×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мустафа Карадайъ пред Флагман.бг: С оттеглянето си Камен Костадинов и Дурхан Мустафа постъпиха достойно


Мустафа Карадайъ пред Флагман.бг: С оттеглянето си Камен Костадинов и Дурхан Мустафа постъпиха достойно
Така те давали личен пример, обясни лидерът на ДПС
28 Май 2017, Неделя, 14:00 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимка авторът

Оставката на Камен Костадинов, който е с огромен авторитет и една от най-важните фигури в ДПС, дойде като гръм от ясно небе

Ние от ДПС споделяме тяхната достойна позиция и разчитаме, че всеки един, който има малко съвест и достойнство, би постъпил по този начин. Така коментира пред Флагман.бг лидерът на Движението за права и свободи за оттеглянето на Камен Костадинов и Дурхан Мустафа от 44-ото Народно събрание.

След парламентарния вот партията Бургаска област ДПС бе на косъм да се разцепи. В 44-ото Народно събрание влязоха водачът на листата Камен Костадинов и Ангел Исаев, който бе избран преференциално. Номерът му в листата съвпадаше с този на бюлетината - 9/9. Така той измести втория в листата Дурхан Мустафа. От ДПС обаче са против преференциалния вот, а Исав избра депутатската кариера, след което бе изключен от парламентарната група и от партията. Това накара Камен Костадинов да се оттегли Народното събрание, като обяви, че носи отговорност за водената от него листа. Оставката му обаче дойде като гръм от ясно небе, тъй като Камен Костадинов е човек с голям авторитет в ДПС и един от най-уважаваните политици. На негово място в парламента трябваше да влезе Дурхан Мустафа, което обаче предизвика недоволство у хората както в партията, така и в местните в Руен. Така депутат от ДПС-Бургас стана третият в листата Севим Али от Айтос, който придружаваше днес Карадайъ в Руен.

"Камен Костадинов и Дурхан Мустафа са част от ръководството на партията - и двамата са членове на Централното оперативно бюро. И като такива дадоха личен пример, че политика не се прави с определени длъжности. Политика се прави обаче с партии, от общности, които споделят общи ценности. Ние от ДПС споделяме тяхната достойна позиция", каза лидерът Мустафа Карадайъ пред Флагман.бг.

Резултатът от изборите в региона бил много интересен за анализ, каза още той. Според него Бургаска област имала заслуженото право да има двама народни представители от партията, като единият от тях трябвало да бъде излъчен от Руен.

"И тъй като двамата дадоха личен пример в отговор на всичките тези гласове, които получи ДПС в Бургаски регион, ние оставяме на съвестта и достойнството и на останалите да разберат очакванията и на община Руен и на ДПС в Бургас и в цялата страна", добави в заключение Карадайъ.

В категории: Политика


16
Коментара по темата
16.
ИМОТНИ ИЗМАМИ В АЙТОС
30.05.2017 16:42:05
0
1
Кога полицията в Айтос и прокуратурата ще започнат да работят ааааа за какво им плащаме с данъците ни
15.
Руен
29.05.2017 14:23:58
0
2
Защо Камен Костадинов го нямаше на Руенския празник? А мушморока Дурхан плътно залепен за Карадайъ.На къде вървим?
14.
До 5 ти номер
29.05.2017 12:21:40
0
3
Бир ики белбер сики, ондан аша Герман таша
13.
Do Mustafa Karadayi
29.05.2017 12:00:45
0
4
Ако мислиш,че Руен заслужават да имат депутат ще се допиташ до Руенци, кого биха подкрепили. А не мафиота Дурхан, когото не искат и да го виждат. Вие го сложихте на избираема позиция.
12.
Ахмед
29.05.2017 11:44:24
3
1
Не обвинявайте Карадайъ. Листата за изборите сме го правили аз и Дурхан.Той подаде оставка, какво още искате?
11.
До Славчо Жеков Ярето
29.05.2017 10:17:39
0
2
Славчо явно си седнал на рязан и ти боли д...то.Седни си на и..ния и се успокой, ще ти мине.
10.
Руен
29.05.2017 10:09:51
0
2
Карадайъ, ти го постави на избираемо място в листата Дурхан и получи шамар на изборите.Продължавай да го защитаваш ще получиш още по голям шамар на следващите избори.
9.
Руенец
29.05.2017 09:59:24
0
5
Предпочитам циганина Ангел Исаев,отколкото мушморока Дурхан.
8.
До Карадайъ
29.05.2017 09:55:47
0
6
Къде ги слагаш двамата в един кантар? Камен е достоен за уважение и е приет от всички в Руен.До като Дурхан не искат и да го чуват в Руен мошенника.
7.
ALF
29.05.2017 06:32:00
0
3
Камен не го мислете. Той си е изградил своето.
Зидарово е с него.
6.
Славчо Жеков Ярето
29.05.2017 04:03:14
4
4
maikaei shiiba tyrska mangaslka romska.mangasarka ciganska union iwkoni i v turkey zaedno sas.mangalite otiwate qsenlisam e palqci
5.
Коркмаз Сюргюн
29.05.2017 01:29:17
3
2
Бир - еки, бербер - сики!
4.
Улаанъ пичи
28.05.2017 23:48:00
3
4
kasiniyam nyabayim gel de becer beni ;)
3.
До Емел
28.05.2017 23:19:13
8
6
Емелче моето момиченце пак изопачаваш нещата,пак не пишеш нещата такива каквито са,все нещо трябва да добавиш нещо което не е казал човека,ah kucuk orospucuk seni!!!
2.
Zzz
28.05.2017 22:45:25
8
9
Sramota i grqh v svesten mesec ramazan da prawqt sibor dps bokluci
1.
Ахмед
28.05.2017 22:36:30
5
23
Карадайъ е пълен олигофрен,верен шут и бодигард на Дръндарскияфилософ-лъжец!ДПС е спусната от Луканов и бившата ДС,контролирана партия ,която винаги през годините е подкрепяла бившите комунисти-палачи,а на последните избори издигна бивши националисти за свои кандидат-депутати и в момента е процес на топене! Жалко за онези турци,които все още мислят,че е тази формация е защитник на техните права и свободи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори