×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Над 1000 униформени потушиха протеста в Асеновград, циганите останаха скрити в гетото


Над 1000 униформени потушиха протеста в Асеновград, циганите останаха скрити в гетото
Хиляди показаха тази вечер на циганите, че трябва да спазват законите на Република България
Тема в развитие
Арестуваха Перата заради удара по оператор на бТВ (ВИДЕО) Замериха главния секретар на МВР с бутилка в Асеновград Хиляди скандират "Сърце и душа за България" в Асеновград (СНИМКИ) Протестиращите в Асеновград отказаха да си тръгнат, искат справедливост за битите спортисти (ВИДЕО) Над 1000 униформени потушиха протеста в Асеновград, циганите останаха скрити в гетото Страшни слухове за дечица с отрязани пръсти пълзят из Асеновград след разпрата с ромите Вижте кой е ортакът на Ахмед Муса, пребил българи в Асеновград (СНИМКА) Асеновград завря! Полицията изпусна шествието, над 10 хил. се готвят да щурмуват ромската махала Горещо в Асеновград! Градът е пълен с полиция, кметът призова да не се допускат провокации Красимир Кънев: Няма престъпление от омраза в Асеновград Клетите роми се оказаха с мастит супер-скъп адвокат... Кой плати, питат хората! Ето ги ромите, пребили деца в Асеновград! Докараха ги с маски Асеновград трепери! Динко пристига с люти закани: Ако ще ги бием, ще ги бием, ако ще ги е*ем, ще ги е*ем Роми нападнаха деца, удряха с колове и треньорите им (ВИДЕО)
виж още
скрий
02 Юли 2017, Неделя, 20:15 ч.
Автор: Флагман.бг

Рокери се опитаха да щурмуват махалата, но бяха спрени

Най-големият протест срещу циганското беззаконие в България за последните 10 години бе потушен.

Над 10 хил. българи се събраха тази вечер в Асеновград, за да покажат на циганите, че освен права, те имат и задължения към Република България. И най-важното - длъжни са да спазват законите, такива, каквито са за всички български граждани.

Колегите от Glas.bg току-що съобщиха, че масовото шествие е разпуснато на входа на гетото в Асеновград. Циганите до последно са останали скрити в бараките си, а над 1000-те въоръжени до зъби полицаи са туширали напрежението. 

Има няколко арестувани - мъже с боксове и нинджа звездички, които били готови да влизат в махалата. На метри от гетото са спрени и рокерите. 

"Тази вечер на моменти напрежението взе връх и срещу униформените полетяха бутилки с минерална вода, гръмнаха и няколко бомбички. Бутилка беше хвърлена и срещу главния секретар на МВР Младен Маринов", пишат колегите от Glas.bg.

Преди дни цяла България видя от разпространяван в социалните мрежи запис как циганите с колове и пръти вилнеят безнаказано пред болницата в Асеновград и бият българи. Около тях се суетяха уплашени няколко полицая и не смееха да гъкнат срещу бесните цигани.

И на народа му дойде до гуша да храни с данъците си десетките хиляди безработни и паразитиращи цигани, а те за благодарност да го крадат, да нападат бабите и дядовците му по селата, да убиват беззащитни хора, а после да се измъкват сухи от правосъдието, спасявани от ловки адвокати, наемани от "правозащитни" организации.

И народът, отвратен от тази неправда и бездействие на държавата, възстана. Но тази държава, която я няма никаква, когато трябва да спасява българите, сега изпрати хиляда полицаи да пазят циганите.

А Бойко Борисов се покри и не се показва.

Повече за най-голямото шествие срещу своеволията и безнаказаността - вижте в нашата тема в развитие.

В категории: Политика


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Бай Хуй
03.07.2017 14:24:53
0
0
Тиквата се скри като путка в прани гащи,пууу измикяр страхлив,излаз и защити българските деца спортисти бее боклук долен педерас !
15.
Xaxaca
03.07.2017 11:16:33
0
1
Vie ne zmaeye kakvo predstpi I policiata ne e potu6ila ni6to za6oto nesme iskali a prosto razbraxme 4e Valeri Simionov vi naredi da pazite ciganite van na takiva ot Parlamenta
14.
дядо
03.07.2017 10:16:20
1
1
Нали скачахте да не сте червени бре,нали искахте демокрация,нали избрахте банкямската мутра и обединени идиоти,сега си трайте и се молете да не ви срещне циганин-говеда малоумни!
13.
Това
03.07.2017 10:13:38
0
3
в статията показва всичко..................А Бойко Борисов се покри и не се показва........без думи!
12.
наистина
03.07.2017 09:41:55
0
3
къде са псевдопатриотите и защо те и институциите се изпокриха като мишки ? Единственото което правят е да пазят циганите с парите които вземат като данъци от българите !!!
11.
Do8
03.07.2017 00:14:19
2
4
Na Sionov nu puka za vas toi pazi ciganite negoli razbraxte.Toi doide tam za da kaje na policaite da paziat mangalite Balgarino kraino vreme e da se sabugi6
10.
Робство за тоя народ само робство ще ви оправи
02.07.2017 23:26:01
2
29
Пълен ташак сме българите, едни деца не можем да защитим от мангалската сган!
9.
ahhaha
02.07.2017 23:25:22
0
30
Tиквата свиква национален щаб заради 5 литра дъжд бате. Сиреч - на тиквата(къде вие си го избирате трети път) му пука повече за дъждовете отколкото за вас. То е нормално - хванал ви е цаката - протестирате - праща полиция - след 3 дни всичко е забравено. ПРОСТ НАРОД.

А замисляте ли се какво ще стане след 50 години когато те са повече от нас? И ще станат, защото политиците водят геноцидна политика спрямо собствения си народ - нали са комунисти все пак(да ГРОБ за комунисти, ако не знаете)
8.
Смешници
02.07.2017 23:22:46
0
24
Интересно къде се скриха псевдопатриотите Валери Симеонов, Болен Лидеров, Каракаанов... Взеха министерски кресла и се покриха. Народа да го духа!
Айде ве Валка нали си голям "патриот" отиди и защити българите от безаконието на мангалите! Айде бе "Патриоте"!
7.
Текезесар
02.07.2017 23:18:29
0
30
Не мога да намеря Тиквата? Къде е Тиквата?
6.
ahahhaha
02.07.2017 23:06:17
0
24
Българите показаха, но "правителството" ДОКАЗА, че за него циганите са по-важни от нас.
500лв заплата макс за вас Българи, докато си избирате същите паляци да ви управляват - 500лв макс.
5.
Dictator
02.07.2017 23:03:55
0
23
Всичкото мангал да събира катуня и към Индия без право да стъпват на наша териотирия завинаги! Иначе няма управия!!!
4.
Dictator
02.07.2017 23:03:11
0
21
Всичкото мангал да събира катуня и към Индия без право да стъпват на наша териотирия завинаги! Иначе няма управия!!!
3.
Булгае
02.07.2017 22:53:10
4
66
1000 предателя на майка България защитаваха изметта ни
2.
паткан
02.07.2017 22:52:49
3
118
А така. А утре полицията ще иска увеличеие на заплатите. Заплата която вие плащате , а те не пазят вас , а паразитите които не им плащат заплатите. Баси и "демокрацията"
1.
:)
02.07.2017 22:32:04
3
34
Защо срещу политиците така не се надигате?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори