×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: Време е да се обединим и България да има патриот за президент


Валери Симеонов: Време е да се обединим и България да има патриот за президент
Опълченците на Шипка са умирали с „Шуми Марица“. Затова трябва тази песен отново да е химн на България, а не вариантът на „Имате ли вино“, каза Валери Симеонов
13 Септември 2016, Вторник, 10:08 ч.

Съпредседателят на Патриотичния фронт сподели, че лично е предложил Каракачанов за президент

Време е българските патриоти да се обединят и България да има родолюбив президент. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
Той сподели, че е негово предложението да бъде издигнат Красимир Каракачанов за държавен глава.
„Каракачанов е ерудиран и честен историк. Поканете и него, и проф. Божидар Димитров и ги питайте дали Русия не ни е била враг. Те ще ви кажат истината“, призова Симеонов, след като в ефир бяха показани кадри, на които се вижда как русофили стъпват върху знамето на ЕС.
В момента най-големият спонсор на България и двигател на икономиката ни е Европейският съюз. Защо разни сбърканяци тъпчат знамето на този, който ти дава парите, попита патриотът. Той не отговори на въпроса колко пари е дал за построяването на паметника на героя от Добричката епопея ген. Иван Колев.
„Има ли значение? Това бе една от каузите на моя живот. Този пълководец, който е един от най-великите в нашата история, е умрял от изтощение, гонейки румънци, руснаци и сърби до делтата на Дунав. Заедно с героите от Трета армия през Първата световна война той трябваше да бъде увековечен. По политически причини никой не знаеше за него. В учебниците не се пишеше нищо. Сега той има достоен паметник и неговият дух може да бъде успокоен“, заяви Валери Симеонов.
„Ген. Колев е казал „Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия за това, че ни освободи, но какво търсят руснаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогонваме като всички врагове, които пречат на обединението на България“. Трябва да отстояваме националните си интереси. България над всичко! Рано или късно „Шуми Марица“ ще е отново химн на България, а не вариантът на „Имате ли вино“, който е създаден по поръчка на партийното ръководство. Опълченците на Шипка са умирали с „Шуми Марица“, подчерта съпредседателят на Патриотичния фронт.
Според него, ефектът ще е положителен, ако Ирина Бокова бъде сменена с Кристалина Георгиева, тъй като еврокомисарят ще бъде избрана за генерален секретар на ООН. „Ще е голям гаф, ако това не се случи или пък бъде избрана Бокова. Това няма голямо значение, защото решенията се вземат от петте държави, които ръководят тоталитарно всичко“, добавя Симеонов.
Той сподели, че няма информация за канал през Дунав. Явно десетината мигранти, които са се опитали да преминат реката, са подведени от трафикантите, коментира депутатът. Няма свободно движение на мигрантите, има канали, подчерта той.
„Има десетки каналджии, срещу които има дела. Някои от тях вършат гнусната си дейност в Турция и не минават границата, защото полицаите чакат да ги хванат. Дори и в района на Бургас има такива“, добавя Симеонов.
На въпроса колко струва да прекараш мигрант през границата, той отговори, че от няколко стотици до 2000 евро.
„Може да изкарат по 60 000 евро за едно транспортиране на мигранти. Замесени са и гранични, и пътни полицаи. Всяка седмица съм по един или два дни в Малко Търново. Граничните полицаи си вършат работата“, уверява народният представител.
„Знаете ли колко човека преминаха в петък и събота сухопътната граница в района на Бургаска област? Нито един нямаше, но в същия ден бяха хванати 17 мигранта в товарен влак на КПП“, каза още Валери Симеонов.

В категории: Политика


Флагман.БГ Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит 29/05/2024, Сряда 12:00 1
16
Коментара по темата
16.
Милен
16.09.2016 05:50:13
1
0
Г-н Симеонов вече всички разбраха какъв "Патриот" си ,ако бях на Ваше място бих си скрил от хората,а не да обикалям всички телевизии сутрин.
Но въпрос на достойнство,явно на Вас Ви липсва.
15.
Българка
14.09.2016 07:35:01
1
2
Еееее,само Вие искате да лапате.Европа давала...на кой дава?На тези които Ви се отчитат процентно.Целият български народ Ви знае схемите,за никой не е тайна какво се случва.100 човека в парламента !!! Останалите вън
14.
Sdf
13.09.2016 15:26:27
3
5
Какъв "господин" е този дребен мишок? Цялото му поведение издава амбиции за ползване на облаги, докато има възможност! Едни ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, прах в очите на вярващите! И грозна експлоатация на патриотичната тема за българина!!!
13.
обективностъ
13.09.2016 14:52:04
3
7
Кой ни дава парите? България е на загуба от ЕС ако съберем вноските и извадим от тях усвоените субсидии. Тоест какво се получава, данъкоплатците плащат вноски, които след това ЕС дава на властта, която си субсидира близки до нея дружества. Г-н Симеонов да понаучи икономика. Неограниченият достъп на западни фирми до българският пазар не дава възможност на българското производство да се развие, понеже западните фирми притежават много по-големи ресурси и съответно по-ефективно производство. Подобно развитие предоставя на западните фирми огромно политическо влияние в България тъй като те управляват капитала в икономиката ни и ако пожелаят могат да срутят България за 1 ден. Г-н Симеонов ЕС унищожи суверенитета на България. Щом се изказвате в полза на ЕС за мен това означава, че сте контролирана опозиция. За Русия няма какво да говорим, разбира се, че една тоталитарна империя е враг на България. По онова време и Германия и Австрия и Османската и Британската империи са врагове на България, техните интереси са обвързани с отнемането на суверенитета на възможно повече народи като нашият. Да се концентрирате върху Русия за сметка на останалите въобще не е честно, особено впредвид това че България се присъединява на страната на враговете на Русия. Вие как очаквате да реагира императора? Да ни поднесе цветя? Въпреки всичко руският народ е един от най-близките в културно отношение до българският, това е една надполитическа връзка, която постоянно се политизира за електорални цели. Нито политическите русофили нито политическите русофоби са честни.
12.
Опс, не знаех
13.09.2016 14:50:27
1
5
Куплет трети от Оригинала на "Шуми Марица"=

"Юнака донски Нам е водител,
С пряпорец левски Вожд победител."

Тоя някой европейски юнак ще са имали предвид, щото Дон си е чиста Европа!
11.
Г.Д.
13.09.2016 14:30:03
1
5
хах ми гласувайте си за ченгесара, ама май нещо не гласувате ,защото имаше под 1 % на последните избори
10.
гражданин
13.09.2016 13:53:22
4
4
до 4стоян иванов г-н иванов видяхме какъв лъжец излезе симеонов нали щеше да спре новините на турски по бнт не само че ни ги спря ами и продължават подкрепя един слаб и некадърен министър като москов беше за премахване и това му беше заложено в програмата да се премахнат окончателно партийните субсидии и там излъга гласува за човек който е осъден на 2 инстанцииефективно имам предвид цветанов защо не поиска оставката на лиляна павлова затова че увеличи цените на винетките и да не повтаря като папагал че нищо не зависи от него зависи ще ви дам пример герб 84 депутата рф 23 стават 107 ето че без 17 депутата от пф правителството пада тези 17 човека крепят правителството прегърнаха се с национални предатели като кунева и гоце защо през2011 вкара 7 съветника на местните избори а сега вкара 4 хората не го искат защо ваня чечева го напусна защото излезе лъжец и предател валери симеонов сидеров и каракачанов имат алтернатива казва се велизар енчев на следващите избори моя милост и всичките които сме разочаровани от пф ще гласуваме за велизар енчев
9.
Ииии
13.09.2016 13:39:22
3
9
И ще събере гласовете на подчинените си...
8.
да жинее България
13.09.2016 13:13:10
6
5
прав е господин Валери Симеонов но лично той трябваше да се кандидатира за президент и щеше да спечели защото другите са неизбераеми поради това че са маши на Кремъл
7.
Mmmm
13.09.2016 13:05:39
2
9
СБЪРКАНЯК СИ ТИ,БЕ, ДЖУДЖЕ ГНУСНО!!! Кога изучи толкова добре историята, че се опитваш да ни внушаваш някакъв нов," твой " вариант,никому непознат? Влизайки в ЕС, загубихме собствената си идентичност! А такива дребни мишоци като теб, се облажиха колкото могат! ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ ДОЛЕН!!!
6.
Efendi
13.09.2016 12:56:26
3
7
Кой му дава право на този циганин,да си присвоява думите,,родолюбец,патриот,и др,кога казваше истината г-н Симеонов,когато обявяваше Сидеров за,,месия",или когато твърдеше че се е продал на Борисов,или сега когато твърдиш,,трябва да се обединим"с ,,перхидроленото човече",в името на какво!!!!,в името да сте на масата при разпределянето на държавната баница
5.
1111
13.09.2016 11:16:20
3
7
принципно няма за когоа да се гласува, този фатмак радев също е много зле
4.
Стоян Иванов
13.09.2016 10:54:12
5
3
Абе Иване - парче говеждо ,за кого предлагаш да гласуваме.
Дай един пример и веднага ще се намерят такива като тебе да го оплюят.
3.
гафур
13.09.2016 10:27:15
2
9
е тоя гладна кокошка просо сънува
2.
Иван Стоянов
13.09.2016 10:22:35
7
13
Този патриот надмина и ментора си Волен Сидеров.Това е най-гнусната политическа проститутка в историята на България.Той който непрестанно плюеше заедно с пинчера си Касабов ГЕРБ и Борисов днес е техен пръв защитник.На каква цена и за колко пари става въпрос.Обикалял бил милия границата.Защо не кажеш на хората че почти няма село и обект край южната ни граница където нямаш хотели.Ето за това и обикаляш за да си събираш парсата.А сега ако още вярвате на този псевдо патриот агент на ДС гласувайте за тях
1.
Патриот?
13.09.2016 10:12:16
6
12
Валери - патриот български. Я кажи какво стана с парите от популярна банка, пирамидата с която обрахте парите на хората, ти и Пецов. И той докато търка нара ти телевизионер и патриот израстна. А за паметника браво. Сега да вземеш да върнеш и окраденото!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Ще участват ли български военни кораби в операция в Черно море? Целта е да се осигури безопасността на морските пътища, след началото на руската инвазия срещу Украйна
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори