×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Цецка Цачева: Винаги ще взeмаме решения с лице, обърнато към хората


13 Октомври 2016, Четвъртък, 14:55 ч.
Източник: dariknews


„Като президент и вицепрезидент на България с вицеадмирал Пламен Манущев ще работим за единството на нацията, ще балансираме между различните политически сили в страната, но винаги ще взимаме решения, обърнати с лице към проблемите на хората. България има нужда от стабилност. Страната ни трябва да продължи да бъде и занапред фактор на сигурност и на стабилност в региона и в Европа.“ Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ във Враца. „Ще работим така, че да можем да завещаем на бъдещите поколения една процъфтяваща и просперираща България, за да можем да се грижим за родителите си и да отглеждаме децата си. Ще работим всеотдайно, за да няма разделение между хората.

Интересът на всеки български гражданин трябва и ще бъде защитен“, подчерта Цецка Цачева.  По думите й, българският народ има нужда от справедливост.  „Ще продължа да насърчавам провеждането докрай на реформата в съдебната система. Силно вярвам в диалога, във възможността да чуеш другия, трябва да има диалог между гражданите и институциите. Институциите в страната трябва да работят в интерес на гражданите и да не се противопоставят помежду си“, посочи Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви пред жителите на Враца, че по време на кампанията най-важното за ГЕРБ е да бъдат проведени срещи очи в очи с хората от цяла България, затова ще бъдат проведени срещи в над 200 населени места в страната. „Бъдете активни, за да достигнат посланията ни до най-много български граждани.  Най-големият ни опонент е политическата апатия, дебатът ще го водим не с опонентите ни и с троловете в интернет, а с българите. С вас, хората на България. Никога не съм ви лъгала, ние сме достойната президентска двойка, двойката на ГЕРБ“, подчерта Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви, че Цецка Цачева трябва да бъде избрана за първата жена президент на България на 6-ти ноември. „През 2015 г. постигнахме невероятен успех в местната власт, което даде допълнителна стабилност на правителството  на Бойко Борисов. Това, което прави правителството е да провежда ежедневно политики, които достигат до хората. Не очаквайте да хулим политическите си опоненти – това не е на нивото на ГЕРБ. Ние заставаме пред хората и представяме реални политики“, категоричен бе Цветанов. По думите му, това правят всички кметове от ГЕРБ.

„Правителството на Бойко Борисов възстанови доверието на Европа и страната ни успешно усвоява средствата от европейската солидарност. Кому е нужно политическо противопоставяне – на политическите ни опоненти. Те нямат аргументи, нямат реална политика. Те управляваха и тук, но жителите на Враца им казаха ясно, чрез вота си, че това не може да продължава. През 2014 г. гражданите казаха отчетливо „Стоп“ на управлението на Орешарски“, обясни той. Според Цветанов коалицията между ДПС и БСП отново се възстановява – „внесоха подписи за провеждане на извънредно заседание на парламента, за да покажат, че са заедно и ще работят като тандем на изборите. Ние не искаме тази безпринципна коалиция да се връща“. Успокоението в политически план и консенсусът ще се постигне от държавния глава в лицето на Цецка Цачева. Тя има необходимите качества“, заяви Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че познава Цачева от десет години. „Тя нито за миг не се промени към хората, нито хората към нея. За десет години в политиката Цецка Цачева няма нищо, което да може да бъде използване срещу нея. Личните нападки на опонентите ни са недостойни. Увеличава обществената подкрепа към себе си с ежедневни срещи с хората. Първият председател жена на парламента трябва да е и първият президент жена, защото е успяла както в професионален, така и в личен план. Вицеадмирал Пламен Манушев е служил 40 години в българската армия, той е един достоен офицер, патриот“, посочи още Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова врачани да изберат номер 17 в бюлетината, за да подкрепят знаещите и можещите. „С президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев България ще има своя силен глас по света. Уверен съм, че г-жа Цачева ще съумее да успокоява политическите противопоставяния. Победата на изборите ще ни гарантира стабилното управление на правителството на Бойко Борисов. През 2017 годна ще има 223 милиона повече за образование, както и 1 млрд. лева за Националната програма за енергийна ефективност. Ще  има отпуснати пари за всички секторни политики, както и целеви средства за развитието на Северозападна България. Искаме победа на 6-ти ноември, защото ГЕРБ се изгради като истинската народна партия“, подчерта Цветан Цветанов.

Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев благодари от името на жителите на Добрич на врачани.  „Преди 100 г. съставът на 35-ти Врачански полк спасява Добрич. Над 200 врачани оставят костите си край Добрич. Поклон пред жителите на Враца за направеното за родната ми Добруджа“, заяви той. Манушев посочи, че на народа е нужна силна, стабилна, мирна България. „Това може да го постигне следващия президент – Цецка Цачева. Има опита, знанията. Г-жа Цачева може да бъде обединител на нацията. България е била силна, когато е била единна. Страната ни ще бъде такава отново, когато Цецка Цачева стане президент“, увери присъстващите вицеадмирал Манушев.



11
Коментара
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
11
Коментара по темата
11.
do10
14.10.2016 19:24:21
0
0
Важното е че Русия е столица а Брюксел е държава това са приказки на гербеджийската селянка а о т селоДРАГАНАПлуевенско -Цецка Цачева която ши стаа ПРЕЗИДЕНТ имам само 1правописна грешка итя от бързане и раздрънкана клавиатура .Между другото ТРОЛ е името на ЛИЧНАТА Офшорка регистрирана в Люксембург на Бойко в съдружие с Цветелина Борислова-любителка на тъмния скандинавски фоклор
10.
do 9
14.10.2016 17:40:54
1
0
По скромно с лъжите платени тролчета, по скромно. Но щом лъжите толкова яростно значи много Ви е страх, а това ми харесва и доставя удоволствие. Желая победа на ГЕРБ на първи избори. Относно айкю-то твоето е видно в коментара ти.... Ха ха ха ха, и толкова правописни грешки, как не те беше срам да пишеш, майка ти ще се гордее с теб. Отличник.
9.
до8
14.10.2016 12:48:17
0
1
бОЙКО бОРИСОВ взел от 4банки -Ейчесбиес Банк ъф Америка Уникредито банк и СосиетеЖенерал ;16МИЛИАРДА ЗАЕМИ кви факти искаш повече граждино ГЕРБЕРАСТ с ниско 2цифрофово АЙКЮ.ЗАЕМИТЕ на Банкянския ЩЕ ГИ ПЛАЩАТ 3 ПОКОЛЕНИЯ ДЕЦА и ВНУЦИ докато неговите внуеци цъкат тенис в Ориндж Каунти в Калифорния
8.
гражданин
14.10.2016 12:08:10
0
0
Плюенето срещу ГЕРБ са празни приказки, пълни лъжи, недоказани жълти бабешки сплетни, как не се намери един да говори с факти, факти, не празнословици и глупости. ГЕРБ са строителите на съвременна България и те дори един ден да не са на власт, построеното ще остане за ползване от нас и децата ни. Гледам по долу коментар за кое правителство е работило повече и е построило повече и един ред няма написано а е от първите коментари, ами замислете се. Какво да напишат и БСП, строим огради, ама да пазим парламента. Увеличиха се минималните прагове, увеличиха се събраните пари в хазната. Пътуваме по магистрала до София, имаме ново кардио оборудване, нов транспорт, нови автобуси, нови детски градини, нови спортни зали, нови пенсионерски клубове, нови вело алей, нови спортни басейни, нова флора, нови болнични заведения, санирани училища и санирани детски градини, нови спирки, нови канализации по малките населени места, и други.... Има още какво да искаме, но и то ще стане. Какво получихме като наседство от Йоан Костадинов 12 годин подред - 3 пенсионерски градини, и Бургас с по малък бюджет от Сливен, това ли искаме? Защо малко от малко нямаме доблест и чест да признаем стореното, затова в България няма да се оправим. Късопаметни хора и дребни души. Само ГЕРБ дава ясна индикация за стабилно управление и развитие на страната ни, БСП за две години на управление какво направи, Какво??? Какво се построи или изгради, НИЩО, само че спряха и европарите и вместо да пътуваме до Слънчев бряг в двулентови плътна, сега се отрепват по пътя там и няма как да се върне проекта защото е безвъзмезно погубен от тях и колко други... ГЕРБ е силна и отговорна партия с последователна политика и отговорна към гражданите. Цецка Цачева и Пламен Манушев са достойните кандидат президенти - да ги подкрепим, за да живеем в красива и модерна България.
7.
до 6
13.10.2016 23:19:17
0
0
Просперитетът на България НЕ МОЖЕ да бъде осигурен от долнопробни, компрометирани, търсещи само и единствено ИЗГОДАТА( най-вече материалната!) кадри на Б.Б. Нискоинтелигентни, полуобразовани, НЕвладеещи дипломацията, повечето от тях даже не говорят правилен български език!
6.
димо иванов
13.10.2016 15:36:11
4
0
Просперитета на България зависи от степента на разумност, обраност, диалогичност и възможност да помниш историята, за да не допускаш отново едни и същи грешки, които те дърпат само назад, като гледам тук едни хвалби с големи букви, ми става ясно, че човека е с много къса памет, за помнене на история и дума да не става. Докато не се излекува тази шизофрения, няма да се оправим. За ГЕРБ мога да заявя че се държат най-добре, ерудирано, говорейки по същество и дебатирайки, представяйки конкретни политики. Ще е добре да победят на първи тур, за да не се харчи още от държавните пари за хартия, искам да се инвестират в нещо полезно за нас гражданите. Пожелавам успех на ГЕРБ и техния екип в лицето на Цачева и Манушев.
5.
ИЦО
13.10.2016 15:24:10
4
0
НИК, братчето ми успокой се малко, май днес не си взел дозата с правилните хапчета, това е статия различна от такава за ген.Радев, мойто момче. Има статии за Радев хвали си го там колкото искаш този, възхвалявай го, кланяй му се, целувай му...ако искаш. Оправи си малко и правописните грешки, излагаш се мойто момче. Ако нещо си превъзбуден пий едно кафе с патерицата ви дпс и те ще ти отпуснат напрежението малко, може и много. Не се изказвай неподготвен и не ни навирай умрялото си мнение в лицето, не ти го искаме. Успокой се малко, БСП ще ти платят добре за лустрото. Но като ген.Радев е голям мъжкар, защо не си опази семейството, ами залита по пиарки, защо остави децата си, видя една по млада жена и му паднаха очичките, това ли е големия мъж Радев, големия баща и отговорно поведение, големия Радев-пример за подражание от теб. И недей с тези големи букви, уважавай поне хората, които споделят твоето мислене и на тях ли крещиш, или имаш остра форма на шизофрения и където дойде там крещим, хайде сега забърши лигите и плюнките от викането и малко от малко бъди възпитан, пък ако искаш харесвай и Карадайъ, нали ви е съратник. ГЕРБ са най-подготвени с идей, цели, дебати, а и между другото защо Радев избяга от дебата като ученичка, ами защото е бос по всики въпроси, неподготвен и знае че ще бъде много жалък, но нищо ти си го подкрепяй. Той е много велик - той е генерал от БСП. Само ГЕРБ дават ясни приоритети и политика на стабилна страна. Работят без да навират в очите на хората популизма, това което правят всички десни формации и БКП, пък ти гласувай за тях, те са хубави хора. Премиера им на официалните срещи влизаще през тоалетните, където всъщност му беше ежедневното място и то така две години, парламента беше увит с огради, полицаи с палки, жандармерия, бронирани коли, но нищо това заслужаваме като народ, докато има ето такива като теб. Дето заа потупване по рамото си готов и маймуна да хвалиш.
4.
до 1,2,3
13.10.2016 15:07:06
3
1
Защо не отидеш на лекар?! Не е страшно!
3.
НИК
13.10.2016 13:51:02
1
4
АЗ, НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ОТ "БСП", НО СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ!
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ,ЗАЩОТО СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ Е ДОСТОЕН И ДОБЛЕСТЕН МЪЖ, ЗА ТОЗИ ПОСТ! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО, ЗАЩОТО Е ЛИЧНОСТ ,ЗА РАЗЛИКА, ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СМЕШНИЦИ ОТ БГ ПАРЛАМЕНТА; ЛИЧНОСТ С МНОГО ВИСОК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И УМСТВЕН КАПАЦИТЕН!!!
ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕН.РАДЕВ, ДОРИ И НАЙ-МИЖАВАТА ПАРТИЯ ДА МУ БЕШЕ ИЗДИГНАЛА КАНДИДАТУРАТА!!!
НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ, А ЗА ЧОВЕКА- ГЕН.РАДЕВ!!!
НАРОДА МАСОВО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕН. РАДЕВ, ЗАЩОТО ВИЖДА , ЗНАЕ И ЧУВА ОТ ХОРА, КОИТО ПЪК ГО ПОЗНАВАТ ЛИЧНО ,ЧЕ Е МНОГО ЧИТАВ ЧОВЕК!!!!
САМО ОТКРОВЕННО ПРОМИТИ МОЗЪЧЕТА С ПОВЕДЕНИЕ НА СЕКТАНТИ, БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПОРЕДНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА "КАЛИНКА"- ЛЕЛЯ ЦЕЦКА!!! ...(ОСОБЕНО, СЛЕД 4 ГОДИШНИЯ ГЕРБАДЖИЙСКИ ПОЗОР НА ТОЗИ ПОСТ)!!!!!!!!!!!
ЗА ДА БЪДЕШ ПИЛОТ НА ИЗТРЕБИТЕЛ ; ИЗИСКВАНИЯТА СА ТАКИВА, КАКВИТО СА И ЗА КОСМОНАВТИТЕ! ТАМ СЕ ПОДБИРАТ ХОРА ,КОИТО СА СУПЕР ИНТЕЛЕГЕНТНИ, УМНИ; ХОРА СЪС СУПЕР КРЕАТИВНО МИСЛЕНЕ И СПОСОБНИ ЗА ВЗИМАТ ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА!!!!!!!!!!!
АЗ, СЪМ АБСОЛЮТНО УБЕДЕН ,ЧЕ В ТЕЗИ ВРЕМЕНА С БЕЗБРОЙ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ В НАШИЯ РЕГИОН И СРИНАТА НА ДЪНОТО НА "МАРИАНСКАТА ПАДИНА" РЕПУТАЦИЯ НА БЪРГАРИЯ ....(С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ЗАСЛУГИ НА РОСКО И ГЕРБ).... , ТО НЯМА ПО ДОСТОЕН МЪЖ ОТ РУМЕН РЕДЕВ, ДА БЪДЕ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И ПРЕДСТАВИТЕЛЕН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.
НИК
13.10.2016 13:50:12
1
4
ОЧЕВАДНО Е, ЧЕ ФЛАГМАН ПРАВИ ЖАЛКИ ОПИТИ ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ В ПОЛЗА НА ГЕРБ!!!!!
ФЛАГМАН, ЯКО КРИЯТ ИНФОРМАЦИЯ И СТАТИИ ЗА ГЕН.РУМЕН РАДЕВ, А ПУБЛИКУВАТ НА ПОРАЗИЯ СМЕХОТВОРНО-ВЪЗХВАЛИТЕЛНИ СТАТИ ЗА ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКА И ЦВ.ЦВ ГОВОРИТЕЛЯ И!!!!!!!!!!!!!
ДОРИ ДНЕ ФЛАГМАН СКРИХА ОТ САЙТА СИ НАЙ-КОМЕНТИРАНАТА СТАТИЯ СВЪРЗАНА С ГЕРБ...
http://www.flagman.bg/article/111486
ПРОСТО ЗАЩОТО В НЕЯ ГЕРБ, БЯХА ТОТАЛНО ОПЛЮТИ ОТ ГРАЖДАНИТЕ С 90 КОМЕНТАРА ОСМИВАЩИ И ОПЛЮВАЩИ ГЕРБ И БОЙЧО!!!!!!!!!!
ФЛАГМАН, ДА ЗНАЕТЕ ,ЧЕ С ТЕЗИ СИ СМЕХОТВОРНИ ДЕЙСТВИЯ ЕФЕКТА ВИ БЕШЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО РАЗГНЕВЯВАНЕ НА БУРГАСЛИИТЕ И ОЩЕ ПО-МАСОВА ПОДКРЕПА ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ...........КАКТО И ТРЯБВА ДА БЪДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
НИК
13.10.2016 13:49:31
1
4
А УМНИТЕ ХОРА ЗАБЕЛЯЗАХА ЛИ ДО КАКВИ ВИСИНИ СЕ ИЗДИГНА ГЕРБАДЖИЙСКОТО НАГЛЯРСТВО ???
КАК ГЕРБАДЖИЙЧЕТАТА СЕ ПОДИГРАВАТ С ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ.......
ЦЯЛА ГОДИНА СЕ ГАВРЕХА СЪС СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ,А СЕГА СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИЗБОРНО ИМ ЗАЯВАВАТ ,ЧЕ ЩЕ ОТМЕНЯТ ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА НА МВР И ТЕ НЯМАЛИ ДА БЪДАТ ОЩЕТЕНИ??!!!!
СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ ЗИБОРИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ГАВРЯТ И СЪС ЛЕКАРИТЕ И МЕДИЦИНСКИЯ ПЕРСОНАЛ, КАТО СНОЩИ ТРИУМФАЛНО ПО ЦЕНТРАЛНИТЕ ЕМИСИИ "НОВИНИ", СЕ ТРЪБИ ,ЧЕ ЩЯЛО ДА ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ИМ!??!!
СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ,ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ГАВРЯТ И С НАДЕЖДИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ ,КАТО И ЗА ТЯХ ИЗВЕДНЪЖ СЕ НАМЕРИХА МИЛИАРДИ ЛВ. ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ ??!!!
ОТ КЪДЕ ЛИ ГИ ИЗРОВИ БОЙЧО ТЕЗИ МИЛИАРДИ, ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ??????????МНОГО ИНТЕРЕСНО!!!!........ДО ВЧЕРА НЯМАШЕ ГРАМ ЛЕВ ЗА ТЯХ ????????
И АКО ТОВА НЕ Е ГЕРБАДЖИЙСКО ПОДКУПНИЧЕСТВО.........ЗДРАВЕ МУ КАЖИ??????????????????????????
САМО ,ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ВИДИ ДАЛИ ПОЛИЦАИ, ВОЕННИ, УЧИТЕЛИ И ЛЕКАРИ СА ПО-ТЪПИ ОТ БОЙЧО ХИТРЕЦА???????????????????
ВСЕ ПАК БЪЛГАРИТЕ СА ПРОСТИ И ТОЙ Е ПРОСТ И ЗА ТОВА СЕ РАЗБИРА ЛИ!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори