×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Възстановиха движението по Айтоския проход, но само с вериги


Възстановиха движението по Айтоския проход, но само с вериги
Остават забраните по няколко пътни участъци
08 Януари 2017, Неделя, 15:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Отвориха Айтоския проход за автомобии над 12 тона. Движението обаче трябва да се осъществява само с вериги. Това съобщиха за Флагман.БГ от Агенция "Пътна инфраструктура". По останалите проходи в областта - Дюлински и Ришки остава забраната за движение. Обзорският е със забрана за МПС над 12 т.

Възстановено е движението по пътя Петолъчката-Александрово. Остава забраната по пътя Ямбол - Средец от 184+800 км до 213+400 км; Руен-Просеник-Горица; Миролюбово-Каблешково. Движението по пътния участък Сунгурларе-Чубра е затворен за МПС над 3,5 тона.

В категории: Пътна обстановка


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
Ето каква е пътната обстановка към 13 ч.
08.01.2017 14:41:38
0
0
Температурите са в интервала от - 29 до - 6 С°. Времето над страната е облачно. Вятър духа в цялата страна. Сняг вали в област Добрич, Разград Силистра, както и в района на проход „Република“. Пътните настилки в страната са предимно заснежени на места мокри, по усойните места заледени, почистени и обработени.

Това съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфрастуктура".



І. ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ОБЛАСТИ:



Ограничено е движението на всички МПС в целите области: Силистра, Разград, Добрич, Шумен.



ІІ. СЪСТОЯНИЕ НА АВТОМАГИСТРАЛИТЕ:

АМ „Тракия“: Отворена за всички МПС.

АМ „Хемус“:Движението на тежкотоварни МПС по АМ „Хемус“ на територията на Област София се осъществява в двете посоки за пътуващите в посока от и за Видин. ОПУ Варна:АМ Хемус отворена и в двете посоки.

АМ „Струма“: Отворена за всички МПС.

АМ „Марица“: Отворена за всички МПС.

АМ „Черно море“: Отворена за всички МПС.

АМ „Люлин“: Отворена за всички МПС.



ІІI. ВЪВЕДЕНИ ОГРАНИЧЕНИЯ ПО ОСНОВНИТЕ ПЪТНИ НАПРАВЛЕНИЯ:

1. Проходи:

- „Върбишки” - затворен за всички МПС;

- „Дюлински” - затворен за всички МПС;

- „Златишки” - затворен за всички МПС;

- „Котленски” - затворен за всички МПС;

- „Ришки” - затворен за всички МПС;

- „Твърдишки” - затворен за всички МПС;

- „Троянски” - затворен за всички МПС;

- „Предел” - отворен за всички МПС;

- „Айтоски” - МПС над 12 т. задължително с вериги;

- „Вратник” - забранен за МПС над 10 т;

- „Обзорски” - МПС над 12 т. задължително с вериги;

- „Пампорово” - забранен за МПС над 3,5 т;

- „Петрохан” - забранен за МПС над 12 т;

- „Печинско” - забранен за МПС над 12 т;

- „Превала” - забранен за МПС над 12 т;

- „Републиката” - МПС над 12 т. задължително с вериги;

- „Рожен” - забранен за МПС над 12 т;

- „Шипка” - забранено е движението на МПС, предназначени за превоз на товари с технически допустима максимална маса над 12 тона от категория N3, както и тегленето на ремаркета и полуремаркета с технически допустима максимална маса над 10 тона от категория О4. Срок до 31.03.2017 г.



ІV. СЪСТОЯНИЕ НА РЕПУБЛИКАНСКАТА ПЪТНА МРЕЖА:



ОГРАНИЧЕНИЯ В ДВИЖЕНИЕТО НА МПС ПО ПЪРВОКЛАСНАТА ПЪТНА МРЕЖА:

- път I-1 /Е79/ Граница Румъния-Видин-Монтана-Враца-София-Благоевград-Кулата-граница Гърция: Възстановено е движението за всички МПС по направлението Видин-София и София-Видин, като движението на тежкотоварните МПС над 12 т. се извършва през АМ „Хемус“. Пътуващите тежкотоварни МПС от София в посока Кулата да използват АМ „Люлин“-АМ „Струма“ и път I-1 в участъка от Благоевград до Кулата.

- път І-2 Граница Румъния-Русе-Цар Калоян-Разград-Шумен-Девня-Варна:

ОПУ Разград и Русе: отворен за МПС до 12 т.; ОПУ Варна: път I-2 е отворен от Варна до Неофит Рилски, след което в посока Шумен е затворен.

- път І-3 Гара Бяла-Плевен-Луковит-Коритна-Ябланица-Ботевград: Отворен за всички МПС.

- път І-4 Коритна-Български Извор-Микре-Севлиево-В. Търново-Омуртаг-Търговище-Шумен:Област Шумен и Търговище: МПС над 12 т задължително с вериги

- път І-5 Русе-В.Търново-Шипка-Стара Загора-Хасково-Кърджали-Маказа-граница Гърция: ОПУ Русе: ограничено движение за МПС над 12т.

- път І-6 Граница Македония-Гърляно-Кюстендил-Перник-София-Пирдоп-Карлово-Сливен-Карнобат-Бургас:

Ограничено е движението на МПС над 12 т. поради влошени метеорологични условия;Отворен за всички МПС от София до ГКПП „Гюешево“. ОПУ Сливен и Бургас : отворен за всички МПС;

- път І-7 Граница Румъния-Силистра-Дулово-Преслав-Върбишки проход-Петолъчката-Елхово-Лесово-граница Турция: Ограничено е движението на МПС над 12 т. поради влошени метеорологични условия;ОПУ Шумен:Ограничено е движението по път І-7 на територията на област Шумен за всички МПС; ОПУ Ямбол: затворен за движение на МПС над 12 т. от Ямбол до ГКПП Лесово.

- път І-8 Граница Сърбия-Драгоман-София-Ихтиман-Пазарджик-Пловдив-Хасково-Капитан Андреево-граница Турция: ОПУ София: Отворен за всички МПС.

- път І-9 граница Румъния-Дуранкулак-Балчик-Варна-Бургас-Звездец-Малко Търново-граница Турция: ОПУ Варна: Ограничено е движението на всички МПС, поради влошени метеорологични условия в участъка Дуранкулак-Варна; Бургас-Варна отворен над 12 и задължително с вериги.



V. СЪСТОЯНИЕ НА РЕПУБЛИКАНСКАТА ПЪТНА МРЕЖА II и III клас:
ОПУ-Бургас:Ограничено е движението на МПС над 12 тона на територията на цялата област;

Път II-53 Ямбол-Средец от км 184+800 до км 213+400 – затворен за движение на всички МПС, поради снегонавяване; път ІІІ-2085 Руен-Просеник-Горица – затворен за движение на всички МПС, поради снегонавяване; път III-6009 Миролюбово-Каблешково – затворен за всички МПС; път III-7306 МиролюСунгурларе-Чуба-Път I-7 – затворен за МПС над 3,5 тона.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори