×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Страх скова Маринка: Изнасилвачът на малки момиченца засечен в селото, мъжете се готвят да го линчуват


Страх скова Маринка: Изнасилвачът на малки момиченца засечен в селото, мъжете се готвят да го линчуват
Извергът се върнал в крепостта на ужасите, но от тогава не са го виждали
Тема в развитие
виж още
скрий
15 Октомври 2016, Събота, 19:21 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА снимка: Архив на Флагман.бг

Дано детето му не пострада в лапите на този изверг, както си изпатиха наши близки и познати, притеснява се съседка


Жителите на село Маринка от седмици живеят в страх. Извергът Георги Гочев вече е на свобода и всеки момент ще се върне в огромната си къща. Тя бе превърната в крепост на ужасите, където изродът изнасилваше и зверски измъчваше жени и момичета, държеше ги с дни и ги изтезаваше /ПОДРОБНОСТИ ВИЖ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/.

Хората от Маринка вече знаят, че Гочев е пуснат от затвора, той е забелязан само веднъж в селото, но не е останал задълго в крепостта си.

„Най-вероятно се страхува, и с право. Готови сме да го линчуваме, ако се върне тук. В момента сигурно живее в ж. к. „Изгрев“ в дома на майка си заедно с малкото си момиченце. Дано и детето не пострада в лапите на този изверг, както си изпатиха наши близки и познати“, коментира съседка на Гочев от селото.

Основанията бруталният изнасилвач да бъде пуснат са, че имал примерно поведение зад решетките и "честно отношение към труда". Освен това изродът имал и дете, за което трябвало да се грижи. Флагман.бг припомня, че момиченцето обаче е осиновено от Гочев и бившата му съпруга Ана, която е избягала от зловещата къща. Съдбата на това дете от години не е ясна, то бе оставено за отглеждане от болната майка на извратеняка.

Флагман.бг припомня, че извергът Георги е българин с шведско гражданство. За него се носеха легенди, но никой здрав мозък не можеше да допусне, че подобни извращения с човешки същества са възможни. Наш екип бе в село Маринка, където по-голямата част от жителите са заможни хора. Те са в шок от новината, публикувана във Флагман.бг, че сред тях отново ще живее бруталният извратеняк, гаврил се по изключително жесток начин със съседи и познати.

57-годишният Георги Гочев и партньорката му от цигански произход Стоянка Тодорова изнасилваха непълнолетни момичета с флакони от дезодоранти, поилки за птици, пъхаха им в гениталиите четка за баня, биеха ги с прътове и стирки. За всяка жертва измисляха все по-гнусни и садистични начини за малтретиране, изнудваха и заплашваха с убийство. Двамата психопати щяха да лежат в затвора по 7 години, Георги обаче на няколко пъти бе засичан в отпуск от местните жители. Освен това лежеше в общежитието с лек режим „Строител”. Хората от селото са настръхнали от новината, че садистът ще се върне сред тях.

Изродът ходел често в селското кафене, там намирал и жертвите си. Заговарял ги, бил много убедителен, предлагал им работа в Швеция и добри доходи. След това ги канел да видят дома му или да им покаже породистите кучета на двора. Щом момичето влезело вътре, циганката Стоянка залоствала вратите и започвали оргиите. Къщата е оградена с двуметрови бетонови зидове и метални решетки. От улицата не се вижда какво става в двора.

По време на зверствата и мъченията Стоянка крещяла, пъхала предмети в жертвите и се гаврела, а Гочев изнасилвал момичетата. „Аз тебе ще те заколя!"„Или ще се съгласиш Георги да те чука в дупето, или аз ще те затрия с този пън!", викала изродката. „К.рво ще задоволяваш мъжа ми!“, крещяла още циганката. „К.рво мръсна, ще те убия, ще ти извадя окото, ще ти отрежа клитора.

Огромният палат, който днес отвсякъде е ограден с двуметрови бетонни зидове и е охраняван от огромни свирепи кучета. До влизането в къщата семейството живяло във фургон до строежа. Жестоки скандали, побоища и непрестанни крясъци – така описват сем. Гочеви техните съседи. А майката на Георги, според тях, е „много проклета жена“.

В категории: Бургас


7
Коментара
Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
7
Коментара по темата
7.
Диян Тончев Камбаната
16.10.2016 09:37:22
0
0
До Славчо Жеков Ярето: ej pedal zamalial nedej mnoo mutrq tuka mi6ok ako si goliam maj ela w meden rudnik da sa razberem ama dovedi i majka ti parwo tq da mi duha i posle shta razporq kat iare
6.
Славчо Жеков Ярето
16.10.2016 01:22:44
1
0
Iskam dian kambanata tos s krivite zabi dami lapa huq na nowa godina v meden kurnik roz romski kvartal
5.
ларито
15.10.2016 20:51:11
2
5
В Братя миладинови е засечена изнасилвачката на малки момченца
4.
koleto75
15.10.2016 20:43:45
1
1
https://www.google.bg/maps/@42.4046396,27.4840865,3a,75y,284.39h,96.1t/data=!3m6!1e1!3m4!1stkzTUaKbsni_wipRH_BI4Q!2e0!7i13312!8i6656 Къщата е оградена с двуметрови бетонови зидове и метални решетки---- пълни лъжи за оградата на къщата
3.
baj hoi
15.10.2016 20:05:50
1
2
29 / 3
2.
рибаря
15.10.2016 19:56:35
0
10
в кой блок е в Изгрев?
1.
baihui
15.10.2016 19:56:10
1
14
Малоумен протестант, промит мозък ! Оправя го само 9Х19 !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост  Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Заснемането на клипа "Хабиби" на Азис струвало само 1400 лева „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София 
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори