×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Приморско награди бронзовата медалистка от Европейското първенство по карате киокушин Сияна Стратиева


Кметът на Приморско награди бронзовата медалистка от Европейското първенство по карате киокушин Сияна Стратиева
Сияна Стратиева е една от най-опитните и доказали се състезателки на клуба
13 Април 2017, Четвъртък, 18:44 ч.

За постигнатият успех градоначалникът връчи на каратеката почетния знак на морската община, парична премия и красив букет цветя

Кметът на община Приморско д-р Димитър Германов посрещна като истински шампион Сияна Стратиева, която завоюва третото място на Европейския шампионат в Дания.

Младата състезателка и нейният треньор сенсей Христо Терзиев бяха посрещнати в кабинета на кмета, където й бяха връчени наградите. Заедно с тях беше и Мариан Кертев, един от основателите на СК „Аригато“ – Приморско. Той е човекът, който постави основите в развитието на спортната кариера на Стратиева.

На церемонията присъстваха зам.-кметът Захарина Неделчева, председателят на Общинския съвет Златина Тюлиева и общинският съветник и треньор по волейбол Пеньо Пеев. Местните управници поздравиха шампионката и нейните ментори, като им пожелаха още по-високи успехи. От своя страна те също изразиха благодарност за голямата подкрепа на Община Приморско и споделиха, че не биха се справили без тяхната помощ. Издадоха, че следващата цел на Сияна е участие на Световно първенство в меката на каратето – Япония.

Медалът за Сияна от Европейското първенство е най-голямото постижение на младата надежда на СК „Аригато“ до този момент , Приморско се гордее с нея и ще се радва на още медали. Тя успя да се пребори с част от претендентките в категория до 50 кг., но малко късмет и незачитане на точки от страна на съдиите й попречиха да се изкачи на по-горна позиция.
В състезанието в Роскилде взеха участие 340 каратисти от 29 страни.

Сияна Стратиева е една от най-опитните и доказали се състезателки на клуба. Носителка е на редици купи, медали и грамоти от Национални и Международни състезания. Тя бе една от участничките, избрана да представи България на "SWISS OPEN JUNIOR 2016" в Швейцария. Тогава отново спечели бронзов медал.

В категории: Приморско , Спорт


32
Коментара
32
Коментара по темата
32.
Арменски поп
02.05.2017 14:05:54
0
0
Касабова, кажи на мъжа си да осъди Този, който му е пратил инсулта! Нека да си наеме Ваклена Кънчева за адвокат и да предяви иск за 5000 лв. За инсулт толкова се полага.
31.
На гости при роднините
20.04.2017 13:54:36
0
2
40.
Приморско се напълни със змии!

Плажът на Приморско се напълни с опасни влечуги. Змиите буквално изпълзявали от пясъка след потопа, който застигна преди дни черноморския град. Те плъзнали след голямата приливна вълна, която отнесе части от плажната ивица и напълни града с кал и боклуци. Змиите всяха див ужас у летовниците, които не искат и да припарят до плажа. След поразията двадесет от хотелите са се напълнили с вода в приземните си етажи. Над четиридесет търговски обекти в Приморско също са се оказали под водата...

Посрещнете ги с Добре дошли:
Змиите са почувствали, че в Приморско живеят сродни души и затова са им дошли на гости.
30.
Тодор Илиев: Гласувайте за мен!
20.04.2017 13:46:56
0
2
Тошко (10те процента):
На времето много съм бил заспал! Докато флиртувах с Христина, директора ми я измъкна изпод носа. Поне да я бях наебал, че сега да не ме е яд, ама аз - будала! Раздавах го романтик, броях гаргите и си мечтаех за нея... а той през това време си я чукал най-редовно!

чарка:
Да, така беше! Тошко флиртуваше с Христина и се правеше на романтик, броеше гаргите... докато на оная й писна и избра Директора, щото Директора първо ебеше и после флиртуваше.

Тошко:
Ще ставам кмет, гласувайте за мен!
29.
tova e primorsko
20.04.2017 13:32:43
0
2
Няма ли край бе!
Стига бе, стига с тоз клиентелизъм. То не бяха "тайландци", сладоледени кралици, рушветчии, комисионери... общината е пълна с кърлежи, които смучат от кръвта на честните бизнесмени... То остана ли нещо за крадене в тая община бе!?!?!?!?

Гордея се с Бодура!
Само Бодура не иска да се продават имоти, защото милее за Приморско. Малко хора са такива патриоти и идеалисти, които водят борба срещу корупцията в града ни!

директора:
И мен учителките колко са ми галили долната глава, ама не се хваля като Янко Томов. Други правят това вместо мене.

до номер 1:
Какво искаш от тия приморци? Не виждаш ли, че всички са навързани като свински черва? Плюят се един друг и се прегръщат след това! И ти търси в такива хора гражданска съвест!

Янко Томов го галели по главата:
Васко минета:
И мен рускините и германките ме галеха... ама по другата глава.

Вангелов
На времето Мишо на Райна беше чейнчаджия, но бях казал на полицаите да не го закачат, защото беше слухар и ми донасяше всичко каквото става в ММЦ - кой какво говори, кой колко краде, кой коя ебал... Но не можах да му простя предателството, че после избяга на Дюни "за няколко долара повече". В ММЦ-то чейнча не вървял, а на Дюни изкарвал повече. Пълен боклук!

До 15:
Васко на Лес дойде от Зидарово и бързо се издигна в кариерата, защото беше вербуван от ДС. Тогава хващаха мошениците и крадците на дребно и ги вербуваха да стават доносници. По-късно самият Васко се хвалеше, че в ДС той бил началник на всички доносници от ММЦ и им разпределял задачите - разни барманчета, сервитьори и чейнчаджии... Говореше и против Стаматов и Фанко Фанев: "Тия да не знаят много, защото едно време в ДС ми бяха подчинени и на мене се отчитаха!"

БКП:
Чарка пише, че Антон Югов е идвал през 1961... Сигурно той е погалил Янко Томов по главата докато оня бил в предучилищна. Ама на другата година дошъл Тодор Живков и рекъл: къде е тоз герой Янко Томов да го погаля и аз по главата?

Янко Томов:
ПРИЯТЕЛИ,
и мен са ме галили по главата! :)
Това се е случило през далечната 1962/3год.
Смътно си спомням, но родителите са ми разказвали, че другарят Тодор Живков ме е орисал галейки ме по-главата.
Тогава, изненадващо, другарят Тодор Живков заедно с други партийни и държавни ръководители пристигнал с кораб в Приморско.
Слухът, че в Приморско е дошъл лично другарят Тодор Живков се е разпространил светкавично бързо и докато той се придвижи от пристанището до читалището, мегдана се е напълнил с множество посрещачи между които съм бил и аз - седем / осем годишен хлапак.
Ръкувайки се с хората, той се спрял пред мен и ме питал галейки ме по-главата:
- В кой клас си момче?
- В първи - стегнато съм му отговорил аз.
- Браво! Да си жив и здрав и голям да пораснеш! – орисал ме той.
Не знам, но сега като се замисля, май орисията му е хванала декиш!
Ами да, имах щастливо детство. Щастливи младежки години. Пораснах голям, със семейство, с добра и спорна работа съм и Слава Богу - все още съм жив и здрав! (чукам на дърво) ДАЙ БОЖЕ! - орисията му да действа още много години върху мен и семейството ми!

СОУ:
Текстът за Петкова и Прокопова е интересен, но има някои подробности, които трябва да се спестят. Не всичко там е за казване.

симеон от писменово:
чарка ми е приятел, ама много лъже, апък ти, Мильо, да мълчиш, щото и ти си същия, помниш ли като еба дичка с голямата пичка, а?... добре че недялко не ви обръщаше внимание

васко на лес???
пишете и нещо за васко минета от зидарово, що за човек е той, знае ли някой

до граматички:
унуй дето го пишеха за марияна техничката от шумен верно ли е че била голяма нимфоманка

Милю:
То верно че Аргир беше дисководещ, ама Батлев се оплакваше тогава от друг дисководещ, че не си вършел работата.
28.
Приморско...
19.04.2017 18:29:40
0
3
Из "Спомените на една бивша администраторка"

...Не съм човек който се предава... Имах и стаж, малък, но от значение за опита ми и реших да се впиша по морето. Уви, там нещата имат друг аспект! Работех на администрация - две години на хотел в Приморско при мои приятели, но се провалиха всичките ни типове отношения. Нещо ме задушаваше и не ме свърташе там и аз се прибрах в Казанлък... Мои приятели в този момент се бяха върнали в Казанлък, дамата си е от там, а съпруга й е грък. Гостуваха ми и ме поканиха да им върна визитата като ги посетя тук на о-в Милос. Дойдох тук да отпразнувам рождения си ден, сама, свободно и неангажирана. Бях силно впечатлена от всичко което видях и до днес е така. И ето, че живея и работя тук и се чувствам прекрасно.
27.
Чичо Дончо
18.04.2017 09:38:22
1
1
Бре, бре, бре. егати гафа.За това са съпругите. Без жени е зле, ама със съпруги още по-зле
26.
барцулка
17.04.2017 18:33:23
0
6
гихоре, туй твойто не са яйца, а запъртъци , скрий ги някъде , че омирисаха мястото
25.
Лиляна
17.04.2017 18:25:28
0
4
Спокойно, ще претегля с едната ръка яйцата на Гихора и с другата - яйцата на ветеринаря. Нали съм балансьор между двамата и ще кажа на кой са по тежки.
24.
до германов
17.04.2017 18:13:57
0
4
кмете кви ги говори тоз гихор , гигантските яйца били негови , аз мислех че са на цялото приморско да може всички жители да ги видат и да им се радват , пък той вика това са мойте яйца.
23.
милю ботев
17.04.2017 18:08:21
0
4
стига с тия гигантски яйца ве, че умирам от срам с мойта малка пишка. хем нее гигантска, хем мека кат пихтия
22.
нее верно
17.04.2017 18:02:54
0
4
яйцата не са на гихора. гигантските яйца дето ги боядисаха за велигден са на васко минета
21.
Велиг Ден
17.04.2017 16:21:06
0
4
А на Гихора новия кмет му боядиса гигантските яйца и затова флагман писа статии за гигантските яйца в Приморско. Те са на Гихора да знаете.
20.
до налбанта
17.04.2017 16:15:19
0
4
кво образование ве, тя тиквата ти няма мозък, пълна е със сперма
19.
до 17
17.04.2017 16:13:38
0
3
ний нищо не направихме, ама и мариан е голямо лайно, близа му гъза на директора да му даде мазето.
18.
Налбантов
17.04.2017 12:37:00
2
2
Не се закачайте с мен Не сте ми нито на - образованието,нито на чикиите,нито на бройките,известен съм ,имам и забежки в ляво това ,последното си го поставям като приоритет.
17.
Вярно
17.04.2017 12:26:33
4
2
Вярно е това че Мариан е човека който задвижи създаването на каратеката ,аз бях при почистването на мазето .Мога да го докажа ,Мариан пита Налбантов защото той беше директор съответно той мънкаше следва питане кмета и с 300 зора склониха кое ви дразни в случая - вие какво направихте .
16.
Гихора:
17.04.2017 10:39:10
0
3
Кмета ми боядиса гигантските яйца. Благодаря кмете! Някой ако има по-големи яйца от мойте да ги покаже на следващата сесия на ОС.
15.
jkh
17.04.2017 09:00:40
0
0
стига глупости! Щом Тръмп каза, че няма затопляне на планетата - значи няма.
14.
до 11
16.04.2017 15:33:02
0
3
С тоз сняг на главата, с таз арматура в устата и с тоз отвес между краката... мяза та на изкуфял мъдрец от тез дето нищят политика в пенсионерския клуб . Туй кюрпе да ни тий правнучката.
13.
клуб на стария пенсионер
16.04.2017 15:25:01
0
4
Кертьооо, Кертьо... няма ли ата пенсьонират вечи
12.
да бе
16.04.2017 15:21:02
0
3
той затуй сенсеят пази здравословна дистанция да не изде един тупаник
11.
марианчо
16.04.2017 15:17:17
0
2
на туй кюрпе да не му попаднеш в кунките , голема бухалка има , както се усмихва и за нула времи си нокаут
10.
до 8
16.04.2017 15:10:02
0
1
Кои са на 5 ракии? - тея от снимката ли
9.
На старо
16.04.2017 15:08:42
0
0
Продават ми крос 125цц за 650 лв. Бива ли я цената или да искам за по малко?
8.
5 ракии
16.04.2017 05:56:20
0
2
Те са яли рано-рано, като ингилизците. За по-здравословно храносмилане. А и де да знаем кога са приключили точно, може да са откарали няколко часа на лафче кат за последно.Ех как само ви се щенка да е така ...
Да,ама не!
7.
Няма...
15.04.2017 14:04:30
0
2
На Бозев Табакова му забранила да пие вода.
Защо само за Бозев и за Налбантов пишете по тези форуми? Няма ли по-нормални хора в Приморско?
6.
Разни
14.04.2017 19:53:22
0
3
Някой си се молил на Налбантов да изчистят мазето... Абе спрете да го споменавате тоз идиот, че на хората им писна!!!
5.
Карате
14.04.2017 19:00:31
4
2
Без Мариан Кертев карате ката нямаше да я има ,той бе инициатора ,той се моли на Налбантов и кмета .Никой отначало не му обърна внимание ,не му даваха нито лев ,чак след като изчистиха мръсното мазе от буклуците и направиха залата тогава се сетиха оправниците и дойдоха на готово за Пиар.сетне Зара се сети че е добре да се снима постоянно на плаката с децата.
4.
пълно с боклуци
14.04.2017 15:08:53
0
3
типични приморски идоли
3.
kkk
14.04.2017 14:47:48
1
3
ne tova e brat mu,edin pijanica koito po cjal den se napiva pri petko mitrev bukvalno na ulicata ,i hodi da se drazni s po civilizovanite hora ,i kato se napie goni malkite suuchenichki na dushterja si,propadnal tip,sin na zakaleni komunisti,parjasnik,tipichen idol za primorsko.
2.
сладоледаджия
13.04.2017 19:19:11
0
4
Кмете, хората те питаха как и на кого да дадат "даренията" за тротоарно право и сергии, а ти още мълчиш. Произнеси се най-накрая!
1.
?
13.04.2017 19:15:01
1
3
Кой е тоя Кертев? На Мишо баща му ли?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Не пускайте телевизора! Коктейл без грим, бижута и рокли тази седмица в „Ергенът“ Кастингът за следващия сезон на романтичното риалити стартира днес Лозенец празнува своя вековен юбилей Лозенец празнува своя вековен юбилей 100 години от с. Ембелец до днешно с. Лозенец Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Кметът на Бургас пита жителите на жк. "Възраждане": Одобрявате ли тези терени за етажни паркинги Община Бургас представя 5 локации, вижте ги  Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Стана ясно кой хвърли коктейли Молотов по техниката на известен бургаски предприемач Причината за палежа е неуредени финансови отношения Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед Обрат за лихвите: Инвеститорите вече очакват ново увеличаване от Фед На какво се дължи рязката промяна? МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево МВР засилва мерките срещу джигитите, пияните водачи и шумни превозни средства в Царево Местно РУ и администрацията на Общината започват усилена работа, за да осигурят спокоен летен сезон за туристите  ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт ГЕРБ и ДПС предлагат ограничаване рекламата на хазарт Законопроектът отлежавал "доста дълго време", но може и да не бъде приет предвид приключващия мандат на Народното събрание Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено Лазарки ще огласят и изпъстрят Камено На откритата сцена в града на 28.04.2024 г. 10:00 часа ще се проведе конкурс на лазарски групи и песни Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден Тръгват жестоки проверки в хипермаркетите за Великден По време на почивните дни и дните на официалните празници от 1 до 6 май включително ще бъдат осигурени дежурни инспектори във всички ОДБХ Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Полиграф уличил подпалвача на "Аудито" на бургаски бизнесмен в ж.к."Меден рудник", известен е и поръчителят Калин Ст. и Величко Тачев са уличени в лъжа от детектора 
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори