×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал с речта на Румен Радев в Народното събрание, НФСБ напуснаха залата (снимка)


Скандал с речта на Румен Радев в Народното събрание, НФСБ напуснаха залата (снимка)
"Имате още една седмица", обяви новоизбраният президент след недоволни реплики в залата
19 Януари 2017, Четвъртък, 10:24 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Към тях се присъединиха и представители на Реформаторския блок и ГЕРБ


Малък скандал беляза речта на новоизбрания президент Румен Радев пред Народното събрание. Тя явно се оказа по-дълга от очакваното за някои от депутатите. Периодично от залата се чуваше лек ропот на народни представители. В един момент дори председателят на Народното събрание Цецка Цачева призова за ред.

В един момент Радев обяви, че многото говорене няма да реши проблемите, а действията на институциите. Това предизвика смях в залата от депутатите, които вече бяха отегчени от речта на бъдещия държавен глава. Румен Радев пък спря и се обърна към тях: „Имате още една седмица”. Така той даде да се разбере кога смята да закрие 43-ото Народно събрание.

В този момент депутатите от НФСБ Валери Симеонов, Валентин Касабов, Петър Петров, Христиан Митев, Димитър Байрактаров напуснаха залата. Симеонов в кулоарите отсече: „Приспа ме”.
Представителите на НФСБ коментираха възмутено случилото се в залата.


НФСБ в кулоарите след напускането на залата

С тях напуснаха още няколко депутати от опозиционното крило в групата на Реформаторския блок, както и Методи Андреев и Данаил Кирилов от групата на ГЕРБ.

Любопитното е, че партньорите на НФСБ в Патриотичния фронт останаха доволни от речта на президента и останаха на местата си в залата. Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов дори коментира пред журналисти, че е съгласен като цяло с казаното от Румен Радев.

В категории: Бургас , Политика


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
40
Коментара по темата
40.
Средностатистически...
20.01.2017 16:48:54
1
3
Приятели,

Доскоро българофобите вменяваха два “недостатъка” на българофила, Президента ни Генерал Р.Радев…:
- Не разбирал нищо от политика…
- Не ще може да се справи с президентските правомощия…

Но…, какво се случи при полагането на клетва в Парламента;
1. Президента Р.Радев изнесе не просто някаква реч, а истинска Политическа Програмна реч, която от сега може да се нарече ВЕЛИКА и е сигурно, че в следващите години ще чуем нейни версии изнесени от множество европейски и световни политици, която ще се изучава от политолозите като Класическа, с което РАЗМАЗА политическите ни самозванци на “прехода”…

2. Показа на самозабравилите се депутати, като на новобранци, как се контролира и въвежда Ред сред политическа аудитория, по старото армейско правило…:
- “Казвам, показвам, наказвам…!”

Как ли…?
По време на Мъдрата му реч, политическите ни самозванци първоначално притихнаха, защото чуваха за първи път в живота си истинска политическа реч…, а не хулиганско бръщолевене… Почувстваха се като политически нищожества и част от най-некадърните депутати започнаха да апострофират речта на Президента…
- Той наведе глава и замълча… (Казвам)…!
При повторното шумене в залата, (сякаш се намирахме в детска градина, защото болшинството от депутатите се почувстваха като политически пигмеи), Президента Радев…:
- Замълча и Погледна поучително хулиганстващите псевдо депутати… (Показвам)…!!
Накрая комплексирани от прекрастана реч на Президента Радев, най-посредствените депутати демонстрираха липса на елементарно домашно възпитание, заговориха с висок глас и… чуха без да вярват на ушите си, блокиращата деградиралите им грандаджийски мозъци фраза…:
- “Остава Ви една седмица”… (Наказвам)…!!!

Ето така Президента, Генерал Румен Радев, показа на политическите ни пигмеи и нищожества, че има блестящ ум на Голям Политик и им показа, колко лесто и за части от секундата, като истински боен пилот, може да постави на мястото му всеки самозабравил се соросоиден хулиганстващ грантояд, политически опонент или просто провинциален гангстер…

ВЕЧЕ СЪМ СПОКОЕН, НАЙ-ПОСЛЕ СЛУЧИХМЕ НА ПРЕЗИДЕНТ…!
39.
ФЪРФЪР
20.01.2017 10:24:26
1
6
И ОЩЕ ЕДНО НЕЩО ИСКАМ ДА ТЕ ПИТАМ ШАПШАЛ ГРОЗЕН!!!!!!!!!!!!
Я, ДА НИ ОБЯСНИШ ТИ И ДРУЖИНКАТА ВИ СИМЕОНОВ И БАЙРАКТАРОВ , КАК СТАНА ТАЯ ФАТКА ,ЧЕ СЛЕД КАТО ПЛЮХТЕ ГОДИНИ НАРЕД СРЕЩУ БОЛЕН И КРЕЩЯХТЕ ЕЖЕДНЕВНО ПО СКАТ ,ЧЕ Е ФИНАНСИРАН МОЩНО ОТ РУСИЯ И ЩЕ Е ПРЕДАТЕЛ!!!!!!!!..........ТА, КАК СТАНА ФАТКАТА, КАТО СЕ ВИДЯХТЕ В ПАРЛАМЕНТА С БОЛЕН И НА ВТОРИЯ МЕСЕЦ ВЕЧЕ СЕ ГУШКАХТЕ С НЕГО И СИ ГУКАХТЕ БЕ ШАПШАЛИ???????????????????????????????
ИСКАМ ОТГОВОРИ ШАПШАЛ ГРОЗЕН, ЩОМ СЪМ ЗАГУБИЛ ВРЕМЕТО СИ ДА ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НФСБ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
38.
ФЪРФЪР
20.01.2017 10:02:16
1
4
КАСАБОВ, ТОЛКОВА МИ ПАДНА И ТИ В ОЧИТЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ СИ ИЗВЪНРЕДЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПОВТАРЯМ, ......ИЗВЪНРЕДЕН, ОРИГИНАЛЕН ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
УЖАСНО СЪМ РАЗОЧАРОВАН ОТ ВАС И СЛЕД ТОЛКОВА ИЗЦЕПКИ И ИЗДЪНКИ ОТ "ЧУТОВНАТА ВИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРАКТИКА" СЪЖАЛЯВАМ ,ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС!!!
ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ,ТОВА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯ!!!
АБЕ, ЕЙ ШАПШАЛ СМОТАН, ГЕН. МАЙОР РУМЕН РАДЕВ, Е ТАКЪВ ПАТРИОТ ,ЧЕ ТИ НЕМОЖЕШ ДА МУ СТЪПИШ НА КУТРЕТО ,БЕ ШАПШАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НА РУМЕН РАДЕВ И ЗА ТОВА ,ЧЕ ГОВОРИ СВОБОДНО 4 ЕЗИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С ПРОЯВАТА ВИ НА МАЛОУМНА ЗЛОБАРЩИНА И НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ЦЕРЕМОНИЯТА НА НОВИЯ НИ ДОБЛЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ, ВИЕ СИ НАБИХТЕ ТАКЪВ КОЛ В ГЪЗА , ЧЕ ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА КАСАБОВ, СИМЕОНОВ, БАЙРАКТАРОВ И ДРУЖИНКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37.
нищо ново
19.01.2017 23:41:00
5
1
Другаря Румен Радев не е летец – а най-обикновена стюардеса, стюардеса в частния самолет на Курнелия Йотова и ще завърши кариерата си като личния ibrik4iq на Нора Ананиева - Жан Виденов . . .
36.
един обикновен човек
19.01.2017 17:47:07
4
10
Борисов насъска верните си кучета от НФСБ и РБ срещу човека дръзнал да им развали договорките.

Поне стана ясно, че Радев е единственото хубаво нещо, което ни се случи в последните 27 години!

Успех, г-н Президент!

И дано имате сили и кураж, повярвайте ми, ще са ви необходими срещу мафията на Боко!
35.
До винкела В.С.
19.01.2017 16:25:32
1
9
Я ДА ВИДИМ СЕГА за КОЛКО лв НА КИЛОМЕТЪР СТРОИШ ТЕЛЕНАТА ОГРАДА на ГРАНИЦАТА др,Симеонов
34.
ari we ko sa praite
19.01.2017 16:21:34
0
2
nishto mu niaa na prezidenta 6 to4ki e samo da ne e podloga na ograni4eni ruski interesi kakvito sne vijdali i predi....nishto protiv rusnacite niamam!
33.
До 23. riki
19.01.2017 15:36:07
1
10
Речта на президента може да отегчи единствено хора, които нямат умствения потенциал за да вникнат в онова, което иска да каже чрез нея. Радев за разлика от други, наричаше и говореше за нещата И от гледна точка на обикновения човек. С което посочи огромната пропаст която разделя народа и оялата се политическата класа.
32.
падение
19.01.2017 15:04:41
11
5
какво може да чуеш от един комунист на каишка само простотии и възхвала на господарите си от маскве
31.
ОФ
19.01.2017 15:02:51
5
15
Този самонадеян псевдопатриот Симеонов започва да дразни все повече. Солташаците на Бай Хуй /НФСБ, РФ .../показаха истинската си същност - че освен да бъдат слуги, не могат да бъдат нищо друго. Напускането на залата говори само едно - че те след като не уважиха легитимно избран президент на Републиката - значи толкова уважават и народа. Пълни лекета и помияри !!!!
30.
&&&
19.01.2017 14:57:16
2
14
Как няма да напуснат , като Радев им извади на показ всички лайна, които забъркаха през мандата си с Боко Тиквата. Освен ,че демонстрираха простотията си и лошото си възпитание не постигнаха нищо друго
29.
Българин
19.01.2017 14:54:06
3
12
Бизнес"патриотите" стремително вървят по пътя на другия спекулиращ с национализъм циркаджия Сидеров! Нито сте националисти, нито патриоти, а просто едни търгаши на българските интереси! Юди за 30 сребърника! Срам за народа си!
28.
GO40
19.01.2017 14:53:36
2
6
Ебал съм Ви мамата на всички политици .....бивши и настоящи.......и на роско екс-тъпака и мъжка курва.............също така и боко главоча от шопско...........момата от житарово.............и др. знайни и незнайни герои отвсякъде.От Димитров ден до Гергев ден..........ям и пия...........прасетата са на мезета,виното се избистри.....ха наздраве да еба вашта мама и тъпанари...............!
27.
Поздрав до гербаджиите
19.01.2017 14:15:08
1
7
БОКЛУЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.......................ОТ НАЙ-ГОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..............
26.
Шофьорлъка е проста работа..........
19.01.2017 14:12:51
3
9
касабова,тъпа путко и хранениците ти ще отидете в историята с мъжа ти барабар..................
25.
Partiot
19.01.2017 14:01:56
1
8
И с'я, к'во последва от Платената статия (предизборна реклама)??? Убийствена критика от изтрезнял народ!
24.
LSFC
19.01.2017 13:28:22
2
19
Голям кеф,т.н патриотари-личните курви на Тиквата позорно насрани и наритани като крастави псета в Парламента.Аре снимайте се,че на следващите избори 4 процента са мираж за патериците на Бойко от НФСБ,АБВ,реформасти и други видни пе.дерасти
23.
riki
19.01.2017 13:22:14
2
3
medenrudnishki malko podhod ot strana nai widniq jitel na burgaskiq komplkes waleri simeonow.nowiq prezident naistina otteg4i i podnese bezwkusna re4.ama ko da se prawi-gospod kato e razdawal akal hora kato rumen radew sa bili na u4enie :-)
22.
Bs
19.01.2017 13:02:56
2
16
Продажни паляци!
21.
ViP
19.01.2017 12:53:46
3
44
НФСБ-Мишоци,политически аутсайдери...едно време Симеонов плюеше борисов,после му пристана в скута,интерисчия...
20.
Крум
19.01.2017 12:48:28
5
130
Валерката вдигна нослето като Сидеров. Скоро още един политически труп ще се появи.
19.
евгени
19.01.2017 12:20:24
1
26
В последните няколко месеца Валери Симеонов с всяко негово изказване дърпа назад иначе добрата инициатива"Обединени патриоти". Симеонов, остави речите на Каракачанов, Сидеров и Джамбазки. Те определено се справят с говоренето. Ти просто стой , гледай лошо и всявай респект.
18.
гражданин
19.01.2017 11:49:08
2
28
до коментар 4 на сто процента съм съгласен с вас симеонов и касабов ги е страх за депутатските места за пореден път показаха с действията че са герберски подлоги снощи при цветанка ризова симеонов каза че и да не влезе в парламента не му пука защото имал бизнес ама лъже защото оградата по границата с турция няма да я прави негова фирма и мотел козият рог ще е празен за тези които няма да ми харесат коментара искам да им кажа как симеонов излъга хората 1 ако не спрат новините на турски по бнт оттеглям си подкрепата не само че не паднаха ами продължават 2 ако орхан исмаилов остане зам министър наотбраната си оттегляме подкрепата и там излъга 3 прегърна се с кунева и гоце а плюеше по тях 4 гласува един докаазан престъпник като цветанов да председател на комисията по вътрешна сигурност 5 гласуваха човек на иван костов да оглави кевр 6 подкрепяха един престъпен министър като москов защо като мислят за хората не поискаха оставката на лиляна павлова ката се вдигна цената на винетките защо сега казват за пенсиите а две години мълчаха това беше предизборен ход и да не лъже че правителството не е зависело от него давам аргументи герб 84 депутати рф 23 стават 107 и пф 19 ето че и тука излъга помислете си за тези които искат да гласуват за него този човек ви лъже той загуби мойто доверие и ще дам гласа си за велизар енчев лошото е че има още хора които да вярват на симеонов сидеров и каракачанов
17.
by the way
19.01.2017 11:32:28
1
33
Селски бекове като горе описаните просто доказват нивото на избирателите гласували за галфони в главата на които е само победата на ракиджиите!!!
16.
Мажоритарен вот за да изчезнат тези гадове !!!
19.01.2017 11:31:58
2
40
Това ако е парламент , аз ще стана трамвай , ХОРА ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ ТВАРИ В ПАРЛАМЕНТА ?
Докато спим ще ни тъпчат и мачкат .
15.
Вальо бога на казаните
19.01.2017 11:31:16
2
31
Симеонов аз ракия не варя, а прапо единственото постижение, но ако продължавате така патриотите ще влязат в парламента ама през серпентината на казанджийския казан.
14.
c
19.01.2017 11:30:42
7
46
Какво поведение очаквате от един ямболски мангал?
Ми те в махалата така си стават и излизат. Сигурно бърза за затвора! Щото там му е мястото. Обраха парите на хората с една пирамида и си направи кабеларка. Натрупа милиони от неплащане на данъци и осигуровки. Стана общински съветник. Приватизира сграда на най апетитното място в комплекс Зорница и си я направи централка на Скат. С високопарни изказвания излъга сума ти народ. Влезе в коалиция с ГЕРБ. В самия край на парламента , за да се каже че и той работа е свършил върнаха старото положение при ракиджиите и то с благословията на Бойко, което си е чисто предизборно споразумение от типа "Дай да покажем на хората, че и ние сме направили нещо което обещахме, а в следващия парламент пак ще вием в една глутница"!
Айде сега бунаци пак за НФСБ гласувайте!
13.
ИЗБИРАТЕЛКА
19.01.2017 11:29:54
3
50
Пълни тъпанари,демонстриращи неуважение към вота на народа!Какво им пречеше да изслушат речта на Президента!
12.
УЛТРА
19.01.2017 11:23:28
4
61
Валери Симеонов ебати тъпото копеле!
Смешници...само харчите парите ни...жалкари сте всичките...
Радев е достаен...

Марш от там
11.
Простотията
19.01.2017 11:16:32
3
40
Българска не може да се сдържиии ! В такива моменти се слуша и се проявява уважение ! А с подмятания и обаждания се демонстрира Какво ?!? Простотия....вижте ни кои сме !!! Жалкииии
10.
до тази немислена телевизия
19.01.2017 11:16:07
4
19
Флагман НЕ са близки до Симеонов, Касабов, и НФСБ. Поне Касабова не познава тези.
9.
БАЙ Ганьо
19.01.2017 11:10:48
2
49
Ето това е България!
Такива зомбита създаде и продължава да бъде пасивна към уродите без капка възпитание!Срам!Срам и позор!
Та това е президента имайте уважение без значение и от статуса !Уроди на природата!
Големите патриоти на РБ!
8.
Телевизия NEW TV
19.01.2017 11:10:38
0
39
Флагман, май сте близки до Симеонов и Касабов. Флагман според мен са недобри.
7.
Бургазлия
19.01.2017 11:10:38
32
9
Ууууууу! Гадни боклуци! УУУУУУУУУУУ!!! Импийчмънт, гадни комуняги!
6.
Ани Свиларска
19.01.2017 11:09:29
19
3
Радев, отиди ти в командировка да спиш с вълци, а Плевнелиев Си еба майчина путка в Кат да има 222 милиона глоби!!
5.
НИК
19.01.2017 11:07:15
16
63
ЧЕСТИТ НИ ДОСТОЕН И ДОБЛЕСТЕН ПРЕЗИДЕНТ БЪЛГАРИ!!!

ЧУВСТВАМ СЕ ГОРД БЪЛГАРИН ,ЧЕ ИМАМ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ!!!



РЕЧТА МУ БЕШЕ ПРЕКРАСНА, НО БЕШЕ ИЗТЪЛКУВАНА ГРЕШНО И С МАЛОУМНО НАПУСКАНЕ НА "НФСБ" ПО ВРЕМЕ НА РЕЧТА МУ ........ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
А, СУМАТИ ТЪПУНГЕРИ ГОВОРИХА В ЗАЛАТА ПО ВРЕМЕ НА РЕЧТА НА ПРЕЗИДЕНТА НИ!
4.
дядо
19.01.2017 11:06:28
4
52
Винкела и абсолютния трезвеник Касабов треперят за топлите си места,които получиха благодарение на обикновените хора,лъгани от тези двамата идиоти
3.
@@@@@
19.01.2017 11:05:42
4
55
За пореден път депутатите доказаха, че не са никакви политици, а банда от мошеници и интересчии, която защитава в парламента само и единствено собствените си интереси. Ето защо трябва да се промени избирателния закон. Такива профанизирани типажи нямат работа в пленарна зала.
2.
мнение
19.01.2017 11:02:00
5
73
Това не е скандал, а въпрос на възпитание.Симеонов и Касабов са най- невъзпитаните политици.
1.
Паричен фронт
19.01.2017 10:55:54
8
68
Ей лайнари уважавайте президенсткатс институция
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори