gradski
12.11.2017 16:49:14
14
3
А в Пловдив няма цена над лев....
10.
Божидаров
12.11.2017 16:36:32
11
8
Понеже такс.шофьори казват че една от причините е наложеният им патент от660лв. (първоначално кмета искаше 900лв)сега армията от платени журналисти е впрегната да оплюе бакшишите които наистина едва свързват двата края.Да сте видяли бакшиш милионер.Освен това статията не казва цялата истина че само една гербаджийска фирма го прави.Освен "Само важното" медиите трябва да казват и "Само истината"
9.
Гандалф до 2 и 3
12.11.2017 16:34:19
4
6
Пий си хапченцата, да не те заведа в мазето на РПУ-Мордор, чу ли?
8.
Бакшиш
12.11.2017 16:22:14
8
13
А сега елате пиленца при батко да ви клати сладко, сладко.
7.
Петър
12.11.2017 16:08:05
15
6
Кога Държавата ще спре да се намесва в икономиката! Пазара определя цените, а не някакъв си общински съвет! Но, жална Ви майка, бакшиши! Никой няма да се вози в мизерните Ви таксите, защото траете политици да Ви грабят!
6.
До Бойко
12.11.2017 16:01:53
16
8
Вържете на тея нагледци касовите апарати с нап ,защо те са по-намазани от останалия бизнес какво е това 660 лв. на година като те правят хиляди лева нека си плащат данък печалба и ДДС .
5.
Клиент
12.11.2017 16:00:28
22
8
Какво ще вдигат ще ги еба й мизерниците раздрънкани кошници , лятото беше невъзможно да си извикаш такси, потни селски бакшиши нагли до безобразие и мега некачествена услуга, цените им били ниски, не драги бакшиши даже са високи за пишман услугата която предлагате. Ако е така нека да направят такситата да са максимум до 5 годинишни и шофиорите да минават постоянно изпити
4.
д
12.11.2017 15:52:04
26
3
Не знам...Изхарчиха се милиони за спирки,автобуси , схеми и пак е по - удобно и евтино да се придвижваш със кола или такси , отколкото по тези автобуси..Голям пи ар правите на кмета са автобусите и анти реклама на всичко останало , но истината е , че не направиха нещата като хората , нито спирките, нито маршрутите нищо! А на всичкото отгоре да питам аз както се смята да се вдига билета до 1,60 това нормално ли е пък? Един автобус който изминава 10 км общо да кажем през , който се качват 100 човека по 1,60 ами добре е 150 лв за 15 минути возия :)
3.
Д
12.11.2017 15:50:42
11
10
Флагман нито дума за бизнеса днес?
Тръмп и Путлер бяха на най важните икономически сбирки а вие ни занимавате със чикии.
Къде ви е статията за производството???
2.
Васил Левски говори
12.11.2017 15:48:56
22
14
Във такъв малък град защо не карате повече колела? Вижте във Амстердам дори не може да се разминеш от колела. Хем ще ви стяга задниците и ще сте със стегнати крака и дупета хем ще живеете по дълго. А сега тряба да миришете гаднитр таксиметрови шофьори. Поне в Щатите карат широки коли а тук някакви брички!!!
Не ни трябват таксита.

Училища които нямат паркинги за колела като във Холандия тряба да бъдат глобявани! Всяка сграда трябва да има паркинг за колела!!!!
1.
burgasss
12.11.2017 15:47:21
23
9
Ок, но да обновят автопарка. Масово ни возят на технически неизправни коли вонящи на пепелник и мръсотия.


Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Животът
Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума Базата на „Ален Мак” в Бургас е под вода, няма свободни пожарни, за да я отводнят Тотална анархия в центъра на Бургас! Вижте къде най-много псуват, бият и трошат ламарини на коли (СНИМКИ) Резил! Нагъл мъж краде от кола на метри от Община Несебър (СНИМКИ, ВИДЕО) Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО)
Предколедна изцепка: Бургазлия с Опел седна зад волана без книжка и нафиркан, но сгреши жестоко
Предколедна изцепка: Бургазлия с Опел седна зад волана без книжка и нафиркан, но сгреши жестоко Мъжът се качил на колата си след сериозен запой и решил да покара квартално, бързо бил сгащен от полицаи


Всичко в категорията
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба Адвокатът му и прокуратурата сключиха споразумение, кримигероят се отърва от решетките
Всичко в категорията
Единодушно: Избраха Асен Радев за шеф на Районен съд-Бургас като „правилен“ и „мислещ човек“ със самообладание Зърнен бос отива на съд за присвояване на стока за 2,5 млн. лева Варненци излизат на шествие заради леката присъда на убиеца на балетиста Мартин Чикалов Апелативният съд остави Баневи в ареста Върховният съд похвали Бургаската съдебна палата за образователните инициативи Александър Ваклин: Иванчева ме рекетираше, изтеклите разговори отразяват случилото се (ВИДЕО) Бомба във Флагман.бг: Съдия Дарина Йорданова оттегли документите си за председател на Районния съд в Бургас Апелативният спецсъд решава дали да остави Баневи за постоянно в ареста Проф. Проданов: Не сравнявайте местата за лишаване от свобода с домашния уют! (ВИДЕО) Прокуратурата обвини Румен Овчаров в тежко престъпление! Районният прокурор на Бургас получи втори мандат – работел прекрасно и безшумно
„Булгаргаз” поиска запориране на сметките на ТЕЦ  Бургас, Плевен и Враца
„Булгаргаз” поиска запориране на сметките на ТЕЦ Бургас, Плевен и Враца Подаването на газ към въпросните топлофикации няма да бъде спряно въпреки натрупаните задължения, заяви изпълнителният директор на дружеството Николай Павлов
Всичко в категорията
Нов Коледен подарък за бургазлии - разказът "Изкупление" , насладете му се
Нов Коледен подарък за бургазлии - разказът "Изкупление" , насладете му се Споделете го с близки, приятели и колеги. Творбата е изключително интересна и затрогваща

Всичко в категорията
Родители недоволни: Защо бавят резултатите от Коледното математическо състезание? Бургаски ученици заподозряха заговор между две елитни училища в града “Големи автори за малки библиотеки” стигна до София, бургазлии могат да я подкрепят на няколко места в града Концерт-спектакъл „Зимна приказка“ представя зимните обредни празници в Странджа Най-малките музиканти на Бургас с концерт в НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров", вижте кога Ученици съдят Руската гимназия, наказали ги за фалшиви медицински бележки НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”: От Шуберт до Сен Санс ще звучат на традиционния концерт в сряда Най-старият университет в Бургас „Проф. д-р Асен Златаров” връчи дипломи на стотици абсолвенти (СНИМКИ) В Бургас всеки панаир е обявен за фестивал, но кои са истинските събития, променящи града ИТ гимназия в жк "Меден рудник" и Стопанската камара подписаха меморандум за сътрудничество Димитър Николов за 8 декември: Студенти, вие сте надежда за по-доброто бъдеще на Бургас
Бебе с шест пръста на всеки крайник оперирано успешно в УМБАЛ „Дева Мария“
Бебе с шест пръста на всеки крайник оперирано успешно в УМБАЛ „Дева Мария“ Родители от цяла България намират решение на ортопедичните проблеми на децата си в Бургас
Всичко в категорията
Зловещо! Дириха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи в бежански лагер (СНИМКИ) Спешно! Състоянието на малката Тани се влошава, животът й струва 50 хиляди долара! Здравната каса е събирателен образ на отвратителното в държавата 58-годишен мъж живее в палатка, дъщеря му го оставила на улицата Художник помага на дете от Бургас да победи рака Майката на убиеца Викторио: Той беше най-добрият баща и детето го чака някъде, защото се обичаха Вдовиците на Коста Цонев пропъдени от семейството му Майка, пребивана от приятеля си: Зависим е от хазарта, заплашва ме с убийство (ВИДЕО) Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) 17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне
Джей Ло: Спрях да виня другите за провала на връзките си
Джей Ло: Спрях да виня другите за провала на връзките си Певицата разкри защо връзките й се провалят... досега
Всичко в категорията
Радина и Деян Донков вдигат сватба през лятото, мислят за второ дете Бургас посреща Христо Стоичков, Златната топка и биографията му на 16 декември Предсмъртното писмо на Банева: Влачиш се с любовницата си Евгения, а аз и детето ти горчиво страдаме Пълна простотия! Снаха на Диневи и хип-хоп певица карат с 262 км. в час по магистрала Тракия Благой Георгиев посягал на бившите си жени! Христина и Есмер били най-потърпевши Дженифър Анистън: Саботират възраждането на "Приятели" Благо ще полудее! Ето кой е откривателят на Златка - известен сводник Победителката от Бургас и морето Симона Загорова се ошишка Фен попиля Преслава след опит да се прави на мъдра: Защо не се намеси срещу медиите, когато те наричаха „любовницата на Коко Динев“?! Грахич окраде турска певица! Новият й клип тотален копи-пейст! Андреа пак го направи, но този път се включи и Николета! (СНИМКА 18+)
Появиха се плашещи пророчества на Нострадамус за 2019 година (ВИДЕО)
Появиха се плашещи пророчества на Нострадамус за 2019 година (ВИДЕО) Според него 2019 ще бъде година на финансов просперитет, но само ако парите се ползват за добри цели
Всичко в категорията
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка
Какво бе здравеопазването по време на соца? Из спомените на една пациентка Всеки ден идваше линейка със сестра, която поставяше болкоуспокояващ серум, лечението бе безплатно
Всичко в категорията
Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Мръсните тайни на социализма: Престъпността в НРБ, за която никой не говореше Спомени от соца: Историята на пл. "Тройката", който е трябвало да прилича на парижкия „Етоал“ Спомени от соца: 5 райски кътчета по Южното Черноморие, вижте Ропотамо и залива на Несебър Стачка през социализма? Спомени от соца: През 1985 г. моряци от Бургас донасят вируса на СПИН в България Само във Флагман.бг: "Партизански завет" вграден в архитектурното бижу на морсикя бул. „Алеко Богориди“ (СНИМКИ) Екскурзовод в Слънчев бряг осъден на две години затвор за клевети срещу държавата и народната власт Спомени от соца: За уличните графити в края на 80-те Какво се случи на 10 ноември 1989 г. Ако знаят какви забрани и абсурди имаше по времето на социализма, младите направо няма да повярват
Владимир Кличко се завръща на ринга, иска реванш с Антъни Джошуа
Владимир Кличко се завръща на ринга, иска реванш с Антъни Джошуа Промоутърът Еди Хърн назова имената на евентуалните съперници на британския хегемон в тежката категория
Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Камено
Вдигнаха цените на живите елхи, бургазлии плащат до 50 лв. за коледно дръвче (СНИМКИ) Авиомузей Бургас ще открие свой членски клуб през 2019-та Единодушно: Избраха Асен Радев за шеф на Районен съд-Бургас като „правилен“ и „мислещ човек“ със самообладание В призив до Флагман: Дайте образа на вандала, който надраска пешеходен надлез в Бургас Духовият оркестър изнася коледен концерт в НХК Хитовият club Famous надмина очакванията, пръска се по шевовете и през седмицата Бургаски ученици заподозряха заговор между две елитни училища в града 183 подаръка закупиха благодетели за кампанията "Подари от сърце" в Бургас Извънредно! Гей-бордовете в Бургас премахнати, фирмата доброволно ги свалила Преизбраха Павлин Ковачев от ОДМВР-Бургас на важен пост в Международната полицейска асоциация Ето кой стои зад НПО-то, монтирало скандалните гей-бордове в Бургас. Незаконни ли са?
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба
Бургазлията Асен Козаров, закопчан заради наркотици, се размина с хиляда лева глоба Адвокатът му и прокуратурата сключиха споразумение, кримигероят се отърва от решетките
Всичко в категорията
Екшън в жк "Меден рудник"! Трима непълнолетни задигнаха Пежо от паркинг Избраха фирмата, която ще внедри видеонаблюдението в ж.к.”Меден рудник” С голям фолклорен концерт и рибен курбан жк "Меден рудник" посрещна Никулден European Air Quality Index: За последните 24 часа най-чист е въздухът във Враца и ж.к."Меден рудник" Циганска банда тараши серия от кафемашини в „Меден рудник“, но последният им удар ги прати директно да търкат нара Зрелищна акция в жк „Меден рудник“! Ченгета събориха Асен по очи и му сложиха белезниците Опасна банда е закопчана при зрелищната спецакция в жк „Меден рудник“ Разбиха зоната за кучета в ж.к.Меден рудник, заляха я с моторно масло. Съветници искат монтирането на камери Три коли се нанизаха във верижна катастрофа край жк "Меден рудник” Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис
Айтозлии, имате последен шанс да гласувате за любимия си спортист!
Айтозлии, имате последен шанс да гласувате за любимия си спортист! Награждаването ще се състои на 21 декември в залата на ОбС-Айтос
Всичко в категорията
Пожален ли бе Качето от BG правосъдието и кога ще си плати 300-те хил.евро глоба Качето май ще се размине само с условна присъда след ареста си с кокаин Заковаха Данчо Качето с кокаин, грозят го до 8 години затвор Паника сред жителите на Съдиево, спряха да източват язовира им Брутално! Циганин нахлу в дома на дядо в Айтос, удари го с пръчка и заплаши, че ще го убие, ако не му даде 40 лв. Абсурд: Семейство от Айтос живее три месеца без вода, багер им прекъснал водоподаването (ВИДЕО) Айтос ремонтира бюджета си за нови улици и тротоари Мащабни ремонти в Айтос: Сменят водопроводните мрежи преди реконструкцията на важни улици Внимание, айтозлии! Автобусите за и от Бургас с нов маршрут заради ремонтите Айтос вече има си "Голямото сърце", пълнят го с капачки за реанимобил Ученици от Бургас и Айтос залесиха близо 300 фиданки в парк "Славеева река"
Полицията разкри кой открадна суджука в Карнобат, от луканката обаче нямаше и следа Ето как карнобатски ромчета чевръсто задигнаха наръч със суджуци Карнобатлия се напи като мотика и направи голяма глупост Бургаски топ-кардиолог откри кабинет в Карнобат БСП обяви в Карнобат 9% ДДС за лекарствата и 5% ДДС за хляба и стартира предизборната си кампания за кмет Загиналият при пожара в карнобатското село Сигмен бил клошар Организират благотворителен кулинарен базар тази събота в Карнобат Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО)
„Артиум“ в Несебър стана „Сграда на годината 2018” Двама катаджии първи се отзовали след стрелбата във „4 you” – заварили туристи под масата, един ранен и труп Кметът на Несебър подкрепи нова благотворителна инициатива Как уведомяват частния обвинител Митьо Очите за делото „4 you”, като е в турски затвор, чудят се адвокати Мъж от Свети Влас се бори за живот, след като газова бутилка избухна в дома му Ексклузивно! Ето как преди 35 години Несебър влезе в книгата на ЮНЕСКО (СНИМКИ) Второкласници от Равда участваха в „Големия лов на растения” След проверка в Несебър: ВСС образува дисциплинарка срещу млада прокурорка от Бургас Пенсионерският клуб в Равда добави още една година от създаването си Деца от Несебър опознаха родния си град, дали не са бъдещи гидове Кметът Николай Димитров посети клубовете на хората с увреждния в Несебър и Обзор
Биг Брадър в Созопол: Ще ловят престъпниците със супермодерна система за видеонаблюдение
Биг Брадър в Созопол: Ще ловят престъпниците със супермодерна система за видеонаблюдение Във всички населени места на територията на общината ще бъдат монтирани камери

Всичко в категорията
Благотворителни коледни базари в Созопол и Черноморец, даряват средствата с кауза Созопол празнува Никулден, стотици участват в ритуала по хвърляне на венци и цветя в морето Инициативата „Голямото сърце“ в Созопол даде начало на Коледните празници Ангелина Недин реди юбилейна изложба в Созопол Созопол отваря "Голямото си сърце" и грейва празнично Заради застудяването горивото в потъналия „Мопанг” се сгъстило, не можем да източим останалото в резервоара Опасна сграда в Созопол се руши, общината чака разрешение да я събори (ВИДЕО) Кап. Живко Петров: Имаше риск за замърсяване не само на Созопол, но и на цялото Южно Черноморие (ВИДЕО) Една година след трагичната смърт на 16-годишния Костадин Апелативният съд потвърди присъдата му Нафирканият Стоян от с. Росен не спря на стоп-палка, но ето какво му се случи Туристическа карта на община Созопол грабна първото място в национален конкурс
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец
Извънредно! Река Велека заля и затвори пътя Ахтопол-Синеморец В останалата част на област Бургас обстановката е спокойна, пътищата са проходими при зимни условия

Всичко в категорията
Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Геодезистът Йоан Каратерзиян: Има път до плаж Силистар и не би трябвало да е в частен имот (ВИДЕО) АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент?
Даниел се парализира след падане от водна пързалка в Приморско. Да му помогнем! Високо отличие! Приморско стана община номер 1 за морски туризъм Вижте как кметът Димитър Германов поздрави жителите на Приморско за Никулден Приморско почете покровителя на рибарите и моряците. Тази вечер ще грейне в очакване на Коледа Кървава драма в Китен: Двама се клаха след лют скандал Празнични изненади на Никулден в община Приморско, вижте богатата програма Екшън! Среднощна акция срещу дилъри в Бургаско, изкараха двама от БМВ Огромна опасност! Река Ропотамо вдигна рязко нивото си след проливните дъждове, а идва сняг!(ОБНОВЕНА) Жителите на Приморско пред БСП: Лишени сме дори от най-необходимата спешна помощ 64-годишен пияндурник се нафирка до козирката и седна зад волана Приморско влиза в годишните награди за туризъм, ето как да подкрепите общината
Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина
Акция в ромските махали в Дебелт и Средец: Иззети са огромни количества незаконно добита дървесина По време на масираната проверка бяха конфискувани трактор, два велосипеда, две резачки, няколко брадви и бяха съставени над 15 акта
Всичко в категорията
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд
Авторите на снимките на падналата ограда край Малко Търново може да отидат на съд Щом законодателят е преценил, това застрашава националната сигурност, смята вътрешният министър
Всичко в категорията
Щетите по огратата на границата са вследствие на обилни валежи, отстраняват ги светаквично Паднала ограда до Малко Търново доведе до политически сблъсък в парламента (снимки) „Голямото сърце на Малко Търново“ от днес подкрепя инициативата за закупуване на реанимобил Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство
Коледната елха в Камено грейна в ослепителна премяна
Коледната елха в Камено грейна в ослепителна премяна С много заряд, настроение и емоции каменци отбелязаха старта на Коледно-новогодишните празници
Всичко в категорията
Община Камено със специална презентация в Словения по проект „Малките общини срещу евроскептицизма“ Заблуден мъж от с. Равнец попадна в лапите на Йорданка, измъкнала му 1120 лева Проблем! Водата в селата Трояново и Константиново негодна за пиене, ВиК и тази година не си мръдна пръста Инвестират 1,2 млн.лв. за възстановяването на замъка в крепостта „Русокастро” Безсънна нощ за хората в Ливада (ВИДЕО) Бандитите Йордан и Петър обрали имот в Камено, опитали да скрият следите с палеж Областният управител Вълчо Чолаков вкара тежки машини да почистват деретата в Община Камено За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено Година след потопа, убил петима в Камено и Бургас: ЕС отпусна 2,3 млн. евро, но как ще се похарчат?
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско
70-годишна рускиня отнесе с автомобила си жена в сунгурларско Жената тъкмо слизала от колата си, когато възрастната шофьорка я блъснала
Всичко в категорията
Джигит с Фолксваген помете велосипедист край Сунгурларе и избяга Пенсионер от Сунгурларе влезе в ролята на пожарникар, обаче не успя да спаси трактора си 50 семейства от село Славянци живеят в страх и ужас. Къщите им се наводняват при всеки дъжд 34-годишен направи нещо немислимо и пострада жестоко, за да спаси колата си от уличен стълб Стадионът в Сунгурларе вече си има име Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден
Най-накрая! Разбитият Айтоски проход ще бъде ремонтиран за 20 млн. лв. Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност
Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология Интервю Всички интервюта Д-р Майя МИЛЕВА, новото попълнение в екипа на отделението по медицинска онкология към университетска болница „Дева Мария“ Замених Пловдив за Бургас заради възможността за модерна онкология
Oт ноември Д-р Милева е част от екипа на отделението по медицинска онкология на университетска болница „Дева Мария“
Глас отвътре Всички Ангел ДЖАМБАЗКИ, евродепутат Ангел ДЖАМБАЗКИ Интеграцията невъзможна. Необходима е ампутация Поредният атентат доказва, че политиката на ЕС е самоубийствена за ценностите и хората на Стария континент Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Бургаска фирма изби рибата: На п.дераси и политици дограма не монтираме! Читател на Флагман.бг: Купих си нова помпа, след дни се развали, върнах я в сервиза, а те ми взеха пари за ремонт Внимание! Пасарелката до хотел "Мираж" в Бургас се превърна в ледена пързалка (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.Бг. Паркомясто за инвалиди нарушава закона и създава хаос в центъра на Бургас Сигнал до Флагман.бг: Въздуховодът на ресторант в ж.к."Зорница" тресе кооперация, десетки семейства не могат да спят от шума
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 15.12.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Трябва да сте по-внимателни при сключване на договори и споразумения. Звездите в този ден ще са по-щедри към дамите, които се занимават с наука или с финанси. Времето е подходящо за купуване на нови дрехи, както и подреждане на дома. Възможни са проблеми със стомаха. Ще ви върви във всякакви дела. Може да пътувате, да преговаряте и да се забавлявате. Споразуменията ще са ползотворни, а околните – очаровани. Възможни са обаче здравословни проблеми. Мъжете с хронични заболявания да се пазят! В тези дни са възможни повече неприятности и конфликти. Не трябва да проявявате наивност, защото има опасност да загубите доста пари. Възможни са и любовни разочарования. Добре е да обърнете повече внимание на децата, за да не тръгнат по лош път! Полезно е в този ден да избягвате конфронтации с висшестоящи личности, защото ще се натоварите емоционално, а и има риск след спора да се увеличат задълженията ви. Добре е да носите тоалети със сребрист цвят. Това спомага за емоционално равновесие. Успех ще имате с всички дейности, свързани с обмен на информация или пътуване. Ще си спестите споровете и тревогите, ако приемате хората такива, каквито са и не се опитвате да ги поучавате или променяте. Днес не бива да прекалявате нито с флирта, нито с алкохола. Изненадайте близките си, като се постараете да внесете повече уют в дома си! Може да създадете по-приятна атмосфера за тях. Дава ви се шанс да намерите и нови източници на доходи. Възможни са здравословни проблеми. Обърнете внимание на бронхите! Бъдете дисциплинирани, но избягвайте излишната строгост в отношенията си с околните! Спестете си критиките и разправиите с началниците, като се извините, дори и да не се чувствате виновен! С нежни слова лесно ще намерите пътя към сърцето на хората, които харесвате. Това е благодатно време както за научни изследвания, така и за работа с енергии. Дори и да не сте екстрасенс, или Рейки канал, може да почувствате мощния енергиен поток. Дава ви се шанс да се освободите от здравословен проблем, ако промените навиците си и станете по-отговорни. Работата със словото и търговията в този ден ще ви върви. Следобед може да се изнервите, но ако контролирате емоциите, ще може да се справите със служебните си задължения. Добре е да отделите и време за спорт. Може да се освободите от стреса с подходящи дихателни упражнения. Може да разчитате повече на интуицията си. Дори и да нямате достъп до т.нар. Акашови записи, в този ден може да получите важна информация, която ще се окаже много полезна за вас. Обърнете внимание на сънищата си и се вслушайте в съветите на хората, които срещате уж случайно! Постарайте се да си изпълните важните ангажименти до обяд, а след това може да се занимавате само с неща, за които не се изисква да влагате старания! По-добре не планирайте срещи или преговори, от които зависи бъдещето ви! Уязвими са горните дихателни органи. Времето е чудесно за обучение. Представителите на този зодиакален знак, които се занимават с научна дейност, ще се чувстват прекрасно и може да постигнат голям успех. Денят е подходящ за организиране на пътуване, за запознанства и за изучаване на чужд език.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип