×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандалният депутат Антон Тодоров подаде оставка


Скандалният депутат Антон Тодоров подаде оставка
"Оставам с ГЕРБ и ще продължа да работя за развитието на партията и нейните политики."
09 Октомври 2017, Понеделник, 12:46 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Твърди, че решението му е единствено и изцяло негово

Скандалният Антон Тодоров подава оставка като депутат. Това става ясно от негово писмо, разпространено от ГЕРБ.

То е адресирано до председателя на партията Бойко Борисов, до Изпълнителната комисия на ГЕРБ и до ГЕРБ-София.

Антон Тодоров пише в обръщението си:
"Благодаря на всички за гласуваното доверие и възможността да бъда избран за народен представител от листата на ГЕРБ. В рамките на по-малко от десет дни съм обект на безпрецедентна атака от среди, които никога няма да ми простят разкритията, направени за олигархията, задкулисието и техните командири (визирам действащи политици и бивши служители на тоталитарните служби).
Въпреки убеждението ми, че съм разбран напълно превратно и думите ми в ефира на Нова телевизия бяха изтълкувани абсолютно погрешно, въпреки поднесените от мен публично извинения, атаката не само не спира, но и повлича след себе си авторитета на ГЕРБ, на нашия лидер и цялото ръководство. За това заявявам:

Поднасям още веднъж своите извинения към журналиста Виктор Николаев, към зрителите на Нова телевизия и към всички български медии, които волно или неволно съм засегнал с участието си. Заявявам категорично, че заради моя култ към свободата и онова, за което съм се борил повече от 28 години, че няма да позволя да бъда превърнат в нарицателно за цензура и заплахи. Несвободата на медиите и журналистите в България е нещо, което се свързва с режим, срещу който аз цял живот съм се борил. Изконно правило за мен е, че четвъртата власт е абсолютно независима от останалите. Свободата в медиите за мен е основна ценност, която позволява да бъдат защитавани фактите. Убеден съм, че без свобода няма справедливост, тя е в основата на демократичното общество.

Заради опитите моята реплика да бъде превърната в етикет на партията, от която съм избран, на нейния лидер и милионите хора, гласували за нея, моля да приемете оставката ми като народен представител.
На всички, които ще използват този морален акт, бързам да заявя, че решението е единствено и изцяло мое, съобразено единствено и само със собственото ми разбиране за носене на политическа отговорност. На всички, които ще побързат да спекулират с това мое решение, искам да кажа, че оставам с ГЕРБ и ще продължа да работя за развитието на партията и нейните политики."

Въпросът оттук насетне е дали партията и парламентарната група на ГЕРБ ще застанат зад Тодоров и ще отхвърлят оставката му, както се случи миналата седмица с Делян Добрев. 

Вероятността това да се случи е малка, тъй като Антон Тодоров е очевидно в тежест за политическата сила. Очаква се групата на ГЕРБ да гласува с облекчение оттеглянето на депутата. 

Той е народен представител от 25-МИР София. Не е член на ГЕРБ, а е депутат от т.нар. гражданска квота. 

Последният скандал около него стана заради участието му в сутрешния блок на Нова тв. Антон Тодоров се държа грубо и твърде нахално спрямо интервюиращия го Виктор Николаев и му каза, че следва да бъде уволнен заради въпрос, който е задал. 




В категории: Политика


14
Коментара по темата
14.
by
09.10.2017 19:26:30
0
6
Прелъстен и изоставен идиот!Шайката го прибра за да им свърши малко мръсна работа,но дойде време да му намажат ските и да го пуснат по пистата без щеки!
13.
bu
09.10.2017 18:48:47
1
1
дреме ми на к...ра за тая смотана държава
12.
ЛЕВИСА
09.10.2017 18:29:04
2
8
ВАЛЕРИ СИМЕОНИВ не се спотайвай ! Оставка ! Ти феодал ли си какъв си ?
11.
Колега
09.10.2017 18:04:40
1
8
Шаиката са народни предатели трябва да бъдат линчувани
10.
Иван жабов
09.10.2017 18:01:49
1
10
Герб трябва да бъдат свалени от власт по скоро съдени и да им се кунфискува абсолютно всичкото имущество
9.
онзи
09.10.2017 17:47:36
1
8
Направо се учудвам че от партията му не се застъпиха за него както с делян добрев.
8.
ННН
09.10.2017 16:47:35
12
3
БРЕЙ МНОГО КОМУНЕТА НАСКАЧАХТЕ БЕ!! ИЛИ Е ЕДНО С МНОГО ЛИЦА , КОЕТО ПИШЕ ЛИ ПИШЕ!!!? АААААААААААА..........
7.
Хм
09.10.2017 16:33:10
0
12
Тъкмо си помислих, че мумията е вечен....
6.
анализаторА
09.10.2017 15:55:15
3
12
А да бе, Мафията ще се саморазпусне. И в това ли да вЕрваме докато си реже от суджука с еленско за да не вдига кръвно нежната Симитлийска душица ? УПРАВЛЕНИЕТО НА "Борисов 3" ТРЯБВА ДА ЗАВЪРШИ С НАРОДЕН СЪД, ИЗВЪНРЕДНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И КОНФИСКАЦИИ. Иначе няма смисъл !
5.
Да бе, да
09.10.2017 15:34:51
5
13
"... атаката не само не спира, но и повлича след себе си авторитета на ГЕРБ, на нашия лидер".
Откъде го измисли? "Шайката" авторитет няма, и Суджука не е лидер, а действа като Мутра, какъвто си и е.
4.
Дана
09.10.2017 15:23:11
3
21
Сам си го направи този простак!
3.
Ааааа
09.10.2017 15:13:44
3
23
Чичо Валери Кога?
2.
Alo
09.10.2017 14:59:07
3
21
Аааа защо само той???Годфадър кога???
1.
Ура
09.10.2017 14:55:52
4
23
Поне малко да се изчисти ефира от гнусотии!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения Скандалите започнаха още при обсъждането на дневния ред Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона "Левицата" и Румен Петков започнаха силно кампанията си в Бургас, повдигнаха ключова тема за региона ГЕРБ и ПП-ДБ искат да съсипят рафинерията, няма да го допуснем, категорични са от "Левицата" Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Пътешественик стигна от Германия пеша до Бургас с кучето си, спят по спирки и в църкви Целта, която съм си поставил, е да посетя 40 европейски държави, т.е. общо 25 000 километра, споделя той Бургас награди заслужили дейци на културата Бургас награди заслужили дейци на културата Бургаският дух се е запазил, благодарение на нашите писатели, музиканти, певци, актьори, художници, подчерта кметът Димитър Николов Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души Шофьор на 20 години се вряза в автобусна спирка, удари четирима души При ляв завой младежът загубил контрол над колата Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Почти 90 сигнала са подадени заради проливния дъжд в София Не са постъпвали сигнали за бедстващи хора Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли Нова секира! Токът за бита поскъпва от 1 юли След като вчера изслушването на шефа на КЕВР Иван Иванов в Народното събрание се провали, днес той свика брифинг, за да успокои, че няма да има сериозно поскъпване на тока
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори