×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Областният управител Вълчо Чолаков и 40 делегати от Бургаско гласуват за ново ръководство на СДС


Областният управител Вълчо Чолаков и 40 делегати от Бургаско гласуват за ново ръководство на СДС
Вълчо Чолаков (в кръгчето) е в бургаската група, Тошко Иванов (правият отляво) организира делегацията
13 Май 2017, Събота, 14:59 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов (снимка: Авторът)

Лидерът на партията Божидар Лукарски призова разочарованието да не прераства в отчаяние


Около 40 делегати от Бургас ще участват в избора на председател и зам.-председатели на СДС. Днес в София се състои Национална конференция на партията.
На форума са областният управител на Бургас Вълчо Чолаков, зам.-председателят на СДС в оставка Костадин Марков (който пак е кандидат за същия пост), общинският съветник Тошко Иванов, който се грижи за организацията на бургаските делегати, Константин Райков (в момента член на Комисията за защита на потребителите) и др.


Председателят на СДС Божидар Лукарски държа слово в началото на форума. Той поиска прошка за грешките и призова да му се гласува отново доверие.

„Аз съм длъжник на структурите и, ако получа отново доверието Ви, ще говоря за бъдещето на СДС повече на срещи из страната, отколкото в залата на 6-тия етаж на „Раковски“ 134!
А бъдещето на СДС е основната тема, основната емоция, която вълнува всеки един от нас в този момент. Всички сме разочаровани от лошия резултат на изборите, но разочарованието не трябва да прераства в отчаяние. Ние сме партия с традиции и структури. Не сме отстъпвали през годините от основните ни каузи и идеи. СДС е, и винаги ще бъде, символ на свободата и демокрацията.  Да, сега сме в трудно положение, както всички останали партии вдясно, които останаха извън  парламента. Но не трябва да се поддаваме на емоциите и да прибързваме с решения как и с кого да продължим оттук-нататък! Нека внимателно да обмислим какви ще бъдат нашите стъпки, да се събираме по-често, да обменяме мнения и идеи.  Според мен, добре е да свикаме през есента нова, програмна конференция, на която спокойно и от дистанция на времето да подготвим стратегията си за развитието на СДС и идеите си за дясно обединение”, заяви Божидар Лукарски.

По думите му - за провала на десните коалиции на изборите са виновни всички лидери! 
„Ние, в СДС, подадохме ръка на напусналите Реформаторския блок, но може би не бяхме достатъчно настоятелни. Тези, които не приеха подадената ръка, се заблудиха, че сами могат да представляват интересите на повече от 300 000 десни избиратели. 
И какво постигнахме?!  Разпиляхме вота на хората и те останаха непредставени в българския парламент”, каза още лидерът на СДС.

„Смея да твърдя, че представянето на СДС в изпълнителната власт в мое лице, и в лицето на колегите  по различните нива и институции, беше достойно и ефективно.
Отдаден на работата в икономическия сектор обаче, не успях да обърна достатъчно внимание на структурите на партията, да пътувам повече из страната, да се срещам със седесарите и да чувам от първо лице какви са според тях проблемите в партията и в Реформаторския блок.
И това е моята основна грешка в последните години. Отчитам я и Ви моля за прошка
”, каза още Божидар Лукарски.
Той защити теза, че СДС трябвало да работи за нова национална доктрина.

В категории: Бургас , Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
3
Коментара по темата
3.
Браво лапачи!
13.05.2017 20:45:14
3
3
Щом и Атанас Бошев и Тошко Иванов са на снимката, значи надежда за продължение на лапаницата в СДС има...
Само очилатия комплексар Райков от триото лизачи на задника на Марков липсва от фотото, ама нейсе. Сигурно прибира пачките като за последно от някой закъсал потребител...
2.
Наистина ли
13.05.2017 18:11:01
4
8
Наистина ли Вълчо е делегат, смятай не могат да съберат 40 човека редова маса, е...хти партията и, ако изберат същите боклуци за председател и зам. председатели ще ги призная като най-малоумната партийка, която сама си прави харакири.
1.
Само да питам?
13.05.2017 13:35:25
4
10
"Около 40 делегати от Бургас ще участват в избора на председател и зам.-председатели на СДС".
Предполагам, че става въпрос за целия окръг, защото членската им маса в Бургас трудно ще достигне числото 40.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори