×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ отново е №1 в Бургаска област, победи в 9 общини


ГЕРБ отново е №1 в Бургаска област, победи в 9 общини
Това е отборът на ГЕРБ, който си върна Бургаска област
Тема в развитие
Независимият кандидат-депутат Димитър Байрактаров получи 463 гласа в 25-и МИР София Димитър Стоянов от БСП, Ася Пеева от ГЕРБ и Ангел Исаев от ДПС пренаредиха листите, стават депутати Официално: ГЕРБ бие в Бургас с 13 %, вижте разпределението на мандатите ГЕРБ отново е №1 в Бургаска област, победи в 9 общини Резултатът в бургаския ж.к.”Меден рудник”: 8500 гласа за ГЕРБ, 4200 за БСП Как би изглеждал парламентът без Марешки и Реформаторския блок и колко дълго би издържал Убедителна победа за ГЕРБ в Поморие Първи междинни резултати за Бургас: ГЕРБ убедително бие в Сарафово, Крайморие и “Меден рудник” Марешки с първи коментар след изборите: Ще видите мъдростта и красотата, които ще вкараме в парламента Колко депутати се очаква да имат политическите сили в 44-ото Народно събрание ГЕРБ взе вота на бургаския ж.к.”Славейков” ДПС удари силен шамар на Хюсеин Хафъзов в родния му Айтос Официално от 45 протокола! В Бургас ГЕРБ – 43,11 %, БСП – 25,73 %, ОП – 11,44 % 10/10 в БСП Бургас на крачка от пренареждане на листата ДОСТ губи в Сунгурларе, общината остава крепост на ДПС ГЕРБ е №1 в Несебър, бие с 3 пункта БСП Социалистите с успех в Карнобат, сериозна подкрепа за Тодор Байчев РИК Бургас зацикли заради сложността с преференциите ГЕРБ си върна Царево, 2300 гласа срещу 1370 за БСП ГЕРБ със смазващ резултат в Приморско, морската община отново е първенец в Бургаска област Корнелия Нинова: Ако ГЕРБ ни поканят за голяма коалиция, няма да приемем При 50 %: БСП води в Карнобат с 400 гласа ГЕРБ спечели убедително в Средец ГЕРБ на прага на победата в Камено, патриотите трета политическа сила, вижте резултатите на 80 % БСП спечели в Малко Търново с фотофиниш Пробив за ДОСТ в Руен, спечели 2400 гласа при 50 % обработени протоколи Средец бедства! Половината села са без ток, ще закъснеят протоколите от СИК-овете Бойко Борисов след изборната победа: Българският народ е толкова мъдър, толкова съм му благодарен! Николай Тишев: Да се коалираме с ГЕРБ? Ще гласувам против! БСП с блестяща победа в бургаския затвор Лидерът на НФСБ Валери Симеонов доволен: Успяхме да намалим с 2/3 броя на изселниците, които гласуваха в България Само във Флагман.бг: Ето ги първите прогнозни резултати за Бургас Кой победи на изборите и кои (не) влизат в парламента – първи резултати (обновена)
виж още
скрий
26 Март 2017, Понеделник, 00:19 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

БСП спечели само в Малко Търново и Карнобат

ГЕРБ отново е №1 в Бургаска област, показват резултатите от паралелното преброяване. След фиаското на президентските избори, когато регионът почервеня навсякъде и само Приморско си остана крепост на ГЕРБ, сега партията на Бойко Борисов спечели вота в 9 от 13-те общини – Бургас, Созопол, Приморско, Царево, Поморие, Несебър, Айтос, Камено и Средец.

БСП успя да запази Карнобат, това се дължеше до голяма степен на преференциалната кампания на Тодор Байчев и Димитър Стоянов, които имат над 1700 собствени гласа – половината от вота на БСП в Общината.

Социалистите пробиха и в Малко Търново, където за втори поредни избори са №1. ДПС традиционно си спечели Руен и Сунгурларе, където ДОСТ успя да откъсне сериозен електорат, но не толкова, за да оспори първото място на Движението.

(ВИЖ ПЪЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ В БУРГАСКА ОБЛАСТ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)





9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
смях
27.03.2017 19:04:57
0
0
Всичко хубаво ама защо имате такива палячовци за Бургас Иван и Диян хаха какво разбират от политика единия ходи до майка си и баща си другия по голяма шматка от него не съм виждала с двата крака в един ботуш хаха махнете ги поне да не се излагаме
8.
До Kolev
27.03.2017 12:12:56
1
1
Kolev, тази плоча вече се изтърка, не бери грижа за санирането и пътищата кои щял да ги плаща, ами се хвани нещо да свършиш и стига си мрънкал.
7.
Вся власть...
27.03.2017 10:13:49
3
3
Ох! Отървахме се от протестърите. Ако Боката не беше спечелил , Софето щеше да е пълно с аркашки протестиращи не против нещо , а за някое левче. Сега имаме почти т.1. от старата Конституция. БКП = БСП+ГЕРБ сме отново на власт. Отървахме се от кърлежите /под4%/ .Бизнеса ще го делим на две- магистрали +туризъм+екология = енергетика +промишленост. Мир за всички...
6.
..
27.03.2017 09:11:39
4
12
Да попитам! Като ни анексира Турция, сюнетите по здравна каса ли ще се правят или ще си ги плащаме? Защото ако се отдръпнем от Русия, това ще е реалността. Никакво Нато няма да ни е от полза.
5.
Omg
27.03.2017 07:20:57
0
6
Adidasa shte e pak na moda .Nov bardak sys stari k.
4.
генгстъ генгстъ пръдакшан
27.03.2017 01:36:12
1
9
Бум шака лака шака лака Ердоган идва да ги гали всички с мустака по баджка мадъф*ка от Ямбол от битака от емтелбето слиза бат Динко с патлака вкарва ордите в конака шака лака на Спартана колесника нещо трака Евроссъюза потъва в мрака Путин пуска бомбите над Ракка Москов пак е шмъркал шлака Ненчев се запътва към бардака Веждито допиват с Божо ботилката с коняка шака лака Марешки разрежда газьола самоняка м*дъфа*ка буум шака лака 2019 от Бейджинг за Лондон идва супер влака
3.
Велко
27.03.2017 01:18:04
3
4
Ами хубаво ама да вземат да поработят със структурите си по места или да ги подменят с нови фронтоваците.Телевизията им е окей и помагат на хората ама партиен живот цък.Дано се променят нещата.Останалите партии по бачкат и имат бая лев и се случват мн по лесно нещата.
2.
Ленко
27.03.2017 00:57:03
15
6
Съжалявам за патриотите.Могат много повече,показаха че са пичове но народа в болшинството си избира едни и същи.
1.
Kolev
27.03.2017 00:48:37
9
26
Заблудените хорица един път не си зададоха въпроса за БЕЗПЛАТНОТО саниране! Кой ще плаща, когато некачествената китайска топлоизолация прогизне и започне да се разпада от некачественото лепило? По договор - задължително трябва да се поддържа в първоначалния нов вид - нали се сещате държавата как ще ги брули всяка година за ремонти и всеки от джоба си ще плаща , да не мислят че за втори път ще им го правят безплатно :) С пътищата е същата схема - слагат некачествена настилка, за да може всяка година да правят ремонти и всичко това идва от джоба данъкоплатеца! Страшни балъци сме българите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Ученик бере душа в болница след катастрофа Ученик бере душа в болница след катастрофа В болница с опасност за живота е настанен 16-годишен неправоспособен тийнейджър, управлявал мотора, който е с прекратена регистрация Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори