×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цачева разкри кое я прави избираемия президент


Цачева разкри кое я прави избираемия президент
Цачева бе категорична, че момента, в който бъда обявена за президент, няма да бъде партийна
04 Ноември 2016, Петък, 12:11 ч.

Убедена съм, че на втори тур ще получа подкрепата на избирателите от център-дясно, каза кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2


Приела съм огромната отговорност да бъда кандидатът на ГЕРБ. Оптимист съм. Едва ли гражданите на България биха подкрепили втори експеримент и биха върнали БСП на власт. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, пише Блиц.
„Вотът за президент винаги е мажоритарен. На първия тур състезанието е чисто политическо. Гражданите ще имат думата да изберат следващия президент”, посочи тя пред БНТ.

Цачева бе категорична, че  момента, в който бъда обявена за президент, няма да бъде партийна. „Няма да се еманципирам обаче от своите идеали и възгледи, аз съм убеден демократ-републиканец. Ще продължа да изпълнявам ангажиментите, които съм поела”, заяви кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2.

„Ще бъда президент на всички българи. Всички граждани на България дават целостта и единството на българската нация. Убедена съм, че на втори тур ще получа подкрепата на избирателите от център-дясно. Обръщала съм се за подкрепа към всички български граждани. Заявила съм, че нямам никакви уговорки с никого – нито аз, нито щабът ми, нито политическата сила, която ме е издигнала за президент. Така ще бъде и на втория тур”, подчерта Цецка Цачева. 

„Моята кауза като президент е да видя нацията като образована. Това е основата, върху която се гради просперитетът. Убедена съм, че жизненият стандарт на нашия живот зависи от младото образовано поколение на България. За да се случи това, трябва да живеем в среда на стабилност и сигурност. Това също е безспорен приоритет”, посочи тя. 

„Моят основен опонент в тази кампания ще бъде политическата апатия. Опитът ми, който имам като председател на парламента, ме прави избираемият президент”, каза още Цецка Цачева и призова хората да гласуват.



12
Коментара
Флагман.БГ По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил 12/05/2024, Неделя 22:00 0
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
12
Коментара по темата
12.
До 11
05.11.2016 15:25:07
0
4
Ти решаваш. Ако искаш промяна и да се опитаме да се оттласнем от дъното до което ни доведе управлението на диктаторския режим на ББ, гласувай!
11.
до 10
05.11.2016 14:18:52
0
1
за кого да гласуваме ?
10.
Плашат гаргите
05.11.2016 13:20:26
1
6
ЧЕ ЩЯЛА ДА НАСТЪПИ НЕСТАБИЛНОСТ АКО НЕ БЪДЕ ИЗБРАНА ЦЕЦКА.АКО ИЗОБЩО НАСТЪПИ НЕСТАБИЛНОСТ ТО ТЯ ЩЕ БЪДЕ ЗДРАВОСЛОВНА СЛЕД ОТСТРАНЯВАНЕТО НА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ БОЙКО БОРИСОВ И СИЕ.
9.
Реалист
05.11.2016 12:00:44
6
1
5 причини да гласувам за Цецка Цачева:

1. Цачева е единственият кандидат, който гарантира твърдата прозападна ориентация на България като член на ЕС и НАТО, като едновременно с това няма да застраши сигурността на страната ни с необмислени действия спрямо трети страни.

2. С два мандата като председател на Народното събрание, Цецка Цачева е единственият държавник сред кандидатите за президент. Тя е доказан лидер и човек, който може да носи отговорност в трудни моменти.

3. Подкрепата за Цачева е ясна и категорична – от най-голямата политическа партия в страната. Тя не се крие зад инициативни комитети с неясно финансиране.

4. Цецка Цачева е единственият кандидат, който е доказал, че може да обедини нацията (основната функция на президента). Това нейно качество е многократно признато от всички парламентарни сили в Народното събрание.

5. Професионалният и житейският опит на Цачева съчетават по най-добър начин всички качества, които са нужни на Държавния глава, за да изпълнява успешно функциите, отредени му от Конституцията – познаване на законодателния процес, конституционните норми, отношенията между институциите, държавния протокол и международните отношения.




5 причини да НЕ гласувам за Румен Радев:

1. С Радев като президент България ще върне образа си на „Троянски кон“ на Путин в ЕС, което ни обрича на изолация от западните ни партньори и преориентиране на външнополитическия курс от Европа към Евразия.

2. Начинът, по който Радев напусна Българската армия, показва неуважение към институциите и абдикиране от отговорност, когато трябва да се справи с реален проблем. За сметка на това, начинът, по който дезертира от армията, осребрявайки материалните си бонуси за сметка на данъкоплатците, показва меркантилност, дребнавост и егоизъм.

3. Като кандидат на инициативен комитет, зад който стоят неясни политически субекти и огромни съмнения за скрито финансиране от черни каси, Радев ще бъде зависим от тъмни сили, които ще дърпат конците му задкулисно, подобно на експеримента Орешарски.

4. Радев не може да бъде обединител на нацията, защото първо като генерал разедини армията, а след това като кандидатпрезидент разедини лявото политическо пространство.

5. Биографията на Радев показва, че той няма необходимия опит и знания, за да заеме най-високия пост в държавата.
8.
ИМЕННО!
05.11.2016 10:02:14
7
1
Едва ли гражданите на България биха подкрепили втори експеримент и биха върнали БСП на власт.
7.
ZAPLATA .BG
05.11.2016 08:49:41
0
8
Мъжа на ЦецкаЦачева озелинител бивш управител на ГРОБищен парк НЕ владее Английски но Цветонов го УРЕЖДА вСофийското РВД да работи за 20000 ЛЕВА на месец заедно с жената на певеца герб-барб потния Веско Маринов мъжа на семейната приятелка съдия Янева и разни роднини на депутати отДПС.Целта е чрез мъжанаЦачева ГЕРБдаИЗТОЧИ РВД където се въртят над100МИЛИОНА безотчетни лева от такси на ПРЕЛИТАЩИ самолети на БГпространство.Същия мъж на Цачева е основна фигура в източването на БУЛГАРТАБАК в продължение на 4ГОДИНИ отПП Герб .Според сайта АФЕРАбг За награда и послушание Цецка ПОЛУЧАВА СПА хотел на Павел Баня и става главен акционер сиреч собственик на поликлиника Свети Пантелеймон в Плевен също като БЕДНАТА софийската кметица С1ПАНЕЛКА която есобственичка наТРИ ЛУКС поликлиники от веритгата ТОРАКС струващи над 40МИЛИОНА които се водят на името на мъжа и.Бойкое подсигурил всички във ВИСШУТУ ръководство наППГерб с поняколко частни поликлиники я магазин за мебели я хотел без даброим банковите сметки
6.
Герберски заплати
04.11.2016 23:32:25
0
5
Погледнете тази обява за работа:
https://www.jobs.bg/f3500281

Забележете заплатата (макар и на 4 часов раб ден) - 330 лв!?!? Иначе изисквания....колкото искаш...

Изисквания за заемане на длъжността:
- образователно-квалификационна степен – магистър
- специалности - Социални дейности, Психология
- професионален опит – минимум 2 години

Допълнителни и специфични изисквания:
Да познава следните нормативни и поднормативни актове:
Закон за социално подпомагане
Кодекс на труда
Семеен кодекс
Закон за закрила на детето
Закон за интеграция на хората с увреждания
Правилник за прилагане на закон за социално подпомагане
Правилник за прилагане на закон за закрила на детето
Правилник за прилагане на закон за интеграция на хората с увреждания
Да владее:
MS Windows, Word, Excel, Internet Explorer, Outlook Express, архивиращи програми.

ей това е дами и господа, завършилите РАБФАК стават шефове в народното събрание със заплата 5000 лв с тенденцията да се издигнат до президент, а раята със заплата 300 лв......

Ха сега гласувайте за цеца и бай хОй...
5.
антипилот
04.11.2016 23:22:09
8
0
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЦАЧЕВА!!
НОМЕР 19 В БЮЛЕТИНАТА!!
4.
Чичо Пенчо се раздава
04.11.2016 20:26:42
6
1
Гласуваш за Румен Радев, избираш Слави Трифонов!

Така описват политическата реалност известни шоумени от Би Ти Ви, колеги на учиндолския тв водещ.
По техни данни кандидатът на БСП за президент е марионетка в ръцете на Трифонов и още от самото начало на кампанията си координира всяко свое действие, изказване или публична проява с него.
„Корнелия заложи на генерала, след като Слави пое ангажимент да помага. Ако някой зададе въпроса КОЙ всъщност предложи Румен Радев, отговорът няма да е Георги Първанов, Михо Михов или Корнелия Нинова, а Слави Трифонов“, поясняват от Би Ти Ви.
По техни данни на предстоящия си безплатен концерт на Орлов мост Дългия щял да призове феновете си да гласуват за левия кандидат. Това ще се случи няколко дни преди изборния ден на 6 ноември.
„Слави и Радев се срещат дискретно и обсъждат актуалните теми и общата си стратегия. Срещите се провеждат в закътани вили в покрайнините на София. Слави пристига дегизиран, без кортеж и охрана. Съзнава, че ако бъде разпознат, публичният скандал ще е страховит“, разкриват детайли служители на електронната медия.
Според тях Трифонов и Радев имат обща цел – свалянето на кабинета, дискредитирането на Бойко Борисов и изхвърлянето му от властта. Схемата предвижда през пролетта на 2017 г. да се проведат извънредни парламентарни избори, вече под контрола на новоизбрания президент и със служебно правителство, съставено от него. През този период Трифонов възнамерявал да основе дългоочакваната си партия, зад която прозират финансови инжекции на банкера Цветан Василев, и с въпросната партия да участва на изборите.
„Ще има реваншизъм, Слави е безкрайно отмъстителен. А когато Слави основе партията си, Румен Радев набързо ще предаде подкрепилата го БСП и ще започне да обслужва новия си приятел“, допускат посветени в чалга-заверата.
Както е известно, шоуменът и бившият генерал са близки още от 2008 г., когато Радев гостува в „Шоуто на Слави“ и проля горчиви сълзи за състоянието на родната армия. Преди това военният уреди Трифонов да пилотира изтребител F-16.




НАЙ-ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ Е АКО ОГЛАДНЯЛАТА ВЪРХУШКА НА БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО Е ДА СЕ ОБЕДИНИМ И НЕ ГО ДОПУСНЕМ!
3.
хаха
04.11.2016 20:19:28
6
0
Хаха, само боклуци са ви в главата бе другари.
Това "червени боклуци" ще ви преследва вечно.
2.
Станишев знае, че лявата лента е по-бърза
04.11.2016 20:18:05
7
0
Лявата лента е по-бърза. Станишев знае.
Нормалните хора предпочитат дясната.
Победа за Цачева.
1.
Бивш десен -настоящ ляв
04.11.2016 20:02:54
0
8
Много боклук се събра в десния килер че и в централния коридор.Помогнете ми да го изхвърлим в неделя .УСПЕХ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят Концентрирате се върху собствените си емоции Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба  90 на сто от обитателите на рибарското селището не са чували за нея, но Георги Димов е ловял 400-килограмови екземпляри в океана Как се забавляват зодиите Как се забавляват зодиите Водолеите обичат общуването, а Близнаците обичат шумните забавления в многолюдна компания Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма  нито едно електронно табло  показващо пристигащите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите  Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Вижте рецептата Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Кратка разходка след последното ви хранене има много положителни ефекти върху  тялото и ума Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Идеята им за подпомагане на полетите може да доведе до целогодишен характер на туристически поток към страната ни, коментира Евтим Милошев Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Проблемът е, че Борис Минков, който е редактор на романа, е и член на журито Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му
Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори