Само във Флагман.бг! Датчанин, инвестирал у нас 17 млн.евро: Това не е държава, това е джунгла!


Само във Флагман.бг! Датчанин, инвестирал у нас 17 млн.евро: Това не е държава, това е джунгла!
Продавам всичките си имоти тук, искам да се махна, категоричен е Алфред Берг(вдясно)
04 Юли 2017, Вторник
Автор: Светлозария КИДЕРОВА, снимки: Авторът

Алфред Берг проклина деня, в който е решил да стъпи в България


"Това не е страна - това е джунгла! Проклинам деня, в който реших да дойда тук!" Това са думи на датския бизнесмен Алфред Берг.

Скандинавският предприемач не е просто обикновен турист, а човек, който е докарал инвестиция за 17 млн.евро по българското Черноморие. Заложил е главата си и личния си авторитет в компанията, за да убеди съдружниците си, че България е подходящо място за бизнес. Днес обаче дълбоко съжалява.

Флагман.бг се срещна с Алфред Берг във ваканционния комплекс "Black sea paradise" в Созопол, откъдето започва и е на път да завърши цялата му българска авантюра. Алфред през 2008 година си купува апартамент на брега на най-желания морски бряг в Созопол.

Терасата му се намира на метри от морето, над култовия Bambo Beach в местността Буджака. За квадратен метър плаща по 2 хил.евро, а апартаментът му е в супер комплекс с басейн, паркинг, градинка. Всичко това обаче е само на картинка, а реалността се оказва съвсем различна. 

В първите години за Алфред и семейството му всичко е отлично. С нетърпение чака всяко лято, за да дойде на почивка в Созопол и да се радва на красотата и спокойствието. Същевременно, прибирайки се в Дания, той не спира да хвали българското Черноморие.

Алфред в този период явно смята, че България е подходящо място за инвестиция. Той представя пред съдружниците си амбициозен проект за 17 млн.евро за изграждането на модерен комплекс в Равда. Убеден е, че страната ни ще се развива и инвестицията ще се възвърне.

За проблемите, които се стоварват върху главата му заради този проект, ще разкажем в друг материал, защото там може да се напише книга. Темата на днешната ни публикация е личният му сблъсък с родната действителност заради желанието му да притежава ваканционен имот в България.

Главоболията за Алфред започват през 2011 година, когато целият комплекс вече е разпродаден. Т.е. - реклама вече не е нужна, няма свободни апартаменти и "златните кокошки" трябва да осигурят добър доход за инвеститора .

През 2011 година собственикът, с когото чужденците сключили договор за поддръжка на комплекса, започва да им иска по 3 хил.евро! Туристите са предимно скандинавци, а те са друга култура - за тях пазарлъкът е чужда дума, преглъщат го тежко, но за да има мир, решават да платят исканата такса.

Но...както се казва апетитът идва с яденето и тази сума за поддръжката на малката градинка с басейн явно се струва недостатъчна на инвеститора, заради което по твърдения на собствениците той изведнъж рязко вдига таксата - 10 хил.евро на година!

Това е космическа сума, подходяща за супер имот от стотици кв.м. на Френската Ривиера, например, но не и за малки ваканционни жилища в Созопол. Средната цена за поддръжка на общите части дори в претенциозните комплекси е 5-6 евро на кв.м. на година, а тук става въпрос за многократно по-голяма сума.


Предният вход на Black Sea Paradise

Разбираемо повечето от собствениците са шокирани и отказват да я плащат. Убедени са, че имат права и търсят подкрепа, която обаче така и не получават. В това време инвеститорът си търси парите.

По думите на собствениците, той им пращал яки български момчета, за да събира новите такси. Мускулестите балкански субекти буквално превърнали почивката им в кошмар. "Голяма част от датчаните не смееха да излязат от апартаментите си. Беше ужасно!", разказа известният бургаски лекар Мурад Махмуд, който също има жилище в комплекса. 


Задната част на комплекс била оградена със синджири и телена ограда, а няколко мутри вардели на всеки ъгъл

Мутрите бяха сложили телена ограда и синдрижи около сградата. Датчаните се страхува от вида на тези мъже. Заобикаляха през другите комплекси, за да стигнат до плажа, тъй като техният вход е само от страната към морето, а не към улицата”, обясни адвокат Румен Илиев, който представлява датчаните.

Алфред вижда, че няма да има решение на казуса и предлага на Банчев да закупи земята, върху която се намира апартамента, както и целия двор, за да няма напрежение. Стигнали до разбирателство и точна сума със собственика на фирмата, но когато отиват при нотариус, цената се оказва в пъти повече и „сделката” се разпада поради неточности от страната на Банчев.

Според адвокат Румен Илиев, фирмата, която продала апартаментите в комплекса, искала само процент от сумата да бъде преведена в българска банка, а останалите в сметка в турска банка. Пред нотариус сделките се изповядвали на данъчна оценка.  Защо - всеки сам може да си прави изводите. По случая са подадени сигнали в прокуратурата и ДАНС, но още няма резултат.

„От миналата година 4 собственици на апартаменти са ги продали на безценица, под 50 % от закупената цена, само и само да се махнат оттук. Съжалявам, че в тази държава нищо не може да се направи. Това не е Европа, това е джунгла! Мои приятели бяха готови да дойдат и те тук, защото е много красиво, но се насочиха към Испания. Ние не нарушаваме правата на никого, искаме и нашите да не се нарушават. Готов съм да заведа случая до Брюксел, защото искам някой да защитава моите права”, разказва притеснен датския гражданин Алфред Берг.

По думите на адвокат Илиев това е поредната схема, която ощетява туристите по българското Черноморие. Припомняме, че Флагман.бг писа за измамени собственици с уникален за България случай /ВИЖ ТУК/.

Флагман.бг не успя да открие представител на фирмата-инвеститор. Става въпрос за благоевградски предприемач, който развива мащабен бизнес. Готови сме да му представим право на отговор

В категории: Созопол


36
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
36.
двугоселец
06.07.2017 10:13:22
1
0
адвокат Румен Илиев - мдаааа- работата е повече от ясна....
35.
местен
05.07.2017 08:51:42
8
0
Ех тези крадливи комунисти ! Точно там имаше "Пионерски лагер" на децата от Благоевград. Затова и на хората от Созопол им бе отказано да им върнат земите там. Но един благоевградски "бизнесмен" по седесарска, приватизационна линия ПРИВАТИЗИРА дървените бунгала на децата. Естествено за без пари. И после построи тази сграда (напълно не отговаряща на условията за строителство на първа линия). Има ограничения за височиата на сгради първа линия. Не се допуска в морски имоти да има външни стълби и т.н. Т.е. в едно открадната място се издигна една незаконна сграда. Ами при това безаконие в този имот какво очаквате от там нататък ? Естествено още и още безаконния. И ВСИЧКО Е ЗАЩОТО ПРОСТО ДЪРЖАВА НЯ _ МА !
34.
gggereyt
05.07.2017 01:04:34
10
12
обикновен турист пък си купува жилище във ваканционно селище с басейнче масейнче ...с други думи искал едаживее като баровец в бедна държава защото там държавата им такива имоти са супер високи данъци тука за него ще е без пари . като иска да усети България да иде на село да купи някой къща да копа ама не той е искал да е господар в банановата република... не разбрал че тука мафията управлява а той ако иска лукс ше плаща двойно тройно и тн .не го съжалявам щом е имал пари значи не е беден
33.
Нацепена батка
05.07.2017 01:02:47
11
1
Ам че аз само това мога да къртя мивки и да праскам анаболчета.До 40 години съм тип топ след това ще стане потоп.Няма да съм нацепена батка а клюмнала патка.
32.
666 Lucifer 999
04.07.2017 23:38:48
7
6
Какъв е този палячо? Когато сключвам сделка за над 2 000 000Е винаги съм с 3 адвоката и всеки договор се проверява и изменя според сделката докато страните не са съгласни. Проблема си е негов, не в държавата. Явно случайно се е сдобил с пари, щом не знае какво да ги прави.
31.
блеика
04.07.2017 22:40:54
12
3
Прави са Бай Ганя и другите. Не ни трябват датчани дето не са свикнали на рекет и да дават рушвети. На нас ни трябват руснаци, украинци, турци и всякаква сволоч. Така мафията и корупцията ще благоденства, а и фитнесите ще са пълни. На кой ще се продава дрогата и проститутките, ако всички са семейни и читави. Въобще средната класа европейци не ни трябва. Ние сме си добре с мутрите. Апък и след време като стане някой сакатлък и някой пиян падне от тераса или предруса, ще можем да плюем, че всички са ни виновни за мизерното ни черноморие.
30.
Курвоазие
04.07.2017 22:26:04
2
3
Нали все пак педер*стка медия като вашата спомага това да не е държава жена-мишка
29.
Бай Ганя
04.07.2017 22:12:17
8
4
Не дейте рева за датчаните ония са стиснати тарикати продават метални стълбове и 1перки ветрогенератор Вестел за2милиона лева за желязо а реват за10хилки за подръжка.Датчаните са НАЙ добре заплатени в ЕС средната надница е 130 крони или30Е на ЧАС 300Е на ден е нормална надница .Пенсионери те им са окичени в злато бръмчат нон стоп по круизи и екзотични яхти хранят котките си сьс сьомга и хайвер а младежите им друсат НАЙ скъпите екстри а ве сиромаси хора
28.
Бай Ганя
04.07.2017 22:12:17
8
5
Не дейте рева за датчаните ония са стиснати тарикати продават метални стълбове и 1перки ветрогенератор Вестел за2милиона лева за желязо а реват за10хилки за подръжка.Датчаните са НАЙ добре заплатени в ЕС средната надница е 130 крони или30Е на ЧАС 300Е на ден е нормална надница .Пенсионери те им са окичени в злато бръмчат нон стоп по круизи и екзотични яхти хранят котките си сьс сьомга и хайвер а младежите им друсат НАЙ скъпите екстри а ве сиромаси хора
27.
Неа
04.07.2017 20:58:00
9
1
Лелеле подръжка от 5-6 евро стигнала до 3 хиляди а после и до 10 нямам думи .... Сериозно ли това е истина ?
26.
СССР
04.07.2017 20:55:44
6
4
Само Альошата може да ни избави от туркофили като бай Хуй!!!
25.
Абсурдистан
04.07.2017 20:43:29
14
1
Добре дошли в джунглата на беззаконието и простащината Абсурдистан! Това е държавата на най-малоумните селяндури които се имат за големи тарикати и бизнесмени ама 7а големи само в техните си малки смешни селяндурски главички! Няма оправия тая малоумна държава щото само чукундури и селяндурш живеят в нея, така наречения цар Сакскобурготски го каза навремето-чипа трябва да се смени на народа ама как да стане тая работа бе?! Обречено е всичко тука ...
24.
Ся
04.07.2017 19:16:21
6
13
Неприятно е и наистина не е хубаво да правят така нашите пишман бизнесмени. НО. Дошъл скандинавец тук да инвестира, още малко да го съжаляваме. Еми я пробвайте вие да отидете у тях да побачкате да видим как ще ви посрещнат. Така че ... да инвестират в Скандинавия, не съм ги канил.
23.
мафия
04.07.2017 18:00:11
14
2
Стани приятел на ТИМ и няма да имаш проблеми.Освен ако самите ТИМ не те рекетират.
22.
до Алфред
04.07.2017 17:35:27
12
4
Стани приятел на Б.Б ИЛИЦ.Ц. и няма да имаш проблеми
21.
наблюдател
04.07.2017 17:32:15
17
1
Датчанина е открил топлата вода по трудния начин.
20.
Баба Пена
04.07.2017 17:26:45
16
1
Общината наистина е най-голямата мутра рекетьор. Иска да рекетира всички от най - малкия бизнесмен, или инвеститор, до най - големия...
19.
ПАТРИОТ
04.07.2017 17:16:40
29
1
Флагман спрете да ръсите простотии и потърсете къде е заровено кучето в Созопол.Виновници са тези измами са граф Тумпалов и Царя Рейзи.Тук всичко минава през техния банкомат.Затова ако искате да сте независима медия спрете да си вземате лептата от Рейзи и разучете нещата докрай
18.
Бс батка
04.07.2017 17:12:09
21
4
Точно така нека да съди в Брюксел тея смешни селски мутри дето владеят цялото черноморие и тероризират чужденците. Простотията българска край няма. Затова хората се махнаха и се махат от България. Само руснаците не ги е страх от мутрите по морето щото кво ли не са преживели през 90те. Пред техните мафиоти смешните български селски борчета тарикатчеиа с ножки могат само да лапат и да се насират. Там руснаци май не пипат,а?
17.
Mafia GERB
04.07.2017 17:01:26
17
4
Датчанин, инвестирал у нас 17 млн.евро: Това е държава управлявана от МУТРИ.
16.
Гого
04.07.2017 16:59:34
13
5
Тоя е бахти и чурката.Да вложиш толкова пари и да наемеш външна фирма за подръжка а не ти да си я подържаш!?!?!?! Страхотна идея за всички измамници!
15.
Жунгла
04.07.2017 16:58:23
2
2
Nqkva drujinka prez policiata go obrali kara6ti jipove za 100 000 leva pak nqmali pAri za uniformi i kubinki
14.
Община Бургас до 8
04.07.2017 16:54:16
13
2
Не е така бе момче, ти нищо не знаеш. Виж как доган строи в най-хубавото място на Бургас и ние също не знаехме (хахаха) ама инвистира !!!
13.
Бай Х..
04.07.2017 16:53:31
15
29
Ивестирал той, х*я ми е инвестирал! Датчаните са по-мизерни от пияните англичани и руснаци! Марш от България ла*но, датско, мръсно! Отиди в Испания да видим дали ще ви минават гладните номера!
Флагман, очаквайте и други "измъчени" датчани в най-скоро време да изберат от други точки на Черноморец то ни!
12.
Крайно време
04.07.2017 16:52:40
16
3
е да потече река от жалби към Брюксел,за да се събуди тази държава!
11.
kenefa na europe
04.07.2017 16:52:02
18
6
датчанино, няма нужда да им го казваш. бугаропитеците много добре знаят, че живеят в джунгла, а на тях това им харесва. затова там са останали само скотове заели поза партер а зад тях са тъмните балкански субекти и ги джасат на къс пас... но пък им харесва
10.
да се маха
04.07.2017 16:49:26
9
24
Този да не се прави на ощипан, имотите поскъпнаха, а се очаква спад и се измъкват един по един. Те затова ги купуваха,нагли спекуланти.
9.
До 2.
04.07.2017 16:47:36
11
1
Инвестирал е в Равда до свинарника.
8.
Инвеститор
04.07.2017 16:41:44
28
3
Община Бургас е най големия враг на инвеститори.
7.
герб
04.07.2017 16:38:41
20
2
не е джунгла, всичко е хубаво и имаме напредък (назадък де). чудесно си партнираме и с дпс, та затова има и стабилность !вие в Дания нищо нямате! ние си имаме и свобода на словото, подпомагаме малкия и среден бизнес, всичко цъфти...
6.
Мутраленд
04.07.2017 16:37:41
27
5
Благодарете на Бойко!
5.
До инвеститори
04.07.2017 16:37:27
25
1
За съжаление и за българския инвеситор е същото. Администрация заспала държавата е събрана. Да му мислят гражданите. Наистина живеем в джунглата.
4.
*********
04.07.2017 16:32:03
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
*********
04.07.2017 16:28:58
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
2.
Хамлет
04.07.2017 16:23:24
28
1
Да бъдеш или не? Това е въпросът.
Няма вид някой да е инвестирал €17 мил. в тази кочина от снимката.
За жалост обаче човека е прав. "Това не е държава, това е джунгла."
1.
Balamurnik
04.07.2017 16:09:55
9
80
Ние тия инвестиции ги знаем,тука идват да инвестират само "най-големите"...Да оставя парите тука и да си тръгва пеш...НЕЩАСТНИК!!!
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите
След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите Тодор изпада в трудна ситуация, защото не може да се откаже от „Виваком”, тъй като има опасения, че след като се усетят, че са го загубили като клиент могат да пуснат договорите в действие

Всичко в категорията
На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ) Станка Полицайката пак вмириса баровското село Маринка, превърна къщата си в сметище (СНИМКИ) Загадка на деня: Това Бургас ли е или село в северозападна България? (СНИМКИ) „Възмутен татко” в сигнал до Флагман.бг: Два часа обикалям във „Възраждане”, няма къде да паркирам Войната за паркоместа в ж.к."Славейков" загрубя, в блок 37-и скочиха на съсед Гневен бургазлия! Полицаи запушиха ул."Шейново" до СУ "Иван Вазов" На вниманието на ДАИ Бургас! Копърки и нелегални бусове дебнат за туристи в Слънчев бряг Ужас! Мъртви плъхове изплуваха в морето край Морската гара в Бургас (СНИМКИ 18+)
Джакузи засмука дете в луксозен комплекс, момченцето е в болница! (СНИМКА 18+)
Джакузи засмука дете в луксозен комплекс, момченцето е в болница! (СНИМКА 18+) Когато успява да измъкне детето си, майката видяла, че върху една от помпите няма решетка


Всичко в категорията
Волен Сидеров се жени за Деница Гаджева днес, вижте първите гости на сватбата им
Волен Сидеров се жени за Деница Гаджева днес, вижте първите гости на сватбата им Влюбената двойка ще изрекат след минути заветното "Да" пред Бога и очите на сина им - малкия Волен

Всичко в категорията
Преди референдума! Испания поставя цялата полиция на Каталуния под контрола на Мадрид Президентът поиска създаването на регистър на българите в чужбина Ето защо ГЕРБ ще печели безкрай, а НФСБ и такива като нея - никога Бургазлията Живко Табаков е номиниран за председател на „Движение България на гражданите“ Радев към нашенци в Ню Йорк: България ще е успяла, когато кажете на вашите деца да се върнат Депутатът от БСП Николай Тишев с приемна за граждани в Бургас Здравният зам.-министър: Не училището и заведенията, родителите са виновни за пушенето на наргиле! Тереза Мей с извънредна новина за Брекзит от Флоренция! От последните минути! Съдът освободи 6 от задържаните официални лица в Каталуния Става страшно! Тръмп към Ким Чен Ун: Явно обичаш хората ти да бъдат убивани! Чакат те невиждани изпитания! Бургаският депутат Димитър Бойчев: Китай е добър пример за внедряване на съвременните технологии
Общински съветници се скараха заради наркоплантация
Общински съветници се скараха заради наркоплантация Заради нивата от 7 дка са разпитвани представители на три политически сили


Всичко в категорията
Ад на пътя! Бус се преобърна край морето, 8 пътници са в болница (СНИМКА) Ще ви побият тръпки! Ето кои са най-богатите наркобарони в историята БГкамион с мигранти е спипан на турско-гръцката граница Първи подробности за бруталното убийство край Пловдив - застреляният в главата син бил... Брутално убийство! Бивш вонен застреля сина си в сърцето и главата Нов ужас в Лондон! Банда пръска с киселина минувачи пред търговски център, има ранени (ВИДЕО) Жестоко убийство! Манекенката Яна бе открита мъртва до бебето си Стрелба заради сина на убития преди 14 години кримигерой Гипса Шок! Як дървар изнасилвал с часове лекарка, оказала му спешна помощ (СНИМКИ) Ужасяващо! Майка закла двете си деца и каза: Черната сянка ми каза, че в тях се е вселил дявола и трябва да ги убия Бабата на Гринго ексклузивно пред Флагман.бг: 10 униформени нахлуха в дома ми, арестуваха и Софи Маринова
Ще оставят ли зад решетките циганина, пребил учител в Садово Арестуван след спецакция оборотен дилър от Бургас отърва затвора, вижте защо Кръвожадните Диана и Станислав остават зад решетките, продължава издирването на съучастника им в отвличането и гаврите с бургазлия Циганинът Атанас поиска свобода с абсурден мотив - имал много деца, прокурор го попиля, а съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг! Сблъсък на две дами за Окръжната прокуратура в Бургас Само във Флагман.бг! Росица Темелкова поема Окръжния съд в Бургас Протакат делото за мелето заради рокерите на Путин, биячите могат да отнесат сериозни присъди Наркотрафикант влиза за дълго в затвора, опита да прекара 3 кг дрога през България Какво стана, нали БСП щеше да се променя? ВСС пенсионира бургаския съдия Георги Кошничаров Пребилият възрастна жена на спирка Живко се оказа вменяем, нападението било напълно съзнателно
Родни богаташи: Месарски и зърнени босове търсят и купуват имоти за над 1 милион евро в топ центъра
Родни богаташи: Месарски и зърнени босове търсят и купуват имоти за над 1 милион евро в топ центъра Пазарът на луксозни имоти в България е изключително активен от началото на 2017 година


Всичко в категорията
Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор
Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Надзирателят Валентин Велев получи сериозна присъда, тъй като опитал да вкара забранените вещи зад решетките


Всичко в категорията
Глад за учители в Айтоско: Кандидатите с отлични дипломи, но без елементарни познания Цял клас си смени училището заради учителка по математика Стряскащи факти за подмяната на нацията ни! Всеки четвърти първолак не знае български Бургас с три номинации в конкурса "Новатори в образованието" Министър Вълчев: Деца от малцинствата са като имигранти, не знаят български 10 % скок в приема тази година в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” , новите специалности привличат все по-голям интерес Голямата дилема за Френската гимназия: Да запази ли 80-годишния бял камък на фасадата си? Дават стипендии за успех вече и в 8-и клас: 50 лева Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Държавата върна 3000 деца в класните стаи (ВИДЕО) Песен на Азис в училище взриви обществеността, как се оправда директорът (ВИДЕО)
Топвирусолог разкри какви заболявания ще ни атакуват през есента
Топвирусолог разкри какви заболявания ще ни атакуват през есента Промяната на температурата води до промяна на поведението на хората и на инфекциите, каза проф. Тодор Кантарджиев


Всичко в категорията
Родителите изпадат в паника! Нов вирус, който удря в корема, тръшка децата, всяко второ стига до болница Дойде есента, идват и вирусите! Удря ни грипът "Мичиган"! Добрата новина! В УМБАЛ "Дева Мария" успешно оперираха Синдрома на Лешникотрошачката Ирина Репуц роди петото си дете в университетска болница „Дева Мария“ Вижте емоцията на най-достойната медицинска сестра в Бургас – носителката на приза „Света София” за 2017 година УМБАЛ Бургас поднови сертификата си за качество по системата ISO 9001:2008 Ленено щастие за косата или иначе казано как да спрем косопада сами В УМБАЛ Бургас преглеждат безплатно деца за гръбначни изкривявания и спортни травми Медицинска сестра с над 35-годишен стаж спечели наградата „Света София” (СНИМКИ) Д-р Светла Цолова: Яйцата с фипронил водят до нарушение в равновесието (ВИДЕО) Успешното лечение на исхемични мозъчни инсулти е революционното постижение в неврологията за последните години
Жестока трагедия! Майка остави бебето за малко, откри го мъртво в креватчето
Жестока трагедия! Майка остави бебето за малко, откри го мъртво в креватчето ​Предстоящата аутопсия ще покаже каква е причината за трагичната му смърт


Всичко в категорията
Музикалният свят загуби още една легенда (ВИДЕО) Бащата на 5-годишния Иван скочи срещу майката: Иска родителските права, тя биела периодично детето (СНИМКИ/ВИДЕО) Потресващ разказ на една майка: Бившият ми отвлече детето, редовно го бие и ме заплашва, помогнете! (ВИДЕО) Трагедията е пълна! Загиналият след силна възбуда от проститутка е известен бизнесмен, бусът му бил тъпкан с пачки! Ревнив полицай превърна живота на бившата си приятелка в истински ад! Красавицата търпя дълго, но накрая реши да му даде урок (СНИМКИ) Медицинска сестра живее след операция с пинсета в корема (ВИДЕО) Кошмарен инцидент в молa съсипа първия учебен ден на руса принцеса - детето се появи посинено пред приятелите си! (СНИМКИ) Изхвърлят на улицата измамена жена, осъдена за обида на кмет (ВИДЕО) Бедстващата Станка се нуждае от лечение, диабетът не позволява на раните й да зарастнат Семейство с две деца живее без ток в дом с падащ таван (ВИДЕО) Кървава трагедия! Известен български учен бе убит по нелеп начин
Сидеров и Гаджева пристигнаха на сватбата си в ретро автомобил (СНИМКИ)
Сидеров и Гаджева пристигнаха на сватбата си в ретро автомобил (СНИМКИ) Кумове на сватбата са бизнесменът Димитър Савов и съпругата му Дарина


Всичко в категорията
Астролог: Днес е празник и на секса, изпробвате нови сексуални техники!
Астролог: Днес е празник и на секса, изпробвате нови сексуални техники! Старайте да избягвате конфликтите, защото ако започнат сега, ще продължат през целия месец
Всичко в категорията
Тапа на магистрала "Тракия", започва огромен ремонт на ключов участък
Тапа на магистрала "Тракия", започва огромен ремонт на ключов участък Ще се ремонтира отсечката от аутобана до Северната скоростна тангентаВсичко в категорията
Спомени от соца: Как изглеждаха ресторантите по времето на Тато
Спомени от соца: Как изглеждаха ресторантите по времето на Тато Цялата власт в заведението се държеше от сервитьора с папийонката, а той се държеше като началник с клиентите


Всичко в категорията
Дадоха властта в Нафтата на Коце Джамбазов - последният шанс за спасение
Дадоха властта в Нафтата на Коце Джамбазов - последният шанс за спасение Очаква се, заради предстоящото обединение, главният спонсор на „Локомотив“ - американската компания „Съдърланд“, да пренасочи средствата, които отделя за подпомагане на футбола, към „Нефтохимик“

Всичко в категорията
Часове преди мача на Стоичков: Пожар до стадион "Берое" Футболист прави секс с любимата на свой съотборник, докато той е в същото легло (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Най-добрият фитнес треньор в Бургас атакува „Мечката” и републиканското (СНИМКИ/ВИДЕО) Нафтата отпадна от Царско село за Купата Царството на Боби и този над него приключва! Любо и Наско искат трона в БФС! Димитър Бербатов се дипломира и каза: Един ден може да стана министър на спорта Холандец спечели шахматния турнир "Кесаровски-Станчев" в Слънчев бряг Кралят оцеля! Фил Хийт взе 7-ма титла и изравни рекорда на Арнолд Шварценегер Роналдо заведе половинката си на мач на "Спортинг" Лисабон (СНИМКА) Волейболните националки (до 23 години) ще играят на полуфиналите на Световното първенство Бургаски тим представя България на Евро-Африканското първенство по подводен риболов
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Средец
Сигнал до Флагман.БГ: Опасна шахта е на път да пропадне, вземете мерки преди да е станало късно! Край на полемиката как да наричаме Моста: Холандски туристически сайт го наименува „Mosta” "Звук и цвят" заляха "Магазия 1" на Морската гара в Бургас, 16 художници вдъхновиха ценителите на изкуството Ето ги учениците герои от Търговската гимназия, изгасили горяща кола (ВИДЕО) Бургазлията Живко Табаков е номиниран за председател на „Движение България на гражданите“ Вижте как Бургас отбеляза 109 години от Независимостта на България (СНИМКИ) Димитър Николов: Денят на Независимостта е повод да се гордеем, че сме наследници на достойни и смели българи Вижте как Бургас ще отбележи Денят на Независимостта Търсят още 2 млн. лв., за да върнат блясъка на най-стария бургаски храм Зам.-кметът на Бургас Чанка Коралска: Започваме сериозен ремонт на парк „Изгрев” Грозно! Силната буря потроши кола в центъра на Бургас, сеирджии се подиграват на собственика в мрежата (СНИМКИ)
Пожар бушува в ромската махала на бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Откриват супермодерна детска градина в бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Бургаският жк „Меден рудник” празнува с фолклорна музика, детски игри и народни борби Защо кметът на Бургас Димитър Николов откри учебната година в СУ "Петко Росен" в жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) 19-годишен задигна телефон от паркиран Сеат в жк „Меден рудник”, сгащиха го след 6 месеца "Булфарма” иска да купи Медицинския център в бургаския ж.к. „Меден рудник” от Общината Пожар изправи на крак огнеборците в ж.к."Меден рудник" Фейсбук изригна! Пазете децата си от този мъж в ж.к."Меден рудник", краде и заплашва Бургазлии пропищяха от цигански терор в жк "Меден рудник" (СНИМКИ) Паника в „Меден рудник”! Гражданска защита и полиция обсадиха блок, изкараха труп в чувал
Ето как Айтос се превърна във финансов отличник
Ето как Айтос се превърна във финансов отличник Общината няма задължения или просрочени дългове, градът и селата се обновяват със европейски средства, дотация от държавния бюджет, както и местни приходи


Всичко в категорията
Бабата на Гринго ексклузивно пред Флагман.бг: 10 униформени нахлуха в дома ми, арестуваха и Софи Маринова Само във Флагман.бг! Среднощен екшън в Айтос: Закопчаха гаджето на Софи Маринова - Гринго при зрелищна акция Съдът прати цинганката Албена, нападнала полицаи, под домашен арест. Тя проговори пред Флагман.бг (ВИДЕО) Циганинът Атанас поиска свобода с абсурден мотив - имал много деца, прокурор го попиля, а съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Първо във Флагман.БГ! Вижте двамата съпрузи, които млатиха с греда полицай в Айтос (СНИМКИ) Г-жа Генчева, ако сте българка и ви стиска, още не е късно да умиете лицето на айтоското обвинение! Жандармерия и полиция блокираха центъра на Айтос заради протеста в подкрепа на бития от цигани Илиян (СНИМКИ) Кметът на Айтос Васил Едрев: Няма да позволя създаване на етническо напрежение Протест и в Айтос – срещу роми, пребили бургазлия Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви! ОЗБГ на бунт пред Районната прокуратура в Айтос заради бития от свирепи цигани бургазлия
518 са безработните през август в Карнобат
518 са безработните през август в Карнобат Равнището на безработицата през този месец е 4,92 %
Всичко в категорията
Проф. Джон Адамс: Черно море е било суша преди ледниковия период (ВИДЕО)
Проф. Джон Адамс: Черно море е било суша преди ледниковия период (ВИДЕО) През последния ледников период преди около 20 000 години големи количества вода са били затворени във вид на лед, обясни д-р Калин Димитров от Созопол
Всичко в категорията
Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО)
Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО) Призоваха Ангелкова да посочи кой е дал ивица на концесия, а тя отговори, че служебното правителство е започнало процедурата
Всичко в категорията
Емблемата на БСП в Царево Петко Арнаудов напусна Общинския съвет Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение” Бизнесменът Сава Чоролеев пуснал сигнала срещу къмпингуващите соросоиди на Корал, усъмнил се, че крадат ток Добрата новина! Правят технически проект за ремонт на пътя Бургас-Царево Парламентарен контрол: Депутат изреди куп беззакония в Ахтопол Обсъждат узаконяване и специално обособяване на нудистките плажове Живко Иванов ще покаже новите си платна в Историческия музей на Царево Гол пилон стърчи в Резово, България няма пари за знаме Няма такава държава! Не може да глобят втори път тъста на Йордан Цонев за паркинга в Силистар Екобомба! Незаконна тръба излива 70 л фекални води на секунда в морето край Ахтопол, Лапчев получи акт (допълнена) Ще има ли пречиствателни станции в Ахтопол и Синеморец
Европейския ден без загинали на пътя в Приморско (СНИМКИ)
Европейския ден без загинали на пътя в Приморско (СНИМКИ) Служителите на реда се включиха в инициативата, като проведоха беседи на тема пътна безопасност с децата от първи клас
Всичко в категорията
Извънредно! Огромен пожар бушува край с. Ясна поляна, кметът и доброволци гасят стихията (ОБНОВЕНА) Започна новата учебна година в oбщина Приморско Приморско приема най-голямото офроуд състезание на Балканите (СНИМКИ) Славей Киряков триумфира на кайт сърф състезанието в Приморско Добрата новина: Художници даряват картините си, за да се изгради параклис на „Св.Николай” в Приморско Завърши третото издание на "Приморска Перла`2017", над 800 участници бяха аплодирани Кайт сърф надпревара вдига адреналина край Приморско В Приморско скочиха на бизнесмена Стефан Генчев, високите децибели на дискотеката му подлудиха всички Секат вековни дървета в Китен заради нова улица? (ВИДЕО) Кметът Димитър Германов даде старт на ултра крос триатлона "Лъвско сърце" в Приморско (СНИМКИ) Приморско ще е домакин на уникално състезание – 140 км пробег, за да разбереш дали имаш „Лъвско сърце”
И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция(СНИМКИ)
И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция(СНИМКИ) Възложили сме услугата на фирма, имам уверението, че до края на октомври ще я изпълнят, каза кметът Иван Жабов

Всичко в категорията
Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО) Стягат пътищата в Средецко за зимата, търсят фирма по подръжката Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки) Кметът на Средец: Източването на язовира в Момина църква е планирано, няма опасност от режим на водата Искат главата на шефа на „Деултум“, музеят работи на загуба Опасна болест унищожава горите в Странджа, единственото решение – масова сеч Средец посреща градския си празник с богата програма Що за племе сме? Вандали съсипаха всичко ново в Средец (СНИМКИ) Край на режима и калта от чешмите! Приключи първият етап от водния цикъл на Дебелт (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Синът на един от най-богатите българи ще търси злато в селото на Янка Рупкина
Добра новина: Стартира дългоочакван ремонт на път в Странджа
Добра новина: Стартира дългоочакван ремонт на път в Странджа Варненското дружество „Инфрастрой груп” е започнало реконструкцията на 1,3 км между Евренозово и Близнак
Всичко в категорията
Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение” Малко Търново заделя над 101 хил. лв. за снегопочистването Депутатът Николай Тишев с приемна за граждани в Малко Търново На Кръстовден представят фотоизложбата "Хората на Странджа" в бургаския Исторически музей Кошмар на ГКПП „Малко Търново”: Десетки коли са блокирани в огромна тапа (СНИМКА) Петър Кънев: Кметът на Малко Търново пое ангажимент – стартира до дни ремонта на отсечката „Близнак - Звездец“ Инж. Петър Кънев посети странджанското село Близнак заради проблема с пътя до там Рускиня пострада при катастрофа на пътя Бургас - Малко Търново МВР успя да запълни едва 40% от щатовете за граждански „ловци на мигранти“ 35 хил. недекларирани лева задържаха на МП Малко Търново Хиляди родолюбци отдадоха чест на загиналите в Илинденско-Преображенското въстание (ВИДЕО)
Зам.-кметът на Камено: Това е датата, която ни направи нация! (СНИМКИ)
Зам.-кметът на Камено: Това е датата, която ни направи нация! (СНИМКИ) Учениците от СУ „Христо Ботев” изнесоха рецитал по повод 109 години от Независимостта на България
Всичко в категорията
EVN дърпа шалтера на Камено Няма и следа от крадците, задигнали 85 000 лева от касата на каменските земеделци Невероятна находка на Русокастро край Камено! Сравнима е с колекциите в Лувъра Блокираха пътя за село Винарско заради каменната кариера (ВИДЕО) Откриха уникална златна монета при разкопки в Русокастро - с Иисус Христос и Св.Богородица Югоизточният регион остана предпоследен в класация за най-оборотни фирми – след него е само Северозападът Биляна Йотовска се включи в кампанията за набиране на средства за лечението на малкия Боби Жителите на Винарско и Вратица излизат на протест срещу каменна кариера, кметът на Камено Жельо Вардунски ги подкрепя (ВИДЕО) Съдов хирург преглежда безплатно жителите на Камено Селата Константиново и Черни връх на сухо по жегите заради липса на вода Танцов ансамбъл „Здравец”-Камено с блестящо представяне на международен фолклорен фестивал
След 3 години в Central Park Burgas ще се живее и работи вдъхновено Интервю Всички интервюта Строителният предприемач Янко КЕСАРОВСКИ ексклузивно пред Флагман: След 3 години в Central Park Burgas ще се живее и работи вдъхновено
Това е комплекс от стратегическо значение - за международен бизнес, IT и аутсорсинг компании, които ще наложат нова корпоративна култура


Глас отвътре Всички Лъчезар ЛИСИЦОВ, Лъчезар ЛИСИЦОВ Кой и как ще разпредели 1,5 млн. лева към медиите за популяризиране на европредседателството? Важно е да има точни и прозрачни критерии, за да не се стимулират безпринципно приближените на властта Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 24.09.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Ненужни детайли, водещи до недоразумения на работното място, могат да ви отклонят от най-важната ви задача, а това не е във ваша полза. Бъдете търпеливи. Ще чуете обещания, изпълнени с лъжи. За вас днес не е добре да започнете нови задачи. Не правете покупки и не се занимавайте с документи свързани с финансови операции. На работното място се справяте добре с рутинните си задължения. Очаквайте приходи с които ще сте спокойни за следващите седмици. Разногласия заради прекаленото ви настояване да говорите с вашите колеги са причината да сте без настроение сутринта. Желанието ви да разчиствате сметки с неприятели създава напрежение на работното ви място. Печелите неприязненото отношение на колегите си. Денят е неблагоприятен за търговците. Стига да поискате ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно от очакванията ви. Не избързвайте и не критикувайте. Изслушвайте съветите на вашите колеги. Очаква ви напрежение в личните отношения. Търсете правилните решения за проблемите на вашето работно място. Бавите настъпването на очакваните положителни промени, заради лошото си настроение. Следобед се успокойте и ще жънете успехи.  Притеснени сте и без желание за работа. Неуспехите си сте в състояние да предизвикате сами. Не взимайте важни решения по финансови въпроси. Денят е благоприятен да уговорите делова среща. Ще се справите с всички изостанали задачи, ако решите да останете на работното си място. Не разчитайте на помощ. Работете с по-голямо натоварване. Търпеливо приемайте неприятности, защото са преодолими и незначителни, но ви изнервят. Обмислете деловите разговори, от които зависи реализирането на вашите планове. Подгответе документите, които искате да поднесете за подпис на ръководството. Изненадайте ги с новите си предложения. Всичко с което се захванете ви носи положителни резултати. Претоварени сте със задачи заради очакваните финансови успехи. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Успехът може да се отклони от пътя ви най-неочаквано по ваша вина. Не бягайте от поетите отговорности. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого. Имате възможност да разширите кръга на своите делови познати, да се срещнете с нови хора и да подновите стари познанства. Въздържайте се от пътувания.  Неочаквана хубава новина ще промени плановете ви за деня. Ще възникнат конфликти с партньорите ви заради липса на желание за компромис. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. Харчете с мярка. Днес сте разсеяни и изобщо не ви се работи. Готови сте да изоставите професионалните си задължения. Стабилизирайте постигнатото и направете преоценка на действията си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Не разчитайте на късмета си при разговори, свързани с професионалните ви цели. Денят ви обещава големи промени в живота. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си. Общувате с напрежение и не преценявате думите си. Денят е благоприятен за творците и писателите.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип