×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НЕЖНА Е НОЩТА: Върнете се назад към добрия стар романтичен секс!


НЕЖНА Е НОЩТА: Върнете се назад към добрия стар романтичен секс!
Понякога е нужна просто нежност
19 Юни 2016, Неделя, 22:37 ч.
Източник: Космополитан

Има пози, които никога не остаряват, има трикове, които действат безпогрешно и го влудяват

Майсторските изпълнения в спалнята са гаранция, че ще си прекарате добре. Но не и че ще се почувствате по-близки. Понякога всичко, от което имате нужда с любимото същество между чаршафите, е старата най-обикновена порция нежност. Тези 8 романтични стъпки ще ви припомнят как се правеше любов!

Представи си идилична картинка на маса с прибори за двама, гарнирана със свещи, бутилка вино, букет рози и компилация Best Sounds For Lovers. И вечеря, която плавно преминава в бавно, нежно потъване в прегръдките на любимото същество... Длъжни сме да го признаем: тези нощи не могат да бъдат заменени даже от най-умелия арсенал спортно-акробатични креватни маневри.

Да, знаем, че именно ние във всеки брой те открехваме за милиони палави кукички и възелчета, с които може да вземеш акъла на всеки мъж на тая земя. Обаче знаем и още нещо: днес твърде много залагаме на техническия прогрес... включително и в секса. И увлечени в чисто майсторлъшката страна на нещата, понякога игнорираме ключовия момент в похотливия процес. А именно факта, че той е израз на любовта между двама души. Романтичният секс те кара да изпиташ прилив на нежност,близост и отдаване на другия. Комбинация, която е многократно по-силна от краткотрайния триумф на чисто и просто удовлетворения нагон. Страхотно е да усещаш с всяка фибра на тялото си и с всяко докосване на другия, че те обича. Освен че те иска, разбира се. Колкото и да ти се струва невероятно, мъжете също признават този факт. Ето защо е крайно наложително с твоя човек да не пренебрегвате добрата стара романтична страст.

Розите, свещите, шампанското, ваната с ароматни соли, дантеленото бельо - нищо от изброените неща не дава романтичен ефект, ако помежду ви го няма усещането за топлота, нежност и отдаденост.






1 романтична стъпка
All We Need Is Love,
пееха Бийтълс. И това важи с особена сила в спалнята. Има хиляди двойки на тоя свят, които правят невероятен, изпепеляващ, горещ... абе, направо неземно страстен секс. Голяма част от тях дори нямат връзка или имат други „официални” партньори. Да, за женския ни мозък, програмиран да свързва понятията любов и страст, понякога това се оказва трудносмилаемо залче. Но фактите са си факти - в много от връзките започва да се появява пукнатина между моментите, когато се гледате в очите с Онзи преливащ от нежност поглед и се кълнете във вечна любов и моментите, когато правите секс. Страст е да гледаш мускулите му и да ти прималява от мисълта как се сключват около тялото ти. А романтика е да гледаш как той спи до теб (леко похърквайки даже) и да усещаш как те залива вълна на умиление и нежност, понеже това е твоят мъж. Романтичният секс е смес от двете. Така че задължително вкарай в горещите ви моменти повече нежни целувки и ласки, по-бавно темпо и паузи, в които да се гледате в очите и да си шепнете сладки признания.

2 романтична стъпка
Върни го на палавото местопрестъпление
Няма начин да не сте изживели момент, в който страстта буквално ви е размътила мозъка и ви е принудила да й се отдадете на непривично местенце. Без значение дали става дума за нощен плаж, усамотен паркинг, тъмно стълбище или тоалетна в заведение – важното е, че след това сте се чувствали супер доволни, щастливи, сексапилни и... близки. Даже все още ви побиват сладки тръпки, когато се сетите за този момент. Ами, просто върни романтично-еротичната лента на събитията назад. Заведи твоя човек на същото място и повторете изпълнението като един вид опресняване на спомените и сетивата. Или избери момент, в който си почивате мързеливо и възстанови изживяването словесно: "Сещаш ли се, когато..." Паметта може да бъде неподозирано силен афродизиак и преди да се усетиш, ще правите същия вид вълнуващ, пълен с тръпка, емоции и усещане за съучастие секс.

3 романтична стъпка
Покажи му, че имаш нужда от него
Днес повечето от наша милост „слабия” пол сме свикнали да демонстрираме супер самостоятелност и често това ни играе ужасно кофти номер. Защото ни изгражда защитна броня, през която мъжете не могат да пробият и ни кара да се доверяваме трудно. А доверието е супер важен компонент не само за връзката като цяло, но и за романтичния, сближаващ секс в частност. Не за друго, а защото ви помага да се отпуснете докрай, като елиминирате всички задръжки, съмнения и прегради, които си поставяте сами. Така че покажи на твоя човек, че му имаш пълно доверие и че имаш нужда от него. Предвид особеностите на пола му, това се постига най-лесно без думи, по чисто телесен път. Тоест, като по собствена инициатива се отпуснеш в ръцете му и му демонстрираш с нежни ласки колко го искаш. На кого не му се сгрява душата и не се настройва романтично, когато усети, че любимото същество само се гушва в прегръдките му?

4 романтична стъпка
Елиминирайте разсейващите фактори
Когато сте заедно от известно време, чувствата ви се завъртат на въртележката на ежедневието и сексът се превръща в нещо, което се прави, когато остане свободно и удобно време и нагласа. Освен това става рутинен. Така че когато планирате деня (и нощта) на романтичното ви приключение, изключете всичко, което може да пренасочи вниманието ви в друга посока. В крайна сметка сексът е средство да си покажете взаимно колко се обичате, а не чисто и просто задоволяване на физиологични потребности. Странно е как понякога забравяме това. Тоест, ако същата вечер е Мачът за Купата или Твоят час при Фризьора, моментът за романтика не е подходящ. Даже да сътворите подвига да не си поглеждате тайно часовника, със сигурност ще си повтаряте на ум: "Боже, колко време има? Само да успея да се класирам!". Уговорете се да си освободите въпросната вечер изцяло, като това включва... задължително изключване на мобилните. Никакви служебни и частни разговори. Освен това никакъв компютър и телевизор. Ще изтърпите малко информационно затъмнение в името на романтиката. Представете си така модните напоследък холивудски апокалиптични сюжети: светът е сполетян от бедствие, цивилизацията е само спомен, най-вероятно вие сте последните останали оцелели на планетата. И това може да е последната ви възможност да си покажете какво изпитвате един към друг...

5 романтична стъпка
Погледни го... не само в очите
Това е нещо като допълнение към 4-тата романтична стъпка. След като всички разсейващи фактори предвидливо са отстранени, оставете лампите светнати. Сексът на тъмно може да е горещ, необуздан и супер тръпка, обаче ако си говорим за пълна с романтика порция страст, най-добре изключете анонимността на тъмнината. Както знаеш, във флирт фазата всички homo sapiens сме привлечени от външността на другия и едва по-късно идва моментът с оценяването на вътрешната красота. Затова зрението си е супер важно сетиво за разпалване на чувствата. Известно време след първата любовна фаза обаче в един момент с твоя човек започвате да се виждате по по-различен начин. Естествено, забелязвате кога другият се е подстригал или е качил килограми, обаче преставате да поглъщате чертите му с поглед, както сте правили в началото на романа ви. И не изследвате телата си със същите ентусиазъм и внимание. Това важи ли за вас двамата? Тогава пусни в ход този адски прост начин да върнеш Романтичната тръпка. Погледни внимателно мъжа до себе си и си спомни защо това е човекът, с когото си избрала да си легнеш. Прекарай поне 20 минутки в нежно, детайлно изучаване на тялото и лицето му с поглед и ласки. Първо просто го наблюдавай, а после включи нежни докосвания с върховете на пръстите, устните, езика и с дъха ти. Прошепни му колко много ти харесва и колко секси е за теб.
Гаранция, че романтичният ти подход ще го зарази.

6 романтична стъпка
Дайте малко звук
Ако сексът е станал механична част от живота ви - тоест нещо, което правите, без да влагате особено творчество в него и без да се питате има ли начини да подобрите изпълнението, най-вероятно отдавна не си давате труда да озвучите еротичната си програма. За да постигнете по-силно усещане за интимност обаче, е добре да прогоните тишината от спалнята си. Това е чувствено усилие, което винаги се отплаща – за справка си пусни някой еротичен филм и усети какво разгорещяващо влияние ти оказват едни най-елементарни стонове. А какво би станало, мислиш, ако в паузите между тях прошепваш на гаджето си колко го обичаш, как можеш да останеш в прегръдките му цяла нощ, как те подлудява и прочие сладки признания в любов? Би се получил силен еротично-романтичен ефект, разбира се. Точно каквото търсите. На всичкото отгоре леглото е единственото място, където мъжете не се плашат от отваряне на темата „чувства” (друг е въпросът доколко можеш да вярваш на обясненията им там).

7 романтична стъпка
Посмейте се
Неслучайно едно от ключовите неща, което посочваме като супер важно за успеха на една свалка, е чувството за хумор. Ако с другия не си паснете на шегите и не успеете да се забавлявате добре заедно, колкото и да сте се харесали на пръв поглед, няма да образувате стабилна двойка. Същото правило важи и в секса, който не бива да е супер сериозно занимание в 100% от случаите. Най-малкото защото ако е такова, при първата по-сериозна засечка ще превърнете случката в Голям проблем и Повод за невероятна депресия. Понякога човек просто трябва да махне с ръка и да си каже: чудо голямо! Още по-добре, ако успее да се надсмее над себе си и ситуацията. Да не говорим, че чувството за хумор помага прекрасно в горещи конфузни ситуации от сорта на това да ви хванат, докато правите секс на местенце, където няма къде да си закачите табелка Do not disturb! Невероятно отпускащо е и ако можете да се посмеете колко неловко сте се чувствали първия път, когато сте се усамотили и какви съмнения са се въртели из главата ви. Понеже са твърде лични, тези признания могат да ви сближат повече и от най-страстната порция секс на тоя свят. Тъй като показват, че не се страхувате да се покажете уязвими и смешни пред другия, понеже знаете, че той няма да спекулира с това.

8 романтична стъпка
Шоуто... пардон, романтиката трябва да продължи!
Само защото оргазменият финал на романтичната ви нощ е налице, това не значи, че мисията "сближаване" трябва да бъде обявена за приключена. Легни в прегръдките на твоя човек и му кажи колко ти е било хубаво да правиш секс с него и колко е сладка мисълта, че ще имате още хиляда възможности да повторите изпълнението. После удължете времетраенето на романтичната нирвана с хапване в леглото и гледане на филм.

В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори