×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов за Турция: Трябва да сме подготвени за най-лошото


Валери Симеонов за Турция: Трябва да сме подготвени за най-лошото
Лидерът на НФСБ поиска свръхмодеренизация на българската армия и връщане на наборната служба
21 Юли 2016, Четвъртък, 06:09 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Ердоган няма да спре, докато не се стигне до крайна форма на диктатура, казва съпредседателят на Патриотичния фронт


„Това, което става в Турция, трябва да срещне съпротива от наша страна и трябва да сме подготвени за най-лошото“, това каза пред журналисти в парламента съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов по повод последното развитие там и обявяването на извънредно положение от режима на Ердоган.

Според Симеонов, мерките трябва да бъдат на първо място свързани със спешно завършване на оградата с прилежащите пътища, което да дава възможност на българските гранични сили и войската бързо да реагират в определени точки.

„Трябва да се отдели по-сериозен бюджет за армията и да се заложи на свръхмодерно въоръжение, което да бъде сериозно препятствие пред авантюристичните евентуални намерения на Ердоган”, каза Валери Симеонов и отново поиска връщането на наборната армия и на ракетните бази.

Лидерът на партия НФСБ описа турския президент като психически лабилен човек.
Според Валери Симеонов Европа има основание да се притеснява от развитието на процесите в Турция и няма време за приказки за либерализъм, права на човека и прочее.
Ердоган няма да спре, докато не се стигне до крайна форма на диктатура, което в бъдеще време не е добре за България, но в близко бъдеще не се виждат рискове. Чрез това извънредно положение Ердоган решава своите вътрешни проблеми, а именно явно става, че опозицията на Ердоган не е ликвидирана, че тя все още е жива и че тези крайни мерки са насочени точно срещу нея. Ще ми се, искрено ми се ще в съседство с България да нямаме едно ново Чили с един нов Пиночет и със стадиона, на който се извършват екзекуции“, коментира Валери Симеонов, но добави, че „явно, че всичко върви натам”.

„Този човек няма да се спре пред нищо, той явно е психически лабилен, явно страда от параноя, самото му поведение в нощта на преврата го показа. Явно, че неговият стремеж към ликвидиране на всички другомислещи няма да спре, докато не се стигне до крайна форма на диктатура, което в бъдеще време не е добре за България“, добави Симеонов. 

Според него България трябва да вземе необходимите мерки за една бъдеща държава, която ще бъде „изцяло ислямска и неприятен съсед на страната ни”.

В категории: Политика


Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
8
Коментара по темата
8.
4itatel
22.07.2016 12:59:02
2
1
VALERI stiga gluposti,tvoyta izmislena ograda li ste spre turskata armia ako stane voyna.Gleday si pari4kite koito smu4ite ot naroda i ne govori gluposti .
7.
обичам България, мразя предатели
21.07.2016 16:14:52
1
5
Браво Г-н Симеонов, вие сте един партиен лидер с трезвена реторика и това ви прави рядкост.
6.
Вярно е !
21.07.2016 13:31:40
1
8
Валери Симеонов казва много верни неща. Мисли по трезво от много други политици
5.
gggg
21.07.2016 13:26:59
2
4
Искам до една седмица най-късно народът да се организира за едно мащабно вдигане!
Никой да не ходи на работа и да се блокират всички булеварди, всички пътища и магистралите! Докато не се изпълнят исканията на народа!
Да няма отстъпление докато целта не бъде постигната!
Стига вече празни обещания и лъжи!
Всекиму да се даде според заслуженото!
4.
!!!!!
21.07.2016 12:38:41
4
1
Ще те убия Флагман! Сега ще дойде полицията и ще те арестуват. Вие сте крадци, измамени сте и сте наркомани.
Ало, полиция, арестувайте Флагман, че уби премиера Бойко Борисов и разруши парламента, и прави терор в града - 10 души загинаха, 100 ранени.
Бойко Борисов току що почина.
Новина от последните минути- Опит за покушение срещу Цецка Цачева, съобщи новини беге.
Флагман, вие ще лежите на 50 години!
Бойко Борисов наистина УМРЯ !!!!
3.
СС
21.07.2016 11:49:42
2
12
Да,аз също съм съгласен с г-н Симеонов,дано и другите подлоги са го осъзнали това нещо защото първи ще сложат чалмите!Амбициите на Ердоган са да възроди Османската империя а Бг ще стане Булгаристан и е неразделна част от нея!
2.
дядо
21.07.2016 11:45:32
12
4
Туй цигане и помачето касабов,га ядоха кифтеата с турския посланик и ходиха на кьор софра и чужди расноски в Турция не реваха,а сега реват като вдовица за уй!
1.
НИК
21.07.2016 11:29:47
4
14
СЪГЛАСЕН СЪМ СЪС ВСИЧКО КАЗАНО ОТ СИМЕОНОВ!!!!!
НАЙ-СТРАШНОТО НЕЩО Е ,ЧЕ В ТУРЦИЯ ИМА МНОГО,МНОГО,МНОГО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ....,(КАКТО СТАНА ЯСНО САМО В ИНДЖИРЛИК ИМА 50 ЯДРЕНИ БОМБИ) .......А, ЕРДОГАН И ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ Е УМОПОМРЪЧИТЕЛНА КОМБИНАЦИЯ!!!!!!!!!??????!!!!!!!!!!!
НЕ ВИЖДАМ НИКАКЪВ ДРУГ ВАРИАНТ ОСВЕН ДА ИЗМОЛИМ РУСИЯ ДА НИ ПРОДАДЕ И РАЗПОЛОЖИ ПО ЮЖНАТА НИ ГРАНИЦА НЯКОЛКО КОМПЛЕКСА "С500 ПРОМЕТЕЙ" .......ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО БИ ЗАЩИТИЛО БЪЛГАРИЯ!!!!!!.......НО ТОВА МАЙ Е В СВЕРАТА НА МЕЧТИТЕ.....ЗА СЪЖАЛЕНИЕ..........НАЛИ СМЕ В НАТО?!!!...НЯМА ЯВНО КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ ,ЧЕ ЕРДОГАН МОЖЕ ДА НИ НАПАДНЕ, КАКТО БЕЗ ПРОБЛЕМ НАПАДНА КИПЪР....,АМА НИЩО,ЧЕ И ТЕ БЯХА В НАТО МАЙ???!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му
Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори