×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Валери Симеонов с кърваво писмо до НС


Извънредно! Валери Симеонов с кърваво писмо до НС
Вицепремиерът и лидер на НФСБ застана категорично зад Делян Добрев
01 Октомври 2017, Неделя, 17:15 ч.
Автор: Флагман.бг

За първи път Симеонов се застъпва за външен на партията му човек


От свое име и от името на ръководството на Национален Фронт за Спасение на България призовавам коалиционните партньори от ГЕРБ и Народното Събрание да отхвърлят оставката на Делян Добрев. Тя е подадена под огромен медиен натиск и политически обвинения, които към момента лежат единствено върху клевети. Приемането на тази оставка ще легитимира политическите спекулации като норма за саморазправа и лов на вещици.

Работил съм с Делян Добрев в две парламентарни комисии и съм придобил впечатления за него като един морален политик и експерт със задълбочени знанияв енергетиката и икономиката. Резултатите от неговата дейност като министър и народен представител също говорят сами за себе си – въвеждане на структурни мерки за висока ефективност на държавните политики в енергетиката и ограничаване на корупцията. Именно той като министър положи основите на енергийните реформи, които днес се прилагат и благодарение на които започна оздравяването на енергетиката. Зад днешната политическа атака стоят вероятно точно засегнатите от тези структурни реформи олигарси.
Това са фактите. Що се отнася до спекулациите и политическите обвинения, които не почиват на факти, а на внушения, то достатъчно поражения бяха нанесени с оставките на обвинените в роднински връзки с Делян Добрев, към чиято работа не бе отправен нито един упрек.

Всичко това ни връща във времената на сталинските чистки, когато цели семейства изчезваха в лагерите, само заради връзките си с някой „неблагонадежден“ или във времената на ранния социализъм в България, когато цели фамилии бяха репресирани, поради връзка с някой „враг на народа“. Как никой не зададе въпроса дали тези хора са професионалисти и са си вършили работата, та чак тогава да им бъде дадена оценка и наложена санкция?

Тази атака бе инициирана от една непривлекателна личност, започнала политическата си кариера от задната седалка на един мотор и влязла в телевизионната журналистика през задната врата на партийната шуробаджанащина. Грешка. Псевдожурналистика, в която винаги има само една „истина“ и никога две страни. Спрямо такива като нея, трябва да се прилага само и единствено законът в цялата му тежест, както постъпих, когато бе разпалена клеветническа кампания по отношение изграждането на защитното преградно съоръжение по границата с Турция. Призовавам Делян Добрев да използва всички законови средства, за да изтрие петното на клеветите и накаже клеветниците.

Неговата политическа кариера не трябва да бъде жертва на клеветническа кампания. Управляващите днес партии доказахме, че не разпъваме чадър над политически лица при доказани обвинения в неморално или незаконно поведение. И това е един нов модел на политика през последните десетилетия, който не е характерен за БСП.

Казусът „Добрев“, обаче, е коренно различен, тъй като става въпрос за недоказани обвинения. Апелирам към ръководството на ГЕРБ за повече здрав разум, а към Делян Добрев за повече кураж, отговорност и стоицизъм.

Валери Симеонов
Председател на Национален Фронт за Спасение на България

В категории: Политика


Флагман.БГ По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил 12/05/2024, Неделя 22:00 1
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 1
31
Коментара по темата
31.
Флагман
03.10.2017 12:36:59
0
5
Вие от Флагман сте долни лизачи, до онзи ден плюехте по Кроношпан, а от както си платиха мизата започнахте да им лижите калните задници!
Лизачи долни
Че и коментарите заключихте там
30.
до 29
03.10.2017 11:05:41
3
5
Няма как да проумееш...малко ти е информацията, трудно я смилаш...
Журналистката е правила филми по най-горещите точки, където се стреля...и където мъж трудно се решава да стъпи. А материалите й се купуват от много известни информационни централи като ВВС, например...Не ти са известни тези "подробности", нали? А личния й живот си е неин, както твоя си и твой.
29.
До 25
03.10.2017 09:05:07
3
5
С какво се е доказал този слон ???
Това беше една партийна журналка, един по-млад вид Дърева.
28.
.....
03.10.2017 00:24:49
0
2
..."Кажи ми, кажи, бедний народе,
кой те в таз рабска люлка Люлее?"....
27.
!!!
02.10.2017 19:36:08
2
2
Имах по добро мнение за тебе.Много низко падна...ццццц....
26.
Голям Смех
02.10.2017 10:30:43
2
11
Смешна държава,смешни политици,смешно правосъдие!А най-смешни сте ВИЕ дето коментирате подобни комедии тук под мен.Едно време разказвахте вицове за Тато на ушенце,а сега се правите на анализатори(АНОНИМНО) по форумите.Знаете ли колко им пука на Валерко,Дилянчо и Петканчо за Вас?Колкото за хлебарките в банята им.Защото и те са неприятни,но безопасни.Това сме ние българите-безопасни игли.Царе на безкръвните революции и мирният преход.После,властимащите се възползвали!Че кой ще ги спре???Вие със смешните си постчета тук ли???Да бе!Пресен пример-вижте Каталуния,това е гражданска позиция.Ако пишеха по форумите в къщи на ракийка и салатка никой нямаше и да ги знае.Като НАС тук!Айде продължавайте да драскате гневни безмислени коментарчета.Буря в чаша вода!
25.
Оооооо!
02.10.2017 10:02:44
9
14
Винкелът с 2 грама мозък, тръгнал срещу доказалата се журналистка Йончева?!!!! Бооооже! Муха срещу слон! А тоя гняв дребосъкът събира от времето, когато Йончева изкара наяве далаверите му при построяването на оградата с Турция, колко пари гушна тогава! Всеобщо е и недоволството от "управлението" на сегашното правителство! Та за това е тръгнал винкелът да спасява разклатения кораб, защото му е светнало, че никога повече няма да помирише власт! Хората са отвратени!!!
24.
Ogradi.bg
02.10.2017 07:36:03
2
11
Walerko cherkezina e suglasen s wsichi izdunki naBAI HOI zashto BAI HOI mu DADE daZAHLEBI edni 100.000.000 LEVA za edna mnoooooogo ama mnogo SKUPA OGRADA
23.
Спиро
02.10.2017 07:08:29
6
17
Бойко за да го разкара все ще е прочел някоя справка от службите . А Хасково е малък град и всичко се знае . Делянчо се е оплескал и ограничаваме щетите !
22.
Петър
02.10.2017 06:57:45
11
20
"Медиен натиск" е причината Депутат да си подаде оставката?! Г-н Министър, прекалявате с приказките си! Обвинявате частния сектор от както сте Министър, започвате да обвинявате медии и журналисти в политически натиск! Скоро ще правите акции като в Слънчака срещу журналистиката ли? Внимавайте какво вършите г-н Министър, защото няма да съжалявате Вие и и изродите Ви от НФСБ, а хората гласували за предателската Ви палтийка.
Започвате битка със свободата на словото, а след това ще започнете битка и със свободата на личността ли? Толкова ли много искате да ядете пердах, г-н Министър?!
Ако има псевдожурналистика, която "сваля" депутати, то не браните депутата, а Институцията Парламент! Иначе, тежко не на Вас, г-н Министър! Тежко на Майка България от гнусни предатели, като Вас!
21.
Кънчо
02.10.2017 04:23:50
3
14
Я,марш да спите робски скопени душици! Напълно си заслужавате и управляващите и опозицията и "разследващата журналистика".Утре като станете ще си измиете зъбите, ще се изакате и ще ви мине "справедливият гняв"!Мила родна картинка!Светлина в тунела няма....Целувки
20.
.........
02.10.2017 01:16:57
7
18
Симеонов това писмо да си го навре в задника! Е*ати наглия Добрев!
19.
Д9 17
01.10.2017 23:52:11
12
15
Ае ей тъп.....искати се ама и да стане, ти като не ставаш за нищо пак все тая...разийш ли?!
И ко? Ко мислиш, че ще стане и да си даде оставката (макар че не ттябва) ?
И нещо друго да питам щот мноо бързо забравяте:
Тази Елена Йончева, не беше ли взела от държавните пари по времето на Станишев (докато му беше гадже) едни 2МИЛИона за да ходи да снима в третия свят щот много филми гледа а!?! Няква тайна субсидия...утре ше постна матрял да четете, че ми са спи сега!
18.
SSF
01.10.2017 23:43:05
2
2
KELECH OF , NE RAZBRAH KOI KOGO DA CHIBA I KARTI ...TALIBANITE , ISTANBUL MANAFITE . DA NESA TA KARTELI BE ARCADOCHLU .
17.
Смешко
01.10.2017 23:39:42
11
22
Рев , а смешен плач ! Май започна да се светва, че дните на коалиционното правителство са преброени ? И тогава ще лапаш ама , пачокааа .
Гарван гарвану око вади ли , смешко ?
16.
До 1 - Германия,....
01.10.2017 23:36:24
4
20
...ех за жалост, срещу нас да бягат, не можем да ги стигнем. След Втората световна война, канцлерът на Германия е ползвал обществения транспорт, понеже страната е трябвало да се възстановява (полагал му се е служебен автомобил). Какво става в Бг -изтъпанчва се "много успешният" бизнесмен Б.Б,драпал със зъби и нокти да се набута в Общинския съвет и си купува Ролс Ройс.Не бе той изобщо не е с КОРИСТНИ МОТИВИ В Общинския съвет + ВСИЧКИ ДРУГИ ЛАПАЧИ ТАМ.
15.
300
01.10.2017 23:35:40
18
18
Просто държавата е селска! И тука някви селски комуняги се опитват да се правят на жертви, при всеки удобен момент. Но аз добре помня миризмата на вехто, застояло и злобните погледи и държание от недалечното минало! Ако бях аз...нямаше да си подам оставката....те няма да работят ми ше си губим времето с интриги и компромати....!
ЕЙ ТВА ИМ Е ОПОЗИЦИЯТА, ТО ДАЖЕ НЕ Е ОПОЗИЦИЯ АМИ ЕДНИ ПЪКЛЕНИ ПЛАНОВЕ КАК АДЖАБА ДА ГИ ОДАРИМ! ЕЙ ТВА Е ДА ЗНАЙТЕ! ТЕЗИ ХОРА НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ЗА ДЪРЖАВАТА, ТЯХНА САМОЦЕЛ Е ЕДИНСТВЕНО ДА СА НА ВЛАСТ..ТВА Е!
Тя тази Йончева за тва я вкараха от нищото, да може да се занимава с точно такива схеми. Да не мислите, че тази скъпоплатена разследваща журналистка ше напрай нещо за държавата!?! Пфф тя е там да лапне някой левче и да изпълни някъв план и утре нит ще я видите, нит ше я чуете! Да!
14.
Келеша
01.10.2017 23:20:56
1
6
Не да го Шибат Талибаните,А Истанбулските Манафи-Те Поне Къртят Кораво!
13.
Псевдожурналистика
01.10.2017 23:06:22
11
16
Да могло обичах да го лапам на Станишев .Кога лапахте милионите със Станишев не рева ся ревеш мамати Долна продажна червена курва да та шибат талибаните .
12.
Браво
01.10.2017 23:03:39
30
15
Само ГЕРБ . Да го духате комуняги колкото и да драскате тук вашето време си отива
11.
gradski
01.10.2017 22:46:55
0
1
Гнусна работа... за едни 5лв. Май става въпрос.
10.
Кака Кури
01.10.2017 22:39:05
16
18
Прав е Симеонов за мотористката.
Щом и оня съсел я захвърли ,значи за нищо не става.
Вероятно ще си остане стара мома а старите моми преливат от злоба и завист към околните.
9.
давай ВАЛЕРИ НАРОДА Е С ТЕБ
01.10.2017 22:13:30
25
20
абсолютно ПРАВ
8.
българин
01.10.2017 22:02:48
12
12
До (4) ...

Абе Приятелю, ти още не си ли разбрал...минаха 2 години вече...Тези проценти дето ги вадят гербаджиите за кмета на Бургас са от тези, които са гласували (под строй и заплахи)...

а той завалата и 30% не може да събере от имащите право да гласуват...!!!

И ако този мълчалив отказ не можеш да го разбереш 2 години - просто си ги проспал или загубил някъде....
7.
Ахмак бей
01.10.2017 21:53:50
5
23
Да си подадат оставките областното и общинско ръководство на ГЕРБ в Бургас. И да се видят партийните назначения в област Бургас. Особено в образованието. То не бяха митничари, пребоядисани комунисти и комсомолски секретари за директори. Симеонов, питй Валентин Касабов какви предавания правеше в Паралакс при уволнението на доц. д-р Таня Борисова от властимащите в ГЕРБ. А сега сте съюзници. За това напиши кърваво писмо.
6.
Дернев
01.10.2017 21:44:14
4
19
Всички които надигат гпас в защита на ДД, защитават себе си, а не него.
5.
Петър
01.10.2017 21:30:38
5
31
Какво искаш да ни кажеш Валерка,че Делянчо не е лапал здраво от санирането в Хасково ли ? Папкал е и то здраво ! Нали затова е целият панаир ! Нали затова ги е наслагал цялата рода на определени места. Не ги е назначил чистачки ! И от големите доходи на малките заплати !? Голям смях !!!
4.
Българин
01.10.2017 21:24:50
11
28
Всички областни координатори на измислената ГЕРБ си кадруват по места , Всички !
Само че този път кметът на Хасково се разприказва и им изкара "кирливите ризи"!
Абсолютни "калинки" и некадърници лежащи на гърба на народа- навсякъде изборите ги печелят, ама с мушангии и гимнастики.
Вземете пример : как кмета на Бургас ще получи тоталитарните почти 80% ? И той завалата не можа да си повярва, като разбра...
ама иначе е послушко, не е като хасковлията , който май е 'спрял" кранчето на гербаджиите !
3.
xifxogxogxogxogxlgxlgx
01.10.2017 21:23:30
6
20
ПАДА БОКО ШЛИФЕРА ....ПАДА ВАРНЕНСКИЯ КУМЧО ВЪЛЧО. .....
2.
От 1
01.10.2017 21:18:20
9
22
Забравих да кажа...Симеонов какво иска? Да се докаже, че споменатите хора са му роднини ли? Или иска да убеди обществеността, че не си ги е назначил в Общината ли? Освен електоратчето на ГРОБ друг не вярвам да убеди, че не ги е назначил той там. Просто в България така стават работите. Имаш дядо владика папкаш от народната баница, нямаш не папкаш!!!
1.
...
01.10.2017 21:12:45
13
34
Не мога да разбера каква атака? Назначил ли си е всичката рода до 9-то коляно в Община Хасково? Назначил си я е!!!! Какво повече искат и трябва да стане, за да си подаде оставката? Хората за една платена вечеря в ресторант си дават оставката като ПРЕЗИДЕНТ НА ГЕРМАНИЯ, ония си назначил цялата рода в Община Хасково и нямало нищо неморално..."МЪДЕ ИН БЪГЪ"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят Концентрирате се върху собствените си емоции Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба  90 на сто от обитателите на рибарското селището не са чували за нея, но Георги Димов е ловял 400-килограмови екземпляри в океана Как се забавляват зодиите Как се забавляват зодиите Водолеите обичат общуването, а Близнаците обичат шумните забавления в многолюдна компания Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма  нито едно електронно табло  показващо пристигащите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите  Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Вижте рецептата Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Кратка разходка след последното ви хранене има много положителни ефекти върху  тялото и ума Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Идеята им за подпомагане на полетите може да доведе до целогодишен характер на туристически поток към страната ни, коментира Евтим Милошев Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Проблемът е, че Борис Минков, който е редактор на романа, е и член на журито Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му
Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори