×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ген. Радев бие Цецка Цачева в Камено с 300 гласа


Ген. Радев бие Цецка Цачева в Камено с 300 гласа
ГЕРБ е втора политическа сила в общината
Тема в развитие
Ген. Радев бие Цецка Цачева в Камено с 300 гласа Бойко Борисов: Ако загубим балотажа – отиваме на предсрочни парламентарни избори (ВИДЕО) При 98 % обработени протоколи: ГЕРБ изпревари Марешки в Айтос Ген.Румен Радев с инфарктна победа в Несебър, Каракачанов - втори Марешки: Няма да подкрепя никого на балотажа Уникална драма в Несебър: 200 гласа разделят Румен Радев, Цецка Цачева, Веселин Марешки и Красимир Каракачанов Цецка Цачева е №1 в Средец Бургас показа защо е витрина на ГЕРБ! Цецка Цачева смаза ген.Румен Радев Цачева води убедително пред Радев в Поморие, Каракачанов - трети ГЕРБ спечели с фотофиниш в Созопол Сензация: С две бензиностанции Марешки политик номер 1 в Айтос Приморско остана крепост на ГЕРБ 30 % от бюлетините в Карнобат са преброени! Ген.Румен Радев води убедително пред ГЕРБ, Марешки – трети ГЕРБ спечели с 200 гласа в Царево Удар в сърцето на ГЕРБ! БСП на крачка да превземе Созопол Малко Търново избра ген. Румен Радев ГЕРБ спечели убедително в „Меден рудник“ БСП-Бургас ликува: Бяхме сигурни, че ген. Радев ще бие Цачева още на първи тур Общинският лидер на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков: Разликата е много малка, да изчакаме окончателното преброяване Първи изборни резултати в Бургас: Цачева води с 10 % на ген.Румен Радев, червените печелят в затвора Изненада: ГЕРБ губи първия тур на президентския вот, Борисов може да подаде оставка (допълнена)
виж още
скрий
07 Ноември 2016, Понеделник, 03:43 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Трети е кандидатът на Обединените патриоти Красимир Каракачанов

С 300 гласа преднина кандидатът за президент на БСП ген. Румен Радев бие опонента си Цецка Цачева за "Дондуков" 2. Това показват резултатите от преброените протоколи. За Радев са гласували общо 1336 души. ГЕРБ е втора политическа сила в общината, като получава 1028 гласа.

За кандидата на Обединените патриоти Красимир Каракачанов своя вот са дали 874 души. Веселин Марешки получава голям брой гласове и в Камено. Аптечният бос там е на четвърто място. Той е подкрепен в 568 бюлетини, а след него е бившият министър-председател Пламен Орешарски с 182 гласа.



7
Коментара по темата
7.
До чичо Пенчо
10.11.2016 09:01:22
0
0
Зад многословието се крие истината. А тя е следната: Ц.Цачева- партиен секретар,предложена от Б.Борисов-лице с тъмно минало/според посланика на САЩ/, подкрепена от евроатлантика Местан и ДОСТ и сатрапа Ердоган. Точно, кратко, ясно. Гласувайте за тези.Те устроиха себе си, ще "оправят" и Вас.
6.
До @4
09.11.2016 09:43:52
0
5
Прав си пич, бат Желио се изредиха кметове, депутати и т.н. от ГЕРБ да го славят и да го възнасят, "уж беше независим", реално се разчиташе Желио (който определено няма акъл да бъде кмет) да повтори модела от Бургас с ЕВРО проектите, да ма нещо не става, като го гледам как редовно бучи и реве по медиите, че нямало субсидии.
Обаче интересно, Желио печели в Камено твърдо подкрепен от ГЕРБ и изгони бесепара, сега излиза че пак в Камено БСП печели за президент. Много странно, толкова бързо да си обърнат хората вота!
5.
Чичо Пенчо в акция!
08.11.2016 20:19:45
3
0
Радев се приземи до нивото на Митьо Пищова в политиката !

Румен Радев - атлантика, натовския генерал, випусника на американската военна академия, висшия пилот, безпартийния, заслужилия кандидат на БСП - днес повиши нивото си на дипломатическа и правна некомпетентност като обяви, че ще сезира Конституционния съд /!?/ по повод подписания между ЕС и Канада споразумения договор СЕТА. Точно по буквар на Кремъл за хибридно въздействие - съмнявай се в Брюксел и Запад, издигай като щит националния суверенитет.
Ако кажа, че по този начин реално е казал на българските граждани, че е против падането на визите за Канада - ще ме обвинят в липса на патриотична гордост - тоест суверенитета, националните интереси не могат да се търгуват срещу лични права и свободи.
Изглеждат като деца които плачат срещу луната - междуконтиненталните споразумения са логичен и закономерен етап след достигането на зрялост на континеталните споразумения за свободна търговия и интеграцията. Вместо като кандидат за най-високия пост да обясни на своите избиратели какви са ползите, какви са възможностите и как да се възползват от тях - позволява на кемтрейлърските (тези, които като генералът от авиацията Радев вярват в налудничавата теория за следите които самолети остават високо в небето с химикали, които целят да отровят хората) експерти да го увлекат в кампанията по страхуване на населението.
Ето това е президент който не е достоен да ни води - без собствен гръб, без позиция и без отговорност към своя народ.
Радев стана кандидат на кемтрейлърите. Това казва всичко.
Щял да ни води в борбата срещу статуквото!? Ето тук не издържах - той, който е издигнат от Партията която е олицетворение на всичко което може да се нарече архитекти, творци, поддръжници, носители, изпълнители на статукво, на задкулисието щял да се бори. Ами да започне от Нинова, от Овчаров, от Гергов, т.е. от най-близкото си обкръжение.
Дебатите са бойно поле на изборите - как се наричат генерали които бягат от бойното поле. Страхливци. И утре ще ни водят в битки.
4.
До 3
07.11.2016 23:34:05
6
5
Желчо за една година постигна това което Котора за четири-НИЩО. Поднеся кметството на БСП на следващи избори.
3.
БСП
07.11.2016 20:41:20
3
14
1.БСП 10 години какво ти изпълни ?
Виж Жельо за една без пари какво прави!!!
Поне се опитва да прави нещо!!!
А след още една пак пиши коментари Тъ..ако!!!
2.
ггггг
07.11.2016 11:29:02
8
24
Те комунягите всичко чинно си изпълниха тъпако.
1.
антикомунист
07.11.2016 09:17:24
14
18
На вторият тур разликата ще е още по голяма,защото нищо от това което ГЕРБ обещаха не е изпълнено. Нито пътища,нито Бърза помощ ,нито.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори